View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
LoveRetroMusic
01-12-2010, 20:37
" I don’t care if monday’s blue Tuesday’s grey and wednesday too Thursday I don’t care about you It’s friday I’m in love "
:oops:
Ей в такива моменти разбирам каква щастливка съм, че се разкарах от старата компания, старото училище, стария живот.. :D :D :D
FromAutumToAshes
01-12-2010, 21:05
Няма ли край това нещо бе :Х :Х ..... ;/
valdesbg
01-12-2010, 21:06
Няма :) Само кренвирша има край, че даже и още един. А да, и дилдото :)
FromAutumToAshes
01-12-2010, 21:09
Няма :) Само кренвирша има край, че даже и още един. А да, и дилдото :)
Моля те не се бъзикай...
valdesbg
01-12-2010, 21:10
Бе по принцип съм сериозен, кренвирша наистинаима два края. Е добре де, дилдото е само с един.
Ако искаш - ЛС за сериозни разговри :)
FromAutumToAshes
01-12-2010, 21:11
За кренвирша ясно... за другото имах предвид.
Благодаря, но не искам да обременявам хората с глупости :)
edit - спирам да флуудя.
Щастлива съм :grin: ... Снощи всичко мина перфектно и пак сме заедно ... Казах му всичко за да не се измъчвам после ... Леллеее много го обичам ей :-) ... А сега ще взема да преговоря нещо за изпита,че след има няма няколко часа, ме чака изпит, а довечера пак при него :-) :D :grin:
Спи миии сеееее :? Тъй е по цели нощи навън и не знам като си казвам че 3-4 часа сън ще ми стигнат си вярвам хахах :D Ицо ей ся ме зарадва с новия си трак който мачка и понеже съм добра душа го споделям с вас 8)
Sane ft. One Step To Hell- Great Expectations : http://vbox7.com/play:3d20b75e
lipsvashh_mi
01-13-2010, 05:29
^
песничката е невероятна :) наистина много хубава и смислена....
ох очите ме болят,пак не се наспах,и сега ученето ми хич не еефективно,а контролното е важно-плаша се,ако е тема тотално ще е провал-ужас :? стискайте палци да е тестче :lol:
иначе усещам,че за 1в път нещата са така сериозни и се плаша -никак не едобре ,ама никак 8-)
DevilWish
01-13-2010, 05:43
ОоОоОоОо толкова съм щастлива :-) :-) Той ми върна желанието за живот.Няма да ме видите да се оплаквам скоро, а до сега само това правих :) Супер супер супер супер много го обичам!!!! :-) Единствен!!!!! :-) :-)
Иначе сега отивам на даскало и честно казано не ми е зле, даже се радвам :shock: и сле това ще ходя на шопинг :) Просто перфектно.
ЛЕк ден на всички :) :-)
miss_asi
01-13-2010, 06:11
Пея,пея,пея ... :grin: :D
When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies
When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have big boobies
:smt020 :smt020 :smt020 :smt020
Тази сутрин съм продто без коментар за себе си.Хиля се сама на себе си.Знаех си,че трябва да имам поне една жълта книжка,ама всички не,та не. :x Трепач съм тая сутрин.Не съм учила ама ми е все едно вече.
Дано се получи това със хижата!!! Силна се надявам,ако не правя купон у нас ... :D На нашите така ще им хареса повече.
Станах със намеринето да се купонясва днес.Пие ми се,пуши ми се.
Добре,че вечерта може и да станат нещата.Да се надяваме както и за Витоша,така и за желанията ми днес. :grin: :D УжасТ!Станала съм ебаси лиглата...
Кой кретен реши да си крие номера и да ми звъни тооолкова рано :? :-x Ако е оня кретен от Гърция не знам ... :?
Е поне съм на даскало чак след час,но като знам,че съм до 5 без 20 ... :? Не ми пречи това,че съм до късно,а това,че ще имам 2 часа на разположение да се изкъпя и да си оправя косата,което е просто "Мисията невъзможна" :?
Сега се чудя дали да взема лаптопа в даскало,защото не съм сигурна дали ще хвана нет там :-o Ако практиката ми не беше в друга сграда щях да го взема,защото в нашата навсякъде се хваща нета ама там ... :-o
Оффф нямам търпение да си видя лигльото0о :( Вчера се видяхме само в даскало и то за съвсем кратко време,защото ми беше нервно и го отбягвах (все пак се знам к'ва съм ... щях да си го изкарам на него :?)
Оффф след малко трябва да почвам да се оправям,че като се знам ... Сега ще се преоблека поне 7-8 пъти докато реша к'во да облека ... :?
Айде лек ден на всички :-)
пуфф...гадна празнотаааа :/
Assshley
01-13-2010, 07:33
Седя си с чашата кафе и си ровя в сайта на cosmopolitan,а трябва да уча.Обаче ме мързи .. и трябва да отида на козметик и ще отида . Странно как за някои неща ме мързи за други не. 8-) Иначе съм разочерована .. и ми лиспва.;[[
супер съм, няма ко да стане :D
DevilWish
01-13-2010, 10:27
Все още чудесно ,дори сега още по-добре.Даскало свърши отивам на шопинггг :) Кофтито е, че вали сняг и майка ми сигурно няма да иска да ме закара с колата и трябва да чакам автобус :С А имам страх :D Миналият път така го псувах този шофьор ако е същият ще ми забие един :D
Гадното е, че вали сняг :С
ибаси змията... не ми се ходи на даскало :( още по-сад е, че може и 2рия срок да съм 2ра смяна и глей кво става.. мегасад :shock:
FancyGirl
01-13-2010, 11:14
Ами уморена както винаги след училище, обаче онова говедо пак е излязло с тениска и само ми вдига тука кръвната захар. Ще го унищожа келеша гаден, сега мисля да си легна да поспа и после ще уча че утре тест по Физика, ще ме изпитват по Химия и имам да чета по История... да минава утре и party ! И отново нямам търпение да видя келеша сладък... видях го само преди 20тина мин и вече ми липсваа, ще го обескостя :oops:
p.s говедооооо обичам :-P
dqvolcheto9
01-13-2010, 11:19
МРАЗЯ Я ТАЯ ЛИГАВА К**ВА :booooomb: :booooomb:
Щастлива съм :grin: ... Снощи всичко мина перфектно и пак сме заедно ... Казах му всичко за да не се измъчвам после ... Леллеее много го обичам ей :-) ... А сега ще взема да преговоря нещо за изпита,че след има няма няколко часа, ме чака изпит, а довечера пак при него :-) :D :grin:
благородно ти завиждам! ние от 2 месеца сме разделени и само едно и също чувам "обичам те,но не искам да съм с теб' де и аз да имам твоя късмет :(
п.с. По темата мисля,че няма смисъл да пиша как се чувствам...
Kukumqvka
01-13-2010, 12:14
Добре съм :)
Направих си класното по математика и съм доволна.
Пък и си взех нови ботуши.Чувствам се по-висока 8-)
ceballos1990
01-13-2010, 12:24
Обичам гаджето си чувствам се върхаааа
LoveRetroMusic
01-13-2010, 12:33
Имам толкова за учене, а имах други планове
за следобеда..
Дано по български утре да пише оценка,
че не остана почти време, две седмици..
