Влез

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

FromAutumToAshes
01-29-2010, 05:52
Схемата е начертана ... след малко отивам да ям ---> да се изкъпя ---> да се наконтя :-D ---> наще да се наканят да тръгнем ----> минаваме през метро да накупим малко ядене и други боклуци ----> и потегляме с кораба :grin: Ще се видим след 2 седмици отрепки :lol: 8)

kindergarden
01-29-2010, 06:03
така и така аз съм лишена от ваканция (сега отивам да решавам задачи с госпожата,а утре съм на състезание), така и така няма шанс да ида до София да гледам мача,така и така оня идиот от Бургас не се вясна нито един път за последната 1 седмица да го питам дали ще идва на състезанието,така и така в неделя онзи мизерник един Господ го знае къде и как ще си прави рдто,така и така тряа да му земем подарък ама сме лишени от идеи....така и така днес има намаление на боулинга и те черпят с безплатна кола ако направих страйк (получава се страйка на няколко пъти) дано поне там да ми се отвори парашута и да идем 8-)
и след този разбор на близките дни се сетих за още нещо майка ми за пореден път отказа да излезе с мен....а аз имам нужда от боти :shock: после ми вика що не сме били близки е как да сме близки като тя няма време :D не че се оплаквам де 8-) поне ше ходи на фризьор жената ... отново не се е сетила за мен епа да ми запази и на мен час аз ходя като бурен в главата 8-) нищо днес ще ми запази 8-) отгоре на сичко си прочетох книжката а ме мързи да ходя да си зимам новите от поредицата дневниците на вампира 8-) за друго не се сещам :booooomb: 8-)

3oPuTy
01-29-2010, 06:09
Сърдя му се [-( Заради онзи СМС снощи не можах да спя :oops: Цяла вечер го сънувах и се будех по навик,защото по принцип го сънувам само,когато спя при него :-)
Е като цяло съм добре :) Днес мисля пак да си започна хранителния режим,защото напоследък много боклуци започнах да ям и стомаха пак започна да ми се подува (а като се подува започва да си увеличава обема,което ще рече "край на плоското коремче" :o )
Само не знам как ще хапвам сутрин,защото МРАЗЯ да ям сутринта :? Ама щом преди успях и сега ще се справя за седмица-две докато си изчистя организма :)
Сега отивам да си направя едно кафе за да се разсъня малко и започвам с измислянето на примерно меню за първите 4 дена,защото като знам,какъв ми е режима ... "Днес може това и това,утре онова и онова ..." :-D После ще го връча на татко и да ходи да ми напазарува :-D
Да се надяваме,че до 11:30ч. ще съм готова,защото тогава се очаква моя да стане и да решим дали довечера ще се ходи на банкет или не :-o :-)

Priceless
01-29-2010, 07:33
ЩЕ го убия ! Как може да ми се обади в 3 часа :shock: Говорили сме си до към 5 .. и сега трябваше да стана :D То поне нещо съществено да си бяхме казали, ама то само простотии и лигавщини. И после този смс . :smt007 . Никога, ама НИКОГА не съм го виждала толкова мил. :-) :-)

dqvolcheto9
01-29-2010, 07:41
Ух добро утро на вс! Ся се събудих още ми се спи ,ама вече немога да заспя,отивам у баба да закусвам (после да обядвам ),след това да се изкъпя и да ходя у шмати да си изправям косата. И после отиваме на кафенце .Айде приятно изкарване на деня на всички :-)

LoveRetroMusic
01-29-2010, 07:47
По-бързо баща ми, съм казала! :Д
Искам си книгите. :smt089

BloodyAmy
01-29-2010, 07:53
Супер.

xoxi
01-29-2010, 07:57
С майка ми не сме се виждали от седмица и днес трябваше да излезем, нооо се натресе съседката. Ненавиждам я тая жена :-x

Kukumqvka
01-29-2010, 08:07
Чудесно се чувствам днес,започвам една мъничка диета..
Да махнем някое друго килце 8-)
След малко ще ида до оная 'болната' че и тя полудява у тях.
Нашите приеха оценките леко,всичко е добре :)
Само се чудя,как може някой хора да са ''заедно'' от ден,два и вече да пълнят скайповете си със сърчица .. демек обичало го и той я обичал. 8-) Не че ми пука .. :)

vikitolove
01-29-2010, 08:10
цяло чудо е как съм заспала вчера вечерта :? имах чувството че в главата ми се играят 5 волейболни мача едновремено :lol: чувах даже ударите на топките :lol: беше ужасно и като за капак на сестра ми и се налагаше да стане в 4:30 :shock: и ме събуди :x както и да е нали сега съм добре :grin:
чакам да стане време да излизам :grin:

iwancho
01-29-2010, 08:22
Чувствам сеее... влюбен... в момиче,което си има приятел... :(
Също днес трябва да ходя на зъболекар,да уча за 2 теста (по мат. и бг.)...
Някой може ли да ме посъветва какво да правя? :(

DaemonBoy
01-29-2010, 08:28
Добре.Наспах се за първи път от месеци, тренировката стана добре и днеска ще се ходи на зала.

iiirish
01-29-2010, 08:39
Леко съм раздвоена :? ей така като ме хванат лудите и място не мога да си намеря :?

vesito13
01-29-2010, 08:46
Влюбена съм :smt007
Боли ме корема :o
Но въпреки това съм щастлива, тази "ваканция" ще се нарадвам на моя. Толкова обичам да стоя гушната в него :grin:

LoveRetroMusic
01-29-2010, 09:17
Оле, толкова се радвам.
Ако това стане ще сме може би отново дветееееее..
СУПЕР,СУПЕР,СУПЕР!
Това исках! :---)

GossipGirl89
01-29-2010, 09:18
С леко главоболие :?
До сега четох за тъпия изипт утре - дано го вземааа :(

SoStarstruck
01-29-2010, 09:30
Мхм.. след малко отивам под душа,че довечера съм на дъъългра разходка с двете шушулки.. И ще си правим снимкиии. :grin: На този сняг доста хубаво ще се получат..
А имам толкова много работа за вършене,кога ще го пиша това есе не знам и аз,ако го оставя за утре няма да има време пък за другите неща. Пък и утре сигурно пътувам.. :?

Zarity
01-29-2010, 09:59
Весело ми еее! :grin: След малко ше се къпя,ше си правя косата,ше се кипря,чакам да ми звънкат и излизаам :grin: Лялляляя... :grin:

Assshley
01-29-2010, 10:04
Добре съм .. тая сутрин много доволно.Тоест обяд.Станах изпих си кафенцето,изпуших си няколко цигарки,слушам си музика и чакам да ми донесат от Mc Donalds да се наплюскам като прасе. :grin: :D Миличкото ми пак е на някъде или просто си спи не смея да му се обаждам да не го събудя обаче си мисля за него .. ебаси лайненцето малко много го обичам. :lol: :smt007 Тая вечер май сме на запой с мойта шматка .. пфф точно тва ми трябва .. малко да разпусна. :P Трябва да отида на козметик и да обикалям по магазините ама сигурно няма да е днеска или пак ще е ще видим. 8-) Иии като си помисля,че във Вторник имам рд и направо :grin: [party] . .

soul1199
01-29-2010, 10:09
нз,легнах си към 12 и съм се въртяла,въртяла,не мога да спра да мисля за него.......и към 2 не можех да спра и играх игра на тела 8-) после ми падна батерията :( и реших да спа и на ся станах 8-) 8-) 8-)

BlueKnife
01-29-2010, 12:05
екстраааа ;д

dqvolcheto9
01-29-2010, 12:07
ся се гримирвам и отивам у шмати да се изправяме и после на кафенце . :-)

miss_asi
01-29-2010, 12:17
Сега трябваше да съм на Витоша със приятелите ми,ама не аз тъпата зарязах и приятелите си и бъдещото си гадже,за да може тя днес сутринта да ми каже "Ем,съжалявам пиле,ама аз съм на кино със Mr.L" :-x Просто супер много ме е яд на нея,защото само защото тя ме молеше да си остана в София.Просто не знам как още се побирам в кожата си. :o :x Ама ако си мисли,че ще ме върти на малкия се пръст жестоко се лъже.Сега си обадих на другите момичета от групата и ще се видя поне със тях. :---) Вчера не можах просто,търсенето на материалите,ходенето до рекламната агенция,прибрах се у нас само за 5-10 минути,за да се преоблека и отидхме на рожден ден на дядо ми.Поне си говорих със моето момче 20 мин по телефона,зарадвах се. :smt007 Вече бяха на Витоша и купонясваха,супер много ми се искаше да съм със него. :cry: Просто ме е яд,вечерта ще се прибира и даже няма да си пускам скайп,ще си пусна някой филм и ще се чуя със моите чавета за 5-10 минути по телефона и тва е.

