View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
kuklichka_bg
02-21-2010, 19:44
maybe am smiling but from inside, am dying :cry: :smt022
Тоз пък друг луд :shock:
От 17:30ч. си пишем все за една и съща случка от преди 2-3 години :? Само ми обяснява,колко му харесали :-) ми и как искал всичко да се повтори,а уж има приятелка от година и половина :? Като за капак 100 пъти му обясних,че имам приятел и тия неща няма и не искам да станат,а той "Имаш телевизор ама ходиш на кино,нали?!Е,това е същото!" :shock: :?
Добре,че споделих тия неща с моя и сега ми е спокойно :) Иначе щеше да ми е много куцо :( :-)
Ех,много си го обичам това диване :-)
FancyGirl
02-21-2010, 20:10
Ами горе-долу се чуствам добре, просто днеска исках да си видя говедото и да си го гушкам и целувам цяла вечер, а какво се оказа .. цяла вечер се цупихме и от време на време си казвахме един на друг Обичам те. Просто наистина снощи не трябваше да правя така и го разбрах но мисля, че се опитах да му помогна но явно не съм успяла, страх ме е да не е да започна да губя способността си да връщам усмивката на лицето му. Обичам го ужасно много и просто не искам да се чуства зле знам, че ме ревнува много колкото и да не си го признава, виждам го как се дразни.. но просто обкражението ми е от момчето повечето и това го дразни. А той прави всичко за да не се съмнявам в него, не излиза, не си пише с други момичета .. само и само да не го ревнувам, обожавам го заради това, но не искам да го прави, искам да общува с когото си поиска. Не го спирам и не го ограничавам от нищо, той сам решава, но не искам да се чуства задължен или нещо такова. Абееее.. обичам си го ! :smt007
LoveRetroMusic
02-21-2010, 20:32
Утре е денят! :oops:
нЕмам търпение, прекрасно ще е!
Ех, одъртях :\
FancyGirl
02-21-2010, 20:33
Pff много съм гадна......не съм влюбена в него.... :# не искам да го лъжа.Истината е, че не спирам да желая бившия :( Сиктир бе ще си намеря друг ;) точка.Следващата събота ще е голямото разбиване!!!!!!
Мръсно ли се опитваш да направиш на бившия си ? Това е доста жалка и долна постъпка, обичала си го 2 години и забравяш всичко за 2 седмици... и веднага си търсиш друг, незнам може би се опитваш да го забравиш но не това е начина, точно за такъв кратък период от време, разбирам да са минали месеца но незнам 2 седмици има ли изобщо? Не ти се бъркам, изказвам мнение. Приятна вечер :)
ShawnMac
02-21-2010, 20:36
Нямам много настроение и просто усещам как ако стане нещо дребно ще ми стане много гадно..
А и моето момиче нещо не ми пише и само чака да я питам нещо ... :(
След всичко , което стана мислех , че поне е осъзнала грешката си , но не е така.. Това щеше да ме успокои поне малко и щях да си мисля , че това което направи снощи няма да се повтори и няма да се чувствам пак така..
Сега пак ме е страх .. Знам , че съм влюбен в нея , а пък тя да прави каквото смята за правилно и нужно. Аз ще си я обичам и ще се опитам да не се чувствам тъпо заради нещата , които прави..
Опитвам се да забравя нещата , които се случиха , но не мога.. имам нужда от нейната помощ , но поне се радвам , че ми споделя нещата , които мисли и не ми казва нещо само за да ме успокои.
Обичам я и искрено се надявам , че ще ми помогне да забравя това , което се случи.
:smt007
Lestat357
02-21-2010, 21:34
С една дума: :smt078 ! (набл. се тенденция да се запази, та ще спра да го натяквам))
Assshley
02-21-2010, 21:36
Днеска беше хубав ден обаче май е време да си легна,защото снощи не съм спала почти цяла вечер апък утре незнам как ще стана .. пф не ми се ходи на даскало.;//
mrazqkindergarten
02-21-2010, 22:38
Не са добре нещата, не сме се чували от отдавна, дори не знам за кво не се интересува от мене, абе идеално... :?