Ще ме изпитват по история, само по физика дано не. :smt036
kuklichka_bg
01-13-2010, 12:50
Добре...като изключим факта,че ме мързи а имам много работа... :(
XTREMEFREERIDE
01-13-2010, 12:52
По физика мина супер.Реших 2 задачи от 3,ама да не бързам да се хваля,че незнам колко са верни. 8-) По физкултура тоя ни ебава майката само.. написа сумати 2ки и 3ки,добре,че аз имам 5ца. :o Внезапно ни върна тая и едни контролни по математика.Очаквах 6цаа,бях сигурна..ама НЕ,НЪЦ,решила е да ми се заяжда и това си е.За 2 грешки ми е фраснала 4ката,а съм решила и 2те задачи. :x Са ми требват още три 6ци за да имам 5ца за първи срок.Стягам се и т'ва е.Първи срок 5,втори 6 и после АЛЕЛУЯ.Всичко ще ми е позволено лятото. 8-)
благородно ти завиждам! ние от 2 месеца сме разделени и само едно и също чувам "обичам те,но не искам да съм с теб' де и аз да имам твоя късмет :(
п.с. По темата мисля,че няма смисъл да пиша как се чувствам...
Ох разбирам те и ние бяхме разделени 2 месеца и малко, и ги слушах същите неща. :?
По темата : Зле, уморена,бясна... Първия изпит не мина много добре данно само да съм го взела ... Утре в 12 ще разбера ... Имам мега прости колежкииии :-x
vikitolove
01-13-2010, 13:38
направих си класното "уж" :-D да се надявам че съм направила поне нещичко както трябва :) чувствам се прекрасно ся ще чета една приказка че да мога да си напиша домашното и добре че ч намерих иначе трябваше да препрочета две книги с етски приказки докато си избера герой :shock: както и да е
Ох,в малко по-нормално състояние съм от вчера,това е хубаво.
Самоче пак съм изтрещяла напълно...
Незнам искам ли го,не го ли искам....
Незнам,незнам,нищо не знам...
vikitolove
01-13-2010, 14:40
аз съм просто възмотена от учебния материал :shock: егати въпроса защо някъв си текст е в някакъв си вид? :shock: :-o по тъпо нещо досега не ми се е случвало и тя как очаква да и отговоря на този въпрос?! :shock: :-o
Kukumqvka
01-13-2010, 14:41
Правя си смях.
Хилим се силно 8-) 8-)
Priceless
01-13-2010, 14:49
Слушам "Под игото" 8-)
Днес ми е един от хубавите и веселите дни. На даскало мина супер. Имам чувството, че нищо не може да ми развали деня. :) Само дето все нещо ми разваля деня. Значи нямам чувството, а надеждата, че ниикой и нищо няма да ми убият настроението. :) Тази седмица ми е супер натоварена. Имам толкова уроци, толкова планове, толкова важни неща, които трябва да свърша. Чувствам се... заета :-o :D
:)
FromAutumToAshes
01-13-2010, 15:46
Люпя семки баце 8-)
^
песничката е невероятна :) наистина много хубава и смислена....
Момиче с вкус си евалата!!!
По темата: Така ме мързи пък след около час ще се спускам из улиците на града после в моята кукла иии...ето че пак почнало да изгрява слънцето и явно и утре ще е ебати якия работен ден :razz: :razz: :razz:
XTREMEFREERIDE
01-13-2010, 16:00
Малее,откачалка,ще го убияя.. :grin: :lol: Най-големия адреналин ше е в Петък,заклевам сее.. :grin: :grin:
lipsvashh_mi
01-13-2010, 16:26
Faces мерси :) просто съм ценител на хубавата музика :)
ох,днес съм суупер скапана-доста зле ми стана исе прибрах да си почивам,та май се пооправям...абе напоследък всичко е с краката нагоре-отдавна такова чудо не ми се беше случвало :-D
DevilWish
01-13-2010, 16:55
Oтивам да вечерям.Счупена съм направо, толкова съм уморена.Цял следобед пазарувах.Купих си още дрешкии :) Изкъпах се, изправих си косата, сега ще ям пицааа и след това почивка.
Мале как ме е яд, пак почвам да имам проблеми с ухото ми :(
Oтивам да вечерям.Счупена съм направо, толкова съм уморена.Цял следобед пазарувах.Купих си още дрешкии :) Изкъпах се, изправих си косата, сега ще ям пицааа и след това почивка.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз няма да казвам, че не може да се сравнява с горното.
Assshley
01-13-2010, 17:08
Хаха мислих,че вчера беше ужасен ден .. ама днеска е двойно по-ужасен.
DevilWish
01-13-2010, 17:21
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз няма да казвам, че не може да се сравнява с горното.
Нещо не разбрах, което беше смешното?Освен счупена съм, всичко, което казах е нормално ,а счупена съм е израз, който се използва в страната, в която съм.Така че наистина не виждам, което смешното?!
Както и да е, чувствам се добре, защото се наяодх :) Сега вече ще си релаксирам :)
XTREMEFREERIDE
01-13-2010, 18:35
Скапана съм.Подредих си шкафа с учебниците.Малее :shock: беше тоолкова претъпкаан :shock: :shock: ..изхвърлих сумати хвърчащи листчета.Дам,подредих си и шкафа с дрехите,и тоя с бельото.И си освободих още място в един друг шкаф.Абее,цал фитнес си направих днес. 8-)
DevilWish
01-13-2010, 18:45
Искам да си лягам да спя, но се чудя дали да не изям една чашка кисело мляко . . . :)
Ох и ми липсвааааааа :-) Моят любим.Моят принц. :-)
Priceless
01-13-2010, 18:48
Той е невероятен. :smt007 !
myLiiPsLiikeSugar
01-13-2010, 19:39
Яко след 6 по Руски и 5 по История :grin:
Чакам гаджето да се прибере от 2 часа... :-x
Утре ще правим класно по Метематика и ще има убийство в даскало :( Дан говорим че тря слушам и историите на госпожата по Технологии :cry:
Sladurcho
01-13-2010, 19:50
издивяваамм... утре ми е първия изпит и то по Неогранична химия.. до сега учих ама май нищо не научих и след малко ще влизам да си зема един диш и в леглотооо
kindergarden
01-13-2010, 20:22
уляля данееееет
яде ми се шоколад!
от другата седмица тръгвам на фитнес!
не знам как ше издържа тея седмици....мамицата му!
искам ваканция....мамицата му!
:D
SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD
miss_asi
01-14-2010, 05:42
Да го има лилавия панталон,който искма да си купя.Дано,дано,дано ... :) Адски много го искам.Добре съм,весело ми е някакво.За разлика от други сутрини вече съм не съм по пижама,а със дънки и потник. :-D Косата ми е като метла ама не ми пука така ще си ходя,никакво изправяне днеска. :D Вчера си взех Сертификата по немски език и нашите казаха само едно браво! :o Както и да е ... :D групта на най-добрия ми приятел пуснаха песен! :smt007 :smt020 Уникални са!!! :grin: Айде приятен ден на всички ... :-)
Ужасно притеснена, днес в 12 ще си разбера оценката от вчерашния изпит ... Дано само да съм го взелаа :( ... А иначе се чувствам обичанааа .. Моето сладичко животинче ми го повтори няколко тъпи снощи ит от по начин по който не го беше казвал никогааа :-) :-) :-)
soul1199
01-14-2010, 06:31
aми чак сега ми дойде нета,най-после :grin: :grin: :grin: :grin: след малко ще хдоя на дск,имам практика :( :( :( свършвам в 4 :? :? :? :? :?
