- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумни войни xD
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Садли не съм на летище, макар там да е най-интересната част от работата.. ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Обаче аз не разбрах от къде тръгна цялата работа и къде и защо пандата е брагвала за постиженията си ;д. Пропуснал съм точно тоя момент.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Последните 3 страници на дневника ще ти помогнат
Dr. Gregory House
точно последните 3 страници на дневника не са в посоката, която вие тръгнахте![]()
Хм, струва ми се, че има предистория.
Много е сложно да ти го обяснявам... / отнема няколко години да се научи
Има разни линии наречени "рисков профил" и вид на работа по "анализ на риска" които са много сложни за обяснение
Отделно се учи доста психология точно с цел пресяване на пътниците, търсейки "подозрителни"
Всичко си е до лично усещане, имаме право да го задържим (не арестуваме) за допълнителна проверка..
Отделно, може да е било по сигнал в системата, може да е било по държанието му със служителя..
Определено не е просто заяждане.
При нас като минават стотици хиляди пътници, знаеш ли колко е готино да ги наблюдаваш..
А ако знаеш съгрешилите как се отличават.. светят като коледни елхи
Dr. Gregory House
Отделно има системи за засичане на взривове/радиация/укрити лица, които пътниците не ги виждат.. По това също може да е било.. Но няма като го задържат и да оповестят на терминла зак'во.. т'ва си е наша работа.. ;д
Dr. Gregory House
Длъжни са да проверят ;д
Dr. Gregory House
Не съм го дочел, но какво се оказа? Не били компютри, а компоти и не били наши, а на комшиите...
от писанията на Пандата аз разбрах, че взимала някакви дребни 1000 лева месечно дето отиват за храна и играчки на кучето и, а те били годишно. Че си е купила огромно помещение колкото салон, а то било гараж. Че е със собствени пари пък то било вероятно от събиране. Че е истински ветеринар пък тя била просто практикуващ не напълно стажант. И т.н. и т.н. Не е много хубаво, когато хората живеят в собствения си измислен свят и това ги кара да кипят от самочувствие и да се имат за нещо повече от другите.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
добре де, аз не те ли помолих учтиво да не се занимаваш с мен? пишеш неща за другите, а описваш себе си. нещо като анар4и преди 3 години. разликата е там, че той беше още по-зелен и зле от сега. а ти си на 30+ години и се очаква поне да си една ню-ню идея по-адекватен. мислиш ли, че е нормално това?
сами си измислихте, че е на месец. всеки нормален знае, че студентските стипендии са за семестър (летен + зимен). сами си измислихте, че помещение значи палат. сами ми слагахте някакви думи на пръстите, които не съм написала. и още куп неща, които ми омръзна да коментирам.
че някои като теб и братът ти близнак Грозния, даже започнаха и да обиждат, просто защото не ви изнася и явно животът ви е озлобил на макс.
Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 19:16
споменаха ми, че има някаква опция да блокираш съобщения и мнения по ник.
ако някой знае как става, би ли обяснил, мерси предварително.
Ти пък може ли да си толкова реактивна? За чий им се обясняваш толкова много? Можеше отдавна да се е приключило с това.
Потърси в потребителския панел за игнорирането. Ще видиш къде е опцията.
стига затъва бе
сама казваш че кучето дърпа 400-500лв на месец и в същия пост пльокваш ей така между другото че зимаш 1000лв от стипендии и едва ли не кучето ти е изхранено от стипендии
Ми мноу ясно че всеки ще си помисли че са 1000 на месец що за гл**ав трябва да си да споменаваш като нещо УАУ 1000лв плюс на година при положение че кучето ти струва 6000лв на година
ми нема логика брад
ей затова всеки си е помислил че са месечно
чат
(защо винаги трябва да се обяснявам като на малоумен при положение че пред мен има хора с висше ?!?!?)
За да се разбере така явно така си го предала.
И шъ мъ извиняаш, но аз в свой измислен свят не живея. Не ми слагай този грях. Нито съм се изкарвал най-вървежния, нито най-богатия нито нищо най най най. Често даже отблъсквам хора в нета, които са решили да общуват смен, защото не им спестявам подробностите за мен и не го играя супер готиния пич с многото постижения врял и кипял в живота и видял всичко. А в нета определено това е възможно за постигане.Само че аз съм си аз...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз одобрявам идеята ти Корб, макар че по-рано бях пуснал "тема за феновете на Грозния" на практика със същата цел (защото повечето от военните действия са насочени срещу мен).
Евалата Рънър, браво!
Само малко ще те поправя - помещението дори да струваше не 100 бона, а само 10, пандата пак нямаше да има пари да си го купи, освен ако...
...и само да добавя, че за изнасянето на тази истина (като дори не съм споменавал имена), бях докладван и предупреден! Явно съм уцелил право болното място
, а сега виждам, че не съм единственият който мисли така
!
Разобличена си!
И как точно го "изработи" мила?!
Не само на нас ни е интересно, а и на НАП!
Сигурно не са и го купили техните, а някой чичко-паричко или дори по-лошо - живее в НЕГОВИЯ апартамент и го нарича "нейн"!
И каква работа мила?
Ами спестяванията? На колко си години? За колко време си събрала тези "много спестявания"? А те твои ли са или на някой друг, а ти само си ги ползвала?
Значи е гараж! И как точно събра 10 бона и нагоре за да си купиш гараж "сама", както твърдиш?
Вълнува ни това, че лъже и мисли че ние сме толкова тъпи, че да се хванем!
И колко пари изкарваш месечно от това?
Те сигурно доста и го подават. Интересно ми е каква ли е тарифата - може и аз да се възползвам!
Това за пръв път го казваш! Сега остава да кажеш и от къде идва тая помощ! Ако е от мама и тате - не виждам нищо срамно да си признаеш!
Изведнъж тези неща станаха малки и незначителни като теб самата! Мислиш че като си взела стипендия и бачкаш това те прави уникална?! Много други хора са постигали същото! Дори аз!
Значи получаваш финансова помощ когато поискаш, а за почивки отделяш от собствената си заплата ?! Ако не получаваше помощ отвън, щеше ли да можеш да "отделяш" пари от "заплатата си" за почивки?! Смешна си мойто момиче, а ако сама си вярваш - толкова по-зле за теб!
и мрънкаческата тема пусната от пандата!
Ти първа си измисли, колко много си успяла "съвсем сама"!
Пандата няма висше още, тя сама го призна!