PDA

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

iiordanova
02-10-2010, 13:35
Научих си по Математика .. сега продължавам с Физиката. :( А след това География .. пфф! Днес ми е среден ден .. нито хепи , нито нищо! 8-) Дано утре бъде по-хубав ден. (: Искам .. да е топло , да съм с приятели по улиците .. :lol: , да се лигавим! :lol:

armanilove
02-10-2010, 13:38
Скарана с най-добрия ми приятел... много зле и наранена и обидена и ... абе зле... :o

vikitolove
02-10-2010, 13:39
наспата :D :grin: да ви е яд пък :P :-P и ся ще папкам,че умирам от глад :lol: започнах да измислям някакви идеи :D

Assshley
02-10-2010, 14:13
Наспата ии наядена със сладкиш. :grin: Ще ми се наложи да изляза в тоя студ въпреки,че изобщо не ми се иска и краката ми пак ще са мокри като се прибера и вече довечера ще съм с температура. :o Ще се обадя по някое време на тва бебенце да го видя къде е,че ми липсва гласа му.;х 8-)

DaemonBoy
02-10-2010, 14:17
ЯДОСАН!!!! :-x Как не им се излиза ве?Няма да ходя сам на тренировка я.

insane7
02-10-2010, 14:25
Тъкмо се прибрах и краката ме болят.
Оф, искам да е лято. Писна ми от този сняг вече.. След малко трябва да стана да си почистя малко стаята, ама на мен нищо не ми се прави. :? Че и после трябва да уча. :shock:

eatshitsfuckinbitchezhah
02-10-2010, 14:28
голямо съм зленце.

DevilWish
02-10-2010, 14:35
Оправих се напълно, само едното нещо ,което бях решила да направя за даскало се отказах да го правя /мързел/.И като се замислих се сетих, че трябва да пратя едно нещо на тая по английски.
Офф така го искам . . вече ме хвана яд, че не дойде :(

3oPuTy
02-10-2010, 15:41
ShawnMac абе бот ти сериозно ли мислиш че имам приятели от тука ве хахаха пък и вярвай точно тука с авери не бих обсъждал нищо :lol: Пък и вашето си е чисто лигавене тъй че не ми се обеснявай хич ;) От тука само Зорито уважавам всичко друго back off чаткаш хомо ? FancyGirl върни се иначе се самоубивам кълна се :-o Абе тука да не са се завъдили овчари кви овце кви стада бла бла редовните 100 кила лайна :D
По темата: Зори еми нали за това сме ние по малките да ни учите на ум и разум :P Иначе съм си просто ooookkkkkk нямам от какво да се оплача и грам :grin: :grin: :grin: :grin:
Aaa поласкана съм :oops: :-)
А иначе другия път гледай да слушаш кака си 8-) :-P

Аз пък мисля че и Зорито0 понякога се поизлигавя,и стига си обсъждал/а другите,кфото си искат ше пишат тука....

по темата-все тая :X
Тук не обсъждаме кой е лигав и кой не ... А това,че понякога обръщат темата в чат ;) А и кое ми е лигавото на мен :) Я сподели :P

1-во отговарях му на поста няма кво да го обсъждам не го познавам и се радвам за което ;) 2-ро за Зорито си е лично твое мнение с което не съм съгласен но няма значение :)
По темата: Малее ще я изям просто това момиче ми пали кръвта утре съм от следобяд на работа и съм направо ЛООУУУУУ 8)
Бреййй като знам едно време как не се понасяхме,а ся к'ви ги говориш за мен :-D :-)

По темата:Снощи се прибрах в 04:30 ... Станах в 08:30 ... Отидох за 2 часа в даскало и се прибрах 8-) Днеска нямам сили за нищо,но въпреки това след малко пак излизам 8-) Ще си видя милото и шматкатааа :grin: :-)
Оффф отивам да се оправям,че имам 20 минути до срещата :?

FuCkInBuBbLeGuM
02-10-2010, 16:03
Лелеее как може да го харесвам толкова бе?! Пффф и като знам, че нищо няма да стане... мамка му :cry: :smt007

SoStarstruck
02-10-2010, 16:10
Ядох бисквитки. :grin: Доволна съм.. 8-)
Днеска пак я оплюхме оная.. уж да си мълча и да не се занимавам вече,ама пак не се сдръжах и като се разприказвах.. Сега ако стигне до нея пак ще ме търси в Skype и ще ми дава обяснения. Оф,да взема да порасна вече и да не обръщам внимание на тия глупости. Аман от ограничени хора .. :? Трябва някой да им свали самочувствието,крайно време е.

Kukumqvka
02-10-2010, 16:13
Много съм добре вече.. (:
Обаче егати и ограничените хора има на тоя свят 8-)

Faces
02-10-2010, 16:32
Ами какво да ти кажа како Зори грешки на младоста :-P Имаше разни...индивиди дето ми пълниха главата с глупости.Но минало заминало важното е че те опознах до известна степен и си наистина супер :) :-) :-)
По темата: Днеска беше ебати айляшкия ден на работата цигарки лаф и мнооого смях :D Сега съм готов да се спускам из тъмните улици на града спусна се плътния мрак...сега е моето време 8)

xXTOXiCXx
02-10-2010, 16:36
Грипозна и влюбена! :D :D :-)

DevilWish
02-10-2010, 16:38
Пф малко се ядосах ...Т.е. честно казано много се ядосах.Супер много го ревнувам :# и това беше нещо ,което пак ме разтреперя.И след малко трябва да ядем, хич не ми се яде, нищо не ми се прави.Ревнувам го.И това ми скапа цялото настроение :# :# :# В момента ми трябва 1на цигара :# :#

babity
02-10-2010, 16:57
Притеснявам се за утре, че може да не успея да свърша всичко в един ден. Освен това той се е върнал. Днес си писахме и вече няма мърдане. Оставаме си нещо като (ама не точно) секс бъдис и никой няма право да рови повече. А аз изобщо не съм сигурна дали някога пак ще ме потърси. Май си е изкарал по - добре, отколкото си мислех.

Отделно друг човек ми липсва. Започва да става доста специален за мен и... страшничко си е.

И черешката на тортата е това, че от няколко дни не съм си подавала носа навън, нашите и двамата са си у нас и полудявам. Постоянно някой крещи на някой за нещо. Бойно поле е!

SoStarstruck
02-10-2010, 16:59
Олекна ми. Отивам да си гледам филмчето и да се наслаждавам на сегашния си триумф. :grin: Дано не е кратък само..

FromAutumToAshes
02-10-2010, 17:01
Чувствам се НЕобичан ...

meriLinka
02-10-2010, 17:02
Уморена .. МНОГО уморена ..

vikitolove
02-10-2010, 17:04
ям солети за вечеря :lol: и пия мляко с какао :lol: егати вечерята :lol:
да взема да ги препиша тея 4 листа,че ей ся ще ме хвани мързела :lol: после и малко думи трябва да припомна и съм ок :grin: :lol:

DevilWish
02-10-2010, 17:10
Просто полудях.Пак му вдигнах скандал.Разтреперях се цялата :# Нищо не хапнах от вечерята.Просто съм бясна и ми се реве, но няма :# :( Оооооооооооф :( :-# Трябва ми някой, с който да си поговоря :С

FromAutumToAshes
02-10-2010, 17:12
Да си предложа услигите ? :D ... Не че нещо, но просто обичам да помагам на хората :)

DevilWish
02-10-2010, 17:15
Да си предложа услигите ? :D ... Не че нещо, но просто обичам да помагам на хората :)
Хубаво ще е ,но нямам скайп и тн.ще ти пиша едно лично ако може :) И мерси :-)

FromAutumToAshes
02-10-2010, 17:17
За нищо :) Пак заповядай =]

vikitolove
02-10-2010, 17:18
Просто полудях.Пак му вдигнах скандал.Разтреперях се цялата :# Нищо не хапнах от вечерята.Просто съм бясна и ми се реве, но няма :# :( Оооооооооооф :( :-# Трябва ми някой, с който да си поговоря :С
много е гадно така :(
помощ предлагам ако искаш или приятелско рамо :)
видях че нямаш скайп по-горе кажи ми MSN си ако имаш :) и ако искаш де :)

iveetyy
02-10-2010, 17:28
Супер объркано . . Damn . .

mArMaLaDkA
02-10-2010, 17:29
Глезих си косата досега, че беше в безумно състояние. :D Боли ме стомаха и как няма всъщност, като цял ден карам на n брой сиренки и курабийки, 1 домат, 1 суха паста, горещ шоколад, 2 в 1, 2 шоколадови бисквити... хич не ям боклуци. 8-) Ядат ми се бъркани яйца, обаче току-що си мих косата ии...

Да не говорим, че продължава да ми звъни. Тва е всЕка вечер, бахти. След 3-то позвъняване, на което не отговоря, би следвало, че това няма да стане и по-нататък. :-o

голяма съм лигла, знам. ;д

dqvolcheto9
02-10-2010, 17:34
Уж съм добре.Цял ден шмиткане из града ми се оказа приятно.. :grin: Обаче още не съм учила по гео -добре ,че е малко. Почна да ми писва от него и самия тои забелязва ,че не му обръщам внимание и почва веднага да ми се мазни :o

ReachlessGirl
02-10-2010, 17:55
Мисля се за нещо, което синеОокия ми подметна като идея ии целия ден съм го отдала на мечти .. :D Много ми се иска да стане .. :smt007

SoStarstruck
02-10-2010, 18:05
Мисля си.. Fuck,fuck,fuuuuck !

mArMaLaDkA
02-10-2010, 18:05
... което ме подсеща: Do you wanna fuck? :-({|=

DevilWish
02-10-2010, 18:12
Сега си пиша с една жена и малко се поуспокоих.Каза ми същото, което би ми казала майка ми :С Пак съм аз в грешка.Прекалявам постоянно :( Моля те Господи, да не ми се сърди и да го забрави :(

SoStarstruck
02-10-2010, 18:12
..Yes,I wanna do! :-({|=

Нещата са добре засега. Няма да вляза в Skype,ще се правя на приятно разсеяна. Заклевам се,че това са последните игрички,които играя. На 18 съм (почти),какви са тея глупости .. :?

Gigigi
02-10-2010, 18:21
Толкова е скучно вкъщи а и пък не ми излиза в тоя студ... Пак пред компа :?

dqvolcheto9
02-10-2010, 18:21
Лелеее как може да го харесвам толкова бе?! Пффф и като знам, че нищо няма да стане... мамка му :cry: :smt007

и аз съм така много гадно чувство.. // Лига като ще ми праиш на яд къш у лево.То ще ти потрябва нещо ,ама аз няма да ти помогна :booooomb:

Priceless
02-10-2010, 18:22
Оооооо край :lol: Два дена без никаква вест от него 8-) Да върви да е*е която си иска вече. И аз няма да го потърся ;)

LoveRetroMusic
02-10-2010, 18:43
table tennis master! 8)

mArMaLaDkA
02-10-2010, 18:46

Боже, тузаро е прав! Тука само лесни. :? което не е лошо, ако ме привличаха момичета. 8-)

Вечерям. Пак не си научих. 8-) Вали дъжд, утре ще е егати хлъзгавото и си е ебало мамата направо. Гергана! :-)

SoStarstruck
02-10-2010, 18:49

Боже, тузаро е прав! Тука само лесни. :? което не е лошо, ако ме привличаха момичета. 8-)

Вечерям. Пак не си научих. 8-) Вали дъжд, утре ще е егати хлъзгавото и си е ебало мамата направо. Гергана! :-)Лесни сме всичките,направо.. 8-) Признавам си.

Еее,значи,ако още малко ме подразни.. Отивам да си гледам филма и няма да се занимавам с глупости вече!! :-x :-x

mArMaLaDkA
02-10-2010, 18:51
Направи тема за това, колко си лесна и за 5 минути ще смениш досегашното гадже с ново. 8-)

SoStarstruck
02-10-2010, 18:55
Направи тема за това, колко си лесна и за 5 минути ще смениш досегашното гадже с ново. 8-) Гадже в момента нямам (да не повярваш),а непрекъснато им се предлагам. Никакъв резлутат .. :? И тука едва ли ще се отзоват. 8-) Аре,спирам със спама.

mArMaLaDkA
02-10-2010, 18:58
Жалко. Малката ми мармаладена душица така е зажадняла за спамец :oops:

DevilWish
02-10-2010, 18:59
Охх така ме е страх още половин час /нормално/ и ще ми пише и тогава ще разбера сърдит ли е :( 100 пъти му се извиних :С Не искам да ми се сърди :С искам да си лягам, но ще изчакам още 5-10 минути, докато майка ми си дойде, защото искам да й споделя случката, тя пак ще се хване за главата с мен . .

Assshley
02-10-2010, 19:03
Добре съм.Надявам се да се прибере и тая вечер,че нямам от къде да му звънна.Много го обичам ей.. а не трябва да е така. 8-)

guinessgirl
02-10-2010, 19:15
колко е хубааааааааааааааааааааав вввввввввввввввввввввввв :-) :-) :-) :-)

soul1199
02-10-2010, 19:16
музика,музика,музика :grin: :grin: :grin:

insane7
02-10-2010, 19:17
Излизам от банята и съм супер. :grin:
Лялляля :-({|= Моля се някой да не ми развали настроението поне тази вечер. :smt011

FancyGirl
02-10-2010, 20:05
Оооооо край :lol: Два дена без никаква вест от него 8-) Да върви да е*е която си иска вече. И аз няма да го потърся ;)

Вие двамата с твоето си "лайно" сте ми най-странната двойка, сериозно, много ме кефиш постоянно какви ги пишеш, направо като прочета ми става едно такова яко смешно :lol: :-)

Priceless
02-10-2010, 20:30

Вие двамата с твоето си "лайно" сте ми най-странната двойка, сериозно, много ме кефиш постоянно какви ги пишеш, направо като прочета ми става едно такова яко смешно :lol: :-)

Абе то не е за смях, да ти кажа 8-) Ама какво да го правя .. свикнала съм му ... :D

По темата: Дала съм му срок до утре да се сети за съществуването ми. Ако не - аз ще му напомня по един не много приятен начин 8)

3oPuTy
02-10-2010, 20:45
Ами какво да ти кажа како Зори грешки на младоста :-P Имаше разни...индивиди дето ми пълниха главата с глупости.Но минало заминало важното е че те опознах до известна степен и си наистина супер :) :-) :-)
По темата: Днеска беше ебати айляшкия ден на работата цигарки лаф и мнооого смях :D Сега съм готов да се спускам из тъмните улици на града спусна се плътния мрак...сега е моето време 8)
:-D :-)
Владиии :) поздрав (http://vbox7.com/play:3b8c95cf) :-P

По темата:Аххх тия диванета ... как им повярвах,че случайно са се видели,а те имали уговорка да се видят и да ходят за подарък :D Е няма да им кажа,че знам,защото не искам да им развалям изненадата :-)
Като за капак и телефона ми бачка :-D Е трябва му нов лентов кабел ама ... Ще му купя някой ден :D
Еххх ... и онзи СМС :smt007 Не е истина,колко хубаво ми става всеки път,когато ей така без причина ми прати СМС малко,след кат съм се прибрала :smt007
Много го обичам!!! :smt007 :smt008 :smt007
Сега май е време да си легна,защото утре трябва да ходя на даскало :-D Добре,че съм от 10:20ч. :-D
Лека вечер на всички :-)

ShawnMac
02-10-2010, 20:48
Абе не искам да си признавам ама се чувствам много изморен :D
( ся ко ще ми чуе главата за това нещо дето си признах :oops: )
Изпих 2 кафета обаче не ми минава :D Малката ми гадинка ми източи енергията :-D Такива целувки и прегръдкии получих :oops:
П.С Прекрасна си , обичам те ! :smt007

BigFakeSmile
02-10-2010, 20:51
ами чудя се още колко може да понесе и без това вече нестабилната ми психика :x то това не е живот..

Priceless
02-10-2010, 20:52
Глупави хора .. :o

Assshley
02-10-2010, 21:14
Идиотчетооо ми няма да се приберее .. ясно беше.;)

DaemonBoy
02-10-2010, 21:19
Тъпо стана, че излезе без да ми каже нещо.Тея идиоти и те не щат да вървим на тренировки.Утре пак почвам фитнеса.

XTREMEFREERIDE
02-10-2010, 21:23
искам си го.. :smt007

babity
02-10-2010, 21:40
Тоя е пълна курва и аз отказвам да му играя по свирката. Изкъпах се заради него и той да не дойде. Срамота! Безочие!!!

