View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
kuklichka_bg
02-17-2010, 21:02
добре съм....ако и петък нищо не стане вече незнам оф 8-) точно когато си кажа край това е и той се появява с нещо и :o
FuCkInBuBbLeGuM
02-17-2010, 21:07
добре съм....ако и петък нищо не стане вече незнам оф 8-) точно когато си кажа край това е и той се появява с нещо и :o
Лелее същото... :D
producenta
02-17-2010, 23:09
хммм кой кого лъже тя мен или аз нея ? :?
Ох едва станах, как може днес да съм от толкова рано в университета, и то от 8 до 5 с една дупка от час и половинааа ... Добре,че снощи се видях с милото и вече чак в събота,но за повечко :-)
Faces ... Влади,нали знаеш лафа "Заради п*тка,п*тка ставаш" ... Гледай само да не важи за теб ;)
По темата:Успях да се наспя :shock: Мислех,че цяла нощ ще се въртя заради гипса,а то к'во стана?!Яко0о!!! 8-) Ама не спах в моята си поза и сега таза и краката ме болят толкова много,всякаш съм правила секс-маратон поне 10-12 часа 8-) ХаХ днес трябва да се къпя ама как само с една ръка ... не знам :-o ,но ще го измисля ;)
Обаче ортопеда ми с право каза,че сигурно съм единствения човек,който се кефи на гипса си :lol: :shock: :lol:
Както и да е :) Поне вече почти не ме боли :grin: :-)
П.П.vаldesbg ... Батеее влез в скайп и кажи как е минало вчера :) Все пак стисках ляв палец :-D :-)
DaemonBoy
02-18-2010, 06:16
Наспах се, но все пак още ми е сдухано заради снощи.
DevilWish
02-18-2010, 06:38
Амии отново ставане в 7 часа /стана ми навик/ . . облякох се, изпих едно капучино, после трябва нещо да хапна, макар да не ми се яде и после отпрашвам на вън.Ще се правя, че ми е добре . . :-o
Priceless
02-18-2010, 07:22
Спи ми се. Не искам да ходя на даскало ... искам да си стоя в нас, да се тъпча с шоколад и да не се занимавам с нищо..
iiordanova
02-18-2010, 07:33
Станах преди малко .. , но ми се спи!
Очертава се скучен ден .. поне си намерих занимание. Ще правя квилинг картички. Интересно е ..
Трябва да хапна нещо , но не съм гладна ..
Мисля да разгледам някои книги в интернет .. да си избера някоя , защото ми се чете..!
О , сега се сетих и тестове трябва да решавам .. пфф!
И днес ме очаква ангажиран ден.
XTREMEFREERIDE
02-18-2010, 08:43
Н :smt007
ReachlessGirl
02-18-2010, 08:47
блах .. поредния скучно прекаран ден в нас .. :o
DevilWish
02-18-2010, 09:07
Бясна съм . . от тъжна в бясна.За 1 минута.Уникален случай е.Винаги може да ми разбие деня.Да му благодаря ли за това и да го моля ли да е с мен, че да продължава да ми го разбива?? Ирония....
Излизам вече, защото ми писна от всичко.Дано си прекарам малко приятно поне. :С
Бясна съм . . от тъжна в бясна.За 1 минута.Уникален случай е.Винаги може да ми разбие деня.Да му благодаря ли за това и да го моля ли да е с мен, че да продължава да ми го разбива?? Ирония....
Излизам вече, защото ми писна от всичко.Дано си прекарам малко приятно поне. :С
Не че ми е работа да се меся но...Ели защо не сложиш край на всичко това ? Чета ти постовете от няколко дена и е пределно ясно че вашата история няма да я бъде вече.Мисълта ми е че просто не разбирам защо се оставяш да живееш в такава агония така никога няма да се възстановиш.Като си решила край слагай го и вече почвай да се бориш да се изправиш защото в положението което си сега е няква малка надежда която не прави нищо друго освен да те наранява така като гледам.
kuklichka_bg
02-18-2010, 09:32
Успах се трябваше да ходя на фитнес и кафе преди даскало,а станах в 11:30 и се сетих,че имам контролно. :x 8-) Пфф...добре,че днес съм о 2:30 чак.Инъче съм супер. :)
Ужасно, ужасно щастлива...направо не мога да повярвам, че това съм аз. Тоооолкова съм влюбена :)
dqvolcheto9
02-18-2010, 10:37
Ужасно, ужасно щастлива...направо не мога да повярвам, че това съм аз. Тоооолкова съм влюбена :)
+10000 :grin: :-)
3oPuTy...како никога не съм бил и няма да част от тоя лаф ;) Просто избухнах понякога дори и желязото се пропуква :?
По темата: Ами след като поговорих с моите хора някак си ми олекна добре е да имаш истински приятели до теб да те слушат и просто да усещаш че са с теб и имаш подкрепата им.Но все още съм си бесен де не мога да разбера просто какво толкова се случи за няма и 24 часа за да настъпи тая промяна.Но съм решил да и покажа как се играе тая игра като ще се правим на тежки...хехе 8)
Assshley
02-18-2010, 11:12
Натъпках се като прасе за пореден път и лягам да спа,защото не издържам.Тва даскало ми еб*ва майката . :x
deadmemorial
02-18-2010, 11:50
Подтисната, объркана, самотна, ненужна.... :(
cveteto64
02-18-2010, 11:53
Подтисната, объркана, самотна, ненужна.... :(
vikitolove
02-18-2010, 12:23
не е истина неска съм егати късметлийката :grin: :grin:
2 час щяха да ме изпитват,ама ме остави да си преговоря малко и то все,че звънеца би,остава за утре и ще мога да си науча :grin: 3час контролно,нядявам се само да съм го направила :-D 4 час 6ца с полувин домашно :grin: :grin: 4час(пак при същата) 4ка :shock: шокирах се като си видях контролното :lol: :shock: даже още не съм си видяла грешките :lol: :-D :D както и да е неска ми е еб**ти веселото :grin: ся да си напиша съчинението и ще видя дали ще ходя на реп или не :)
мразя го тоя скайп 8-) егати недоразуменията стават .. :o
иначе се чувствам много добре
PROVOCATIVE
02-18-2010, 12:34
Чувствам се супер изморена.. хД затфа отивам да спя :-P :D
XTREMEFREERIDE
02-18-2010, 12:42
Зле,зле,зле и пак зле.Тръгнах си след втория час.Много ми е лошо,боли ме главата,имам темтература и ми се повръща.Ужасно е.Мисля,че е предцикално,дано,защото другия вариант е вирус,което не ми харесва,защото ще ми провали ските в Събота. :o Много ми е тъпо в същото време,нямам какво да правя,Неговия компютър още не е оправен => не можем и да си пишем,Боби и той не пише,пък и като ме боли главата много не ми се седи на PC.С Асен вече говорих половин час и няма да е навит да ми прави моабет поне още толкова. ;D Остава ми крайния вариант и това е да уча.Утре имам контролно по Физика така или иначе и ще е добре ако си науча още от днеска,та утре да си поспя повечко.Видяло се е.Сядам.
Интересно се чувствам ,въпреки ,че ми разбиха сърчицето на рожденият ден точно тогава се появи и друг човек :-D Тъжно ми е и в същото време се чувствам замаяна и мъничко влюбена . :-o Странна история :P :-D
Нека тоя лентов кабел да стане ... Некааа!!! :o
Как искам стария ми телефон да проработи и да махна BenQ-то!!!Ще си стоя със Сименса,Самсунга и Сони Ериксона (ако проработи) :grin:
ХаХ след малко ще се опитам да си изправя косата с една ръка 8-) Чудно ми е как точно ще стане,но ТРЯБВА да стане!!! :o
Иначеее като цяло съм добре :) Вече си движа пръстите,снега се топи,т.е. довечера може и да изляза и да се видя с мпите шматки :-) Дано нищо да не се обърка,защото не съм ги виждала от почти 48 часа :shock: :( :? :o
DevilWish
02-18-2010, 13:31
Зле,зле,зле и пак зле.Тръгнах си след втория час.Много ми е лошо,боли ме главата,имам темтература и ми се повръща.Ужасно е.Мисля,че е предцикално,дано,защото другия вариант е вирус,което не ми харесва,защото ще ми провали ските в Събота. :o Много ми е тъпо в същото време,нямам какво да правя,Неговия компютър още не е оправен => не можем и да си пишем,Боби и той не пише,пък и като ме боли главата много не ми се седи на PC.С Асен вече говорих половин час и няма да е навит да ми прави моабет поне още толкова. ;D Остава ми крайния вариант и това е да уча.Утре имам контролно по Физика така или иначе и ще е добре ако си науча още от днеска,та утре да си поспя повечко.Видяло се е.Сядам.