Priceless
02-22-2010, 04:09
Оф .. защо станах толкова рано ?! Ще ги убия всичките .. един по един .. бавно и мъчително...
Хахаха не не няма други смешници като в тоя сайт :razz: :razz: :razz: :razz: Бахти мелодраматичните смешни вдетенени герой от сапунени сериали :lol: :lol: :lol: Айде лиги стига сте се превземали ми взимайте бръснарските ножчета и давайте по вените че и без друго хабите въздуха 8)
По темата: Не съм спал вече 4-ти ден и лудоста е вече на лице :D
Priceless
02-22-2010, 04:24
^ Ей злобичкееее :D :D
^ Ей злобичкееее :D :D
Хаха ко да направя нервят ме е Лили то бива путешки истории ама те прекаляват все едно гледам някоя сапунка бахти превземките.Пък след година най много няма и да се поздравяват даже трътки такива хахаха :D :D :D
Collapse8
02-22-2010, 04:52
Първия час ще го пропусна...леле толко ме мързи..
Пълна съм с енергия тази сутрин,явно кафето ми беше по-силно от обикновенно :D ... Само дете се притеснявам за това контролно по Право,нищооо не знам :shock: Ооо и ми остават още 3 дни в София и ще се прибера вкъщи,не сам си ходила от 1 месец :shock: :o
DevilWish
02-22-2010, 05:45
Пфф не ми се ходи на даскалоо :# И мойте момичета няма да идват :( :( ПффФфФфФ.Добре, че Клаудия /надявам се/ ще е там.И той ми беше писал супер мили смс-и :) :)
kuklichka_bg
02-22-2010, 05:57
Добре съм,само където имам мн да уча. :o
Айдееее отивам към университета,дано само някой не ми развали хубавото настроение :? :-P
enjoyth3lif3
02-22-2010, 06:48
УфФ чувствам се повече от ужасно. Влюбена съм, а той дори не знае,но ако му кажа няма да има особена полза само ще го отблъсна още повече от себе си! :( :?
Кофти ден :? Времето е гадно ,а след малко съм на даскало -дано поне се разнообразя там . Чувствам се пак в тва тъпо състояние -- липсва ми ,а трябва да го забравя .. как искам всичко да беше по лесно :(
XTREMEFREERIDE
02-22-2010, 10:03
Чакам да ми цъкне Лал,за да тръгваме към тъпото,гадно,смотано МЪчилище. :? Толко не ми се ходии.. направо ще откача тия 7 часа там.Остава и да правим и двете контролни,които очаквам и ще съм съсипана.Нямам и кога да преписвам домашни,а в Четвъртък и Петък не бях и Събота и Неделя нямаше никой който да ми каже какво сме взимали.Къде се покриха тия хора,не ми е ясно.. however.
FromAutumToAshes
02-22-2010, 10:27
офффф да бързам да си хвана рейса да се пребирам съм си забравил цигарите там.. И тия сега се правят на луди по телефона ще ми вика, че нямало никакви цигари, мааама им искат да изхарабеят на мой гръб, ама друг път! Поне забравих да си платя и кафето и няма да им дам пари хахахах :lol: Е*ал съм ги.. или да ми върнат цигарите, или няма да им дам пари за сметката... избора е техен xD Иначе съм на кеф, времето е хубаво, по-късно може да изляза.. чук работа :lol:
mArMaLaDkA
02-22-2010, 10:48
Всичко си знаех, обаче бързах и затова контролното ми е... ;x
и цял ден ми се нервят. Егати киселите хора.
iiordanova
02-22-2010, 10:53
Сега се прибрах от .. училище!
:booooomb: И за капак .. проблеми в училище! Аз да отида на даскало и те веднага .. :booooomb: :o Мале .. мале .. , ако наистина стане .. това !? :-# Не ме интересува .. аз си живея живота! Кво ми се месят тея даскали и дружинката им ?
Както и да е .. ясно е , че съм сгафила жестоко!
Абе.. не ми е хубав днешния ден !
Еми...с това учене :lol: Иначе бива
Collapse8
02-22-2010, 11:15
За сега ми е хубаво...и малко скучно. Нямам търпение да дойде март <3 Мартеничкии <3 До някъде не искам де...щото имам рожден ден...след това завършвам...трябва да кандидатствам... Оо Не ми се мисли...Времето минава толкова бързо...
