- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тема за Дискусии и Разногласия
Другарю Исаев, независимо какъв съм (копач или не), ти можеш единствено да ми дишаш капиталистическата прах и да уринираш газ от болшевишки яд, че си в най-долния пласт на утайката на угнетения пролетариат и по всичко ти личи, че цял живот няма да се измъкнеш от нея заради необразованост, мързел и завистлив лесно палещ се от горчивата истина долен болшевишки манталитет.Ясно ми е, че се успокояваш повтаряйки, че аз имам някакъв проблем с жените заради мненията ми по темата за проституцията. Осъзнавам, че действителността около теб е сива и тъжна и ти прощавам. Явно единствената утеха в нищожното си същестуване намираш в някакви отживели идеи даващи ти някакво чувство за малко "по-необикновена идентичност и съдба" успокояващи те, че ти не си чак такъв ретард, а злите капиталисти и империалисти са истинските виновници за умствената ти леност и допотопната обстановка на бита ти.
пп. Ако хипотетично същестува каквато и да било жена, която да иска да се обвърже с безкапацитетник като теб, то тя трябва да е голям скот и много да те обича, за да се прежали на взаимното скотското съществуване, на което ще е обречена с теб до края на окаяния си тъжен комунистически живот. Представям си до теб единствено жена, която е типичната съветска героиня: с груби ръце, глезени като табуретки, кисела квадратна физиономия и широки мъжки рамене, с които да носи на много социалистически труд и с такъв поглед сякаш, в който пламти пламъкът на революцията и желанието да отрови всеки империалист.
пп. 2 Снимка възстановка на двете другарки от снощните приключения на Исаев:
![]()
Последно редактирано от TrollFactory : 07-10-2020 на 17:07