Оуу ужас :( Жалната.По-бързо да се оправяш, че ще дойда да го бия тоя вирус :o :-)
Иначе сега съм доволна.... купих си бая дрешки - това винаги ми помага.Но съм хипер уморена.И утре отивам за оная блузка и обувките, за които се колебаех сега ме е яд :D само за тях мисля :D Трябва да ям, но ме мързи да си направя нещо . . и отделно "моя" ме дразни. .
vikitolove
02-18-2010, 14:17
досега "спах" :-D ся папам ябълка :D и ще отида на реп и там ще напишем съчинението :D пък дано стане :-D :D :)
FromAutumToAshes
02-18-2010, 15:40
Нека тоя лентов кабел да стане ... Некааа!!! :o
Хохохо напълно те разбирам. И аз всеки път за това се моля (да чукнем на дърво с този който сложих преди месец/2 да нямам повече проблеми, че и аз смених вече 4 лентови и съм болен направо :lol:) хаха и искрено ти го желая :D
По темата - Пуша си цигарката, слушам си музиката абе релакс работа :)
Priceless
02-18-2010, 15:46
Оф ужасно наистина .. Не знам какво да правя .. искам да върна времето назаде, ама не става.. Не мога повече да живея по този начин. Ставам --> чувствам се ужасно .. отивам на даскало ---> пооправям се , прибирам се ---> пак се чувствам ужасно. Не спирам да се тъпча с някви сладки работи, рева за най-малкото нещо .. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ !
iiordanova
02-18-2010, 16:20
Пфф .. бях на урок! Добре , че се сетих навреме.
Само аз ли си мисля , че всички ни е налегнала някаква депресия , любовни мъки , скучни и тъпи дни ? http://smileys.svatbata.org/set-01/94.gif
DevilWish
02-18-2010, 16:40
Оф ужасно наистина .. Не знам какво да правя .. искам да върна времето назаде, ама не става.. Не мога повече да живея по този начин. Ставам --> чувствам се ужасно .. отивам на даскало ---> пооправям се , прибирам се ---> пак се чувствам ужасно. Не спирам да се тъпча с някви сладки работи, рева за най-малкото нещо .. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ !
Същата съм ;)
Отивам да ям.Гледах филм, който не разбрах :Д
Лили нали съм ти казвал няма правда нема ред вадим куро и напред ;) Който и да е за квото е не си струва и на мен ми е тъпо и гадно ама хич и нямам намерение да спирам и да се тръшкам набрал съм енерция и само напред 8) Ей ся за 15 мин си уредих среща кво да искам като не е едната ще е другата това е правилния начин да гледаш на неуспешните връзки щот иначе ще се побъркаш.
cinderella_gugutka
02-18-2010, 16:56
боли,ужасно боли,а трябва да съм силна...и незнам как ще стане това :o
LoveRetroMusic
02-18-2010, 16:56
Големи спринтове в дъжда, страшно уморена съм. 8-)
Трябва да уча малко по Биология, че утре сме 19..
нЙе искам да си пишем! :Д
Priceless
02-18-2010, 17:03
Лили нали съм ти казвал няма правда нема ред вадим куро и напред ;) Който и да е за квото е не си струва и на мен ми е тъпо и гадно ама хич и нямам намерение да спирам и да се тръшкам набрал съм енерция и само напред 8) Ей ся за 15 мин си уредих среща кво да искам като не е едната ще е другата това е правилния начин да гледаш на неуспешните връзки щот иначе ще се побъркаш.
Знам бе Владо .. ама и ти го каза снощи .. на думи е лесно ;)
kuklichka_bg
02-18-2010, 17:24
Главата ми ще се пръсне.Днеска ме побъркаха от всякъде.Утре съм на урок и имам супер тежка програма...искам почивка не могаа вече.
gLypChenCee
02-18-2010, 17:30
Искам просто .. (спирам да искам) .. ох .. все тая.. Аз съм `перфектно` :) :booooomb:
SoStarstruck
02-18-2010, 17:32
Какво става,за бога?!? Няма ли да ми кажат!!! Почвам да се плаша вече .. ;xx
kombarka
02-18-2010, 17:50
Брей.. понякога има смисъл да слушаш "по-големите" :grin:
ПП Омръзна ми да ми се натяква, че съм бебе 8-) :o
gLypChenCee
02-18-2010, 17:52
Раздвоено раздвоена съм ..
Дали да тръгна по нов .. не известен път ..
или да се върна по стария път ..
и да се спъвам в едни и същи камъни..
Kukumqvka
02-18-2010, 18:19
Още някой,ако ми каже че съм много лигава днес.. наистина ще стана такава ! 8-)
Добре съм днес,концерта за празника на училището беще страхотен.
:)
....и да се правя и да не се правя гадно ми е тъпо ми е и тва е няма мърдане... :?
kindergarden
02-18-2010, 18:27
Как се чувствам? Как се чувствам ли?Аз ли как се чувствам?Ми как да се чувствам?Чувствам се като пребита...шанс
XTREMEFREERIDE
02-18-2010, 18:33
Ех,главо тъпа,защо болиш така? ](*,) От обяд не е спряло да ме боли.Направо не издържам.Така ми се иска утре да отпестя училището пак,ама нали пък ако съм болна,като се прибера няма да излизам.Абе,shit.Всичко около мен в момента е една голяма shitня.Пф,и Боби още не се прибира,Мария отиде да гледа филм,Ники е без компютър все още.. а аз?Някой за мен помисли ли?Че ще ми е скучно?! :-|
Много се кефя на картичката,която направих за Него.Сигурна съм,че и той ще я хареса.Остана ми само да се допитам до Боби,какво да направя,че ми стои малко празна.Обаче за първи път да се захвана и цял следобяд да си изрязвам,лепя и рисувам.Така е..само дето не пипнах нито един учебник.Вероятно това ще се случи утре сутринта чак. 8-)
meriLinka
02-18-2010, 18:39
Супер съъм ..
DevilWish
02-18-2010, 18:44
Зле.Ядосвам се и ми е гадно едновременно.Поне си пиша с Денито сега. . Офф и тоя Давид ме занимава с неговите глупости..
FancyGirl
02-18-2010, 18:50
Мърдам.
Днеска незнам защо не ми беше един от най-емоционалните дни... просто през деня в училище не се чуствах нещо добре и после като си видях сладура се пооправих но и той не беше нещо на кеф, оф незнам нещо тези дни човек неможе да ме накара да кажа 2 думи на кръст... нямам желание нещо пфф... :(
Имам да оцветявам една контурна и мисля да си легна по-рано, че ми писна от от тези олимпиади и утре трябва да ставам в 8:30 ... пълен ШИТ.. :(
Assshley
02-18-2010, 18:53
(((((((((((hug)))))))))))
Тъпча се отново и отново го няма ..и ми се реве и изпуших една кутия цигари .. :x Ама така е нещата никога не може да са наред.Вече незнам в какво да се съмнявам и в какво да вярвам .. нищо незнам.;)
RedLabel
02-18-2010, 19:06
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОЛКО ДОБРЕ НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ СКОРО :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ГОЛЯМ КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ
mArMaLaDkA
02-18-2010, 19:21
Дебим, гледам го и се чудя какво съм харесвала в него някога... Била съм малка и глупава. 8-)
vikitolove
02-18-2010, 19:22
като чета постовете някак си ми е кофти да си напиша колко съм си щастлива без причина,ей така :) :?
обаче някак си искам и другите да са щастливи :) обаче не става :?
