.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 187
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Дай dreamwalker тогава, че ако с пандата се съберем.. много пари много нещо... ще ме развали като човек..

Въобще не ми пречат, с годините и професията и обкръжението ми... станах адски чил..
    Взимай я. Ще трябва да я издържаш. Те алхимичните експерименти не са евтина работа.

А, да. Верно че беше полицай. Ако ме спреш пиян да не ме глобяш, че не обичам да давам пари за глупости.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Взимай я. Ще трябва да я издържаш. Те алхимичните експерименти не са евтина работа.

А, да. Верно че беше полицай. Ако ме спреш пиян да не ме глобяш, че не обичам да давам пари за глупости.
    Гранична полиция съм.. ;д Няма как да те спра пиян, освен ако не минаваш граница пиян.. ;д
    Впрочем не карай пил, т'ва е опасно и глупаво.. и ще съжаляваш ако стане гаф...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Гранична полиция съм.. ;д Няма как да те спра пиян, освен ако не минаваш граница пиян.. ;д
    Зимата по някое време ще ходя в Германия. Ако си на летищито и видиш 20- годишен субект в расо и леко пиян значи съм аз. Досега не съм пуътувал с расо, ама мисля тоя път да го направя. Наще много ще се зарадват като ме видят така.

Садли не съм на летище, макар там да е най-интересната част от работата.. ;д
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на corbV2
    Обаче аз не разбрах от къде тръгна цялата работа и къде и защо пандата е брагвала за постиженията си ;д. Пропуснал съм точно тоя момент.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Последните 3 страници на дневника ще ти помогнат
    Dr. Gregory House

Град
    Sedes Sancti Petri
    Садли не съм на летище, макар там да е най-интересната част от работата.. ;д
    Много интересно. Нямат си друга работа и се заяждат с хората. Един път задържаха един 80- годишен пенсионер щото им се струвал пдозрителен.

Мега фен Аватара на pandabear
    точно последните 3 страници на дневника не са в посоката, която вие тръгнахте

Хм, струва ми се, че има предистория.

Много е сложно да ти го обяснявам... / отнема няколко години да се научи

Има разни линии наречени "рисков профил" и вид на работа по "анализ на риска" които са много сложни за обяснение
    Отделно се учи доста психология точно с цел пресяване на пътниците, търсейки "подозрителни"
    Всичко си е до лично усещане, имаме право да го задържим (не арестуваме) за допълнителна проверка..
    Отделно, може да е било по сигнал в системата, може да е било по държанието му със служителя..
    Определено не е просто заяждане.
    При нас като минават стотици хиляди пътници, знаеш ли колко е готино да ги наблюдаваш..
    А ако знаеш съгрешилите как се отличават.. светят като коледни елхи
    Dr. Gregory House

Отделно има системи за засичане на взривове/радиация/укрити лица, които пътниците не ги виждат.. По това също може да е било.. Но няма като го задържат и да оповестят на терминла зак'во.. т'ва си е наша работа.. ;д
    Dr. Gregory House

Град
    Sedes Sancti Petri
    Много е сложно да ти го обяснявам... / отнема няколко години да се научи

Има разни линии наречени "рисков профил" и вид на работа по "анализ на риска" които са много сложни за обяснение
    Отделно се учи доста психология точно с цел пресяване на пътниците, търсейки "подозрителни"
    Всичко си е до лично усещане, имаме право да го задържим (не арестуваме) за допълнителна проверка..
    Отделно, може да е било по сигнал в системата, може да е било по държанието му със служителя..
    Определено не е просто заяждане.
    При нас като минават стотици хиляди пътници, знаеш ли колко е готино да ги наблюдаваш..
    А ако знаеш съгрешилите как се отличават.. светят като коледни елхи
    Странно, че мен никога не са ме задържали. Мисля, че изглеждам рисков.

Тоя старец така си го уплашиха само. След 10 минути го пуснаха да си гони самолета. Ама той горкия вдигна кръвното.

Длъжни са да проверят ;д
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не съм го дочел, но какво се оказа? Не били компютри, а компоти и не били наши, а на комшиите...

