View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
FromAutumToAshes
01-17-2010, 12:01
Мии тъкмо обядвах иии сега ще го мисля какво да правя оО
DaemonBoy
01-17-2010, 12:04
Баси почти на всички по това време ни е сдухано.
XTREMEFREERIDE
01-17-2010, 12:11
Защо ли в Неделя,всички са сдухани? :o
И аз заедно с другите.Тъпо ми е.Моето момче си замина.Имам супер много за учене,а кога ще уча - идея си нямам.В 4 съм на имен ден.Ебаси. :booooomb:
nick1896
01-17-2010, 13:03
:idea: Чувствам се :
:arrow: 1. Странно. ](*,)
:arrow: 2. Влюбен. :smt007
:arrow: 3. Превъзбуден. :D
Незнам... за първи път съм така много е странно :D
Разочарована :( ... Как може да е толкова зле и да не помни дори,че утре имам имен ден и ми вика днес няма да излизаме,ама утре или вдруги ден ... :shock: Аз викам не утре ще излезем задълвително и той сякаш просто за да отбие номера се съгласиии ... :?
DevilWish
01-17-2010, 13:23
Оф ,най-сетне приключих с работата. Къпах се, оправих си косата, гледах какво ще облека за утре, гладих сумати дрехи.Трябва само да се лакирам още, но сега ме мързи.После. Искам да гледам един филм, но ще видим . . ИииииИиИИ го обичам!!!!
Последните 24 часа бяха много емоционални :)
Първо с мойта лигла ходихме по магазините :) Взех си най-готините ботушки,най-сладкия колан,най-сладката блуза,бельо,в което приятеля ми се влюби :-) и адския часовник :grin: Да не говорим,че си харесах още 3 часовника и вече съм инструктирала нашите,че ги искам за Р.Д.-то :-D
До тук добре ...
Проблемите започнаха след 19:30ч. :?
Трябваше в 19:30ч. да сме в заведението,а никой още не беше готов - включително и аз :?
После отидохме (към 20:30ч.) ... До към 22:00ч. чакахме един приятел,заради когото се навих да отида в заведението ... На края той дойде и ми вика "Зоренце сори,но съм само за 20-30 минути,колкото да ви видя и пак отивам на Р.Д.-то" :shock: Лелеее като го чух това щях да се разплача от яд :? Мамка му,заради него отидох в заведението ... ,а той ми вика "Тук съм за малко" :shock:
После си го изкарах на моя :? Развиках му се за нещо с думите "Знаеш къде е вратата - като не ти харесва си заминавай!" :shock: След това отидох с една приятелка до магазина,връщам се,а моя с цигара в уста и се кани да пали :shock: Лелеее пречерня ми :? Хванах цигарата,смачках я и като го питах к'во му е ми вика "Нищо просто ми се пуши" :? Абе ей ... Мен ли ще лъже :? ... Както и да е :) На края ми писна,хванах си го под ръчичка,прибрахме мойта лигла и отидохме в тях,където прекарахме страхотно :oops:
Почти не бях спала (има-няма 2 часа) и като се прибрах днеска си легнах ... До тук добре,но преди малко една съученичка ми звънна да ме пита,на коя дата беше катастрофата,защото нали трябва да си правим курбан ... Абе момиче пред очите ти излетя човек на 2 метра над колата,видя го как с последни сили се опита да стане и му се разтече всичко от главата и се чудиш коя е датата :shock:
Като за капак имам да преписвам цяла тетрадка за утре,а така ме мързи :? Поне моя още спи и след малко може да започна да пиша,въпреки че усещам как чааак довечера ще се хвана по-сериозно :?
Както и да е ... Отивам до кухнята за един Ред Бул,защото така няма да стане :?
monituuu
01-17-2010, 14:39
ужасно ми е .. :booooomb: :-x
XTREMEFREERIDE
01-17-2010, 15:22
Майка ми продължава да се прави на луда,мамка му. :o Много ме дразни.Тамън си мислех,че вече ще се разбираме като големи хора,а тя ми се е правила през цялото време.Ее,не,писна ми.И от тъпото училище и от тоя тъп град. :booooomb: :booooomb: Защо всичко е на опаки?Как искам да си се прибера,да видя приятелите си и най - сетне да ми поолекне... ПИСНА МИ.
А като се сетя колко влюбена бях в живота преди..
shakira96
01-17-2010, 15:26
В момента се чувствам като най-самотния самотен самотник :booooomb: :booooomb:
DevilWish
01-17-2010, 15:31
Най-сетне си пуснах филм и докторката дойде. . Добре, че поне ще го прегледат, пък после пак ще гледам.
мързеливо :-| видях се с мъжо за малко,че беше болен..утре обаче ще дойде да си ме вземе от даскало от 2-3 часа ще сме си заедно преди курса..и съм влюбенааа :smt007 :smt007
vikitolove
01-17-2010, 16:03
написах си домашното което е добре :) имам да преписвам тетрадка :oops: ще започна след малко :-o
видях се с един "бивш" добре че няхме компания беше забавно,но утре ще ме чакат с 10000000000000000000000000 въпроса в даскало :oops: :? добре че имам фвс първи час че да отложа малко питането :oops: отново почнах да се разболявам което не е добре :oops: надявам се тази седмица да ми върнат класното по англ :? дано е поне 4 :oops: не съм доволна от това което направих както и да е минало свършено :? налага ми се отново да мисля извинения и деликатни начини по който да му намекна че не го харесвам :lol: :? :shock: :-o ще му мисля по-късно сега не ми е до това :oops: :? боли ме стомахчето :? :( освен това се чувствам добре :) :grin: и един фр ми е замислил нещо :shock: :lol: какво ли ще е този път :-o :?
Как да съм,като утре е п о н е д е л н и к? 8-)
Тъпо. :booooomb:
miss_asi
01-17-2010, 16:14
Супер!!! :grin: Обаче не съм пипала за утре :? Мързеше ме ... 8-) Сега си пея Waking Up In Vegas на Katy Perry :grin:
soul1199
01-17-2010, 16:35
дорбе съм,ся гледам един филм :)
Kukumqvka
01-17-2010, 16:37
Сега се сетих,че утре имам контролно по Физика..
Видяло се е ,че в късните часове ще се учи 8-)
dqvolcheto9
01-17-2010, 16:40
Ох мързеливата ме е хванала яко.. Днес цял ден лежане ту на едната ту на др-та страна.Имам да уча по математика не съм пипвала .Добре ,че мама ми написа по англ ,че така ме мързеше :D .Е тая моита баба мн си я обичам почти ми оплете шапката ,която искам :grin: .
Още не ми е много добре, ама поне не е, както беше сутринта...
Доста по-спокойна съм ... Само дето незнам къде да го заведа утре вечер,за да почерпя все пак,макар че той е забравил :o
guinessgirl
01-17-2010, 17:00
ми нервна съм
DevilWish
01-17-2010, 17:55
Maлко гладна.Възхитена от филма =) И ми се гледа още и не искам да ходя на даскало утре,защото ме мързи да ставам :))))
SoStarstruck
01-17-2010, 17:57
Мисля си точно предната година,точно на тази дата,точно в този час с кого бях и какво правих. И ми става някакво много странно като се сетя..Цели 365 дни,а толкова ясно си спомням всичко,въпреки че не си заслужава да се помни..