както ида е :)
обаче едновремено с това се сънявам дали той ме харесва,ама аз не го харесвам и ми стига за един месец колко момчета отрязах и то с единият ми се налага да прекарвам почти цял ден :? май излигах че съм щастлива :( по ми е добре като не говоря,не мисля за него :? две години му разбивах сърцето :( а той все още ми е приятел :( :) за което съм страшно щастлива,но не искам да се повтаря,той да ме харесва,а аз него не :( не отново,не когато всичко е що годе добре :(
maybeline
02-18-2010, 19:24
днес го видях.. изглеждаше различен.. но това в съняяя :X ..
shmurkam
02-18-2010, 19:43
Готова съм всеки момент да се разплача. Вече едва дишам, направо не знам....не мога повече, искам просто малко помощ. Писна ми да съм силна. А ти си толкова далеч и се отдалечаваш все повече. Сама съм...не знам още колко ще издържа.
Нямам сили за нищо...само да стоя при теб, но теб те няма, няма те...писна ми да те няма, моля те...само веднъж...
Kukumqvka
02-18-2010, 19:49
Така,така все по-хубаво става..
ами в любовта-страхотно.
иначе започвам да разбирам т'ва изчанчено семейство колко ми е развалило психиката..побърквам си приятелките//
FromAutumToAshes
02-18-2010, 19:57
Нито в любовен план ми е готино, нито в какъвто и да било ... xD
ReachlessGirl
02-18-2010, 20:02
Чувствам се забравена!!! :o :o :o
К*рви сбогом, няма вече джипове, джетове, няма компаньонки, барове, няма ги и лудите купони, татарараара. ahahahhahahahaah
Много па взехте да страдате, ви повоза малко на балканчето, се опрайте. ahahahahahahaha
Priceless
02-18-2010, 20:12
Ахх как му откраднах гривнатааааааааааа на тояяяя :D Само мойто лайно да разбере и ще си отхапе .. не знам кое от яд :grin: Ама ще се погрижа да разбере ... поне сме квит вече .. само дето аз трябва да го направя с още 47821782735728 момчета .. :? 8-)
FancyGirl
02-18-2010, 20:20
:)
kuklichka_bg
02-18-2010, 20:25
супер съмммм :oops: :wink: дано всичко станееее
TheGirlNextDoor
02-18-2010, 20:34
тъпо тъпо тъпо..искам да върна времето
TheGirlNextDoor
02-18-2010, 20:35
](*,) ](*,)
Спи ми се. Трябва да уча, а в момента нищо не ми се прави.
Дано да се прибере жива и здрава и всичко да е наред. Липсва ми. Преди не знам как съм издържала по 3 месеца без нея.
Защо трябва да е толкова далеч? И защо изобщо трябваше да ми обръща внимание? Защо пак се вързах? Оф, само защо, защо и защо. Боже.. Става ми нещо пак. ;х ;д
Напоследък не съм много добре и имам много да уча, но дори и ученето не ме разсейва. :(
XTREMEFREERIDE
02-18-2010, 21:20
Трябва да си науча по Физика за утре,ама явно ще е сутринта,защото не мога да гледам.Направих още една картичка междувременно и стана страхотна.Мъничка,сладичка .Конците са велико нещо,ей. :grin:
Сега,няма какво да му мисля повече,просто лягам и заспиваам.
FromAutumToAshes
02-18-2010, 21:36
Разговора приключи.. Отново нямам какво да правя за това вече си лягам. Чао ви. Спокойна вечер на всички :)
И тази взе много да ме дразни... започнах да сравнявам хора и това е трагично :-x
gLypChenCee
02-18-2010, 21:54
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ScionOfStorm
02-18-2010, 21:58
Стомахът ми е свит
драйфа ми се от..
от толкова неща..
ReachlessGirl
02-19-2010, 01:54
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kuklichka_bg
02-19-2010, 05:34
Супер,таман станах пия кафе ще ям и ще тръгвам за урок,няма да имам време да уча.Очертава се изключително дълъг и труден ден.И се притеснявам за довечера малко. :oops: 8-) :)
iiordanova
02-19-2010, 06:09
Мм .. сега се събудих.
Решила съм днес да кажа - ''край'' на тези скучни дни и да го дам малко по-бодро.
Сега ще си направя закуска и горещ шоколад , и ще седна на терасата да закуся. Днес времето е страхотно! http://smileys.svatbata.org/set-01/404.gif
После като домакиня ще подредя и почистя!
И продължавам с картичките за Тодоровден! За братчето и баба.. картички изненада! http://smileys.svatbata.org/set-01/40.gif
Снощи с моя се хванахме на бас за нещо,за което е 100% сигурен :-D Знам,че ще загубя,но си струва :-D Сега цял месец ще е под напрежение ... 100% няма търпение да изпълня баса :-D :-)
Тъпия лентов кабел не стана :? Явно проблема е в платката ... Днес мислели да я разпояват и запояват на ново - шматки :? Казах им да го зарежат ама са големи инати ... Искат да се мъчат :-D
Както и да е :) Сега разглеждам едни сайтове за бельо и мисля да си поръчам нещо :) Все пак трябва да изненадам милото след месец :-D :oops: :-)
Priceless
02-19-2010, 07:59
Майкооооооооооооооооооо колко ме мързиииииии :shock: :D Трябва да се къпя, да ходя до магазина, после да си оправя косата, а и на даскало трябва да ходя .. оффффф :?
XTREMEFREERIDE
02-19-2010, 08:09
Цяла нощ не съм спала.Така ме боля корема,нема си връзка.В 4 се преборих със себе си и пих един Спазмалгон,ама не помогна,поне не за дълго.Преди малко се натрових с още един.Дано вече да ми мине.Хубавото от цялата работа е,че няма да ходя на училище,че в 13:00h си хващам рейса и си се прибирам. :smt020
DevilWish
02-19-2010, 08:30
Офф имам главоболие.Отивам да закусвам и после трябва да се боядисам и да се къпя, изправя и заминавам на вън..
iiordanova
02-19-2010, 08:52
Ахх .. как се радвам на времето. Като малките деца. :lol:
И сега съвсем като малките деца кълцам с ножицата разни неща .. творя! :lol:
Времето се оправи .. слънчево и все едно и аз така.. толкова съм на кеф!
I JUST LIVIN MY LIFE SO COLD...
DevilWish
02-19-2010, 09:34
Мамка му вчера беше такова хубаво време, слънчево, топло :( Сега така духа.Няма да излизам в тоя студ.Особено като се изкъпя покажа ли се с тая глава на вън и съм директно болна :# пФфФфФ...Исках да си купя онея обувки :(
Assshley
02-19-2010, 10:20
Прибрахххх се най-после от тъпото даскало.Трябваше да ходя по магазини ама ме домързя и ще го оставим за утре.Намазах си маската върху косата,че баща ми само дава зор тъпака и после ще влизам да се къпя ии довечерааа навън. :grin: Иначе ми липсва лайненцето ..
Надъхвам се тука като луд с ей тая песничка 2-Win Glockz ft. Dub G,XVII & Pepa Boyz- What You Bout.mp3 направо докарва до желание да грабнеш една бухалка и да пръскаш глави като дини бахти надъхвацията бахти злобния трак :evil: :evil: :evil:
therichbitch
02-19-2010, 13:33
мн ми е смотано... :( :(
XTREMEFREERIDE
02-19-2010, 15:57
Искам си го вече,бе.Толкова много ми липсва.Много искам да си го видя,да не го оставя да диша от целувки. :smt050 А колко много време има до утре следобяяяяд... тая вечер тече бавно,утре като изляза поне с Мария,ще ми мине бързичко,а после като трябва да учаа,пф,не ми се мисли.Психология,История,М тематика.. блах.
Ще го направим точно такова, каквото го искаш. Искам да те видя този път за какво ще си недоволен
Вдъхновена :grin:
Най сетне!! :grin:
Е, може и нищо да не се получи, но все пак...
И, разбира се, малко объркана. Защо ли се държи така?! :-o
DevilWish
02-19-2010, 16:45
Добре съм как да съм, като си купих тая блузка няма как да не съм добре :D И освен това..........той ми пише.Не знам. . да се радвам ли какво ли :) Странно.Отдавна никой не ме беше свалял, аз не виждах мъжете. . бяха като призраци..
valdesbg
02-19-2010, 16:57
Ели, бе вие с твоя хубустник разделихте ли се?