от писанията на Пандата аз разбрах, че взимала някакви дребни 1000 лева месечно дето отиват за храна и играчки на кучето и, а те били годишно. Че си е купила огромно помещение колкото салон, а то било гараж. Че е със собствени пари пък то било вероятно от събиране. Че е истински ветеринар пък тя била просто практикуващ не напълно стажант. И т.н. и т.н. Не е много хубаво, когато хората живеят в собствения си измислен свят и това ги кара да кипят от самочувствие и да се имат за нещо повече от другите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    познайте кой ще е следващия писал

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не е много хубаво, когато хората живеят в собствения си измислен свят
    добре де, аз не те ли помолих учтиво да не се занимаваш с мен? пишеш неща за другите, а описваш себе си. нещо като анар4и преди 3 години. разликата е там, че той беше още по-зелен и зле от сега. а ти си на 30+ години и се очаква поне да си една ню-ню идея по-адекватен. мислиш ли, че е нормално това?

сами си измислихте, че е на месец. всеки нормален знае, че студентските стипендии са за семестър (летен + зимен). сами си измислихте, че помещение значи палат. сами ми слагахте някакви думи на пръстите, които не съм написала. и още куп неща, които ми омръзна да коментирам.

че някои като теб и братът ти близнак Грозния, даже започнаха и да обиждат, просто защото не ви изнася и явно животът ви е озлобил на макс.
    Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 19:16

споменаха ми, че има някаква опция да блокираш съобщения и мнения по ник.
    ако някой знае как става, би ли обяснил, мерси предварително.

Ти пък може ли да си толкова реактивна? За чий им се обясняваш толкова много? Можеше отдавна да се е приключило с това.

Потърси в потребителския панел за игнорирането. Ще видиш къде е опцията.

стига затъва бе
    сама казваш че кучето дърпа 400-500лв на месец и в същия пост пльокваш ей така между другото че зимаш 1000лв от стипендии и едва ли не кучето ти е изхранено от стипендии
    Ми мноу ясно че всеки ще си помисли че са 1000 на месец що за гл**ав трябва да си да споменаваш като нещо УАУ 1000лв плюс на година при положение че кучето ти струва 6000лв на година
    ми нема логика брад
    ей затова всеки си е помислил че са месечно
    чат
    (защо винаги трябва да се обяснявам като на малоумен при положение че пред мен има хора с висше ?!?!?)

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Потърси в потребителския панел за игнорирането. Ще видиш къде е опцията.
    мерси.

/LoadRunner, добре.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    добре де, аз не те ли помолих учтиво да не се занимаваш с мен? пишеш неща за другите, а описваш себе си. нещо като анар4и преди 3 години. разликата е там, че той беше още по-зелен и зле от сега. а ти си на 30+ години и се очаква поне да си една ню-ню идея по-адекватен. мислиш ли, че е нормално това?

сами си измислихте, че е на месец. всеки нормален знае, че студентските стипендии са за семестър (летен + зимен). сами си измислихте, че помещение значи палат. сами ми слагахте някакви думи на пръстите, които не съм написала. и още куп неща, които ми омръзна да коментирам.

че някои като теб и братът ти близнак Грозния, даже започнаха и да обиждат, просто защото не ви изнася и явно животът ви е озлобил на макс.
    За да се разбере така явно така си го предала.

И шъ мъ извиняаш, но аз в свой измислен свят не живея. Не ми слагай този грях. Нито съм се изкарвал най-вървежния, нито най-богатия нито нищо най най най. Често даже отблъсквам хора в нета, които са решили да общуват смен, защото не им спестявам подробностите за мен и не го играя супер готиния пич с многото постижения врял и кипял в живота и видял всичко. А в нета определено това е възможно за постигане. Само че аз съм си аз...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

мерси.
    по-добре вкарай и грозния в тоя списък че ей ся ще цъфне и на него тр да се обясняваш както е тръгнало

