- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КЪПАЛИ ЛИ СТЕ СЕ С ДРЕХИТЕ СИ НЯКОГА ?
Ми толкова много теми та се сетих някога къпали ли сте се с дрехите сиПонеже преди време като минавах покрай един блок и ме заляха с нещо отгоре май беше вода ама аз се уплаших и влезнах в банята без да събувам нито кецовете нито раницата директно под душа с гъбата и шампоана. И беше някво много яко незнам ама ми хареса как бавно се намокрям и така
![]()
аз да, ама стана съвсем случайно....![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да.Веднъж през лятото в най-голямата жега се ушопурлясах в банята барабар с дрехите и си се изкъпах.После съхнах на слунце на тересата.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ъм да, заедно е една приятелка и брат ми.Само той беше гол / малък е /.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
И аз съм се къпала с дрехите..
Бутали са ме дори в басейн с дрехите..
И спря да се върти за миг земята..
Миии това лято цялата компания скочихме в морето с дрехите ... Ако това се брои значи съм![]()
веднъж като малка влязох с потника в банята
а веднъж бях с приятели и беше много топло и както бяхме в парка отидохме при пръскачкитебеше супер забавно;бяхме подгизнали;но за жалост бързо изсъхнахме
![]()
![]()
еми да, на бравата на вратата в училищетам си откъснах част от тениската
![]()
бяхме се напили и цопнахме в басейна с дрехите,май само кецовете си махнахтва брои ли се ?
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
В морето в 00:00 направо с дрехите, беше ми лигаво. На басейна са ме бутали с дрехите, а аз нямах намерение да се мокря, ама квото е!В банята съм се къпал с дрехите!
Първоначално написано от ScionOfStorm
умишлено мокрене на дрехи... в басейн, в море, под душ - не.. но всяко лято имаме "традиция" да се пръскаме с вода... самото "пръскаме" звучи безобидно, ама както не очакваш да ти ливнат 5л вода на главата...ако и това се брои
![]()
В море, басейн - да случвало ми се е и то доста често, но по душа - не...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ми неВсе оше не съм откачила
![]()
![]()
![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Да.На екскурзията тази година бях много пияна и влязох да изтрезнявам с дрехитепосле обаче беше трудно сушенето
![]()
еми незнам дали е точно къпане ама на един купон с една приятелка бяхме под душа ии така![]()
и също така пак на купон съм се оливала с кофа вода. Много обичам водата просто
![]()
веднъж в басейн, 2 пъти в морето
в трезво състояние
просто ми беше скучно
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Падала съм в басейн.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
* Да, къпала съм се с дрехи, но тогава бях малка-1-2 клас. Спомням си, че после едвам си свалих дрехите![]()