Иначе, още съм си безработен. И съм екстра :)
DevilWish
02-19-2010, 17:03
Ели, бе вие с твоя хубустник разделихте ли се?
Иначе, още съм си безработен. И съм екстра :)
Ами така стана май.. :))
valdesbg
02-19-2010, 17:09
А защо, ако не е световна тайна, Ели?
Collapse8
02-19-2010, 17:16
Спокойно бясна и.... леко безчувствена в близките няколко минути. Поне така трябва да бъда. Трябва да се задържа такава,за да не избухна в тих рев Оо
Collapse8
02-19-2010, 17:16
бля бля бля
ДНК в профила?
valdesbg
02-19-2010, 17:23
Колапс, съвсем точно. Опростен модел на откритието на Джеймс Уотсън и Франсис Крик. Че даже и базите съм се старал да спазват правилото за комплементарност :)
Collapse8
02-19-2010, 17:31
<333
А-Т
Г-Ц
РНК
А-У
<3
йохохо <3
Кой има 5 на теста по биология <3 (заради тъпата митоза,която беше толко лесна...дееба..
kukli4kata001
02-19-2010, 17:32
започвам да го МРАЗЯ> :booooomb: :smt087
valdesbg
02-19-2010, 17:40
Колапс, я кажи какво си оплескал/а в митозата?
А иначе - Съвсем правилно. Поздравления :)
DevilWish
02-19-2010, 17:48
А защо, ако не е световна тайна, Ели?
Баща му ни раздели за 2ри път ;)
vikitolove
02-19-2010, 17:51
от днес започвам да уча китайски :lol: :lol:
не ми е много ясно как ще стане с мойто натоварване ама айде ще видим с времето :lol:
днеска много бързо ми се сменят настроенията ту хвърча в облаците,ту съм на вкоренена в земята,хем съм щастлива хем съм ядосана,нямам ми го спокойствието :( :lol:
Collapse8
02-19-2010, 17:54
Колапс, я кажи какво си оплескал/а в митозата?
Обърках метафаза с анафаза! Просто бях изхвърлила картинките на самите фази от мозъка си..т.е...бях ги разменила Оо
Бяха 3-4 въпроза за митозата и ест и тях обърках само заради тва че мислих че нещата които се случват в метафаза,се случват в анафаза и...тъпите картинки...иначе знам коя след коя следва,но имаше да кажа коя фаза е на картинката... >.<
kindergarden
02-19-2010, 17:58
официално най-гадния ми предмет в даскало е химията...сега и биологията стана химия...мамата си джаса :D
добре че тая седмица губих първи час химия и днес имах заместник по биология кво да ви кажа късмета ми се усмихва ше зема да му се усмихна и аз :) 8-)
Collapse8
02-19-2010, 17:59
официално най-гадния ми предмет в даскало е химията...сега и биологията стана химия...мамата си джаса :D
добре че тая седмица губих първи час химия и днес имах заместник по биология кво да ви кажа късмета ми се усмихва ше зема да му се усмихна и аз :) 8-)
9 клас ли си?
kindergarden
02-19-2010, 18:00
10 :)
Collapse8
02-19-2010, 18:02
чее то в 10 е генетика...каква химия?...
Чувствам се като наркоман,който не си е приел дозата ... :smt013
Как може това диване да ми действа по такъв начин?!Не съм го виждала от почти 24 часа и вече ми е нервно,гадно,искам да си го изкарам на някого ... Тъжна съм,нямам настроение ... Гадно ми е ... Искам да го видя,мамка му!!! :-# За жалост това ще стане чааак утре вечер :shock: :-#
Чудя се на някои хора как издържат без да виждат половинките си с дни,седмици,че и месеци :shock: :?
Поне вчера си казахме доста неща и сега ми е спокойно :)
За пореден път ми доказа,колко силни чувства изпитва към мен ... и за пореден път стигам до извода,че получавам много повече любов,от колкото заслужавам :-)
Иначе като цяло съм добре :) Счупеното почти не ме боли,движа си пръстите ... Абе яко :)
kindergarden
02-19-2010, 18:03
е как каква белтъци висши мастни киселини кетонни групи алдехидни карбоксилни блаа въглеводородни връзки е какво да ти кажа има си я и химията 8-)
dqvolcheto9
02-19-2010, 18:04
Тия пък наще ми развалиха хубавото настроение.Азз толкоз се радвах ,че ще си правя рд-то и те кфо няма да го правиш.Вярно има още две седмици ,ама ми писна вече.Др-те хора и деца се радват ,че ще им идва рд-то ,а аз плача ,защото както миналата година ще ме пропусне....Хора кажете какво да направя вече Писна ми !!!!!!!!!!!!!!! Иначе като цяло денят ми беше хубав.Тва момче много си го обичкамммммм..С моите шматки умрях от смях :D .Жалко,че настоението ми падна за минути... :x 8-[ :-k :smt017 :-#
smiirnoff
Супер ГЛУПАВ ден ! ..
сутринта ми беше толкова приятно, като отидох в училище също, имаше си слънчице, беше си перфектно
да, ама всички бяха сдухани .. никой не си говореше .. аз ходя да ги ръчкам да ходим някъде .. ц, никой не иска :Х
няма един щастлив човек като мен .. и сега освен и аз да си се сдухам, то като няма какво друго да се прави .. о.О
и да, целия клас има 2 по английски о.О
вкл. и аз о.О
тая лъже супер гадно, супер тъпо си отмъщава .. ама те неска някоя я направиха на две стотинки заради тия двойки .. а на мен ми беше толкова забавно :Д
а класната като ги види :Х:Х 8-)
от 2 седмици ни се кара, сега може и удар да получи .. и по химия като види какво става .. :Д (хаа, ама аз по химия имам 6, ам по английски .. 6,2 .. :Д::Д)
обаче госпожата по английски как ще си го изяде от някои, дето и се заканват :Д
и сега си мисли, че всички ще се стегнат, а те ще правят на пук още повече :razz:
се едно де, на мен ще ми е супер забавно да гледам .. да видим к'во ще бъде в понеделник с 29 гневни ученика vs. учителка по английски :lol:
ии сега .. ще затъпявам о.О
дано поне тия двамата да ми оправят настроението .. въпреки, че единия ми го скапа до някъде о.о
нееее, аз съм СПОКОЙНА, в духовна уравновесеност съм ! :Д 8-)
kindergarden
нееее, аз съм СПОКОЙНА, в духовна уравновесеност съм ! :Д 8-) и си емоционално стабилна :D
smiirnoff
02-19-2010, 18:07
нееее, аз съм СПОКОЙНА, в духовна уравновесеност съм ! :Д 8-) и си емоционално стабилна :D
НАПЪЛНО ! :Д
само малко ми прещраква през 2 минути, но и това ще мине 8-)
valdesbg
02-19-2010, 18:20
Ааа ужас, това верно беше най-ужасното :Р
Мен да ме питаш - и сега не мога да ти кажа коя след коя фаза е(по имена). Обаче мога да ти опиша процеса :)
Assshley
02-19-2010, 18:34
Криво ми е .. направо все едно имам буца в гърлото.
ManUnited
02-19-2010, 18:37
спека.......
още се чувствам много разочарована от себе си най-гадното е ,че не мога да се взема в ръце ... допускам толкова много грешки и си мислех,че нещата се оправят,но разбрах,че греша... мамка му всичко става по-зле :x и съм толкова безсилна :cry: :o все се опитвам да направя нещо пък още повече затъвам :( искам всичко да бъде както преди ... защо ми трябваше да си развалям хубавия живот :cry: :cry:
kombarka
02-19-2010, 18:52
Не знам какво става.. Объркано е.
Няма какво да правя, пък и очевидно не съм влизала във форума от седмици, така че си струва да драсна няколко реда.
Чудя се защо всичко изглежда толкова сложно. Не може ли просто хоп и ае.. всичко да си дойде по местата. Хората правят нещата толкова трудни..
