- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Моля, бихте ли посочили кои мнения на LoveSofia са "расистки" по вашите думи или противоречат на правилата на форума?
Много добре знаем, че получавате сигнали да триете неудобни мнения на общо основание, само защото на някой не му харесват!
Знаем и кой подава сигналите срещу LoveSofia - същият потребител, който най-каруцарски го обиждаше, включително с расистки обиди (Zlennox)!
Ако мислите че не съм прав, посочете къде съм сбъркал, вместо да ми триете мненията безпричинно!
Наистина имах "расистки" части в мненията. Но не от типа на "на сапун, смърт, под ножа, на кафево, под всичко" или други глупости, които първо се появяват в мислите на читателя. Просто казах истината, просто казах твърдението на ДНК откривателя, просто обясних откъде и защо идва нехаресването към евреите. Ако кажем истината, просто няма да е в полза на някои кръгове, опитващи се да бъдат водеща роля в обществата, но поради тяхната вродена природа, те просто не са похватни на това.
Последно редактирано от LoveSofia : 03-25-2019 на 18:54
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.