.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 157
    Повече от фен Аватара на JustForFun
    Охх .. един път чакам на светофара и си облизвам устните, но нещо се лигавя и не си прибирам езика напълно и изглежда все едно се плезя. Пред мен също чака една кола , ама супер яката и шофьора е на 20-25 , свалил си прозореца, и по едно време той поглежда към мен, изплези ми се и потегли. (а аз още съм си с полу-прибран език )
    Обичам лятото да ходя с приятелка в градската градинка и да се бъзикам с малки дечица. Един път се запознахме уж с едно момченце. То там ни каза в кое училище учи и кой клас е и ние ееееее така лииии ти си в 3а, е аз съм в 3б , ти не ме ли позна бее... А сме с 3 -4 години по-големи. После му казахме , че познаваме хана монтана и ако иска , ще и звъннем и ще му поръчаме билети за концерта и. И аз тактично казвам "отивам до тоалетната" а всъщност се крия в дърветата там и приятелката ми звъни и аз здравееей аз съм хана монтанаа, разбрах че си един от най-големите ми феновее и т.н. и наЙ-накрая момченцето си тръгва с майка си и като минава покрай нас казва " мамо мамо това са едни момиченца от съседния клас!" майката ни изгледа злобно и му вка много си тъп бе как Не ги разбра , че се бъзикат с теб и т.н....
    Другоо - не знаете колко сме разкарвали продавачки от магазин - аа може ли да вдм тов .. ааа ами онова.. аууу супер е , ще се върнем и ще го купим , даа
    Лятото като ни се доходи до тоалетна не ходим в обществената а се намъкваме в някое заведение. И така един път ни хванаха и ни питат " вие тука да не идвате само до тоалетна аа? и ние нее , ето я леляя - и показваме една жена там .. и жената- аа добре добре
    В последствие повече там не стъпихме, та се наложи да идем в обществената - приятелката ми де .. и аз докато я чакам циганката чистачка ми казва - е ето другата тоалетна е празна, може да отидеш там, аз ще се махна да не ти преча - и аз а ненене аз само я чакам... а после ми каза- аз разбрах защо не отиде до тоалетна - приятелката т беше в хубавата, а ти не искаш да ходиш в другата, където трябва да пишкаш права. Еми така е, пишкаме прави - като кравитеее . И аз направо щях да се пукна от смях тогава , но се въздържах някак си
    То стана много дълго и имам още мнооооооого истории, но нека чуем вас

Вървим по главната и някви мъж и жена на около 40-50години
    Жената:Дай ключа!
    Мъжа-Няма!
    Тя:Дай ключа,шибаняк долен знаеш ли аз кво представлявам!!!
    Той:Боклук мръсен,няма да ти го дам...и тръгна да тича и тя след него

Една фр показа среден пръст на един сладур от една кола и той спря и вика:Кво правим ся?И тя му вика:ми продължаваш си по пътя

Веднъж се оглеждах в една кола,обаче прозорците са затъмнени и не се вижда дали има някой вътре и аз си оправям най спокойно...изведъж някой от вътре потропа на прозореца.Почувствах се някво неловко ..и си тръгнах

Аз,още 2 момичета и един фр сме в Кауфланд..и въпросното момче се казва Грозден..И изведнъж някъв ядосан човек вика:Къде е Грозден!Къде еее Гроздеен!!! И само Грозден се обръща на всички страни,някъв стресиран..а се оказа,че този човек е говорил на някъв друг

Бяхме на плажа и няква жена се спъна и си скъса джапанката,точно пред нас...и ниее яко смях..и тая жена вика лелеее днешните младежи се смеете на чуждото нещастие..не ви е срам..но запомнете от мен:в този живот всичко се връща,абсолютно всичко!На другия ден Кристиян върви зад Мони и я настъпи отзад за джапанката докато ходеше..и я скъса

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

За моя изцепка в момента не се сещам, но майка ми един път доста са изложи и после имаше голям смях Начи ний сме на почивка и сме седнали навънка да ядем дюнери и нали наблизо има някви цигани и 1 циганка ги командва и майка ми са изцепва: "Мале таз циганка......." и не можа да довърши щот точно в тоз момент един от тях са показа с нея и с някакъв подигравателен тон вика "ааааааа циганите" хем беше ядосан, хем са хилеше и майка ми тръгна да са оправдава "не, не, исках да кайа че тя мн ви командва "и накви такива ма той си си замина и после ние смяхх

В един приятел съм на двора и му мием колата и аз съм без блуза.Минава една циганка на към 13-14 спира се на оградата гледа ме и вика:
    -Искам да имам дете от тееееб и ми се хили.А на моя приятел баба му и дядо му на двора...

