- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли романтични и добре възпитани мъже днес?
Забелязах, че имате филмирана представа за романтика... мдамм
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
И това при доста хора го има, да. И аз се замислих. XD
Не знам, но... свещите, поезията и милионите сърчица, на които са написани причини защо е с мен, биха ми изглеждали доста не на място. Ще има да се чудя как да реагирам. XD
За мен романтика е да сме се гушнали на леглото след секс + китайско и да му разказвам как се образуват туморни клетки и за Meйоза.![]()
Впрочем под романтичен жест по-скоро визирам нещо мило и значимо (като да се грижи за мен, докато съм болна или да се хване преспокойно да ми среже кокоса на две с ножовката, за да може тарантулата да се чувства по-добре вътре), отколкото тези постановки със свещите и с розите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Трябва да се съглася с теб, няма как. На мен това по филмите ми е супер престорено. По-скоро да се почувстваш неловко от милиард свещи и изрязани от розова хартия сърчица, а на фонът на всичката тая сладникавост да звучи Франк Синатра (примерно). Това може да го направи и някой хипер загорял. Аз романтиката я имам за нещо интимно и незначимо за околните, но за теб означава много. Мили жестове, грижовност и всичко, което ти показва, че си обичан е романтика. Един такъв повърхностен жест ми е малко престорен - е има хора всякакви.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "