.
Затворена тема
Страница 225 от 300 ПървиПърви ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 601 до 5 625 от общо 7495
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ебах го, последните двама от алкохол и кОпон се оплаквате, да взема да ви сваля малко товар от плещите?!
    В грешка си.
    Беше "кОпон".
    Скучна работа.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    Колкото повече чета, толкова повече ми се струва, че това не е форум, а някаква секта райш ли и аз съм единствения без роба, глава на кокошка в лявата си ръка, татуировка на челото и не съм застанал в удобна поза да вдишвам пръдните си и да твърдя, че са рози и всички да се съгласяват с мен твърдейки, че техните са теменужки.. Еххх сигурно е хубаво да живеете в затворен кръг и никога да не отваряте прозорците да проветрите с малко нова перспектива, любопитни и интелектуално стимулиращи писания
    Така си е! В тоя форум не можеш да казваш, че чуждата пръдня смърди на лайна, защото се обиждат.
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    момичето, което спа с теб получи ли медал за храброст вече
    Здрастииииии !
    От къде е тоя интерес у теб ?
    И ти ли искаш да получиш медал ?
    За единия медал си готова и резбата да изправиш, ей !
    По-скоро „край реката редят се, редят се сополите“ ама и твоята интерпретация става някак си.
    Е браво, тука ме надмина, за това (сополите) не бях се сетил.
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    този определено прави някви пари от ютуб
    Как е Трънчо? Още ли зяпаш профила на Марио във ФБ ?
    Успехът на другите те кара яко да завиждаш, вместо да се хванеш да направиш нещо (за себе си).
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    сори ма ти си ебати тъпия
    Кой го казва...

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ...да ходиш да се криеш от преследващите те мацки.
    Това беше много груба гавра към Рънъра, дори на мен не би ми дошло наум такова нещо. Чак жал ми става за него!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Наистина ли искаш да можеш да разтягаш локуми по-добре? Изненадан съм.

Досега мислех, че умишлено отговаряш кратко като признак или сигнал за непукизъм. По-прецизно:

Код:
    // string comment - текста ти
    int interest = comment.length
    bool politeness = comment.exists
    По-ясно изразено е, но и в действителност не харесвам да обяснявам неща, до които човек може да стигне самостоятелно, но поне трябва да се науча да го симулирам достатъчно добре.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Убав маиняй се от тука.
    Екстра си беше без тебе.
    Има други тролчета,ма ти си най-досадното сичките.
    Айде пак в дупката.
    Резко ако може.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    „За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже – Браво, страшен си!“ - Джоко Росич

Мъжете не искаме много. Най-вече това.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Оооо не се мисли чак за толкова уникален. И аз сънувам понякога доста шантави сънища,които често доста бързо забравям,защото или не хващам никакъв смисъл в тях или просто ми напомнят за неща,които съм видял или съм си мислил наскоро. Но пък има и такива дето имат логика,но с нищо не ми напомнят за неща и хора,за който съм мислил или виждал напоследък.
    Иначе чак религия не може да се каже,че са ми. Дори и незнам дали наистина са толкова важни все още. Макар,че имам и няколко дето са се сбъднали на почти 100% не метафорично,а направо дословно. Все пак мисля,че ако показват нещо то би трябвало да е предимно метафорично за да може само който е достатъчно зрял за това да вижда нещата. Попринцип има много съновници,които ти казвата това и това означава това. Аз мисля,че не е лошо да се има предвид. Но....повечето хора,които твърдят,че разбират от сънища твърдят,че съновниците могат да ти дадат само една малка насока. отттам нататък трябва да разчиташ повече на усещанията си спрямо реалността и каквото ти говори даден предмет или картина спрямо реалността. Как те кара да се чувстваш въпросното събитие или предмет в съня. И на практика според съновника да речем кучето може да означава приятел,но ако те е страх от него в съня може да означава също и враг.

Та,ако аз бях напълно убеден в истиността на сънищата,а още повече и че аз успявам да ги интерпретирам правилно....знаеш ли какво щях да направя. Да си живея живота такъв какъвто е,а през свободното време да си вдигам краката на кошетката колкото се може по-високо. Защото рядко сънувам кошмари,а даже и да сънувам колкото и безнадеждна да изглежда ситуацията в началото и дори в средата на много мои сънища,то накрая с триста зора и за моя много голяма изненада аз съм крайния победител.

