View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
FromAutumToAshes
01-29-2010, 05:52
Схемата е начертана ... след малко отивам да ям ---> да се изкъпя ---> да се наконтя :-D ---> наще да се наканят да тръгнем ----> минаваме през метро да накупим малко ядене и други боклуци ----> и потегляме с кораба :grin: Ще се видим след 2 седмици отрепки :lol: 8)
kindergarden
01-29-2010, 06:03
така и така аз съм лишена от ваканция (сега отивам да решавам задачи с госпожата,а утре съм на състезание), така и така няма шанс да ида до София да гледам мача,така и така оня идиот от Бургас не се вясна нито един път за последната 1 седмица да го питам дали ще идва на състезанието,така и така в неделя онзи мизерник един Господ го знае къде и как ще си прави рдто,така и така тряа да му земем подарък ама сме лишени от идеи....така и така днес има намаление на боулинга и те черпят с безплатна кола ако направих страйк (получава се страйка на няколко пъти) дано поне там да ми се отвори парашута и да идем 8-)
и след този разбор на близките дни се сетих за още нещо майка ми за пореден път отказа да излезе с мен....а аз имам нужда от боти :shock: после ми вика що не сме били близки е как да сме близки като тя няма време :D не че се оплаквам де 8-) поне ше ходи на фризьор жената ... отново не се е сетила за мен епа да ми запази и на мен час аз ходя като бурен в главата 8-) нищо днес ще ми запази 8-) отгоре на сичко си прочетох книжката а ме мързи да ходя да си зимам новите от поредицата дневниците на вампира 8-) за друго не се сещам :booooomb: 8-)
Сърдя му се [-( Заради онзи СМС снощи не можах да спя :oops: Цяла вечер го сънувах и се будех по навик,защото по принцип го сънувам само,когато спя при него :-)
Е като цяло съм добре :) Днес мисля пак да си започна хранителния режим,защото напоследък много боклуци започнах да ям и стомаха пак започна да ми се подува (а като се подува започва да си увеличава обема,което ще рече "край на плоското коремче" :o )
Само не знам как ще хапвам сутрин,защото МРАЗЯ да ям сутринта :? Ама щом преди успях и сега ще се справя за седмица-две докато си изчистя организма :)
Сега отивам да си направя едно кафе за да се разсъня малко и започвам с измислянето на примерно меню за първите 4 дена,защото като знам,какъв ми е режима ... "Днес може това и това,утре онова и онова ..." :-D После ще го връча на татко и да ходи да ми напазарува :-D
Да се надяваме,че до 11:30ч. ще съм готова,защото тогава се очаква моя да стане и да решим дали довечера ще се ходи на банкет или не :-o :-)
Priceless
01-29-2010, 07:33
ЩЕ го убия ! Как може да ми се обади в 3 часа :shock: Говорили сме си до към 5 .. и сега трябваше да стана :D То поне нещо съществено да си бяхме казали, ама то само простотии и лигавщини. И после този смс . :smt007 . Никога, ама НИКОГА не съм го виждала толкова мил. :-) :-)
dqvolcheto9
01-29-2010, 07:41
Ух добро утро на вс! Ся се събудих още ми се спи ,ама вече немога да заспя,отивам у баба да закусвам (после да обядвам ),след това да се изкъпя и да ходя у шмати да си изправям косата. И после отиваме на кафенце .Айде приятно изкарване на деня на всички :-)
LoveRetroMusic
01-29-2010, 07:47
По-бързо баща ми, съм казала! :Д
Искам си книгите. :smt089
BloodyAmy
01-29-2010, 07:53
Супер.
С майка ми не сме се виждали от седмица и днес трябваше да излезем, нооо се натресе съседката. Ненавиждам я тая жена :-x
Kukumqvka
01-29-2010, 08:07
Чудесно се чувствам днес,започвам една мъничка диета..
Да махнем някое друго килце 8-)
След малко ще ида до оная 'болната' че и тя полудява у тях.
Нашите приеха оценките леко,всичко е добре :)
Само се чудя,как може някой хора да са ''заедно'' от ден,два и вече да пълнят скайповете си със сърчица .. демек обичало го и той я обичал. 8-) Не че ми пука .. :)
vikitolove
01-29-2010, 08:10
цяло чудо е как съм заспала вчера вечерта :? имах чувството че в главата ми се играят 5 волейболни мача едновремено :lol: чувах даже ударите на топките :lol: беше ужасно и като за капак на сестра ми и се налагаше да стане в 4:30 :shock: и ме събуди :x както и да е нали сега съм добре :grin:
чакам да стане време да излизам :grin:
Чувствам сеее... влюбен... в момиче,което си има приятел... :(
Също днес трябва да ходя на зъболекар,да уча за 2 теста (по мат. и бг.)...
Някой може ли да ме посъветва какво да правя? :(
DaemonBoy
01-29-2010, 08:28
Добре.Наспах се за първи път от месеци, тренировката стана добре и днеска ще се ходи на зала.
Леко съм раздвоена :? ей така като ме хванат лудите и място не мога да си намеря :?
vesito13
01-29-2010, 08:46
Влюбена съм :smt007
Боли ме корема :o
Но въпреки това съм щастлива, тази "ваканция" ще се нарадвам на моя. Толкова обичам да стоя гушната в него :grin:
LoveRetroMusic
01-29-2010, 09:17
Оле, толкова се радвам.
Ако това стане ще сме може би отново дветееееее..
СУПЕР,СУПЕР,СУПЕР!
Това исках! :---)
GossipGirl89
01-29-2010, 09:18
С леко главоболие :?
До сега четох за тъпия изипт утре - дано го вземааа :(
SoStarstruck
01-29-2010, 09:30
Мхм.. след малко отивам под душа,че довечера съм на дъъългра разходка с двете шушулки.. И ще си правим снимкиии. :grin: На този сняг доста хубаво ще се получат..
А имам толкова много работа за вършене,кога ще го пиша това есе не знам и аз,ако го оставя за утре няма да има време пък за другите неща. Пък и утре сигурно пътувам.. :?
Весело ми еее! :grin: След малко ше се къпя,ше си правя косата,ше се кипря,чакам да ми звънкат и излизаам :grin: Лялляляя... :grin:
Assshley
01-29-2010, 10:04
Добре съм .. тая сутрин много доволно.Тоест обяд.Станах изпих си кафенцето,изпуших си няколко цигарки,слушам си музика и чакам да ми донесат от Mc Donalds да се наплюскам като прасе. :grin: :D Миличкото ми пак е на някъде или просто си спи не смея да му се обаждам да не го събудя обаче си мисля за него .. ебаси лайненцето малко много го обичам. :lol: :smt007 Тая вечер май сме на запой с мойта шматка .. пфф точно тва ми трябва .. малко да разпусна. :P Трябва да отида на козметик и да обикалям по магазините ама сигурно няма да е днеска или пак ще е ще видим. 8-) Иии като си помисля,че във Вторник имам рд и направо :grin: [party] . .
soul1199
01-29-2010, 10:09
нз,легнах си към 12 и съм се въртяла,въртяла,не мога да спра да мисля за него.......и към 2 не можех да спра и играх игра на тела 8-) после ми падна батерията :( и реших да спа и на ся станах 8-) 8-) 8-)
BlueKnife
01-29-2010, 12:05
екстраааа ;д
dqvolcheto9
01-29-2010, 12:07
ся се гримирвам и отивам у шмати да се изправяме и после на кафенце . :-)
miss_asi
01-29-2010, 12:17
Сега трябваше да съм на Витоша със приятелите ми,ама не аз тъпата зарязах и приятелите си и бъдещото си гадже,за да може тя днес сутринта да ми каже "Ем,съжалявам пиле,ама аз съм на кино със Mr.L" :-x Просто супер много ме е яд на нея,защото само защото тя ме молеше да си остана в София.Просто не знам как още се побирам в кожата си. :o :x Ама ако си мисли,че ще ме върти на малкия се пръст жестоко се лъже.Сега си обадих на другите момичета от групата и ще се видя поне със тях. :---) Вчера не можах просто,търсенето на материалите,ходенето до рекламната агенция,прибрах се у нас само за 5-10 минути,за да се преоблека и отидхме на рожден ден на дядо ми.Поне си говорих със моето момче 20 мин по телефона,зарадвах се. :smt007 Вече бяха на Витоша и купонясваха,супер много ми се искаше да съм със него. :cry: Просто ме е яд,вечерта ще се прибира и даже няма да си пускам скайп,ще си пусна някой филм и ще се чуя със моите чавета за 5-10 минути по телефона и тва е.
vikitolove
01-29-2010, 13:05
Чувствам сеее... влюбен... в момиче,което си има приятел... :(
Също днес трябва да ходя на зъболекар,да уча за 2 теста (по мат. и бг.)...
Някой може ли да ме посъветва какво да правя? :(
сядай и учи :wink:
ооо главата ми :( защо ме боли :(
купих си нови дънки :grin: :P
испих си горещия шоколад :-# някой има ли :smt003 :D :-D
ся да си пусна филма :) пък ако не заспа :-D
п.п:някой може ли да ми предложи филм(драма или романтика,или каквото и да е)ма филма да ме разтърси отвсякъде :-D да разбие всичките ми представи за каквото и да било :-D
Благодаря предварително! :)
Assshley
01-29-2010, 13:06
Прекрасно .. всичко е просто прекрасно .....
ThePowerOfLove
01-29-2010, 13:39
4 часа бях на кафе :grin: Направихме планове за другата неделя, само дано не се прецакат нещата. Мамка му, искам да се забавлявам повече, сега ми е времето :-D
mOBSCENE
01-29-2010, 14:02
Не стига ,че с 300 зора излизам от вкъщи не стига ,че трябва да стоя два дена предварително вкъщи, за да излезна вечерта след това ами и на всичкото отгоре да ме прецакват..?!
От къв на къв?!
Егати може него така да са го възпитавали ама сега сме в България..егати и отношението аз да не съм нек`во вчерашно леке :-x
Писна ми вече не съм бебе..
ВБЕСЕНА съм :-x ;@Да се маха от вкъщи .. егати и майка нищо не казва :-x Искам да изляза..най-накрая егати ваканцията..
Искам да го видя,толкова ми липсва..толкова го обичам..искам да видя приятелите си ..
Не стига че изобщо не ме пускат никъде,но и отношението хич им го няма..
Незнам ,незнам какво да правя вече :-x
Писна ми да стоя вкъщи..не съм излизала с приятели от Април мамка му..
ОТ АПРИЛ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Олее не!Още годинки има докато се махна ,но и тва ще стане ....
охх ,просто трябваше да го напиша.. .. много ми дойде..
Чакам го този ден от толкова време и пак ... .
:-x
SoStarstruck
01-29-2010, 14:10
Как да съм,добре съм.. Препрочетох си "Крадецът на праскови",да си го припомня,че малката ми братовчедка го изучава в момента. Прекрасна повест,отново останах безмълвна като я прочетох,както преди 4 години.. :smt049 :smt049 Отскочих до фитнеса малко,сега чакам някоя от двете шушулчици да се сети за мене.. Дано си спазят обещанието! :booooomb: Хмм..
LoveRetroMusic
01-29-2010, 14:23
Цял следбоед на компа, Омирам от скука.
Очаквах баща ми да се прибере рано
и да чета една от книгите, ама още го няма.
Ще си напиша домашното по география, че
в неделя ще ми се занимава още по-малко.
ДАНО,ДАНО,ДАНО .. да взема решение и то
да е правилно, адски много се притеснявам..
От това решение зависят една камара неща, а
аз нямам представа какво ще правя за вбъдеще.
Искам го, е така. :oops:
DevilWish
01-29-2010, 14:29
Ми перфектно. =) Накарах моя да обещае и той обеща ,така че ще го видя следващата седмица :-P говедото :-P :lol:
Priceless
01-29-2010, 14:50
МНОГО мразя, когато трябва да си избирам обувки !!! :x
Офф чувствамм се използванаа ии съм толковаа отнесена днескаа...
Нищо не мога да свърша, все се заплесвам по нещо..
Вчера беше толкова див и готин ден. . .
Мразя я тая ваканция.. ;х
Ии искаам да се разкара тоя гаден сняг най-накраяяя мамка му, искам да грее слънце по цял ден, да е топло... Искам лято :smt007
DevilWish как издържаш без да го виждаш по цели седмици бе?! :shock: :shock: :shock: Аз лудвам като не го видя събота и неделя,а ти ...?!Ужас!!!
По темата:Миии как да съм?!Моя замина и ще се видим чак в неделя :(
Сега ми се обадиха едни приятели ... искат довечера да ходим в едно заведение ... Ама не знам дали ще отида ... Без моя нещо не ми се ходи,а и като знам,че 2 от 3-те момчета,с които ще сме все още изпитват доста силни чувства към мен и сигурно пак ще има изпълнения :? Ама ще видим ... Ако оная шматка се обади и каже,че се е прибрала в Сс може и да отида :)
Както и да е :) След малко мисля най-после да стана от леглото и да започвам да се оправям,че като знам,колко малко време имам (почти 3 часа),а трябва да се къпя,да си правя маска на лицето и на ноктите,да си направя педикюр,маникюр,да измисля к'во да си облека,да си оправя косата ... Оффф не ми се мисли как ще ми стигнат тия 3 часа :( :?
Едит: Priceless как можа да го кажеш бе?! :shock: :-D За мен няма по-хубаво нещо от това да ходя да си купувам обувки :grin: (а и мислех,че няма момиче,което да не го обича :-D )
SoStarstruck
01-29-2010, 15:19
Оффф..Шушулчиците звъннаха,ще ходим на кафе. :grin: А есето..е,то по-късно.. 8-)
soul1199
01-29-2010, 15:53
relax цял ден,време само и еднственно за мен :grin: до ся гледах филми,чатих,ядoх,праих си чайчета,само на телевизора още не съм се лепнала :lol: писах на Начо,но той не ми отговори,обаче глупавия му брачед(бившо мое гадже)са опитва да ме накара да ревнувам или да се дразня и аз не фанах,обаче аз даже не му обърнах внимание :lol: злетак,кво да се прави,още се чудя,как можах да тръгна с него :lol: вчера си получих програмата за 2-рия срок само в Петък имам егати и часовете:
1)Етика
2)Англ.език
3)Руски
4)Руски
5)Български
6)Математика
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DevilWish
01-29-2010, 16:44
Гледах един филм до сега, починах си малко, но много ме ядоса простата Линдис.Егати човека.Казах й да не се занимава с мойте работи.Пфф. :x
Иначе ми липсва прекалено много ,за да е истина :( :(
Иэлиэа ми се,а всички са в сесия..
DevilWish
01-29-2010, 17:37
DevilWish как издържаш без да го виждаш по цели седмици бе?! :shock: :shock: :shock: Аз лудвам като не го видя събота и неделя,а ти ...?!Ужас!!!:( :?
Чак сега видях, че си ме питала нещо ,сори.
Иначе няма как ,просто така се стичат нещата.Постоянно работи и така . . последните 2 седмици му бяха мега натоварени.И ние преди се виждахме всеки ден, но не става.Аз трябва да уча, той трябва да работи . . Така е.
Пфф ще вечерям, пък не съм гладна, особено за това, което ще ядем :#
miss_asi
01-29-2010, 18:12
Сега се прибрах.Беше прилично добре.За целия ден,той нито ми писа,нито се обади.Вярно,че купонясват,ама чак пък толкова ... :? Липсва ми вече. :-)
dqvolcheto9
01-29-2010, 18:13
Ух на кафенцето беше суперско. А тия батковци бяха МЕГА готини бре . :-) Уф дано не ми се сбъдне съня ,който сънувах,защото ще се гръмна. :(
чувствам се тъпо, защото си разбих имиджа на безчувствено същество :-x
soul1199
01-29-2010, 18:30
тая пица мн ми дойде,въй натъпках се :lol: ся се уговарям за кафе утре :lol:
SoStarstruck
01-29-2010, 18:45
Оххх,беше суперскооо. :grin: За пореден път моите шушулчици златни ме накараха да се почувствам по-добре. Обичкам си ги адски мнооого! А сега.. есето и домашното по информатика 8-) ..
Kukumqvka
01-29-2010, 18:47
Утре най-сетне ще изкарам снимките :)
Добре съм.
kombarka
01-29-2010, 18:57
Никога не съм била по-позитимно настроена. Чак се плаша от себе си :-D
Assshley
01-29-2010, 19:28
Голямаа обажданкаа е тва момченце беееее ;) . . пфф
soul1199
01-29-2010, 19:28
още се разбираме за кафето от 1 час насам :lol:
LoveRetroMusic
01-29-2010, 19:39
Много приятна книга, смисъл става за
убиване на време.
soul1199
01-29-2010, 19:59
уточнихме часа и мястото най-сетне :lol:
толкова лъгана и унижена не съм се чувствала никога,а гадното е,че нямам сили да го забравя...:( защо се се връщам :(
kuklichka_bg
01-29-2010, 20:40
Изпълнена с надежда. :)
FancyGirl
01-29-2010, 20:46
Идеалнооо, бях си с моето прекрасно момче и ми беше толкова хубаво с негоо, мм мойто жигуло за милионен път ми покажа че ме обича с цялото си сърце. Няма по-перфектен и прекрасен от него, обожавам го обожавам всичко в него, дори и обожавам когато ме дразни супер много. Направо съм на незнам кое небе от щастие, с всеки миг, с всяка секунда се убеждавам че за него аз съм нещо много специално и важно. Както и той за мен, просто наистина ме прави толкова щастлива, и всички кучки които искат да ми го вземат може просто да им кажа "да си го начукат". Няма да си го дам, няма... мой си е мой. Винаги ми показва че съм аззз единственаа и негова, предпочита да е с мен пред всички други. Чутвам се толкова щастлива, влюбена, ценна, важна, единствена.. чуствам се прекрасно. Толкава ми е хубаво с него, никoй никога не ме е карал да се чуствам така.. обичам го, дано винаги да изпитва това към мен.
p.с Обичам те ShawnMac [-( :smt007 :smt003
SoStarstruck
01-29-2010, 20:50
Такааам .. Написах си есето за има няма 15 минутки. И хем пиша,хем чата,пиша,чата.. Просто ми се отдава,бе! 8-) И домашното по информатика преключих за 10минути.. Мнооого ме е яд че вече си планирах пътуването за утре,а шушулките ме канят на разходка. Искам да си се разхождам с тях,ама.. :( Направо ме е яд.. Пфу!
JackSparrow
01-29-2010, 20:54
Всяка надежда в мен - убита.
Всяка капка любов - изтрита.
Всичкото добро след мен - заличено.
Само заради нея.. :cry: :cry:
DaemonBoy
01-29-2010, 20:56
Свръх уморено ми е.Защо ми беше да ходя?Сега ще легна и ще се наспя едно хубаво.
FantaMen
01-30-2010, 01:06
Пак проклетата луна няма и една скрита част... Цяла и пълна... и аз както обикновенно не спя :d Влияе ми мамка му :razz: Кеф ми е... жалко че утре няма да стане барбекюто в гората но има с какво да си запълня деня :P
vikitolove
01-30-2010, 06:47
добро утро :) :grin:
днес ще съм весела :grin: ще седна ще си науча по англ,ще взема да почета някоя книга,ще изляза и нз какво още :-D но няма да оставя това тъпо главоболие да ме победи :-D :-D :grin:
Как може да съм?!Легнах си сутринта,станах преди малко ... :?
Е поне снощи беше горе-долу забавно :-D В заведението имаше един симпатяга,който цяла вечер ме гледаше и ми се усмихваше :-D А на края като си тръгваше с приятелите си мина да ми каже "Чао" :lol:
Таксиметровия шофьор и той нещо се опита да се закача :D Ама аз съм кораво коп*ле и не изявих ник'во желание ... Все пак си имам мъж :-D Е,не отричам,че беше симпатяга ама ... Моя си е по-хубав :-P
А като заговорихме за моя ... Още съм му бясна :? Сърди се,когато не му казвам всичко,което мисля ... Сърди се,когато му казвам всичко,което мисля ... Е той к'во иска?!Знам,че снощи му казах нещо,което по никакъв начин не му хареса ама к'во да направя ... Поне му казах истината :? Цялата ми компания се изреди да чете СМС-а и всички ми казаха по нещо от рода на "Евала,Зори!","Страхотен СМС ... личи си,че не си го мислила дълго,а си писала това,което ти е било на душата в този момент!" и други подобни,а той вчера сутринта к'во ми драсна?!Само едно "Ти си луда как успя да изпишеш такъв роман,толкова бързо :-D :-) " ... Гррр ... И снощи като му казах всичко това и той "Ти ме изкара е*аси шибаното и безчувствено копеле ..." :shock: Чак не можах да повярвам,че мойто мило използва подобни изрази ... Е нищо ... Разбрахме се днес да поговорим за това и за още няколко неща :) Нямам търпение да си го видя :grin: Ще се прибере по-рано заради мен,така че не трябва да си го ядосвам довечера :-D :-)
Оффф,а сега май ми е време да си изпия кафето,защото очите ми започнаха да се затварят ... ПАК ... :D
блах .. laaangweilig .. :lol: :lol:
LovelyGirl
01-30-2010, 07:20
Пак проклетата луна няма и една скрита част... Цяла и пълна... и аз както обикновенно не спя :d Влияе ми мамка му :razz: Кеф ми е... жалко че утре няма да стане барбекюто в гората но има с какво да си запълня деня :P
Пълнолуние ли имаше..оффт, аз се чудих защо не можах да заспя толкова време пак :smt017
Отивам на урок след малко.Тъпо ми е, не ми се ходи, значи не се чувствам добре ;д
DevilWish
01-30-2010, 07:39
От както съм станала до сега съм писала тези работи по френски . . и сега ще взема и другото да си подготвя, без тва нямам работа пък и съм почнала един път.
Пфф пак е бяло навън, за к'во е валял пак сняг бее :( :( мразяя
BloodyAmy
01-30-2010, 08:14
Бива..
DaemonBoy
01-30-2010, 08:23
Страхотно!Тиесто е просто велик!!!! :grin: :grin:
Скучно ми е ... Искам вече да се върна в София и да видя милотоо ... А тук е толкова студено и неприятно :? :o
soul1199
01-30-2010, 08:56
ами добре съм,след малко тряа се оправям и да излизам,ама ся малко музика ще си пусна и сиг щв играя на тела,въй тая игра е мега яката 8-) 8-)
chocolatee
01-30-2010, 08:56
Преди малко се събудих.. хапнах портокалче 8-) След малко влизам в банята.. след това ще се оправя.. ще се помотам по вкъщи малко и.. ще стане време за излизанеее (: Иначе съм добре.. 8-)
Priceless
01-30-2010, 09:00
Втора поредна вечер .. Реплей ше има довечера .. само дано майка ми да не се напрай, щото .. :o
vikitolove
01-30-2010, 09:06
по дяв***те днес нищо няма да развали настроението ми :-x дори и това че той замина,няма да стане :x нито главоболието,нито заминаването му ще ме растроят :?
добре че са приятелите :-)
трябва да сядам, че да уча.
Фак
Когнитивна :(
lipsvashh_mi
01-30-2010, 09:19
мм,стресирам се-имам час ,че и по-малко да се оправя и да изляза та да не закъснея за срещата..после съм на урок и пак ще се прибирам по никое време....
иначе вчера беше така мил и внимателен,даже не бях предполагала.....токло ми е сладък,че ми иде просто да го задуша от прегръдки понякога 8-) като че ли всички се оказаха суупер прави,че това е точният избор,а аз се дърпах така дълго-ужас :lol: голям съм инат понякога-или по-скоро винаги :D
Assshley
01-30-2010, 09:54
Убито ми е още откакто станах.;/// Не ми се излиза дори по магазините,нямам настроение за нищо,а довечера мислех да ходя на дискотека... Пак го няма ЕСТЕСТВЕНО.;)Писна ми вече,даже съм повече от изморена от глупости.Толкова ми е тъпо,че всички ме изнервят с глупостите си. :o :booooomb:
Събудих се много весела, но една приятелка успя да ми развали настроението. Естествено щом тя не е в настроение, никой не трябва да бъде :-x
Сега ще се разсънвам, ще гледам някой филм и после ще му мисля, какво да правя.
monituuu
01-30-2010, 10:18
Хубаво ми е .. да не повярваш 8-) .. Досега бях на урок и сега съм радостна ,че отмина . Мисля да ходя по магазините и после на фризъор и послее с моето момче. 8) .. Не е истина колко ми се излиза 8-)
Сесия + мързел...ужасна комбинация 8-)
DevilWish
01-30-2010, 10:27
пФ научих си =) Снега се стопи :) чистих =) сичко е готово, смятам да отида по магазинитееее :D /манияяяк :D /
Редакция : Пекна сууупер якото слънцее =) Отивам на центъраааааааа =) айде бягам да се наконтя :Д
LoveRetroMusic
01-30-2010, 10:38
Не ме интересува, а ми пука .. ;\\
Объркана работа, as usual.. :(
XTREMEFREERIDE
01-30-2010, 10:58
Супер изморена от невероятния ден.Карахме ски като лудиии.. :grin: :grin: Беше страхотно и когато се върна съм си обещала да се разпукаме от скокчета и горички. :grin: :grin: Вече не съм такава бъзла,ха-ха. 8)
Kukumqvka
01-30-2010, 11:02
И отново скапан ден..свикнах вече.
Лелеее не мога да се позная :shock:
От час и нещо се ровя в нета и мисля подарък за моя за Св.Валентин :shock: :lol:
Толкова готини идеи ми дойдоха,но сме заедно от прекалено скоро (два месеца) и просто не си струва да му правя подобни изненади ... :( Не,че не са хубави,но просто са подходящи за хора с по-дълга и сериозна връзка :( (нищооо другата година ще му спретна някоя от тези изненади :))
Да обаче измислих перфектния подарък :-D Хем банален,хем нестандартен,хем забавен,хем практичен ... :-D Само трябва да изчакам мойто мило да си оправи колата за да мога да видя,колко е голямо мечето,което стои на задната седалка :-D
После ще трябва да се чудя дали да сложа всичко в една кутия или всяко нещо да е отделно :-o
Хах явно снощи шматките са били прави като ми казаха,че съм се променила доста покрай него :oops: Наистина съм станала по-романтична ... Щом най-добрата ми приятелка каза,че за първи път ме вижда толкова щастлива и че за първи път ми личи,че обичам някого значи наистина е така :) То и аз го усещам де ... Никога,с никое предишно гадже не съм се държала по този начин :-) Еххх тоя моя лигльо как успя така да ме промени толкова,а преди 2 месеца си мислех,че е по-добре да сме си само приятели,защото не исках отношенията ни да се променят :-D
...
Оффф отплеснах се 8-)
Сега трябва да звъня на шефката на заведението и да запазя 2 маси (дано ни стигнат :-o :o ) ... После трябва всички процедури от вчера да се повторят ... Къпане,изправне,маска на ноктите,лакиране,прическа ... Не знам и с к'во да се облека ... Оффф мразя,когато става така :D
Че и Р.Д.-то ми наближава,а още нито знам къде ще го правя,нито кого ще поканя ... Мислех да съм само с най-близките ми приятели,но като се замислих те хич не са малко ... На хижа няма да можем да отидем - един приятел звънна на собственика и той му казал,че само с джипове ще можем да стигнем до там,защото е в гората и не е добре изчистено :(
Абееее майната му ... Има почти 2 седмици до тогава ... Все ще измисля нещо 8-) (надвам се 8-) )
BigFakeSmile
01-30-2010, 11:34
страхотно
JackSparrow
01-30-2010, 11:59
спах от 8.15 до 9.35 не съм мигнал снощи, чувствам се гадно като цяло...
ThePowerOfLove
01-30-2010, 13:33
Чувствам се..глупаво. Искам едно ново начало, мисля, че добре ще ми се отрази :) Може би след 2 години чак ще стане..
bigsmile13
01-30-2010, 13:40
амм ей тука а-у 8-)
SoStarstruck
01-30-2010, 13:56
От сутринта обикалям като луда нагоре-надолу,тамън се прибирам. :grin: Всичко е на 6. Ще се поровя малко из форума и ще отивам да си направя нещо за хапване..
Priceless
01-30-2010, 14:24
Пффф .. ми как да съм.... изнервена.
Bubbling
01-30-2010, 15:07
:smt086
DevilWish
01-30-2010, 15:59
Болят ме ужасно много краката.Толкова обикалях и нищо не си купих /за първи път/.Така си харесах онзи потник за к'во не си го взех да ме пита човек.И нивеа даймъндс щях да си взимам ама . . патка. :#
Kukumqvka
01-30-2010, 16:08
Общо взето съм добре. (: Кантарчето показа -2 килца..
Каквото и да става,знам че има на кого да разчитам.. Това ме успокоява :)
SoStarstruck
01-30-2010, 16:10
Егати късмета.. Тъкмо отивахме с мрънкалото ми за сладолед и попаднахме точно на ТЯХ!! .. :x :x Бясна..
YouDontKnowMe
01-30-2010, 16:13
Вече съм безумно дебела :D Трябва да се слабеее :( Спи ми се ... Гладна съм ... :D
soul1199
01-30-2010, 16:27
големи филми неска :lol: въййй малко ме боли главата,защо ли 8-) ебаси яките коктеили напрао мн добре :grin:
DevilWish
01-30-2010, 16:41
Пфф толкова ми е скучно.Нямам и никакъв филм да гледам.И си научих сутринта.Просто шибания от всякъде. :# Книга ще се чете явно :o Искам поне наще да си дойдат, то майка ми като е в къщи все има нещо да се прави. 8-)
LoveRetroMusic
01-30-2010, 17:01
:razz: ЛУДАЦИИИИИИИИИИ! :oops:
TheGirlNextDoor
01-30-2010, 17:08
махмурлука е мн злобно нещо..
:o
dqvolcheto9
01-30-2010, 17:27
Ох боли ме главата. :( На кафенцето беше муци :-) Много ме е яд ,че съм опуснала партито в петък :booooomb: . Трябва да уча по история ,а така ме мързи.
XTREMEFREERIDE
01-30-2010, 17:31
Какво ми става,бе?!Искам го,не го искам,искам го,не го искам.По дяволите,какво си въобразявам?!ОБИЧАМ ГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО..
Щастлива ... Мога да кажа,че имам до себе си един страхотен мъж,който ужасно много обичам ... :-)
ThePowerOfLove
01-30-2010, 17:52
Чудя се кво да прая, и ми се пуши :) Дано станат работите за края на седмицата.. :)
miss_asi
01-30-2010, 17:54
Пея ... :grin: Мисля си за Него.Надявам се утре да се видим ... :smt007
Kukumqvka
01-30-2010, 18:01
Определено не е добре тоя.Всеки малак детайл прави голяма тема и винаги за моето добро мисли ..
И все намира какво да каже,винаги ме кара да се усмихвам.Уникален е.
Чак не вярвам.Страхотно се чувствам :)
chocolatee
01-30-2010, 18:27
Преди малко се прибрах.. на кафенце бях, а след това малко на разходка и пак на кафенце 8-) .. сега се чудя какво да правя.. отивам да пия нещо, че съм жадна, много жадна.. 8-)
Лелеее.. още 1 ден и училище :x Учи ми се, не ми се учи.. учи ми се, не ми се учи.. нищо не ми се прави вече.. :lol:
guinessgirl
01-30-2010, 18:51
много съм сцепена,адски много.
и ми е тъпо когато не ме обича :(
soul1199
01-30-2010, 18:53
добре съм,неска мн бързо ми мина деня :( ся утре и на дск......като се сетя,че в Понеделник имам 8 часа и ми става зле :-x
Assshley
01-30-2010, 18:57
Добре ми е . . чак не мога да повярвам. :D Утре ще трябва май да седна да понауча нещо . . ии евентуално да се видя с лайненцето ми ако не се занимава с някакви глупости пак.Ама си го обичам . . :smt007 :-D
InloVeGirl27
01-30-2010, 19:18
тъпО..
Страдам,толкова ли е трудно да намеря някой,който също да ме обича?
:(
dqvolcheto9
01-30-2010, 19:33
тъпО..
+100000000 :(
kombarka
01-30-2010, 19:46
Искам да мога да го накарам да си каже всичко и да спре с тези безмислени заобикалки.. :-x :o
vikitolove
01-30-2010, 19:48
тъпО..
и аз това се питам :-o
пак ме боли главата :? не ме е боляла така отдавна :? май пак трябва да ходя на лекар заради нея :lol: ама че е непослушна :lol:
тъпО..
Отвратително чувство :(
ShawnMac
01-30-2010, 19:59
Ами денят днеска беше много по-добър от вчерашния.Видях мойта красавица , всичко мина перфектно , прибрах се и баща ми ме ядоса пак :D . Тоя човек няма да спре да се заяжда с мене.. 8-) . Но пък хубавото е , че има човек , който ме обича и като ми каже 1 мила дума ми става толкова хубаво , че забравям за всичките ми проблеми.
Толкова съм щастлив - имам прекрасно момиче :smt007
Бива ли да съм толкова готин?
SoStarstruck
01-30-2010, 20:01
Много ги обичам тия мойте хора. Просто не знам за къде съм без тях. Наистина съм благодарна,че ги има и,че винаги се сещат за мен..! :smt049
Kukumqvka
01-30-2010, 20:05
Мразя ги тия моите тъпи променливи настроения !
:x
LoveRetroMusic
01-30-2010, 20:21
Тая вечер беше забавна, е така.
Решихме доста 'важни' неща за секунди,
ама пука ми. Важното е да се забавляваме;P
Priceless
01-30-2010, 20:37
Пред няква истерия съм .. сериозно ! Толкова ми липсва, толкова мразя да не ми отговаря, да не ми се обажда, да се инати, да се криви, да ревнува .... ](*,) ](*,) ](*,) :-# :-# :-#
Влюбена ;х
Объркана ,,
тъжна,,
и много влюбенаа :-)
Продължавам да съм много готин
LoveRetroMusic
01-30-2010, 21:35
Разревах се от смях.. 'баси лудите са. 8-)
:razz: :razz:
ThePowerOfLove
01-30-2010, 22:25
Странно..мисля си утре какво ще стане, по-точно какво ще си кажем..
cinderella_gugutka
01-30-2010, 23:46
еми в яко настроение съм,въпреки 4е нямам при4ина да се 4увствам така :o
В очакванеее ... След няколко часа си заминавам за София, нямам търпение вече да е вторник и да си видя мъжлето :-)
Priceless
01-31-2010, 08:10
Все още никаква вест от него .. не издържаммммммммммммммммм ](*,)
misslowe
01-31-2010, 08:11
Все още никаква вест от него .. не издържаммммммммммммммммм ](*,)
+1
LoveRetroMusic
01-31-2010, 08:34
"Being strangers, then friends, then more than friends, then strangers again."
Познато.. Надявам се пак да си пишем като вчера, ахах.. :D
Супер забавени са 8-)
Как да се чувствам, някак си нещо.................... "Яде ми се сланина с прас" :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:........ не съм в настроение....нямам желание за нищо... не знам…. защо :? :? :(
slaveto1989
01-31-2010, 08:44
Чувствам се прекрасно 8)
Уффф . . . нещоо ми е неквоо никво.. ;хх
vikitolove
01-31-2010, 08:53
днес май ще се разберем с главата ми :-D
Как може да имам толкова твърдоглав приятел?!
Снощи ме тормози час и нещо заради глупости :?
Аз му казвам,че не искам подарък за Р.Д.-то и за Св.Валентин,а той "Забрави!" ... После му казвам да ми купи един общ,защото Р.Д.-то ми е на 12,а Св.Валентин на 14,а той пак "Забрави!" Направо ще го убия :?
Ей за това си мразя Р.Д.-то ... :? Всички се втурват да ми подаряват подаръци,а аз толкова го мразя този момент :? Всяка година едно и също ... Аз казвам,че не искам подаръци,а след това ме натоварват като кон с разни изненади,букети и прочие :?
Като за капак и татко още нищо не ми е казал за телефона ... :? Колко пари ще ми дава,т'ва-онова ... На края ще вземе да ми купи някой GSM,който няма да харесам и не знам ... :? :o
Оффф както и да е :) Няма да се ядосвам от сега :)
InloVeGirl27
01-31-2010, 08:58
тъпО..
Отвратително чувство :(
:cry:
Priceless
01-31-2010, 09:18
Тея двамата май са решили да ми правят на пук ?! :? :o
Assshley
01-31-2010, 09:33
Апфф смятай лекия си се прибрал,че чак намерил време да си напише на профила в скайп,че спи. :x След като реши да ми излезе в 12 часа изневиделица . . таман се бях зарадвала. :? Тъпи работи болл ;) . . Допивам си кафето и сядам да уча малко по френски,че е критично положението.
kombarka
01-31-2010, 09:58
Боли ме крака.. паднах онзи ден на ледената. Главата ме цепи. Коремът също. Имам да уча. Времето е ужасно. Приятелката ми са я зарязали. Мързел ме е. Имам да пиша едно есе, с което няма да съм много скоро. Не спах добре. Сънувах егаби и тъпия сън. Не съм го виждала от много време. Мисля, че ме е забравил. Тъп е. Тъпо ми е. Тъпа съм.
Ъъъ.. ударих го на оплакване. :D 8-)
Priceless
01-31-2010, 10:11
НЕ мога повече. Само се измъчвам. Не знам струва ли си...но знам, че го обичам и не мога да го оставя. Но .. тази вечер мина просто всякакви граници... ОФФФФФФ....... ще се побъркам накрая ;/
DaemonBoy
01-31-2010, 10:17
Защо мачът е толкова късно?Както и да е до 6 часа трябва да тъпея....
misslowe
01-31-2010, 10:25
Ухх .. най - после звъна ... чакането и нетърпението си струвашее .. :grin: :P
soul1199
01-31-2010, 10:44
чакам наще да се изнесат,че да вляза да се изкъпя,от 1 час ги чакам :-x неиздържам вече :booooomb: снощи сънувах мн странен сън....още го помня...
chocolatee
01-31-2010, 10:55
Добре съм.. Преди малко се събудих и все още съм сънена.. Ей сега ще си направя кафенце-да се разсъня малко, че трябва да уча.. По-късно може да направя една разходка, че не ми се стои цял ден вкъщи.. Пфф.. и аз не знам вече.. тъпо ми е.. 8-) Скукааа.....
:grin: Чух се с моя :-) Каза,че още няма да се прибира,защото са намерили бензинова помпа и сега ще ходят да я сменят :grin: Много се радвам,защото знам,колко гадно му беше тия 2-3 дена докато беше без кола :) Хах и дивака ме кара да ходя при тях да им правя компания :-D Да беее ... И баба му да почне и мен да базика - няма да стане 8-) А и съм казала,че днес ще релаксирам :-D Хах дано всичко да е наред с тая помпа,защото до колкото разбрах не е нова,а са я взели от някакъв познат :-o ... Е ще стискам палци пък,каквото стане :) :-)
justonegirlwithonehope
01-31-2010, 11:30
Щастлива, вскеи на мое място би се съсипал, но аз съм шастлива.. просто не ме ебе :D :D :D
FancyGirl
01-31-2010, 11:34
Преди малко станаххх и сега тука слушам някакви парчета който брат ми ми пуска и признавам си - добри са. Сега ще вляза да се изкъпя за да мога да се оправя до 3:30-4:00 най-късно, че трябва да правя инкасация в магазина и след това като се прибера имам да пиша есе.. струва ми се, че ще викна моя сладур и няма да ме остави да си пиша есето но нищо утре съм втора смяна така, че и по-късно мога да го напиша. Дано всичко мине по план и ще бъде една не-толкова тъпа неделя (мразя неделите). 8)
soul1199
01-31-2010, 11:35
изкъпах се,ся слушам музика и утре нямам търпение да ми дадът бележника,че да видя оная шматка дали ми е оставила 4 или 5 :-x :-x :-x
Snickers
01-31-2010, 13:11
сякаш беше ясно, че от това ще излезе едно голямо нищо... ;/
само наранени си останахме.;/
както и да е... ;/
В шок съм 8-)
Моя сега дойде до нас да ме види и ми разказа,какво му се е случило преди два часа ... Тааа бил с майка си и баба си и станал свидетел/слушател на следния диалог:
Майка му:"Майче,Найден снощи сам ли се прибра във вас?!"
Баба му:"Да,сам беше ... Защо"
Майка му:"Ми,защото с жена му редовно остават да спят в Сребърна и за това питам"
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:
Абе редовно ... Два пъти оставах и то съвсем случайно :lol: Ужас! :lol:
... И после,защо все го бъзикат за разни сватби и бебета ... :lol: :razz: :shock: :razz: :lol:
Priceless
01-31-2010, 13:41
Не стига, че това лайно още не ми се е обадило, ами и майка ми сега ме изнервя .. направо съм способна да убия някой :-x
sladur4etyYy
01-31-2010, 13:49
тцтц.. тия дни не бяха кръчми, не бяха дискотеки, не беше чудо.. нямам сили за НИЩО :D неслучайно ставам чак сега. като за капак, утре съм първа смяна :? не ми се мисли как ще се става тогава. сигурна съм, че имам и доста за учене, ама лошото е, че си загубих новата програма и сега не си знам часовете 8-)
SoStarstruck
01-31-2010, 14:28
Всичко е на 6 засега. Охх,дано само утре принтера ми не се прецака пак,че ми трябва вече спешноооо ! .. :/
Lestat357
01-31-2010, 14:34
Вече доста по-добре, благодаря!)
Ко му става на тоя бе :shock: :lol:
Иначе съм добре :)
soul1199
01-31-2010, 14:44
тъпо ми е :(
DaemonBoy
01-31-2010, 14:48
Ох пак почнаха скандалите. :( :( :(
dqvolcheto9
01-31-2010, 14:56
Абе ужасно.Научих по история.После ще се къпя ..Много ме боли коремчето.. :( :(
SoStarstruck
01-31-2010, 15:14
Иеййй,пак на кафе.. Пак ще си правим лешаа.. И така. :) Супер се чувствам,одеве си пробвах принтера,не зацепва засега.. Идеално ! :grin:
soul1199
01-31-2010, 15:35
ще ми кавзат ко да прая,някви си шматки,ама и аз хубо им викам,че ще си прая,квот си искам и когато си поискам и никой не може и копче да ми каже,кво да правя и кво не :lol: чудя се кви са ми тея,че да ми казват мн са зле :lol: :lol: :lol:
Snickers
01-31-2010, 15:50
Плаче ми се, мамка му...;/
lipsvashh_mi
01-31-2010, 16:05
много съм скапана-цял ден местим някви дървени плоскости от секцията,няви легла и т.н. илека полека почваме местенето :D но поне стана невероятен апартамента-много си харесвам стаята-влюбих се както се казва :lol:
иначе от утре първа смяна-не ми се мисли ставането в 5 и половина,но поне 1 кафеварка ще си заминава на бърза ръка 8-) като знам как едвам гледам в 6-7 ,а сега ипо-рано..
мии сравнително добре,ама пак ми е скучно...
Има Госпооод имааааа леле напрао ми идва да се пръсна от кеф до ся скачах от радост из стаята но пак не е достатъчно да изразя радоста лелеее кееефффффффффф :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
JackSparrow
01-31-2010, 16:27
ании - i'm only gonna break break ya break break ya heart.. [-(
soul1199
01-31-2010, 16:38
добре съм,ся гледам един мой любим филм и чакам да стане към 11 часа и да си лягам и да идва утре и да видим,кви ще ги свърша 8-)
miss_asi
01-31-2010, 16:56
Подготвям се психически за утрешния ден.Просто не ми се мисли как ще стана във 5:15 ... :o :? Иначе днес деня го изкарах в спане и четене на книги.Имах нужда от един такъв ден. :) Чудя се само утре като се прибирам във какво състояние ще съм.Сигурно ще гледам тъпо и ще съм като парцал и най-вероятно ще съм на 3-4 кафета. :-D
chocolatee
01-31-2010, 17:36
Научих си.. УЖ 8-) Сега мисля да пийна едно топло чайче.. да се изкъпя, да си подготвя нещата за утре, защото.. ако си ги оправя на сутринта 100% ще забравя нещо.. Не ми се мисли как ще стана толкова рано.. Хубавко си ми беше ваканцийката, но сега пак училище.. ): Пфуу..
8-) :booooomb:
Priceless
01-31-2010, 17:44
Пф .. обичам го ! :smt007 :D
Assshley
01-31-2010, 18:18
Нещастна се чувствам .. както обикновенно.;)
ScionOfStorm
01-31-2010, 18:23
Тъпо.
Няк'во апатично ми стана изведнъж.
SiNiStEr
01-31-2010, 18:52
Нещастна се чувствам .. както обикновенно.;)
И аз така,но свикнах.
:)
soul1199
01-31-2010, 18:56
малко тъпо ми стана Начо,кат си написа на профила: `my rock baby :-) ` ох мн ми е скучно,добре,че бързо ми мина деня и дано утре ме запознаят с един маняк 8-) :)
kindergarden
01-31-2010, 18:57
първа смяна...ужас как ще стана?! :-x :-x
lunichkataaa
01-31-2010, 19:09
първа смяна...ужас как ще стана?! :-x :-x
И аз съм така и скоро трябва да лягам,за да се наспя....а изобщо не ми се спи!
Иначе не се оплаквам,но може и по-добре :D
Едно човеченце ми липсва. Освен това съм малко изплашена. Снощи писах едни пиянски смс-и...
SoStarstruck
01-31-2010, 19:14
Тамън се прибирам.. Добре,че се сдърпах с майка ми,та да ми скапе настроението.. :o Ама и без това до утре ще ни е минало. :P
DaemonBoy
01-31-2010, 20:08
Тази песен как да не ви радва?
Първият пък кат беше, много ме мале болеше! :lol:
Kukumqvka
01-31-2010, 20:15
Летя от емоции и щастливи усмивки 8-)
mArMaLaDkA
01-31-2010, 20:17
Цяла вечер ме тъпчат с разни неща. Надушвам някакъв заговор, искат да ме угоят. :shock:
трябва и вече да си лягам, ама нейсе...
Мноого съм си добре :D С него уж всичко е наред, сега гледам кеч/гледам кат изтрещея :D /, чакам след това да гледам Ало, Ало/2 часа/ :D :D :D Утре уж нямам първите два часа, амаа май пак няма да мога да стана :oops: Само наще да не ме хванат на компа.
Цяла вечер ме тъпчат с разни неща.
я я вундербар 8-)
mArMaLaDkA
01-31-2010, 20:23
сиктир! http://www.pic4ever.com/images/164.gif
ShawnMac
01-31-2010, 20:26
Чувствам се прекрасно.Тази неделя беше единствената , която ми хареса и мина без да се случи нещо лошо.Прекарах една от най-хубавите ми вечери с моето момиче и тя за пореден път ми показа колко съм й ценен като направи нещо много специално :oops: .Тя ме pрави толкова щастлив , че не мога да ви опиша с думи как се чувствам :-) . Кефя се и си скачам из нас, ама много ми се спии
П.С Правиш страхотни спагети :-D
Обичам те :smt007FancyGirl
Чувставм се добре.. влюбена :oops:
Assshley
01-31-2010, 20:35
Не може да бъде колко го обичам тва лайненце . . 8-) :smt007
Kukumqvka
01-31-2010, 20:45
Ау,малее.. имам 4 от тотото :grin:
FantaMen
01-31-2010, 21:18
И сам не мога да си повярвам че сега ще легна да спя и утре ще стана за първа смяна :X A защо изобщо да лягам и без това няма да заспя ??? Първия ден е най труден. Ще се свиква от сега до края сме само 1 смяна :grin:
ThePowerOfLove
01-31-2010, 21:41
Аз затова не лягам, усещам, че не ми се спи достатъчно, че да заспя първите 5-10 мин 8-) А за утре как ще клюмам на даскало не ми се мисли.. =)
mrazqkindergarten
01-31-2010, 21:52
Много се ядосвам на себе си... Ако продължавам в тоя дух, доникъде няма да стигна! :? :x
Добре,след сутрешния душ се чувствам свежа и готова за началото на новия семестър което е днессс :grin: ... Няма изпити до май :grin: :D
DevilWish
02-01-2010, 05:44
Уморена, спи ми се.Офф не искам да на даскало.
Priceless
02-01-2010, 07:06
ЩЕ го убия :x Тъпото лайно цяла година не се научи коя смяна съм ... Как брутално ме събуди :o "Миличкооооооооо ко праййййййш" ... Ще му кажа аз какво правя ... :D Ох, ама толкова много го обичамммммммм :smt007
DaemonBoy
02-01-2010, 07:15
Наспах се.След малко ще потеглям за даскало, а как не ми се ходи...
babyto92
02-01-2010, 07:19
Тъпо ми е някво дори не съм се наспала :D Сутринта ме събудиха щото ти да видиш нямало какво да правят ии решили да говорят с някого :D Трябва ии да уча поне малко и на всичкото отгоре трябва да помагам на сестра си с некви домашни :shock: :-x
XTREMEFREERIDE
02-01-2010, 07:27
Охх,втора смяна (not again :o ).Супер тъпо ми е и искам да си отида в Банско и да си се накарам на ски,и да съм си с приятелите..пффа.Тъпо,тъпо, ъпо,дори имам за учене.Мале..
Priceless
02-01-2010, 08:23
Възможно ли е да ме прави тоооооолкова щастлива това момче....
valdesbg
02-01-2010, 08:31
Възможно ли е да ме прави тоооооолкова щастлива това момче....
Възможно е :)
Подписа ти - за него ли се отнася?
А иначе след кратка почивка аз съм Back online :) И си рендя коли на Cinema 4D :)
soul1199
02-01-2010, 08:39
оо добре съм,кофтито е че в 12 трябва да изляза за да отида на дск,че имам два предчаса,ама ще отида за края на единия 8-) иначе малко ме мързи,не ми са ходи,обаче дано станат нещата,дано ме запознае с него......ох,неска ще съм мн сладка :oops: с новото дънки,ще се наконтя малкуу,въййй дано стане,ох спирам да го мисля,квот стане стане,ако не здраве да е,стискайте палци :oops: :oops: :oops: :-D :-D :)
GossipGirl89
02-01-2010, 08:44
СУПЕЕЕРРР :grin:
Взех си изпита и съм страшно доволна (party)
Освен това в Събота направо се размазахме в диското - беше много яко :P Сега 2-3 дни ще си почивам, защото от Четвъртък почвам лекции...
Kukumqvka
02-01-2010, 08:53
Ще повърна сигурно.. как не искам да ида на даскало,ама няма как.
Оф,много ми е лошо :(
8-)
как да съм добре,когато всички са полудели
p3tinc3t0
02-01-2010, 11:26
мм някакво супер весело ми е. .без причина 8-) 8-)
Assshley
02-01-2010, 11:38
Хмм добър ден бешеее .. С изключение на това,че още не е дошъл момента,в който трябва да люсна на нашите бележника .. ама не искам днескааа точно преди рд-то ми и за утре да ми се провали всичко.;// :? Както и да е ще го измисля.;) Мисля да звънна на миличкото ми лайненце да го видя къде е и какво прави и после да легна докато дойде време да изляза да обикалям за подарък.;) :P
LoveRetroMusic
02-01-2010, 13:06
Супер гадно се почувствах, е така.
Знам, че не съм ходила последната седмица,
ама му се обадих даже! ..
*Тая е мега ненормална, говори на класния едно, а после
ми се подмазва. Той пък к'во си мисли, че знае
всичко .. за т'ва само две момичета от класа го харесват ;\\
SoStarstruck
02-01-2010, 13:08
Пффф,толкова банални хора се навъдиха.. :)
TheVoice
02-01-2010, 13:18
тъпо
пренебрегната,забравена,са ма.....
бил е на кафе с друга цял следобяд и забрави ,че имаме празник....
нз какво да правя
Много готино.....както никога :D
lipsvashh_mi
02-01-2010, 13:43
много скапана-от 6 и 30 до сега съм била по улиците и все учене :D :-) сега се прибирам малко да отдъхна и после ще празнуваме с мама рдто й и така...иначе беше супер забавно както винаги,белот шеги много,скъсах се да се хиля по БЕЛ-не знам как не ме изгони :oops: :lol: ама те са виновни ПЪК-знаят какво добро дете съм и ме провокират да си мисля глупости :o
иначе е такъв сладур,сутринта му звъннах да пожелая успешен 2ри срок и да го видя станал ли е ,че какъвто е поспаливко като 1то нищо да беше се оспал :-) :-D очертава се да се видим след ден-2 чак и ми е някак напрегнато,но и без това съм супер натоварена напоследък :lol:
vikitolove
02-01-2010, 13:44
от както съм излязла в 7:20 днес чак сега се прибирам :shock: като труп съм,а в 18:00 трябва да съм на репетиция,а едва сега започвам да уча :shock: как по дяволите си мислят че ще се справя :shock: :-o
Сега като видях оная тема за 11 и 14 годишните се замислих....Къде отидоха игрите на жуменка...криеница..народна топка от сутрин до веер пред блока :( ...Сега всички деца живеят в един измислен свят.По цял ден са пред телевизора и компютъра и са се зомбиарли по бен10,хана монтана......ебати много е кофти..
InloVeGirl27
02-01-2010, 14:23
Оф,еми моя ден мина малко стресиращо. Днеска беше първия ден пт втората смяна и ставам сутрин в 5:30 :booooomb: ... Това си е пълно самоубийство! Аз едвам гледам,а те ме карат да се довлека в училище в 7. Откачация отвсякъде... Заспах в тролея :D Иначе по принцип беше готино! Нищо,че първите два часа бяха проспани от моя милост... После се освестих. :-D То вярно,че аз не мога да спя до късно и по принцип съм много ранобудна,ама тфа пък вече е прекалено-да ставам с петлите...
П.П. Няма ли най-после и моят принц да се появи??? Чакам,ама-тц! :x
Чаках тъпия тролей 20 минути.... Идиоти. Вече научих за утре! Сега ми остава да си полегна да поспя и после да се размотая малко
Айде целувки :-)
DevilWish
02-01-2010, 14:45
Super super яко :)) В еуфорияя съмм =) След 5 минути моя е в нассссссссссссссссссссссс сссссс :-) :-) :-) :booooomb: :booooomb: :-) :-)
Assshley
02-01-2010, 14:49
По-БЯСНА не съм била в скоро време!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
miss_asi
02-01-2010, 15:41
Будна съм от 13 часа и повече.Станах сутринта във 5:15. :? Събудих се едва към 11.Просто 6 часа аз съм си ходила като някой труп.На 3 кафета съм.Без захар,забележете,и пак не можах да се разсъня добре.Поне утре съм от втори час и ще ставам към 6:15,за да мога да изляза във 7 без 10.Самоубийство си е това.Добре,че само 2 дин съм от първи час.Ако съм изяла някоя буква,съжалявам,просто едвам гледам.
