.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Andrez
    ИСПАНСКИ УЧИ ! Kъв немски тва е ебати отвратителния език с мъки го уча, защото просто ми се налага, ако можех да избирам далеч нямаше да избера НЕМСКИ :@:@:@:@:@
    Въпрос на избор, но Германия е с много силна икономика.
    Много силна икономика и негостоприемни немци. Ходил съм в Германия имат хубава държава и природа, но с хората изобщо не може да се говори нормално. Докато в Испания нещата стоят по много по-различен начин. Става въпрос за това, че са много по-близки с останалите хора общуват разбират от майтап излизат и се забавляват дори и да не го познаваш винаги се разменя едно "здравей-здрасти" ! В Англия намирам много голяма прилика с Германия хората са също така студени и задръстени. Не харесват чужденци и изобщо не можеш да завържеш нормален разговор с тях. Още повече, че в Англия, когато видиш някой в кафене да пие кафе примерно .. задължително е чужденец ! Не говоря празни приказки, а обяснявам на хората на какво съм бил свидетел. Абсолютно не искам да се правя на професор и много знайко .
    Айде със здраве !
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Мега фен Аватара на Chacho
    Тъй, де, но авторът/ката каза, че няма да слиза към Испания. Аз съм ходил доста отдавна в Германия - преди 6-7 години, както и в Австрия, и нямам много осъзнати спомени, но от немците, които са ни идвали на гости имам приятни впечатления. Познавам двама испанци, които също са много готини хора.

Въпросът е там, че според мен за излизане и туризъм английския върши добра работа. Но на мен често ми се случва да попадам на литература на немски, която ми е малко трудно смилаема и затова ми трябва по-добро ниво на езика.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Аз съм за руския. Много ще ти помогне. Специално аз винаги филмите си ги тегля от руски сайтове, на руски. Руснаците не знаят що е тва субтитри. Филмите им винаги са преведени. Може да са с един глас, но са преведени. С книги, материали и т.н. е същото. Руския винаги спасява положението. Отделно, че хората са стабиляги На кратко руския ще си ти помогне за теб самия, НО ако не го знаех, бих избрала немския, който и уча сега. В Русия стандарта на живот не е такъв, като в Австрия, Германия и Швейцария, тоест ако искаш да ходиш някъде, извън България, е добре немския да се знае. Пък и за работа търсят предимно английски и немски, френски и испански горе-долу. Бе не знам, решавай си, но за мен най-добре е немски и испански (и руски, де ;д)

Голям фен
    Какъвто и език да избереш, все ще ти е от полза! Всеки един език е красив и интересен сам по себе си, но всеки си има и неговите трудности! Пожелавам ти късмет, който и да избереш, няма да сбъркаш!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Испански .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Аз съм за руския. Много ще ти помогне. Специално аз винаги филмите си ги тегля от руски сайтове, на руски. Руснаците не знаят що е тва субтитри. Филмите им винаги са преведени. Може да са с един глас, но са преведени. С книги, материали и т.н. е същото. Руския винаги спасява положението. Отделно, че хората са стабиляги На кратко руския ще си ти помогне за теб самия, НО ако не го знаех, бих избрала немския, който и уча сега. В Русия стандарта на живот не е такъв, като в Австрия, Германия и Швейцария, тоест ако искаш да ходиш някъде, извън България, е добре немския да се знае. Пък и за работа търсят предимно английски и немски, френски и испански горе-долу. Бе не знам, решавай си, но за мен най-добре е немски и испански (и руски, де ;д)
    Има желязна логика :]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Обяснението ме разби, ако авторката досега е имала някаква идея, то вече е раздвоена-разтроена ... Тц, иначе аз един стабилен руснак не съм срещнал, вие не знам къде ги намирате, не че съм ходил в Русия де ... (изключвам руснаците, които живеят във България и си говорят чист български)

Така, какъвто и език да запишеш няма да ти е лесно да го практикуваш, изключвам руския, защото руснаци през лятото специално има доста. За другите езици ще има да си чакаш ... Руският е адски полезен, обаче не мисля, че е езикът на нашето поколение, ако бях аз щях да запиша френски или немски, в моят случай немски, защото съм по-предразположен към него.