vikitolove
01-29-2010, 13:05
Чувствам сеее... влюбен... в момиче,което си има приятел... :(
Също днес трябва да ходя на зъболекар,да уча за 2 теста (по мат. и бг.)...
Някой може ли да ме посъветва какво да правя? :(
сядай и учи :wink:

ооо главата ми :( защо ме боли :(
купих си нови дънки :grin: :P
испих си горещия шоколад :-# някой има ли :smt003 :D :-D
ся да си пусна филма :) пък ако не заспа :-D

п.п:някой може ли да ми предложи филм(драма или романтика,или каквото и да е)ма филма да ме разтърси отвсякъде :-D да разбие всичките ми представи за каквото и да било :-D
Благодаря предварително! :)

Assshley
01-29-2010, 13:06
Прекрасно .. всичко е просто прекрасно .....

ThePowerOfLove
01-29-2010, 13:39
4 часа бях на кафе :grin: Направихме планове за другата неделя, само дано не се прецакат нещата. Мамка му, искам да се забавлявам повече, сега ми е времето :-D

mOBSCENE
01-29-2010, 14:02
Не стига ,че с 300 зора излизам от вкъщи не стига ,че трябва да стоя два дена предварително вкъщи, за да излезна вечерта след това ами и на всичкото отгоре да ме прецакват..?!
От къв на къв?!
Егати може него така да са го възпитавали ама сега сме в България..егати и отношението аз да не съм нек`во вчерашно леке :-x
Писна ми вече не съм бебе..

ВБЕСЕНА съм :-x ;@Да се маха от вкъщи .. егати и майка нищо не казва :-x Искам да изляза..най-накрая егати ваканцията..
Искам да го видя,толкова ми липсва..толкова го обичам..искам да видя приятелите си ..
Не стига че изобщо не ме пускат никъде,но и отношението хич им го няма..

Незнам ,незнам какво да правя вече :-x
Писна ми да стоя вкъщи..не съм излизала с приятели от Април мамка му..
ОТ АПРИЛ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Олее не!Още годинки има докато се махна ,но и тва ще стане ....

охх ,просто трябваше да го напиша.. .. много ми дойде..
Чакам го този ден от толкова време и пак ... .
:-x

SoStarstruck
01-29-2010, 14:10
Как да съм,добре съм.. Препрочетох си "Крадецът на праскови",да си го припомня,че малката ми братовчедка го изучава в момента. Прекрасна повест,отново останах безмълвна като я прочетох,както преди 4 години.. :smt049 :smt049 Отскочих до фитнеса малко,сега чакам някоя от двете шушулчици да се сети за мене.. Дано си спазят обещанието! :booooomb: Хмм..

LoveRetroMusic
01-29-2010, 14:23
Цял следбоед на компа, Омирам от скука.
Очаквах баща ми да се прибере рано
и да чета една от книгите, ама още го няма.
Ще си напиша домашното по география, че
в неделя ще ми се занимава още по-малко.
ДАНО,ДАНО,ДАНО .. да взема решение и то
да е правилно, адски много се притеснявам..
От това решение зависят една камара неща, а
аз нямам представа какво ще правя за вбъдеще.
Искам го, е така. :oops:

DevilWish
01-29-2010, 14:29
Ми перфектно. =) Накарах моя да обещае и той обеща ,така че ще го видя следващата седмица :-P говедото :-P :lol:

Priceless
01-29-2010, 14:50
МНОГО мразя, когато трябва да си избирам обувки !!! :x

LiRRRa
01-29-2010, 14:51
Офф чувствамм се използванаа ии съм толковаа отнесена днескаа...
Нищо не мога да свърша, все се заплесвам по нещо..
Вчера беше толкова див и готин ден. . .
Мразя я тая ваканция.. ;х

Ии искаам да се разкара тоя гаден сняг най-накраяяя мамка му, искам да грее слънце по цял ден, да е топло... Искам лято :smt007

3oPuTy
01-29-2010, 15:15
DevilWish как издържаш без да го виждаш по цели седмици бе?! :shock: :shock: :shock: Аз лудвам като не го видя събота и неделя,а ти ...?!Ужас!!!

По темата:Миии как да съм?!Моя замина и ще се видим чак в неделя :(
Сега ми се обадиха едни приятели ... искат довечера да ходим в едно заведение ... Ама не знам дали ще отида ... Без моя нещо не ми се ходи,а и като знам,че 2 от 3-те момчета,с които ще сме все още изпитват доста силни чувства към мен и сигурно пак ще има изпълнения :? Ама ще видим ... Ако оная шматка се обади и каже,че се е прибрала в Сс може и да отида :)
Както и да е :) След малко мисля най-после да стана от леглото и да започвам да се оправям,че като знам,колко малко време имам (почти 3 часа),а трябва да се къпя,да си правя маска на лицето и на ноктите,да си направя педикюр,маникюр,да измисля к'во да си облека,да си оправя косата ... Оффф не ми се мисли как ще ми стигнат тия 3 часа :( :?

Едит: Priceless как можа да го кажеш бе?! :shock: :-D За мен няма по-хубаво нещо от това да ходя да си купувам обувки :grin: (а и мислех,че няма момиче,което да не го обича :-D )

SoStarstruck
01-29-2010, 15:19
Оффф..Шушулчиците звъннаха,ще ходим на кафе. :grin: А есето..е,то по-късно.. 8-)

soul1199
01-29-2010, 15:53
relax цял ден,време само и еднственно за мен :grin: до ся гледах филми,чатих,ядoх,праих си чайчета,само на телевизора още не съм се лепнала :lol: писах на Начо,но той не ми отговори,обаче глупавия му брачед(бившо мое гадже)са опитва да ме накара да ревнувам или да се дразня и аз не фанах,обаче аз даже не му обърнах внимание :lol: злетак,кво да се прави,още се чудя,как можах да тръгна с него :lol: вчера си получих програмата за 2-рия срок само в Петък имам егати и часовете:
1)Етика
2)Англ.език
3)Руски
4)Руски
5)Български
6)Математика
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aniie
01-29-2010, 16:23
За сега добре.. ^^

DevilWish
01-29-2010, 16:44
Гледах един филм до сега, починах си малко, но много ме ядоса простата Линдис.Егати човека.Казах й да не се занимава с мойте работи.Пфф. :x
Иначе ми липсва прекалено много ,за да е истина :( :(

Presley
01-29-2010, 17:17
Иэлиэа ми се,а всички са в сесия..

DevilWish
01-29-2010, 17:37
DevilWish как издържаш без да го виждаш по цели седмици бе?! :shock: :shock: :shock: Аз лудвам като не го видя събота и неделя,а ти ...?!Ужас!!!:( :?
Чак сега видях, че си ме питала нещо ,сори.
Иначе няма как ,просто така се стичат нещата.Постоянно работи и така . . последните 2 седмици му бяха мега натоварени.И ние преди се виждахме всеки ден, но не става.Аз трябва да уча, той трябва да работи . . Така е.

Пфф ще вечерям, пък не съм гладна, особено за това, което ще ядем :#

miss_asi
01-29-2010, 18:12
Сега се прибрах.Беше прилично добре.За целия ден,той нито ми писа,нито се обади.Вярно,че купонясват,ама чак пък толкова ... :? Липсва ми вече. :-)

dqvolcheto9
01-29-2010, 18:13
Ух на кафенцето беше суперско. А тия батковци бяха МЕГА готини бре . :-) Уф дано не ми се сбъдне съня ,който сънувах,защото ще се гръмна. :(

Dopeass
01-29-2010, 18:22
чувствам се тъпо, защото си разбих имиджа на безчувствено същество :-x

soul1199
01-29-2010, 18:30
тая пица мн ми дойде,въй натъпках се :lol: ся се уговарям за кафе утре :lol:

SoStarstruck
01-29-2010, 18:45
Оххх,беше суперскооо. :grin: За пореден път моите шушулчици златни ме накараха да се почувствам по-добре. Обичкам си ги адски мнооого! А сега.. есето и домашното по информатика 8-) ..

