- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Отново си се заблудил - в "Модераторска помощ" съм посочил обидните и расистки коментари, които не спираш да сипеш, по потребители, които не споделят мнението ти!
Ти системно използваш обиди, защото очевидно тезата ти е незащитима и не можеш да убедиш другите в правотата си с нормален език! Губиш равновесие, изнервяш се и почваш да обиждаш - толкова са ти възможностите!
Той може да има някакви убеждения, но не обижда потребителите за разлика от теб!
Нали си "либерал" - защо той да няма правото да вярва, в каквото намери за добре?!
Да, би трябвало, защото не посочи нито една важна причина довела до Деколонизацията!
300 милиона пък не са излезли срещу Тръмп (само в САЩ)! А по света 6-7 милиарда не са излезли срещу него
!
![]()
Я посочи расистките коментари? Или и ти си от тези умствено надарени които смятат че "белия геноцид" е реално нещо. Мога да ти посоча много примери в които си бил открито расист - споделяйки мнения които имат по-голями и неминуеми последствия от това че съм засегнал егото и "интелигентността" на някой видимо необразован и невеж на и в определени теми.
Ти въобще прочел ли си нещо от това което съм писал!? 3-те поста в отговор на Фашагата по горе, например. Обосновал съм всичките си аргументи. Това че теб те мързи да четеш или да вложиш рационалност и логика в разбирането на тези аргументи не е мой проблем. По скоро винаги когат съм аргументирал с теб, то ти си този който най мазно използва неадекватни ретoрични тактики за да ибзегнеш по-интелигентна размяна на думи. Като например в този твой пост не си ми показал някаква рационална размяна на идеи. Защо не си обосновал и защитил тезата си че не съм посочил нито една важна причина довела то деколонизацията, ами мазно отбиваш ноемра с някво никво нескпосано изречение? Предполагам това се дължи на мързеливостта ти да вложиш размисъл върху темите и аргументите. Ако наистина правех това което казваш - необоснованата ти теза - щях да ти тегла една майна и въобще да не се разправям с теб или с който и друг да е било който не споделя мнението ми. Но ти си трол. Троловете това и търсят. Провокация.
Значи по твойта (да не използвам обидни жаргони) логика, не би имало никакъв проблем да се толерира фашизма. Да се толерира расизма. Да се толерира анти-семетизма и прочие. И всичкото това е ОК защото ти твърдиш че всеки има собствено мнение и му се полага такова. И какво става като оставим такива ***** да вярват в такива необосновани идеи като фашизма, расизма и анти-семетизма? Връщаме се 70 години назад и виждаме какви са резултатите. И ми говориш че тезата ми била незащитима. Пффффф.... Колкото и парадоксално да звучи, толерирането на нетолерантността води до лоши неща.
Кое по-точно от тези причини не разбра? Мисля че май нарочно се правиш на тъп, защото тролският ти манталитет търси провокация да се изразя колко невежо ти е разбирането за света. Писал съм по-горе че социалните проблеми никога нямат само една причина, фактор или праволинейна козалност. Препоръчвам да го прочетеш и препрочетеш.
Тогава твойто светско просветлено виждане за света и деколонизацията какво е? Какви са тези важни причини?
Е да, и мен ще ме е срам да изляза до протестирам Тръмп камоли да присъствам на встъпването му в длъжност.
![]()
Последно редактирано от Blubalu : 03-25-2019 на 10:49
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.