Priceless
01-17-2010, 18:18
Тъпо ми е. Много. ;/ Не искам да се държа така с него, ама той си го заслужава и ако пак си мълча това ще се повтаря постоянно, а аз нямам нито силите, нито възможностите да го правя ;/ Писна ми аз да съм забъркана постоянно в неговите схеми...
FancyGirl
01-17-2010, 18:37
Aми щастлива че бях с него макар и кратко време
и малко тъжна щото сега не е при мене мм..
имам да уча и след малко се заемам да уча малко и ще зяпам някои филм и сигурно си лягам
но преди това изообщо не ме интересува какво прави моето момче, крада си го !
P.S обичам те M :oops: [-( :smt003 :::
kindergarden
01-17-2010, 19:19
:grin: утре се молим за чудо... :smt059 :D
soul1199
01-17-2010, 19:26
утре имам контролно по Математика :(
lipsvashh_mi
01-17-2010, 19:30
ух,седмица пълна с изпитвания и контролни-нямам търпение да свърши преди да е почнала :D старта беше успешен с написването на онова гадно домашно по ИТ дето го мъча седмица и кусор-отдъхнах си,наспах се следобеда,и си взех дъълга топла вана -като преродена се чувствам....
настроението дойде на място пак и ще го задържа на ниво максимално най-дълго :)
SoStarstruck
01-17-2010, 19:51
слушан си на Nelly-Hot in here.. нещо много се зарибих по тая песен днеска,а е старичка :grin: иии..мисля си как ще се оправям с контролното по мат,откъде и как ще преписвам..Направоо.. :?
Ох,чакам само да почнат вече наградите "Писък 2009" да поразпусна малко и така..
Майко,майкоо,ше се напишкам,що го гледах тоя филм :-#
SoStarstruck
01-17-2010, 20:02
Майко,майкоо,ше се напишкам,що го гледах тоя филм :-# Кой филм,кой,я кажи..?? :-o
Майко,майкоо,ше се напишкам,що го гледах тоя филм :-# Кой филм,кой,я кажи..?? :-o
Dorian Gray
Съвет-последните двайсет минути не ги гледай на тъмно.
Добре че тъй и тъй нямах намерение да спя тая нощ.
SoStarstruck
01-17-2010, 20:08
Dorian Gray
Съвет-последните двайсет минути не ги гледай на тъмно.
Добре че тъй и тъй нямах намерение да спя тая нощ.Гледай наградите за филми на ужасите "Писък 2009" в 23:30,така и така няма да спиш.. 8-) :)
П.С: Мс за съвета,ще се гледа филма значи..
alwaysnforever
01-17-2010, 20:18
Ми зле се чувствам..объркана, тъжна.. :cry:
охх нещомеболи главата и ми е едно притеснено и ми бие сърцето силно,ама без причина...пак няква тревожност пфуу,а уж се бях оправила...
Assshley
01-17-2010, 20:27
Добра вечер се получи. :grin: Добре съм като изключим,че утре е Понеделник . ;//
valdesbg
01-17-2010, 20:28
След малко почват наградите "Писък 2009". Ще си заслужава да се гледа :)
А иначе съм екстра :) Глася се да лягам, след тях.
XTREMEFREERIDE
01-17-2010, 20:32
Още уча по химия.
Красотичка.
:o
Най-после преписах тъпите планове и мога да си легна и да се наспя :grin:
Нямам търпение да отида утре на даскало и да й натрия носа на оная смотаната по "Свят и личност" :o
А и като знам,че ще си видя момченцето :grin: :-) :oops:
Както и да е :) Айде лека на всички,че ми се спи :-)
Едит:ОБИЧАМ ГО!!!ОБИЧАМ ГО повече,от колкото може да предположи!!!Той е най-най-най-страхотното момче и се радва,защото си е МОЕТО момче!!! :grin: :-) :smt007 :-) :grin:
нааааааапушен като куууууче :D :D :D се пак подготвяме се за лекции бате няма как след 5 дена почва разбивацията :D
FantaMen
01-17-2010, 21:07
Очертава се мноого тежка седмица но мине ли успешно в даскало :D става лудница ... :grin:
Assshley
01-17-2010, 21:15
АААААа мн го обичам тва лайно бе .. !!! :D :smt007
valdesbg
01-17-2010, 21:23
^
Ако обичаш някого то той не би трябвало да е лайно(защото го обичаш, и приеммае че можеш/знаеш кое да цениш), а ако някой е лайно то не би трябвало да го обичаш(защото както определихме е лайно, а приемаме че можеш/знаеш кое да цениш).
Щото ако обичаш лайна... ми как да ти кажа изпадаш в много деликатна ситуация.
П.П. Знам. Просто разсъждавам на глас :)
на глас? Нете чувам нещо :D базикам се :D
valdesbg
01-17-2010, 21:41
на глас? Нете чувам нещо :D базикам се :D
Ми махни си слушалките от ушите :)
И аз :)
DaemonBoy
01-17-2010, 21:56
Спи ми се, но поне утре съм от 9.
XTREMEFREERIDE
01-17-2010, 22:19
Мале,най-после си лягам. :shock:
FromAutumToAshes
01-18-2010, 00:00
Търся си приятелка на име Алекс, ако има желаещи... ЛС :lol: :lol: :lol:
PS... в краен случай може и да не се казва Алекс (но е предимство :razz:) хахаха
офффф хванала ме е лиготията :X
сериозно по темата - поредната безсънна нощ... чудя се какво да правя вече оО дори няма с кого да се хване един лаф ;/
cinderella_gugutka
01-18-2010, 00:51
еми до преди няколко 4аса бях доста сдухана,но разбрах 4е ме о4акват няколко хубави събития и сега само се надявам да не се провалят и те 4е .... незнам :o
NoShTnO_iZkUsHeNiE
01-18-2010, 00:51
Ми смешно ми е и ми е забавно без причина,чувствам се като лудите :Д
Кофти...и се дължи на времето.. :x
Бахти никога не съм вярвал че ще има нещо което да ме накара да се просълзя сутринта но Ицо тази описа моята история просто....МЕРСИ БРАТЛЕ ПОКЛОН!!! http://vbox7.com/play:8f55fcc2
Сънена :o ... Днес съм именничка :-D :grin: ... Цял ден мисля да уча,че утре пак имам изпит :-o
lunichkataaa
01-18-2010, 05:50
Сънена :o ... Днес съм именничка :-D :grin: ... Цял ден мисля да уча,че утре пак имам изпит :-o
Ейй,честит имен ден!! :) Желая ти много здраве,щастие,любов и мнооого усмивки!И успех с изпитите :) Честити имен ден и на всички останали с това име!
Иначе бива,ама може и мнооого по-добре да е!Спи ми се,скоро на даскало,освен това сигурно ще ме изпита по математика!! Абе ужас :( Поне сега си пия кафето,после ще видим какво ше стане...
sunshinepp
01-18-2010, 06:11
гадно ми е..
пак ли сняг беее.. :x а тя ми липсваааа
lipsvashh_mi
01-18-2010, 06:58
навалял е малко сняг навън-искам повечко....някак съм в супер настроение-нямам търпение вече да отида на училище,за да ги видя всички-супер ми липсват :?