lipsvashh_mi
01-14-2010, 07:15
в сравнително добро настроение съм,да видим докога ще продължи...пия кафе и се радвам,че днес съм в нас и си почивам-имах нужда огромна....иммам да чета,но след малко-засега ще си се усмихвам малко,че трябва да се наваксам за предната седмица :D :)
Лек и усмихнат ден на всички :-)
Assshley
01-14-2010, 07:19
Станах в адското настроение сега трябва по-бързичко да влизам да се къпя да се оправям да ходя на козметик след това на кафе ии после на даскало .. изобщо програмата е full за днеска. :lol: АААа да .. и го обичам. :smt007 8-)
rosencetooo
01-14-2010, 08:01
Добре съм.. въпреки , че днес ще е натоварен ден :D
даам... ся даскало.. имам си сканди, ше решавам кръстословички.. няам търпение да дойде събота :grin:
dqvolcheto9
01-14-2010, 09:53
Е това се казва готин ден... Само ако я нямаше 2-ката по мат :booooomb:
Ама карай да върви :grin:
FancyGirl
01-14-2010, 10:05
Защо сега трябваше да се държи така.. преди да замина и като се има напредвид че няма да ме има до неделя, трябваше да ми се държи тка тъпо нали. Ами явно това съм заслужила но е интересно с какво ама щом е така, добре. А и сега ако не ми се обади до 2 ужасно много ще се разочаровам... няма значение в крайна сметка го обичам с цялото си сърце.
[-( :-k :smt007 :-|
Kukumqvka
01-14-2010, 10:38
Ich bin m
Priceless
01-14-2010, 11:17
Спи ми сееееееееееееееее ... ама няма да спя днеска !!! ;/ Трябва да уча за гадното класно по математика ;/ Уффффффф .. а така ми се спи ;/
XTREMEFREERIDE
01-14-2010, 11:26
Добре.Добре мина всичко.По биология очаквам 6ца.По химия имам 4ка,което е просто супер доволно,защото не бях учила нищичко,ама грам.. 8-) По математика нещата са ужасни.Оценките са ми .. ВСЯКАКВИ. :booooomb: Трябват ми още три 6ци,мамка му.От къде бее.. :-k
However.Утре имам контролно по психология.По география също.И по математика - изпитване.Сега лягам за 1 час и после от 3:30 съм на зъболекар.След т'ва ще поуча малко и ще чакам една приятелка да дойде да учим заедно.Най-вероятно ще си спи в нас,което означава,че преди 2:00 няма да се спи. 8-)
Ужасно размазана ... Не мога да се успокоя още,първи изпит -2 ... Кво повече да кажа ... Не мога просто да си намеря място .. Плаках,смях се, ядосвах се ... Искам единствено довечера да чуя гласчето на милото и да си поговорим малко, та дано ми мине малко, а колко гадно се държас с него преди малко като му казах,че са ме скъсали :shock:
Написах му ебаси романа, а той няма дори да напише едно "сори", ей така за нищото, само да знам, че го е прочел !
Какви са тия хора бееееее .. :x :x
Нервирана и разочарована съм !
meriLinka
01-14-2010, 12:01
Добрее ..
:smt007
SunnyTime
01-14-2010, 12:40
Притеснена...
Priceless
01-14-2010, 12:47
Хахахах добре 8-) Знаех си, че ще стане така. Просто си знаех :D
Добре ве...
Луда,луда,луда съм,ЛУДА СЪМ ПО НЕГООООООО!!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
GossipGirl89
01-14-2010, 13:06
Бивам.
Бях на кафенце до сега.
В Неделя съм на изпит по статистика и изоообщо не знам как ще го взема :(
XTREMEFREERIDE
01-14-2010, 14:06
Мина тъпия зъболекар. :grin:
Сега остава да чакам оная шматка.Казах й да дойде към 5,ама си знаех,че за да е тук в 5,може би трябваше да й кажа във.. хмм.. 2?! 8-)
Оо и нямам търпение за утре.Ще си го видя пак моя сладур и изглежда,ако успеем да направим намислената лудурия,ще имаме повече от 12 часа заедно. :grin: :-)
И разбирасе тъпото училище идва най-напред сега.Имам много,ама наистина много за учене.Дано не се издъня утре.
mrazqkindergarten
01-14-2010, 14:11
ОТВРАТИТЕЛНО!!! :?
soul1199
01-14-2010, 14:15
ся хапвам пред компа,въй тряа си науча по История ама не ся де :D :D
LoveRetroMusic
01-14-2010, 14:44
Имам да уча..
khhhhh, сега ли трябваше да се сетя.
Дам след станалото днеска не мога да разбера как някой може да ме обвинява че само изпрасквам момичетата и пуф изчезвам.Малко по различна уж беше..шибана работа вярно тя е сега тази дето реве и ми пише смс след смс че и разбивам сърцето.А тя помисли ли колко разочарован ще съм помисли ли кво прай не еми мамка му ебал съм му майката на тоя град ще се махна скоро време така или иначе имам предложение за работа за Варна.Не исках да го приемам но вече за мен тук няма нищо fuck all изчезвам от тия лайна мамка му.
Поздрав за всички които просто не се чувстват на мястото си: http://vbox7.com/play:48e84643 EVERYTHING I LOVE GO AWAY FROM HERE AND I CAN'T DO NOTHING ABOUT THAT
DevilWish
01-14-2010, 14:59
Добре :)
Дори това ,не можа да ми развали настроението, нито нищо :) Много смешни индивиди има във форума, но . . . не съм аз тази, която ще ги съди :)
Весело ми е! :grin: Пуши ми се, пие ми се, яде ми се, излиза ми се... Всичко освен да седя в тоя форум, ама чакам и на някой друг да му стане весело и да се усетят тия идиоти, че да си висят в тях не е хава. Защо само аз съм го проумяла?
Не че е нещо лошо да искаш да си седиш у вас. Някои хора обичат да са сами. И аз обичам да имам малко време само за себе си. Иначе ме хваща някаква странна клаустрофобия, сякаш нямам място за себе си, сякаш всички са се насъбрали на главата ми и ме разпитват и искат нещо от мен, а аз нямам въздух от токлкова много хора.... Но това се случва рядко, а не като тия - мързели! :?
Иначе ми е готино! Нищо не ме боли, нищо не ме сърби, няма да се мре. Всичко е наред общо взето :-D 8) :P
DevilWish
01-14-2010, 15:22
Супер много се ядосах на баща ми.Как може такова нещо :#
Абе класната ми тъпа ли е или к'во?!
100 пъти й обясних,че няма да отида на бала с всичките ония турци,дето са се събрали в съседния клас и тя пак "Ще дойдеш!"
Малоумна работа :? Още в девети клас й казах,че няма да отида и тя пак реши да ме тормози :?
Като за капак моето говедо ме събуди :? Толкова ли не може да се усети,че щом не му пиша значи спя :? После и майка ме събуди ... Абе яко к'во :?
Е поне си намерих учебници по биология за 9 и 10 клас и скоро ще трябва да седна да уча,че матурите наближават :(
...