DarknessAngel
02-10-2010, 22:16
Как успяват да ми теглят майната всеки път без грам внимание какво ми причиняват ? 8-)
А наздраве, Обичам ви мои 3-4 верни хора ..

ScionOfStorm
02-10-2010, 22:23
Умерен фейл.

Отивам да лягам след малко, че изгледите не са окей.

Faces
02-11-2010, 04:18
color=red]:-D :-)
Владиии :) поздрав (http://vbox7.com/play:3b8c95cf) :-P

[/color]
Aaa напрао скочих на крака голяма слабост ми е тая песен мерси Зори знаеш от какво има нужда човек рано сутринта :-) :-)
По темата: Мии не знам кво да кажа много късно или рано не знам и как се води легнах и просто не знам къде съм пък кво остана за това как се чувствам :lol: :lol: :lol:
Како поздрав с другата ми любима песен: http://vbox7.com/play:9d2e2b27 8) :P
КАТО СТИХ НА БОТЕВ ОСТАВАМ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ А ВИЕ ЗА НЯКОЯ КИНТА И МАЙКА СИ ЩЕ НАЕБЕТЕ :smt098 :smt098 :smt098 :smt098

3oPuTy
02-11-2010, 05:45
Оффф станах час и половина по-рано ... Как може да се чувствам :-o :? :D
Като за капак още не знам кои ще сме утре :? Ония двамата дали ще успеят да се приберат в Сс ... Другите дали всички ще дойдат?! :-o
Още не знам и какъв телефон да си взема ... Абе ужас :? Не искам да ставам на 19,мамка му!!! :o
Оффф и на даскало не ми се ходи :? Ама трябва да отида,защото много често почнах да не ходя,а и трябва да дам едни пари на милото (въпреки,че 100% ще се дърпа и няма да ги вземе :o )
Е поне си слушам готина музика http://vbox7.com/play:bb0a503b :-({|= :smt007

Владиии :) А за теб пак поздрав (http://vbox7.com/play:eed8df57) :-P (другия ми бати Владо и той да се чувства поздравен :-) )

DaemonBoy
02-11-2010, 06:09
Наспах се, тренировка трябва да направя и ще хвръквам.

Priceless
02-11-2010, 06:17
Кофти е, че някои ... "хора" правят забележка на другите, а себе си не виждат :o Иначе ... добре съм. Трябва да влизам да се къпяя, ама ме мързи 8-) Ама няма как ...пффф мразя го това училище :o

3oPuTy
02-11-2010, 06:36
Оффф айде беее ... Кога ще минат тия 32 часа ... :? Искам на фризьор бе ...!!!Не мога да се трая вече с тази коса :? По краищата вече започват да ми се образуват цъфтежи на някои места,а това не ми се беше случвало поне от 2 години!!! :-x
Пффф и на даскало трябва да ходя след 40 минути :? Само да не забравя парите на милото :-) Ех добре,че часовете ни са по 30 минути,защото иначе щях да изперкам :?
Като за капак като се прибирам трябва да мина през някой магазин и да взема 5 кутии бонбони ... :? Честно казано не знам дали ще ми стигнат ама айде ... Може някой да не хапва 8-)
Както и да е :) Стига съм се обяснявала ... Отивам да се обличам,защото нямам много време :?

kukli4kata001
02-11-2010, 06:56
Охх супер, не съм на даскало щото няма автобус пък и ми казаха,че са пуснали всички до Понеделник чак, юхууууууу :grin: ама нищо не се знае..та както и да е, той е питал дали не съм го блокирала.. :x все едно му пука, боли ме че вече е прекалено късно и че съм длъжна да го преживея..но това е най-доброто което мога да направя.Няма как -такъв е живота, колкото и прекрасен да е..не му пука за мен пък и не е за мен (всички така казват..а може и да са прави.Някой ден ще ги разбера кво са имали предвид).Както и да е,ся ше си потърся някви документални филми за торнадота :D тъкмо като няма хора нета е бърз и всичко е шестица.

misslowe
02-11-2010, 06:59
Хмм ... тъжно0оо .. :? :( :?

XTREMEFREERIDE
02-11-2010, 07:13
Как си вярвах,че ще стана в 8?Дори Никсън не успя да ме събуди.Звъннал 3 пъти и се отказал.Вече вероятно е на училище.Еех,аз да можех да ставам така,като него.Легнали сме в 1:30,как по дяволите е успял да стане в 8?!?! :shock:

gabi7u
02-11-2010, 07:24
Ммм, баси, какво километрово домашно имам по литература, а се ровя из съкровищницата на тийнфорум. Да, само още един коментар някаде и ставам.. Още малко .. След 30 мин разглеждане на теми.. нее още няма, не съм коментирала. А аз имам нулев, и да почна няма да успея ..
оф а как ми липсва лятото,
..
Това свети валентин бива ли да ми усложнява така живота..
Тая неска пак ко е с кафяв лак няма да се здържа
.. жадна съм..
Вяра обичам те! :D

FancyGirl
02-11-2010, 08:28
Ох, станах в 10:30 ама хич не ми се ставяше .. няма такъв ужас. Станах и седнах да уча по Биология, научих си там малко и отивам да ям и си търся обикновенния Фитнесс къде е и мама ми вика дадох го на кучето, е нищо имам един с шоколад ама за сутрин е много сладък и ядох Нескуик да порасна ейййй така :lol: Сега проверявам си есето принтирам го и го давам днеска за проверка, че срока е до 15 а тази кога ще го провери кога ще ми го върне незнам... пфуу.... от сутринта съм си пуснала чалга ТОВА НЕ Е ДОБРЕ :lol: Мойто говедо май ще мина след малко да го видя, че не издържам. И така да ме боли задника, вчера толкова брутално се пребих.. добре, че само една жена ме видя никой друг иначе.. пфуу :x :oops: :lol:

Assshley
02-11-2010, 09:52
Прибрах се и след малко ще се тропясам да спя,че съм много зле.

xXTOXiCXx
02-11-2010, 09:58
Полудявамм!!! :smt024 Цял ден вися вкъщи...Само леко съм настинала,а майка ми не ме пуска на даскало :D По принцип бих се зарадвала,но сега ми е скучно...

от сутринта само се излежавам и се зомбирам пред компа :lol:
Искам искам искам въздуххХ :D

dqvolcheto9
02-11-2010, 10:04
Еми чудесно се чувствам.Сега се оправям и звънкам на шмати да гледаме сладурите в залата :oops: .Ммм видя ,че не мъ обръщам внимание и почна.. :grin:

SoStarstruck
02-11-2010, 10:16
Г/д...

lipsvashh_mi
02-11-2010, 10:18
най-накрая пак съм на линия и имам нет-щастие нечувано :-D
е,поне си прекарвах много приятно времето тая седмица.
чудя се на някои хора и имам предчувствие,което всъщност нито ме плаши,нито притеснява,защото с случая не съм аз губещата....жалко само,че има още хора,които говорят неща,в които не вярват :D

kuklichka_bg
02-11-2010, 10:20
След малко към 14:00 трябва да тръгвам за даскало....днеска е супер лека програмата,но пък часовете не са намалени. :( Довечера ще излизам с една фр 8-) и пак няма да имам време да уча после.Уж щях сутриннта,но пак ме занимаваха и разсейваха...хич не съм на вълна даскало обаче.Иначе съм в добро настроение чат пат,надявам се така и да остане. :)

kukli4kata001
02-11-2010, 10:52
охххх скучно ми ееее :( Ели я няма и няма кво да правя или с кой да си пиша..абе тъпня.Ще си дойде чаккккккккк в 19:30 :( :( охх..ше изтъпеяяяя.

maybeline
02-11-2010, 11:26
добре съм.. и грамотата още повече ме зарадва..и от училище съм доволна.. 6/6 :)

iiordanova
02-11-2010, 11:32
Офф .. музиката винаги оправя поне малко настроението! :grin:
Но .. аз пак съм загазила и определено музиката не може да ме спаси от всичките простотии , които правя пак и пак.. :( Вече няма спиране! :? И никой не ме разбира!! Щом приятелите не разбират .. трябва да говоря с майка ми! Никой не ме разбира. :cry:

mArMaLaDkA
02-11-2010, 11:50
Днес почти всяко междучасие висях долу за по 5 минути, и за толкова малко време, поне 6 пъти са се опитвали да ме целят или са ме уцелвали. Не е живот това! :lol: От 4 страни наведнъж. :shock: С някакви глупости ме занимаваха по едно време, успяха да ме изнервят максимално. Градът ми е една малка Венецийка! :-)

soul1199
02-11-2010, 12:41
добре съм :lol:

kombarka
02-11-2010, 13:17
Не се чувствам 8-)