искам да свърши тая седмица и да се съберем като хората с компанията и да наваксаме-от кога не сме се събирали..а и суши сме се наканили да си превим сами :lol: ще се чуе усещам го..
ъъъ... нормален/на ли си бе?! Повече сняг :? така си е добре :D даже по-малко можеше, да кажем 0л/кв.м :-D
Assshley
01-18-2010, 08:09
Допивам си кафето и отивам да ям,защото нищо не съм яла от вчера на обяд и корема ми направо дава грешки. :lol: Уфф даскало .. направо :booooomb:
SoStarstruck
01-18-2010, 08:14
Търся си приятелка на име Алекс, ако има желаещи... ЛС :lol: :lol: :lol:
PS... в краен случай може и да не се казва Алекс (но е предимство :razz:) хахаха
офффф хванала ме е лиготията :X
сериозно по темата - поредната безсънна нощ... чудя се какво да правя вече оО дори няма с кого да се хване един лаф ;/А Ванеса ако се казва става ли??..
Така не ми се ходи на даскалоо :booooomb: Мисля да си полежа малко,да не бързам..И без това не съм мингала снощи.. :?
Удара ми на танци нещо яко палър имам (е нормално сега станах) :D Отивам да си правя нещо за ядене и след това вече незнам :D Успешен и безавариен ден на всички :grin:
Kukumqvka
01-18-2010, 10:16
Толкова много имам да уча.Тея въобще мислят ли,че и аз трябва да си почина?
М/у другото ме е яд,че е щяло да ме кръстят Александра,а не са го направили 8-)
FromAutumToAshes
01-18-2010, 10:25
Значи сме били двама :grin: :D
А Ванеса ако се казва става ли??..
Става, става. Всичко става ! :lol:
по темата - умирам от студд блааааааах цял ден валииии и аз по една горничка дзидзинкам цял ден рофл... Поне вече съм си на топличко вкъщи иии сега ще ям и после ще му мисля оО
kalpazanka
01-18-2010, 10:31
Снежно ми е, приятно ми е, топло, сънено.... и гладно. 8-)
XTREMEFREERIDE
01-18-2010, 11:18
Първо честит имен ден на LofYou. Да си жива и здрава,другото само ще се нареди. ;-) И на всички други именници - да ви е живо и здраво името.
Днес денят беше хубав.Изключение е само това,че много ми се спи,ама след малко мисля да си полегна.Довечера ще уча.Абе хич не ми се мисли.40 задачи имам,ПАК. :x
Priceless
01-18-2010, 11:33
Премръзнах. Ебаси гадното време ...
уу супер, няма да карам 5 часа :grin: и съм си в нас преди 3.. което значи, че мое се видим с нея :P
vikitolove
01-18-2010, 11:41
обичам това чувство :grin: :-D :D боже неска взех да правя признания :-D
дори не изчака да доди да седне и веднага почна с въпросите :-D шантава :-D
егати господина 10 обиколко на салона :shock: за загрявка без да сме прайли никви упражнения нищо :shock: едва дишах в края :-D
ся трябва да ходя да уча и после на танци :P :-) да видим какво ми е подготвил :-D
един въпрос ако може спешен отговор?!: може ли учтивоста да се обърка понякога с харесване? :-o че май давам погрешни сигнали :? :-o
абее яде се,става,не съм мн зле днеска :-D ама имам да уча мнооооооого,а ме мързиииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии ииииии
soul1199
01-18-2010, 12:45
неска мина добре,ся трябва да пиша доклад по История и да пиша едни задачи по Биология,баси пак някви раути :(
не спира да вали.. и до края на седмицата го дават да падне до -20 :-x ше чупя глави, ей... :o
soul1199
01-18-2010, 13:17
ся хапнах и трябва да седна да си напиша домашното,а така ме мързи направо...........
Magic_Girl
01-18-2010, 13:19
Влюбена, уплашена ... :(
LoveRetroMusic
01-18-2010, 13:38
Много съм разочарована от себе си;\
Как можах така да го оплескам тоя преразказ.
Направих половината поправка, другата довечера.
Прекалено съм изморена.
RoseDawn
01-18-2010, 14:47
нищо не се случва както искам..
не ме избраха за председател на ученическия съвет :booooomb:
как исках да си чуя името,когато обявяваха.. :x
разочарована съъъмм........
guinessgirl
01-18-2010, 14:56
преебана
XTREMEFREERIDE
01-18-2010, 15:01
Е,нямаше начин майка ми да не ме събуди,ПАК.Нищо де,дремнах за час-час и половина.Сега се започва със задачите.
Kukumqvka
01-18-2010, 15:11
Затрупана със задачи..
тц .. малко ми е кофти и едно такова никакво .. има само един човек, който може да ми оправи настроението!!! :(
Priceless
01-18-2010, 15:55
Не ми се обажда лайното с лайно. ;/ Оффф .. днеска цяяял ден не съм го чувала .. и сега ако не се видим не знам.. Не че ще изляза в това време де, ама .. поне вкъщи да дойде. ;/
soul1199
01-18-2010, 16:06
ами блокнах онова лайно-бившия ми най-добър приятел-даже не заслужава да му казвам така :booooomb: мръсен долен лъжец и по-добре :) та даже и на снимчицЪ неща да го видя,той ме предаде и злоупотреби с доверието и приятелството ми,незаслужава нищичко :-x :booooomb: ся се чудя,защо патето ревнува от него,при положение,че даже не мога да го търпя оня идиот,иска ми се да ми пише повече,защото почнахме да се отчуждаваме,а аз не искам това,въпреки,че не стана нищо м/у нас.,писах му смс,той не ми отговори естт..ох написах тва по История най-после,остана ми само Биологията :( :( :( обаче изобщо мн ме мързи,отивам да си направя един чай :)
DevilWish
01-18-2010, 16:08
Отново съм болна.Утре не съм на даскало.От 7 часа сутринта до сега не е спрял да ме боли корема, сега имам и температура.Просто приказка . .
playboyche
01-18-2010, 16:09
чувствам се тъп :lol: :lol: майтап бе еми супер съммм :grin: :grin:
XTREMEFREERIDE
01-18-2010, 16:44
20 задачи са out. :grin: Сега отивам да ям,после още 20 и съм free. :grin:
DevilWish, адската снимка. :-)
Assshley
01-18-2010, 16:54
Изморено ми е . Главата ме боли отново.;// Иначе се наядох като прасе леле .. :shock: 8-) Дано тая пача утре да я няма и дано не ни сложат заместничка,че да карам само три часа и да се видя с мойто лайненце ама като си знам късмета едва ли ще имаме свободни. :? Довечера ако не се прибере пак няма да имам какво да правя и сигурно ще седна да поуча по нещо,че са зле раутите .. 8-[ Времето е ужасно гадно .. даже ме сдухва.Дори и не ми се седи на комютъра .. сигурно ще стана да гледам телевизия.
tanch3t093
01-18-2010, 17:15
Мм самотно ми е някак си, нищо, че днес почти цял ден бяхме заедно.. Трябва да уча, а ме мързии.. Как не ми се ходи и утре на училище, ама няма начинн мамка му.. Ебаси и шибаното време, да те сдуха чак.. е дано успея утре да си взема блузката, че още от оня ден се чуда да си я купя ли.. Е реших :D
vikitolove
01-18-2010, 17:17
уморена :( с адска нужда за сън :smt015 но не :? че нали ако легна сега цяла вечер няма мога да спа :?
