.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 177
    Мега фен Аватара на gandalfepi4

Хей брато, брато, аз съм археоптерикс брато!

Ей брато.

Брато.

Аз имам крила.

Брато.

Имам крила и зъби брато!

Хей брато, брато, аз съм ламантин брато!

Ей брато.

Брато.

Аз имам нокти.

Брато.

Имам неизползваеми нокти на плавниците брато!

Ей брато.

Аз съм тиктаалик брато.

Брато.

Аз имам хриле брато.

Имам и дробове брато.

Брато, имам хриле и дробове!

Брато, аз съм змия с активирани гени за крака брато.

Брато.

Аз съм змия с крака брато.

http://en.wikipedia.org/wiki/Catholi..._and_evolution

Ей брато, аз съм католическата църква брато, аз подкрепям еволюцията брато!

http://en.wikipedia.org/wiki/Level_o...ntific_support

Ей брато, ние сме учените брато, ние казваме че еволюцията е факт брато!

Тези които не са 100% за еволюцията са кретени в това отношение брато, това казват статистиките брато.

Ей, ей брато.

Аз съм гандалфепи4 брато.

Брато.

Плачеш ли брато?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Дявола има вина че ги изкушава, а Адам и Ева също имат вина, за това че въпреки че са знаели забраната, която им дава Бог, те я пристъпват и така вместо Бога послушват дявола - това е.

И Бог не е изпадал в сън или припадък - това е.
    и как така изведнъж ева и адам при все че са знаели че не бива и са били праведни и безгрешни, все пак са "яли" от забраненият "плод" и то само след две супер идиотски изречения от страна на дявола?!, ти пропускаш всяко нещо и просто казваш че те са съгрешили просто ей тъй, все едно че са някакви едноклетъчни организми?!

Мега фен Аватара на Concussion
    Не знам, за мен историята с Адам и Ева и ябълката, както и седемте дни (аз не вярвам в нея) по-скоро е някаква метафора, а не нещо, което трябва да се приема буквално.

Мега фен
    А къде католическата Църква е отрекла Адам и Ева, я дай цитат.

защо да плача бря, всичко си има логично обяснение. Ето само част от логичното обяснение

Библията не отрича съществуването на динозаври,

еволюционист в картинки

ета ти я същата змия
    Последно редактирано от defender : 01-06-2012 на 11:35

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и как така изведнъж ева и адам при все че са знаели че не бива и са били праведни и безгрешни, все пак са "яли" от забраненият "плод" и то само след две супер идиотски изречения от страна на дявола?!, ти пропускаш всяко нещо и просто казваш че те са съгрешили просто ей тъй, все едно че са някакви едноклетъчни организми?!
    Дявола им обещава и ги изкушава, че ако отхапят от дървото на познанието ще станат богове и те отхапват и те тъй като са създадени със свободна воля - избират да повярват на дявола а не на Бога и отхапват и имат вина..
    Последно редактирано от defender : 01-06-2012 на 10:53

Мега фен
    Дявола им обещава и ги изкушава, че ако отхапят от дървото на познанието ще станат богове и те отхапват и те тъй като са създадени със свободна воля - избират да повярват на дявола а не на Бога и отхапват и имат вина..
    тъй, тъй, ама не е тъй, защото те са били праведни и безгрешни, а това дето били прелъстени никак не е произлязло от тях, пак пропускаш много неща.....

Мега фен
    те са били безгрешни но те имат свободна воля, защото са образ Божи. Грехопадението не е нищо друго освен злоупотреба със свободната воля.

Мега фен
    те са били безгрешни но те имат свободна воля, защото са образ Божи. Грехопадението не е нищо друго освен злоупотреба със свободната воля.
    ако са имали свободна воля тогава как така са избрали да нарушат Божието Предупреждение за смъртна опасност, и то само след две крайно глупави изречения от страна на дявола?!

Мега фен
    защото са се възгордяли и са поискали да станат богове и са послушали дявола пред Бога. Самоволие пред Божията воля.