SoStarstruck
02-11-2010, 13:43
Скука .. Добре,че се наспах,да позабравя малко нервите от сутринта. Ха-ха,как ще им се връща тъпканоо.. :o

soul1199
02-11-2010, 14:14
тъкмо си направих 4ай и гледам към прозореца,как вали и пе4е слънце едновременно,ся отворих прозореца,за да 4увам капките от дъжда,действат ми толкова успокоява6о :)

Assshley
02-11-2010, 14:43
Скучно ми е ама нямам голям избор какво да правя.Трябва да вляза да се изкъпя ии .. после ще му мисля.Че няма и един хубав филм да се гледа.Ще се обадя на лайненцето ми да го видя къде е и какво прави,че нещо цял ден никакъв го няма пак.Иначе добре се наспах. :grin:

DevilWish
02-11-2010, 14:47
Добре съм, но сега ще стана зле, защото отивам да уча 30 страници по икономика.После съм тука :)

3oPuTy
02-11-2010, 14:52
:-# :cry: :smt089 Милото получи бъбречна криза и съм адски притеснена :-# Помоли ме да се успокоя,но не мога :-# Толкова много се притеснявам за него :( Знам,че не му е за първи път и че тази е доста по-лека,но за времето,в което сме заедно не е получавал други и се притеснявам :(
А иначе съм добре :) След малко влизам да се къпя,защото после трябва прическа да си мисля :?
Уговорих се с шматката ми за утре :) Само се надявам да не закъснее,защото фризьорката ми няма да ме чака :?
Както и да е ... Отивам да гледам "Размяна на съпруги",а после отивам да се къпя :-D

ShawnMac
02-11-2010, 15:23
Развълнуван :oops:

Faces
02-11-2010, 15:51
Зори ужасно съжалявам за станалото с приятеля ти нали знаеш подкрепата от мен е на 100% (гуш)
По темата: Уморен съм еййй еби му майката днеска се наложи да бачкам :D Но в 8 като се спусна из града и умората ще изчезне имам приятели имам и прекрасно момиче следователно...ЖИВ СЪМ МАААМКАААА МУУУУУ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DevilWish
02-11-2010, 15:55
Добре съм, супер бързо си научих . . така е като ти се отдава дадено нещо и си го запомнил още в час :) сега ми е суууууууууууууууупер студено :С :( Искам да се стопля най-сетне, защото ми писна да треперя вече :# Носа ми е лед.
ИиииииИиииИиииииииииии така го обичаммммммм :-) :booooomb: :-) :-) :-)

meriLinka
02-11-2010, 16:21
Добре съм .. Говорихме и си разяснихме някой неща .. Утре е денят !!!

SoStarstruck
02-11-2010, 16:22
Ох,колко бързо мина времето.. 1 година. Продължавам да си го повтарям ..

3oPuTy
02-11-2010, 16:30
Зори ужасно съжалявам за станалото с приятеля ти нали знаеш подкрепата от мен е на 100% (гуш)
По темата: Уморен съм еййй е** му майката днеска се наложи да бачкам :D Но в 8 като се спусна из града и умората ще изчезне имам приятели имам и прекрасно момиче следователно...ЖИВ СЪМ МАААМКАААА МУУУУУ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Благодаря ти,Влади :-) (гуш)

По темата:Добре е!!! :grin: Или поне е по-добре от преди 2 часа :) Вече се поуспокоих :) Утре ще му се скарам ... 100% ... Как може така да ме тревожи :( :-) Еххх много го обичам тоя лигльо бе :grin: :-)

ScionOfStorm
02-11-2010, 16:55
1 x wtf + 1 x omg + -_0

така горе долу.
и светът ми е полукрив :>
fukk that.

LoveRetroMusic
02-11-2010, 17:20
утре ще ги смачкам на тенис! 8)
малко хилката ми е made in china, ама
нЕма значение нали а3 съм про. :D 8-)

DevilWish
02-11-2010, 18:13
Супер супер супер много ми липсва :(

vikitolove
02-11-2010, 18:15
не моаг да си намеря тъпата програма :( ка я намерих предния път :? и тоя тъп вирус :x ся да се чудя каъде да я търся,че да може да се инсталира :x
иначе добре :grin: супер даже :grin:

Assshley
02-11-2010, 18:15
Тъпи работи. :?

cinderella_gugutka
02-11-2010, 18:20
офффффффффффф ама толкова ме дразнят някои хора :booooomb: :smt070
незнам как да се въздържам пове4е .......

XTREMEFREERIDE
02-11-2010, 18:34
Всичко ми е криво.Всички са ми криви.С две думи,сдухано ми е.Не по лични причини,а по Общствени.Не,не си мразя държавата,мразя хората,които я правят такава всеки ден.Писна ми да гледам тая помия около мен.Ах.
Иначе съм добре.

DaemonBoy
02-11-2010, 18:39
Разгеле утре ще разпусна малко.

DevilWish
02-11-2010, 18:53
Отивам да спя, че вчера не съм спала. . . утре последен ден и после ваканцияя :)
Пфф искам го при мен :( надявам се скоро да ми пише, тази пуста работа ще го изцеди ;(

brutaLxxbunny
02-11-2010, 19:04
Горе-долуу :-o

misslowe
02-11-2010, 19:37
Мамка му .. такъв ужас нямааа ... :? :-x :-x :cry: :cry:

FancyGirl
02-11-2010, 19:40
Незнам как е възможно човек да не обича това прекрасно същество.. чак му се ядосвам колко е перфектен... е бива ли такова нещо бе.. той се улива. [-(

kuklichka_bg
02-11-2010, 20:09
Добре..Гледах филм с майка ми досега.И сега съм замислена,но поне имам една фр сега с която сме в едно и също положение и тей 8-)

LoveRetroMusic
02-11-2010, 20:09
АХАХХААХхаХАХХАХАХАХАХАХА ХАХА, НЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕ НЕ МОГА .. АХАХАХАХХАХХАХАХААААААААА ААААААААААА :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

SoStarstruck
02-11-2010, 20:22
Досега си гледках "Sweet November" .. Няма такъв филм значи,УНИКАЛЕН!!! Нарежда ми се в класацията. :)

Иначе остава още малко да полунооощ! :grin: Много неща ще си проличат тогава..

Priceless
02-11-2010, 20:40
Безразлично .. вече.

Snickers
02-11-2010, 20:40
Нело, Нело...
едвам издържам вече. ;/

insane7
02-11-2010, 20:49
Спи ми се. Казах на чочито лягам преди 1 час, а още вися на компа. :shock:
Не, не, не, не! Влизам в банята и лягам вече сериозно.
Абе, много съм несериозна тези дни. Какво ми става?! Damn.. :-o

FromAutumToAshes
02-11-2010, 21:05
Искам любов... ;/

XTREMEFREERIDE
02-11-2010, 21:12
Зори,дано не съм объркала нещо,ама,честит рожден ден!Да си ни жива и здрава,късметлийка,паралий ка и най-вече любовчийка.Много незабравими мигове и в същото време достатъчно време на спокойствие и хармония. :smt113

Аз лягам след малко.Утре Тоби дано успее да ме събуди,да не стане като тая сутрин как трябваше да стана в 8 и станах в 10. ;D Много ще ми е натоварено утре,но има едно хубаво нещо.. НАЙ - СЕТНЕ ще си се прибера.Тези две седмици ми се видяха много дълги.Сякаш не съм виждала приятелите си,мама,тати,брат ми и Него от години.Така ми липсват всички.. ;\

monituuu
02-11-2010, 21:34
Живея си за утре .. на цели 3 рождени дни съм :lol: . Добре ,че първите двама си го правят заедно. Ей голямо шоу ще има .. дискотечки с мойто лайно .. избухването ще е пълно :grin: :booooomb:

3oPuTy
02-12-2010, 04:57
Зори,дано не съм объркала нещо,ама,честит рожден ден!Да си ни жива и здрава,късметлийка,паралий ка и най-вече любовчийка.Много незабравими мигове и в същото време достатъчно време на спокойствие и хармония. :smt113
Мерси,мерси,но не е истина колко съм депресирана днеска 8-) Винаги съм мразила числото 19 :-D

По темата:Оная не разбра ли,че ми се спи ... Звъня ми 21 пъти ... :? Бяна съм!Добре,че е моя да ме успокоява :-)
Оффф и на даскало не ми се ходи ама трябва да направим таблата за Св.Валентин и за вредата от алкохола :?
Ужас! 8-) Не си искам Р.Д.-то беее :o
Както и да е :) Мисля да го игнорирам до довечера 8-)
Пффф днес се очертава да е един ужасно тежък и дълъг ден ... Много яко,нали ... :?
П.П.Сигурно няма някой по-луд от мен,който също да не си иска Р.Д.-то

FantaMen
02-12-2010, 05:13
Защо изобщо да хода на даскало като трябваше да стана в 6 а ставам сега?