DevilWish
01-18-2010, 17:26
DevilWish, адската снимка. :-)
Meрсииии =)
Ядох и съм малко по-добре.
miss_asi
01-18-2010, 17:43
Толкова ли не можа да ми отговори на тъпия СМС?! :x Цял ден си мисля за него,къде е кво прави и дали е с някое момиче?!Не че ходя с него,ама някво тъпо беше да ни ми отговори на смс-а,яд ме е.И не знам на какво ме е яд там е въпроса. :? Като се сетя за него,ми се свива стомаха,иска ми се да го видя ... За първи път от година и три месеца го усещам тва чувство и е върховно! :smt007 Някакво супер странно ми е да мисля за някой друг освен за Бившия ми.Някка си май го забравям вече.Което е добре. :)
lipsvashh_mi
01-18-2010, 18:03
http://www.vbox7.com/play:1f155c8f
е така се чувствам-всичко естрахотно,имам мн мн добри приятели,които са ми зад гърба и ме подкрепят дори да мрънкам и ги обичам много-без Сузи иЖени и Сиси не знам как щеше да ми етолко позитивен деня след всички изнервящи фактори.Момичета още 1 път БЛАГОДАРЯ!Страхотни сте и вие....както и деня ми
За пореден път се убедих,че за някои неща не бива да си хабя нервите и подбрахме идеалната кожа за новите кубинки на Митака :D и още по-хубави връзки да си пасват-натурални материели ще се ползват 8-) и май ще има някои въргалящ се в кофа за боклук скоро-ууу а само дано да стане-искам да го видя и с онзи прекрасен надпис,който подбрах-подлааа съм,ама достатъчно прощавах :D повече няма да съм мило дете :razz: (не че съм била де).
Сега ще поуча и лягам,че утре е егати и натоварения ден просто...не ми се мисли :o
Кууче мръсно! :evil: :smt066 :smt098 :D
DaemonBoy
01-18-2010, 18:37
Скукааааааааа!!!!!! :(
XTREMEFREERIDE
01-18-2010, 18:42
Останаха ми 8 задачи.Ама няма да ги пиша.Домързя ме. :roll:
Той пък никога не си държи на думата. :o
Щеше да е мой цяла вечер,а не пак да си свири на китарата. :o
Assshley
01-18-2010, 18:55
Дано да се прибереееее .. дано дано даноо .. :(
ThePowerOfLove
01-18-2010, 18:56
Оказа се, че с една приятелка не сме приятелки 8-) Вече не знам как да се държа..
DevilWish
01-18-2010, 18:57
Лягам си да спя.
LigLichKa1936
01-18-2010, 19:00
Заспало.., :lol:
Priceless
01-18-2010, 19:05
Полудявам. Не знам къде е, с кого е, какво прави ... ГРРРРРРРРРРРРРРРР! :x
FantaMen
01-18-2010, 19:06
Една от малкото свободни вечери тази седмица и пак е скука и се чуда кво да правя :X
kindergarden
01-18-2010, 19:10
мамата си ебало...големи индивиди има...ше ме побъркат :D къде па се сети да ми пише...поне си намерих охрана :lol:
бахти идиота съм.. ако пак съм изпуснал момента, нз..
Kukumqvka
01-18-2010, 19:30
Ще гледам ''13'' и ще заспивам.. Направо е чудесно положението 8-)
SoStarstruck
01-18-2010, 19:33
Утре трябва да уча цяяял ден,а така ми се спиии :(
Assshley
01-18-2010, 19:37
Оффффффффффф ... :x :booooomb:
FromAutumToAshes
01-18-2010, 19:43
Осъзнах го ... искам приятелка :-o :oops: :D
SoStarstruck
01-18-2010, 19:49
Осъзнах го ... искам приятелка :-o :oops: :Dоще вчера го осъзна,не помниш ли..? 8-)
Нещо ми е лошо.. :(
XTREMEFREERIDE
01-18-2010, 19:54
3та вечер. :-#
Лягам,че се чувствам като утрепана.
Priceless
01-18-2010, 20:23
Пф най-накрая си намерих ластик :D Малко ми се оправи кривотията, но .. още никва вест от лайното ;/
тц .. малко ми е кофти и едно такова никакво .. има само един човек, който може да ми оправи настроението!!! :(
Кой е тоя човек бе ? 8-)
Assshley
01-18-2010, 20:51
Многоооооо мразяя така като си пишем и да ми забива на някъде еееее .. :-x :-x Направо ме изнервяяяяяяяя . . . :-x :-x :-x
FromAutumToAshes
01-18-2010, 21:50
Осъзнах го ... искам приятелка :-o :oops: :Dоще вчера го осъзна,не помниш ли..? 8-)
Нещо ми е лошо.. :(
Аз се е-бавах тогава.. ама сега съм сериозен... xax xD
ScionOfStorm
01-18-2010, 21:54
Като нещо повече от шибан парцал.
Ебати дните.
Priceless
01-19-2010, 03:25
Хахаха няма как да стигна до даскало :lol: Няма автобуси, пътищата не са почистени ... няма коли по улиците .. хохохо :D Направо отивам да си лягам и нмз 8-)
Страхотно, изпълнена с енергия и планове за предстоящия ден! Само ме тревожи факта, че ще е много студено. :( ... :)
Щастлива съм,само ако нямах изпит днес всичко щеше да е идеално,но уви ... Иначе обичам си слънцето,което снощи ме чакаше с розичка в ръка... Първия му мил жест откакто се събрахмеее ... Много се притесни милия,че забрави за именния ден и е без подготвен подарък,но аз не искам подаръци искам само НЕГО :-) :-) :-)
Навън е страхотно време наистина обожавам бурите..когато съм навън насред такава някак си се чувствам на място...просто хаус 8)
miss_asi
01-19-2010, 05:55
Нищо какти винаги. :? Навън заваля сняг.Супер носталгично ми става така.Пуснала съм си Силните Мъже,на път съм на се разрева отново.Не ми се ходи на училище.Искам да си остана в нас,на топло,да си плача с надеждата,че ще ми мене болката в сърцето.
"Реално съм на One Step To Hell ... ".Добро си го е казал най-добрия ми приятел в онази песен.Добре,че е той в последно време да ме търпи,че иначе какво щях да правя.И за тва не мога без братчето си. :smt023 Май вече всичко ми влияе.Тва не е добре,ще взема да се разчувствам и пак да се обяснявам на всичките си приятели в Любов (и момичета,и момчета!) :D .Искам лято 2010.Искам 25 юли.Искам да празнувам!Най-вероятно също така искам да се напия е един път в живота си да не мисля каква простотия мога да свърша.Омръзнало ми е от спокойния живот.Искам авантюра!Искам да обичам и да ме обичат!!!Искам ... :D :grin: Искам всичко както казва Шуши ... :D :-D Сега си пускам Billy Idol - Cradle of Love ... :smt020 :smt001 :smt020 :smt007 Поздрав за всички и лек ден от мене! :-)
lunichkataaa
01-19-2010, 06:58
Кофти... :( :( Не искам на даскало! Днес ще ме изпитва по статистика,а аз абсолютно нищо не разбирам :-# Тия моди и медиани са отврат :-s Цяла сутрин и снощи ги мъча и нищо. А тя ще ме изпитва за 6... ](*,) Трябва ми тая оценка,а как ще я изкарам и идея си нямам!!