Утре имам имен ден. Пижамено парти, концерт, банкет.. абе кеф.
Лафя си със стари приятели по скайп и се чудя колко бързо тече времето. Не остава време дори да се замислиш.
Като цяло съм дорбе.. не се оплаквам. Но съм била хиляди пъти по-добре от преди.
meriLinka
02-19-2010, 18:52
още се чувствам много разочарована от себе си най-гадното е ,че не мога да се взема в ръце ... допускам толкова много грешки и си мислех,че нещата се оправят,но разбрах,че греша... мамка му всичко става по-зле :x и съм толкова безсилна :cry: :o все се опитвам да направя нещо пък още повече затъвам :( искам всичко да бъде както преди ... защо ми трябваше да си развалям хубавия живот :cry: :cry:
[гуушш] Всичко ще е наред,повярвай :)
По темата : Бивам ;хх ..
Collapse8
02-19-2010, 18:53
Ааа ужас, това верно беше най-ужасното :Р
Мен да ме питаш - и сега не мога да ти кажа коя след коя фаза е(по имена). Обаче мога да ти опиша процеса :)
Интерфаза (подготовката) --->профаза--->метафаза--->анафаза--->телофаза
<3
Priceless
02-19-2010, 18:53
Използвана, употребена .. всякак .. само не и както искам и както трябва :?
valdesbg
02-19-2010, 19:35
А те били 5 фазите бе :)
Колапс, в каква паралелка си?
Collapse8
02-19-2010, 19:40
ъм...интерфазата е просто подготовката...то ако става на въпрос и анафазата е нещо като две подфази...
а каква паралелка съм...никаква ...ъм... даже нямам необходимите часове биология седмично които ми трябват.
П.П И стига си ми викал Колапс ^^
Щрудел
iiordanova
02-19-2010, 19:53
Траляляля .. 8-)
Лигавя се с една приятелка в скайпа.
Защо седнах на компютъра .. ? Сега няма ставане .. , а утре съм на пробен.
Ама карай .. нали ми е кеф.
Олее .. времето се оправя , слънце .. очаква се голямо виснене по кафенетата и улиците. :lol:
Утре е Тодоровден ..
Сега ще почват "Комиците" .. да видим какво ще изръсят пак!
Мале .. , ако знаете колко много имам да уча! Просто не е истина. Но ще остане за неделя. То .. е ясно! Събота рядко уча , но в неделя от сутрин до вечер. Имам толкова много ..
- математика
- български език ..
- литература
- биология
- физика
- руски език
- история
- тестове .. тестове .. по български и математика
- задачи по математика
Направо .. трагедия full ! :lol:
Ама утре дано да бъде хубав ден!
Решила съм да почвам да чета книгата по английски .. Little Woman. Не изглежда дълга , но поне имам време за четене .. вечер по 1 - 2 часа.
Трябва да си купя някоя нова дрешка! Така де.. дрехи. 8-)
Айде това е от мен за сега! ..
П.С. Дълъг пост .. , ама и без това никой не го чете.. 8-)
smiirnoff
02-19-2010, 19:58
Утре имам ИМЕН ДЕЕЕЕЕЕН ^^ 8-) !
ахаха, голяма радост :Д
сега отивам да се изкъпя набързо, че утре трябва да ставам рано, за участието ^^
дано да се представим отлично :Д !
ии после като се върна с мама и тати ще ходим на конните надбягвания по случай Тодоров ден иии май ще намажа да яздя кон :Д:Д 8-)
охх, СТРАХОТНО се чувствам вече ^^
и ТОЙ ми каза страхотно хубаво нещо !!! ^^ ^^ ^^ [-(
нях нях нях, супер много се радвам за това ^^ !!
ии така .. :Д
само малко ми е гадно заради Анди, ама дано да му мине :/
^^
co0L_gIrL
02-19-2010, 20:07
разбита с една дума.. :smt087
valdesbg
02-19-2010, 20:15
А Мишето значи :)
Е нямам кристална топка.
Kukumqvka
02-19-2010, 20:21
Гадна Химия !
:?
Е, не! Повече няма да му се връзвам. Щом иска да си играем някакви игрички ще ги получи. Писна ми.
И как се издъних днеска пред него само.. :lol: е, к'о.. не казах нещо чак толкова трагично.
Днеска деня беше много хубав, слънчев.
Отдавна не съм се радвала така на времето. Айде да идва лятото вече, че нямам търпение. =D>
iiordanova
02-19-2010, 20:44
Лягам , защото утре трябва да ставам в 6;30 ..
Лека на всички! :-)
Priceless
02-19-2010, 20:48
Такаа .. утре ми се очертава мега мощния запой ...
vikitolove
02-19-2010, 21:18
smiirnoff честит имен ден :-)
mArMaLaDkA
02-19-2010, 21:46
много гадно започна вчерашния ден, приключи добре. Съботата се очертава приятен ден. 8-)
Collapse8
02-19-2010, 21:49
Искам слънце,сухо време и пътища,маргаритки и теменужки,огромни полянки със снежно бели малки агънца с щръкнали уши и розови муцуни,много зайци и таралежи,пеперуди и облаци с картинки,шарено небе и огромни количества чипс и кока кола. Спокойствие,мир,свежест,чи тота и хора със сини смешни шапчици,уши на елфи и лунички по лицето <3
FancyGirl
02-19-2010, 23:31
Още един перфектен ден с моето момче :smt007
vikitolove
02-20-2010, 06:45
страшна готвачка съм :lol: :D денят започва спокойно :) да се надявам че така ще свърши :lol: :D
DevilWish
02-20-2010, 07:12
Очертава се хубав ден.Първо станах що годе късно.Ся ще си изпия капучиното и после трябва да ме боядиса мама ,къпя се, изправям си косата и след това отивам на кафенце с Патрик :oops: Няма да ставам монахиня я.Писна ми да рева тука ;)
Ааа супер съм недоспал но някак си супер жив :grin: :grin: :grin: Тази вечер съм на дискотека с една сладурана утре пък с друга ще "гледаме филм" в нас :D Мамка му как да не си обичам живота...никога не съм бил момче за едно момиче :grin: :grin: :grin: :grin:
FromAutumToAshes
02-20-2010, 07:14
Времето е хубаво, а аз май ще трябва да си стоя в нас... Срамота :?
lipsvashh_mi
02-20-2010, 07:17
дописвам задачите по химия и слушям музика-след урока където ако пак не ме овикат няма да е реално,ще поизляза малко и ще поотпусна-имам нужда...
слава богу доклада по философия се поотложи и съм по-спокойна :-D
въпреки всичко чувствам,че пак волята ми тръгва да се пречупва,а това хич не е на добре..обещала съм си нещо и определон ще си го наложа :lol:
Тъжна съм, времето навън е толкова хубаво а аз нямам с кого да изляза, и явно цял ден ще си седя в стаята и ще чакам да стане 6 и милото да дойде :-)
Как може да съм?!
Снощи с моя си "чатихмр" със СМС-и ... Пратихме си по 10-тина и на края му пуснах сигнал за да ми се обади :) (говори с мен 24/7 безплатно)Лафихме си около час и 40 минути и на края решихме да си легнем :)
Сега ми е готино :-) На всичкото отгоре днес се прибира и ще се видим :-)
Аххх,колко много го ОБИЧАМ!!! :-)
radina13
02-20-2010, 08:13
влюбена :grin:
ScionOfStorm
02-20-2010, 08:21
Заспало, имам да върша няк'ви работи днес :Р
Поне времето е хубаво, а не са някакви бури :д
SoStarstruck
02-20-2010, 08:27
Добре съм .. снощи малко се пооправиха нещата (уж). Ама тя си мисли,че ще забравя толкова лесно .. тоя път прошка няма (поне не веднага,де),за да се научат тия хора как да се държат .. :? :? Иначе сега ставам да се оправям,че още съм по пижама,после слизам към центъра при моите момичета и отиваме на разходкаа! :grin: Очертава се прекрасен ден!
RedLabel
02-20-2010, 08:30
мн зле снощи на някъв купон явно мн съм се напил
са не помня г/д нищо и съм с махмурлук ... яко шит :? :? :?