LofYou
02-12-2010, 05:24
Честит Рожден Ден ЗоРиТу ... и аз не си обичах 19, защото 18 са най-сладки и безгрижни ... Но не го мисли след 19 идва 20 и такааа ... Живота си тече :o ... Аааа и пожелавам ти много много усмивки, защото те правят теб и хората около теб щастливи :-) :-P

По темата : Ядосвам се на съквартирантката ми тези дни само ме нерви ... Добре,че си отива утре и ще си почина малко, а и днес цял ден ще е на лекции ... Уф и в 3 ще ходя на Право :-x :?

XTREMEFREERIDE
02-12-2010, 06:15
Тая сутрин се преборих със себе си.Ето ме сега,вече СТАНАЛА и чакаща да ми дойде музата да уча.Не идва,и това си е,ама трябва,няма начин.Само да си доям пърленката,да си допия кафето (чудо на чудесата,пия кафе :shock: ) и сядам да уча.После си събирам нещата и къде?Къде? В БАНСКОО. :grin:

Priceless
02-12-2010, 07:32
Хмм .. лайното ми влезе в скайп .. 8-) Да не повярва човек ..
Оф тоя фииилм .. само ме накара да се замисля за много неща. :? МНОГО мразя да рева на филмииии 8-)

VerryBerry
02-12-2010, 08:17
смесени чувства :oops:

insane7
02-12-2010, 08:23
Гладна съм и ми се спи. :smt010

soul1199
02-12-2010, 08:32
:-({|= :-({|= :-({|=

BlueKnife
02-12-2010, 08:42
omg, zle :@:@:@

dqvolcheto9
02-12-2010, 08:47
Добре ми започна деня.Ее голяма съм изнудвачка добре ,че тая по англ ми написа 6 :D .Малее мн съм лоша с тия пикли (Как викнах на него да ме чака и тия позеленяха от яд ) :D .После отивам у шмати да си изпр косата и на кафенцее ... :grin: :-)

Phantom93
02-12-2010, 09:16
Амиии разкъсвам се така да се каже.Много харесвам 1 момиче, но тя си има приятел и не искам да предприемам нищо макар да знам, че ще съжалявам ако не и кажа за чувствата ми.
Общо взето ... боли ме глава :( :(

tonie__
02-12-2010, 09:18
болна и Флюбена

Priceless
02-12-2010, 09:32
Пффф ... неверояяяятноооо 8) :lol: Мойто лайно ще е при мене до 1 час .. няма да ходя на даскало днеска .. кво повече да искам !? 8-)

soul1199
02-12-2010, 09:40
обляках се,оправих се,ся след 10 мин тръгвам за дск,оф не ми са ходи,ще правя две кнтролни по Математика и по БЕЛ :( :( :(

LofYou
02-12-2010, 09:47
Опитвам се да си оправя настроението самаа ... Слушам музика, изкъпах се и сега ще се оправям и в 2 и 30 към университетаааа ... Нямам търпение да е утре и да видя слънцето ми :grin:

Assshley
02-12-2010, 10:12
Безразлично .. вече.
The same.;) На изрудчето няма да му се обадя днеска изобщо. 8-)
Иначе съм добре.Наядох се и след малко ще лягам да спа ии довечера излизам да си правя кефа.Апък за Неделя не ми се мисли просто. :lol: Дори не смятам да му кажа пък на тоя ако иска да знае къде съм ще ме намери. 8)

iiordanova
02-12-2010, 11:06
Сега излизам..
Днес нещо не ми е хубав ден! Просто безразлично!
Но днес е ПЕТЪК! :grin: О , yeah! :grin:

kukli4kata001
02-12-2010, 11:19
ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Каza ми,че щом един път съм го подминала повече НИКОГА нямало да ме поздрави..държах се гадно, щото при мисълта как още на 1-2рия ден си имаше друга ден иска полудяваммммммм :booooomb: не мога да се примиря,че никога нищо няма да се получи, не мога, искам го, ама никога няма да го имам.Пък и след тва, че повече нямало да ме поздрави още повече..вече ще сме непознати, колко жалко..Дано да си го е заслужил и да съм била права.. :-k :smt022

ipk89
02-12-2010, 11:53
Малко самотничък.. :( така преди празника..

FromAutumToAshes
02-12-2010, 12:29
НА ТРИФОНА ЩЕ СЕ ОТРЕЖА КАТО МОТИКА ! рофл

vikitolove
02-12-2010, 12:52
Зори честит рожден ден :-) да си жива и здрава и всичко най-най :-)

супер съм,малко уморена от тренировката :D болят ме и бъбреците :? бях с ниско кръвно сутринта :? явно неска не е деня на тялото ми :-D :D но пък заразлика от него аз си се чувствам супер :grin: :grin: :grin:

SoStarstruck
02-12-2010, 13:25
Ужасно ..

FromAutumToAshes
02-12-2010, 13:32
Papa Roach бате... :Х от кога не ги бях слушааал цък цък, как се кефя само ^^ Крайно време беше да си фърля музиката на тоя комп :grin:

3oPuTy
02-12-2010, 13:37
^^^Мерси :) :-)

По темата:Още съм по тениска,а мойта шматка никаква я няма :-D След 30 минути трябва да съм във фризьорския салон ... Как ще стане - не знам?! :? Като за капак окончателно реших да си взема оня смотам Самсунг за да спестя още малко пари за Р.Д.-то :razz: Лелеее довечера ще се разбием на макс :-D :grin:

Assshley
02-12-2010, 13:43
Сънувах адски гадни сънища.;х .. Натъжиха ме.Започвам да се оправям и 6 да изляза да пия кафе,че полудявам вече.И дано да ми се обади.;[[

ReachlessGirl
02-12-2010, 14:00
laaangweilig .. :o

mArMaLaDkA
02-12-2010, 14:10
тъпо. за 15 минути сънувах около 3 кошмара => хич не можах да си отпочина.

ManUnited
02-12-2010, 15:27
Невинен съм !

DaemonBoy
02-12-2010, 15:31
Добре свършва тази седмица.Сега малко купонче, утре тренировка.

DevilWish
02-12-2010, 15:31
Ужасно се чувствам на прага съм да се разплача :( Дори вече почнах :( Защо всичко трябва да е толкова ужасно :( С какво съм заслужила цялото това страдание ? :((((((((((((((

valdesbg
02-12-2010, 16:02
Ели, какъв е филма, в който живееш? Сериозно... вземи се в ръце.

Аз размислям над разни неща :)

Priceless
02-12-2010, 16:39
Тъй му са приискало на човека е :lol: Ей, ше вземе и на мен да ми се прииска да му тегля една майна и тей да напрая .. 8-)

valdesbg
02-12-2010, 16:41
Ех, Лиле, Лиле... :)

lipsvashh_mi
02-12-2010, 16:45
хах,май ще е поредният уикенд ,в който няма да се спи :D ама иммам нужда от ударна доза адреналин и забавления....та как сме го замислили не ми се мисли за неделята,но на 15 нямам идея как ще се домъкна за 1ви час със заместник директорката на даскало :lol: да се надяваме,че няма да съм толко зле :D
такам-иначе сега се разписаха 100 човека и едвам насмогвам да отговоря,че компа започва милия да забива :D

kukli4kata001
02-12-2010, 16:54
скучно ми ееееее :( :booooomb:

SoStarstruck
02-12-2010, 16:55
Оффф,звъннаха ми и трябва да излизаме сега,няма как! :x :x И на всичкото отгоре ми казаха аз да звънна на оная и да я карам да тръгва с нас. Вика ми "И за к'во ще слизаме??". Малеее,така ме е яд,че и се обадих!!! Повече НИКОГА!!! И сега ще се правя на шматка и аз.. пфф. Надявах се,че всички най-сетне сме пораснали и сме надживели тия неща .. Както и да е,мисля да се вдетиня,ако само аз съм зрялата пак нищо няма да излезе .. :o

TheBeliever
02-12-2010, 16:58
нежелана.. ще си плати.