Assshley
01-19-2010, 07:27
Вали сняг,нямам цигари,няма кафе .. дори 3 в 1 няма в тая къща. :booooomb: Направо как да не строша някой още сутринта. :x
FromAutumToAshes
01-19-2010, 07:37
Хахах ставам, поглеждам през прозореца и :shock: всичко бяло братле... :lol: По-добре не можа да стане, от тоя сняг големия сега няма да отида на даскало, имам си цигари, имам си кафенце цял ден няма да мръдна от нас :D
kindergarden
01-19-2010, 07:52
поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I :grin: :grin: :grin: :booooomb: 8-)
дано скоро има ваканцийка :oops: :booooomb: 8-)
и малко молитвени песни за грип
http://vbox7.com/play:b8b99d67 :lol: :lol: :lol:
който яде птичи крак той за мене е бунак ляля :grin: 8-)
Priceless
01-19-2010, 08:26
Лайно. 8)
DevilWish
01-19-2010, 08:38
Болна. Поне съм цяла седмица в нас :)
Меееееееега скуката просто :shock: .. Щом прочетох 300 страници книга за 5 часа край..... отегчен от живота :X
FancyGirl
01-19-2010, 10:34
http://www.youtube.com/watch?v=QEFqTO6BMw0&feature=related
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Kukumqvka
01-19-2010, 11:07
Замръзнах на тая спирка.
Ама сега ми е добре,на топличко.
GossipGirl89
01-19-2010, 11:09
Па уж добре :D Взех си най-тежкия изпит за семестъра (по Статистика) с 3 и съм много, много доволна от себе си :grin: Имам още два да взимам тая седмица и да се надяваме, че ще приключа без поправки :)
DevilWish
01-19-2010, 11:20
Зле, гади ми се. Лежа. Ще гледам филм. Вчера сладурчето ми много ме зарадва, но днес му казах да не идва, защото наистина не ми е добре :#
vikitolove
01-19-2010, 11:48
егати шибаното време :D поне ме спасява от нежелана среща с нежелан човек :-D :lol: както и да е
защо неска трябваше да ми кажат че днес след часовете ще имаме тренировка :lol: нложи ми се да играя с ботушите :lol:
май започвам да се увличам по един от съседния клас :-o :? защо точно когато не е момента аз ще реша че трябва да се увличам по момчета и т.н. :lol:
ми спинках :grin: и сега се грея
Как може да има такова влияние над мен бях толкова скапан а тя просто ми прати 1 своя снимка и аз грейнах.Как може с 2 думи да усмири звяра в мен...не съм срещал друга като нея и мамка му ужасно много я искам и ако нещата вървят все така мечтите ще стават реалност :grin: :grin: :grin:
А просто снощния разговор който проведох с Цветито ме разби отвсякъде това момиче ме разбира отвсякъде само заради нея ще отида до Варна дори и само за да я гушна за това че толкова много ми помогна в тежките ми дни :-) :-) :-)
ScionOfStorm
01-19-2010, 15:42
Горе-долу - в някои отношения зле, в други - що-годе.
Spitting blood... :Р
Priceless
01-19-2010, 16:08
То просто трябваше да се каже .. нямаше как :lol:
Кой е тоя човек бе ? 8-)
Я,Коцето :-D
К'во прайкаш бе?!Как си?!Що си?! :)
Напоследък все повече стари съфорумници започват да се появяват :grin:
По темата:Чакам мъжо ми,после ще минем през мойта лигла и ще ходим да пием по нещо :),а като се прибера ще трябва да преписвам 6 листа голям формат по едната практика :?
Както и да е :) Бягам да се оправям,че поне ако майка ме види в стаята с ботушите да не вика ... Ще й кажа,че съм забравила нещо и за това съм влязла 8-)
DevilWish
01-19-2010, 16:26
Амиии що годе добре съм.Корема ми къркори.
Отивам да си пия хапчетата, след малко ще вечерям.Един ден си мина.Неусетно почти. . :С Дам...
пак правя глупости :( после що съм тъжна и не ми минава..
Priceless
01-19-2010, 16:34
Пуши ми сеееееее... ама в стаята ми е димна завеса вече.. И се изнервям на глупостите, които ми наговори .. амаа арее да се оправя. 8-)
lipsvashh_mi
01-19-2010, 16:58
супер динамичния ден имах-първо бях на английски,после на урок по био-супер беше ,че на ония изпит важния имам 5,75-5,80..нереално просто :D
от там да взема една приятелка и хоп на даскало за първи мас контролно както и последен същата история.....на връщане от 4 опита за падане 1 се ударих много яко,а другия път ме спасиха,за което тоя човек не знам как да му благодаря-ама все по скъп ми става с всеки ден,много е готин :)
подитивността ми се върна и съм по-нахъсана от всякога...заслуга имат много хора :)
Щастлива от факта,че си взех изпита макар и с 3 :D :-D ... Обаче и малко се ядосвам,нямам истински приятелки май,как е могла да му напише такова нещо... И сега слънцето ми си мисли,че съм голямо клю-клю .... :o
DevilWish
01-19-2010, 17:41
Вечерях . . получих смс от милото и съм хепи, защото съм толкова уморена и се надявах утре да не идва, просто нямам сила сега за нищо и стана така, че трябва да ходи на разни места и няма да дойде. =)
Добре, че го видях в понеделник =) :-) :-) Обаче така ми липсваа :(
Кой е тоя човек бе ? 8-)
Я,Коцето :-D
К'во прайкаш бе?!Как си?!Що си?! :)
Напоследък все повече стари съфорумници започват да се появяват :grin:
По темата:Чакам мъжо ми,после ще минем през мойта лигла и ще ходим да пием по нещо :),а като се прибера ще трябва да преписвам 6 листа голям формат по едната практика :?
Както и да е :) Бягам да се оправям,че поне ако майка ме види в стаята с ботушите да не вика ... Ще й кажа,че съм забравила нещо и за това съм влязла 8-)
Ми ко да правя, бачкам и тва е... ти как си? 8-)
Assshley
01-19-2010, 17:58
Бахти съдбата .. :lol: Направо нямаме равни с тва момченце .. само глупости да искаш. :lol: :smt007
vikitolove
01-19-2010, 18:41
какво толкова му има на личното общуване :-o ей тва не мога да рзбера :? оф защо точно мой приятел и съученик на вс отгоре :? уф ша му са и късмета :? добре че спрях темата преди да сме се скарали :neutral:
DaemonBoy
01-19-2010, 18:44
Някак си средно.Нито уморен, нито превъзбуден.