LoveRetroMusic
02-22-2010, 11:22
9584390583 почерпени
много бонбони
... за мен нито един. :-#
Само едно не мога да разбера, за к'во и той е такъв ..
Ама сега не ми се занимава с това.. :smt048
Assshley
02-22-2010, 11:27
Добре съм .. само дето ми се спи адски.
dqvolcheto9
02-22-2010, 11:28
Уж добре .Малко се срънках с него ,но нещо мн бързо му мина бре... :D
По физкултура умрях от тия момчета с тия дюшеци се прибихме :D :-) Мисля да поуча малко,кукумявката ще доиде до нас и после отивам да си търси ботички дано да си намеря хубави ии после на танци -манци :Д.Весел ден на всички :-) :-)
KiLLeR_InSTiNkT
02-22-2010, 12:34
Добре съм ама си проспах лекцията 8-) Пу че съм несериозна!
Още цели три дни до скапания ми рожден ден :x
Тия хора ме дразнят! Много мразя някой също толкова тъп и инфантилен, колкото съм аз да ми дава акъл, защото бил "по-голям от мен с цееееели 2год." :-x
зле...
просто така бец причинно
а той не се и сеща за мен вече.....
искам нещо позитивно бе...!!!
Добре съм ама си проспах лекцията 8-) Пу че съм несериозна!
Хахаха защо ли ми е толкова познато :-D Май и аз проспах моята която тече и в момента :D
iiordanova
02-22-2010, 13:44
Зле .. зле!
Ужасно!
Започвам да уча , защото .. имам много!
DevilWish
02-22-2010, 14:19
Зле.Ужасно съм уморена физически и психически.Не знам как ще уча.Тъкмо прочетох статията, че следобедната дрямка ни помага да помним по-лесно и мисля да го пробвам.Две не виждам, чувствам се премазана :#
vesito13
02-22-2010, 14:26
Очаквах отвратителен ден, а се получи сравнително добре, доволна съм :) А сега трябва и да уча ...
monituuu
02-22-2010, 15:02
разочарована от всичко ..
kindergarden
02-22-2010, 15:10
облекченааа :grin: :grin: за жалост,обаче,не мога да кажа,че чакам с нетърпение рождения си ден...мамка му точно тогава ли трябваше да е шибана олимпиада :x дано поне плановете ми за 2-3 март се нагласят :oops: 8-)
ScionOfStorm
02-22-2010, 15:39
Изнервен. Д-о-с-т-а.
Assshley
02-22-2010, 15:52
Наспана.
DevilWish
02-22-2010, 16:43
Наспана.
Блазя ти!!! :(
Пф супер скапано ми е.Уморено, главата още ме боли, Патрик ми пише някви мили работи, от които нямам нужда в момента /бахти дебила съм станала/.Трябва да уча после, но нз как.Гади ми се :# :( Дано се оправя, защото в петък сме в Лиеж, ще пием първо след тва на дискотека и в събота пак на дискотека.Не искам да си пропусна възможността най-сетне да си живея живота :( :( Не трябва да се разболявам сега. :(
SoStarstruck
02-22-2010, 16:50
Събота е разбиванетооо :grin:
kombarka
02-22-2010, 17:03
Най-после :grin:
vikitolove
02-22-2010, 17:04
не мога да се движа от тея тъпите болки :? и по дяволи*е как издържах двучасова тренировка,а не можах да танцувам :? проклет карак и тея малките да имат късмет да не ми изперат екипа живи ги одирам :?
та додук с лошите неща :) имам 5 по математика :grin: добре започвам :D имам нов съученик и май харесва една съученичка и още от сега ги женя :D :-D ама че съм и аз една :D добре,че само на нея съм го казвала :D :-D :D
PROVOCATIVE
02-22-2010, 17:09
Чувтвам се зле.....гадно ми е,че човекът,когото обичам,е с друга, а като че ли всеки ден прави всичко възможно да се доближи до мен, а това ме дразни и измъчва.....Абе кофти работа като цяло. :?
Priceless
02-22-2010, 17:13
Като премазана....