Оффф стига съм се оплаквала :)
Айде по-бързо да идва събота и дано тази седмица да не ми се прецакат плановете,защото имам намерение да прекарам една страхотна вечер с моя :oops: :-) :P
Както и да е :) Отивам да си направя една конска доза кафе,защото иначе ще изперкам ... Така ми се спи ... :?
chocolatee
01-14-2010, 16:07
адски щастлива
8-)
ммм
XTREMEFREERIDE
01-14-2010, 16:13
сладката болка в коремаа.. :smt050
DevilWish
01-14-2010, 17:05
^Толкова се кефя на снимката ти на аватара :-) :-)
Иначе наядох се, написах си по математика. . доволно.Обаче така ми липсва :( И ми е толкова гадно, че вчера е имал катастрофа :(
Иначе се сещам днеска как се разцепихме с Ани и Ситав и ми става смешно :D :D
Спи ми се вече,се пак днес станах в 4 :shock: ... А чакам милото да се обади да си поговорим малко,уж да ме успокоява ама то сега се ядосвам че толкова се бави с това обаждане ... Не че не му казах да си почине и да се оправи и тогава да звънне ... Но още не съм привикнала че отново сме заедно и не може без да се чуем :-)
soul1199
01-14-2010, 17:44
ми тряа да седна да уча по История,най-вероятно преди да си легна ще го назубря,просто мн ме мързи :( :( :(
Ооо вече мога да си лягам спокойно ... Чух се с милото и ми е малко по-добре .. Чака ме нов ден и малко по-сериозно учене,че се издънихме на първия изпит а чакат още 4 :shock:
защо когато съм нервен трябва един тъпанар да ми дигне нервите?
kombarka
01-14-2010, 18:14
Кучи син..
Братовчед ти и тайфата ли? :lol:
Ух,как ми се спи.А тая тъпа математика ме довършва.Оставям всичко и си лягам след малко.Не съм била в Петък,така че имам опревдание,че не разбирам задачите и това е..
Не думай.. човека нахлу с взлом пиян до козирката и ми изкара акъла. :o :razz:
Assshley
01-14-2010, 18:18
Чакам малкото ми зленце да се прибере. :lol: Майка ме вбеси,че е забравила да ми купи каквото й казах ама и утре е ден.Въпреки,че трябваше да стане днеска ама айде от мен да мине .. Пффу най-после утре е Петък,че беше баси шибаната седмица.
DevilWish
01-14-2010, 18:25
Oф така ме е яд, че утре ще ходя на даскало.Ще имам към 4 свободни :( :( Офффффф :( Не искам да ходя, но пък искам да видя Анитууу и Ситавввввв :) Ох уморена съм вече, като свърши филма веднага отивам да спя.Сега ми се яде кисело мляко, но вече ядох днес :)))
Ми не много добре,като затишие пред буря :o
Супееееееееер !! :grin: :grin: :grin: :-) :-)
soul1199
01-14-2010, 19:39
след амлко мисля да си лягам,но преди тва ще си видя урока,офф баси скуката пък и патето така бързо изчезна,че не разбрах,кво става..както и да е :)
Untitled
01-14-2010, 20:19
Искам да пребия някой. :o
УМИРАМ ОТ ЩАСТИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ПРЕКРАСНО Е !!!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :oops: :oops: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Kukumqvka
01-14-2010, 20:39
Добре съм. :)
FromAutumToAshes
01-14-2010, 21:06
Е явно все пак наистина няма да ме покани...карай здраве да е. Пуша си слушам си wosh и нмз копелета. Защото това е положението ! Много як трак ей.. поздрав за всички (:
monituuu
01-14-2010, 21:31
утре ще е ацки скучен ден .. петък е, а аз вместо да съм с приятели съм заточена с наще в некво убито ресторантче :-x .. Кат да е .. събота е деняяят 8)
Батеее не е добре свърши бирата ;(
Sladurcho
01-14-2010, 21:37
Седя на лаптопа и празнея... чудя се утре сутринта да ставам ли рано да не ставам ли.. след няколко дни ми е изпита по микроикономика.... незнам изобщо кога ще ги уча тези теми.. днес ме скъсаха по неогранична химия... ама тооо баси шибания изпит... и така общо взето скуката е на макс .... дано поне утре да стане нещо по интересно
Седя на лаптопа и празнея... чудя се утре сутринта да ставам ли рано да не ставам ли.. след няколко дни ми е изпита по микроикономика.... незнам изобщо кога ще ги уча тези теми.. днес ме скъсаха по неогранична химия... ама тооо баси шибания изпит... и така общо взето скуката е на макс .... дано поне утре да стане нещо по интересно
Малко офф топик :D Успех на изпита аз го преборих със 4-ка не е толко сложен :D
когато неможем да изразим чувствата си с думи... използваме снимки
http://pix.motivatedphotos.com/2008/7/13/633515408813814239-epic-fail---trainwreck.jpg
Sladurcho
01-14-2010, 21:45
Малко офф топик :D Успех на изпита аз го преборих със 4-ка не е толко сложен :D
То по принцип и аз уж учих и т.н. ама доцента ни е мега гаден и простооо шансовете са ни много малки... на поправката дано да го взема ... ти ква специалност си и къде (град)
Икономика на индустрия.. Далечко далечкво в град Свищов в СА.... ти къде учиш та чак доцента е толко гаден, попринцип макрото не е толко трудно....
Sladurcho
01-14-2010, 21:50
Бургас специалност индустриален мениджмънт :) и доцента по неорг. химия е сиг най-гадния дедко в целия университет! Щом ходи с нож в джоба представи си малко бой ли е ял от недоволни колеги :lol: аз по микро- и макро- икономика не се притеснявам само тази химия да зема и съм пушка :D
Всичко е в пазарлъка... Аз защото неисках да ходя на поправителен по "Основи на управлението" почнах мега пазаренето и яко досаждане чак та ми писа една 3-ка пробваи другия път :D А за доцента ти ще ми стане некои идол чак с нож в джоба лудница :D
Sladurcho
01-14-2010, 21:56
тоз хвана неска двама с пищови и направо им вика " Ще се видим след 1-2 години" и те стоят потресени :D При тоз няма как да се досажда оня извън кабинета си не говори с никой... един колега го търсеше за подпис среща го пред университета и му обеснява оня вика само в кабинета си давам заверки така че когато съм там ела и ще ти дам :lol: Много луд фен е тоз
Ужасно ми се спиии,но няма как ще се става,че учене ме чака ... Само веднъж да мине тая сесия,ще изпадна в тридневен сън .... Добре,че поне довечера ще си видя сладурчето поне малко да се поразсеем ... Айде приятен и ползотворен ден на всички :)
miss_asi
01-15-2010, 05:24
Еми да се оправя,са в крайна сметка тя се го направи така.Ще се държа със нея както тя се държи със мене - БЕЗРАЗЛИЧНО.Да видим дали е хубаво?!А?! :x Супер много се нервя.Днеска просто ще е мазало във училище.Класно по немски,контролно по етика и право,устни изпитвания по математика и български,само дето по физическо няма да ни изпитват днес. :D Просто днеска тя да забрави за мене,нека си кликва аз няя да й се обаждам. :? Егати отношението,егати чудото.И очаква аз да й се моля,е не е познала просто.
Както тя може да се държи като гъз,така и аз мога.Утре даже си мисля да не излизам от нас,за да се виждам със нея и момичетата.
Ама неее! Няма да стане!!! Просто да забрави за мене,докото не си оправи отношението. :-x
Или ме е поканил за да ми каже, че не можем да сме заедно.. или пък слагаме ново начало ..
