- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правете секс само с мъжете си!
Изненада: жените, които правят
секс с мъж, към когото не
изпитват особени чувства,
остават незадоволени.Поне така
показва ново проучване.
Към жените - Правете секс само с мъжете си!
Хах, ама ако мъжът им е този, към който изпитват особени чувства!А иначе това е естествено - жената влага в секса много емоции, а не просто хормони.
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Подкрепям мнението на marilyn
Не винаги е нужно за една жена да влага чувства, за да спи с някой. Понякога просто искаме секс и си намираме от кой да го получим, било то за 1 нощ или за по дълга неангажираща връзка.
Нормално е на 100%. Човешката култура се гради върху наукатата, от която неизменна част е статистиката. Няма наука, която да изследва всички обекти в сферата й. Това, което се прави е заключение на база представителна извадка от цялата група.
Например, физически не е възможно да изчукам всички жени (нероднини) на планетата ни, за да докажа твърдението в тази тема. По тази причина, ако съм минал жителките на мястото, където живея, ще се опитам да извлека информация (статистическа извадка), за да си направя заключение.
П.П.
Защо свеждаш всичко до секса, нужно ли е да съм те "познал", както Адам Ева, за да знам каква си....нужен ми е само един поглед и вече знам.
^
^
Секса без любов не е ли вреден, не превръща ли човека в егоистичен консуматор.
Не казвам, че трябва да си спал с мен за да ме познаваш. Нормално е да се използва статистика в днешно време, съгласна съм, но мисля, че относно секса всеки си има собствени разбирания и е трудно да се обобщи в една 'статистика'.
evropeiski, сексът без любов не означава, че си егоистичен... просто човек не може да е влюбен винаги и да прави секс само с чувство. Също така без любов не значи, че не се отдаваш и отпускаш в кревата и че не доставяш удоволствие на другия.
^ ти не си егоистична, но секса без любов постепенно ще те направи такава "егоистичен консуматор". Щастието се крие в любовта.
т.е. Удовлетвореността от секса се крие в любовта
Последно редактирано от evropeiski : 12-16-2011 на 10:21
когато жените, които са създания изтъкани от любов и нежност, започнат да ми говорят за "просто животински секс", започвам да се депресирам - ти си виновна. Отивам да рева.
"Стремежът на човек да компенсира липсата на любов със секс. За да констатира неизбежно, че това е невъзможно."
Да речем че Европейски и Мерилин са любовници. И двамата правите секс с чувство. И тук се появява голямото Но. Единия разбира чувствата и любовта по един начин, другия по съвсем друг.
За секса не са нужни чувства. Хубаво би било да ги има, но това е рядко. Много хора, твърдят, че обичат. Едни за да не ги нарекат развратни, други, защото са убедени, че е така (когато всъщност не изпитват нищо). За това и толкова хора са неуспешни във връзките. Самозаблуждение.
Относно какво говорели жените....това няма никакво значение. От значение е какво правиш.
[imghttp://stor[/img]
така се получава, когато нещо куца в любовта.
Последно редактирано от evropeiski : 12-16-2011 на 14:41
^ Ти сигурно си някое готино футболистче, няма начин.
Ама, че глупост.
Не, че за мен ЛИЧНО не се отнася това. За мен важи, но аз съм си такава. Може да се каже, че съм чувствителна. Това не значи, че всички жени са такива. Познавам достатъчно момичета, които правят съвсем редовно секс без да са влюбени и това по никакъв начин не им пречи да бъдат задоволени.
Зависи как гледаш на нещата.
За мен лично сексът е част от любовта и едното без другото не ме устройва. За други хора двете са съвсем отделни неща и им носят различно удоволствие.
До човек е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз имах една в класа, която обичаше да се гмуца с риби!
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
^^
ПТ- Мога да ви кажа , че дори сексът да е с някого, който не ви е 'мъж' е задоволителен. Няма жена , която поне малко да не се раздаде и воаля . Има ли желание и от 2те страни , има и задоволяване . А относно чувствата и тн . От личен опит мога да твърдя следното. Почнах нещо неангажиращо, просто игра, забавление, но един ден просто след поредното отричане , признах пред себе си, че вече не е само забавление и чувствата са се намесили. Няма жена, която да не почне да изпитва нещо повече, просто това сме ние XD .
Отново обобщения. Познавам момичета, които са пълната противоположност на това.
И искам да попитам нещо, ей-така за протокола: Начи, жените трябва да правят секс само с мъжете СИ, щото иначе са незадоволени, а мъжете могат да си вършеят доволно, щот' са богове и не се привързват?
Темата ми звучи като поредното дълбокомислено заключение на британските учени (които както знаем разбират от всичко). А мненията на автора май са няква зле прикрита изява на моралистите, които са ми такива любимци.![]()
Welcome to the Jungle...
Пантериното, аз основните природни закони съм ги проумяла отдавна, просто намирам за безмислено да се правят подобни нелепи и видимо неверни заключения.
Окей...Голямото прозрение.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.