XTREMEFREERIDE
02-22-2010, 17:17
Говоря като Сид ленивеца,защото си изгорях езика със скапания Fervex. :lol: Пф,това нещо е толкова гадно,повръща ми се от него,ама ако ме прави всеки път да говоря така,ще си го пия вечно. :lol: However.
Денят мина добре,като изключим контролното по история,контролното по математика със сумани Менелайчовци,това,че май утре ще остана в болница,че си сдрах гърлото от кашляне и по същата причина имам мускулна треска на корема.. добре мина,добре. 8-) Въпреки всичко ми е забавно.Той тая седмица или ще дойде да си взима ел. китара,или да си вземе компютъра от ремонт,или да ме вижда във болницата,а може и трите.. хъх,кой е късметлия?!Надявам се да не е последното де.Всичко друго е прекрасно.ПАК си обичам живота. :grin:
kuklichka_bg
02-22-2010, 17:40
Привидно супер,инъче зле. 8-)
LoveRetroMusic
02-22-2010, 18:01
не искам да се сближаваме, не искам :\
meriLinka
02-22-2010, 18:10
Главата ми ще се пръсне..Иначе съм добре :) .. Мога да кажа,че днес беше хубав деен ..
dqvolcheto9
02-22-2010, 18:17
Премазана от танцитее.... Мале само тоя ми трябва ся на главата да ми се натяга.. :D
DevilWish
Уморена съм.Качвам се след малко в мойта стая.Трябва да уча по география и след това отивам да спя ;)
Assshley
Правя си планове за другия месец.. хаха апък като се замисля колко неща трябва да направя до лятото ии лятото разбивация на макссс. :grin:
Kukumqvka
02-22-2010, 18:28
Направо без крака останах днес ..
Хубав ден : ))
SoStarstruck
02-22-2010, 18:31
Нямам търпение да се позабавлявамм .. хаха.
kukli4kata001
02-22-2010, 18:51
ох чувствам се добреееееее, много добре :) виках да почета малко,ама дали ще стане..едва ли.Защото мисля да си легна раничко, че утре...трудно се става пък и ми се спиииии :---) :smt015
BeezyJey
02-22-2010, 19:02
Яко, защото за утре нямам нищо за учене ! :grin:
Случайно някой да знае какво искам? Защото аз не знам! :?
С този, който не искам да закачам може да се получи, но с онзи другия... :?
Нямам търпение до четвъртък :grin:
Притеснявам се за приятелката ми, ами ако е болна... :(
brutaLxxbunny
02-22-2010, 19:19
на мене пък ми е скучно :shock: 8-) :booooomb:
mArMaLaDkA
02-22-2010, 19:33
http://www.pic4ever.com/images/2yy708y.gif
Това е най-точната емотиконка. Имам чувството, че и мен цял ден са ме въртяли в пералня. Умряло ми е такова, никакво, празно, гадно. А как мразя такива състояния...
Priceless
02-22-2010, 20:19
Пф.. тъкмо бях заспала е :D Ебаси човека .. сега само ме разсъни .. :?
FancyGirl
02-22-2010, 20:32
Ще си изям мъжа :evil:
Днеска е както всеки ден НЕВЕРОЯТЕН, писна ми вече... направо ужас пфуу.. защо е толкова хубав и неустоим, мразня му се бе :evil: Пуу няма да писне да му завърта главата всеки ден, направо ми взе всичко.. ебахти лошото момче, само ме кара да полудявам по него [-( Ох сега имам да уча доста и после да се къпя ама няма си оставя момчето, ще стоя с него още известно време и бягам, бягамм.. но незнам как ще го оставя пфуу искам да стоя цяла нощ с него ама няма пфууу и утре на олимпиада бу,бу,бу искам да стоя с моето жигуло :evil:
ShawnMac
02-22-2010, 20:42
Времето лети , когато съм с моето момиче :o
Искам винаги да е до мен , да ми готви и да си я гушкам.
Много обичам , когато си говорим за бъдещето , нищо че всеки път казва нещо тъпо и ме ядосва :D :x
С нетърпение чакам да дойде моментът , когато ще я видя и утре!
