.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 248

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Казах "организми", а не "хората"! Не всички живи същества имат по 46 хромозоми като (нормалните) хора!

Опитах се съвсем добронамерено да ти обясня нещата от научна гледна точка, но ти не искаш или не можеш да разбереш и след като не можа да обориш тезата ми, стана агресивен, което е типично за хора в твоето състояние !

Но не се притеснявай - според "медицинската сестра" на форума...
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Даун не е болест, а особеност.
    ...и от сега нататък ще те наричам "Особения" !
    Последно редактирано от aneliM : 10-24-2018 на 08:28
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Казах "организми", а не "хората"! Не всички живи същества имат по 46 хромозоми като (нормалните) хора!

Опитах се съвсем добронамерено да ти обясня нещата от научна гледна точка, но ти не искаш или не можеш да разбереш и след като не можа да обориш тезата ми, стана агресивен, което е типично за хора в твоето състояние !

Но не се притеснявай - според "медицинската сестра" на форума...
    ...и от сега нататък ще те наричам "Особения" !
    аз съм си особняк, кво
    вярно, че е малко грубо, но беше в кръга на шегата
    не съм и целял да оборвам тезата ти, а си задавам въпроси ей така, понеже ми е интересно
    ти тръгна да ми доказваш нещо - не се чувствай длъжен да го правиш
    иначе мисълта ми беше следната - всеки ген носи някакъв белег. шансът да се родят 2 еднакви деца клони към 0. но при положение, че белезите са ограничени (взимат се от двата родителя), това би трябвало да означава, че децата ще имат сходни белези. всяко дете е различна комбинация от белезите на родителите си (и прародителите си), но все пак имат сходни белези. в общия случай белези като ръст, структура на черепа/скелета, коса, очи се предават генетично и не би трябвало децата да имат коренни разлики в тези черти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си