.
Затворена тема
Страница 255 от 300 ПървиПърви ... 155205245251252253254255256257258259265 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 351 до 6 375 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Само дето след скандала с химическите оръжия, именно Русия застана зад Сирия.

80% по-малко територия грънци.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Само дето след скандала с химическите оръжия, именно Русия застана зад Сирия.
    Как няма да застане, нали са наясно, че химическите оръжия са били на терористите и западняците това са го знаели
    голямата постановка с умрелите нали я показаха даже как се снима с актьори, които се преструват
    Същата измама с химически оръжия спретнаха в Ирак, ама там я нямаше Русия, за да ги спре

Мега фен Аватара на Lilanda
    Явно имаш връзки с тайните служби, аз не съм толкова запозната.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Гледах тръмп на интервю и говореше точно така (че е било грешка свалянето на местните лидери) и като цяло говореше смислени неща.
    https://www.youtube.com/watch?v=byCo...nnel=Artem0618
    Гледай това.
    Кадафи се оказа многооо прав.
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    точно толкова тъп колкото и да слушаш ACDC или Металика или рамщайн, ебати
    Ей ей ей.
    Ко против тези групи/този вид музика имаш?
    И,може пак да сложиш онова гифче с отброяването на дните без терористични атаки.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-23-2017 на 12:46
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    не знаем какви хора са "цивилните".
    Хората са еднакви навсякъде, Лина. И те имат чувства, и те страдат като теб. Те обаче страдат за неща, които се случват в непосредственото им обкръжение, а не в Манчестър, въпреки че сигурно е имало и деца от сирийски произход на концерта, какъв шок.

Такива расистки изказвания на хора с претенции за информираност ме карат да си изповръщам червата.

Мега фен Аватара на pandabear
    Аре пак се почна с т'ва "хората са еднакви навсякъде". Не не са. Приемете го. Дори научно е доказано, но не ми се навлиза и в тази тема. Те страдат. Ние страдаме. Само че утре мен ще ме е страх да си отгледам детето, което ще учи с Али баба, ще има еднакви права с моето, и ще израсне в моята страна, но после като бонусче ще отнема и животи. И на мен ми се повръща от толерантността на "европейците" и докъде ни докара тя (да живееш в страх, докато си "свободен"). Писна ми, ей.

Хвърляйте камъните, аре.
    Последно редактирано от pandabear : 05-23-2017 на 13:29

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Аре пак се почна с т'ва "хората са еднакви навсякъде". Не не са. Приемете го. Дори научно е доказано, но не ми се навлиза и в тази тема. Те страдат. Ние страдаме. Само че утре мен ще ме е страх да си отгледам детето, което ще учи с Али баба, ще има еднакви права с него, и ще израсне в моята страна, но после ще се отнеме животи. И на мен ми се повръща от толерантността на "европейците" и докъде ни докара тя (да живееш в страх, докато си "свободен").

Хвърляайте камъните, аре.
    Вие сте тежък случай.

Възходът на нацизма и всички други тоталитарни режими започва чрез всяване на страх от другите. Нищичко не научи човечеството от историята. Заради подобен майндсет, децата ти ще живеят в ангсоца.

Майндсет викаш, а ;д Децата ми ще са късметлии, тъй като мозъкът им няма да бъде промит с идеята, че всички хора са еднакви навсякъде и заслужават всичко добро.

Banned Фен
    Майндсет викаш, а ;д Децата ми ще са късметлии, тъй като мозъкът им няма да бъде промит с идеята, че всички хора са еднакви навсякъде и заслужават всичко добро.
    Викаш "аз заслужавам всичко добро, ама другите не го заслужават, защото не са се родили в моето привилегировано семейство и в мирна и спокойна държава", а.

Сериозно ли не осъзнаваш, че по-голяма част от въпросните терористи са родени и израснали в "мирна и спокойна" европейска държава?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Chrysothemis Виж мнението
    Хората са еднакви навсякъде, Лина. И те имат чувства, и те страдат като теб. Те обаче страдат за неща, които се случват в непосредственото им обкръжение, а не в Манчестър, въпреки че сигурно е имало и деца от сирийски произход на концерта, какъв шок.

