- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: The Lying Game ( Игра на лъжи )
Незнам,но знам,че сега сезона свърши. ;дПървоначално написано от Youudontknowme
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
не е свършил Сезона ще е 22 епизода просто правят кратка паузаПървоначално написано от IhaveSwag
![]()
Защо всички си мислят, че сезона е свършил? Не е бе, хора, в пауза са, януари отново си тръгва. Епизодите са 22 - в imbd го пише![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
А добре. Еми незнамна мен така ми каза една приятелка.. ;д
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Да,то дори в замундата са направили цял торент с 1 сезонПървоначално написано от IhaveSwag
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
На 2 януари се завръща сериала
ИИии да това не е тази Ани, майка им.
А има ли някаква информация дали ще има втори сезон?Първоначално написано от gabri3lla
![]()
Много банален ми идва тоя сериал, но не може да бие Pretty Little Liars по това.![]()
Don’t want to see another generation drop.
I’d rather be a comma than a full stop.
Вече започна.Какво мислите за новите епизоди ?
Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!
Малеее, а само как свърши 12 епизод......
Вчера разбрах, че един от каста е българин. Само за това смятам да го изгледам лятото, иначе ми идва банален и подобен на другите, които гледам. Но може и да ми хареса![]()
Филмът е хубав) според мен де
WOW . Zavurshi pokurtitelno ! Nqmam turpenie da zapochne 2ri sezon !!!))))) a to vsushnost shte ima li 2ri sezon i koga shte izliza ?
В една статия от април 2012 пише, че сериала трябва да тръгне пак около Януари 2013.![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
E to pone e hubavo che shte ima 2ri sezon , ne kato povecheto gotini seriali koito gi zakriha , shoto spored ABC egati trqbva celiq svqt da im gleda serialite :@ Ama inache mn se radvam che shte ima 2ri sezon (party)