LoveRetroMusic
02-12-2010, 17:09
Омирам, толковам ме боли главата..
Мислех, че съм пораснала.
Мислех, че вече мисля(действам) разумно.
Да, ама не .. Ето пак се изложих, ама не само
мен ами и баща ми, а и майка ми ..
Толкова съжалявам;\

p3tinc3t0
02-12-2010, 17:14
скучно ми ееееее :( :booooomb:

и на менн.. :(

gabi7u
02-12-2010, 17:16
уфф, много ми е уморено..
Неска един мега забавен ден в даскало.
оо хубаво, че не ме хванаха за оная картинка на дъската :lol:

DevilWish
02-12-2010, 18:03

Пф мани :( дразми :( :(

Сега съм малко по-добре, но . . скъсах се от рев и сега още не знам какво същност става в живота ми :#

dqvolcheto9
02-12-2010, 18:06
Отчаяна от всичко и от всички.. Писна ми само да ме увикват и да ме упрекват .Ужас почнах да плача .Писна ми от всичко. :-#

vikitolove
02-12-2010, 18:17

Пф мани :( дразми :( :(

Сега съм малко по-добре, но . . скъсах се от рев и сега още не знам какво същност става в живота ми :#
май си доста объркана за нещо?! :(

охх какво да кажа :-D мразя зимата :x много :x от нея ме боли главата,защото ми се стеснявали кръвоносните съдове и глупости не ми пука,знам само че ме боли и искам да спре :x искам да е пролет :grin: това е толкова хубав сезон :D :grin: като исклучим това съм добре :grin:

Assshley
02-12-2010, 18:25
нежелана.. ще си плати.
the same here.;) Знам,че сънищата ми никога няма да се сбъднат .. ще си останат тъпи кошмари ..

DevilWish
02-12-2010, 18:36

Не точно объркана, по-скоро не знаеща какво да правя. . . страх ме е, че ще се разделя с приятелят си, а без него наистина не знам как ще продължа, всичките ми планове бяха само с него.Нито мога, нито искам някой друг да допусна в живота и плановете ми. :С

soul1199
02-12-2010, 18:47
добре съм,тъкмо обсъждаме кви работи ще вземем за Неделя 8-) :grin:

kuklichka_bg
02-12-2010, 18:50
Най-сетне се прибрах.Цял ден не бях яла и си направих сандвич и за моя изненада ме чакаше и сладолед,нооооо нямах място.С мойте си прекарахме супер. 8-) засякох малко неприятни хора,но това не ми се отрази. 8-) Преодолях го отдавна.Сегя смятам да спя,че да събирам сили за утре. :) Като цяло съм добре.

Kukumqvka
02-12-2010, 18:54
Хаха баси класа имам .. нечовешки луди са всичките. 8-)
И с конкурс да ни бяха избирали пак нямаше да сме чак такива ..

misslowe
02-12-2010, 18:57
Охх .. подължава да ми липсва .. още няколко денаа .. :grin: и щее те видааа .. :grin: :-)

Addiced
02-12-2010, 19:02
никък :grin:

SiNiStEr
02-12-2010, 19:20
никък :grin:

същото :)

BloomF
02-12-2010, 19:33
Емиии до преди 2 часа ревах като луда... Как може, мааму да еба, не само хора, от които го очаквах, но и толкова добър приятел да ме излъже?!?! Добре че е аркадаша да ме разсее и сега съм мн по добре!!! Само се приятеснявам дали утре ще мога да видя един човек, че е спешно...... :(

Priceless
02-12-2010, 19:41
Б Я С Н А ! Край .. край край край .. това беше .. наистина .. :-x :-x

ReachlessGirl
02-12-2010, 19:45
Мокра .. ии малко тъжна! :o
Липсва ми бе мамка му .. :o
Искам го при мен .. ВЕДНАГА!!! :o

BlueKnife
02-12-2010, 19:58
добре.. : ) само утре да е що-годе хубаво времето, че да не ни се преебе планчето ;D

brutaLxxbunny
02-12-2010, 20:02
ееей,че хубав ен =P~

vikitolove
02-12-2010, 20:13

Не точно объркана, по-скоро не знаеща какво да правя. . . страх ме е, че ще се разделя с приятелят си, а без него наистина не знам как ще продължа, всичките ми планове бяха само с него.Нито мога, нито искам някой друг да допусна в живота и плановете ми. :С
доста силни думи бих казала :) обаче по това което си писала мисля,че сте преживели заедно много неща,ако не се лъжа? :) но пък същевремено си мисля,че дори и да скъсате (дано не стане) с времето всичко ще се оправи :) и мисля,че всеки може да намери една искрица надежда и малко сила в себе си да продължи напред :)

ох,пак много емоции,много мисли и глупости и нз си какво още и съм капнала с две думи :-D следмалко минавам през банята (дано се вдигна по-скоро :-D ) и в леглото,че съм като пребита :roll: :smt015

crazymm
02-12-2010, 20:18
изненадвам се, че оживях след всичко, което се случи...
не мога да осъзная къде точно се намирам и чак ми е весело :D
но знам си, че веднъж осъзная ли напълно, че тва беше края..
вероятно ще се срина :(

BGbullet
02-12-2010, 20:19
тъпо..........

mArMaLaDkA
02-12-2010, 20:20
ебати отровните хора, чак не е истина. :razz:

soul1199
02-12-2010, 20:21
ми скарахме се :? пожела ми приятен живот :? [-o< много ми се спи :smt010 не искам пак да сънувам Нa4o :smt089 за6о ме преследва всяка ве4ер,неизказани думи... :smt089

DaemonBoy
02-12-2010, 21:35
Спи ми се.Тази вечер си беше супер.Имаше си простотия, забава, бира в умерено количество.Бе въобще трябва да повторим.Другата седмица пък искат на дискотека, ми хубу ще ги уредя за без пари.

Priceless
02-12-2010, 21:40
Това алкохола не е работа :lol:

vikitolove
02-13-2010, 06:36
не мога да повярвам колко е рано и как сама ис се разхождам из форума :D :D :-D

dqvolcheto9
02-13-2010, 06:53
Дано поне днес да е хубав ден... :-)

FromAutumToAshes
02-13-2010, 06:54
к;лайсхджлсдкфйхсдксхдгйс йф;гхсдфйкгнаеруобазфгюдф гдф
сгосдфйг
псдйхифгпшохйлкдфсмгсдгх
сгинс
гхпохпглофгхмсдг
гсдф
фдсгсдфигхйсдф
гсдф;лкгопсдфйгс
дгсдфпойисдфмсд

П.С. - и аз не знам кво ми има ;/

LoveRetroMusic
02-13-2010, 07:17
Какво гадно ми стана като я видях, че се разплака ..
Не мога да проумея, че я няма.
Толкова беше добра, толкова мила, а ето сега..
Не си представям на тях какво им е .. :cry:
Деня не беше толкова лош, дадохме й подаръка, говорихме
си с Петя, стана ми едно хубаво, е така.

Priceless
02-13-2010, 07:19
Ми .. добре засега :D Да видим по - нататък..

DevilWish
02-13-2010, 07:46
доста силни думи бих казала :) обаче по това което си писала мисля,че сте преживели заедно много неща,ако не се лъжа? :) но пък същевремено си мисля,че дори и да скъсате (дано не стане) с времето всичко ще се оправи :) и мисля,че всеки може да намери една искрица надежда и малко сила в себе си да продължи напред :)

ох,пак много емоции,много мисли и глупости и нз си какво още и съм капнала с две думи :-D следмалко минавам през банята (дано се вдигна по-скоро :-D ) и в леглото,че съм като пребита :roll: :smt015
Вече всичко приключи :( :(

Цялата съм подута, цяла вечер не съм мигнала, имам торбички под очите, не спирам да плача, не ми се живее.Не искам нищо и никой.Просто нищо няма смисъл вече :((((( НИЩО :(((((((

Priceless
02-13-2010, 07:52
^ Елииии ... много съжалявам :? (гушшшшшш) Ти си силно момиче, вярвам, че ще се справиш ... ако имаш нужда от нещо - драскай. :-)

vikitolove
02-13-2010, 08:01
съжалявам Ели :(

stylo
02-13-2010, 08:28
боли ме корема и ми е гадно.... :(

DevilWish
02-13-2010, 08:29
Мерси и на двете :( Но не знам как ще продължа.Ако ме беше напсувал и зарязал майната му :( Но той ме обича и аз го обичам :( Просто баща му ме мрази от все сърце :( :( :( :( :( :( :(

SoStarstruck
02-13-2010, 08:31

Вече всичко приключи :( :(

Цялата съм подута, цяла вечер не съм мигнала, имам торбички под очите, не спирам да плача, не ми се живее.Не искам нищо и никой.Просто нищо няма смисъл вече :((((( НИЩО :(((((((Не се познаваме,обаче и на мен ми стана кофти като прочетох,съжалявам много .. :( :(

Добре се чувствам. Чудя се да й се сърдя ли или не .. 8-) Айде,от мен да мине,ще си премълча,пък ще видим с времето какво ще стане и как ще се развият нещата ..

