.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Така че ела да те напуша
    Познавайки "невероятните" ти свалячески възможности, мисля, че наистина я викаш само за да я напушиш. Но дори и да не е така и да имаш задни намерения, тъй като, тревата води до импотентност, съм спокоен , че при опита ти за флирт с dreamwalker ще се изложиш още повече и от случката ти със Скарлет.
    Последно редактирано от defender : 09-04-2019 на 21:20

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Познавайки "невероятните" ти свалячески възможности, мисля, че наистина я викаш само за да я напушиш. Но дори и да не е така и да имаш задни намерения, тъй като, тревата води до импотентност, съм спокоен , че при опита ти за флирт с dreamwalker ще се изложиш още повече и от случката ти със Скарлет.
    Кво да се излагам, тя е турбо аутист . Вероятно ще ми стане по-неловко от нея, отколкото на нея от мен.

Тва пък че тревата води до импотентност откъде си го измисли?

ПП: Не мога да повярвам че след толкова години още те гризе завистта че Скарлет писа на мен, а не на теб. Като че ли съм ти я откраднал едва ли не А тя те отбягваше по всеки един възможен начин, както и всяко друго женско присъствие в този форум, а наи-вероятно и в реалния ти живот. Вече може да спреш да си избиваш комплексите.
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-04-2019 на 22:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си