DevilWish
01-15-2010, 05:48
Шибано, тръгвам на даскало, а днес нямаше смисъл да се ходи :(
kindergarden
01-15-2010, 06:37
да свършва тоя срок вече и да идва пролетната ваканция :D
Ххахаха все още ми е убито и криво,но като си прочетох хороскопа за днес и се разсмях от сърце "Повечето от родените през декември ще имат флиртове и по-сериозни връзки, които могат да се превърнат в брак или поне в предложение за годеж. " .... Точно това говорих на милото да вземем да се оженим най-накрая ... Айде стига съм се бъзикала със себе си ... Лелее ама тия хороскопи понякога могат да подобрят настроението ми :-D :D
Assshley
01-15-2010, 07:40
Станах,пия си кафето и се опитвам да уча по История.Ама няма пък ще ги науча тея два урока. :o И без това не са толкова сложни.Незнам какво ще се прави довечера след даскало .. май нищо и ще е баси тъпото в Петък вечер никъде да не отидем поне за едно кафе ама какво да се прави. :-o Обачее Събота е денят .. с шматката ми се мятаме,където бяхме предния път и мощна гавра. :grin: :lol: Тва мойто бебенце снощи май заспа докато гледаше филма .. ама то от тва нещо как няма да заспи. :-D Ще го чуя днеска да видим какво ще правим тея дни и дано майка ми е купила карта и дано стария телефон да работи,защото ще побеснея сериозно вече. 8-)
ох ям некви макарони тука :Д и се приготвям,че тябва да ходя на лекции пуууу,а тоя олигофрен дано ни каже днеска какво ще представлява изпита,че както тръгнало ще ни го каже на самия изпит :Д:Д:Д:Д идиот от днес се стягам няма се коркам повече за онова говедо,нищо не печеля...,само ми мине сесията и ше купонясваааааам :P :P :P :P
Sladurcho
01-15-2010, 10:17
Бесен съм и незнам кой ще е късметлията дето ще си го отнесе :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
FromAutumToAshes
01-15-2010, 10:32
Оф и днес ще тъпея в нас цял ден *sad* ;/ цък цък ...
DiabolicAngel
01-15-2010, 10:38
Скучно :-o
Сънит... И съм гладен като вълк :D
Kukumqvka
01-15-2010, 10:49
Колко хубаво било да даваш голямо внимание на някой и после да го получаваш тройно повече. 8-)
Щастлива съм. :) Само да можех да си оправя срочните оценки .. :?
dqvolcheto9
01-15-2010, 11:06
Ми супер съм ! :grin: В даскалото беше яко . Ся отивам да си правя 3 в 1 (кафенце) ,ще си почина малко ,ще се нагримирам ,преоблеча и утивам у шматито ми да се изправяме. После на кафе и така :grin: / Дано да си го видя тфа меченце (Обичам го ) :-) :-)
vikitolove
01-15-2010, 11:33
тъпо ми е :? не си направих планове за днеска и сиг ще се тъпее :? ша се обадя на някоя от шматките :? дано да пишат пък :-D
на косъм се отървахме и от бездруго ненужната петминутка :grin: така че май всичко е почти ок :-D :grin:
FromAutumToAshes
01-15-2010, 11:48
Аман от влюбени гълъбчета :-x
XTREMEFREERIDE
01-15-2010, 12:04
Най-отвратителния ден. :booooomb: Учих до 4,спах два часа,после пак учих от 6 до 7.Закъснях за училище,хванах такси,урунгела нямаше да ми върне и му оставих 70ст. бакшиш 8-) .Бързах нагоре по стълбите и се пребих.Бях закъсняла.Имах и отсъствие даже.Втори час - контролно.Преписах.Трети час - контролно.Психология.От 11 урока по 7 страници,имах 4 теми по които да пиша.Задължително и по 4те.Нямах нито време да погледна от някой,нито време да помисля,нито никакво време за нищо. :-x Написах по първата тема 2 листа,демек 4 страници.И,какво стана ли?АМИ ЗВЪНЕЦА УДАРИ. :-x :-x Мамицата му.
Sladurcho
01-15-2010, 12:40
XTREMEFREERIDE егати деня чесно... моя е като цветенце пред твоя... Успех по психология
поредното отсъствие по физическо, а тоя път наистина бях там. скарах се с класната, ще ме наказват вече... отново не разбрах нищо по математика, скарах се с майка ми, най - добрата ми приятелка отказва да си вдига телефона, видях бившия ми приятел с друго момиче и всичко ми се преобърна.
на всичкото оторе след няколко часа имам среща с един, а така не ми се иска да ходя.. :?
XTREMEFREERIDE
01-15-2010, 13:15
XTREMEFREERIDE егати деня чесно... моя е като цветенце пред твоя... Успех по психология
Whew.Мерси много.И се радвай,че деня ти е хубав. 8-)
lipsvashh_mi
01-15-2010, 13:24
досега писах някакви задачи по химия и едвам гледам-много се скапах....а имам час да се оправя и да излизам-абе весела история :-D дано поне си изкараме добре :)
- Изморена съм :(
+ След малко си лягам :)
- Имам да преписвам планове ... :o
+ Изписаха една приятелка от болницата :)
- Моя замина :(
+ Утре вечер ще сме си само двамата :grin: :-) :oops:
- Гладна съм и не знам к'во ми се яде :?
+ След час май ще си поръчам пица ... 8-)
- Трябваше да ходя по магазините,но такъв мързел ме налегна и никъде не отидох :?
+ Утре денят ми ще е страхотен :grin:
- Малко ми е скучно :?
+ Влюбена съм!Адски много съм влюбена в моя лигльо!Толкова много си го обичам ... :-) :-) :-)
Оффф май ще си лягам,че ми се спинка :)
Лек ден на всички :-)
sladki64e
01-15-2010, 14:00
Чувствам се гадно, едно такова кофти ми е от 2-3 дни . . .
enjoyth3lif3
01-15-2010, 14:01
Скучно ми е! Живота ми е безинтересен! И днес мина тъпо :( :?
DevilWish
01-15-2010, 14:37
Добре съммм :) Утре е уикендддд :) Днес нямах почти никакви часове :) Само свободни :-) Последният час побъркахме учителката аз, Борис и Елеонора :))))) Е.Т хахахахахха :)))
И иИиИи Обичам го! <3
Отдавна не съм се чувствал добре..
Се едно ме е блъснал влак.... :(
Кво ми става вее....
alwaysnforever
01-15-2010, 15:39
ужасссссс..болна, цял ден вкъщи... на ръба на нервна криза съм :cry: :cry:
vikitolove
01-15-2010, 15:43
бях навънка при минус нз си колко градоса и не ми беше студено ся да се прибере шматката и да ми прати снимките :grin: ся квот ми беше студено и като се прибрах и до 1-2 часа ще заспа :-D :D имам някво червено петно върху окото,щях да се убия за има няма и 5 минути(това червеното на окото го направих случайно в тези 5 мин :D ) отдавна не се бях изявявала като карък :-D явно е дошло времето :-D :D
vikitolove
01-15-2010, 15:45
ужасссссс..болна, цял ден вкъщи... на ръба на нервна криза съм :cry: :cry:
не се тревожи толкова и аз съм така когато съм болна,но непремено утре трябва да излезеш,ако се чувстваш по добре :) но сега се успокои
скорошно осдравяване :)
guinessgirl
01-15-2010, 16:10
спи ми се,скучно ми е и ми е някво гадно
vikitolove
01-15-2010, 16:12
о неее!брат вече заспивам :shock: :? не може да бъде :?
BloodyAmy
01-15-2010, 17:12
Липсващо..
kombarka
01-15-2010, 17:14
Чувствам се едновременно облекчена и виновна.