Просто....знам ли....не се смятам за чак толкова умен,даже и на подсъзнателно ниво за да може мозъка ми да измисля разни супер реалистични и дори на моменти грабващи истории (казвали са ми го други хора),които като се замисли човек даже си имат и своята логика. Като пренебрегнем различните предмети и елементи различни в тях могат дори да се систематизират на еднакви групи,защото сякаш показват едно и също нещо с изключително голяма точност,но....просто описани с доста по-различни думи. В случая елементи,детайли и чувства. Знае се също и че по време на третата фаза от сънуването наречена РЕМ, през,която се случват сънищата и трае по няколко пъти по няколко минути през ноща, макар и сънищата ни да ни се струват часове и дни мозъка работи на пълни обороти. Доста по-бурно отколкото в будно състояние и му е нужно два пъти повече кислород и кръв. Напълно изключен е единственното предния дял,който отговаря за логиката и логическото мислене. Има си начини да се събуди и този дял. Замалко мисля,че веднъж и аз съм го изпитал,но без да съм се опитвал и при моментното му събуждане вероятността да се събудиш напълно или да бъдеш "излъган,че си се събудил (както при мен беше) е голяма. Та при събъждането на тази част вече осъзнаваш,че сънуваш и можеш да контролираш ситуацията в сънищата си. Това е така нареченото Контролирано сънуване. Ти водиш процеса на сънищата си,а не те теб.

Та незнам, в този ред на мисли като се сетя за еволюцията и ми е малко трудно да кажа,че тези процеси са нищо. И цялата дандания натоварваща яко централното процесорче е някакъв си няколкоминутен бъгав скрийнсейвър случващ се поняколко пъти през ноща,за който дори има предварителна подготовка от още две фази. Къде е смисъла? Това ме разколебава. А иии....както казах сънищата ми като цяло не са гадни,а дори готини. Извинявам се за романа. И без това може и да не го оцениш...

прочетох го, въпреки че не мислех да го правя, но го направих

днес сутринта писах на приятели, че lucid dream-a беше твърде реален този път

това контролирано сънуване масата хора го наричаме Lucid dreaming, просто защото е чужда сентенция и факта, че знаем малко английски го прави възможно да използваме чужди думички ида знаем кво значат.

тъ, не се мисля по никакъв начин за уникален. Тва е все едно да се мислиш за уникален, защото дишаш. Просто ти казвам, че сънуваш някакви твои фантазии, които имат по-скоро положителен заряд. Много хора не могат да се похвалят с това. Спомням си като беше лафил за значението на някви дървета и гори в сънищата ти. Тва звучи прекрасно нали, но това, което твърдях е, че ако сънуваше нещата, които сънуват повечето хора (използвам себе си като пример и знам, че не съм единствен, защото има милиони като мен), щеше да се побъркаш. Това го твърдя, защото търсиш някакви метафорични начини да си обясниш дадени явления или извратеността на съзнанието си.

Сънуваш някви горички и феички, които представляват всичко непознато или неизживяния ти потенциал и имаш някви фигури от семейството ти, а когато се събудиш се опитваш да го превърнеш в своя история... Брато, има дни, в които като стана ми отнема няколко часа, за да се осъзная дали съм това, което си мисля, че съм. Ако нещата, които се случват в съзнанието ми докато спя наистина имаха някаква връзка с реалността, в контекста на предсказване на бъдещето, то по-добре напусни страната, защото идва денят на страшния съд.

Малко се отплеснах, но се надявам, че все някой четящ схваща какво се опитвам да кажа - с прости думи е следното: не давай толкова голямо значение на сънищата. И преди съм ти го казвал.

Главно затова го сравних с религия, защото дори не искаш да мислиш, че може да са без значение, в което няма нищо лошо по принцип. Аз искам да си го признаеш, ей така Да си кажеш, че сънищата са напълно безсилни в това да контролират твоя живот и че вкарваш толкова мисъл в тях само и единствено, за да намериш някакъв вид забавление или да се откъснеш от ежедневието си в някакво приказно пространство, в което успяваш да направиш нещата, които искаш, но не успяваш в реалността.

Дори няма нужда да ми отговаряш. Искам след като го прочетеш да остане за малко в мислите ти и да се опиташ да го разгадаеш (смисъла).

