.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 168

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Не, защо?

Дразни ме, че мъжките са толкова категорични за женски неща, които даже не са толкова необходими, колкото се опитват да ги изкарат (говоря за въпросната клизма в частност).

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, защо?

Дразни ме, че мъжките са толкова категорични за женски неща, които даже не са толкова необходими, колкото се опитват да ги изкарат (говоря за въпросната клизма в частност).
    Абе при аналния секс си е необходима клизмата. Без нея е твърде рисковано за гафове и като цяло не е толкова страшна. Макар че според мен е по-страшна от самия анален.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не, защо?
    Защото прозвуча всякаш клизмата е нещо супер неприятно и отвратително.

Клизмата не се отнася към женските неща. Клизми си правят и хомосексуалните мъже. лизми се правят и при хроничен запек. Ти какво си мислиш, че е предназначена единствено и само за анален секс ли?А колкото до това дали е необходимост - за едни може да е, за други да не е. Лична преценка.
    Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 01-08-2012 на 21:36
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си