Irenchety
02-13-2010, 08:33
Очите ми са пълни със сълзи. Защо плача? Боли ме. Ядосана съм. Сърдита съм на себе си...
Сложно е, ужасно е сложно просто не достигат думи, за да опиша как се чуствам..
Може ли Любовта ми да ме погуби?
Иска ми се всичко да е сън, да се събудя и отново всичко да си е на мястото.По дяволите, защо още го обичам?! И се съсипвам ден след ден...
Остава ми единствено надеждата, че всичко ще се оправи и времето ще заличи раните и болките ми..

Gigigi
02-13-2010, 08:34
Добре съм но снощи беше още по-готино :grin:

DevilWish
02-13-2010, 08:35
SoStarstruck - благодаря :( :(

Пфф по-скоро да се събуди и да дойде най-сетне, защото ако не поговрим ще стане само по-лошо :( :( :( Така ми е мъчно за майка ми :( побърка се с мен, почна и тя да плаче вече като мен гледа :( страх я е да не се разболея :( то и мен ме е страх не за себе си, а за нея :(

meriLinka
02-13-2010, 08:55
DevilWish много, много, много съжалявам :(
Дано всичко между вас скоро се оправи :(

По темата : Нервяя сее , нямам представа какво ще става утре :@@@@ ..

Assshley
02-13-2010, 09:01
Ели всичко ще се оправи.[hug]

Иначе съм добре.Освен,че тоя пак никакъв го няма.Явно наистина нещата отиват в лоша посока..пфф незнам,знам само,че повече не смятам да го търпя ама никак.;) :? И ако не му изнася може да си хваща пътя.Аааа утре е деня .. ще има мощно разбиванкаа. :grin: :smt006

DevilWish
02-13-2010, 09:26
Oх толкова сте мили :-) Ама не вярвам да се оправят вече нещата :( :( Ще видим . .. . :С

DaemonBoy
02-13-2010, 09:35
Едни си отиват, други идват.Такъв е животът. Спокойно.

vikitolove
02-13-2010, 09:47
Ели спокойно миличка всички сме с теб :-) а защо баща му те мрази?защо ви пречи да сте щастливи?той не обича ли сина си,че да го остави да е щастлив с което момиче той обича?

сбъркан нарот сме :-D :D и така и така съм започнала с тези си размисли я да си ги кажа всичките,че пак ще има да се тровя часове в разни глупави размисли :-D
защо вечно има някви супер злобни хора дето не искат др да са щастливи?защо все ще се намери някои дето няма да се зарадва на нечие др щастие,а само ще се мъчи да направи хората нещастни?защо сме направени така?защо има егоистични коп**ета дето ще тровят нечий др живот?по дяво**те какво им дава това право,за какви се мислят?нали уж любовт е най-силното чувство на тоя свят?нали всички казват (повечето де) че живеят за да се влюбят?защо тогава не помислят как ще се почувстват др от тяхните действия?някой да може да ми даде отговори ?!

след като си излях всичко вече се чувствам малко по-добре :)

SoStarstruck
02-13-2010, 10:29
Добреее.. Не мога да си се нарадвам на новите снимкиии! :grin: :grin: Препълних facebook-а с тях. Сега ще си доглеждам филмчето,после най-новият епизод на отчаяните съпруги и отивам да се разтъпча малкоо .. :)

babity
02-13-2010, 10:51
Опак ден. И времето е опако, и настроението ми, и всичко. Имам нужда да се махна, та ако ще и за час да е. Омръзна ми от крясъци, кавги, плач, мизерията и всичко! Аз не искам да плача, не бива, обаче ако остана още малко ще се побъркам. :booooomb:

anonimchetou
02-13-2010, 10:54
страхотен ден за мен. Навън е слънчево топличко прекрасно ! Днес е нашата Виетнамска Нова Година няма как просто денят ми да е смотан. Обичам и съм обичанааааааааа . Откачааааааааааам :smt007

Kukumqvka
02-13-2010, 11:01
Днес наистина е хубав ден.. :)

soul1199
02-13-2010, 11:55
ами добре съм,доволна съм,неска вси4ко свър6их :grin:

s1db1
02-13-2010, 12:03
точнов момента искам това да съм сама да не чувствам, да не усещам нищо,да не мисля за нищо и никой :(
а същевремено така искам да се почувствам жива :cry: :cry: защо не мога да се почувствам жива,да се порадвам на нещо друго,защо вече не мога да се зарадвам на другите,защо?![/quote]

+1 Aбслютно същото като мен :)

soul1199
02-13-2010, 12:52
бивам :)

ShawnMac
02-13-2010, 12:59
Денят е хубав засега , ще видим как ще се развият нещата до довечера :)

FancyGirl
02-13-2010, 13:19
http://trinixy.ru/40195-udivitelnyjj_striptiz.html

:)

Neopitom3na
02-13-2010, 13:21
спи ми се

guinessgirl
02-13-2010, 13:31
тъпо,адски тъпо се чувствам.
имам нужда от няква подкрепа,а никой не ми я дава. приятелките ми ми говорят само за себе си,дори не ме слушат какво им говоря,не мога да разчитам на тях изобщо.
с приятелят ми имаме проблеми, бившия ми ме нервира с поведението си

положението е еби му майката

Faces
02-13-2010, 13:32
Ели понеже много се обичате не се предавайте дори и да виждаш че той се предава ти не го прави.Любовта има много лица понякога е лесна понякога трудна на вас ви се е паднала много трудна.Но това не значи че трябва да захвърляте всичко изход винаги има и както съм сигурен че знаеш той не е в отчаянието.Така че горе главата и смело напред няма да ти казвам че съжалявам защото няма за какво разделите ли се просто не ви е стигнал куража и силите а не любовта ;)
По темата: Перфектно съм днеска вдишвам позитивна енергия и издишвам негативна :D Кафенцето беше екстра довечера пак пукница и наистина осъзнавам все повече и повече че я обичам :oops: :-) :-) :-) :-)

dqvolcheto9
02-13-2010, 13:34
В хипер добро настроение ! Жалко само ,че утре нямам с кои да празнувамм ... :(

PlOk
02-13-2010, 13:43
г/д .. болна съм.. имам си някаква занимавка с едно момче.. и утре сама :D

DevilWish
02-13-2010, 13:47
Ели понеже много се обичате не се предавайте дори и да виждаш че той се предава ти не го прави.Любовта има много лица понякога е лесна понякога трудна на вас ви се е паднала много трудна.Но това не значи че трябва да захвърляте всичко изход винаги има и както съм сигурен че знаеш той не е в отчаянието.Така че горе главата и смело напред няма да ти казвам че съжалявам защото няма за какво разделите ли се просто не ви е стигнал куража и силите а не любовта ;)

Ти сам знаеш, че няма да стане.Просто трябваше от началото да го знам.Че все ще има хората, които искат да ни разделят и накрая ще го направят.Ако не беше сега, 100% щяхме да стигнем до женитба и когато това стане, отново някой ще ни спре........ ;) :( Така че... май-просто трябва да се откажа :( Супер трудно ще е, но все някога щеше да стане :( :( :( :(

ThePowerOfLove
02-13-2010, 13:49
След 2 часа тръгваме към едно близко село на гости :) Малко разнообразие тази вечер, а утре на по биричка с позната :D

Assshley
02-13-2010, 13:50
Изпадам някакви нервни кризи постоянно.Много съм луда. :D Иначе днеска всички ме изнервят ужасно .. нямам търпение да изляза и да си купя цигари и да си запааляя и да продължа да се тъпкам и навънка със всякакви висококалорични нещица,които да ме успокоят и да не мисля постоянно за тва лайно. :x

