- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Не се надявам на нищо. И не живея на село, въпреки че бих искал. Плевен ме отвращава, а за София да не говорим.
Едва ли. Вярно че има работа, но не бих отишъл там с намерението да създавам семеиство в претъпкана, смърдяща и опушена кочина каквато е София.
Все ми е тая.
Не мога да повярвам, че заради "някаква си жена", ще си позволиш да паднеш на такова елементарно интелектуално ниво и ще участваш в плебейски ритуал, характерен за пропадналата сбирщина от вярващи дегенерати, участвайки лицемерно в нещо, в което не вярваш, дори те отвращава.
Какво ли не прави един иначе твърд, хладнокръвен, дори жесток, нихилистичен сатанист, заради жена. хехехе
Пп: Докторчето, и той обич си сака.![]()
Последно редактирано от defender : 09-06-2019 на 16:11
Че аз не вярвам и в празнуването на рожденни дни, и като цяло ме отвращават социалните събития. Тва не означава че ако ме поканят на рожден ден няма да ида. Означава че не празнувам своя, или само в много тесен кръг. Сключването на брак си е простотия така или иначе - дали ще е гражданска или църковна, все ми е тая. Църковната служба не е много по различна от краденето на булката, ергенските партита и други подобни ритуали. Не знам защо вие християните мислите че щом това са християнски обичаи, не могат да се спазват от атеисти, или че щом си атеист е лицемерно да участваш в тях. А на атеиста просто не му пука лол, тои спазва традицията, не християнството, а традиции и женитби е имало много преди християнството да се намърда и да смучи кинти от тая ниша. Видиш ли бракът не бил валиден, ако не е пред Бог - демек само ние може да прибираме кинти от венчаването на хора. Даиба и монополистите![]()
Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-06-2019 на 20:58