- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Само дето след скандала с химическите оръжия, именно Русия застана зад Сирия.
80% по-малко територия грънци.
Как няма да застане, нали са наясно, че химическите оръжия са били на терористите и западняците това са го знаели
голямата постановка с умрелите нали я показаха даже как се снима с актьори, които се преструват
Същата измама с химически оръжия спретнаха в Ирак, ама там я нямаше Русия, за да ги спре
Явно имаш връзки с тайните служби, аз не съм толкова запозната.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=byCo...nnel=Artem0618
Гледай това.
Кадафи се оказа многооо прав.
Ей ей ей.
Ко против тези групи/този вид музика имаш?
И,може пак да сложиш онова гифче с отброяването на дните без терористични атаки.
Последно редактирано от deitona22 : 05-23-2017 на 12:46
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Хората са еднакви навсякъде, Лина. И те имат чувства, и те страдат като теб. Те обаче страдат за неща, които се случват в непосредственото им обкръжение, а не в Манчестър, въпреки че сигурно е имало и деца от сирийски произход на концерта, какъв шок.
Такива расистки изказвания на хора с претенции за информираност ме карат да си изповръщам червата.
Аре пак се почна с т'ва "хората са еднакви навсякъде". Не не са. Приемете го. Дори научно е доказано, но не ми се навлиза и в тази тема. Те страдат. Ние страдаме. Само че утре мен ще ме е страх да си отгледам детето, което ще учи с Али баба, ще има еднакви права с моето, и ще израсне в моята страна, но после като бонусче ще отнема и животи. И на мен ми се повръща от толерантността на "европейците" и докъде ни докара тя (да живееш в страх, докато си "свободен"). Писна ми, ей.
Хвърляйте камъните, аре.
Последно редактирано от pandabear : 05-23-2017 на 13:29
Майндсет викаш, а ;д Децата ми ще са късметлии, тъй като мозъкът им няма да бъде промит с идеята, че всички хора са еднакви навсякъде и заслужават всичко добро.
Сериозно ли не осъзнаваш, че по-голяма част от въпросните терористи са родени и израснали в "мирна и спокойна" европейска държава?
По-голяма част от израсналите в мирна и спокойна държава изобщо не са терористи. Точно ти би трябвало добре да го знаеш, защото доста "терористи" идват да учат медицина в България.
И удобно игнорираш частта със семейството. Ти все пак си избрала майка си и баща си, не всички имат такива космически способности.
Хора се избиват помежду си, балсам за душата ми ;д. Нямам търпение да дойде момента, когато всички ще измрат.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Номера с "никой не си избира родителите и мястото, на което е роден" го знаем всички. Защо ми е да го игнорирам? Просто е прекалено изтъркан. Приключвам, ще те оставя да живееш с мисълта, която написа в предната страница, и се надявам, някой ден да не ти се случи нещо, засягащо те прекалено лично, за да си промениш мнението.
не знаех, че тези, които им тракат зъбите, в някой бежански лагер имат и възможността да се гърмят насред Манчестър Арена. прости, невежеството ми.
^ ходи в някой бежански лагер, адаш.
lol. колко неуместно от моя страна, сори.
Не можеш ли да четеш с разбиране или трябва да обяснявам като на малко дете. Ако се бяха родили при различни обстоятелства, рискът това да се случи щеше да бъде доста по-малък. Както при теб.
И прощавай, но как човек с нулева емпатия към живи същества, учи медицина, била тя и ветеринарна. Човечеството ме отчайва с всеки изминал ден.
You're tryin' to be different, that makes you no different