- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Умирам за сън, но съм щастливо-умираща за сън, щото утре ще имам възможност да поспя малко повече през деня. А и си мислех за джобец от вярата цял ден, та преди малко омятах един. <3 Много яко!
квак
25 човека тр да бачкат на 3mbit/s (или когато големи сървис провайдъри си сапунисват майката, ще стане лошо, но ние го ядем )
В Йордания изпускам купона и ми пращат селфита ;( (понеже при мен тр 6 седимци предизвестие да ходя там)
Обаче местния арабел.тактично ми е пратил снимка на колежките му - облечени с дълги ръкави и шамии, ок, и аз така.
Имам ново любимо място - козметичния салон
Трябва да стана в 7 утре да направя някакви безумни документи до към 10, за да мога в 10 да започна нормално работния ден, и да приключа макс до 7 следобяд
А си мислех утре да взимам почивен.
И нз, мн неадекватни сме и двамата с колегата, обаче даваме всичко от себе си. Като допълнение съм голямо животно, и го жилих 2-3 пъти, нз зако съм такава, ама това е
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Заслужи си го, боклука с боклук, как е могла да бъде с този.. Боклука от моя страна също си го заслужи, всеки ден..
Днес беше изключително емоционален ден.. Бая сълзи се изляха, истини се казаха, хора се сближиха..
Тя е наистина много наранена.. аз също.. може би това ни сближи толкова бързо.. Днес след като й казах, че я обичам (за пръв път) се разплака, истински... като малко дете... с глас.. и сълзи.. и сополи.. отначало ми стана леко странно, дори обидно, но когато се успокои, се отпусна в мен и си говорихме/гушкахме с часове.. Обясни ми всичко.. Дори неща, които не знаех, каза ми неща за които не подозирах и си дадох сметка.. мамка му.. Как да имам капчица съмнение в този толкова истински и искрен човек...
И двамата сме обичали наистина силно преди да се срещнем, били сме наранени и ближем рани, учим се да ходим отново...
Малки стъпи... малко по малко.. с времето.. всичко се подрежда...
Хората от миналото ни само може да съжаляват..
В момента на края на последната ми връзка, се саморазруших.. Макар да бях окей с това, сложих край, осъзнавах, че съдбата е кучка и все пак я обичах дейба.. Не исках да свършва.. съответно сега ме беше страх да изпитам "обич" отново..
А тя днес ми сподели абсолютно същото...
Тя ми каза, че ме обича преди няколко дни, но не й отговорих.. колкото и студено да е.. Страх си ме беше..
Днес като й го казах, се разплака като малко дете от страх и от облекчение..
И ми обясни, че наистина я е било страх да не стане като преди, от което и мен ме е страх..
След време може всичко да е толкова лайняно колкото е било и преди (с бившите), но... за сега думите.. "Ще се боря каквото и да става" ми стигат.
Спи до мен нежничка и ефирна.. без проблеми.. без нищо.. Лягам и аз... с мир в шибаната ми душа и сърце.. AT LAST
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Последно редактирано от LoadRunner : 07-03-2017 на 21:13
Та така. По темата за хигиената и големите НЕмиришещи форумни експерти чистофайници, някои от който гледат от твърде високо, че и акъл като за последна инстанция дават, да попитаме по-големите учени от тях какво мислят чрез чичко Гугъл:
Лекари: Честото къпане не е полезно
https://m.vesti.bg/tehnologii/zdravo...olezno-5700531
(цитирам само удебелените неща от статията, която е далеч по-дълга и описателна)
"Според д-р Рахели Луцати
дори през лятото не бива да се взема душ по-често от 2-3 пъти на седмица. "
"Доктор Луцати твърди, че
за да сме здрави, е по-добре да си вземаме душ само два пъти седмично."
Къпането всеки ден било много вредно
http://www.marica.bg/къпането-всеки-...ews530692.html
https://www.blitz.bg/obshtestvo/uzha...ews389390.html
Нужно ли е да се къпем всеки ден?
http://m.edna.bg/zdravoslovno/duh-i-...ki-den-4637109
Опасно ли е за здравето честото къпане?
https://dariknews.bg/novini/liubopit...kypane-1550591
Eтo зaщo eжeднeвнoтo kъпaнe e вpeднo зa здpaвeтo
http://lechenie.bg/eto-zashto-ezhedn...o-za-zdraveto/
Можете ли да повярвате – къпането всеки ден било много вредно
http://bgnews168.com/можете-ли-да-по...-всеки/#
И още и още. Та не е зле пандата, антеакса и сие преди да ми говорите отвисоко и като богоизбрани да вземете да се пообразовате малко кой, кога и кое смърди и кой, кога и къде вреди.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
това ли прави досега, Някойтам? можеше просто да прочетеш моя линк, по-полезен е.
ако взимаш насериозно нещо казано от човек на име Рахели Луцати, значи имаш по-сериозен проблем от лошата хигиена.
*цитира clickbait сайтове и мисли, че е царя на аргументите*
нищо чудно, че се опитваш да сваляш дриймката
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Що тебе ли да те взимам на по сериозно като изтъкнат учен или...? Това за вредата от честото къпане при котките например отдавна го знаех, но даже и не съм се замислял, че важи с такава сила за хората макар че съм го чувал тук таме. И после ще има нале са шо ми стана с кожичката. В някои сайтове го пише и има логика всъщност. Че всекидневното къпане е набито в една част на западноевропейците заради маркентигови трикове едни компании да си продават стоката и да са на по-голяма печалба. А ако се зачетеш малко по-задълбочено в даденото от мен пък и в недадени ще остановиш и сама, че това далеч не го твърди само въпросния човек с въпросното име.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
косата си не трябва да миеш повече от +- 2 пъти седмично
тялото ти, ако функционира, най-вероятно ще има нужда от всекидневно къпане
половия ти орган и задника също е добре да си ги миеш всеки ден, щото иначе шанса за инфекции се увеличава, което не е хубаво.
в детската градина ако имаше някой миризлив му викахме "смърди смърди чорапи" или просто "вонльо" :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
В друг контекст може би, да.
Но предвид полуизвратената влюбеност на потребителката във височайшата особа на кучето ѝ, беше добро.
Недей пак да правиш предположения за отношението ми към животните /като за семейството/, мерси
не изхождам от царско семейство, кучето ми също, но това не пречи да се държа с него като принц, хехе. какво полуизвратено има в любовта ми, само това не разбрах?![]()
Имах, имах. Даже и един Камен май беше. Дето си говорехме на катерушките на педерас и подобни и накрая си станахме дружки. Имаше май и една Криса със заченъци още тогава да е надарена във бъдеще и много други...![]()
Какво? Напомних ти за педофилските ти влечения ли?![]()