иначе после сиг ще излеза малко да се видя с мойта и ще се оправя :-D
ReachlessGirl
02-20-2010, 08:35
Чака ме една много приятна вечер .. :oops: :oops: :lol: :-)
iiordanova
02-20-2010, 08:38
Ааа .. супер!
Обичам събота и времето !
Бях на пробен .. беше лесно !
Сега ще ходя в баба .. , а после не знам..
Очертава се хубав ден..
Честит имен ден именници! Да сте живи и здрави! И ;юбов да има.. :)
radina13
02-20-2010, 08:41
Само чакам той да ми предложи. :oops:
DevilWish
02-20-2010, 08:45
Отивам да си боядисвам косичката.. :) И после имам още мнооого мноого.Обаче имам желание да се направя много хубавка, и да му завъртя главата :-D
kuklichka_bg
02-20-2010, 09:06
И аз н незнам как....цяла нощ не съм спала само се събуждах..Сега трябва да излизам е един,а не искам...Същото време не мога да разбера снощи какво стана и изобщо.Объркана работа. :(
ceballos1990
02-20-2010, 09:16
Чудесно
Assshley
02-20-2010, 09:48
Наспана,пия си кафето,пуша си и си ям от вкусния кекс на майка. :grin: Времето е адски хубавко ще ходя на козметик ии довечера навънкааа .. :grin: Абе май ще ми е хубаво днеска.
Йее.. прибрала се е жива и здрава. Вече съм по-спокойна. Само ме плашат тука. :grin:
И така, де. След малко ще ходя малко на урок, че тая математика хич не я схващам и после отивам да я видя и да си разгледам подаръците. После с Пепа ще излизам,времето е супер и предполагам днеска добре ще си изкарам. Дано и другата седмица той да дойде и пак да бъда в толкова добро настроение. Даже, ако може и по-добро. 8-)
Сега само ми остава да навия Деса да ми пръде у чаршафите /както казва баба й.. т.е. да спи у нас :D / Прекрасно.. трябва да тръгвам.
smiirnoff
02-20-2010, 10:50
Благодаря :Д
Току що се прибрах, беше си супер, представихме се много добре, даже и съдиите са ни харесали много ^^ 8-)
ии сега трябва да го чакам тоя да ми се обади
и Мона да ми се обади
и да излизаме за Дънкин ДОНЪЪЪЪЪТС :Д:Д:Д :lol:
И ми е перфектно, малко ми е тежко, защото ядох много бонбони, ама нищо .. :Д
DevilWish
02-20-2010, 11:10
Благодаря :Д
Току що се прибрах, беше си супер, представихме се много добре, даже и съдиите са ни харесали много ^^ 8-)
ии сега трябва да го чакам тоя да ми се обади
и Мона да ми се обади
и да излизаме за Дънкин ДОНЪЪЪЪЪТС :Д:Д:Д :lol:
И ми е перфектно, малко ми е тежко, защото ядох много бонбони, ама нищо .. :Д
Честит имен денннн :-) :-)
Още нищо не сме се уговорили и това не ми харесва :booooomb: ще каже после късно късно "айде да излизаме", ама аз не искам да излизаме късно :# :С :x
Мразя да се чувствам така , и за пореден път да се разочаровам .. мразя го ,а имам нужда от него :x
gLypChenCee
02-20-2010, 12:27
Как се чуствам .. ъъъ как да се чуствам .. :smt105 Толкова объркана.. самотна и едновременно адски влюбена.. тъжна.. но всеки момент мога да почна да плача.. ама от радост .. мразя когато се чуствам така.. защото .. знам просто после кво се случва ..
Днеска ми е ужасно.. гърлото и главата ме боли..
само се ядосвам ..
и направо издивявам честно..
Просто.. оф ае няма значение ..
`Спомените топлят ли .. Кажи .. ?! ` :smt089
Послеписс ..
Честит имен ден на всички празнуващи..
ще се яхаме ли на магаренцата 8-)
Ааа подстригах се daaamnnnn i'm so fuckin fly 8) Прекрасен ден с прекрасно време и настроение от моя страна :grin: :grin: :grin:
ХИМНА МИИИИИ: Bo Hagon ft. Playboy Tre & Jawz- Hold On Playboy.mp3 :oops:
valdesbg
02-20-2010, 14:02
Днес ходих на празненството послучай Тодоров ден на стадион Бенковски. Има доста снимки, жалко че бях с късия обектив (18-55 mm IS), щото 70-300 ми е развален. Иначе щяха да станат адските снимки.
Но си прекарахме яко. Запознах се с едни нови хора.
По късно ще кача няколко снимки, ако изобщо има такива, дето стават за нещо :D
mArMaLaDkA
02-20-2010, 14:08
спокойно ми е едно такова. Въпреки, че точно в момента май имам нужда от по-динамично ежедневие, се чувствам добре.
Днеска в Ялта е партито. Приятно изнервен съм
^^^ Диване такова,пак никакъв те няма :?
По темата:Използвам си дясната ръка от време на време като пиша :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Много се радвам :)
А иначе ми е малко кофти,защото бях канена на имен ден в бабата на моя ама пак отказах :( Надявам се милото да не се сърди,но някак си не се чувствам готов да се запозная с цялата му рода :?
Е важното е,че довечера ще си го видя и нацелувам :-)
ХаХ днес цял ден слушам гръцко и сръбско ... :-D От доста време не ми се беше случвало :-D :-)
SoStarstruck
02-20-2010, 14:51
Прибрах сее .. оххх,честно казано беше МНОГО изтощително. Но и много се смяхме,големи откачалки са всички. 8-) Сега ще се поровя още малко из сайта,ще отида да хапна нещо и на кафенцее .. :grin: После една хубава кино вечер .. абе,рай!
Уморенааа, цял ден обикаляне из София много се изкефих, че се намери някой да излезе с мен ... А сега имам 30 мин почивка и отивам да чакам милото, че ще ми идва на гости :-D :-)
dqvolcheto9
02-20-2010, 15:33
Ох хубав ден .Ама нещо късмета не е с мен.Тръгнах из магазините да си търся боти и блуза ии квото си харесам мн малко.. Но поне си харесах 2-3 чифта ботички и блузка и в пон с мама ще излезнем да си купя :-) Нещо почвам да се разболявам ,което не е на добре ам пих аспирин и витамини и ткаа.. Довечера дано да си намеря ко да правя иначе ще умра от тъпотия.. :-)
guinessgirl
02-20-2010, 16:04
чук съм!!!
vikitolove
02-20-2010, 16:46
щастлива :grin: отново незнайно защо :-D
преяла :D май трябваше да се задоволя само с едното :D ся трябва да ги свалям тея калории :lol: :D :-D
с лека мускулна треска :D и все пак съм щастлива :grin:
xXTOXiCXx
02-20-2010, 16:49
Чувствам се много много щастлива! Живота е просто прекрасен! Всичко е толкова хубаво! Имам най-страхотните хора до себе си!!! :-) :smt049
DevilWish
02-20-2010, 17:03
Току що се прибирам от среща :) Хубаво беше . . много е мил и хубав. . и влюбен, но.. нз.
gLypChenCee
02-20-2010, 17:08
Дали .. изпитва нещо .. :-o
Дали аз изпитвам нещо .. :-o
А дали има смисъл .. ;хх
ние сме като огъня и водата ..
като небето и земята ;хх ..
може би..
не трябва ..
но ...
искам .. ;хх :booooomb:
Collapse8
02-20-2010, 17:17
Ужасно
безсилна
губеща
не заслужавам да се чувствам така Оо
PROVOCATIVE
02-20-2010, 17:26
изморена , отивам да релаксвам ;DD :grin:
smiirnoff
02-20-2010, 17:42
Приятно изморена съм 8-) !
