- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли спали с по малко момче ?
ами аз съм почти на 18 и бих правила с някой на 15-6 само ако много ме привлича,иначе предпочитам по-големите
предпочитам момчета,който са по-големи от мен,но ако е по-малък и ме привлича,защо пък не![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
97 набор. Блах, никога. Дечица са. Още като им видиш невинните очички и ти идва да го гушнеш все едно ти е малкото братче.Първоначално написано от bloodyF
не, не бих.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хахх зависи от момчето.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм била с по-малък, но не се знае нищо.
Не ме интересува възрастта, стига да не изглежда ментално и физически като дете.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не ми пречи и съм правила с по-малък от мен..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Бившата беше набор 87, направо се изкъртвахме от секс, дните на цикъла ни се струваха цяла вечност
пс. аз съм 91
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
ей,няма ли и за мене някоя кака бехаххаха трудно ще се намери в тоя форум
иначе по темата-това е дискриминация.. и да е малко момчето и то ще порасне някой ден,така че не виждам проблем за "какичките"
![]()
да ....![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Шофирай разумно - стигни жив!
да и съм го правилане виждам нищо лошо стига да знае какво прави
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз пък много искам да си легна с някоя по-голяма от мен да кажем над 25 до 35 защото жените знаят какво искат и го могат много по добре от малките набори
Мисля, че в повечето случей става въпрос за СРАМ. Няма нищо лошо в това според мен! И НА МЕН МИ СЕ ИСКА АМА НЯМА :д
Който знае какво да слуша, би се кефил на http://www.youtube.com/watch?v=dD40V...92D76C&index=1
АЗ СЪМ НА 12 И НЕ СИ ПАДАМ ПО МАМЧЕТА ПО-МАЛКИ ОТ 18! ЗАТВА НЕ СПА С ТЯХ !...ХАРЕСВАМ ПО ОПИТНИТЕ
НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЛОШО
Липсват мнения на няколко модераторки![]()
Creative Technologie
Да, бих спала с по - малко момче. Но примерно не по - малко от 96 набор, то и там има деца де. Ама примерно имам един приятел, на 16 е, висок е 1,85см аз до него се губя, изглежда по - голям от мен, а имаме 5 години разлика в моя полза. Така че си зависи от момчето - да не изгелжда като дете, да не мисли като дете и да има привличане между нас![]()