- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм
Hecu2, Фъзито може да реагира доста емоционално и това непременно личи в постовете и, но правилно те изобличи като attention whore. Ако просто искаш да си дадеш 2те стинки по даден въпрос, добре, но ти освен това се считаш за някакъв форумен авторитет и очакваш да те приемат като такъв, тоест изживяваш се като незначителен и търсиш значимост. За всеки които сериозно се занимава с въпросите на "духовното", веднага си проличава колко пошли и "детски" са мотивите ти за писане в тоя форум. Естествено лесно е човек да дегизира всичко това като " Аз просто искам да помагам и да провокирам хората да четат", дори и за пред самия себе си. Пак казвам, адмирации за информацията, която сподели тук, но изживяването като месия и просветител е само един от първоначалните етапи на всеки, които се занимава с изследването на скритото и езотеричното, в себе си и в света, и това е всичко което е - просто един етап, които трябва да се израсте. А това винаги става само вътре в теб, не с четене за Дао, Тао и Мао. Но ти още не си готов за това, понеже сам още не съзнаваш истината за себе си и с това все още си подвластен на тълпата и неиния манталитет, в опитите да се издигнеш над (пред) нея с разни подиумчета и политически призиви и каузи. Когато, и ако, израстеш този етап ще ти стане ясен смисъла на фразата "Мълчанието е злато", или както Витгенщаин го е казал " Whereof one cannot speak, thereof one must be silent"
Последно редактирано от Knispel666 : 10-21-2019 на 08:41
От къде я копате тази моя емоционалност, честно казано не разбирам. Явно използвам прекалено експресивна лексика, и вярвате, че едва ли не рева докато си чета или пиша мненията, което е просто смешно, но все ми е тая, няма ме от няколко дни и положението във сайта си е наистина за реване.
Не само, ами го и изобличих като крадец на информация и прекалено незряла и лицемерна личност, за да практикува това, с което прави опити да се занимава. Както се вижда на някои лисици вече не пишат мнения, защото се отказаха и се оправдават пред себе си с киселото грозде - няма как иначе, като се изложиха като магаре на площад. hecu се направи на интересен и самичък си се навря в лайната!![]()