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Предлагам всякакви конфликти във форума да бъдат пренасяни тук, за да не се спамят темите в "нормалните" раздели и да се стига до заключването им.
    Аз одобрявам идеята ти Корб, макар че по-рано бях пуснал "тема за феновете на Грозния" на практика със същата цел (защото повечето от военните действия са насочени срещу мен) .
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    да грубицизираме че помещението и струва 100 000лв
    Евалата Рънър, браво !
    Само малко ще те поправя - помещението дори да струваше не 100 бона, а само 10, пандата пак нямаше да има пари да си го купи, освен ако...
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Разбира се - проституцията в България не е незаконна .
    Само да питам, подаде ли си данъчните декларации в НАП ?
    Да бе извинявай !
    То се нарича и "компаньонка", а не "к0вра", ама карай !
    ...и само да добавя, че за изнасянето на тази истина (като дори не съм споменавал имена), бях докладван и предупреден ! Явно съм уцелил право болното място , а сега виждам, че не съм единственият който мисли така !
    на толкова малоумни неща се изчетох днес, че повече не ми се занимава с глупости.
    една огромна почивка си взимам отново от този форум.
    Разобличена си !
    за трети път, абсолютно сама съм си го изработила това помещение.
    И как точно го "изработи" мила ?!
    Не само на нас ни е интересно, а и на НАП!
    За лично твоят апартамент защо не желеш да кажеш.
    Сигурно не са и го купили техните, а някой чичко-паричко или дори по-лошо - живее в НЕГОВИЯ апартамент и го нарича "нейн" !
    очевидно с работа и много спестявания.
    И каква работа мила ?
    Ами спестяванията? На колко си години? За колко време си събрала тези "много спестявания"? А те твои ли са или на някой друг, а ти само си ги ползвала?
    и за теб ли помещение означава поне тристаен апартамент?
    Значи е гараж! И как точно събра 10 бона и нагоре за да си купиш гараж "сама", както твърдиш?
    Не е лошо човек да има самочувствието, че се справя сам. Какъв ви е проблемът? Дори да приемем, че получава малко помощ, вас това какво ви вълнува?
    Вълнува ни това, че лъже и мисли че ние сме толкова тъпи, че да се хванем !
    абсолютно съм част от лекарският екип, да. част от работата ми освен профилактични прегледи е и асистиране по време на операции, а в последно време се налага и попълване на документации, тъй като лятото хората се сещат да си слагат чипове на животинките.
    И колко пари изкарваш месечно от това?
    Дори не я харесвам. Ама външно става, бих й го подал ;д.
    Те сигурно доста и го подават. Интересно ми е каква ли е тарифата - може и аз да се възползвам !
    аз и никъде не съм казала, че не получавам помощ, когато си я поискам
    Това за пръв път го казваш! Сега остава да кажеш и от къде идва тая помощ! Ако е от мама и тате - не виждам нищо срамно да си признаеш !
    има неща, които съм постигнала сама и точно за тях аз говорех: това е ...
    Изведнъж тези неща станаха малки и незначителни като теб самата! Мислиш че като си взела стипендия и бачкаш това те прави уникална?! Много други хора са постигали същото! Дори аз!
    аз и никъде не съм казала, че не получавам помощ, когато си я поискам.
    ... сама съумявам да отделям пари (от заплата ми) и да си правя почивки
    Значи получаваш финансова помощ когато поискаш, а за почивки отделяш от собствената си заплата ?! Ако не получаваше помощ отвън, щеше ли да можеш да "отделяш" пари от "заплатата си" за почивки?! Смешна си мойто момиче, а ако сама си вярваш - толкова по-зле за теб !
    Последните 3 страници на дневника ще ти помогнат
    и мрънкаческата тема пусната от пандата!
    Ти първа си измисли, колко много си успяла "съвсем сама" !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    (защо винаги трябва да се обяснявам като на малоумен при положение че пред мен има хора с висше ?!?!?)
    Пандата няма висше още, тя сама го призна !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на an7raks
    Ти пък може ли да си толкова реактивна? За чий им се обясняваш толкова много? Можеше отдавна да се е приключило с това.
    А, де... И аз това се чудя. И то точно на неадекватници се обснява (някойнамайнатаси и оръфляка, другите сякаш разбраха).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си