DevilWish
01-15-2010, 18:08
Много ми липсва.Уморена съм много.Яде ми се кисело мляко много =)) Но много ме мързи да си го взема :D
Фииииууууу....БУУУУММММММ ей това чувам в главата си :)
Assshley
01-15-2010, 18:40
Добре съм.Най-после си взех другата карта. :grin: Иии да,днеска беше хубав ден .. утре ще е още по-хубав . Все пак е Събота. 8)
Priceless
01-15-2010, 18:45
Напушена.. малко :D
Untitled
01-15-2010, 18:51
Самотен :oops:
Priceless
01-15-2010, 19:13
УФ ! УФ ! Шибан гаден пост .. ся що го видях? :x
Супер затъпенаа,човееек! :(
vikitolove
01-15-2010, 19:31
да не си бил на война? :? :-o
някво никво :? гледах един филм не изтеглих друг зако и аз нз ся поне щях да правя нещо :? ама карай да въри :? ще взема да се изкъпя и да ходя да лягам или ша гледам тв а може и някоя книга да хвана, :? :-o бе знам ли сп ми е тъпо :?
Very HIGH като животно и гледам Family Guy :D
miss_asi
01-15-2010, 19:41
Била й нужна промяна?! О М Г !!! Ебаси тъпото оправдание.Все едно аз да кажа,че искам да мога да летя. :? Просто съм без коментар,опитах,опитах,ама не издържам,изнервя ме със всяка изминала секудна.Изкарва ме извън нерви.Страхотна най-добра приятелка просто ... Пфф! :-x
Snickers
01-15-2010, 19:49
Привързана съм към Него, е така. :(
ами бях много бясна,но вече съм :grin: :grin: :grin:
Yeahhhhh, уникално .....
Неделя е денят... :grin: :smt007
sladkish_14
01-15-2010, 20:16
не знам :!:
Sladurcho
01-15-2010, 20:23
още по объркано
абеее jaко е :grin: :grin:
утре e денja
bobito_th
01-15-2010, 20:43
наранена :cry:
Ядосана съм до краен предел .. как може да е такъв идиот ,а аз такава глупачка всеки път едно и също така и не спрях да се тормозя .Ужасно ми писна вече за пореден път се убеждавам ,че е най -добре на принципа - Всичко само за удоволствие ,няма нужда от любов ! :booooomb:
whocaress
01-15-2010, 21:47
отегчена
mrazqkindergarten
01-15-2010, 21:56
Привързана съм към Него, е така. :(
За една секунда не можеш ли да си сериозна? Заради тва "е така" го казвам...
Гладна съм, ще ям и ще лягам. А като настроение-не съм добре. ;xxxx
Лошо ми е, чака ме изпит ... И ако и тук се издъня ще се сбогувам май със София ... Иначе слънцето ми много ме радва,толкова различно се държи от преди,по-освободен е, жалко само че му е трудно да ме обича толкова колкото аз него ... И все пак той е всичко за мен сега :-P :-) :grin:
FantaMen
01-16-2010, 07:14
Всичко ме боли.. Явно вчерашната тренировка не е била лека :o
Имам адски много за учене :-x
soul1199
01-16-2010, 07:27
пия си какаото и ох нищо не ми се яде неска :-o
LoveRetroMusic
01-16-2010, 08:01
Ехе, ако стане ..
Най-хубавите ми дни от лятото ще бъда с него, с приятелите ми ..
Цяла седмица! Страшно много се радвам, дано да се организираме
и да отидем .. Имам много хубави спомени от последния път:)
.. Дано това, което е казала да е било намек :oops:
Kukumqvka
01-16-2010, 08:21
Мразя да ме събуждат!
Пак не се наспах.. :(
Изкъпах се (най-после) :)
След малко ще си изправя косата,после трябва да препиша останалите 2 плана и да отида до една приятелка за да й дам тетрадките и тя да преписва :-D
По-късно ще излизам с мойта лигла по магазините :) Трябва да си намеря цикламена блуза,няк'во черно болеро,цикламен колан с няк'ва яка катарама,боти,дамска чанта,която да побере лаптопа,черен гердан с голееми топчета+същата гривна,розово бельо на сърца (къде ще го търся тоя комплект не знам ама трябва да си намеря!!! :-D ) ... Оффф направо не ми се мисли как ще успея да си намеря всички тия неща и да се побера в 200лв. :?
Като за капак след това трябва да се прибера,да си пресирам косата ... И там ще загубя 2 часа и нещо :?
И цялата работа,за какво?!Защото довечера ще ходим на заведение с приятели,а после с моя ще ходим тях :?
Общо взето днес ще е един изморителен ден :? Цял ден ще търча наляво-надясно :? На всичкото отгоре сутринта станах в 07:00ч. :shock: По-късно също няма да мога да поспя и направо не ми е ясно как ще стоя будна до утре по обяд :shock: :-o
Както и да е :) Махам се,защото нямам много време :)
Sladurcho
01-16-2010, 08:38
Съненооооооооооо
DevilWish
01-16-2010, 08:39
^ И аз не се наспах :( Наще станаха в 9 часа и почнаха да викат :( :o
Иначе съм що годе добре за сега.Ще чистя и след това ще се оправям и явно, че пак ще се ходи по магазините =))
Съненооо.... Имам спешна нужда от 3 -4 редбула....
lipsvashh_mi
01-16-2010, 09:29
пия си какаото и ох нищо не ми се яде неска :-o
и аз съм така....някакво ми е напрегнато и мрачно,пак се скапвам настроението като знам,че не трябва...просто ми дойде до гуша-няма ли най-накрая да се подредят нещата така както искам :x
иначе сега съм цял ден на уроци и поне ще се разсея ама довечера пак ще си е същото :?
gamercheto_
01-16-2010, 09:34
Размазващо смотано :booooomb:
да не си бил на война? :? :-o
Воювам с живота и понякога губя битка ;)
По темата: Най сетне ми писа но след снощи след всичките нерви които хвърлих...просто и грам не се зарадвах нищо не ми трепна явно се отказах мамка му защо съм такъв от красивите неща да се отказвам толкова лесно и да ги оставям...
Priceless
01-16-2010, 09:41
Таз пак ще ми вдигне нервите с нейните прищевки ... :?
kuklichka_bg
01-16-2010, 09:42
Не мнго добре..боли ме главата и си мисля за много неща. :o Как може след една вечер и вече да не го искам и ми е все едно.....?! :? :(
Assshley
01-16-2010, 10:10
Чувствам как баавно плановете за деня се провалят и ще седя цял ден в къщи и ще гледам филми. :booooomb:
XTREMEFREERIDE
01-16-2010, 10:13
Перфектно. :smt058 Това беше първата ми вечер с него.Баба ми не разбра,че е при мен,слава богу. :-| Бяхме заедно 18 часа.Поговорихме си,полигавихме се и определено станахме по-близки след тая вечер.Беше най-прекрасната вечер в живота ми и въпреки,че не съм се наспала,никога няма да съжалявам,че я прекарахме заедно.