Такива расистки изказвания на хора с претенции за информираност ме карат да си изповръщам червата.
    Да.
    End of story.
    *повръщ*
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Banned Фен
    Сериозно ли не осъзнаваш, че по-голяма част от въпросните терористи са родени и израснали в "мирна и спокойна" европейска държава?
    По-голяма част от израсналите в мирна и спокойна държава изобщо не са терористи. Точно ти би трябвало добре да го знаеш, защото доста "терористи" идват да учат медицина в България.

И удобно игнорираш частта със семейството. Ти все пак си избрала майка си и баща си, не всички имат такива космически способности.

Супер фен Аватара на corbV2
    Хора се избиват помежду си, балсам за душата ми ;д. Нямам търпение да дойде момента, когато всички ще измрат.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Хора се избиват помежду си, балсам за душата ми ;д. Нямам търпение да дойде момента, когато всички ще измрат.
    Няма да видиш момента, в който всички ще измрат.

Няма да видиш момента, в който всички ще измрат.
    One can only hope ;d.

Номера с "никой не си избира родителите и мястото, на което е роден" го знаем всички. Защо ми е да го игнорирам? Просто е прекалено изтъркан. Приключвам, ще те оставя да живееш с мисълта, която написа в предната страница, и се надявам, някой ден да не ти се случи нещо, засягащо те прекалено лично, за да си промениш мнението.

Banned Фен
    Номера с "никой не си избира родителите и мястото, на което е роден" го знаем всички. Защо ми е да го игнорирам?
    Защото не ти изнася да си признаеш, че това е причината, поради която в момента имаш възможност да пишеш в този форум, а не ти тракат зъбите в някой бежански лагер примерно.

Най обичам хора, които се гордеят с неща, за които нямат абсолютно никаква заслуга.

не знаех, че тези, които им тракат зъбите, в някой бежански лагер имат и възможността да се гърмят насред Манчестър Арена. прости, невежеството ми.

Мега фен Аватара на tori
    Цял ден ми върви на скандали, ще избия някого.
    квак

^ ходи в някой бежански лагер, адаш.

lol. колко неуместно от моя страна, сори.

Banned Фен
    не знаех, че тези, които им тракат зъбите, в някой бежански лагер имат и възможността да се гърмят насред Манчестър Арена. прости, невежеството ми.
    Не можеш ли да четеш с разбиране или трябва да обяснявам като на малко дете. Ако се бяха родили при различни обстоятелства, рискът това да се случи щеше да бъде доста по-малък. Както при теб.

И прощавай, но как човек с нулева емпатия към живи същества, учи медицина, била тя и ветеринарна. Човечеството ме отчайва с всеки изминал ден.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^
    ^боже
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

И прощавай, но как човек с нулева емпатия към живи същества, учи медицина, била тя и ветеринарна. Човечеството ме отчайва с всеки изминал ден.
    И същите оплакват избитите хлебарки ;д. Но да, емпатията е глупаво нещо. Голям праз, че умрели няколко хлебарки, те и без тва си измират. Малко ли са ви, навсякъде са плъзнали и постоянно се пречкат в краката ;д.

рискът това да се случи щеше да бъде доста по-малък.
    само това ще оставя тук и се надявам да се светнеш защо.

/не знам как определи, че емпатията ми към живи същества е нулева, но като че ли и нямам желание да разбера.

Banned Фен
    само това ще оставя тук и се надявам да се светнеш защо.

/не знам как определи, че емпатията ми към живи същества е нулева, но като че ли и нямам желание да разбера.
    Защото средностатистическият човек е продукт на средата си.

Караш ме да се чувствам като Паулу Коелю, сама се сети защо, не мога да сдъвча всичко и да го изплюя за готово консумиране.

/От коментарите ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си