.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blubalu Виж мнението
    LoveSofia, за втори път ви предупреждавам да не развивате расистки теории. Редактирах ви, но ако продължите ще започна да ви трия целите мнения.
    Моля, бихте ли посочили кои мнения на LoveSofia са "расистки" по вашите думи или противоречат на правилата на форума?

Много добре знаем, че получавате сигнали да триете неудобни мнения на общо основание, само защото на някой не му харесват!
    Знаем и кой подава сигналите срещу LoveSofia - същият потребител, който най-каруцарски го обиждаше, включително с расистки обиди (Zlennox)!

Ако мислите че не съм прав, посочете къде съм сбъркал, вместо да ми триете мненията безпричинно !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Моля, бихте ли посочили кои мнения на LoveSofia са "расистки" по вашите думи или противоречат на правилата на форума?
    Наистина имах "расистки" части в мненията. Но не от типа на "на сапун, смърт, под ножа, на кафево, под всичко" или други глупости, които първо се появяват в мислите на читателя. Просто казах истината, просто казах твърдението на ДНК откривателя, просто обясних откъде и защо идва нехаресването към евреите. Ако кажем истината, просто няма да е в полза на някои кръгове, опитващи се да бъдат водеща роля в обществата, но поради тяхната вродена природа, те просто не са похватни на това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си