Snickers
01-19-2010, 18:45
:smt049
brokeninside13
01-19-2010, 18:46
ааа ФАК УЖАСНО...преяла :booooomb:
DaemonBoy
01-19-2010, 18:50
Точно тази песен ми трябваше. :grin: Сега ми е кееееф!!!
kombarka
01-19-2010, 18:57
I think `bout the lil things that make life better.. This is the best feeling. I hope that it will stay. Please, dont go away! :cry:
кято цяло съсипанаааа... :-# :cry:
kindergarden
01-19-2010, 19:10
вече спира да ми пука за живота :D живея за събота следобед ама преди тва сутринта ще имам пробен изпит по ае и ще видя колко нищо не знам..шит хепънс :grin: :D ама после ше се ходи на баскет нема как....СПАРТАЦИ ЮНАЦИ :grin: ше си видя любимия баскетболист..мамин златен той :smt007 8-)
guinessgirl
01-19-2010, 19:22
мииии некфо влюбено ми е :-)
XTREMEFREERIDE
01-19-2010, 19:34
Прибрах се от рожден ден,току що.Сега сядам да поуча по математика и после лягам,че умирам за сън.
brutaLxxbunny
01-19-2010, 19:42
леко тъпо .. нали знаете,края на срока :-o
FantaMen
01-19-2010, 22:49
Мине ли .. утре (вече си е баш днеска ) без двойки ше е перфектно а ако няма даскало заради студа ( за Бургас става въпрос ) нпрр лудницата :d
ух.. четвъртък е the D-day.. :D буквално
XTREMEFREERIDE
01-19-2010, 23:22
Спи ми се!
FromAutumToAshes
01-20-2010, 00:33
На мен пък не :-o
summer_moon31
01-20-2010, 02:40
спи ми се..чакам да ми мине ужаса от страшния филм, които гледах :shock: или да си легна със слушалките?? :smt020 хахаха
miss_asi
01-20-2010, 05:24
Ядосана съм й.Защо се прави на гъз?!Само това не можах да разбера.Иска да си ходи на тъпото село,за да си се напие само и така по нейните думи щяло да й мине.Любов не минава.Тва е траяно и продължително заболяване.Има живия пример пред себе си.Вместо да дойде с мен и приятелите ми от класа,които и тя познава,тя ще си ходи на селото,за да се напие самичка и после да ми реве по телефона.Същото стана сутринта на 1 януари.Цяла нощ,купон,после кво?!Ревеше ми за тоя боклук 2 часа.А я викам вече не занм за кой път ...
What Goes Around Comes Around ... :? Иначе наистина се надявам това със хижата на 29 и 30 да се получи.Снощи какво прибиране направих.имах чувството,че секундите са сякаш векове.Радвам се,че татки беше добре,защото ако беше станало нещо със него ... щях да умра!Но за щастие всичко беше наред.Радвам се само за това и заради факта,че със най-добрия ми приятел се сближихме малко по малко. :) Липсваше ми адски много.Вярно,че се храним,но той си ми е братчето,не мога без него.Айде лек ден на всичко днес. :-)
Сънено все още :? ... Уф днес трябва да уча яко отновооо ... И ще помагам на една приятелка да си вземе изпита,с неразрешени средства :-D ... Добре,че довечера поне ще си видя слънцето :-)
Priceless
01-20-2010, 06:06
Спящо. След малко се обличам и отивам в най-добрата ми приятелка да пия кафе. Хах странно е, че все още я наричам така без да се замислям, толкова много неща преживяхме, толкова много ХОРА застанаха между нас .. ама както и да е днес ще имаме време да си говорим доста :) ... ииии ще чакам туй лайно да се сети да ми пише .. или да ми се обади ;]
Assshley
01-20-2010, 07:27
Сънено ми е. Едвам си отворих очите и трябваше да уча ама ме мързи адски много. 8-) И без това трябва след малко да влизам да се къпя .. а крака адски много ме боли и незнам.;// Притеснявам се за лайненцето,как ли е .. дали му няма нещо на тиквичката .. снощи ако пак е спал в тоя глупак 100 % са правили глупости ама айде. ;) Ще го чуя по-късно.Иначе ми е притеснено за класното .. баща ми ме дразни и снега отвън също.Не искам да е студено. :(
а имам да уча по история за утре... естествено, когато ше се виждаме с нея, времето трябва да минава "адски бързо" :( дано втория срок съм първа смяна
monituuu
01-20-2010, 08:34
Затъпявам си .. и като гледам тоз сняг навънка ми иде да се гръмна. :x Проблемите нямат край, само се карам с наще от събота , в даскало нещата са много зле , моят дрислъо сао ми прай сцени на ревност и допълнително ме дразни .. на всичкото отгоре след малко съм на дскл ;\\ Искам само да стане 7 часа и да съм си с моят :)
DevilWish
01-20-2010, 08:46
Mисля си днес да излезна. . =) Болна или не, въздуха е добре за мен.Навън е като пролет все пак.
от днес имам вече нови маратонки :D едва намерих за моя крак да станат... след 2 часа съм на даскало.. пълен шит!
DevilWish направо ти завиждам за времето, тук днес цял ден вали яко сняг едва отидох до магазина без да се пребия :-D
По темата: Зле ще диктувам темите за изпита на една приятелка докато е на изпит,а ако се издъни нещо не я виждам както не е учила изобщо ... Много ме е яд на такива хора цял,живот нищо не е направила сама, с преписване влезе и май така ще я караме до край :o :-x
FancyGirl
01-20-2010, 09:32
Ами преди малко станах и ми беше много ок, супер яко сняг има навънка не помня от кога не сме имали толкова сняг ебахти кефа :grin: и сега ми стана малко тъжно но ще се оправя след малко. Слушам си Азис от сутринта на къде повече да съм се чалнала... незнам, но днеска ще го ударя на киномания ... и все пак Азис - Бивши :-({|=
vikitolove
01-20-2010, 10:18
много въпроси и малко отговори :? като исключим това се чувствам добре :)
оф всех и да се разболявам,но няма да ида на лекар :? не ща :?
ммммм мии не знам,чак зле не съм,ама и добре не съм мн мн,хаха искам март месецццц вече,че тъпата сесия идва и тя ми развяля още повече настроението :Д или поне да мине най-гадния изпит във Вторник...
FromAutumToAshes
01-20-2010, 11:09
Хахахахахах жалката работа ко*еле ...как може да има толков тъпи хора :razz:
Ми ко да правя, бачкам и тва е... ти как си? 8-)
Миии аз съм супер :) По-влюбена и по-щастлива,от когато и да било :grin:
По темата:Хапвам чипс и пия кола ... Как да съм?! :lol: За сега супер,но след малко като ми се подуе стомаха и ми се наложи пак да пия хапчета ще е страшно :? А хем си обещах,че няма да консумирам такива гадости ... :?
Абе не ми пука 8-) Ще ме боли два-три часа стомаха и ще ми мине ;)
Като цяло ми е яко :grin: Само ме е яд,защото моя лигльо си е легнал да спиии :( ... Ама май и аз ще направя същото,че тия 35 минутни часове ми дойдоха в повечко :D Добре,че до края на седмицата (поне) ще са по 35 мин. и голямото си ни е 30,а не 20 мин. :grin:
Пффф к'во ми става бе :shock: :-D Само за даскало приказвам ... :-D
Както и да е ... Ще си доизгледам филма,ще си нахраня рибоците във фейсбук и ще си легна :P
SmilezZz
01-20-2010, 12:09
Добре :D :D
Priceless
01-20-2010, 12:13
Имам час да се оправя .. не знам как ще стане, ама ще се пробвам :D Или се чудя дали направо да го викна вкъщи ... :?
