- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- От къде мога да си намеря Сатанинската Библия на ЛаВей?
гандалф, не те мразя, наругаването беше с цел да проумееш, че не си напълно прав. Може би 30% си прав, но 70% не си. Истината е някъде там. (а и това не беше наругаване, оставих го на въображението ти)
Момче на какво си? Мърдок от горилаз да ме спаси, ясно ти казах че тъпа ругатня по нета не ме грее! Не ме грее и да ме мразиш, бих го приел като някакъв комплимент даже. И спри да използваш "наругаване" така фриволно.
Да не си живял в детска градина до сега???
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
evro, npp Не проявявате елементарно уважение с вашите глупости.Какъв отговор искате?
Ауу вие двамата сте толкова малоумни и прости, направо се чудя на човека как му се занимава да ви отделя толкова внимание, като вие даже не можете да възприемете к'во ви говори! Тези дни така си изпатих от големи християни, които се оказаха абсолютни ненормалници, при това агресивни и злобни, знаещи да кълнат! Как може човек да използва думата "Господ" и обръщението "к**во" в едно изречение?! Направо...
не напразно истинският Господ Бог е казал и написал с собственият си пръст: "да нямате други богове/христосовци освен Мен"(Изход 20:3), "да не си правите верчески/духовни образи/подобия относно каквото и да е нещо, било то на небето, на земята, или в водите/под земята"(Изход 20:4-6), "да не употребявате вярата за цели противни на Волята на истинският Господ Бог"(Изход 20:7), "да не забравяте относно хилядолетният сън-просъница на истинският Бог, понеже докато Той се намира в това състояние вие трябва да внимавате да не допускате верчески/духовни неправди/беззакония"(Изход 20:8-11) - всички тези "Заповеди" са именно онези, чрез които се противодействува на "грехът", който иначе в противен случай може да се развие до степен на световно унщожение каквото е имало по времето на Ной, когато цялото човечество се били превърнали в верчески/духовни беззаконници.....
Последно редактирано от npp : 12-06-2011 на 21:29
забавни сте,само че не поръчах форумна сапунка ами просто един отговор.
Казахме ти бе пич. Или си я дръпни и изпринти или ходи някъде да си я поръчаш. Няма какво повече да ти кажем
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ами след като има само един единствен истински Господ Бог, и след като неговото Слово е такова, и аз дори предупреждавам за опасността от систематичната вяра в/систематичното поклонение на "идолите"/"кумирите", тогава какво толкова лошо правя?!, нямаше ли да бъде лошо ако въобще нямаше кой да предупреди за опасността от верческото/духовното беззаконие?!
И аз искам да я прочета , но само за обща култура не ,че съм сатанист
Ох, стига, стига! Нито той е способен да ти обясни откъде е ТОЛКОВА СИГУРЕН, че има бог, без да използва неаргументирани твърдения и клишета, нито ти си способна да го разубедиш. Няма смисъл от такова заяждане, просто приеми че това е в каквото вярва той. Казвам заяждане, защото може и хиляда страници да изпишете с едно и също и няма да спечелите нищо от това.
няма как да бъде повече от един единствен, например, представи си фирма с двама директори, единият налага своята си стратегия, а другият неговата си, но стратегиите им са в противоречие, какво става тогава?!
"Никой не може да слугува на двама господари, защото или ще намрази единия, а ще обикне другия, или към единия ще се привърже, а другия ще презира. Не можете да слугувате на Бога и на мамона." Матей 6: 24