Kukumqvka
01-29-2010, 18:47
Утре най-сетне ще изкарам снимките :)
Добре съм.

kombarka
01-29-2010, 18:57
Никога не съм била по-позитимно настроена. Чак се плаша от себе си :-D

Assshley
01-29-2010, 19:28
Голямаа обажданкаа е тва момченце беееее ;) . . пфф

soul1199
01-29-2010, 19:28
още се разбираме за кафето от 1 час насам :lol:

LoveRetroMusic
01-29-2010, 19:39
Много приятна книга, смисъл става за
убиване на време.

soul1199
01-29-2010, 19:59
уточнихме часа и мястото най-сетне :lol:

Alli
01-29-2010, 20:31
толкова лъгана и унижена не съм се чувствала никога,а гадното е,че нямам сили да го забравя...:( защо се се връщам :(

kuklichka_bg
01-29-2010, 20:40
Изпълнена с надежда. :)

FancyGirl
01-29-2010, 20:46
Идеалнооо, бях си с моето прекрасно момче и ми беше толкова хубаво с негоо, мм мойто жигуло за милионен път ми покажа че ме обича с цялото си сърце. Няма по-перфектен и прекрасен от него, обожавам го обожавам всичко в него, дори и обожавам когато ме дразни супер много. Направо съм на незнам кое небе от щастие, с всеки миг, с всяка секунда се убеждавам че за него аз съм нещо много специално и важно. Както и той за мен, просто наистина ме прави толкова щастлива, и всички кучки които искат да ми го вземат може просто да им кажа "да си го начукат". Няма да си го дам, няма... мой си е мой. Винаги ми показва че съм аззз единственаа и негова, предпочита да е с мен пред всички други. Чутвам се толкова щастлива, влюбена, ценна, важна, единствена.. чуствам се прекрасно. Толкава ми е хубаво с него, никoй никога не ме е карал да се чуствам така.. обичам го, дано винаги да изпитва това към мен.
p.с Обичам те ShawnMac [-( :smt007 :smt003

SoStarstruck
01-29-2010, 20:50
Такааам .. Написах си есето за има няма 15 минутки. И хем пиша,хем чата,пиша,чата.. Просто ми се отдава,бе! 8-) И домашното по информатика преключих за 10минути.. Мнооого ме е яд че вече си планирах пътуването за утре,а шушулките ме канят на разходка. Искам да си се разхождам с тях,ама.. :( Направо ме е яд.. Пфу!

JackSparrow
01-29-2010, 20:54
Всяка надежда в мен - убита.
Всяка капка любов - изтрита.
Всичкото добро след мен - заличено.
Само заради нея.. :cry: :cry:

DaemonBoy
01-29-2010, 20:56
Свръх уморено ми е.Защо ми беше да ходя?Сега ще легна и ще се наспя едно хубаво.

FantaMen
01-30-2010, 01:06
Пак проклетата луна няма и една скрита част... Цяла и пълна... и аз както обикновенно не спя :d Влияе ми мамка му :razz: Кеф ми е... жалко че утре няма да стане барбекюто в гората но има с какво да си запълня деня :P

vikitolove
01-30-2010, 06:47
добро утро :) :grin:
днес ще съм весела :grin: ще седна ще си науча по англ,ще взема да почета някоя книга,ще изляза и нз какво още :-D но няма да оставя това тъпо главоболие да ме победи :-D :-D :grin:

paniko
01-30-2010, 07:00
чувствам се шибано..

3oPuTy
01-30-2010, 07:06
Как може да съм?!Легнах си сутринта,станах преди малко ... :?
Е поне снощи беше горе-долу забавно :-D В заведението имаше един симпатяга,който цяла вечер ме гледаше и ми се усмихваше :-D А на края като си тръгваше с приятелите си мина да ми каже "Чао" :lol:
Таксиметровия шофьор и той нещо се опита да се закача :D Ама аз съм кораво коп*ле и не изявих ник'во желание ... Все пак си имам мъж :-D Е,не отричам,че беше симпатяга ама ... Моя си е по-хубав :-P
А като заговорихме за моя ... Още съм му бясна :? Сърди се,когато не му казвам всичко,което мисля ... Сърди се,когато му казвам всичко,което мисля ... Е той к'во иска?!Знам,че снощи му казах нещо,което по никакъв начин не му хареса ама к'во да направя ... Поне му казах истината :? Цялата ми компания се изреди да чете СМС-а и всички ми казаха по нещо от рода на "Евала,Зори!","Страхотен СМС ... личи си,че не си го мислила дълго,а си писала това,което ти е било на душата в този момент!" и други подобни,а той вчера сутринта к'во ми драсна?!Само едно "Ти си луда как успя да изпишеш такъв роман,толкова бързо :-D :-) " ... Гррр ... И снощи като му казах всичко това и той "Ти ме изкара е*аси шибаното и безчувствено копеле ..." :shock: Чак не можах да повярвам,че мойто мило използва подобни изрази ... Е нищо ... Разбрахме се днес да поговорим за това и за още няколко неща :) Нямам търпение да си го видя :grin: Ще се прибере по-рано заради мен,така че не трябва да си го ядосвам довечера :-D :-)
Оффф,а сега май ми е време да си изпия кафето,защото очите ми започнаха да се затварят ... ПАК ... :D

Hilary_
01-30-2010, 07:09
блах .. laaangweilig .. :lol: :lol:

LovelyGirl
01-30-2010, 07:20
Пак проклетата луна няма и една скрита част... Цяла и пълна... и аз както обикновенно не спя :d Влияе ми мамка му :razz: Кеф ми е... жалко че утре няма да стане барбекюто в гората но има с какво да си запълня деня :P

Пълнолуние ли имаше..оффт, аз се чудих защо не можах да заспя толкова време пак :smt017

Отивам на урок след малко.Тъпо ми е, не ми се ходи, значи не се чувствам добре ;д

DevilWish
01-30-2010, 07:39
От както съм станала до сега съм писала тези работи по френски . . и сега ще взема и другото да си подготвя, без тва нямам работа пък и съм почнала един път.
Пфф пак е бяло навън, за к'во е валял пак сняг бее :( :( мразяя

Zarity
01-30-2010, 08:10
Ох,Боже.... :smt007

BloodyAmy
01-30-2010, 08:14
Бива..

DaemonBoy
01-30-2010, 08:23
Страхотно!Тиесто е просто велик!!!! :grin: :grin:

LofYou
01-30-2010, 08:51
Скучно ми е ... Искам вече да се върна в София и да видя милотоо ... А тук е толкова студено и неприятно :? :o

soul1199
01-30-2010, 08:56
ами добре съм,след малко тряа се оправям и да излизам,ама ся малко музика ще си пусна и сиг щв играя на тела,въй тая игра е мега яката 8-) 8-)

chocolatee
01-30-2010, 08:56
Преди малко се събудих.. хапнах портокалче 8-) След малко влизам в банята.. след това ще се оправя.. ще се помотам по вкъщи малко и.. ще стане време за излизанеее (: Иначе съм добре.. 8-)

Priceless
01-30-2010, 09:00
Втора поредна вечер .. Реплей ше има довечера .. само дано майка ми да не се напрай, щото .. :o

vikitolove
01-30-2010, 09:06
по дяв***те днес нищо няма да развали настроението ми :-x дори и това че той замина,няма да стане :x нито главоболието,нито заминаването му ще ме растроят :?
добре че са приятелите :-)

w0sh
01-30-2010, 09:08
трябва да сядам, че да уча.
Фак

Когнитивна :(

lipsvashh_mi
01-30-2010, 09:19
мм,стресирам се-имам час ,че и по-малко да се оправя и да изляза та да не закъснея за срещата..после съм на урок и пак ще се прибирам по никое време....
иначе вчера беше така мил и внимателен,даже не бях предполагала.....токло ми е сладък,че ми иде просто да го задуша от прегръдки понякога 8-) като че ли всички се оказаха суупер прави,че това е точният избор,а аз се дърпах така дълго-ужас :lol: голям съм инат понякога-или по-скоро винаги :D

