.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това че на теб не ти харесва и либерастките ти източници не го наричат така не променя фактите, че неолиберализмът е точно това!
    По същата твоя логика, това че ти го наричаш "корпоративен комунизъм" не го прави такъв както и не променя фактите че не е такъв. Всеки бизнес/компания/корпорация има като задължение и отговорност да прибавя печалба към акциите на всичиките си акционери и инвеститори. Иначе защо ще е корпорация, па нали също живеем в капиталистическа икономика, много ясно че всеки бизнес ще гледа да печели колкото се може повече и всеки акционер това му е приоритет и интерес. Говориш за факти а не си ми показал такива...?

Нима ?!
    Подмяната на ценностите и задушаването на свободата на словото с "политкоректност" не е тоталитаризъм според теб, така ли?! Тенденциозни новини, цензурата в медиите, социалните мрежи не са тоталитарни, тъй ли?! Натрапването на джендърастка идеология не е тоталитарно?!
    С голяма част от поликоректностна и аз не съм съгласен, но както ти казах това не е проблем на на нео-/либерализма. Френската интелигенция през 70-те дава път на пост-модернизма да изпозлва либерализма и неговите ценности като протеже в опита си да пробутват скапаната си идеология. Същата тази идеология и нейните пропоненти и то най-големите, си повечето Марксисти. Като комбинираш Марксистката идея за опресора и опресираните с пост-модернистката идея че всичко е социален конструктивизъм и всичко е релантивно, това даде платформата на такива малоумници като веганите и тея дето се индетифицират като елфи да нажужът толкова много. Нео-либерализма, ако прочетеш Фридрих Хайек или Фрийдмън, Ейн Ранд и т.н., никой от тях не е промотирал такива лигавщини като в пост-модернизма.

Ако не е написано на камък и въведено в закон който директно да застрашава материалното/физическо или емоционално благо, какво те бърка теб какви има и какви не? До сега не знам да има някакъв закон който да ти попречи да наречеш някой 'педераст', 'дебела свинщина', 'мазен веган' и т.н. Това че се натрапва не значи че е наложено и никой не ти налага да го възприемеш...

Като говориш за тоталитаризъм, запитай се, властта напълно централизирана ли е и държавата стреми ли се да регулира и контролира всички аспекти на политическия, социалния и интелектуалния живот, като цели преди всичко налагане на контрол и ограничения върху вътрешната свобода на индивида. Ако можеш да изразиш каквото и да е менние свободно в което и да е кътче на интернета, на улицата или някоя социална мрежа, поне в един аспект от политическия/социалния или интелектуалния живот, то това не е тоталитаризъм. Самият факт че сереш по форума на тема либерастия и педерасти е доказателство за това колко грешиш.

И какви привилегии се дават тогава на тези малцинства? Изброи ми няколко 'факта' та да се информираме колко привилигеровани са малцинствата?

С какво е по-добър?
    По-добър за кого?!
    Вече изброих и отговорих на този въпрос:

Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Кое му е тоталитарното че имаш избор от 50 различни четки за зъби от 150 различни магазина, произведени от 20 различни производителя? Кое му е тоталитарното в това да можеш - обикновен гражданин - да си купиш акции в някоя частна компания или да почнеш свой си бизнес с минимална бюрокрация?
    Дерегулация, ниски данъци и индивидуална отговорност, а не държавата да ти бърше гъза за щело и нещело.

Така че не ме залъгвай с евтини думи - аз гледам фактите, а не думите!
    Твойте факти не са факти ами регургитация на коментарчета от редит и конспиративни клипчета в Ютюб. Не си ми показал факти че да те взема на сериозно.

Плюеш по комунизма, пък после като дойде свободата и демокрацията и там няма огаждане. Последно какъв си, комунист, капиталист или недодялана путка?
    Последно редактирано от Zlennox : 06-28-2018 на 21:28
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си