Btw, утре правим година и 8 месеца.Хубаво е,че го има.Хубаво е,че ще бъде един от малкото 17ти,на които се виждаме.Много го обичам и съм много сигурна в него.Щастлива съм,да. :smt007 :smt007
moon_flower
01-16-2010, 10:14
Изкъпах се (най-после) :)
След малко ще си изправя косата,после трябва да препиша останалите 2 плана и да отида до една приятелка за да й дам тетрадките и тя да преписва :-D
По-късно ще излизам с мойта лигла по магазините :) Трябва да си намеря цикламена блуза,няк'во черно болеро,цикламен колан с няк'ва яка катарама,боти,дамска чанта,която да побере лаптопа,черен гердан с голееми топчета+същата гривна,розово бельо на сърца (къде ще го търся тоя комплект не знам ама трябва да си намеря!!! :-D ) ... Оффф направо не ми се мисли как ще успея да си намеря всички тия неща и да се побера в 200лв. :?
Като за капак след това трябва да се прибера,да си пресирам косата ... И там ще загубя 2 часа и нещо :?
И цялата работа,за какво?!Защото довечера ще ходим на заведение с приятели,а после с моя ще ходим тях :?
Общо взето днес ще е един изморителен ден :? Цял ден ще търча наляво-надясно :? На всичкото отгоре сутринта станах в 07:00ч. :shock: По-късно също няма да мога да поспя и направо не ми е ясно как ще стоя будна до утре по обяд :shock: :-o
Както и да е :) Махам се,защото нямам много време :)
Искрено ти завиждам,умирам за такива дни.
А иначе се чувствам доста добре като цяло,нещо май ми е сбъркано щом ми харесва да си вися вкъщи.. :D
Priceless
01-16-2010, 10:15
ОФ ! ;/
Kukumqvka
01-16-2010, 10:26
Добре,че не си правя планове за деня или за каквото и да е било.Не очаквам нищо и не се разочаровам от нищо :)
kindergarden
01-16-2010, 10:46
ще имам класно по руски а не мога да свържа едно изречение :D
FromAutumToAshes
01-16-2010, 11:03
ммммммм хапнах :P сега и една цигарка да имаше... щеше да е върховно :D
DevilWish
01-16-2010, 11:05
Гадно.До сега чистих и не съм свършила, но най-лошото е това, което ми се случи.Никога няма да го забравя, а и мисля, че няма да мога, защото ще ми остане травма.Трябва да питам някой от форума случвало ли му се е, че да знам какво да правя. . :# :shock:
ChocolateGirl
01-16-2010, 11:25
Чувствам се ужасно влюбена,а в същия момент и ужасно тъжна,защото скоро приятеля ми заминава в чужбина и няма да се виждаме много времеееееееее :( няма къде да си излея мъката и много ме боли вътрешно ;(((((((((
dqvolcheto9
01-16-2010, 11:33
Ми г/д съм .Ще се оправя и ще излизам с моита шмати :grin: :-)
dqvolcheto9
01-16-2010, 11:34
Ми г/д съм .Ще се оправя и ще излизам с моита шмати :grin: :-)
chocolatee
01-16-2010, 11:52
Чакам едни приятелки да дойдат към вкъщи.. По-късно ще излизаме.. кафенце а/у..
А след това.. не знам.. пак някъде по кафетата 8-)
Щастлива съм!
:smt007
myLiiPsLiikeSugar
01-16-2010, 11:53
Използвана :cry:
Използвана :cry:
сексуално?
DaemonBoy
01-16-2010, 11:58
Бях прецакан, пре**ан и всякакви думи които се сетите.Просто се подиграха с чувствата ми. :( И в момента ми идва да пребия някого. :-x
LoveRetroMusic
01-16-2010, 12:01
Щастлива съм!
С нея не си бяхме говорили така от лятото, но
ето отново всичко е както преди!
Много държа на нея иии нямам думи.. :smt007
ShawnMac
01-16-2010, 12:33
Чакам да минат тия 2-3 часа , че да изляза и да видя моето момичее :oops:
FancyGirl
01-16-2010, 12:45
Такова... :oops: подлудява ме :oops:
kombarka
01-16-2010, 13:06
Бях прецакан, пре**ан и всякакви думи които се сетите.Просто се подиграха с чувствата ми. :( И в момента ми идва да пребия някого. :-x
Що бе? Какво е станало? :o
Чувствам се някак.. самотна? :?
Объркана и отегчена... 8-)
DaemonBoy
01-16-2010, 13:35
Много по-добре отклолкото преди 1 час. :)
soul1199
01-16-2010, 13:44
не може да ме разбере,не искам да го загубя,но май тва ще стане,чувствам се отвратително,просто не исках да сасипвам свичко,не искам да го губя,като приятел,мамка му,защо се чувствам толкова зле,но от друга страна поне не му дадах напразни надежди,така или иначе след няколко дни ще забрави за чувствата си към мен,а пък ако бяхме тръгнали нищо нямаше да се получи просто се знам,какава съм и после няаше даже да се погледнем,а аз искам да запазя всично,но той неразбира изобшо,толкова е твърдоглав...ох .......дано да разбере един ден,че не искам да го загубя :(
courtney
01-16-2010, 13:50
Невероятно се чувствам, направо не мога да повярвам. Прекарах невероятно, още не мога да си изтрия ухилената до уши физиономия от лицето. Нямаше как да е по-хубаво. Тотално съм изтощена и след малко ще си взема горещ, дълъг душ, след което имам намерение да спя до утре по обяд.
DevilWish
01-16-2010, 16:41
Хепии купих си още дрешки, крем и обичкии =) И списание и бягам да чета, преди да вечерям =)
ThePowerOfLove
01-16-2010, 16:45
Тъпо се чувствам. :?
FromAutumToAshes
01-16-2010, 16:50
asdfopidguiodfjhgisjdj fhhas aslbgvsdf ksjoi sfjh hsdfjkaw
sshfjsd
ghdfg
dflkigosdfjk
gpsdfjhigdk
gos]dijs
dgjidgk
psdfkj
превеждвам на кирлица :)
дфгийдфкгх
сигйсдфиуогхйсд
ргиойсдфиогхйсхискласихдф гбйс
тхйсигксфопхисф
хпкйсифх
фгхкфг
:Х иначе казано УМИРАМ ОТ ТЪПНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ БЛААААААААААААААААААААААА АА
DaemonBoy
01-16-2010, 17:05
Много по-добре.Ракията е добра
Изнервенааа ... Върнахме се май май пак в един момент преди 2 месеца когато обещаваше да се обади и така и забравяшее .. А аз нали съм миличка и добра нищо няма да кажа ... Сега не той поиска да бъда по-открита сега емииии ... Чакам още 1 час и звъня :o :o :o
vikitolove
01-16-2010, 18:01
как да го приемам това по дяволите :shock: та той ми е съученик :shock: и аз искам да сме само приятели :shock: :cry: не искам да закубя приятелствотоо ни :cry:
BloodyAmy
01-16-2010, 18:07
УМИРАМ ОТ ТЪПНЯЯЯЯЯЯЯЯ
soul1199
01-16-2010, 18:18
УМИРАМ ОТ ТЪПНЯЯЯЯЯЯЯЯ
Assshley
01-16-2010, 18:19
Ужас .. ужасно ми е . Мисля,че вече започвам да вярвам .. всичко е точно както миналия път за миналото нещо . ;// офф .. Да продължа ли да се занимавам с глупости ..
Priceless
01-16-2010, 18:53
Еми .. сигурно пак ще се набутам в някви батаци заради него. Тъпото е, че той не го оценява ... И пак ще се скарам с нашите и с още 4982984239 човека заради него. ;/
DevilWish
01-16-2010, 18:57
Пф наядох се, беше много вкусно.Как се бях затъжила за български манджи :D :D :grin:
Радвам се на новите ми снимки :D :-)
И трябва да ди изчистя восъка :# Не е истина, как си полях ръката :@
Как ше съм тъй преебана веее!?
