- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Докторчето щом работи, като охранител, значи 100% има чисто досие и липса на хулигански прояви, за да го вземат на работа - демек примерен гражданин, като сълза.
Баси послушкото, май само във форума се прави на бунтар, извън правилата, а в реалността е майка Тереза.![]()
Последно редактирано от defender : 09-04-2019 на 13:45
Не, не съм от "оригиналните" деца. Не че са ме ограничавали и биели, но не е като да не съм имал респект от тях.
Просто не съм малоумен и имам опит(и доста късмет). Повечето ми "подвизи", които свършиха трагично бяха когато бях още хлапе. 2 пъти са ме ловили за кражба, като втория път само заради това, че ни хвана полицаи, дето не беше на служба, успяхме да се отървем. Добре че излезе човек тоя, иначе в детска педагогическа. След това спрях да се занимавам с такива простотии. Но пък започнах с тревите и там колко пъти съм се измъквал на косъм, не е истина. Ако не знаех по-добре, щях да кажа че някои отгоре ме пази![]()
Като каза за Бог и тревите, имах един приятел, дилър. Тои си беше малко филмар поначало, но явно от многото наркотици съвсем изперка. В един момент явно спря да се пази, въпреки че доколкото знам имаше гръб в полицията, и куките го гътнаха. Оттогава спря наркотиците, почна да спортува, почна да споделя икони и цитати от Библията във феисбук, разбрах че ходил и на църква. Естествено остана без приятели, гаджето му го напусна. Сигурно година по късно се самоуби - хвърли се от седмия етаж. Явно благодарение на твоята религия е осъзнал колко си е прецакал живота и не е могъл да го понесе. Уви не беше от наи-интелигентните, явно не е знаел че самоубииството е грях.Тои още преди да го гътнат беше почнал да изперква. Мислеше си че е медиум, даже беше ходил в София на врачка, да му кажела дали има такива способности.
Така че не знам дали напушалките не вярват в Бог. Може би просто не са пушили достатъчно.
![]()
Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-04-2019 на 15:53