Assshley
01-30-2010, 09:54
Убито ми е още откакто станах.;/// Не ми се излиза дори по магазините,нямам настроение за нищо,а довечера мислех да ходя на дискотека... Пак го няма ЕСТЕСТВЕНО.;)Писна ми вече,даже съм повече от изморена от глупости.Толкова ми е тъпо,че всички ме изнервят с глупостите си. :o :booooomb:

xoxi
01-30-2010, 10:15
Събудих се много весела, но една приятелка успя да ми развали настроението. Естествено щом тя не е в настроение, никой не трябва да бъде :-x
Сега ще се разсънвам, ще гледам някой филм и после ще му мисля, какво да правя.

monituuu
01-30-2010, 10:18
Хубаво ми е .. да не повярваш 8-) .. Досега бях на урок и сега съм радостна ,че отмина . Мисля да ходя по магазините и после на фризъор и послее с моето момче. 8) .. Не е истина колко ми се излиза 8-)

DNJ
01-30-2010, 10:19
Сесия + мързел...ужасна комбинация 8-)

DevilWish
01-30-2010, 10:27
пФ научих си =) Снега се стопи :) чистих =) сичко е готово, смятам да отида по магазинитееее :D /манияяяк :D /
Редакция : Пекна сууупер якото слънцее =) Отивам на центъраааааааа =) айде бягам да се наконтя :Д

LoveRetroMusic
01-30-2010, 10:38
Не ме интересува, а ми пука .. ;\\
Объркана работа, as usual.. :(

XTREMEFREERIDE
01-30-2010, 10:58
Супер изморена от невероятния ден.Карахме ски като лудиии.. :grin: :grin: Беше страхотно и когато се върна съм си обещала да се разпукаме от скокчета и горички. :grin: :grin: Вече не съм такава бъзла,ха-ха. 8)

Kukumqvka
01-30-2010, 11:02
И отново скапан ден..свикнах вече.

3oPuTy
01-30-2010, 11:10
Лелеее не мога да се позная :shock:
От час и нещо се ровя в нета и мисля подарък за моя за Св.Валентин :shock: :lol:
Толкова готини идеи ми дойдоха,но сме заедно от прекалено скоро (два месеца) и просто не си струва да му правя подобни изненади ... :( Не,че не са хубави,но просто са подходящи за хора с по-дълга и сериозна връзка :( (нищооо другата година ще му спретна някоя от тези изненади :))
Да обаче измислих перфектния подарък :-D Хем банален,хем нестандартен,хем забавен,хем практичен ... :-D Само трябва да изчакам мойто мило да си оправи колата за да мога да видя,колко е голямо мечето,което стои на задната седалка :-D
После ще трябва да се чудя дали да сложа всичко в една кутия или всяко нещо да е отделно :-o
Хах явно снощи шматките са били прави като ми казаха,че съм се променила доста покрай него :oops: Наистина съм станала по-романтична ... Щом най-добрата ми приятелка каза,че за първи път ме вижда толкова щастлива и че за първи път ми личи,че обичам някого значи наистина е така :) То и аз го усещам де ... Никога,с никое предишно гадже не съм се държала по този начин :-) Еххх тоя моя лигльо как успя така да ме промени толкова,а преди 2 месеца си мислех,че е по-добре да сме си само приятели,защото не исках отношенията ни да се променят :-D
...
Оффф отплеснах се 8-)
Сега трябва да звъня на шефката на заведението и да запазя 2 маси (дано ни стигнат :-o :o ) ... После трябва всички процедури от вчера да се повторят ... Къпане,изправне,маска на ноктите,лакиране,прическа ... Не знам и с к'во да се облека ... Оффф мразя,когато става така :D
Че и Р.Д.-то ми наближава,а още нито знам къде ще го правя,нито кого ще поканя ... Мислех да съм само с най-близките ми приятели,но като се замислих те хич не са малко ... На хижа няма да можем да отидем - един приятел звънна на собственика и той му казал,че само с джипове ще можем да стигнем до там,защото е в гората и не е добре изчистено :(
Абееее майната му ... Има почти 2 седмици до тогава ... Все ще измисля нещо 8-) (надвам се 8-) )

BigFakeSmile
01-30-2010, 11:34
страхотно

JackSparrow
01-30-2010, 11:59
спах от 8.15 до 9.35 не съм мигнал снощи, чувствам се гадно като цяло...

ThePowerOfLove
01-30-2010, 13:33
Чувствам се..глупаво. Искам едно ново начало, мисля, че добре ще ми се отрази :) Може би след 2 години чак ще стане..

bigsmile13
01-30-2010, 13:40
амм ей тука а-у 8-)

SoStarstruck
01-30-2010, 13:56
От сутринта обикалям като луда нагоре-надолу,тамън се прибирам. :grin: Всичко е на 6. Ще се поровя малко из форума и ще отивам да си направя нещо за хапване..

Priceless
01-30-2010, 14:24
Пффф .. ми как да съм.... изнервена.

Bubbling
01-30-2010, 15:07
:smt086

DevilWish
01-30-2010, 15:59
Болят ме ужасно много краката.Толкова обикалях и нищо не си купих /за първи път/.Така си харесах онзи потник за к'во не си го взех да ме пита човек.И нивеа даймъндс щях да си взимам ама . . патка. :#

Kukumqvka
01-30-2010, 16:08
Общо взето съм добре. (: Кантарчето показа -2 килца..
Каквото и да става,знам че има на кого да разчитам.. Това ме успокоява :)

SoStarstruck
01-30-2010, 16:10
Егати късмета.. Тъкмо отивахме с мрънкалото ми за сладолед и попаднахме точно на ТЯХ!! .. :x :x Бясна..

YouDontKnowMe
01-30-2010, 16:13
Вече съм безумно дебела :D Трябва да се слабеее :( Спи ми се ... Гладна съм ... :D

soul1199
01-30-2010, 16:27
големи филми неска :lol: въййй малко ме боли главата,защо ли 8-) ебаси яките коктеили напрао мн добре :grin:

DevilWish
01-30-2010, 16:41
Пфф толкова ми е скучно.Нямам и никакъв филм да гледам.И си научих сутринта.Просто шибания от всякъде. :# Книга ще се чете явно :o Искам поне наще да си дойдат, то майка ми като е в къщи все има нещо да се прави. 8-)

LoveRetroMusic
01-30-2010, 17:01
:razz: ЛУДАЦИИИИИИИИИИ! :oops:

TheGirlNextDoor
01-30-2010, 17:08
махмурлука е мн злобно нещо..
:o

dqvolcheto9
01-30-2010, 17:27
Ох боли ме главата. :( На кафенцето беше муци :-) Много ме е яд ,че съм опуснала партито в петък :booooomb: . Трябва да уча по история ,а така ме мързи.

XTREMEFREERIDE
01-30-2010, 17:31
Какво ми става,бе?!Искам го,не го искам,искам го,не го искам.По дяволите,какво си въобразявам?!ОБИЧАМ ГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО..

LofYou
01-30-2010, 17:38
Щастлива ... Мога да кажа,че имам до себе си един страхотен мъж,който ужасно много обичам ... :-)

ThePowerOfLove
01-30-2010, 17:52
Чудя се кво да прая, и ми се пуши :) Дано станат работите за края на седмицата.. :)

miss_asi
01-30-2010, 17:54
Пея ... :grin: Мисля си за Него.Надявам се утре да се видим ... :smt007

Kukumqvka
01-30-2010, 18:01
Определено не е добре тоя.Всеки малак детайл прави голяма тема и винаги за моето добро мисли ..
И все намира какво да каже,винаги ме кара да се усмихвам.Уникален е.
Чак не вярвам.Страхотно се чувствам :)

chocolatee
01-30-2010, 18:27
Преди малко се прибрах.. на кафенце бях, а след това малко на разходка и пак на кафенце 8-) .. сега се чудя какво да правя.. отивам да пия нещо, че съм жадна, много жадна.. 8-)
Лелеее.. още 1 ден и училище :x Учи ми се, не ми се учи.. учи ми се, не ми се учи.. нищо не ми се прави вече.. :lol:

guinessgirl
01-30-2010, 18:51
много съм сцепена,адски много.
и ми е тъпо когато не ме обича :(

soul1199
01-30-2010, 18:53
добре съм,неска мн бързо ми мина деня :( ся утре и на дск......като се сетя,че в Понеделник имам 8 часа и ми става зле :-x

Assshley
01-30-2010, 18:57
Добре ми е . . чак не мога да повярвам. :D Утре ще трябва май да седна да понауча нещо . . ии евентуално да се видя с лайненцето ми ако не се занимава с някакви глупости пак.Ама си го обичам . . :smt007 :-D

InloVeGirl27
01-30-2010, 19:18
тъпО..
Страдам,толкова ли е трудно да намеря някой,който също да ме обича?

