.
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Threaded View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    И какво говориш за града и провинцията, София е най-голямото село, там са най-големите селяци, позьори и прошляци. Масово хората със средни финансови възможности за страната живеят на ръба на мизерията. Живеещи в София с около 1000 заплата мъкнат зимнини и продукция от семейство и роднини живеещи в провинцията, по селата. (това го правят всички, не само бедни български студенти), дори и така едвам свъртат двата края като си оправят сметките. В Бг е масова мизерия и в същото време позьорщина. Ще иде да набие 20лв в някаква отрепка за пиене с надеждата да я ебе, после ще си маже филии с лютеница вместо да яде месо или нещо по-ползотворно. Това е грозната действителност. Студент издържащ го техните пък дори и да работи, ще иде да покаже класа(или средна финансова възможност, което дори да похарчиш кинтите, може да си ги взел на заем от приятел и да имаш няколко кредита, но важно е да се опиташ да се направиш на някакъв , нали?) Кому е нужна тази заблуда и фалш. И тя би останала с впечатление, че има кинти само ако е безмозъчен кавун. Похарчил 20-50 кинта, после ще гладува, поза. По-добре иди еби някоя курва и не се занимавай с глупости, щото после ще си го изкарваш на момичетата . Но не, трябва да се каже, че платените момичета са лошо нещо и трябва да се тормозиш и занимаваш с глупости... Ако всяка знаеше, че би предпочел компанията на някоя платена курва, а не нейната, което е и често срещан факт вече заради глупостите и капризите дали щеше да ти се прави, а? Заради някаква малка общоприета грешчица да те среже или просто си бил по-срамежлив и не си имал смелостта да я заговориш какъвто може би е случаят. Когато искаш секс, отиваш и правиш секс, когато искаш сериозна връзка се въоръжаваш със сериозно търпение и си трябва да си готов на доста компромиси и жертви.

Правил съм това с питиетата и ми се е случвало да черпя стабилно, след малко да ми обясни, че всичко е много найс, но си има сериозен приятел, който много я ревнувал по-принцип. От тогава малко я намразих тази стратегия, защото след това се чувстваш като тъпанар. И си мисля неща от сорта "Ами овца като си имаш сериозен приятел на когото държиш, и който много те ревнува, пък не приемай почерпката тогава?!?, Аз тука не съм дошъл да бия и чукам приятелят ти" И след малко идва някъв паляк с още 4-5 себеподобни путки и дори може да си позволи да ти направи някои забележки: кой си, ти къв си, как смееш да черпиш неговата сериозна приятелка, защо?, ти не знаеш ли , че те са заедно?!? -Да брат, света се върти около теб и твоята овца, всички за вас говорят.
    С това питие излизаш като балък, който си мята кинти на вятъра с цел да направи някакво ?!?кой знае какво впечатление, както и си е. Кой както иска... Или любимото ми "Ми аз тук съм с една приятелка, ако искаш да ме почерпиш трябва да почерпиш и нея щото тя нещо да не се разстрои, еди кво си..." Ми ок, ако трябва цялото заведение ще почерпя.......Само и само да ми дадеш шанса да се боря за възможността да си вкарам члена в божествената ти вагина.....бах мааму.
    Филма е пълен с тия питиета.
    Трупа се бързо xp общо взето
    Последно редактирано от fire_magic : 10-17-2018 на 02:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си