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Един път за училище исках да се огледам в някое огледалче.Спирам се на малките огледалца на една кола.Оправям си се,гледам си се( ) и изведнъж се извъртам-в колата ме гледа някъф пич.И аз почвам да се смея и му казвам:Извинете,извинете!А той:А не,не!Спокойно,гледай си се
    И на мен ми се е случвало
    Иначе на улицата, на която живея има един дядо, който си прави колата пред гаража и всеки път когато мина от там (а аз минавам почти всеки ден) ме пита за часа o.O Вече имам чувството че ми намеква нещо...

1 - като бях 3-4 клас един ден както си ритаме пред блока с едни фр един дядо си паркира колата до нас и вика ако я ударите с топката ще ви скъсам пишките

2 - целим една кола със сняг аз, 1 фр и 1 момиче и отвътре излиза няква и почва да псува след което момичето с нас и тегли такава псувня, че тая млъкна и се прибра в колата си и замина

3 - в рейса една бабичка се развика на един и го заудря с чантата си, а той в отговор и отпра 2 цигански и в крайна сметка свалиха бабата от рейса

4 - чупим прозореца на един дядо с топка и той излиза на терасата и вика ей сега взимам пищова и след 10 мин излиза гол на терасата и си простира боксерките най спокойно пръснахме се от смяхвика ей сега взимам пищова и след 10 мин излиза гол на терасата и си простира боксерките най спокойно пръснахме се от смях

Отивах до магазина и пред входа някакъв дядка ме пита "Знаиш де живеи Альекси?". Викам му не, не знам. Връщам се от магазина, същия дядка пак "де живеи Альекси". Не, господине, не знам. Прибрах се, обаче бях забравила нещо и пак тъгнах към супера. И тоя отново ме попита за Альекси, музиканта

Или: реших да нахраня една котка пред блока и дойде най-лудата в блока и започна да ми крещи, как щяла да извика милицията и да ме глобят със сто лева за това, че баща ми е паркирал на "зебрата" (не беше зебра, а пътека за недовиждащи) и аз й викам "Зебри има в африка, госпожа ". Тя тая просто не е в ред...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Абе аз смешни случки май нямам,ама веднъж се прецаках.Минава някакъв и аз : "много си хубав" и оня само се обръща и ме гледа някво странно. ;х

Град
    Русе
    Вървя си по центъра с двама приятели вечерта към 21:00 часа и си пея тая песен на Илиян Чикита и някъв много здрав с гаджето си те вървяха пред мен ,като се обърна и ми вика на кого викаш ти Чикита ве и аз почнах да се обяснявам , че не викам на гаджето му а простп си пея песента .Щеше много да ме бие

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Един път за училище исках да се огледам в някое огледалче.Спирам се на малките огледалца на една кола.Оправям си се,гледам си се( ) и изведнъж се извъртам-в колата ме гледа някъф пич.И аз почвам да се смея и му казвам:Извинете,извинете!А той:А не,не!Спокойно,гледай си се
    И аз съм имала такава случка. Шофьора беше на около 19 - 20 години и ми вика: "Ако искаш мога да ти дам огледалото на сестра ми , по - удобно ще ти е". И аз само: "А , не , благодаря ти много". И си продължавам пътя. Обаче вечерта съвсем случайно пак го виждам и се оказа , че е съседа.

А иначе ми се случи и няколко пъти да се оглеждам в някое стъкло , и по едно време забелязвам , че вътре има човек , който запя супер странно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^^ Това с хората по колите и на мен ми се случва най-редовно...