:(

dqvolcheto9
01-30-2010, 19:33
тъпО..

+100000000 :(

kombarka
01-30-2010, 19:46
Искам да мога да го накарам да си каже всичко и да спре с тези безмислени заобикалки.. :-x :o

vikitolove
01-30-2010, 19:48
тъпО..

и аз това се питам :-o

пак ме боли главата :? не ме е боляла така отдавна :? май пак трябва да ходя на лекар заради нея :lol: ама че е непослушна :lol:

TheX
01-30-2010, 19:54
тъпО..

Отвратително чувство :(

ShawnMac
01-30-2010, 19:59
Ами денят днеска беше много по-добър от вчерашния.Видях мойта красавица , всичко мина перфектно , прибрах се и баща ми ме ядоса пак :D . Тоя човек няма да спре да се заяжда с мене.. 8-) . Но пък хубавото е , че има човек , който ме обича и като ми каже 1 мила дума ми става толкова хубаво , че забравям за всичките ми проблеми.
Толкова съм щастлив - имам прекрасно момиче :smt007

w0sh
01-30-2010, 20:01
Бива ли да съм толкова готин?

SoStarstruck
01-30-2010, 20:01
Много ги обичам тия мойте хора. Просто не знам за къде съм без тях. Наистина съм благодарна,че ги има и,че винаги се сещат за мен..! :smt049

Kukumqvka
01-30-2010, 20:05
Мразя ги тия моите тъпи променливи настроения !
:x

LoveRetroMusic
01-30-2010, 20:21
Тая вечер беше забавна, е така.
Решихме доста 'важни' неща за секунди,
ама пука ми. Важното е да се забавляваме;P

Priceless
01-30-2010, 20:37
Пред няква истерия съм .. сериозно ! Толкова ми липсва, толкова мразя да не ми отговаря, да не ми се обажда, да се инати, да се криви, да ревнува .... ](*,) ](*,) ](*,) :-# :-# :-#

elsy
01-30-2010, 20:37
Малии, доспа ми се :lol:

wasetO
01-30-2010, 20:50
Влюбена ;х
Объркана ,,
тъжна,,
и много влюбенаа :-)

w0sh
01-30-2010, 20:53
Продължавам да съм много готин

LoveRetroMusic
01-30-2010, 21:35
Разревах се от смях.. 'баси лудите са. 8-)
:razz: :razz:

ThePowerOfLove
01-30-2010, 22:25
Странно..мисля си утре какво ще стане, по-точно какво ще си кажем..

cinderella_gugutka
01-30-2010, 23:46
еми в яко настроение съм,въпреки 4е нямам при4ина да се 4увствам така :o

LofYou
01-31-2010, 07:26
В очакванеее ... След няколко часа си заминавам за София, нямам търпение вече да е вторник и да си видя мъжлето :-)

ghex
01-31-2010, 07:56
Шибано ми е

+1 ...

Priceless
01-31-2010, 08:10
Все още никаква вест от него .. не издържаммммммммммммммммм ](*,)

misslowe
01-31-2010, 08:11
Все още никаква вест от него .. не издържаммммммммммммммммм ](*,)

+1

LoveRetroMusic
01-31-2010, 08:34
"Being strangers, then friends, then more than friends, then strangers again."
Познато.. Надявам се пак да си пишем като вчера, ахах.. :D
Супер забавени са 8-)

valko88
01-31-2010, 08:41
Как да се чувствам, някак си нещо.................... "Яде ми се сланина с прас" :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:........ не съм в настроение....нямам желание за нищо... не знам…. защо :? :? :(

slaveto1989
01-31-2010, 08:44
Чувствам се прекрасно 8)

LiRRRa
01-31-2010, 08:45
Уффф . . . нещоо ми е неквоо никво.. ;хх

vikitolove
01-31-2010, 08:53
днес май ще се разберем с главата ми :-D

snufff
01-31-2010, 08:55
тъъпо.

3oPuTy
01-31-2010, 08:57
Как може да имам толкова твърдоглав приятел?!
Снощи ме тормози час и нещо заради глупости :?
Аз му казвам,че не искам подарък за Р.Д.-то и за Св.Валентин,а той "Забрави!" ... После му казвам да ми купи един общ,защото Р.Д.-то ми е на 12,а Св.Валентин на 14,а той пак "Забрави!" Направо ще го убия :?
Ей за това си мразя Р.Д.-то ... :? Всички се втурват да ми подаряват подаръци,а аз толкова го мразя този момент :? Всяка година едно и също ... Аз казвам,че не искам подаръци,а след това ме натоварват като кон с разни изненади,букети и прочие :?
Като за капак и татко още нищо не ми е казал за телефона ... :? Колко пари ще ми дава,т'ва-онова ... На края ще вземе да ми купи някой GSM,който няма да харесам и не знам ... :? :o
Оффф както и да е :) Няма да се ядосвам от сега :)

InloVeGirl27
01-31-2010, 08:58
тъпО..

Отвратително чувство :(

:cry:

Priceless
01-31-2010, 09:18
Тея двамата май са решили да ми правят на пук ?! :? :o

Assshley
01-31-2010, 09:33
Апфф смятай лекия си се прибрал,че чак намерил време да си напише на профила в скайп,че спи. :x След като реши да ми излезе в 12 часа изневиделица . . таман се бях зарадвала. :? Тъпи работи болл ;) . . Допивам си кафето и сядам да уча малко по френски,че е критично положението.

kombarka
01-31-2010, 09:58
Боли ме крака.. паднах онзи ден на ледената. Главата ме цепи. Коремът също. Имам да уча. Времето е ужасно. Приятелката ми са я зарязали. Мързел ме е. Имам да пиша едно есе, с което няма да съм много скоро. Не спах добре. Сънувах егаби и тъпия сън. Не съм го виждала от много време. Мисля, че ме е забравил. Тъп е. Тъпо ми е. Тъпа съм.

Ъъъ.. ударих го на оплакване. :D 8-)

Priceless
01-31-2010, 10:11
НЕ мога повече. Само се измъчвам. Не знам струва ли си...но знам, че го обичам и не мога да го оставя. Но .. тази вечер мина просто всякакви граници... ОФФФФФФ....... ще се побъркам накрая ;/

DaemonBoy
01-31-2010, 10:17
Защо мачът е толкова късно?Както и да е до 6 часа трябва да тъпея....

misslowe
01-31-2010, 10:25
Ухх .. най - после звъна ... чакането и нетърпението си струвашее .. :grin: :P

soul1199
01-31-2010, 10:44
чакам наще да се изнесат,че да вляза да се изкъпя,от 1 час ги чакам :-x неиздържам вече :booooomb: снощи сънувах мн странен сън....още го помня...

chocolatee
01-31-2010, 10:55
Добре съм.. Преди малко се събудих и все още съм сънена.. Ей сега ще си направя кафенце-да се разсъня малко, че трябва да уча.. По-късно може да направя една разходка, че не ми се стои цял ден вкъщи.. Пфф.. и аз не знам вече.. тъпо ми е.. 8-) Скукааа.....

