.
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Аз за една жена съм това, което ти никога няма да бъдеш, а ще си останеш един крипто-копач. Имаше един филм "Какво искат жените", няма нужда да го гледаш, просто се замисли над заглавието. Какво искат жените? И да, може (евентуално) да изкарваш повече пари от мен, това не може да замени всичко останало, което нямаш като качества, а аз имам.

Wi-Fi почти не използвам, използвам мобилен интернет.
    Другарю Исаев, независимо какъв съм (копач или не), ти можеш единствено да ми дишаш капиталистическата прах и да уринираш газ от болшевишки яд, че си в най-долния пласт на утайката на угнетения пролетариат и по всичко ти личи, че цял живот няма да се измъкнеш от нея заради необразованост, мързел и завистлив лесно палещ се от горчивата истина долен болшевишки манталитет. Ясно ми е, че се успокояваш повтаряйки, че аз имам някакъв проблем с жените заради мненията ми по темата за проституцията. Осъзнавам, че действителността около теб е сива и тъжна и ти прощавам. Явно единствената утеха в нищожното си същестуване намираш в някакви отживели идеи даващи ти някакво чувство за малко "по-необикновена идентичност и съдба" успокояващи те, че ти не си чак такъв ретард, а злите капиталисти и империалисти са истинските виновници за умствената ти леност и допотопната обстановка на бита ти.

пп. Ако хипотетично същестува каквато и да било жена, която да иска да се обвърже с безкапацитетник като теб, то тя трябва да е голям скот и много да те обича, за да се прежали на взаимното скотското съществуване, на което ще е обречена с теб до края на окаяния си тъжен комунистически живот. Представям си до теб единствено жена, която е типичната съветска героиня: с груби ръце, глезени като табуретки, кисела квадратна физиономия и широки мъжки рамене, с които да носи на много социалистически труд и с такъв поглед сякаш, в който пламти пламъкът на революцията и желанието да отрови всеки империалист.

пп. 2 Снимка възстановка на двете другарки от снощните приключения на Исаев:

Последно редактирано от TrollFactory : 07-10-2020 на 17:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си