Цитирай Първоначално написано от Blubalu Виж мнението
Не пишете извън темата, моля. Този спор си го водете на ЛС.
Че вие знаете ли за какво е темата и дали пишем по нея ?!
Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
Я посочи расистките коментари?
Посочил съм ги !
Обосновал съм всичките си аргументи.
Не си !
Защо не си обосновал и защитил тезата си че не съм посочил нито една важна причина довела то деколонизацията, ами мазно отбиваш ноемра с някво никво нескпосано изречение?
Явно не си чел, нито мислил.
Все пак ще ти дам не един а два жокера и теми за размисъл - кога започва деколонизацията и кое събитие я предизвиква (прави възможна)?!
Предполагам това се дължи на мързеливостта ти да вложиш размисъл върху темите и аргументите.
И аз така предположих за теб и се оказа че съм прав !
Значи по твойта (...) логика, не би имало никакъв проблем да се толерира фашизма. Да се толерира расизма. Да се толерира анти-семетизма и прочие. И всичкото това е ОК защото ти твърдиш че всеки има собствено мнение и му се полага такова.
Либералните свободи би следвало да защитават и тези неща, по вашата собствена логика! Не знам защо си против.
Ако сега отречеш, значи вяшата собствена политика е непоследователна !
И всичкото това е ОК защото ти твърдиш че всеки има собствено мнение и му се полага такова. И какво става като оставим такива ***** да вярват в такива необосновани идеи като фашизма, расизма и анти-семетизма? Връщаме се 70 години назад и виждаме какви са резултатите.
Така ще навлезем в Развития Либерализъм, когато всеки ще вярва в каквото си иска и ще прави каквото си иска ! Нали това е основната цел и ценност на либерализма?!
Колкото и парадоксално да звучи, толерирането на нетолерантността води до лоши неща.
Говориш като някакъв фашист вече !
Това на нищо не прилича!
Тогава твойто светско просветлено виждане за света и деколонизацията какво е? Какви са тези важни причини?
Ето че призна, че не знаеш!
Дал съм ти теми и въпроси за размисъл! Чети и мисли!
...идеите за семейството са неминуемо различни измежду народите. Затова например в някои общества е съвсем нормално да имаш повече от една жена. Да търгуваш жени. Да организираш бракове и т.н.

И сега, за тези по умствено надарени, ако включим хомосексуалните връзки към този аргумент - тоест към идеята че природата не и пука за бракове и семейство до степента в която континуума на репродукция е осъществен - бихте видяли защо хомосексуалноста е била репресирана с хилядолетия.
Аз не разбрах !