(Забавното е, че немски не знам, обаче френският ми е първи език в училище, иначе познай колко го харесвам ... Ама какво да се прави, така си подредих приоритетите и се оказа, че съм бил прав)

Мега фен Аватара на gummybear
    френски ама както си решиш

theo <333

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Има желязна логика :]
    Руските пичаги

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    испански или френски.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Немски!

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Немскии или френскии

Голям фен Аватара на stelit0
    Според мен руски.Не е труден и в България има много туристи руснаци.Копуват имоти тук,правят бизнес..според мен е доста приложим език.А и реално погледнато най-изучаваните езици са английски и немски,а като дойде един руснак тука и се чуди как да се оправи,защото малко млади хора го знаят езика...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Guest
    аз знам сръбски и испански

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    знам английски,френски,руски и турски

От всички езици най-лесен е английският.Във френския произношенията са кофти...а в руския - падежите
    На мен лично ми направи впечатление италианския и мисля,че е лесен език

Не мога да разбера защо винаги гледате сложността на езика...Ако ви мързи и нямате желание,защо въобще се захващате?

Авторе,немски.Въпреки,че който и език да избереш,все ще има полза.
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

испанскилл супер лесен и симпатичен е .. аз с английския ще уча испански и руски
    <3 The Vampire Diaries <3

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Ами аз от езиците, които изброи съм учила английски, френски и руски.Френският език е красив, но е доста труден.Все пак ако имаш желание всичко е възможно.От тази година ще уча испански и доколкото чувам е лесен и приятен език.Роднини отидоха на живеят в Мадрид и за има-няма два месеца го научиха.За руския...ами за руския какво да кажа..много двойки изядох заради него.Не знам, аз падежите така и не можах да ги разбера.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Ами аз лично съм за френси и руски! Френският наистина има много трудна граматика, но ако го учиш с желание, няма да имаш проблеми. Франция е много развита страна, езикът й се говори и в Брюксел, затова аз от тази година ( 8 клас), ще почвам да го уча. Аргументите ми за руския са, че има много малко руски кадри и това е причината хората, които знаят руски и още някакъв западен език, да бъдат много по-търсени. Аз го учих от 5-7 клас, падежите са му трудни, но ако си редовна, мисля, че няма да ти е толко трудно. Аз лично имам желание да знам 3 езика- английси, руски, френски, въпреки, че ще уча и мъртви, защото съм в НГДЕК. Испанският също не е лошо да го научиш, но аз не бих го започвала, тъй като не искам да живея в Испания, а и испански се говори и в държавите от Третия свят, не мисля, че ще ми е полезен, но това е мое мнение, и този език си има предимства. Успех с избора!

Голям фен Аватара на lemonademouth123
    Град
    Вкъщи пред компа
    Според мен руски, за да ти е по-лесно, но аз бих учила испански
    Момиче съм!

Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...

Шофирай разумно - стигни жив!
    Shalalalalaaaa

cherrygloss - мама
    RageAgainstTheMachine - тати
    awesomesheepy - леля
    Братчета:
    DaNGeRousLy
    Discard
    Сестрички:
    tonie_
    xNymphetamineGirlx
    polssa
    Sunshinebabybyy

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз бих учила френски.

Повече от фен Аватара на martin97
    Испански и Немски
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Супер фен Аватара на fuckme
    немския език ако тръгнеш сериозно на уроци за една година може да го научиш, особено ако си на ниво В1 - казвам ти, защото съм учила 7 години
    испанският доколкото знам е доста лесен език като граматика, а и се говори в много страни, пък и е много близък с португалския, който също се говори в доста страни.
    италианският също бил лесен, но не мисля, че ще ти е особено полезен - друга страна, освен Италия, в която да се говори този език, не се сещам.
    френският ми е доста противен като цяло такаче ще си запазя коментара просто
    иии руският е най - най - най - ужасният език, но е мнооого полезен, много се търси и е голям плюс примерно ако искаш работа. все пак руският е бившия английски. но това е най - сложният език, който съм учила. имаш да учиш седем падежа за съществителни и прилагателни, родове и т.н., просто адски трудно и изисква много старание и постоянност. но ако го избереш наистина ще ти е полезен, а и Русия е световна сила все пак.

Супер фен Аватара на fuckme
    ии да добавя, не се подлъгвайте, че руския звучи като българския, той е с пъти по - труден за научаване от испанския примерно, дори от немския, защото има адски много и то сложни падежи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си