.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не е много хубаво, когато хората живеят в собствения си измислен свят
    добре де, аз не те ли помолих учтиво да не се занимаваш с мен? пишеш неща за другите, а описваш себе си. нещо като анар4и преди 3 години. разликата е там, че той беше още по-зелен и зле от сега. а ти си на 30+ години и се очаква поне да си една ню-ню идея по-адекватен. мислиш ли, че е нормално това?

сами си измислихте, че е на месец. всеки нормален знае, че студентските стипендии са за семестър (летен + зимен). сами си измислихте, че помещение значи палат. сами ми слагахте някакви думи на пръстите, които не съм написала. и още куп неща, които ми омръзна да коментирам.

че някои като теб и братът ти близнак Грозния, даже започнаха и да обиждат, просто защото не ви изнася и явно животът ви е озлобил на макс.
    Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 20:16

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    добре де, аз не те ли помолих учтиво да не се занимаваш с мен? пишеш неща за другите, а описваш себе си. нещо като анар4и преди 3 години. разликата е там, че той беше още по-зелен и зле от сега. а ти си на 30+ години и се очаква поне да си една ню-ню идея по-адекватен. мислиш ли, че е нормално това?

сами си измислихте, че е на месец. всеки нормален знае, че студентските стипендии са за семестър (летен + зимен). сами си измислихте, че помещение значи палат. сами ми слагахте някакви думи на пръстите, които не съм написала. и още куп неща, които ми омръзна да коментирам.

че някои като теб и братът ти близнак Грозния, даже започнаха и да обиждат, просто защото не ви изнася и явно животът ви е озлобил на макс.
    За да се разбере така явно така си го предала.

И шъ мъ извиняаш, но аз в свой измислен свят не живея. Не ми слагай този грях. Нито съм се изкарвал най-вървежния, нито най-богатия нито нищо най най най. Често даже отблъсквам хора в нета, които са решили да общуват смен, защото не им спестявам подробностите за мен и не го играя супер готиния пич с многото постижения врял и кипял в живота и видял всичко. А в нета определено това е възможно за постигане. Само че аз съм си аз...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си