- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзката ни разпада
Здравейте читатели аз съм момче на 16 и сме заедно с приятелката ми от 10месеца.До преди месец всичко беше окей и тогава тя се премести в друго даскало и от него тръгнаха проблемите ни.Още на първата седмица започнах да усещам промяна в нея,тя започна да се държи дръпнато,по-студено,не сеща да ми пише,не се държи с мен като нейно гадже,а като просто приятел.Започна да предпочита новия си клас пред това да отдели време за няколко съобщения с мен.На мен лично не ми е приятно това като си е в тях да се държи мило,а като е в даскало се държи мега студеното с мен.Също така си е намерила приятели момчета и в по-голямата част обикаля с тях и следователно започнах да и мрънкам ,че не ми е приятно това,което прави и тя излезе с оправданието,че ако обръщала внимание на мен докъто е в даскало щели да я мислят за забила и нямало да си намери приятелки и така всеки един ден се оправдава с нещо различно като я попитам дали няма да се сети за мен и вече изпитвам чувството ,че връзката ни започва да умира след тази промяна в нея.Моля за съвет дали има смисъл да се боря за връзката ни.
Маняк личи си, че не и е до теб вече..какво е това да не ти обръща внимание, а да ходи с други момчета на ляво и на дясно..тя , ако изпитваше още нещо към теб щеше, да го показва по някакъв начин, а тя прави точно обратното.Оставяй я и не се занимавай..за жалост всичко хубаво си има край. :/ Пък и щом си мисли така,че, ако ти обръща внимание на теб, а не на аверите и там ще я мислят за забила...много тъпи оправдания ти е метнала,това е моя съвет, но ти си решаваш братле.
Аз съм момиче на 16 и имах подобен проблем с едно момче но това е друг въпрос, според мене от това което прочетох на нея и е писнало за тебе и затова е започнала да се държи с тебе като приятел , може да си е харесала друго момче , аз лично ако си харесам друго момче и отбягвам другите момчетаМоже да ти стане малко гадно като четеш това но е самата истина
Бори се за това което те прави щастлив
Щом започнат подобни проблеми в една връзка - няма смисъл да се занимаваш. Опитваш веднъж да поговориш с нея, втори път и ако видиш, че нищо не се променя - зарязваш и продължаваш.
Ще се опитам да говоря с нея но не съм сигурен дали си има друг но ако има ще разбера имам задна вратичка към всичките й социални мрежи.Но и аз съм на мнение ,че щом се държи така значи има нещо по-важно от мен в училище и също така има моменти в които не се сеща да ми пише 2-3 поредни междучасия и така.Благодаря Ви все пак :/
НЕ!
Тя харесва един или повече от тях и иска да се забие с него.
Ти вече не си ѝ интересен!
Изтрий я от контактите си и престани да я търсиш за да не се превърнеш в жалкар!
Е тя ако не се наебе с 5-6 момчета в първия месец, как ще я възприемат за готина?!
Няма смисъл - работата е ясна!
То е ясно че има друг, или поне на нея ѝ се иска да е така!
Ако можеш атакувай оттам без да отлагаш!
Баш хакер не съм но да кажем с доста добри познания.Утре ще говорим лично.А и относно междучасията това са около 2 часа.Благодаря.
И също много важно забравих да спомена е,че връзката ни е от разтояние ако не всеки то през един уикенд се виждаме,а и всички ваканции сме заедно.И също така лятната ваканция аз си изпозае*ах приятелите заради нея а тя в момента зае*ава мен заради приятели.
Ще говорим и ще се реши дали ще сложи мен над всичко друго или ще хваща пътя с новите си приятелчета,дори да избере тях пак ще я оставя трудно понеже има проблеми с семейството й и сумати пъти съм я спирал на ръба да си причини нещо фатално за нея и едиствения човек който може да я спира съм аз :/
В една връзка е много важно да има лично пространство. Да, трябва да сте един до друг и да си споделяте, но е хубаво всеки самостоятелно да може да работи по образованието, кариерата си, личните си отношения и т.н.
Ако сте достатъчно зрели и си имате доверие, няма да има защо да се притеснявате, че другия ви изневерява и темподобни, когато просто иска да прекарва малко време за себе си. И за тва тоя "таен достъп", който имаш до профилите й е тъп, защото е знак на липса на доверие и бъркане в личното пространство.
Напълно възможно е нещата да са се изчерпали и да са изстинали от нейна страна, да.
Отиди и поговори с нея веднъж, обясни й какво те притеснява за да може да стигнете до взаимен компромис.
Ако нещата не се променят, приключвай тия отношения.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Проблем не ми е ,че трябва да има лично пространство,а това,че изведнъж така се промени с новото училище.А за тайния достъп не съм човек който обича да клюкарства влизам за да видя съобщенията,не самото съдържание а до кой са и излизам и това не го праве всеки ден а през ден два
И хора колкото и лично пространство да иска на мен пак ми е гадно защото заради нея имаше момент бях на ръба да изгубя най-добрия си приятел а и не само него аз се одръпнах и от класа ми понеже много ревнува а сега аз като ревнувам излиза с тъпи оправдания
Благодаря на всички за съветите които ми дадохте,говорих с нея обеща ми,че тя ще оправи всичко,казах й,че искам един ден да не си пише домашните в училище а в тях и ако пак продължи така да ме върти ще й посоча пътя.И да спомена че нейната логика е следната:аз нямам право да имам приятели момичета а тя има право да има приятли момчета и дори да движи с тях и да пише...