3oPuTy
01-31-2010, 11:02
:grin: Чух се с моя :-) Каза,че още няма да се прибира,защото са намерили бензинова помпа и сега ще ходят да я сменят :grin: Много се радвам,защото знам,колко гадно му беше тия 2-3 дена докато беше без кола :) Хах и дивака ме кара да ходя при тях да им правя компания :-D Да беее ... И баба му да почне и мен да базика - няма да стане 8-) А и съм казала,че днес ще релаксирам :-D Хах дано всичко да е наред с тая помпа,защото до колкото разбрах не е нова,а са я взели от някакъв познат :-o ... Е ще стискам палци пък,каквото стане :) :-)

justonegirlwithonehope
01-31-2010, 11:30
Щастлива, вскеи на мое място би се съсипал, но аз съм шастлива.. просто не ме ебе :D :D :D

FancyGirl
01-31-2010, 11:34
Преди малко станаххх и сега тука слушам някакви парчета който брат ми ми пуска и признавам си - добри са. Сега ще вляза да се изкъпя за да мога да се оправя до 3:30-4:00 най-късно, че трябва да правя инкасация в магазина и след това като се прибера имам да пиша есе.. струва ми се, че ще викна моя сладур и няма да ме остави да си пиша есето но нищо утре съм втора смяна така, че и по-късно мога да го напиша. Дано всичко мине по план и ще бъде една не-толкова тъпа неделя (мразя неделите). 8)

soul1199
01-31-2010, 11:35
изкъпах се,ся слушам музика и утре нямам търпение да ми дадът бележника,че да видя оная шматка дали ми е оставила 4 или 5 :-x :-x :-x

Snickers
01-31-2010, 13:11
сякаш беше ясно, че от това ще излезе едно голямо нищо... ;/
само наранени си останахме.;/
както и да е... ;/

3oPuTy
01-31-2010, 13:18
В шок съм 8-)
Моя сега дойде до нас да ме види и ми разказа,какво му се е случило преди два часа ... Тааа бил с майка си и баба си и станал свидетел/слушател на следния диалог:
Майка му:"Майче,Найден снощи сам ли се прибра във вас?!"
Баба му:"Да,сам беше ... Защо"
Майка му:"Ми,защото с жена му редовно остават да спят в Сребърна и за това питам"
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:
Абе редовно ... Два пъти оставах и то съвсем случайно :lol: Ужас! :lol:
... И после,защо все го бъзикат за разни сватби и бебета ... :lol: :razz: :shock: :razz: :lol:

Priceless
01-31-2010, 13:41
Не стига, че това лайно още не ми се е обадило, ами и майка ми сега ме изнервя .. направо съм способна да убия някой :-x

bebokk
01-31-2010, 13:43
podtisnaty.. :?

sladur4etyYy
01-31-2010, 13:49
тцтц.. тия дни не бяха кръчми, не бяха дискотеки, не беше чудо.. нямам сили за НИЩО :D неслучайно ставам чак сега. като за капак, утре съм първа смяна :? не ми се мисли как ще се става тогава. сигурна съм, че имам и доста за учене, ама лошото е, че си загубих новата програма и сега не си знам часовете 8-)

SoStarstruck
01-31-2010, 14:28
Всичко е на 6 засега. Охх,дано само утре принтера ми не се прецака пак,че ми трябва вече спешноооо ! .. :/

Lestat357
01-31-2010, 14:34
Вече доста по-добре, благодаря!)

Zarity
01-31-2010, 14:41
Ко му става на тоя бе :shock: :lol:
Иначе съм добре :)

soul1199
01-31-2010, 14:44
тъпо ми е :(

DaemonBoy
01-31-2010, 14:48
Ох пак почнаха скандалите. :( :( :(

dqvolcheto9
01-31-2010, 14:56
Абе ужасно.Научих по история.После ще се къпя ..Много ме боли коремчето.. :( :(

LiRRRa
01-31-2010, 14:59
random . . .

SoStarstruck
01-31-2010, 15:14
Иеййй,пак на кафе.. Пак ще си правим лешаа.. И така. :) Супер се чувствам,одеве си пробвах принтера,не зацепва засега.. Идеално ! :grin:

soul1199
01-31-2010, 15:35
ще ми кавзат ко да прая,някви си шматки,ама и аз хубо им викам,че ще си прая,квот си искам и когато си поискам и никой не може и копче да ми каже,кво да правя и кво не :lol: чудя се кви са ми тея,че да ми казват мн са зле :lol: :lol: :lol:

Snickers
01-31-2010, 15:50
Плаче ми се, мамка му...;/

lipsvashh_mi
01-31-2010, 16:05
много съм скапана-цял ден местим някви дървени плоскости от секцията,няви легла и т.н. илека полека почваме местенето :D но поне стана невероятен апартамента-много си харесвам стаята-влюбих се както се казва :lol:
иначе от утре първа смяна-не ми се мисли ставането в 5 и половина,но поне 1 кафеварка ще си заминава на бърза ръка 8-) като знам как едвам гледам в 6-7 ,а сега ипо-рано..

stylo
01-31-2010, 16:11
мии сравнително добре,ама пак ми е скучно...

Faces
01-31-2010, 16:19
Има Госпооод имааааа леле напрао ми идва да се пръсна от кеф до ся скачах от радост из стаята но пак не е достатъчно да изразя радоста лелеее кееефффффффффф :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

JackSparrow
01-31-2010, 16:27
ании - i'm only gonna break break ya break break ya heart.. [-(

soul1199
01-31-2010, 16:38
добре съм,ся гледам един мой любим филм и чакам да стане към 11 часа и да си лягам и да идва утре и да видим,кви ще ги свърша 8-)

miss_asi
01-31-2010, 16:56
Подготвям се психически за утрешния ден.Просто не ми се мисли как ще стана във 5:15 ... :o :? Иначе днес деня го изкарах в спане и четене на книги.Имах нужда от един такъв ден. :) Чудя се само утре като се прибирам във какво състояние ще съм.Сигурно ще гледам тъпо и ще съм като парцал и най-вероятно ще съм на 3-4 кафета. :-D

chocolatee
01-31-2010, 17:36
Научих си.. УЖ 8-) Сега мисля да пийна едно топло чайче.. да се изкъпя, да си подготвя нещата за утре, защото.. ако си ги оправя на сутринта 100% ще забравя нещо.. Не ми се мисли как ще стана толкова рано.. Хубавко си ми беше ваканцийката, но сега пак училище.. ): Пфуу..
8-) :booooomb:

Priceless
01-31-2010, 17:44
Пф .. обичам го ! :smt007 :D

Assshley
01-31-2010, 18:18
Нещастна се чувствам .. както обикновенно.;)

ScionOfStorm
01-31-2010, 18:23
Тъпо.

Няк'во апатично ми стана изведнъж.

SiNiStEr
01-31-2010, 18:52
Нещастна се чувствам .. както обикновенно.;)

И аз така,но свикнах.
:)

soul1199
01-31-2010, 18:56
малко тъпо ми стана Начо,кат си написа на профила: `my rock baby :-) ` ох мн ми е скучно,добре,че бързо ми мина деня и дано утре ме запознаят с един маняк 8-) :)

kindergarden
01-31-2010, 18:57
първа смяна...ужас как ще стана?! :-x :-x

lunichkataaa
01-31-2010, 19:09
първа смяна...ужас как ще стана?! :-x :-x

И аз съм така и скоро трябва да лягам,за да се наспя....а изобщо не ми се спи!

Иначе не се оплаквам,но може и по-добре :D

babity
01-31-2010, 19:11
Едно човеченце ми липсва. Освен това съм малко изплашена. Снощи писах едни пиянски смс-и...

SoStarstruck
01-31-2010, 19:14
Тамън се прибирам.. Добре,че се сдърпах с майка ми,та да ми скапе настроението.. :o Ама и без това до утре ще ни е минало. :P

DaemonBoy
01-31-2010, 20:08
Тази песен как да не ви радва?
Първият пък кат беше, много ме мале болеше! :lol:

Kukumqvka
01-31-2010, 20:15
Летя от емоции и щастливи усмивки 8-)

mArMaLaDkA
01-31-2010, 20:17
Цяла вечер ме тъпчат с разни неща. Надушвам някакъв заговор, искат да ме угоят. :shock:
трябва и вече да си лягам, ама нейсе...

BloomF
01-31-2010, 20:19
Мноого съм си добре :D С него уж всичко е наред, сега гледам кеч/гледам кат изтрещея :D /, чакам след това да гледам Ало, Ало/2 часа/ :D :D :D Утре уж нямам първите два часа, амаа май пак няма да мога да стана :oops: Само наще да не ме хванат на компа.

kypo
01-31-2010, 20:20
Цяла вечер ме тъпчат с разни неща.

