- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм и сатанисти.
Вииииикам Мефистотелллл
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Аз само ви троля тук нарочно ама няма нищо нали?И човек от къде ги намираш тия картинки уе :Д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Но все пак да не съм толкава черноглед към религията.
![]()
Немога да разбера, защо всички отъждествяват Сатанизма с Луциферизъм или нещо подобно. Tехнически дори членовете от "The Church Of Satan" не са поклонници на дявола, даже смея да твърдя, че техните дивизи и "божии" заповеди са доста по-логични от християнските догми, но това е може би, защото не са на цели ДВЕ хиляди години.
Pape Satan, pape Satan, allepe!
Всъщност за някой неща сте прави а за други не....истината е скрита за вас,както в интернет така и в широкият спектър на медиите.."Сатанизма"е е най чистата форма на себепознание и отричане на всичко което те свързва с илюзиите на времето....Първият създаден с силата на БОГ отхвърлил оковите на задължението,въплащение на чистата любов която избрала да има желания и неподправеност небодчиняваща се никуму(Най чистият ангел–ЛУЦИФЕР)...в основата си сатанизма е себепознание а не себелюбие,преследване на мечти и желания както плътски така и духовни преживявания...Всъщност светът не познава и отрича така наречените сатанисти а те на свой ред не са свързани с никакво зло и тем подобни,дори напротив....това на кратко сме хората които са истински свободни да бъдем това което сме.
Хаха, без Бог не може да има свобода, свободата минава през игото на Бог. Не случайно Бог е казал "игото ми е леко" и е извор на живота и свободната воля, както жаждата е иго на обезводняването, но водата дава живот. Но един сатанист няма как да го разбере толкова лесно това, защото се иска малко повече умствен капацитет, а той е по-първичен и затова ще се хване за думата "иго" на Бог, ще наблегне на нея, ще я преекспонира, преувеличи, предаде робски характер (защото има изключително недоразвита представа за Бог, като приказен герой на облаци с жезъл, който заповядва за да ни тормози т.е. представа като на 7 годишно дете, след което на това дете започва да му се преподава и набива в училище само еволюция, която му изглежда доста по-сериозен труд, заслужаващ доверие и така детете се отрича от Бог, а представите му за Него остават детски, все едно Бог е нещо, като дядо Коледа. И така детето, като стане тинейджър умишлено и предопределено е превърнат в атеист, фабрично производство, който на всичкото отгоре се мисли за много умен и израсъл над вярата в Бог (а всъщност представата му за Бог е изключително елементарна, в стил бабешки басни). И така тинейджъра си остава атейст, свързващ свободата с поведение противоположно на вярата в Бог, освен ако не получи някакъв катаклизъм в себе си, ако Бог види, че в него има надежда за спасение и така този човек да продължи осъзнаването си за Бог и да стане чувствителен към уловките на промотираната светско-атеистка логика. Но за да може да се противопостави на системата и комформизма, той трябва и да е изключително устойчив човек т.е. автентично свободен.![]()
Последно редактирано от defender : 10-29-2017 на 08:26
1-во, не съм "изкопал" аз темата. 2-ро, това, което съм написал е отправено относно написаното от човекът в горния пост. Ама, кой да провери?!![]()
![]()
Разбира се, че съм изперкал, майка ми няколко пъти ми го е казвала, а приятелката ми през ден ми го намила. Освен това, през ден ми казва, че не съм бил никакъв мъж спрямо нея, бил съм дечко и женичко. Тогава идвам във форума и като видя какви клинични случаи на женчовщина, джендърщина и други видове "австралопитеци", жертви на естествения подбор има и си възстановява накърненото мъжо самочувствие.
Сега ако искаш, можеш да ходиш да ме докладваш, господин форумен, отявлен докладчик. Скоро форумната партия майка трябва да те отличи и повиши в комсомолски секретар на форума, толкова си старателен в това.
Последно редактирано от defender : 10-29-2017 на 16:33
leleee, klaviaturata mi po4na da pi6e na latinica. Pomognete mi da q opravq predi da me dokladvat, preatele.
ПП: А, оправи се, олекна ми.
Добре, че клавиатурата ми се оправи, преди грозния, да ми види латиницата. Баси стреса изживях.![]()
Последно редактирано от defender : 10-29-2017 на 16:48