.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Фъзито сигурно сега е на супер вълнуваща изложба-турне в Япония, пък я одих до магазина за леб и лук, деба.
    Това е разликата между християнин и сатанист.

Умря ти шитпост темичката.

Много тъжно. Вечно във нашите сърца

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Това е разликата между християнин и сатанист.
    Мда, сатаната винаги е изкушавал човеците с власт и пари. Но накрая сатаната прецаква и своите слуги, които тук са му служили.

Умря ти шитпост темичката.
    Още каза, че напускаш темата и буквално на следващия ден я затвориха! СлучаЕност?

Много тъжно. Вечно във нашите сърца
    Жените сърца ли имате? Нали ти уж си била от жените тип златотърсачка, какви сърца ве.

anonymous1043668
    Guest
    Мда, сатаната винаги е изкушавал човеците с власт и пари. Но накрая сатаната прецаква и своите слуги, които тук са му служили.

Още каза, че напускаш темата и буквално на следващия ден я затвориха! СлучаЕност?

Жените сърца ли имате? Нали ти уж си била от жените тип златотърсачка, какви сърца ве.
    Моля ти се ти какво знаеш за статаната освен от християнските манипулации, ако започна да ти обяснявам какъв е бил Исус, докато е жив, ще ти се разпени устата.

Напускам винаги преди "боя". Ако ме видиш да бягам, бягай и ти.

Да, всяко човешко същество притежава сърце, за да поддържа кръвообращението, иначе нямаше да можеше да оцелее.

Мега фен
    Да, всяко човешко същество притежава сърце, за да поддържа кръвообращението, иначе нямаше да можеше да оцелее.
    Представи си, че света и всичко в него изведнъж изчезва и оставаш само ти, вече нищо друго в света няма значение за теб - ето, това си ти, това имам предвид под сърце. Чисто сърце.

ПП: Твоето сърце чисто ли или е станало образ на всякакви демони, които всъщност определят решеният ти, а ти ги следваш, докато си мислиш, че това си ти. Сатаната те държи в хипнотичен сън, докато те залъгва, че живееш.
    Последно редактирано от defender : 08-08-2020 на 15:58

Представи си, че света и всичко в него изведнъж изчезва и оставаш само ти, вече нищо друго в света няма значение за теб - ето, това си ти, това имам предвид под сърце. Чисто сърце.

ПП: Твоето сърце чисто ли или е станало образ на всякакви демони, които всъщност определят решеният ти, а ти ги следваш, докато си мислиш, че това си ти. Сатаната те държи в хипнотичен сън, докато те залъгва, че живееш.
    Хаха това ми се случва често като изгубя броя на чашките. Обикновено и демоните умират, стига да пиеш достатъчно

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alcoholic Виж мнението
    Хаха това ми се случва често като изгубя броя на чашките.
    alcoholic, колко държиш на пиене ве?

Колко често пиеш?

Мега фен
    Фъзиславо, кога ще ми се извиниш (пред всички), че не ми пусна ма?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си