Пуу, колко сте щастливи всички. Евала ви. :)
Аз... ужасно. Празно. Грозно. Самотно. Отчайващо. Губеща... чакаща, мълчалива, търпелива. От къде тази меланхолия в мен, бе, хора? От мечеци наред не си спомням различни чувства от гореизброените. Понякога се мразя... сега също. Тц.
"Мразня му се" ахаха кво мамка му пък е това от лигавщини и превземки и нов език ще измислят пфуу пфууу сякаш имитираш саундтрака на "Отнесени от вихъра" да заяждам се щот трябва да има по един злодей във всеки форум :evil: :smt097 :smt097 :smt098 :smt097 :smt097
По темата: Сууупееееррррр мощно съм днеска I Just Love This Bitches хехехе 8)
FancyGirl
02-22-2010, 21:29
"Мразня му се" ахаха кво мамка му пък е това от лигавщини и превземки и нов език ще измислят пфуу пфууу сякаш имитираш саундтрака на "Отнесени от вихъра" да заяждам се щот трябва да има по един злодей във всеки форум :evil: :smt097 :smt097 :smt098 :smt097 :smt097
По темата: Сууупееееррррр мощно съм днеска I Just Love This Bitches хехехе 8)
Умнико това трябва да е "дразня му се" и е доста близо до акъла да се сетиш но явно не си толкова умен за колкото се представяш, не ми пиши. :)
Kukumqvka
02-22-2010, 21:46
Преебен компютър,трябва нов!
преебан живот,ама не може нов .. :?
Шшш доктор Дулитъл на тебе да пиша не не бих си позволил да падна толкова ниско чаткаш ? Никъде не съм се правил на умник така че тъпотията можеше да си я спестиш но карай то ти е в кръвта да се излагаш явно ;) Просто ви се смея тъй че не ми се обеснявай като престанете да бъдете такива насрани позьорчета тогава ще спре и смеха от моя страна ;)
По темата: Спи ми сеее но пък днес ще е ебати айляшкия ден :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
А и FancyGirl :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 сега вече ти пиша ;)
FromAutumToAshes
02-23-2010, 05:10
Леле спах като къпан :D Сега ми е супер :Р След малко отивам до даскало трябва да взема едни работи и после свободен цял ден :grin:
Странно,тези дни ме е налегнала някъква тъга,а нямам причина ... И днес пак имам важно упражнение в университета,дано поне на предното да имаме хубави точки :-o ... И за мартенични трябва да ходя :shock:
kuklichka_bg
02-23-2010, 06:21
Добре...до сега учих.Слид малко излизам,че съм на урок и сиг довечера ще се прибара къв 8 скапана,а ще трябва да уча супер много..Супер ден.. :o Но като цяло бивам . :-D
XTREMEFREERIDE
02-23-2010, 07:07
Ами,уча по Психология за контролно в/у целия материал. :o Как да съм?
smiirnoff
02-23-2010, 07:34
Сууууууупер съм ! ^^
Сънувах НАЙ – НЕВЕРОЯТНИЯ сън 8-) !
Супер много му се радвам .. ехх, да беше истина .. ама ще стане скоро .. може би 8-)
И сега ми е просто перфектно. Страхотно се чувствам ! ^^
Дори съм в добро настроение, въпреки че трябва да уча по история :razz:
Ама тя няма да ме изпитва, аз имам 6 :Д
И все пак малко ще поуча, то и без т'ва ги знам уроците, миналият път ги учих, пък тя ги даде същите за днес ^^
Ще чета малко и после ще се оправям .. за да си реализирам съня :Д:Д:Д
:razz:
Цццц, в ебати еуфорията съм :Д
meriLinka
02-23-2010, 08:06
И аз уча по История.. Просто чудесно :lol: ..