нда, малко отнесени редчета изписах, ама в момента на толкова съм способен
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    „За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже – Браво, страшен си!“ - Джоко Росич

Мъжете не искаме много. Най-вече това.
    И в повечето случаи, като го получите не знаете какво да го правите, докато не го загубите

Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    И в повечето случаи, като го получите не знаете какво да го правите, докато не го загубите
    така е, при положение, че си просто един предмет.. Кво очакваш да стане? На всеки му се случва да си загуби ключовете или парите. С жените най-вероятно ще загубиш и двете в крайна сметка, дори ако имаш деца и тях ще изгубиш. Вагина с права бате, до къде стигна обществото
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

За другите не знам, аз го оценявам и си го пазя. Само дето го получавам твърде рядко.

http://imgur.com/a/D4gg3
    End of an era.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-11-2017 на 20:28
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    По-ясно изразено е, но и в действителност не харесвам да обяснявам неща, до които човек може да стигне самостоятелно, но поне трябва да се науча да го симулирам достатъчно добре.
    Може да подходиш сякаш човека насреща много обича да те слуша и не е зает и приема наготово ако мислиш вместо него, например малко дете. Или същото в по-малка степен.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Да но аз си имам собствена теория за това и тя е много проста и практична.
    Винаги когато го получим вече е късно и не го искаме защото не сме го получили когато сме го искали. А ние когато не искаме нещо, не го искаме. Толкова е просто. И ето ти нещо още по-просто, когато искаме нещо- искаме нещо.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ебах го, последните двама от алкохол и кОпон се оплаквате, да взема да ви сваля малко товар от плещите?!
    И аз и аз...

Ракши. Фейчки и горички казваш.
    А как ти звучи сън, в който си изправен срещу огромно човекоподобно чудовище, което иска да те убие, а ти намираш около себе си само едно остро стъкълце и започваш да го ръчкаш като с клечка с игла, а навсякъде около теб хвърчи кръв. Хем ти е жал и почти ревеш, хем ръчкачш, защото знаеш, че иначе то ще те убие. Оставяш го в безпомощно състояние нямайки душевната сила да сложиш края знаейки, че някога ще се възстанови и ще стане по-силно, но сърце не ти дава да го доубиеш.

Така, че и аз не сънувам само горички, а още по-малко пък фейчки бъди сигурен

Иначе и за този сън си имам интерпретация наречена накратко Битката със страховете ми.

А пък в една част на тези положителни ми както казваш сънища, точно на границата между нетолкова хубавата част и доста по-хубавата йакви апокалипсиси е имало...яки взривове, взривящи се ракети, взривящи се половин градове, остатъци от кръв и т.н. Не е като и аз да съм нямал и сънища след които да ми се е искало да се хвърля през прозореца. Разликата между мен и теб е че аз се питам дали това може да означава нещо и какво. Защото съм чел че може да се сънува по-глобално, но повечето сънища си се отнасят само и единствено за съответния човек. Пък и аз както казах все още съм от изследващите.

Edit: Иначе сякаш добре, че някога се оказа,че една моя зъболекарка вярва в сънищата и взе един мой такъв по-насериозно та ме следи известно време след ваденето на зъба ми. Чак до последиците като от него за щастие не се достигна, но определено загноя, пих антибиотик една седмица и ми вади впоследствие една малка костичка..
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2017 на 21:28
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Хм, нямаме минерален в Самоков.
    На сапарева има ( и в долна баня 1-2 малки останаха май), ама те са за прецикване само
    слагай шапка за косата, не е много секси, ама ти не отиваш на модно дефиле, а да плуваш
    за ноктите не знам защо ти се получава, но сигурно е липса на калций
    за кожата се къпеш веднага след плуването, това би трябвало да измие всичко

ма сте много разглезени всички под 30 години
    аз помня как по време на тренировките ми сипват в басейна кофи с хлор, ние си продължаваме с плуването, а над водата се образува някъв облак от газ, очите се подуват и стават червени, ама никой не ни пита за мнение, там сме да тренираме, не да се оплакваме

И аз и аз...

Ракши. Фейчки и горички казваш.
    А как ти звучи сън, в който си изправен срещу огромно човекоподобно чудовище, което иска да те убие, а ти намираш около себе си само едно остро стъкълце и започваш да го ръчкаш като с клечка с игла, а навсякъде около теб хвърчи кръв. Хем ти е жал и почти ревеш, хем ръчкачш, защото знаеш, че иначе то ще те убие. Оставяш го в безпомощно състояние нямайки душевната сила да сложиш края знаейки, че някога ще се възстанови и ще стане по-силно, но сърце не ти дава да го доубиеш.

Така, че и аз не сънувам само горички, а още по-малко пък фейчки бъди сигурен

Иначе и за този сън си имам интерпретация наречена накратко Битката със страховете ми.