DevilWish
01-20-2010, 12:40
DevilWish направо ти завиждам за времето, тук днес цял ден вали яко сняг едва отидох до магазина без да се пребия :-D
По темата: Зле ще диктувам темите за изпита на една приятелка докато е на изпит,а ако се издъни нещо не я виждам както не е учила изобщо ... Много ме е яд на такива хора цял,живот нищо не е направила сама, с преписване влезе и май така ще я караме до край :o :-x
Oo наистина е много хубаво тук :С Бих те взела при мен :-)
Бях навън за малко, отрази ми се добре това излизане.До сега 2 часа се занимавам да изпитвам майка ми :razz: но вече се уморих :С 100 пъти я попитах едни и същи думи :С <(
Развълнуванааа слънцето ще ми идва на гости за първи път в общежитиетооо, нямам търпение вече да го видя :-) :-)
DevilWish
01-20-2010, 15:15
Пф тъпо ми е.Чувствам се супер зле /психически/.Баба му е зле :( А дори нищо не беше казал.Мраза да ми спестява лошите неща :( Офф.И заради една простотия щях да направя кавга с него :(
Просто искам да минат няколко часа и да ми пише дали ще ходи да тренира футбол или не, какво е решил и тн.Искам просто да ми напише, че ме обича /отново :)) / .Нуждая се от него и знам, че и той се нуждае от мен.
kombarka
01-20-2010, 16:08
Чувствам, че тези дни са най-кошмарните в живота ми. :?
MoonSweeT
01-20-2010, 16:17
горе долу..по скоро горе :D
Assshley
01-20-2010, 16:46
Супер ми е убито днеска. ;//
DevilWish
01-20-2010, 17:10
Имам супер лошото предчувствие, че ще се скараме :( И то за глупост. :(
Преди половин час се прибрах и още ми е студено. Не е спирало да вали от два дни (сняг) и това ме нервира 8-)
DevilWish
01-20-2010, 17:22
Пф ще полудея.Мразя да не ми отговаря на съобщенията. :# Ако отговора му не ми се понрави усещам, че кавгата 100% се задава.И този път ще съм сурова :С
Kukumqvka
Ich bin froh..
8-) :)
miss_asi
И по-добре съм била.Ще почета по история малко,за да може утре да изкарам 6.Иначе тоя сняг е ужасен.авсякъде по София е ужас.С тате сме се прибирали около час и то само от Бояна до Панчарево,смятайте.Ужас!
леле как се ядосах... и то не на моя истроия,а на чужда :x :x :x :x тия мъжките са големи отрепки
DevilWish
01-20-2010, 18:02
Не се скарахме =) И се радвам много за избора, който направи =) И се надявам мама да си дойде скоро, защото ми липсва =))))
XTREMEFREERIDE
01-20-2010, 18:14
Нещо средно между нещо и нищо. :? Супер тъпо ми е,особено след всичките тези 50 задачи по математика,ОТНОВО. :o Снощо учих до 2:30 по физика,но си заслужаваше. :grin: Денят започна хубаво и ще свърши с болки в корема ако той продължава да крие от мен.Защо момчетата винаги потискат чувствата си? :o
Assshley
01-20-2010, 18:48
Скучно ми е и ми е тъпо и ми адски нервно и Него още го няма.|(((( . . Сигурно по-късно ще седна да поуча по история,че трябва да ме изпитва .. въпреки,че много ме мързи и ако се прибере едва ли ще стане.Пфф дано пък баща ми да не се прибира,че не ми се разправя с него. :x Притеснено ми е .
FromAutumToAshes
01-20-2010, 19:20
Офффф :Х ще се гръмна ;(
soul1199
01-20-2010, 19:21
нз,какво искам... и още един пробелм,онова момче непрекъснато го срещам по коридорите,съдба или не,аз в началото на годината изпитвах симпатии към него,но той не ми обръщаше внимание,а сега,когато мина по коридора той не спира да ме гледа,чувствам се адски добре,когато ме погледне или ми се усмихне,за това неска го дарих с една усмивка,та ние даже не се познаваме...няма,как да се запознаем :( колко пъти пробвах да отида при него.....нямам смелост..ех този срам,само ,когато съм около него се проявява :oops: :oops: :oops:
brutaLxxbunny
01-20-2010, 19:28
добре,предавам се .. имам нужда от любов и то на момента :smt022 не издържавм вече сама...
FancyGirl
01-20-2010, 19:31
По същия начин както се чуствах и снощи, мисля да чета малко Здрач, че отдавна не съм чела и да спа... :(
шанса... аз си знам, че нещо ни пречи... знам и какво следва - 2ра смяна 2рия срок.. просто шанса!
FancyGirl
01-20-2010, 19:43
Отменя се... приятелката на брат ми е сега ще дойде и ще играем карти аз,тя и брат ми... което е добре защото ми се играеха много а и ми ставаше тъжно така че това поне ще ме разсея. Супер :) :-)
lipsvashh_mi
01-20-2010, 19:43
ох,добре,мина иднес-имам 6 по БЕЛ за срока,а по химия и био си направих контролните...иначе белот целодневно метаме в даскало-мноого сме ученолюбиви до 1 :D не ми се мисли просто..
но езабавно,всички са супер позитивно настроени и такаа ме зареждат-той особено :-D хем ме дразни,хем много си го обичам-объркана история :lol: както ида е-важното е че се усмихвам пак след онзи период 8-)
Assshley
01-20-2010, 20:00
ОФФФФФФФФФФФ :-x :-x :-x :-x
kindergarden
01-20-2010, 20:12
иии кой има 5 на класното по руски....ааааааааааааз :grin: :grin: :grin: и 6 за срока аа мамка му само химията остана 8-) дано да се смили над мен и ми пише 6 без да ме доизпитва :oops: 8-) :booooomb: 8-) :booooomb: 8-)
ScionOfStorm
01-20-2010, 20:29
ОФФФФФФФФФФФ :-x :-x :-x :-x
+1
X_X
DaemonBoy
01-20-2010, 21:12
Много добре :grin: :grin: Нека сега да ги свалят от първото място!!!
FancyGirl
01-20-2010, 22:28
:-k :-k
защо ме боли подяволите... :-k
Какво те боли бре? :-o
Някакво никакво ми е :?
Тоооталната скука ей! Само 2 часа е и няма какво да прави направооо :-x :-x ](*,) Отчаян съм направо :roll: :roll:
FancyGirl
01-20-2010, 23:02
Абе е на мене ми някакво-никакво и тъжно е незнам какво ме боли точно :(
ти защо си така :P
Абе е на мене ми някакво-никакво и тъжно е незнам какво ме боли точно :(
ти защо си така :P
скука, еднообразие
FancyGirl
01-21-2010, 00:01
лошo :(
Притеснена съм,след 2 дни съм на изпит а нищо незнам ... От днес трябва малко по-сериозно ... А снощи беше супер милото пак се ядовсваше,но и ме радвашее .. Ей много си го обичкам :-)
mechtaq_za_teb
01-21-2010, 05:00
Свърши... няма го вече.. :cry: Окончателно сложихме край.