я я вундербар 8-)

mArMaLaDkA
01-31-2010, 20:23
сиктир! http://www.pic4ever.com/images/164.gif

ShawnMac
01-31-2010, 20:26
Чувствам се прекрасно.Тази неделя беше единствената , която ми хареса и мина без да се случи нещо лошо.Прекарах една от най-хубавите ми вечери с моето момиче и тя за пореден път ми показа колко съм й ценен като направи нещо много специално :oops: .Тя ме pрави толкова щастлив , че не мога да ви опиша с думи как се чувствам :-) . Кефя се и си скачам из нас, ама много ми се спии
П.С Правиш страхотни спагети :-D
Обичам те :smt007FancyGirl

258
01-31-2010, 20:28
Чувставм се добре.. влюбена :oops:

kypo
01-31-2010, 20:28
много ми е зле 8-)

Assshley
01-31-2010, 20:35
Не може да бъде колко го обичам тва лайненце . . 8-) :smt007

Kukumqvka
01-31-2010, 20:45
Ау,малее.. имам 4 от тотото :grin:

FantaMen
01-31-2010, 21:18
И сам не мога да си повярвам че сега ще легна да спя и утре ще стана за първа смяна :X A защо изобщо да лягам и без това няма да заспя ??? Първия ден е най труден. Ще се свиква от сега до края сме само 1 смяна :grin:

ThePowerOfLove
01-31-2010, 21:41
Аз затова не лягам, усещам, че не ми се спи достатъчно, че да заспя първите 5-10 мин 8-) А за утре как ще клюмам на даскало не ми се мисли.. =)

mrazqkindergarten
01-31-2010, 21:52
Много се ядосвам на себе си... Ако продължавам в тоя дух, доникъде няма да стигна! :? :x

LofYou
02-01-2010, 04:29
Добре,след сутрешния душ се чувствам свежа и готова за началото на новия семестър което е днессс :grin: ... Няма изпити до май :grin: :D

DevilWish
02-01-2010, 05:44
Уморена, спи ми се.Офф не искам да на даскало.

Priceless
02-01-2010, 07:06
ЩЕ го убия :x Тъпото лайно цяла година не се научи коя смяна съм ... Как брутално ме събуди :o "Миличкооооооооо ко праййййййш" ... Ще му кажа аз какво правя ... :D Ох, ама толкова много го обичамммммммм :smt007

DaemonBoy
02-01-2010, 07:15
Наспах се.След малко ще потеглям за даскало, а как не ми се ходи...

babyto92
02-01-2010, 07:19
Тъпо ми е някво дори не съм се наспала :D Сутринта ме събудиха щото ти да видиш нямало какво да правят ии решили да говорят с някого :D Трябва ии да уча поне малко и на всичкото отгоре трябва да помагам на сестра си с некви домашни :shock: :-x

XTREMEFREERIDE
02-01-2010, 07:27
Охх,втора смяна (not again :o ).Супер тъпо ми е и искам да си отида в Банско и да си се накарам на ски,и да съм си с приятелите..пффа.Тъпо,тъпо, ъпо,дори имам за учене.Мале..

Priceless
02-01-2010, 08:23
Възможно ли е да ме прави тоооооолкова щастлива това момче....

valdesbg
02-01-2010, 08:31
Възможно ли е да ме прави тоооооолкова щастлива това момче....

Възможно е :)

Подписа ти - за него ли се отнася?

А иначе след кратка почивка аз съм Back online :) И си рендя коли на Cinema 4D :)

soul1199
02-01-2010, 08:39
оо добре съм,кофтито е че в 12 трябва да изляза за да отида на дск,че имам два предчаса,ама ще отида за края на единия 8-) иначе малко ме мързи,не ми са ходи,обаче дано станат нещата,дано ме запознае с него......ох,неска ще съм мн сладка :oops: с новото дънки,ще се наконтя малкуу,въййй дано стане,ох спирам да го мисля,квот стане стане,ако не здраве да е,стискайте палци :oops: :oops: :oops: :-D :-D :)

GossipGirl89
02-01-2010, 08:44
СУПЕЕЕРРР :grin:
Взех си изпита и съм страшно доволна (party)
Освен това в Събота направо се размазахме в диското - беше много яко :P Сега 2-3 дни ще си почивам, защото от Четвъртък почвам лекции...

Kukumqvka
02-01-2010, 08:53
Ще повърна сигурно.. как не искам да ида на даскало,ама няма как.
Оф,много ми е лошо :(

x3eme
02-01-2010, 11:19
8-)
как да съм добре,когато всички са полудели

MoHuTo
02-01-2010, 11:23
Нервна :?

p3tinc3t0
02-01-2010, 11:26
мм някакво супер весело ми е. .без причина 8-) 8-)

Assshley
02-01-2010, 11:38
Хмм добър ден бешеее .. С изключение на това,че още не е дошъл момента,в който трябва да люсна на нашите бележника .. ама не искам днескааа точно преди рд-то ми и за утре да ми се провали всичко.;// :? Както и да е ще го измисля.;) Мисля да звънна на миличкото ми лайненце да го видя къде е и какво прави и после да легна докато дойде време да изляза да обикалям за подарък.;) :P

LoveRetroMusic
02-01-2010, 13:06
Супер гадно се почувствах, е така.
Знам, че не съм ходила последната седмица,
ама му се обадих даже! ..

*Тая е мега ненормална, говори на класния едно, а после
ми се подмазва. Той пък к'во си мисли, че знае
всичко .. за т'ва само две момичета от класа го харесват ;\\

SoStarstruck
02-01-2010, 13:08
Пффф,толкова банални хора се навъдиха.. :)

TheVoice
02-01-2010, 13:18
тъпо

HexGirl
02-01-2010, 13:35
пренебрегната,забравена,са ма.....
бил е на кафе с друга цял следобяд и забрави ,че имаме празник....
нз какво да правя

sWeeX
02-01-2010, 13:39
Много готино.....както никога :D

lipsvashh_mi
02-01-2010, 13:43
много скапана-от 6 и 30 до сега съм била по улиците и все учене :D :-) сега се прибирам малко да отдъхна и после ще празнуваме с мама рдто й и така...иначе беше супер забавно както винаги,белот шеги много,скъсах се да се хиля по БЕЛ-не знам как не ме изгони :oops: :lol: ама те са виновни ПЪК-знаят какво добро дете съм и ме провокират да си мисля глупости :o
иначе е такъв сладур,сутринта му звъннах да пожелая успешен 2ри срок и да го видя станал ли е ,че какъвто е поспаливко като 1то нищо да беше се оспал :-) :-D очертава се да се видим след ден-2 чак и ми е някак напрегнато,но и без това съм супер натоварена напоследък :lol:

vikitolove
02-01-2010, 13:44
от както съм излязла в 7:20 днес чак сега се прибирам :shock: като труп съм,а в 18:00 трябва да съм на репетиция,а едва сега започвам да уча :shock: как по дяволите си мислят че ще се справя :shock: :-o

sWeeX
02-01-2010, 13:51
Сега като видях оная тема за 11 и 14 годишните се замислих....Къде отидоха игрите на жуменка...криеница..народна топка от сутрин до веер пред блока :( ...Сега всички деца живеят в един измислен свят.По цял ден са пред телевизора и компютъра и са се зомбиарли по бен10,хана монтана......ебати много е кофти..

InloVeGirl27
02-01-2010, 14:23
Оф,еми моя ден мина малко стресиращо. Днеска беше първия ден пт втората смяна и ставам сутрин в 5:30 :booooomb: ... Това си е пълно самоубийство! Аз едвам гледам,а те ме карат да се довлека в училище в 7. Откачация отвсякъде... Заспах в тролея :D Иначе по принцип беше готино! Нищо,че първите два часа бяха проспани от моя милост... После се освестих. :-D То вярно,че аз не мога да спя до късно и по принцип съм много ранобудна,ама тфа пък вече е прекалено-да ставам с петлите...

П.П. Няма ли най-после и моят принц да се появи??? Чакам,ама-тц! :x

Чаках тъпия тролей 20 минути.... Идиоти. Вече научих за утре! Сега ми остава да си полегна да поспя и после да се размотая малко

Айде целувки :-)

DevilWish
02-01-2010, 14:45
Super super яко :)) В еуфорияя съмм =) След 5 минути моя е в нассссссссссссссссссссссс сссссс :-) :-) :-) :booooomb: :booooomb: :-) :-)

Assshley
02-01-2010, 14:49
По-БЯСНА не съм била в скоро време!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

miss_asi
02-01-2010, 15:41
Будна съм от 13 часа и повече.Станах сутринта във 5:15. :? Събудих се едва към 11.Просто 6 часа аз съм си ходила като някой труп.На 3 кафета съм.Без захар,забележете,и пак не можах да се разсъня добре.Поне утре съм от втори час и ще ставам към 6:15,за да мога да изляза във 7 без 10.Самоубийство си е това.Добре,че само 2 дин съм от първи час.Ако съм изяла някоя буква,съжалявам,просто едвам гледам.

