- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Майка ми слага масата и вика:
Ще се ядеееее!
До нас в апартамента има някаква двойка и те постоянно се карат и много се чува. И оня ден се караха, защо тя не била изпрала пантолоните му, били намачкани, нямало да изсъхнат, и майка ми ми вика:
Ох, ще им звънна, и ще им кажа: Дайте ги тея панталони да ги изпера аз, та да изсъхнат!![]()
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 12-19-2011 на 12:39
Гледаме отместопрестъплението и някакъв лежи на земята мъртъв, и криминоложката казва на тези които ще прибират тялото:
"пазете главата му за балистичната експертиза"
и баща ми:
"не, ще стъпят върху него"
"Ще дойдеш да живееш в България"![]()
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 12-19-2011 на 16:39
На вратата сме и изпращаме майка ми, и тя вика "дайте ми един ключ, как ще си отворя после" и баща ми: "ние може пък да не искаме да те пуснем"
![]()
Излезли сме с баща ми и негов колега и двамата вадят цигарите и баща ми вика: Искаш ли цигара? Аз казвам - дай!
И той - Не е хубаво да се пуши, да знаеш!
Майка ми 1 път поръчва от 1 сайт и нещо се ядоса и вика: Ееей сега ще ги сторнирам!!![]()
![]()
Търсех си книжката за неправилни глаголи по английски преди няколко дена..
и днес майка ми я намира и ми вика:
- а.. ето ти книжката с неприятните глаголи![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Като бях малък, обядвахме с нашите и на пода останаха много трохи хляб. И понеже баба ми и дядо ми живеят в съседната къща и гледаха кокошки по онова време, баща ми на бъзик ми подхвърли "Иди донеси една кокошка да се погрижи за трохите!" . Аз обаче го взех напълно насериозно. Отидох, хванах една кокошка и я пуснах вътре в стаята. Горкото животно бе изплашено до смърт и взе да скача панически и да се бие в прозорците. Голям смях падна тогава ! Бил съм на 5-6, а още го помня съвсем ясно
.
Пресни-пресни от баща ми. Днес докато караше колата:
- Абе, Николай що така налита на алкохол? - Мама
- Ми, щото се ПРАВИ на мъвж... - татко, ама толкова възгордял се че няма нужда да се прави, че и двете с мама лешшш...
След малко, пак в колата:
- Даа, то в нашата тоалетна полтъргайсти серат... - тати ;дд;д;д;д;д
След оооооще малко:
- Калиа, ако те хвана, че отиваш на парти или РД с алкохол, ще отдеш на Рожден ден, когато станеш на.... 19 години!!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
^^ нали? С мама падна голем смех..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Да не е спам:
- Ако не ме оставиш да си гледам 'Бригада', щр пусна листопад! - татко
- Какво означава да си мъж? - мама
- Обичаш ли печен сладолед? - мама, искаше да каже отпуснат, ама печеше нещо и се обърка
- Калиа, някой ден ще помоля ЦРУ да ме пуснат на разузнавателна мисия в училище и така ще ти почерня нищожния социален животец, че... ще... ще ми пръднеш тука! - татко
Дом. тел звъни:
- Ало, маме, къде си, върна ли се вече?
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Мн мразя баща ми като го питам нещо, протича ей така:
- Татее бе, ти кво прай на работа днеска
яде, яде, яде... след 5 минути:
- Мии, обработвам документи. ФЕЙСПАЛМ!!
А се кефя, когато мама ми каже 'ще те скумърцамм!!' Ама като се лигавим с нея...
Майка ми и баща ми си викат на 'Писе', нали знаете, като 'мило', съкровище и т.н., ама татко го изговаря малко като 'писье'.. и след семеен скандал татко се опитва да се извини:
- Писье, извинявай...
- Я не ме ПИСИЙОСВАЙ, че щи письосна един!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
- Мамо, много си тъпа!!
- Майка ти е тъпа!
Can't get you outta my mind ♡
Един път баща ми ме чу да се псуваме по скайп с един и вечерта ми направи забележка, че не трябвало да се псува и т.н. .. и изведнъж един негов приятел му звъни и той вика: " Пуу да ти еба майката, де се губиш бе "спуках се от смях просто
Слагай си TOSHIBA в устата и лягайвместо Тантум-Верде
![]()
/прясно прясно/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Веднъж майка ми ми звънна по телефона и ми каза нещо(не си спомням какво), а аз и отговорих:
-Ти е*аваш (пред мами обикновено използвам 'базикаш',ама тоя път се изтървах) ли се с мен?
-Аз кучка ли съм, майка ли съм ти,че да ми говориш така!!!![]()
С майка ми гледаме ски спускане по телевизията ( аз силно казано гледам, щото едновременно се занимавах с нещо на компютъра ) и майка ми си води некви монолози :
- Виж, виж тоя ЯПОНЕЦ кво прави.... Леле, виж го, бе, машина! ...(мълчи малко и после вика)... А, ама те може са пуснали някой робот.
![]()
^ Хахах доооста добро![]()
Мама ми казва да прибера покупките и ми казва:
И да не забравиш да прибереш кашкавала в пералнята![]()
maDamn
Татко като се ядоса на някой го нарича "кавал"и един път ме води на училище с колата ,обаче май ние имахме предимство ии някъв точно пред нас зави щеше да се блъсне в на ( оххх не знам дали го обясних кат хората
) Ии тати кат са яодса и кат почна да нарежда " Къв си ти бе кавал или кавалка ли си ..
ии почна да посува ( нормално за него)
![]()
![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
О вкъщи винаги има по някоя изцепка...ето прясна, прасна от вечеря - казвам на кака, че има сладоледена торта с горски плодове и я питам дали иска, при което тя ми отговаря: Ама тя сигурно има студен сладолед в нея! Или пък мама ме накара да прибера нещо в хладилника при което баща ми беше: Какви хлебарки в хладилника?! (човекът леко глухичък си пада)![]()
Незнам дали е бисер но се смях много
Приключвахме с закуската и майка ми пита :
М:Какво ще обядваме ?
Аз:Бой с варията
Тате:Аааа с тва ще преядем :ДДДД
Не точно бисери,но за това се сещам,тъй като в нашето семейство често ръсат бисери.
Често баща ми:"К'во викаш пък ти кат откачена" - в същия момент крещи.
Когато седнем на масата да вечеряме и кучето първа писта и тате се изръсва "Еле,ела КИ те МЪЗА " :Д:Д:Д
Говоря си по скайп с една приятелка и постоянно говоря на "бате" все пак сме софиянци :Д и тате влиза в стаята и в същия момент аз се изцепвам с т'ва БАТЕ и баща ми се обажда "е все едно слушам пернишки каруцар " :Д
Спомням си един ден на вечеря казах на нашите,че имам 6 обожателя и се почва:
Майка ми:"И от тия шестимата един ли не става?"
Аз:"Ми като говорим,че единия от тях е М..:Д"
Баща ми:"Е че той М ни е съсед..ще си подаваме ракията през балкона."
Говоря отново по скайп този път с две момчета едно от тях гадже и баща ми в стаята стои и гледа телевизия и се обажда:
Тате:"Аз ако бях на твое място и имах шест ентусиастки поне 3 щях да доведа вкъщи."
Гаджето ми (провиква се):"Аз и шестте"
Тате:"Ех мечти..." ;дд
и понеже майка ми е навътре с нещата какво слушам и тн и викам
- мамо я виж ако one direction дойдат в България смятам да отвлека хари
майка ми
- Чудесно! е го на - зетя Харо![]()