.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Забелязах, че имате филмирана представа за романтика... мдамм
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Забелязах, че имате филмирана представа за романтика... мдамм
    И това при доста хора го има, да. И аз се замислих. XD
    Не знам, но... свещите, поезията и милионите сърчица, на които са написани причини защо е с мен, биха ми изглеждали доста не на място. Ще има да се чудя как да реагирам. XD
    За мен романтика е да сме се гушнали на леглото след секс + китайско и да му разказвам как се образуват туморни клетки и за Meйоза.
    Впрочем под романтичен жест по-скоро визирам нещо мило и значимо (като да се грижи за мен, докато съм болна или да се хване преспокойно да ми среже кокоса на две с ножовката, за да може тарантулата да се чувства по-добре вътре), отколкото тези постановки със свещите и с розите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И това при доста хора го има, да. И аз се замислих. XD
    Не знам, но... свещите, поезията и милионите сърчица, на които са написани причини защо е с мен, биха ми изглеждали доста не на място. Ще има да се чудя как да реагирам. XD
    За мен романтика е да сме се гушнали на леглото след секс + китайско и да му разказвам как се образуват туморни клетки и за Meйоза.
    Впрочем под романтичен жест по-скоро визирам нещо мило и значимо (като да се грижи за мен, докато съм болна или да се хване преспокойно да ми среже кокоса на две с ножовката, за да може тарантулата да се чувства по-добре вътре), отколкото тези постановки със свещите и с розите.
    Трябва да се съглася с теб, няма как. На мен това по филмите ми е супер престорено. По-скоро да се почувстваш неловко от милиард свещи и изрязани от розова хартия сърчица, а на фонът на всичката тая сладникавост да звучи Франк Синатра (примерно). Това може да го направи и някой хипер загорял. Аз романтиката я имам за нещо интимно и незначимо за околните, но за теб означава много. Мили жестове, грижовност и всичко, което ти показва, че си обичан е романтика. Един такъв повърхностен жест ми е малко престорен - е има хора всякакви.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си