Ето пример, аз ти казвам ще ти дам 100 лв. ако откраднеш онзи пръстен. Ти знаеш закона, но въпреки това се съгласяваш и го крадеш - сега само аз ли имам вина, че те изкушавам или имаш вина и ти.

Мега фен
    защото са се възгордяли и са поискали да станат богове и са послушали дявола пред Бога. Самоволие пред Божията воля.

Ето пример, аз ти казвам ще ти дам 100 лв. ако откраднеш онзи пръстен. Ти знаеш закона, но въпреки това се съгласяваш и го крадеш - сега само аз ли имам вина, че те изкушавам или имаш вина и ти.
    това означава ли че ако дойде някой от възкръсналите Светии, примерно някой от възкръсналите Свети Апостоли, ще се съгласи на някаква нечиста сделка?!

Мега фен
    ами няма човек без грях - дори апостол Петър се отрекъл 3 пъти от Христа и после цял живот се е покайвал и е умрял мъченически за Христа.

Мега фен
    ами няма човек без грях - дори апостол Петър се отрекъл 3 пъти от Христа и после цял живот се е покайвал и е умрял мъченически за Христа.
    добре, но ако трябва страданията да бъдат удължени заради някакво недостъпно за всеки човек покаяние вместо да бъдат спестени/съкратени всички злини на света, тогава къде е правдата?!

Мега фен
    Апостол Йоан учи: "Ако речем, че нямаме грях, лъжем себе си, и истината не е в нас

Защо покаянието да е недостъпно за човека, то е достъпно но само заради жертвата на Христа, който понесе греховете ни, а не заради нас самите.

Мега фен
    Апостол Йоан учи: "Ако речем, че нямаме грях, лъжем себе си, и истината не е в нас

Защо покаянието да е недостъпно за човека, то е достъпно но само заради жертвата на Христа, който понесе греховете ни, а не заради нас самите.
    това означава ли че примерно невярващите/нерелигиозните/неокултистите се нуждаят от покаяние, но че покаянието не е достъпно за тях само защото не са вярващи, и че това всички те да погинат поради недостъпното за тях покаяние би било съвсем праведно и никак неправедно?!
    Последно редактирано от npp : 01-06-2012 на 12:20

Мега фен
    ами какво ще стане с тези хора Бог знае, на нас в Библията ясно е казано:

"Който вярва в Него, не бива съден, а който не вярва, е вече осъден, задето не е повярвал в името на Единородния Син Божий."

и още подобни цитати.

Мега фен
    ами какво ще стане с тези хора Бог знае, на нас в Библията ясно е казано:

"Който вярва в Него, не бива съден, а който не вярва, е вече осъден, задето не е повярвал в името на Единородния Син Божий."

и още подобни цитати.
    добре, но ако името на Единородният Божий Син е да не се върши верческа/духовна неправда и да не се причинява зло на други хора и дори още по-добре да се прави колкото се може повече Добро на човеците/одушевените, тогава защо невярващите/нерелигиозните/неокултистите да са неверни на Неговото име ако те вървят в направлението на Неговото име?!

Мега фен
    защото доброто е добро, когато се върши за да се угоди на Бога, от любов към Бога. Ако не вярваш в Бог, че съществува то тогава доброто, което вършиш го вършиш за да угодиш на себе си или с друга цел. Това е доброто на повреденото естество.

.

http://www.telegraph.co.uk/earth/wil...-in-China.html

Oт тук съм го вземал, не знам коя страна е играла с фотошопа (твоя или моя, предполагам твоя след като не можах да я намеря никъде из нета, a пък моето се води що-годе важна новина), но ето още няколко като не изповядваш (по твои думи) великата добродетел вяра:

И ако си съвсем Тома неверен:

Boas and pythons have vestigial pelvis remnants, which are externally visible as two small pelvic spurs on each side of the cloaca.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vestigiality#Animals

+ това майната ѝ на змията, забравяме я ако искаш не ми трябва. Колко още други има бе момче!

Себе си виж!