А пък в една част на тези положителни ми както казваш сънища, точно на границата между нетолкова хубавата част и доста по-хубавата йакви апокалипсиси е имало...яки взривове, взривящи се ракети, взривящи се половин градове, остатъци от кръв и т.н. Не е като и аз да съм нямал и сънища след които да ми се е искало да се хвърля през прозореца. Разликата между мен и теб е че аз се питам дали това може да означава нещо и какво. Защото съм чел че може да се сънува по-глобално, но повечето сънища си се отнасят само и единствено за съответния човек. Пък и аз както казах все още съм от изследващите.
    не схващаш това, което казвам, ама май вината е моя, защото не успявам да го изразя както го мисля

казвам феи и птички, защото ги свързвам с един детски свят, окей. Това се опитвам да кажа, че твоите са по-скоро като приказка, дори да е гадна приказка пак е приказка. Решил си да я кръстиш "Битката със страховете ми", само дето не е баш битка, а е по-скоро съжителство и кръв и чудовища и човечност(?), все едно гледаш холивудска продукция. Ти си добрият и няма да се превръщаш в нещо друго, в нещо лошо, ще бъдеш по-добър от това, което побеждаваш и затова няма да го убиеш - по-приказно от това здраве му кажи.

Разликата между мен и теб е, че искаш да има нещо магическо, в което да вярваш. Аз съм скептичен до цинизъм. Това е разликата. Аз знам, че няма общо, защото не можеш да го докажеш. Ти се опитваш отчаяно да намериш такова доказателство, но не успяваш. Като бях малък (сигурно около първи клас) баба ми имаше една приятелка, която живееше в съседния вход и идваше чат пат да си говорят с баба ми. Един след като беше идвала нещо не ме накефи и си представих как се спъва и пада или нещо подобно (малко ми се губи, защото беше преди бая време), след което минаха 1-2 дни и тя (жената) се обади на баба ми да ѝ каже, че на прибиране от нас е паднала и си е изкълчила глезена и сега ѝ е подут и неща. След като разбрах си изкарах акъла и то не защото жената си беше наебала крака, а защото смятах, че когато си помисля нещо, то ще се сбъдне. Вярвах, че мога да контролирам така някви събития поне седмица, защото тогава имаше някакво първенство и все си мислех, че Аржентина ще бият, тва се случи 2-3 пъти, при което след това ги остраниха. Поредица от случайности бяха пясъчната база върху която построих кулата на вярванията си, която разбира се се срути с гръм и трясък и осъзнах, че не съм господ.
    това ти го казвам защото и твоята вяра се базира на няколко случайности, като например онова с работата ти
    тук идва момента, че имаше и някво пророчество, в което вярваше, но малко или много, далеч не се случи, ако не се лъжа

все тая, и без тва не мога да те накарам да повярваш нещо, което напълно смачква моментните ти вярвания

продължаваме напред
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ехооо Ракши то по-мащабното беше за около 30тата ми годишнина. Аз все още да не забравяме, че съм на 30. Ами ако случайно пък вземе та "дойде" действително тазгодишния нов рейс от по-горния ми сън?

Иначе и аз съм забелязал една подобна тендеция сякаш. Когато кълна от сърце нещо или някого често сякаш клетвата ми лови здраво...

Edit: Иначе аз по-скоро не вярвам в случайните "случайности"...
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-11-2017 на 21:52
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Може да подходиш сякаш човека насреща много обича да те слуша и не е зает и приема наготово ако мислиш вместо него, например малко дете. Или същото в по-малка степен.
    Благодаря, практикант на струнни теории. Ще си представям малко дете, на което обаче трябва да обяснявам материала с по-сложна лексика.