XTREMEFREERIDE
02-01-2010, 16:07
Omg . . . имам чувството,че откачам тук. Нещо гледам всички около мен, абе всички се прецакват,прецакват си характерите,спокойните животи и всичко. Всички двойки,които мислех за BREATHTAKING,изпокъсаха. Всички момичета тръгнаха по няк'ви Олигофрени и се чудя в мен ли е грешката,че имам сериозна връзка на 15 или в тях? Тъпо ми е,какво да ми е.
DaemonBoy
02-01-2010, 16:12
Забавно ми е!!! :grin:
DevilWish
02-01-2010, 16:49
Тъжна, защото той не може дойде, но поне в сряда със сигурност идва.проблема е ,че утре трябва да си науча и за четвъртък ,защото е много, а той като е тук в сряда няма да мога да уча.. .
Пфф.Някой път се мразя.
Оф добре, че ей сега говорих с Клаудия и ме успокои малко.
sladur4etyYy
02-01-2010, 17:08
супер ми се спи. мислех след даскало да се прибера и да си поспя, понеже 1-вата смяна ми се отрази още от първия ден, ама не ми се получи :D до 6 часа съм се мотала. тцтц... поне пообиколих магазините и си набелязах разни неща.
Много ми е гадно... Не мисля, че му пука толкова, колкото казва...
DevilWish
02-01-2010, 17:22
Пф супер гладна съм, добре че след малко ще ям, защото умирам.Освен това очите ме болят от рев :#
vikitolove
02-01-2010, 17:58
Пф супер гладна съм, добре че след малко ще ям, защото умирам.Освен това очите ме болят от рев :#
а защо плачкаш :( не е хубаво,после те боли главата :(
и като заговорих за глави е то моята си е*** майката :x за кой пореден ден вече ме боли :x кви ли не смахнати идеи ми минаха през ума :cry: :cry: :cry: нз да се смея ли на развинтеното си въображение или да плача от евентуалните последствия :(
и като разбрах че никак не му е добре там,направо се скапах от всякъде :? въобще защо замина :? :(
и тя вече почва да ме ядосва,харесва този,харесва онзи :? и тя не знае какво иска,ми малко да се вслуша в сърцето си,не само тука да ме дразни :( и да ме растройва :( и другата и тя :x от както се скараха стана непоносимо и си правят напук,нз на кого да симпатизирам,май на потърпевшите от цялата тая глупост :x :lol:
че и не стига това ами и всички ми се оплакват че е заминал :( е добре те и на мен ми е гадно че замина,ама не мога да го върна все пак :( това си е негово решение по дяволите :( :x
и как имам да уча,а как не ми се занимава с тези болки в главата,ама няма как :? като съм си хо избрала ще търпя :? по-скоро да идва др година,че да има малко разнообразие :-D :?
скапано ми е някво :? никой не ме оставя да се зарадвам,за каквото и да било :x :? :( :cry:
DevilWish
02-01-2010, 18:02
а защо плачкаш :( не е хубаво,после те боли главата :(
и като заговорих за глави е то моята си е*** майката :x за кой пореден ден вече ме боли :x кви ли не смахнати идеи ми минаха през ума :cry: :cry: :cry: нз да се смея ли на развинтеното си въображение или да плача от евентуалните последствия :(
и като разбрах че никак не му е добре там,направо се скапах от всякъде :? въобще защо замина :? :(
и тя вече почва да ме ядосва,харесва този,харесва онзи :? и тя не знае какво иска,ми малко да се вслуша в сърцето си,не само тука да ме дразни :( и да ме растройва :( и другата и тя :x от както се скараха стана непоносимо и си правят напук,нз на кого да симпатизирам,май на потърпевшите от цялата тая глупост :x :lol:
че и не стига това ами и всички ми се оплакват че е заминал :( е добре те и на мен ми е гадно че замина,ама не мога да го върна все пак :( това си е негово решение по дяволите :( :x
и как имам да уча,а как не ми се занимава с тези болки в главата,ама няма как :? като съм си хо избрала ще търпя :? по-скоро да идва др година,че да има малко разнообразие :-D :?
скапано ми е някво :? никой не ме оставя да се зарадвам,за каквото и да било :x :? :( :cry:
Мерси ,че попита мацка. Като гледам и на теб самата не ти е лесно :(
При мен проблема е ,че не съм виждала много време приятелят си и днес, когато очаквах да дойде пак се провали всичко.Сега трябва да идва в сряда, но направо не вярвам вече, че ще дойде, толкова пъти се отложи, че . . :( :(
Иначе по темата - още ми е кофти, но си пиша с Клаудия и малко ме успокоява . .
meriLinka
02-01-2010, 18:07
Ужасно .. Пак оплесках ВСИЧКО ;ХХХ
Kukumqvka
02-01-2010, 18:17
Спокойно момичета, всичко ще се нареди :)
Иначе,аз съм зле .. цял ден ме боли стомаха,повръщания,главобо лия
и т.н :(
DevilWish
02-01-2010, 18:19
Спокойно момичета, всичко ще се нареди :)
Иначе,аз съм зле .. цял ден ме боли стомаха,повръщания,главобо лия
и т.н :(
Дано си права :o :( :-) :-)
Иначе сега просто сякаш нямам достатъчно ами и главата ме заболя :#
Priceless
02-01-2010, 18:23
Пфффффф... :o
DevilWish
02-01-2010, 18:46
Лягам си ,защото умирам от главооболие.Пък и ми е кофти.
Лека на всички :-)
Получих смс за лека нощ :grin: :grin: - детска радост! :D И все пак е радост.. Май съм по добре..
ShawnMac
02-01-2010, 19:21
Малиии , мойта красавица ще ме побърка :oops: (tmi) =D>
valdesbg
02-01-2010, 19:26
А бивам :) А иначе очаквам някоя интересна темичка да пуснат че да си пофилософствам. Така и така няма какво друго да правя.
Assshley
02-01-2010, 19:57
След всичките тея нерви и цялото тва напрежение днеска добре,че беше Тойй да ми се обажда иначе щях да пукна.Обичам го! :smt007 Иии след 1 час рожденничкааа .. :grin:
LoveRetroMusic
02-01-2010, 20:35
искам някой, е така..
* :smt049
искам някой, е така..
ъ'xъ
и аз така...
BlueParadise
02-01-2010, 20:55
чувствам се капнал след днешния ден...мисля да се наспя добре !
FancyGirl
02-01-2010, 21:08
Честит празник сЛаДуРкОфцИиИИ :-D :oops:
ShawnMac
02-01-2010, 21:08
Моето момиче ме ядосваааа :(
Първо ми дава надежди за нещо много хубаво а после се отмята и почва да ме дразни :x :neutral: :evil:
И сега ме псува... много е лоша , но си я обичамм :oops:
ThePowerOfLove
02-02-2010, 04:20
заспало :?
XTREMEFREERIDE
02-02-2010, 06:27
Честит празник сЛаДуРкОфцИиИИ :-D :oops:
Много БЛАГОДАРСТВЕНИ писма ще получаваш,ей! 8-)
Иначе аз съм добре. Не е чак толкова зле втората смяна. Като изключим мега-важното контролно днес,всичко ми е ТОК и ЖИЦИ.
soul1199
02-02-2010, 07:23
ами добре съм,преди малко станах и пак трябва да ходя в 12 часа отново :( иначе вчера го видях,обаче беше с приятелите си..въй малко ме мързи да ходя на дск 8-)
Priceless
02-02-2010, 07:29
Спи ми сеее... Не искам на даскало бе...не искамммммммм! :-x :-x
DaemonBoy
02-02-2010, 07:48
Наспах се, направих си тренировката, закусих.Само дето трябва да ходя на училище. :(
soul1199
02-02-2010, 07:51
закусих,сега трябва да се оправям и да заминавам за дск :(
Kukumqvka
02-02-2010, 07:53
Наспах се,нямам да уча .. мина ми мъничката болешка от вчера.
Не съм гладна,а вчера нищо не съм яла.
Иначе всичко е ОК.Само да не бях 2-ра смяна.