- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шшш алоуу я дайте съвети бре :Д
Айде тихо там, въшкар! Какво ти евентуално твое действие като ти сам си сподели малоумното мнение, че почерпките са пари на вятъра? Комплексите ти си личат от километри! Но аз, за съжаление, не мога да направя нищо повече за теб освен да те иронизирам с надеждата, че това помогнало поне малко на теб или на някой друг като теб. Ти си нелеп, защото вадиш комплексите си на преден план и се опитваш да ги маскираш като положителни качества. Например скръндза и прошляк за теб е = на "Не хабя излишни пари, т.е. съм хитър. Те пускат и за без пари". Освен всичко друго ти казваш, че обезателно трябва да разичташ на зимнина и не можеш да си представиш как е възможно в България да живеят и хора с над 1000 лв доход. Балък! Бедняк (но и в мисленето! Има бедни, но поне интелигентни хора за разлика от теб) и прочее епитети няма да ми стигнат, за да те опиша подобаващо. Ай сиктир! Изби те на някаква селска чест и не зная точно заради какво... Гледай си компотите и зимнината там и не точи много лиги по София, че се препълни. (Не казвай, че не ти е заветна цел... От толкова много неща, които издаде неволно и дори неповикан да се обадиш просто си личи, че изпитваш някакви дълбоки комплекси на тема прованса срещу София)...
Хайде, чиба! Стига си лаел по мой адрес! Никога няма да ме стигнеш! Нито след 10, нито и след 1000 години!