slun4ice_90
02-23-2010, 08:22
Събудих се в уникално-яко настроение. :grin: Чудя се к'во да правя днес,но ще измисля и т'ва. :---) :-({|=
FancyGirl
02-23-2010, 08:41
Шшш доктор Дулитъл на тебе да пиша не не бих си позволил да падна толкова ниско чаткаш ? Никъде не съм се правил на умник така че тъпотията можеше да си я спестиш но карай то ти е в кръвта да се излагаш явно ;) Просто ви се смея тъй че не ми се обеснявай като престанете да бъдете такива насрани позьорчета тогава ще спре и смеха от моя страна ;)
По темата: Спи ми сеее но пък днес ще е ебати айляшкия ден :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
А и FancyGirl :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 сега вече ти пиша ;)
no spam
tnx :)
Вчера сутринта бях бахти сакатлъка щом успях да счупя 2 чаши, да си излея кафето на земята, да забравя, че съм дежурна в коридора и да си забравя всичко и т.н. :shock:
Днеска за щастие се събудих късно и няма такива неща все още. Супер съм заспала тия дни и утре имаме родителска. Е, аз на даскало спа и понякога говоря, соу няма какво важно да кажат за мен. ;д И така, де.. Огладнях и трябва да се облека и всичко ще е на 6. :-({|=
lipsvashh_mi
02-23-2010, 08:58
много уморена и на кръстопът :D а и днес съм на английски-денят ми няма как да стане по-скапан
SoStarstruck
02-23-2010, 09:31
Прибрах сее .. последните 3 часа изобщо не ги карах,само обикалях с моите момичета по магазините и кафетата досега,но нищо,'уж' съм била на даскало .. :D Иии сега ще отивам да обядвам нещо,после десерт ии към фитнеса .. След това ще си науча по История,да се подмажа малко. 8-) 8-) Абе,поредният як спокоен ден се очертава! :)
iiordanova
02-23-2010, 10:30
Чувствам се .. приятно!
Нито съм весела , нито тъжна.
В 14.00 .. се махам от компа! Край! Вече казвам край на мързелуването. Докато не си науча няма да сядам на компютъра.
Ъъ .. все от някъде трябва да започна. И нека днес да е този начален ден. Мхм .. твърдоглава съм пък!
Радвам се , че намерих още едно хоби - квилинг! Супер е .. интересно , релаксиращо и красиво.
DevilWish .. имам един въпрос ;D .. коя зодия си ?
Converse333
02-23-2010, 10:53
Чувствам се болна.. Такова е и състоянието ми всъщност.. 8-) Няколко дена почивка вкъщи, супер! :grin:
dqvolcheto9
02-23-2010, 11:23
Уж добре ама само уж.. Така ме болят ръцете .Трябва да уча на всичкото отгоре...И после пак на танците писна ми вече.. ох. :o
Много добре, защото:
1. Днес нямах първи час, а и не ме изпитваха.
2. Госпожата по английски я няма. Следователно нямам много домашни.
3. Утре съм на даскало чак за 3ти час.
4. Времето е много хубаво и ме зарежда положително :grin:
5. Чух се с него и... :grin: :grin:
Приятен ден на всички! :)
Assshley
02-23-2010, 11:46
Прибрах се,изкъпах се и сега трябва да сядам да уча ама наистина,защото утре възнамерявам да имам хубава оценка .. ии дано майка ми да не се прибере скоро,че ме изкарва извън нерви от сутринта. :?
SoStarstruck
02-23-2010, 12:15
Ставам да уча ии после .. Малкълммм :smt007 :smt007
Нормално се чувствам, въпреки че ме чака доста за учене.
LoveRetroMusic
02-23-2010, 12:34
Какъв мързел съм станала.
Трябва да се науча да си разпределям времето, ето пак не ми
остана време да уча. Трябва да излизам след час, а имам една камара.
ЩЕ СЕ СПРАВЯ! 8-)
iiordanova
02-23-2010, 13:44
Гордея се със себе си!
Уча от 14:00 .. и след всеки предмет си правя почивка. :grin:
Много хубаво си научих по всичко!
Горда съм ! Горда съм! :grin:
Сега ще правя квилинг неща 8-)
Утре пак ще уча така! Няма пък .. мързел - чаоо!
vikitolove
02-23-2010, 14:26
наспата :P :grin: сега трябва да отивам на репетиция и днес трябва да згрявам самостоятелно,че с тоя крак няма да се разберем така :? дне си вървя по-добре,което е добре :-D :grin:
SoStarstruck
02-23-2010, 14:40
Вечеря --> филмчее :grin:
krem4et0
02-23-2010, 14:55
Заповядайте в новата тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=321225