Аа,не,не,нямам думи.Искам да отидааа!Ммммм!!! :-x
Искааааааам!
dqvolcheto9
01-16-2010, 19:11
супер ден .Видях много приятни хора ,но се чудя защо не е в Скаип-а ? :(
soul1199
01-16-2010, 19:13
бясна съм на едно рд не мога да отида :-x :-x :-x скарах са с майка заради него и ся м изабрани да ходя :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: баси никъде не ме пуска,ох кога ще стана на 18 да свърши тоя ад :booooomb: :booooomb: :booooomb:
XTREMEFREERIDE
01-16-2010, 19:16
Навън беше много,много студено.Чувствах си дънките като ледена ламарина,залепнала по краката ми.Беше отвратително.Хубаво е като има кой да ме стопли,обаче. :-) Много ми липсва сега.Особено след снощи. ;\\
DaemonBoy
01-16-2010, 19:52
Доспа ми се
miss_asi
01-16-2010, 19:56
Добре,че тати е добре! :) Просто толкова се бях притеснила.И най-тъпото е,че майка ми ми се развика,защото се беше паникьосала адски много.Разплаках се като някое бебе,ужас!Охх,радвам се,че тати наистина е добре за сега. Иначе,днес след като разбрах,че всичко е наред,се помотах със моите приятелки,навънка беше толкова студено,че не е истина.После се събрахме във Лени и играхме монополи.Дадох 7000$ за Сидни. :D То инат,инат,ама Мими просто ме разби. :D Беше яко.После,разбира се, се прибирах пеша тъй като си изпуснах автобуса.Добре,че не бях сама.В последно време всички във квартала ме поздравяват,това е супер странно. :?
DevilWish
01-16-2010, 20:02
Гледам предаването "Аз съм Майкъл" и се кефя =)
Счупих една чиния =)) Върви ми :Р
Уморена съм малко, но още няма да си лягам.
DAMN! Не можах.. ебати идиота съм! Другия път вече си обещавам... :x
Kukumqvka
01-16-2010, 20:08
Идиотки!Замръзнах,заради тях .. ама беше хубаво :)
Assshley
01-16-2010, 20:59
МРАЗЯЯЯЯЯЯЯЯ изключени телефони мразя .. мразя мразяяяяяяяя!! :-x :-x :-x Особено като съм писала смс .. :-x :-x
DevilWish
01-16-2010, 21:07
Ох 2 не виждам.А и се очудих на онзи смс :# Както и да е, лягам си, защото съм мега уморена :С
SoStarstruck
01-16-2010, 21:10
НАЙ-сетне почивка!...
DaemonBoy
01-16-2010, 21:28
Посръбнал.
Наспана, снощи заспах още 10 и сега ставам :-D ... А иначе моето слънце пак ме забравиии, предполагам че в обедната почивка аз ще се обадя,че да се уговорим ако не за днес то поне утре да почерпя за Именния ми ден :o
IrRePlAcEaBlE
01-17-2010, 06:06
Много гадно!! За съжаление снощи разбих поредното сърце, оф чувствам се ужасно. Никога не идва подходящия... :?
Вчера ми беше изключително скучен ден .. дано и неска не се окаже същото .. :o :o
BlueKnife
01-17-2010, 07:31
баси гадната сутрин.. всичко ме боли .. едвам станах.. отпаднало ми е.. толкова ме боли гърлото, че чак като говоря усещам болката.. успах се, а имам супер много работа.. абе мре ми се ;д
DevilWish
01-17-2010, 07:49
Не се наспах, имах ужасен кошмар, че милото ме остави и то, заради тъпият ми баща :shock: И времето е гадно, вали.
Единственото хубаво е, че си пия капучиното.
Нямам желание да уча, но ще трябва . .
Мм...долу/горе добре. Трябва да уча мноого и не знам дали ще мога да си видя момчето, което ме натъжава... :( :( :(
BloodyAmy
01-17-2010, 08:28
Поносимо..
Priceless
01-17-2010, 08:36
Ауу сладкишче .. добре, че беше жена ми да ми го покаже .. :smt007 !
Ауу сладкишче .. добре, че беше жена ми да ми го покаже .. :smt007 !
:-) :-) :-)
kombarka
01-17-2010, 08:51
И в крайна сметка приятелите те спасяват.. Шматки, какво ще правя без вас?! :grin:
Очертава се като цяло поредния скучен ден, в който продължавам да се надявам, че нещо може да се случи. Но въпреки всичко съм щастлива. :)
Мегааа скукааа цял ден .... Да идва по-бързо вечерта да заминавам на рожден ден да се поразбия :D
DevilWish
01-17-2010, 09:17
Оха човек без работа разгледах още 500 филма и важното е, че харесах няколко.Лелее проблема е, че вече съм свалила всички хорър филми, които са ми се сторили хубави.Ужассс =))))) Какво ще гледам от тук на татък =))))
soul1199
01-17-2010, 10:03
след малко ще излзаим 8-) 8-) :grin:
след малко ще излзаим 8-) 8-) :grin:
me too :grin: :grin: :grin:
Priceless
01-17-2010, 10:08
^ Аз пък чааааааааак след 4 часа .. :?
Ядосанааа, тъпо ми еее .. Уж днес ще уча,а то как да стане това като си мисля за други глупоси ... Леле много ми нервнооооо :-x :-x :-x
DaemonBoy
01-17-2010, 10:33
Леко ми се спи, отегчен съм и ми е тъпо че утре ще правя 2 изпита и трябва да представям презентаци.
FancyGirl
01-17-2010, 11:06
Ами тази вечер отново не спах спокойно .. и аз незнам защо вече :(
Сега знам че утре имам да уча много и мислех да не ходя на даскало за да избегна класното по Химия щото ще трябва да изкарам 6.. а май няма никакъв шанс за това от последните уроци нищо не знам. Излиза ми се на кафе да видя моето хубаво момче обаче май ще го видя за малко... :( После ще уча, уча, уча .. шит. Викам утре да не ходя мама вика ще те пращам във Варна за няколко дни, сега отиди ... че после брат ти докато е в сесия ще бъдеш при него...
п.с хубавецо обичам те :oops:
ScionOfStorm
01-17-2010, 11:07
Тотално pissed off.
Assshley
01-17-2010, 11:15
Уж уча ама пак изтъпявам пред компа.;// Тоя боклук още не си е включил телефона и сигурно още спи ама ко няма .. :x И времето е супер гадно и никъде не ми се ходи ама сигурно ще изляза и офф .. :-x :booooomb:
mechtaq_za_teb
01-17-2010, 11:20
Празно ми е, объркано и безлично. Сякаш не съм аз , а някой друг... Пък и това облачно време допълнително ме натъжава...
лееле имам изпит след 1 седмица,нищо не знам........ а като уча не запомням :D усещам първиа ми изпит как ще е провал.....а и кво лъжа,че уча седя си тука пред компа и ту ФБ ту тийн :Д голяма краста е
ShawnMac
01-17-2010, 11:36
Еми горе-долу добре :o
Чакам мама да ми направи хапките и да се наям мощно___
След това мисля да си пусна Шерлок Холмс да го гледаме..
И чакам да мине времето за да видя мойта красавица :smt007
П.С Обичам те С :smt007