80-90% от ДНКато ти е боклук, оставен от предните мутации на вида:

http://en.wikipedia.org/wiki/Noncodi...ng_genomic_DNA

http://en.wikipedia.org/wiki/Noncodi..._and_evolution

И ако ти хрумне да не си биеш камшика, а да спориш че има функции:

http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB130.html

Та така. Адам и Ева бяха до тука. Отивам да поркам момчета, аре чао.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    и как направи епохалния извод, че Адам и Ева са дотук.
    С какво тези снимки опровергават Библията или Божествения произход на живота.

И как на тази змия и са се появили тези израстъци, родителите на тази змия има ли ли са същите израстъци или това е само при тази змия и то толкова бързо израстват - това за мен е мутация, дори може да е изкуствено причинена, а не еволюция.
    Аз съм сигурен, че поколението на тази змия ще е нормално и няма да има такива израстъци и с еволюцията до тук.
    Отивам да полива цветята и да си пера боксерките.
    Последно редактирано от defender : 01-06-2012 на 13:21

Мега фен
    защото доброто е добро, когато се върши за да се угоди на Бога, от любов към Бога. Ако не вярваш в Бог, че съществува то тогава доброто, което вършиш го вършиш за да угодиш на себе си или с друга цел. Това е доброто на повреденото естество.
    и в какво прочие се състои греха на невярващите/нерелигиозните/неокултистите, които не причиняват зло (на) никому, в сравнение с духовника/вярващия, който причинява зло на друг човек/одушевено?!, как така само защото невярващия(-ата)/нерелигиозния(-ата)/неокултитиста(-ката) не знае че има/не вярва в Бог го(я) прави лош(-а) когато той(тя) не е лош(-а) към нито един от човеците/одушевените?!

.
    lol, сега някакви правителствени лаборатории хабят милиони долари за да обработват и модифицират генетично животни, че да могат 90 и кусур процента учени на планетата да излязат прави

А по въпроса ти - ми много ясно че е пикня историята за Адам и Лилит... уффф, сори Адам и Ева, про положение че сме еволюирали бе момченце малко.

Питай си госпожата по биология дали еволюцията е вярна.

Давай, кажи ѝ че еволюцията е лъжа.

Давай, нямам проблем.

Отиди си при даскала по биология и кажи че еволюцията е лъжа.

Ако всичките стотици хиляди учени са само някакви фантазми на въображението ми, а доказателствата фабрикации нямаш проблем.

The Bird of Hermes

Мега фен
    Има и много учени срещу Дарвинизма.

Има и много учени срещу Дарвинизма.
    Струва ли ми се че последния път като го каза това ти показах че гигантското мнозинство от учените на планетата са ЗА еволюцията (сякаш може да има някаква друга причина да ти я преподават в даскало ако не беше така) и се подкрепих с тази информация:

http://en.wikipedia.org/wiki/Level_o...ntific_support

след което ти ми даде явно лъжовният проект, да се съберът въпросните хора в подписка, която е с около хиляда имена за 10 години (измежду които има, както показах, хора които са поискали да бъдат махнати понеже са ги излъгали, хора без нужното образование тип адвокати и тн), а аз те контрирах с подписка на повече от хиляда биологични учени с името Стив, което показва че само и единствено експерите конкретно в тази сфера, от мъжки пол, с едно име са повече от хората с някаква експертиза изобщо които им опонират.

И след това ти се бега и никога повече не се обади в темата.

Сега какво правим?

The Bird of Hermes

Мега фен
    факт е че има много учени срещу дарвинизма, лично съм гледал документални филми и съм чел статии за това. Не ми пука кои са повече. А и какво значение имат учените. Ти правиш ли разлика между духовна мъдрост и светска.
    Последно редактирано от defender : 01-06-2012 на 14:39

факт е че има много учени срещу дарвинизма, лично съм гледал документални филми и съм чел статии за това.
    Като има толкова много ДАЙ БРЕ

Може моето да е някаква пропаганда... може и твоето. Дай да видим за какво става въпрос и ще светне.

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си