.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Жената има свободна воля и може да избере да прави каквото си иска. Но както жената има свободна воля, така и аз има свободна воля на мнение, просто се изказвам, никого не задължавам. Кой си ти да се слагаш, като посредник?

Това е като законите, законът примерно ти казва да не убиваш, но той не може да ти отнеме свободната воля ако искаш да убиваш, но после трябва да си готов да си понесеш последствията и отговорността за делата. Същото е и с Божият закон.
    Каква свободна воля има жената като регресивната ти идеология и отнема възможностите да изрази тази собствена воля като я ограничаваш само до кухнята и домът? Това твойто не е свободна воля на мнение а налагане на мнение и идеи върху групи от хора с предпоставката че това е универсалната и "абсолютна" "божия" истина. Да, аз съм посредник, но посредник на идеята че жената решава кое е най-доброто за нея, а не аз, или пък да си налагм мойте възгледи върху някой друг.
    Последно редактирано от Zlennox : 03-05-2019 на 16:40
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си