.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Повече от фен Аватара на evropeiski

Правете секс само с мъжете си!

Изненада: жените, които правят
    секс с мъж, към когото не
    изпитват особени чувства,
    остават незадоволени.Поне така
    показва ново проучване.

Към жените - Правете секс само с мъжете си!

Хах, ама ако мъжът им е този, към който изпитват особени чувства! А иначе това е естествено - жената влага в секса много емоции, а не просто хормони.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    показва ново проучване.

Омг, не можете да слагате всички жени под общ знаменател... Има някои, които влагат чувства, емоции и това за тях е много важно и следователно биха могли да са незадоволени. Но не всички сме така, за бога! ... Да ви имам малоумните проучвания...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Но не всички сме така, за бога!
    Тук трябва да си отбележим, колко си специална и уникална? Рекламния блок МиНА

Цитирай Първоначално написано от bratignat Виж мнението
    Тук трябва да си отбележим, колко си специална и уникална? Рекламния блок МиНА
    Това колко съм уникална или не ти не можеш да го знаеш, защото не ме познаваш. Просто мразя, когато хората обобщават за всички едно и също и слагат всички под общ знаменател. Не е коректно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Подкрепям мнението на marilyn
    Не винаги е нужно за една жена да влага чувства, за да спи с някой. Понякога просто искаме секс и си намираме от кой да го получим, било то за 1 нощ или за по дълга неангажираща връзка.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Просто мразя, когато хората обобщават за всички едно и също и слагат всички под общ знаменател. Не е коректно.
    Нормално е на 100%. Човешката култура се гради върху наукатата, от която неизменна част е статистиката. Няма наука, която да изследва всички обекти в сферата й. Това, което се прави е заключение на база представителна извадка от цялата група.

Например, физически не е възможно да изчукам всички жени (нероднини) на планетата ни, за да докажа твърдението в тази тема. По тази причина, ако съм минал жителките на мястото, където живея, ще се опитам да извлека информация (статистическа извадка), за да си направя заключение.

П.П.
    Защо свеждаш всичко до секса, нужно ли е да съм те "познал", както Адам Ева, за да знам каква си....нужен ми е само един поглед и вече знам.

^
    ^
    Секса без любов не е ли вреден, не превръща ли човека в егоистичен консуматор.

Цитирай Първоначално написано от bratignat Виж мнението
    Нормално е на 100%. Човешката култура се гради върху наукатата, от която неизменна част е статистиката. Няма наука, която да изследва всички обекти в сферата й. Това, което се прави е заключение на база представителна извадка от цялата група.

Например, физически не е възможно да изчукам всички жени (нероднини) на планетата ни, за да докажа твърдението в тази тема. По тази причина, ако съм минал жителките на мястото, където живея, ще се опитам да извлека информация (статистическа извадка), за да си направя заключение.

П.П.
    Защо свеждаш всичко до секса, нужно ли е да съм те "познал", както Адам Ева, за да знам каква си....нужен ми е само един поглед и вече знам.
    Не казвам, че трябва да си спал с мен за да ме познаваш. Нормално е да се използва статистика в днешно време, съгласна съм, но мисля, че относно секса всеки си има собствени разбирания и е трудно да се обобщи в една 'статистика'.

evropeiski, сексът без любов не означава, че си егоистичен... просто човек не може да е влюбен винаги и да прави секс само с чувство. Също така без любов не значи, че не се отдаваш и отпускаш в кревата и че не доставяш удоволствие на другия.

^ ти не си егоистична, но секса без любов постепенно ще те направи такава "егоистичен консуматор". Щастието се крие в любовта.

т.е. Удовлетвореността от секса се крие в любовта
    Последно редактирано от evropeiski : 12-16-2011 на 10:21

^ ти не си егоистична, но секса без любов постепенно ще те направи такава "егоистичен консуматор". Щастието се крие в любовта.
    съжалявам, не мога да се съглася или да не се съглася, тъй като аз от любов не разбирам. В любовта опит нямам.

когато жените, които са създания изтъкани от любов и нежност, започнат да ми говорят за "просто животински секс", започвам да се депресирам - ти си виновна. Отивам да рева.

"Стремежът на човек да компенсира липсата на любов със секс. За да констатира неизбежно, че това е невъзможно."

Да речем че Европейски и Мерилин са любовници. И двамата правите секс с чувство. И тук се появява голямото Но. Единия разбира чувствата и любовта по един начин, другия по съвсем друг.

За секса не са нужни чувства. Хубаво би било да ги има, но това е рядко. Много хора, твърдят, че обичат. Едни за да не ги нарекат развратни, други, защото са убедени, че е така (когато всъщност не изпитват нищо). За това и толкова хора са неуспешни във връзките. Самозаблуждение.

Относно какво говорели жените....това няма никакво значение. От значение е какво правиш.

[imghttp://stor[/img]
    така се получава, когато нещо куца в любовта.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-16-2011 на 14:41

Супер фен
    показва ново проучване.

хахаха тея проучвания са мнооого-мнооого грешни
    А ние какво ще правим, които нямаме жени :Д

Жени - правете секс с всеки!
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

^ Ти сигурно си някое готино футболистче, няма начин.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ама, че глупост.
    Не, че за мен ЛИЧНО не се отнася това. За мен важи, но аз съм си такава. Може да се каже, че съм чувствителна. Това не значи, че всички жени са такива. Познавам достатъчно момичета, които правят съвсем редовно секс без да са влюбени и това по никакъв начин не им пречи да бъдат задоволени.
    Зависи как гледаш на нещата.
    За мен лично сексът е част от любовта и едното без другото не ме устройва. За други хора двете са съвсем отделни неща и им носят различно удоволствие.
    До човек е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

европейски,много се разписа нещо {}

Голям фен Аватара на autista88
    Аз имах една в класа, която обичаше да се гмуца с риби!
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

^^

ПТ- Мога да ви кажа , че дори сексът да е с някого, който не ви е 'мъж' е задоволителен. Няма жена , която поне малко да не се раздаде и воаля . Има ли желание и от 2те страни , има и задоволяване . А относно чувствата и тн . От личен опит мога да твърдя следното. Почнах нещо неангажиращо, просто игра, забавление, но един ден просто след поредното отричане , признах пред себе си, че вече не е само забавление и чувствата са се намесили. Няма жена, която да не почне да изпитва нещо повече, просто това сме ние XD .

anonymous708973
    Guest
    Отново обобщения. Познавам момичета, които са пълната противоположност на това.

И искам да попитам нещо, ей-така за протокола: Начи, жените трябва да правят секс само с мъжете СИ, щото иначе са незадоволени, а мъжете могат да си вършеят доволно, щот' са богове и не се привързват?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Темата ми звучи като поредното дълбокомислено заключение на британските учени (които както знаем разбират от всичко). А мненията на автора май са няква зле прикрита изява на моралистите, които са ми такива любимци.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И искам да попитам нещо, ей-така за протокола: Начи, жените трябва да правят секс само с мъжете СИ, щото иначе са незадоволени, а мъжете могат да си вършеят доволно, щот' са богове и не се привързват?
    Браво Пантеро, бях загубил надежда, че ще проумееш основните природни закони. Ето, че на Коледа се случват чудеса

anonymous708973
    Guest
    Пантериното, аз основните природни закони съм ги проумяла отдавна, просто намирам за безмислено да се правят подобни нелепи и видимо неверни заключения.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Окей...Голямото прозрение.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си