Мега фен Аватара на divergent
    Едните факти сочат към най-лошото, другите факти сочат, че всичко е наред, а принципно съм със силна интуиция, която ми подсказва същото като другите факти. Затова още не съм се притеснила, но не спирам да го мисля. Мога само да се надявам всичко да приключи благоприятно.
    Страхотно е да съм част от този прекрасен колектив. Вече се чувствам на мястото си и най-после съм полезна по някакъв начин. Определено ми се върна живеца.
    Оказа се, че не съм ходила на лекции от почти месец, сесията наближава, а аз ще се осера. Общо взето се надявам да закрепя някакви тройки колкото да мина, изобщо нямам намерение да си давам зор, и без това много ме разочароваха с дисциплините този семестър. Дано догодина да е обещаващо като първия семестър, че ще вземат да ме откажат. А ако ме откажат няма да записвам друго и ще си проваля живота. Ако изобщо може да се провали повече от сега.
    Фокусирала съм съществуването си върху слушане на музика, пиене на сайдери като вода, втория сезон на сериала, кафета и почти всекидневни излизания по барове, придружени от ставане по обед и почти никакво ядене, като изключим киселото мляко, бананите и шоколада. Като си проспивам половината ден изобщо не знам как дори и за това ми стига времето.
    Одеве ми се обадиха, за да ме помолят деликатно да бъда детегледачка в петък вечер. "Ако може да я прибереш след репетиция, че ние ще сме извън града, даже може и да постоиш малко при нея за компания, ние ще си дойдем към 12-1." Хубавото е, че имам благословията и на двамата родители да взема галон с бира и да пия с дъщеря им в градината. Лошото е, че даже и галона трябва сама да си купувам. Всъщност не знам дали и дъщерята се включваше в пиенето, или само ще ме гледа. Поне мама ще е доволна, че няма да вися пак в караоке бара, макар че нищо чудно таткото да се навие да отидем и там след като се приберат, ще бъде точно навреме за кОпона.
    Смеех се за ретроградния меркурий, но наистина като приключи и се заобичахме наново. Може действително да има влияние тази шитня.
    Даже и мама ме заобича. Купи ми от новата палитра на Есенс, която сама си правиш с продукти по избор. Досега винаги ми е мрънкала колко пари харча за козметика, но явно почивката зад граница ѝ се е отразила добре. Трябва да я пращам по-често.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Благодаря, практикант на струнни теории. Ще си представям малко дете, на което обаче трябва да обяснявам материала с по-сложна лексика.
    индистинкт, твърде много говориш за деца напоследък

можем да намерим поне 5 донорчета от фороня

виж, на папугай са плувци, на някойтам са мечтатели, моите са задници, на рънъра са тичащи???
    на анархи пък взимат 20 заплати при пенсиониране

на темплара се говори, че злоупотребяват с храната, на дейтона са мрънкащи, на младата кръв са млади, на харитов са пак мечтатели ма по друг начин, на кораба плуват, ма с кораби , не като на папугай

иииии да

виж колко много избор
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на tori
    Замислих се в колко изгодна позиция съм всъщност. Диктувам всичко от-до, егото е нахранено, като пусна офертичка ставам бок... Ест, гледам да не пускам офертички твърде рядко и като цяло да съм добра, щото така не иска да избяга, за да си играе с другите и си стои на място, за да четка мен. Леко му духа вятър между ушите та се оправям мега лесно с прищавки, които не ми се изпълняват. Въобще страшна оферта си е.
    Отказах си отвсякъде плановете за утре, щото не смятам, че има къфто и да е смисъл да ходя там. Нищо няма да се промени, нищо няма да се оправи. Както в някакъв пост отскоро писах - не е само "искам", понякога е и "трябва". Щот аз много неща искам ма малко са здравословни за мен. Ся ш е хубаво поне някое копонче и малко пиене да се завърти утре вечер, за да не умра от тъпотия, щот с тая мойта пиене не става. То само на вино не иде. Пък мен ми се ходи на партей като не знам ко.
    квак

Голям фен Аватара на lunacy
    толкова ми се мрънкаше че направих два поста
    Последно редактирано от lunacy : 05-11-2017 на 22:50

Голям фен Аватара на lunacy
    не искам да копирам деитона, но
    ИСКАМ ТОПЛА ВОДА
    ОПЛАКВАМ СЕ

днес вечерта топлих 5 кани вода с каната на съквартирантката
    отне ми сигурно 1 час
    просто не знам каква е процедурата за слагане на бойлер в общежитията, но вече ми иде да отида отнякъде и да взема и да извикам някой майстор да го монтира
    или да се къпя при една приятелка софиянка

или да се прибера в Пловдив докато няма топла вода, но имам неща за вършене тук и не ми е опция сега

Имам топла вода, което е едно от малкото хубави неща напоследък.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Убав маиняй се от тука.
    Екстра си беше без тебе.
    Има други тролчета,ма ти си най-досадното сичките.
    Айде пак в дупката.
    Резко ако може.
    Аз си мислех, че се е отказал, а той взе че пак се появи!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    индистинкт, твърде много говориш за деца напоследък

можем да намерим поне 5 донорчета от фороня

виж, на папугай са плувци, на някойтам са мечтатели, моите са задници, на рънъра са тичащи???
    на анархи пък взимат 20 заплати при пенсиониране

на темплара се говори, че злоупотребяват с храната, на дейтона са мрънкащи, на младата кръв са млади, на харитов са пак мечтатели ма по друг начин, на кораба плуват, ма с кораби , не като на папугай

иииии да

виж колко много избор
    Обезпокояващо.

Обезпокояващо.
    що бе
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си