Цитирай Първоначално написано от polqk2000 Виж мнението
Хах, не ме е блокирала За какво повече трябва да и се обяснявам,че не съм играч и прочие.. щом това е нейното становище след един нормален комплимент окей.

Пиша през телефона и главно през свободното време (което ми е кът) и изобщо не се впрягам чак толкова за пунтуация и прочие, не пиша Дипломна работа за да се напрягам излишно.

Как реших ли ? ами нали я намерих в ФБ, снимки, дати, рожденни дни.
Така и така си си изтървал реалният шанс да се случат нещата, що поне не й драскаш, като нямаш какво да правиш? Обикновено с някакви „криви” мацки е доста забавно, ако имат някой зад зелените очи, де. Нямаш какво да губиш, ако й пишеш в свободното си време, а можеш да си извлечеш ползи било то откъм поведение, било то и секс, въпреки че лично аз не бих рискувал със 17-годишна.
И друго - за 24 години предполагам си разбрал, че комплиментите от непознати нямат никаква стойност за повечето красиви момичета/жени. Те си ги получават и без нищо да правят. На тоя етап си пич номер 19382, който й прави комплимент в чат... Ако поне беше на живо, вероятно щеше да си номер 582.