.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Здравейте,
    можете ли да ми препоръчате продукт за отстраняване на косъмчета от горната устна. Не са много, но искам да ги махна, а като се опитам сама с пинцета и ми се появяват много пъпчици там
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от mynichka Виж мнението
    Какво би ми казала за БИОДЕРМА СЕБИУМ, за цялата серия- в момента използвам тяхна мицеларна вода и съм много доволна. Като цяло се интересувам от матиращия крем (може и аз да бъркам, но май имаше и цвят), препоръчваш ли на клиентите ти тази марка? Кожата ми е смесена, от време на време по някоя пъпчица.
    да,препоръчвам ти го,ако използваш крема след мицеларната вода.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Здравейте,
    можете ли да ми препоръчате продукт за отстраняване на косъмчета от горната устна. Не са много, но искам да ги махна, а като се опитам сама с пинцета и ми се появяват много пъпчици там
    ако много те дразнят,моля те не използвай кола маска или обикновена пинцета.
    против кола маската на лицето съм,защото освен че се махат тъмните косъмчета,които те дразнят се махат и светлите мъхчета,които следващият път вече няма да са светли мъхчета,а косми-т.е. стимулира се растежа на мъховидните косъмчета.освен това се маха горният слой на кожата,стои неестествено и не на последно място излизат пъпчици-и в момента,в който почнат да растат и 1-2 дена най-много след махането на космите с кола маска.
    при пинцетата нещата стоят по следният начин-дръпнатите с пинцета косми стават с времето по-груби и тъмни,но не само това-стимулира се и растежа и загрубяването и на околните косъмчета,които преди това са били мъховидни.
    препоръчвам ти електропинцета-процедура,която се предлага в козметичните салони.при нея благодарение на електроимпулс се убива корена на косъма и следващият косъм след това израства по-бавно в сравнение с другите методи,а и косъма е по-тънък,и не се стимулира растежа на околните косми.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Здравейте,
    против кола маската на лицето съм,защото освен че се махат тъмните косъмчета,които те дразнят се махат и светлите мъхчета,които следващият път вече няма да са светли мъхчета,а косми-т.е. стимулира се растежа на мъховидните косъмчета.освен това се маха горният слой на кожата,стои неестествено и не на последно място излизат пъпчици-и в момента,в който почнат да растат и 1-2 дена най-много след махането на космите с кола маска.
    при пинцетата нещата стоят по следният начин-дръпнатите с пинцета косми стават с времето по-груби и тъмни,но не само това-стимулира се и растежа и загрубяването и на околните косъмчета,които преди това са били мъховидни.
    препоръчвам ти електропинцета-процедура,която се предлага в козметичните салони.при нея благодарение на електроимпулс се убива корена на косъма и следващият косъм след това израства по-бавно в сравнение с другите методи,а и косъма е по-тънък,и не се стимулира растежа на околните косми.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Повече от фен Аватара на Meoww
    Имам ситни пъпчици по челото и по бузите. Мисля, че са черни точки постепенно образували се в пъпки. Понякога като ме подразнят ги стискам, но пъпките още си стоят. Някакви препоръки да си купя нещо, което да ги премахне?

Град
    Targovishte
    Мога ли да попитам за хумата с избелващ ефект. Действа ли наистина, избелва ли кожата? И какво мислиш за контратубекс, помага ли за белези ?
    I'm sexy and I know it <3

Цитирай Първоначално написано от DesireFreedom Виж мнението
    решението е механично почистване на лицето при козметик,който ти е препоръчан и при който си сигурна че ще излезеш по-добре изглеждаща отколкото си влязла.
    Може ли малко по-подробно да обясниш за това механично почистване, каква е цената и само за лицето ли може да се използва ? Благодаря предварително.
    Последно редактирано от ShinySmile : 12-10-2011 на 13:34

А тази електропинсета-процедура колко струва горе-долу ? И след колко време косъмчетата порастват пак? Болезнено ли е? Благодаря предварително.
    Последно редактирано от ShinySmile : 12-10-2011 на 13:34

Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Имам ситни пъпчици по челото и по бузите. Мисля, че са черни точки постепенно образували се в пъпки. Понякога като ме подразнят ги стискам, но пъпките още си стоят. Някакви препоръки да си купя нещо, което да ги премахне?
    Здравей.
    Като цяло първо и най-важно условие е да не си стискаш пъпките,защото само разнасяш бактерията,която ги е причинила и по незасегнати участъци.
    Препоръката ми е да си намериш добър козметик,при който да ходиш поне веднъж в месеца на почистване на лице.Трябва да следиш и козметика да не ти стиска пъпките!!! Когато ти излезе пъпка,хубаво би било преди да се издразниш и да я стиснеш да отидеш пак при козметика и да поискаш да ти направят д'арсонвал (процедура с ток,която убива бактерията причинител на пъпката,а и след като мине пъпката не остава пигментация).
    Това,което ти би могла да направиш самосиндикално е да използваш гел-пяна за измиване на лицето,термална вода вместо тоник(термалната вода е под формата на спрей и се пръска по лицето от малко разстояние -около 20-тина см.) и след това крем,като ако е възможно да не използваш фон дьо тен ще е само в твой плюс,ако все пак искаш да слагаш грим,опитай само с основа за грим и пудра.Пудрата по-малко запушва порите.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от Alexandraaa Виж мнението
    Мога ли да попитам за хумата с избелващ ефект. Действа ли наистина, избелва ли кожата? И какво мислиш за контратубекс, помага ли за белези ?
    Хумата наистина леко прояснява тена,но не можем да очакваме чудеса.Освен това има и стягащ порите ефект,почиства токсините от кожата.Все пак не я употребявай повече от 1-2 пъти седмично защото има и лек изсушаващ горният епидермален слой ефект.Все пак всичко зависи и от това дали ще я употребяваш самостоятелно или с други помощни съставки,когато си правиш маска.
    Относно контратубекс- мненията са различни,но аз лично мисля,че рекламата му е зашеметяваща,но уви не и резултатите,които наблюдавам.Да,помага до известна степен,но не при всеки.
    Последно редактирано от DesireFreedom : 12-10-2011 на 14:25
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от ShinySmile Виж мнението
    Може ли малко по-подробно да обясниш за това механично почистване, каква е цената и само за лицето ли може да се използва ? Благодаря предварително.
    Започва се с масаж на лицето,под пара.След напаряването на лицето порите трябва да са достатъчно отворени за да се изстискат замърсените пори и комедони,след това се прави д'арсонвал за да се затворят порите,да се дезинфекцира кожата и след това се прави терапия-според вида кожа.След терапията се поставя крем,съобразен с вида кожа и нейното моментно състояние.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от ShinySmile Виж мнението
    А тази електропинсета-процедура колко струва горе-долу ? И след колко време косъмчетата порастват пак? Болезнено ли е? Благодаря предварително.
    Процедурата с електропинцета се таксува на минута-горе долу около 1 лев на минута.Имай пред вид,че космите се махат един по един.Дали е болезнена-зависи от прага ти на болка и като се има пред вид че областта над устните е наситена с нервни околчания-зависи.За някои не е болезнена процедура,за други е дразнеща заради дразненето на горепосочените нервни околчание.Относно това кога пак ще пораснат премахнатите косъмчета-с времето процеса на растеж се забавя правопропорционално на броя на процедурите.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Град
    Targovishte
    Благодаря, а за хумата най често я смесвам или с кисело мляко или с розова вода.
    I'm sexy and I know it <3

ок.и след това задължително слагай крем на лицето.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Честито Рождество Христово и Весела Коледа на всички ))
    Пожелавам ви много здраве и хубави преживявания
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Супер фен
    Град
    в килера
    Имам проблем с кожата на брадичката - винаги стои леко зачервена и има има някакви червени точици, останали от отдавнашни пъпки, не знам какво съм си причинявала, за да остане по тоя начин :/ Има ли нещо, което заличава такива дребни петънца и белези по кожата?

Цитирай Първоначално написано от zloto Виж мнението
    Имам проблем с кожата на брадичката - винаги стои леко зачервена и има има някакви червени точици, останали от отдавнашни пъпки, не знам какво съм си причинявала, за да остане по тоя начин :/ Има ли нещо, което заличава такива дребни петънца и белези по кожата?
    Здравей,
    има решение-процедура с AIPL система.Тя работи със светлина и има различни програми в зависимост от проблема,който се третира.Принципа е че светлината стимулира ускоряването на производство на колаген и нови кожни клетки.Така ще се премахнат петната и неравностите от пъпките.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Здравей,
    има решение-процедура с AIPL система.Тя работи със светлина и има различни програми в зависимост от проблема,който се третира.Принципа е че светлината стимулира ускоряването на производство на колаген и нови кожни клетки.Така ще се премахнат петната и неравностите от пъпките.
    Аз имам същия проблем, имах пъпки по брадичката, които стисках. В резултат на което ми останаха като белег мънички пъпчици и сега понякога отново си стават като гнойни пъпки. Освен тази процедура има ли някакъв крем или мехлем, с който може да се премахне проблемът? А и цената на тази процедура каква е? Благодаря!
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Здравей,повечето мехлеми и кремове,които се предлагат на пазара и които са предназначени за премахване на белези са на основата на гликолова киселина или друг вид подобна киселина в много ниска концентрация,като целта е излющването на горния слой на епидермиса и изсветляване на петната.Процедурата с AIPL система като цена зависи от площта на засегнатата област,която трябва да бъде обработена,и затова тя се определя на място,като е хубаво преди процедурата да направиш едно посещение,което да е с цел консултация.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Ей това да има козметичка във форума и да отговоря на всички въпроси си е голяма работа Аз да попитам какво ги причинява тези смотаните пъпки >?
    БХ ми е

radostcheto
    Guest
    Аз използвам фотоепилатор за домашна употреба и съм много доволна.Преди да започна да ги използвам - избръсвам косъмчетата и след това го прилагам.Не е болезнено,усеща се леко затоплане.Никак не е скъп,а е изключително качествен и нямам вече косъмчета на 80% от тялото ) - Silkn Glide се казва -
    за инфо ,ето го :

http://www.krasivotialo.com/silkn-gl...%BE%D1%80.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си