.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Повече от фен Аватара на evropeiski
    гандалф, не те мразя, наругаването беше с цел да проумееш, че не си напълно прав. Може би 30% си прав, но 70% не си. Истината е някъде там. (а и това не беше наругаване, оставих го на въображението ти)

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Момче на какво си? Мърдок от горилаз да ме спаси, ясно ти казах че тъпа ругатня по нета не ме грее! Не ме грее и да ме мразиш, бих го приел като някакъв комплимент даже. И спри да използваш "наругаване" така фриволно.

Да не си живял в детска градина до сега???
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на RagioL
    evro, npp Не проявявате елементарно уважение с вашите глупости.Какъв отговор искате?

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    гандалф, не те мразя, наругаването беше с цел да проумееш, че не си напълно прав. Може би 30% си прав, но 70% не си. Истината е някъде там. (а и това не беше наругаване, оставих го на въображението ти)
    Твоя розов свят с розови цветенца и бебета дрънкащи на арфа

не

съществува

!!!!!!!!!!!!!!
    !
    !
    !
    !
    .....
    .
    Мир вам братя!
    Бог във всички е едно - провайдърите са различни.

Мега фен Аватара на Concussion
    Ауу вие двамата сте толкова малоумни и прости, направо се чудя на човека как му се занимава да ви отделя толкова внимание, като вие даже не можете да възприемете к'во ви говори! Тези дни така си изпатих от големи християни, които се оказаха абсолютни ненормалници, при това агресивни и злобни, знаещи да кълнат! Как може човек да използва думата "Господ" и обръщението "к**во" в едно изречение?! Направо...

те от любов го казват =]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    наистина ли? сатанинщини?

Абе сладур, я ми кажи според теб какво е това сатанизъм ако обичаш. Какво прави един сатанист с деня си, какво прави за религията си, каква е връзката му със сатаната?

Опиши ми как си го представяш това
    не напразно истинският Господ Бог е казал и написал с собственият си пръст: "да нямате други богове/христосовци освен Мен"(Изход 20:3), "да не си правите верчески/духовни образи/подобия относно каквото и да е нещо, било то на небето, на земята, или в водите/под земята"(Изход 20:4-6), "да не употребявате вярата за цели противни на Волята на истинският Господ Бог"(Изход 20:7), "да не забравяте относно хилядолетният сън-просъница на истинският Бог, понеже докато Той се намира в това състояние вие трябва да внимавате да не допускате верчески/духовни неправди/беззакония"(Изход 20:8-11) - всички тези "Заповеди" са именно онези, чрез които се противодействува на "грехът", който иначе в противен случай може да се развие до степен на световно унщожение каквото е имало по времето на Ной, когато цялото човечество се били превърнали в верчески/духовни беззаконници.....
    Последно редактирано от npp : 12-06-2011 на 21:29

забавни сте,само че не поръчах форумна сапунка ами просто един отговор.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Казахме ти бе пич. Или си я дръпни и изпринти или ходи някъде да си я поръчаш. Няма какво повече да ти кажем
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elsanto Виж мнението
    забавни сте,само че не поръчах форумна сапунка ами просто един отговор.
    я по-добре си купи една стандартна Библия, нищо че е била превеждана от Петко Рачов Славейков

^Я по-добре вземи се гръмни, викам пък аз.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    ^Я по-добре вземи се гръмни, викам пък аз.
    какво зло съм ти направил?!

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    какво зло съм ти направил?!
    Пишеш малоумщини като някоя развалена грамофонна плоча и не обръщаш внимание на това, че дразниш всички и те имат за ненормален.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Пишеш малоумщини като някоя развалена грамофонна плоча и не обръщаш внимание на това, че дразниш всички и те имат за ненормален.
    ненормален?!, та какво толкова ненормално правя, че не пускам повече шантави неща ли?!

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ненормален?!, та какво толкова ненормално правя, че не пускам повече шантави неща ли?!
    Ще е добре наистина да спреш да пускаш повече ненормални и шантави неща.

Ми например пускаш километрични постове с цитати от Библията колко съвършена била и как друговерците щели да страдат .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от perfect_stranger Виж мнението
    Ми например пускаш километрични постове с цитати от Библията колко съвършена била и как друговерците щели да страдат .
    ами след като има само един единствен истински Господ Бог, и след като неговото Слово е такова, и аз дори предупреждавам за опасността от систематичната вяра в/систематичното поклонение на "идолите"/"кумирите", тогава какво толкова лошо правя?!, нямаше ли да бъде лошо ако въобще нямаше кой да предупреди за опасността от верческото/духовното беззаконие?!

И аз искам да я прочета , но само за обща култура не ,че съм сатанист

и аз искам да я прочета , но не мога да я намеря

Има я в читанката от там съм я чела . Да и откъде си толкова сигурен че има единствен Бог ? Само не ми казвай пише го еди къде си , Църквата така казва ,защото ме дразнят неаргументирани мнения и клишета .

Ох, стига, стига! Нито той е способен да ти обясни откъде е ТОЛКОВА СИГУРЕН, че има бог, без да използва неаргументирани твърдения и клишета, нито ти си способна да го разубедиш. Няма смисъл от такова заяждане, просто приеми че това е в каквото вярва той. Казвам заяждане, защото може и хиляда страници да изпишете с едно и също и няма да спечелите нищо от това.

Мега фен
    Има я в читанката от там съм я чела . Да и откъде си толкова сигурен че има единствен Бог ? Само не ми казвай пише го еди къде си , Църквата така казва ,защото ме дразнят неаргументирани мнения и клишета .
    няма как да бъде повече от един единствен, например, представи си фирма с двама директори, единият налага своята си стратегия, а другият неговата си, но стратегиите им са в противоречие, какво става тогава?!

"Никой не може да слугува на двама господари, защото или ще намрази единия, а ще обикне другия, или към единия ще се привърже, а другия ще презира. Не можете да слугувате на Бога и на мамона." Матей 6: 24

Хаха къде сравняваш фирмата и природата .

Мега фен
    Хаха къде сравняваш фирмата и природата .
    само не започвайте отново онова за някаква си ведическа метафизична природа, защото такава в Библията въобще не е посочена/описана
    Последно редактирано от npp : 01-06-2012 на 10:31

Библията и свещените писания не могат да бъдат 100 процентов авторитет. Вземи мисли малко . Чакай всъщност как ще мислиш като в кухия череп имаш грамофон на който е записано едно парче дето г о повтаряш нон-стоп . И да питанвсъщност
    Колко двойки имаш по философия .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си