Преди два дена в мола умирахме от скука и решихме да залепим една табелка на дупето на най-добрата ми приятелка(която е много хубава и със страшни крака) - wanna touch? цена по договаряне и вървим насам - натам и охраната я видяха и по радио станциите си казаха нещо, и само докато минем покрай някой от тях веднага се заглеждаха.. почваха да питат за цената, а ние се заливаме от смях и им казваме, че само се ебаваме

Скоро бях на едно село с приятека и беше голяма жега... Решихме да се поливаме с вода в двора, и направо по сутиени и къси гащи, крещим от радост ;д ..само поглеждаме към портата и гледаме някакъв мъж влиза... Оказа се инкасаторът за тока.. много ни се смя, а на всичкото отгоре и ни видя леко разхвърлената стая - беше голям срам

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Гледах как един тип кара мотора си и изведнъж се изплю на асфалта и изплези широко език срещу вятъра.. все едно е някакво кученце.
    Случвало ми се е като се разминавам по улицата вперила поглед в разни батковци те или аз да се спъваме по някое време.
    А това с колите е много рядко, защото съм внимателна. Е, винаги има изключения, когато са със затъмнени стъкла.
    женско

Ами с приятелка бяхме седнали на една пейка на центъра и след малко едно момче ни пита :
    - Извинете, знаете ли къде има дискотека в която не се слуша чалга?
    Ние и двете не си падаме по дискотеките и не знаем къде точно има такава, затова му казваме къде има доста заведения и ще намери някое.
    Той благодари и след малко пита дали носим пръстени. При което аз си мисля " Тоя сега да не тръгне да ни продава пръстени". А той казва " Един приятел ми разказа значението на това на кой пръст носиш пръстени. Искате ли да ви го кажа?" и ние се съгласихме.
    " На палеца - Бог Хадес - човек, който носи пръстени на този пръст страни от останалите, иска да е сам. Показалец - Бог Зевс - човек, който носи пръстени на този пръст обича да командва останалите, той е властен. Среден пръст - Бог Дионисий - следователно обичат веселието, забавлението. Безименен - Афродита - символизира любовта, свързването, затова и брачните халки се слагали там, каза също че там има вена, която е свързана със сърцето ( тук вече не съм много компетентна :д). Кутре - Бог Арес - престъпниците, агресивните хора носили пръстени на този пръст. А ние с приятелката ми не носим пръстени и той каза , че които не носи => Бог Хермес - желание за екзотични пътувания и нови изживявания. След това си тръгна, но не продължи по пътя, по който му казахме :Д .Все пак беше забавно )

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Днес отивам аз към центъра и си говоря с една приятелка по телефона. Тъкмо и обяснявам за кола маската на триъгълника, че не боли много, и в момента в който две момчета минават покрай мен, аз й казвам "Мен само първия път ме болеше малко" Те малко ме погледнаха странно, а на мен ми идваше да потъна в земята от срам.. Казвам го това на приятелката ми и тя вика "К'во ти пука, нали повече няма да ги видиш" ... Мда, ама проклинах късмета си, когато на връщане ги срещнах на същото място, излизаха от парка, и пак ме гледаха странно ...
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Днес отивам аз към центъра и си говоря с една приятелка по телефона. Тъкмо и обяснявам за кола маската на триъгълника, че не боли много, и в момента в който две момчета минават покрай мен, аз й казвам "Мен само първия път ме болеше малко" Те малко ме погледнаха странно, а на мен ми идваше да потъна в земята от срам.. Казвам го това на приятелката ми и тя вика "К'во ти пука, нали повече няма да ги видиш" ... Мда, ама проклинах късмета си, когато на връщане ги срещнах на същото място, излизаха от парка, и пак ме гледаха странно ...
    ужас..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    ужас..
    Ухх, още ме е срам..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Има няколко пияници в града, ама с единия оттях постоянно става фън. Пиян е нон-стоп! Мета си чантата с алкохола пред колите, един път беше пред блока и го биха, той вика "Ма остаааете ма на миаа еееее" и нищо не прави. Накрая идва полиция и му вика "Вальо, аре идвай" А днеска един фр показа клипче, което е снимал на 15 септември същия тоя ходи и тия нещо се ебават с него и той на няколко пъти се обръща да мета чантата по тех, накрая си извади патката Насрал съм се от смях насред даскалото
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цветослав Радков

Мега фен Аватара на vagarious
    омг ... не искам да си представям дори как си се почувствала. сори, но ..
    Big or small, lies are lies!