XTREMEFREERIDE
02-01-2010, 16:07
Omg . . . имам чувството,че откачам тук. Нещо гледам всички около мен, абе всички се прецакват,прецакват си характерите,спокойните животи и всичко. Всички двойки,които мислех за BREATHTAKING,изпокъсаха. Всички момичета тръгнаха по няк'ви Олигофрени и се чудя в мен ли е грешката,че имам сериозна връзка на 15 или в тях? Тъпо ми е,какво да ми е.

DaemonBoy
02-01-2010, 16:12
Забавно ми е!!! :grin:

DevilWish
02-01-2010, 16:49
Тъжна, защото той не може дойде, но поне в сряда със сигурност идва.проблема е ,че утре трябва да си науча и за четвъртък ,защото е много, а той като е тук в сряда няма да мога да уча.. .
Пфф.Някой път се мразя.
Оф добре, че ей сега говорих с Клаудия и ме успокои малко.

sladur4etyYy
02-01-2010, 17:08
супер ми се спи. мислех след даскало да се прибера и да си поспя, понеже 1-вата смяна ми се отрази още от първия ден, ама не ми се получи :D до 6 часа съм се мотала. тцтц... поне пообиколих магазините и си набелязах разни неща.

BloomF
02-01-2010, 17:14
Много ми е гадно... Не мисля, че му пука толкова, колкото казва...

DevilWish
02-01-2010, 17:22
Пф супер гладна съм, добре че след малко ще ям, защото умирам.Освен това очите ме болят от рев :#

vikitolove
02-01-2010, 17:58
Пф супер гладна съм, добре че след малко ще ям, защото умирам.Освен това очите ме болят от рев :#
а защо плачкаш :( не е хубаво,после те боли главата :(
и като заговорих за глави е то моята си е*** майката :x за кой пореден ден вече ме боли :x кви ли не смахнати идеи ми минаха през ума :cry: :cry: :cry: нз да се смея ли на развинтеното си въображение или да плача от евентуалните последствия :(
и като разбрах че никак не му е добре там,направо се скапах от всякъде :? въобще защо замина :? :(
и тя вече почва да ме ядосва,харесва този,харесва онзи :? и тя не знае какво иска,ми малко да се вслуша в сърцето си,не само тука да ме дразни :( и да ме растройва :( и другата и тя :x от както се скараха стана непоносимо и си правят напук,нз на кого да симпатизирам,май на потърпевшите от цялата тая глупост :x :lol:
че и не стига това ами и всички ми се оплакват че е заминал :( е добре те и на мен ми е гадно че замина,ама не мога да го върна все пак :( това си е негово решение по дяволите :( :x
и как имам да уча,а как не ми се занимава с тези болки в главата,ама няма как :? като съм си хо избрала ще търпя :? по-скоро да идва др година,че да има малко разнообразие :-D :?
скапано ми е някво :? никой не ме оставя да се зарадвам,за каквото и да било :x :? :( :cry:

DevilWish
02-01-2010, 18:02
а защо плачкаш :( не е хубаво,после те боли главата :(
и като заговорих за глави е то моята си е*** майката :x за кой пореден ден вече ме боли :x кви ли не смахнати идеи ми минаха през ума :cry: :cry: :cry: нз да се смея ли на развинтеното си въображение или да плача от евентуалните последствия :(
и като разбрах че никак не му е добре там,направо се скапах от всякъде :? въобще защо замина :? :(
и тя вече почва да ме ядосва,харесва този,харесва онзи :? и тя не знае какво иска,ми малко да се вслуша в сърцето си,не само тука да ме дразни :( и да ме растройва :( и другата и тя :x от както се скараха стана непоносимо и си правят напук,нз на кого да симпатизирам,май на потърпевшите от цялата тая глупост :x :lol:
че и не стига това ами и всички ми се оплакват че е заминал :( е добре те и на мен ми е гадно че замина,ама не мога да го върна все пак :( това си е негово решение по дяволите :( :x
и как имам да уча,а как не ми се занимава с тези болки в главата,ама няма как :? като съм си хо избрала ще търпя :? по-скоро да идва др година,че да има малко разнообразие :-D :?
скапано ми е някво :? никой не ме оставя да се зарадвам,за каквото и да било :x :? :( :cry:
Мерси ,че попита мацка. Като гледам и на теб самата не ти е лесно :(
При мен проблема е ,че не съм виждала много време приятелят си и днес, когато очаквах да дойде пак се провали всичко.Сега трябва да идва в сряда, но направо не вярвам вече, че ще дойде, толкова пъти се отложи, че . . :( :(

Иначе по темата - още ми е кофти, но си пиша с Клаудия и малко ме успокоява . .

meriLinka
02-01-2010, 18:07
Ужасно .. Пак оплесках ВСИЧКО ;ХХХ

Kukumqvka
02-01-2010, 18:17
Спокойно момичета, всичко ще се нареди :)

Иначе,аз съм зле .. цял ден ме боли стомаха,повръщания,главобо лия
и т.н :(

DevilWish
02-01-2010, 18:19
Спокойно момичета, всичко ще се нареди :)

Иначе,аз съм зле .. цял ден ме боли стомаха,повръщания,главобо лия
и т.н :(
Дано си права :o :( :-) :-)

Иначе сега просто сякаш нямам достатъчно ами и главата ме заболя :#

Priceless
02-01-2010, 18:23
Пфффффф... :o

justt
02-01-2010, 18:26
Амм, добре съм .... (:

DevilWish
02-01-2010, 18:46
Лягам си ,защото умирам от главооболие.Пък и ми е кофти.
Лека на всички :-)

BloomF
02-01-2010, 19:06
Получих смс за лека нощ :grin: :grin: - детска радост! :D И все пак е радост.. Май съм по добре..

ShawnMac
02-01-2010, 19:21
Малиии , мойта красавица ще ме побърка :oops: (tmi) =D>

valdesbg
02-01-2010, 19:26
А бивам :) А иначе очаквам някоя интересна темичка да пуснат че да си пофилософствам. Така и така няма какво друго да правя.

Assshley
02-01-2010, 19:57
След всичките тея нерви и цялото тва напрежение днеска добре,че беше Тойй да ми се обажда иначе щях да пукна.Обичам го! :smt007 Иии след 1 час рожденничкааа .. :grin:

LoveRetroMusic
02-01-2010, 20:35
искам някой, е така..

* :smt049

l0lz
02-01-2010, 20:41
искам някой, е така..

ъ'xъ
и аз така...

BlueParadise
02-01-2010, 20:55
чувствам се капнал след днешния ден...мисля да се наспя добре !

FancyGirl
02-01-2010, 21:08
Честит празник сЛаДуРкОфцИиИИ :-D :oops:

ShawnMac
02-01-2010, 21:08
Моето момиче ме ядосваааа :(
Първо ми дава надежди за нещо много хубаво а после се отмята и почва да ме дразни :x :neutral: :evil:
И сега ме псува... много е лоша , но си я обичамм :oops:

ThePowerOfLove
02-02-2010, 04:20
заспало :?

XTREMEFREERIDE
02-02-2010, 06:27
Честит празник сЛаДуРкОфцИиИИ :-D :oops:

Много БЛАГОДАРСТВЕНИ писма ще получаваш,ей! 8-)
Иначе аз съм добре. Не е чак толкова зле втората смяна. Като изключим мега-важното контролно днес,всичко ми е ТОК и ЖИЦИ.

soul1199
02-02-2010, 07:23
ами добре съм,преди малко станах и пак трябва да ходя в 12 часа отново :( иначе вчера го видях,обаче беше с приятелите си..въй малко ме мързи да ходя на дск 8-)

Priceless
02-02-2010, 07:29
Спи ми сеее... Не искам на даскало бе...не искамммммммм! :-x :-x

DaemonBoy
02-02-2010, 07:48
Наспах се, направих си тренировката, закусих.Само дето трябва да ходя на училище. :(

soul1199
02-02-2010, 07:51
закусих,сега трябва да се оправям и да заминавам за дск :(

Kukumqvka
02-02-2010, 07:53
Наспах се,нямам да уча .. мина ми мъничката болешка от вчера.
Не съм гладна,а вчера нищо не съм яла.
Иначе всичко е ОК.Само да не бях 2-ра смяна.