Faces
02-13-2010, 13:59
Ти сам знаеш, че няма да стане.Просто трябваше от началото да го знам.Че все ще има хората, които искат да ни разделят и накрая ще го направят.Ако не беше сега, 100% щяхме да стигнем до женитба и когато това стане, отново някой ще ни спре........ ;) :( Така че... май-просто трябва да се откажа :( Супер трудно ще е, но все някога щеше да стане :( :( :( :( [/b]
Така е знам за кво стаа на въпрос но просто не ми идва да ти кажа ами майната му и давай напред.Поне опитай едва ли ще боли повече отколкото те боли сега и дори да дойде края поне ще може да си горда със себе си че последната минута не си се предала по добре е отколкото един ден да се обърнеш назад и да си спомниш че си стояла с ръце в джобовете ;) Докрая винаги има надежда но от теб завси дали ще повярваш в нея или не :)

FancyGirl
02-13-2010, 14:01
DevilWish какво се е случило, някой иска да ви раздели ли ? И защо? Ако не е прекалено лично де.. :)

п.т чакам мама да си дойде и да я видя и по-късно излизам с моето момче . мм :smt003

SoStarstruck
02-13-2010, 14:12
Никакво ми е. Ставам да хапвам след малко,после на кафе,да се поскитам малко.. Дано само не попадам на Неприятни хора .. с главно "Н" !

bubs95
02-13-2010, 14:23
Несигурана в чувставата си и страшно сдухана затова ,че утре ще съм сама

kuklichka_bg
02-13-2010, 14:55
Перфектно съм.Нямам търпение да стане 7:30 и да излизам. =P~ :-({|= :smt006 :smt003 Довечеря трябва да е много якоо с мойтеее. 8-)

Sladurcho
02-13-2010, 15:29
Всичко щеше да ми е перф. ако не започвах да се разболявам... утре така ще се отдежеееем че не е истина

m1nik
02-13-2010, 15:39
объркана..

ReachlessGirl
02-13-2010, 15:47
оо дали не си имам още една тема за мен а? :lol: :lol:

Иначе се надявам утре да съм по - добре и да успея да излезна със синеокия .. :-)

DaemonBoy
02-13-2010, 15:50
Уморено ми е, тази шматка пак не си вдига телефона и направо.... Пф...

H2O
02-13-2010, 16:01
объркана..

teenems
02-13-2010, 16:07
доста странно.
всичко ми напомня за ..
тцтц ,но няма значение
днес беше страхотен ден 8)

LoveRetroMusic
02-13-2010, 16:48
Всичко е наред, прекрасен ден!
Да, ама аз пак се притеснявам за глупости, тъпа съм затова..

Kukumqvka
02-13-2010, 17:13
Щяхме да имаме гости,но се отложи за утре.. :?
Иначе съм добре :)

mOBSCENE
02-13-2010, 17:13
дали се влюбвам.. :-o

DevilWish
02-13-2010, 18:36
Шибано ми е :( нищо не ме кара да се усмихна :С :( Просто полудявам :( Пфффф :( обичам го повече всяко едно нещо в живота си :( и проблема е, че и той мен :( Щях да съм по-доволна ,ако ме беше напсувал и не ми пишеше повече :x :( Но не. :( той ме обича повече от колкото всеки може да си представи :( Мразя живота :( толкова е нечестно.

vikitolove
02-13-2010, 18:41
боже започнала съм да си разбирам от компютъра :-D :-D :-D
ех ша му са и тъпата рпограма :x от месеци търся новата версия,намирам я,а тя не ще да се инсталира :x :x
дано сега да стане :lol: :lol:

Assshley
02-13-2010, 19:06
Много добре тая вечеррррр . :grin:

Priceless
02-13-2010, 19:30
Hiiiiighhhhh 8-)

SoStarstruck
02-13-2010, 19:34
Г/д.......

babity
02-13-2010, 19:44
Доооста по - добре отколкото през деня.

ShawnMac
02-13-2010, 19:45
Тъжен съм :) #-o
След всичко , което ми причини реши отново да ме остави да се справя сам :-|
Понякога животът не е толкова добър :)

FromAutumToAshes
02-13-2010, 19:49
БЕСЕН СЪЪЪЪЪЪМ :-x ЦЕЛИЯ СВЯТ МИ Е КРИВ, МАМКА ВИ ! !!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x

FancyGirl
02-13-2010, 19:52
Няма думи с който може да се опише.. :)

DevilWish
02-13-2010, 20:24
Зле както вчера, като преди малко, както ще съм утре и в други ден... :( Но поне се радвам, че най-сетне приспах малкия. 1 час ми отне това :( :# Ужас.Така ми се спи, вчера не съм спала, дано тази вечер да спя :(

DaemonBoy
02-13-2010, 20:29
Искам една масажистка. Почнаха да ми се схващат вече и ръцете.

mArMaLaDkA
02-13-2010, 21:15
^ Ей сега ще завалят предложения. 8-)

Пуснала съм си някакви сълзливи песни на леля Марая и разпускам. Утре трябва да ставам рано за тая олимпиада, което няма да ми е проблем. Въпросът е, че ми е супер притеснено, съмнявам се, че нещо ще направя. ;\ Не ми се спи, напрегнато ми е. Трябва да си измисля някакво забавление, че форумът замира в тея часове. 8-)

BlueKnife
02-13-2010, 21:39
спи ми се, затва кат ми свърши песента лягам..

BaHkATaA
02-13-2010, 21:44
.... мноооого ми е тъпо .. слушам Счупен Рицар и ми става още по тъпо :-k

dqvolcheto9
02-13-2010, 22:18
Уж съм добре .ОО човека се сетил за мен .Колко много пожелания получих :grin: .Жалко ,че няма да празнувам нищо ии отново ще си тъпея както и на нова година.. :booooomb: .Честити празници :-)

insane7
02-13-2010, 23:42
Не очаквах да си прекарам толкова добре тази вечер. :shock:
Даже и на рождения си ден не бях толкова щастлива.
И все пак трябва да вляза да се изкъпя. 8-)

vikitolove
02-14-2010, 06:23
започвам с :
честит празник на влюбените :-)

тая програма направо ми исцежда нервите :lol: неска няма се занимавам с нея :-D
изкъпах се,сега трябва да закуся и да си изсуша косата,да се правя и да изчезвам :grin:

DevilWish
02-14-2010, 06:44
започвам с :
честит празник на влюбените :-)

:( :( :(
И все пак след снощният разговор . . . мисля си, че всичко ще се оправи :( дано по дяволите, дано :( :(
Пфф втръсна ми от тая болка цели дни :С
И пак вали сняг.Това още повече ме депресира.Да не говорим, че цял ден ще слушам глупости около любовта :( :( Днес ще е труден ден.

Priceless
02-14-2010, 07:10
Мразим Свети Валентин ! 8)

DevilWish
02-14-2010, 07:14
Tочно :D Ама на теб честито :-) :-) Пожелавам ти много любоооов :-) :-)

Priceless
02-14-2010, 07:20
^ А, мерси. 8-) И дано всичко да е наред с твойто момче... :-)
Всъщност и аз не го долюбвам много тоя "празник", ама айде ... 8-)
Едит: Ако видя на още едно място Свети Валентин или огрооомни червени балони ще се издрайфам!

tonie__
02-14-2010, 07:24

Обичаме Свети Валентин! :grin:

чувствам се добрее,уча за жалост,ама после ще излизам с прасенцето и ще играем боулинг 8-) бахти децата 8-) ии на всички пожелавам хубаво прекарване днес :smt007

LofYou
02-14-2010, 07:26
Спокойнааа ... Снощи беше страхотно и милото отново ми показа колко много ме обича, жалко само че аз съм такова лапе и понякога незнам кога да спра да дрънкам глупости,ноооо миналоо ... Радвам се че му хареса моя импровизиран подарък и че той го каза "уникален е" ... Днес без значение че е св.Валентин аз ще си почивам цял ден в стаята ... Как мечтае за това :-D

Усещам,че цял ден ще вися във форума :-D :D

xoxi
02-14-2010, 07:29
Усещам,че цял ден ще вися във форума :-D :D

и аз :-o

Още от сутринта баща ми ми развали настроението. Имам чувството, че в този апартамент всички очакват аз да правя всичко. Е да, ама няма да стане ПЪК!