Днес в даскало съм се подпрял в коридора и една нова зайка (ама то не заек ами цяла крава) ми вика "ти едно здрасти няма ли да ми кажеш" ... Леле приятелите ми се шчупиха да ме подиграват..

Веднъж с най-добрата ми приятелка замеряме коли със сняг.Тогава бяхме на около 10-11г.И замерваме едно такси.И таксито наби спирачки и ние избягахме,а то си продължи.И след това сме на няколко пресечки от мястото където го уцелихме и спира до нас някакво такси и си отваря прозореца и вътре шофьора на онова такси,което замерихме.И приятелката ми само седи и след пет часа зяпане в шофьора изтърси едно продължително "Опаа" и двете побягнахме и се скрихме в един гараж.После родителите ни (и те бяха с нас) го отнесоха...А шофьора си мислел,че го замеряме с боклуци,защото взехме сняг,събрал се до кофата
    Един път вървя със същата приятелка по тротоара,а от другата страна има група момчета.И аз казвам "Я,момчета" и в следващият момент се забих в едно колче и се проснах на земята...Последва смях до толкова,че ме боля корема 10 минути след това.
    На 16-ти септември,се запознаваме със новите момчета в класа.И аз викам "Айде да тръгваме нагоре",защото имахме час и един вика "издърпай ме"(беше седнал и иска да го изправя) и една приятелка го хваща и почва да дърпа,но не може да го издърпа и аз хващам нейната ръка и точно да дръпна тя се пусна от него и двете излетяхме назад по гръб...Последва смях и въргаляне по пода..и натъртване на задните части

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    омг ... не искам да си представям дори как си се почувствала. сори, но ..
    Ми как се почувствах.. прииска ми се земята да се отвори и да ме погълне Ама аз съм си голяма изцепка по принцип, много случки имам, но сега нещо не мога да се сетя.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Веднъж като малка(към 6-7 годинки) се возихме в трамвая с мама и кака.Имаше бая хора и на мене ми беше много уморено ,а бях висока горе долу колкото...височината на столовете в рамвая.Таа точно там където бяхме застанали до един стол доста хора си бяха сложили ръцете на дръжката и повечето бяха женски.Викам си 'а ръката на кака Еми,ше си легна на нея' и си сложих главата върху женска ръка.Стояла съм така няколко минути и в един момент реших да си вдигна главата и се оказа,че всъщност е била на някво друго момиче. Ама тя само ми се усмихна и това беше.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Една вечер зимата си вървя навънка, беше към 10 вечерта... вървя си и гледам - Dodge Charger SRT8 и в същия момент пред мен минава няква лелка... разминаваме се пред колата и спирам и вадя телефона да снимам оная и тя спира обръща се и ме гледа... (аз тогава си бях страшно облечен...) и аз я поглеждам, тя ме гледа втренчено... викам си на ум аре разкарай са ве няма да та убия... ама тя не мърда... викам си аре ще тръгна пък тя ще се разкара... и тръгвам, минах 5 метра, обръщам се, оная шматка седи като паметник... вървя вървя вървя минах 50 метра оная пак ме гледа скрих се зад един ъгъл изчаках малко отивам и гледам няма я изкарах телефона и снимах американския мускул

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    Една вечер зимата си вървя навънка, беше към 10 вечерта... вървя си и гледам - Dodge Charger SRT8 и в същия момент пред мен минава няква лелка... разминаваме се пред колата и спирам и вадя телефона да снимам оная и тя спира обръща се и ме гледа... (аз тогава си бях страшно облечен...) и аз я поглеждам, тя ме гледа втренчено... викам си на ум аре разкарай са ве няма да та убия... ама тя не мърда... викам си аре ще тръгна пък тя ще се разкара... и тръгвам, минах 5 метра, обръщам се, оная шматка седи като паметник... вървя вървя вървя минах 50 метра оная пак ме гледа скрих се зад един ъгъл изчаках малко отивам и гледам няма я изкарах телефона и снимах американския мускул
    Хахахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си