*Гушшшш*
soul1199
01-21-2010, 06:13
след малко се обличам и отивам на дск...практика до 4 часа имам :( :( :( :(
ми... тъпо, как... днеска тест по ЗБУТ, писмено по история... остава и по ООП да имам и направо не знам.. и по-лошото - ше си вися у нас :?
monituuu
01-21-2010, 07:06
Ей ще се побъркам :-x :-x :-x
DevilWish
01-21-2010, 07:50
Mного кофти :( Наистина :( Дръж се :( :-)
Слушах някакви тъжни песни и ми стана супер сдухано.Будна съм от 7 часа, огладих, очистих.Просто не знам =)) Леглата оправих.Трябва ноктите да си изпиля и да се лакирам, но може и по-късно.Сега дойде време за малко почивка.Нямам търпение моят принц да ми пише смс.Нуждая се от него.
Assshley
01-21-2010, 08:13
Ох дано сега като изляза преди даскало да си харесам някакви ботушки други,защото краката ми замръзват супер много в тоя шибан сняг. :o И тоя шибаняк снощи пак не се прибра и не ми се обади и изобщо нищо и,защото съм инат днеска няма да си направя труда да го потърся изобщо. [-( Да го видя кога ще се сети. :roll: Днеска хем сме с намалени и почваме по-рано и пак ще свършим чак към 5 и 20 сигурно .. с тея 7 часа.;х А исках да му се обадя да се видим ама няма .. !!! :x
FantaMen
01-21-2010, 08:27
Успах се за тренировка :-x ](*,) ](*,) Неска имам практика :grin: :grin: :grin:
Лигаво ми ееее ... Милоото само ми прашта някакви забавни смс и не мога да се съсредоточа да уча ... Уф искам вече да е февруари и да съм втори семестър :-D
meriLinka
01-21-2010, 09:15
Болна ;Х умирам от скука ..
DevilWish
01-21-2010, 09:15
Tъпо.Скучно ми е.Рано рано направих всичко сега цял ден какво ще правя и аз не знам.
vikitolove
01-21-2010, 10:33
ммм....нз
радвам се за един съученик че заминава за Брюксел мисля че беше,за някакъв проект :) той го заслужава :)
несправедливо обвинявах госпожата по математика :? ся ми е малко кофти :?
кака заминава утре дано да спечели :) положи толкова труд и само тоя пак да не е доволен ша му строша нз кое :o не той се състезава :o
трябва да си седна на задникаи да си понауча думите най-после :?
ще се раболявам май :? отървах се от нежеланата среща :D
малко по-малко закрепвам и без това не толкова силното приятелство с него :) дано само не сгафи някой от двама ни и да се разруши всичко :( и без това ми е трудно да го погледна :(
slun4ice_90
01-21-2010, 10:39
Никак съм... :-o
Kukumqvka
01-21-2010, 10:39
Обичам го тоя немски,бе!
Чувствам се страхотно. http://www.sandev.net/alexander/mystuff/skype/assets/images/skype-58.gif
dqvolcheto9
01-21-2010, 10:57
Много злеееееееее :(
FancyGirl
01-21-2010, 11:06
Днеска съм сравнително добре :---) мислех да ходя в магазина,но няма ще си се излежавам докато стане време да ходя с мама, баба и другите да празнуваме. Имам най-перфектното момче на света [-( [-(
p.s обичам го :smt007
ShawnMac
01-21-2010, 11:14
Имам някакво странно предчувствие , че днес пак ще стане нещо гадно.
П.С Обичам те С :smt007
DaemonBoy
01-21-2010, 11:18
Уморен и мисля да легна да си почина.
DevilWish
01-21-2010, 11:19
Лакирах се и единият нокът стана великолепен, всички други ужасни =))))))) не ми се занимава, за това.
FromAutumToAshes
01-21-2010, 12:33
Йее имам златна карта за стриптийз бар :lol: :lol: :lol:
BlueKnife
01-21-2010, 13:57
ако не бех толко болнааааааааа..........
ThePowerOfLove
01-21-2010, 14:22
Контролното беше гадно. Сега разбрах, че 3 от 4 задачи са ми верни :grin: :-) :)))
офф нищо не ми влиза в главата:(
Assshley
01-21-2010, 14:55
Ох .. притеснено ми ее .. много. :(
DaemonBoy
01-21-2010, 14:57
Наспах се и се чувства много по-добре.
SmilezZz
01-21-2010, 15:06
Зле :-# :cry: :cry:
DevilWish
01-21-2010, 15:22
oh my fucking God :# Филмът беше уникално тъп по сюжет и по-точно краят му, но беше ужасно ужасно страшен :shock: пффф.Едно време гледах такива филми без проблем.Какво ми става от седмица-две не ми е ясно.Само се оглеждах, запалих лампите.Пфф направоооо :shock: :booooomb:
И си свалих 4 български филма и съм много доволна.Сега ще си пусна още някакъв филм още малко да се понаплаша =)))
XTREMEFREERIDE
01-21-2010, 16:13
Инзу,Ник,Спайк,Сю,Пешо,двет Васи-та,Брейв,Бобо,Мар .. обичам си рибките,бее! :smt007 :smt007 :lol: Охх,днес така леко релакс.Гледах Аватар.Лошо качество,де,ама филма много ми хареса.Ще се стегна да отида на кино да го гледам пък. [-( Слънчо се прибра и ми разказа къде е бил.Глупавичкото ми freerider-че.Скочил бил от 4 метрова скала.Ненормалник. :shock: :shock: Много се плаша така.Аз не скачам,той ще скача..ааа. 8-)
Никакво учене днес.Посветена съм на коремни болки,ядене,филми,музика,ча т,facebook,teenproblem..абе,всичко друго,но не и учене.
btw,малко съм нервна.. :smt093
nymphadora
01-21-2010, 17:23
:smt060 и то в най-неподходящия :-|
vikitolove
01-21-2010, 17:31
оф ша му са и скайпа :x и ся зако не мога да вляза :x :x тъп скайп :x
lipsvashh_mi
01-21-2010, 17:31
^
и аз тъй ,ама не е толко неподходящ-ама ще се чуе :-D има време,засега вс на 6
добре иначе ще завърша срока и съм доволна-всичко ми се нареди след като си изкарах от главата онея истории...живота не може да е по-хубав-е,послъгах,може,но и това ще стане предполагам..
иначе днес засякох един бивш съученик,но по тъпа случайност не успяхме да си кажем здрасти в пертъпкания рейс,поне сме се видяли и сега се разбираме кога да се видим,че от 7 клас ехей,мн време мина :lol:
miss_asi
01-21-2010, 17:37
Дано,дано,дано ... :grin: Просто адски много се надявам!Ходи ми се супер много но този хижа.Просто изпуснах 2 -3 чудесни купона,не трябва да изпускам и този.Иначе ще се гръмна ... :o Искам!!!Искам целият този разврат,които ще е на тази хижа,искам алкохола,нагрилето и тревата ... Имам нужда да съм някоя друга за една вечер.Да се забия с който си искам и да се напия даже ... :D Охх,ходи ми се супер много.Само мама и тате да кажат ДА! :)
писна ми от таламуси и хипоталамуси......спасениеее искам :(
DaemonBoy
01-21-2010, 17:48
Изкукал!Тази песен е размазваща!!!