- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спах с дъщерята на шефа
Не мога да разбера. Защо трябва да го я е срам от него? Очевидно не е някой прошляк щом го е поканила в тях и се е заинтересувала от него. Другото което, не знам защо го нарочихте пича, че е някой безпаричен просяк и работи на най-ниското звено във фирмата. Мацката е родена със златна лъжичка в устата. Защо смятате, че при него наследственият фактор не важи? Родителите му може да са от средната класа - среден бизнес (от който той не се интересува или не е в неговата компетенция), няколко имота, коли за около 30-40 хил. лева....той със заплата над 2-3к. Кое не е възможно в случая. Самият пич каза, че не се притеснява от междукласовите различия.
ПП: Готин, пак ти пиша - говори с нея. Но ако решиш, че не ти се занимава или не си струва, вземи ме запознай с въпросната мацка и кажи за коя фирма става въпросАз нямам проблем с това, че баща й държи соц предприятие с 600 души персонал. Даже напротив, направо ще ги взема за клиенти, че покрай любовта и забавлението, малко работа да се свърши
600 човека, соц предприятие викаш...малко на ПСТ Холдинг АД ми блъскаше, ама то е на Васил Божков - Черепа, а той има само син...май
Така че отпада
xaxaxa
Здравейте колеги,
Благодаря ви за обективното мнение и съвети.
Мениджър ключови клиенти съм и съм отговерен за продажбите за пазарите извън ЕU , Нова Зеландия, Азия и т.н.
Няма значение това че тя може да си позволи всичко във всеки момент, и аз мога да си позволя всичко , но с определени приоритети, всеки може ако знае как да управлява средствата си умно. Паралелно с това управлявам свой , но значително по малък по размери бизнес в друга област и с 25 човека персонал. Тя не знае. Определено въпреки това, сме финансово светлинни години разлика. Парите в крайна сметка не са всичко, важното е да сме хора, защото и най големите пари да имаш пак може да си душевно гнил.
Точно интетесно ми стана и на мен защо премълчава. Да, като се " запознахме " пред баща и се усмихна и то с усмивка крещяща " беше много отворен вкъщи, а сега се сецна". Ще и се обадя и ще я попитам дали иска да поговорим и да изясним ситуацията защото не можем да продължаваме в неведение. Защо си е премълчала след като разбра , че съм служител на баща и и т.н Благодарен съм , че наистина получавам много опит в търговията и прелгам някой добри практики и в собственият си бизнес и да ви , кажа работи. Но не съм очаквал , че ще спя с единствената дъщеря на соц. шефа.
Ще ви разкажа какво се е случило след като говоря с нея и се видим!
И вие изглеждате доста възпитани всички! Радвам се , че има още такива млади хора!
Поздрави!