Страхотно си изкарах имения ден ^^
Днес целият ден беше просто ПЕРФЕКТЕН ! ^^
Суууупер щастлива съм, ама малко така много донъти ядох :oops:
И сега торта о.О
Аз искам само бонбони .. -.-
Ама и торта няма да откажа 8-)
Ииии сега малко аз и стомахът ми да починем и пак се започва :Д
А утре ще ходим да си вземе дънкиииииии ^^
Добре че ми каза, за да мога да му избера хубави :Д :razz:
^^ (колко много си го обичам :Д)
Ии така, сега малко ще почина, после там да угодя на мама и тати ии ако успея тая вечер да се добера до леглото ще е много хубаво :Д
gLypChenCee
02-20-2010, 17:48
Тъжно е сама и не е вярно,
че с тъгата се свиква,
страшно е сама,
ако не си обичан просто си никой!
Липсва ми.
Искам го.
Невъзможно е отново да стане.
Желая го.
Иска ли ме пак?
Имаме ли шанс?
Общо взето така.. #-o :-k
DevilWish
02-20-2010, 18:18
Добре . . Мисля си за него :) Прави ме щастлива и това е най-важното ;) такъв човек ме заслужава ;)
mArMaLaDkA
02-20-2010, 18:21
Оприличаването на хората като шоколади е един доста полезен начин да разбереш някои неща.
Assshley
02-20-2010, 18:47
Изморена .. цял ден обикалях,но само с приятни хора.И цял ден се опитвам да прикрия,че нон-стоп мисля за него,а довечера май ще получи от "любимите" си смс-и.;) Но го заслужава.
Малии тя е влюбена в мен...това не беше част от плана не трябваше да ме обича.Много се объркаха нещата не искам да я нараня но не знам дали съм готов за нещо толкова сериозно.Ей мама му стара що все така става прекалено съм мил ли какво ли ся как да се оправям в тая шах мат-на ситуация :-o
kindergarden
02-20-2010, 19:11
утре ще си давам обещанието и ще стана истински скаут :grin: :D
Смазана... :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :cry: :-# :cry: :-# :cry: :cry: :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
DevilWish
02-20-2010, 19:23
Смазана... :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :cry: :-# :cry: :-# :cry: :cry: :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ако ти се говори пиши едно лично съобщение :( :*
Аз отивам да гледам филм и след това ще спя.Имам главоболие.Получих супер мило смсче от него :)
soul1199
02-20-2010, 19:36
ем добре съм,малко ми е топло 8-)
Collapse8
02-20-2010, 19:38
От няколко дена се чувствам (физически) така все едно съм ревала ..т.е...след това...до някъде е приятно...
Празна се чувствам. Не искам да съм сама, но обстоятелствата са такива. Дано с началото на учебната седмица да си вляза в крачка.
Уморенаа беше една перфектна нощ с милото :-) :-) :-)
kuklichka_bg
02-20-2010, 20:09
зле....много и то..и съм сама в нас..добре,че мойте ще дойдат в нас сега.че инъче ми е много самотно и само за това си мисля.....как искам всичко да се нареди... :(
иде ми да плача,плача...НО НЯМА! :(
ScionOfStorm
02-20-2010, 20:12
I vomit upon humanity.
Смятам да лягам, че инак работата отива на зле.
vikitolove
02-20-2010, 20:18
ооо не направо си е отчйваща гледка :? защо момчетата около мен са някви разпадащи се развалини :? и то тез дет ми казват че ме харесват :? 1.за напред всяко исказване на чувства по скайп няма да се приема :? сп са тъпи как може да ми казват по скайпа че ме харесват :shock: :? 2.как може да ме обижда след като ми е казал,че ме харесва :? еми хубаво и аз мога :x ама няма да падна чак до там,че да се занимавам с него :?
ми др пък кът ме видял и се влюбил,а пък на скайпа му пише обичам те ****** :x
ебаси хората да мислят ко казват малко :x аз да не съм им носна кърпичка :x и аз съм човек и аз имам чувства егати нахалството :x и това ми било момчета :? др път лай*а :?
Много зле.
Скарах се с човек на когото преди много държах.
Моля се само всичко да е наред с баща ми. :cry:
м . . объркаанаа ..човека на който държа ужасно многоо .. ми каза че не ми вярвааа .. ;( :smt022 :smt022
Ужаснооо всичко ме боли,имам мускулна треска :x ... И имам да уча по Право, а ме мързи :o
FromAutumToAshes
02-21-2010, 05:47
Гладен съм оО а баща ми още спи и не искам да го будя... Лелеееее толкова да съм гладеееен :D Последните два дни не съм ял изобщо и сега откачам :lol:
DevilWish
02-21-2010, 06:13
Уморена.Пак рано рано ме събудиха , . аз си бях будна де.Сега ще си пия капучиното и ще гледам кога имам влак и ще хода при Ании :)
Не трябваше да я мисля...
BloodyAmy
02-21-2010, 06:52
Бива, само дето тази кашлица ще ми сложи х-са..
rosencetooo
02-21-2010, 07:21
Амии бивам , но още ме болят крачетата от вчера , и ми писна тая кашлица :(
ReachlessGirl
02-21-2010, 07:34
Вчера беше незабравима вечер .. :smt007
Макар и да знам, че е моментно .. се чувствам щастлива! :smt007
DarknessAngel
02-21-2010, 07:58
Сигурна в исканията си. Спокойна. :)
soul1199
02-21-2010, 08:12
ами добре съммм,ся си изсуших косата и слушам музика :)
DevilWish
02-21-2010, 08:25
Слушам си музика и си мисля, че трябва да почна да се оправям, и да си хвана влака в 1. . ;) Чудя се и до колко да остана там. . ама ще видим допълнително.И ме е яд, че вчера 1ната ми чанта се скъса :# добре, че имам достатъчно. Чудя се с коя да ходя и с кои обувки.Не ми се ходи с тея от вчера най-високите.Оле имам толкова много да им разказвам сега на Ани и Ситав :)))) За новият :D :-) Иначе честно казано съм щастлива, че не съм лудо влюбена, а просто ми е хубаво с него, повече след момче няма да тичам.Лошото е, че той е влюбен и се надявам да не трябва скоро да го разочаровам.Но ще видим какво ще стане . .
Странно тъжен...няма повод наистина всичко в живота ми е кажи речи наред но ми е тъжно.Винаги съм усещал че нещо ми липсва така и не разбрах какво е и така никой и нищо не успя да запълни тази празнина...
PROVOCATIVE
02-21-2010, 08:37
Не знам. В момента се чувствам...някфо никво :D:D :smt069 :smt020 :smt002 :smt001 :-s
Assshley
02-21-2010, 08:47
Мразя го това време от месеца. :x Снощи не съм спала до 3 часа от болки и сега пак .. :-s Имам чувството,че толкова хапчета съм изпила,че вече съм се надрусала с обезболяващи. 8-)
monituuu
02-21-2010, 08:57
Писна ми от това учене :-x , искам само да легна и да спя още и още . Мойто лайно ми липсва .. дaно успея да се помотая довечера с него . :smt001
soul1199
02-21-2010, 09:20
еми вали дъжд,мислех да излизам ама в тва време,къде ще ходя :?
рагата от сутринта още работи по доброто ми настроение ха
яко ми е,за днес пак някви планове имам,ама преди тва трябва да уча някви неща и сега само се разсейвам
иначе в любовен план съм зле,не стига,че си идва през 2 седмици,а и не може на един смс да ми отговори..май няма да го бъде тва,не ме кефи да съм единствената,на която й пука
Collapse8
02-21-2010, 09:23
Сутрин е най-хубавото време от деня. Винаги се чувствам добре тогава. <3
Take_That
02-21-2010, 09:28
Двама човека много ми липсват :( Иначе като цяло съм добре :)
kindergarden
02-21-2010, 09:35
вече станах скаутка...имам си и риза и връзка ляля :-P :lol:
DevilWish
02-21-2010, 09:40
Гледам филм, защото имам още време.Обаче Ани още не ми е писала, може да спи още. :# По-бързо да се буди, че да знам със сигурност кога да тръгвам към тях.Пф и така ми се пуши.И така си мисля за него :shock: :-)
DevilWish
02-21-2010, 09:41
Гледам филм, защото имам още време.Обаче Ани още не ми е писала, може да спи още. :# По-бързо да се буди, че да знам със сигурност кога да тръгвам към тях.Пф и така ми се пуши.И така си мисля за него :shock: :-)
И на мен ми се пуши! Зат'ва нямам търпение да ида на фризьор. 8-)
lipsvashh_mi
02-21-2010, 09:50
ако някой ти забие шамар обърни другата буза-има такава приказка доколкото си спомням :lol: обеждавам се все повече колко вредни са клишетата-ама много 8-) просто при следващият шамар ще си изяде боя,даже с лихвичките 8-)
soul1199
02-21-2010, 10:01
абе пак си мисля за Наско,защо от вчера не ми излиза от главичката,мисля пак смс да му пиша 8-) ама не няма,щот ще стана леко досадна 8-) и имам да му доразказвам от снощи съня си :oops: иначе си слушам музичката :) наще излязаха и са кефя тука :grin: :lol:
Снощи беше прекрасно :smt007 А колко по-хубаво ще става ... :smt007 Много го обичам,ей!!! :smt007
Сега се чудя дали утре да ходя на даскало :-o Имам бележка до края на месеца,мога да си издействам и до 17-ти ама ... Като знам,че по Екологичен проект имам контролно,а не искам после сама да го правя :?
