"Постигнал съм немислими по величина неща за теб, но не виждам смисъл да ти ги обяснявам. "
Аха, но аз трябва да обяснявам как не съм мизерник и едва ли не да ти се отчитам? Ако не го направя приемаме, че е така и си прав. Колко удобно. Това с бензиностанцията и кенефите ме изкефи, давай следващото.
Засегнал съм се бил, ми не, ама защо да те оставям да пишеш измислици за мен без възражение, казвайки че това би ме направило по-интелитенген? Как да се опитам да водя що годе нормална дискусия като аз казвам нещо, някои случки например и ти идваш почваш да пишеш, че еди какво си дори не се е случвало(при положение, че се е), че преигравам и такива неща? Не мислиш ли, че това е изнервящо и несъобразително?
"Не изцяло и не винаги, но могат и да бъдат"?
Ми зависи от ситуацията и случая. Всичко е относително. Някоя може много да я кефи това, друга да и е банално, изтъркано и да не я кефи. Ако не разбираш и за теб монетата има само една страна си е твой проблем. Ти си вярвай, че винаги черпейки си винаги на най-правият път.
"Съжалявам те, че си такъв комплексар."
Аз те съжалявам повече. Надявам се това да ти помага. Всеки знае, че бунаци като теб могат да просперират само в паралелни светове. Комплексар си точно ти. Човек с непреодоляни психологични проблеми, което води до непрестанно желание да се доказва, както и да омаловажава другите. (това е цялостното ти държание във форума към всички потребители)
Последно редактирано от fire_magic : 10-18-2018 на 12:30