- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършва много бързо...
И откога да си ненаситен е нещо лошо о.О
Как ще е навътре в нещата . . .и няма да може да те възбуди . . !?
Струва ми се, че понеже държиш на него прекалено лесно го оправдаваш за всичко (дори стигаш дотам, да обвиняваш себе си, което е леко абсурдно). Според мен тоя пич няма особено голям опит в секса и ти е казал, че има, за да те впечтали допълнително и да се чувстваш уверена, правейки го с него. Тука колкото хора, толкова и мнения, ти прецени кои биха ти били полезни. Моя съвет е да го правите по-често, нещата рано или късно се подреждат, практика му е майката.
Welcome to the Jungle...
Не знам,но се чувствам зле като се получава така.Имам чувството,че аз съм виновна...
Кооооолко познато, за жалост, хахах. Та, първо пробвайте Durex Performa, има резултат ! Ако ли не изчакайте 5-10-15 мин, зависи от човека, и пак ще е готов и ти гарантирам, че ще свърши доста по-бавноа това със зарязването е глупост...
Спокойно,нещата по-нататък се оправят и при мен беше така
Това са пълни глупости. Кой ти е втълпил, че ще свършваш всеки път като правиш секс?? Всичко е до партньора. Повечето мъже са егоистични любовници. Свършват, обръщат се и стават.
Имам приятелки, които на 23-24 годишна възраст са свършвали 5-10 пъти през живота си.
Бившата ми приятелка също не свършваше в началото, докато не разбрах какво и харесва. После е свършвала 6-7 пъти за сметка на 1 мой.
С времето, нещата ще се канализират ако е писано. Ако не, ще намериш по-добър секс партньор.
DarkTemplar е прав, че държиш на него и го оправдаваш. Не се обвинявай и не се притеснявай, че на него не му харесва. На него му харесва. Той неговото си го свършва. Гледай на теб да ти харесава. Лично на мен ми харесва единствено, когато партньорката ми изпитва удоволствие, но това си е само моята нагласа. Повечето мъже гледат ръчкане да има, а който не е доволен, да се оправя.
нормално е в началото да е така, но и като свършва бързо можеш след тва да го накараш пак да правите и така
Опитай следното нещо .Като свърши не му давай никаква почивка най-много за смяна на презерватива и докато не е загубил ерекцията го яхай нещата ще се получат .
В момента го имам същия проблем ... Заедно сме от скоро 2 месеца казвал ми е че когато го целуна вече се е възбудил и е готов за секс но когато почнем да го правим и когато на мене почне да ми става най хубаво той вече е свършил за това аз все не мога да свърша ... Не знам вече в кого е проблема
да си удари една преди сексовете йей чувствам се като кретените които повтаряха в сички постове едно и същоarty:
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
нередовен cekc ... !!!!!
Чат пат като влизам в форума и прегледам някоя друга темичка за да се посмея я на автора я на вас
И си се чудя как ви се пише едно и също нещо в тридесет коментара ?!
DarkTemplar само батката даде едно отговорче по темата като хората
Другите овци изредиха милион пъти да си набие чекия ,пози бля тряс бавно бързо то простотия ама чак толкова....
Просто като усети, че свършва да поспира за 10 20 сек или му направи свирка и пак продължете
И аз имам същия проблем понеже го правихме и двамата за първи път той го задържа нямаме проблем с задържането а с моето свършване аз не мога да свърша а той е готов за 10 15 минути не мога да свикна още не съм се отпуснала напълно нямам иначе никаква болка при правенето кажете ми някакъв начин да се отпусна максимално и по някакъв начин не мога да свикна още да се движа не знам по какъв начин все пак сме го правили два пъти може ли да ми дадете някакви съвети за да може да се получава понеже не знам какво да правя как да се движа като е в мен ............