Оффф ще видим :) Има време :)
А днес съм решила да релаксирам цял ден вкъщи,защото и без това навън е ужасно - мрачно и гадно :?
Neopitom3na
02-21-2010, 10:10
времето е мрачно, мокро и гадно, а на мен ми се размотаваше вън :?
не ми се ходи на даскало утре... мързелува ми се и май ми се спи
kuklichka_bg
02-21-2010, 10:23
Нещо ми боли главата и ми е едно заспало.Мисля да си направя 3в1 и ще уча.Супер много ме боли стомаха имам супер голяма мускулна треска.Исках да се боядисам,но явно няма пф.Абе била съм и по-добре. :o
DevilWish
02-21-2010, 10:25
Филма свърши, Ани ми писа в 2 часа си хващам влака :) нз до колко ще остана ама важното е, че ще си прекараме добре. :) Лелее тоя 'моя' още спи :))) Мечу
Как може навън да е толкова гадно времеее, и прозорците в общежитието не са от наи-стабилните и само се чуват някакви ужасни звуци... Подтискам се,а реално няма причина ... Имам си момче което ме обича и държи ужасно много на мен :-)
Priceless
02-21-2010, 11:50
Матирахме се отвсякъде снощи ... сега идва частта с гледането на снимки, което ме плаши много много :D
не съм спала от 2 дена и съм като зомбирана... 8-) и ми е някво скучно..
rosencetooo
02-21-2010, 11:59
Мързеливо ми е цял ден , намразила съм неделите :-D Имам да правя 2 таблици по менидмънт а въобще не ми се занимава..
soul1199
02-21-2010, 12:19
тъпооо,аз си мисля за него,а той скитосва с няква дет го харесва :( :?
Очичките ми са уморени, ама няма как - имам още седене на компа. Разбрах каква ще ми е балната прическа и съм сууупер въодушевена. Остана ми само един анализ още и съм готова да се оправям за утре. Вежди, маски, маникюри - тежко ще да е.
Assshley
02-21-2010, 12:29
Мързелувам цял ден и ме боли кръст,корем и всичко ама ще ми се наложи да изляза.И без това ще умра от скука в къщи.;)
justonegirlwithonehope
02-21-2010, 12:45
Чувствам се прекрасно.Няма нищо хубаво в живота ми, но мен не ме ебе и съм щастлива :lol: :lol:
iiordanova
02-21-2010, 14:12
Гледах 3 часа .. Малкълм по БТВ comedy ! Ама неусетно мина времето.
Амм .. как да съм ? Времето е мрачно тоест и .. аз съм така. 8-)
Научих по : математика , български език , руски език , литература .. и сега ще уча по физика.
Искам да е хубаво времето.. гррр! :(
Вчера ми беше супер ден! Ауу :grin: !
Утре е понеделник.. 7 часа! И то все гадни! :o
Отивам да уча , че .. няма време!
По какво ми остана ? - физика , история и математика.
Мисля да си изгладя дрехите .. след като си науча! И без това няма какво друго да правя. :-|
slun4ice_90
02-21-2010, 14:21
Някак си... :-o
Цял ден се хиля като идиот на някакви тъпотии... А само като се сетя, че след малко, като не получа отговор от него сигурно ще ми се иска да умра...... мамка му, нито тъй, нито иначе! Нито с него, нито без! :? :?
SoStarstruck
02-21-2010, 14:57
Гледах "Малена". Мнооого хубав филм,бих го гледала отново и отново. Говорих с братовчедка ми по Скайп и всичко е на 6! :grin: Ще ставам да се къпя,после ще вечерям и ще си припомня някои класики от киното. Може би Scarface като за начало .. и така. :wink:
vikitolove
02-21-2010, 14:58
ако някой ти забие шамар обърни другата буза-има такава приказка доколкото си спомням :lol: обеждавам се все повече колко вредни са клишетата-ама много 8-) просто при следващият шамар ще си изяде боя,даже с лихвичките 8-)
това го пише в стария завет,а вновия е "око за око,зъб за зъб" доколкото съм чувала :) (не съм набожна,просто съм го чувала ) :)
та как да съм,някво добре,само мислите ми витаят не където трябва,но ще ги върна на земята скоро скоро :-D
ох да идва утре :D само като си помисля колко измурителен ден ще е :? ама няма си развалям настроението от сега я :D +това хората са сп тъпи и завистливи и доброволно ще ми го развалят :D :-D ама няма им се давам я :D
SugarSmile
02-21-2010, 15:31
Еми доста объркана и ме е едно такова тъпо ;]
vesito13
02-21-2010, 15:38
Имала съм и по-хубави дни, не свърших нищо съществено. Имам задължения, а кисна тук и защо го правя :o По дяволите мразя да ме наляга такъв мързел ... :? Утре ще е отвратителен ден особено до обяд, след това трябва да ходя на пазар, може би ще ме зарежат да си ходя сама, което е кофти :( И после идва вторник :smt007 :smt001
Ще се побъркам :-s
meriLinka
02-21-2010, 17:33
Искаам любоовв :lol: ..
mArMaLaDkA
02-21-2010, 17:45
Наспах се за цялата вече (почти) минала седмица. По нищо не съм учила, но все тая.
DevilWish
02-21-2010, 17:51
Meга супер . Просто с мойте момичета се рамазахмееееее :-) :-) :-) Обожавам гииииии :) Другата събота ще се размажем на дискотеката.Иначе тва арменско вино ми хареса :D
kuklichka_bg
02-21-2010, 18:11
Зле..каквото и да правя умът ми е другаде. :smt022
Свикнала съм ще се справя и тоя път,но незнам до кога ще продължжава тоя ад.
виновна :?
Не искам да го харесвам, една от най-добрите ми приятелки е влюбена в него!!! :shock: Но... абе, беше ми добре да съм влюбена в лайненцето, ама той като не пуска :x ,, а аз като не си поисквам :D
kombarka
02-21-2010, 18:28
Ужас.. не не не нямам думи.. :-#
Супер :)
Днес се видях с едно момиче и всичко мина по-добре отколкото бях предполагал :)
Priceless
02-21-2010, 18:34
Оф страх ме е за утре .. трябва да говоря с майка ми сега да видим .. дано всичко да е наред ... дано дано дано дано :?
vesito13
02-21-2010, 18:37
Защо ревнувам, мамка му ](*,) И защо той ми дрънка тези глупости :booooomb:
xXTOXiCXx
02-21-2010, 18:38
Много тежък ден... толкова много неща наведнъж не са ми се случвали ., щях да умра,честно !!! :D
---
Ивсе пак хепи ., много хепии! :smt007
DevilWish
02-21-2010, 18:47
Pff много съм гадна......не съм влюбена в него.... :# не искам да го лъжа.Истината е, че не спирам да желая бившия :( Сиктир бе ще си намеря друг ;) точка.Следващата събота ще е голямото разбиване!!!!!!
Добре, пиша си с милото,който толкова много ме радва ... Не съм срещала човек като него, Обичам гоооо :-) :-) :-)
Priceless
02-21-2010, 18:55
Оф и на тоз няма ли да му писне да се сърди :-x