.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на RagioL
    npp един въпрос ти медитирал ли си?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    npp един въпрос ти медитирал ли си?
    ако имаш предвид трансценденталната мецитация, това е най-опасното в областта на вярата/духовността, защото е сатанински метод, който въобще не е даден от Св. Бог, така че, никак не бих се насочил в такова направление, и теб също те съветвам, както и всеки друг, най-добре никога въобще да не се докосвате до такива неща, невероятно опасни са, иначе аз имам само една най-нищожна вяра в Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Хростос, и това е напълно достатъчно за човека, докато повечето лесно може да се окаже че е от лукавия, някога гостувах в разни секти един вид в качеството на търсещ, но за щастие Бог ме опази от това да приема посвещение/кръщение от някой там, защото и бях много недоверчив и никак не можех да приема току така каквото и да е вероизповедание, и дори всички религии ми се виждаха суетни, поради което в един момент ги отрязах всичките, и започнах напълно самостоятелно от нулата да търся Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и в един момент докато Го търсех, самият Той ми се яви, и това беше Исус, понеже аз дотогава не бях сигурен точно Кой е Истинският, но докато Го призовавах не се яви нито кришна, нито буда, нито аллах, нито йехова, но Онзи, Който ми се яви, след като търсех само единственият Истински, беше именно самият Исус Хрисотс, и Той в един момент ми даде да свидетелствувам Неговото Слово, тъй като аз бях чел нещо от Библията, но почти нищо не разбирах от онова, което бях (про-)чел от там, и така в един момент Словото Му започна да излиза от устата ми съвсем автоматично, и така.....
    Последно редактирано от npp : 12-12-2011 на 17:51

^
    идеален пример за християнин фундаменталист и фанатик,чиито аргументи и доводи изхождат само от Библията.?Еми тогава щом науката отваря вратите на дявола,защо си ходил(или може би оше ходиш) на училище?Защо ползваш ток?Защо ползваш компютър?Защо въобще ползваш неща,създадени от науката?Ти наистина си много глупав да мислиш,че науката е създадена от Сатана,като оръжие срещу вярващите да ги разубеждава,че няма Бог и да ги тегли към 'лошия' път на неверието!Ама то какво оръжие само!Хората благодарение на науката(в това число и медицината) са измислили толкова начини за улесняване на човешкото битие,за лечение на болести било то по хомеопатичен или фармацефтичен начин,а ти ми сереш тука лайна и смело твърдиш,че едва ли не знанието е душевна болест.Еми как да не се ядосвам като ти чета глупостите,то всеки поне средно-интелигентен човек би се засегнал от такива празни приказки!Айде със здраве,знам че няма да ти дойде акъла,поне не се напъвай много,че не се знае крайния резултат от къде може да изкочи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от playy Виж мнението
    ^
    идеален пример за християнин фундаменталист и фанатик,чиито аргументи и доводи изхождат само от Библията.?Еми тогава щом науката отваря вратите на дявола,защо си ходил(или може би оше ходиш) на училище?Защо ползваш ток?Защо ползваш компютър?Защо въобще ползваш неща,създадени от науката?Ти наистина си много глупав да мислиш,че науката е създадена от Сатана,като оръжие срещу вярващите да ги разубеждава,че няма Бог и да ги тегли към 'лошия' път на неверието!Ама то какво оръжие само!Хората благодарение на науката(в това число и медицината) са измислили толкова начини за улесняване на човешкото битие,за лечение на болести било то по хомеопатичен или фармацефтичен начин,а ти ми сереш тука лайна и смело твърдиш,че едва ли не знанието е душевна болест.Еми как да не се ядосвам като ти чета глупостите,то всеки поне средно-интелигентен човек би се засегнал от такива празни приказки!Айде със здраве,знам че няма да ти дойде акъла,поне не се напъвай много,че не се знае крайния резултат от къде може да изкочи.
    човече, никак не съм казал че езическата наука (т.е. тази на невярващите) е греховна, истината е че по отношение на вярата, опасни са само неправедните/сатанинските верчески/духовни знания и дейности, докато в същото отношение езическите науки, такива като: математика, физика, химия, и пр., не са попасни сами по себе си, така че, да, ако не бяха лекарите, машиностроителите, елекртонните инженери и компютърните специалисти, архитектите, и пр., досега много хора щяха да се суетят, да скучаят, боледуват и страдат много повече.....

Извинявам се,че не съм разбрал поста ти,но така ми прозвуча все едно ''майната и на науката,само Библията''.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си