View Full Version : Диети - Дневник 3
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
tamarichka
03-27-2010, 13:28
искам само да попитам за 90 дневната ..
болна съм ,, не е нищо сериозно само кашлям ..
имам един сироп трябва да го пия , нали няя се развали режима от него ? :)
искам само да попитам за 90 дневната ..
болна съм ,, не е нищо сериозно само кашлям ..
имам един сироп трябва да го пия , нали няя се развали режима от него ? :)
Не, няма да попречи, но по-добре си вземи витамини да пиеш, защото диетите така или иначе не се отразяват добре на имунитета.
Loshotia
03-27-2010, 14:52
^ Пети ден съм на 90дневната, не спортувам, ходя пеша единствено и съм свалила 2 килограма и 1 см от бедрата.
ти колко килограма беше като я започна ?
От много :)
66
Ще ида другата седмица на диетолог и ще видим кво ще правя,щото си ям както си е диетата и не свалям,може и някъв проблем да имам,затова да не свалям :(
Правила ли си си хормонални изследвания? Както и за щитовидната жлеза? :)
titinkaa
03-27-2010, 15:27
Ще ида другата седмица на диетолог и ще видим кво ще правя,щото си ям както си е диетата и не свалям,може и някъв проблем да имам,затова да не свалям :(
Правила ли си си хормонални изследвания? Както и за щитовидната жлеза? :)
Еми преди 2г. и половина си правих хормонални,и едните не помна кои бяха завишени на 120 а другите бяха в норма,ама личния лекар не иска да ми пусне изследвания,вика ми че нямало нужда,и че ако искам да отслабна да ида на диетолог и ще си плащам и тва беше :(
Loshotia
03-27-2010, 15:39
Не знам дали личният лекар може да праща на изследвания на хормони. Искайте си направления за ендокринолог. Ще му разкажете, че не можете да сваляте/ качвате много и рязко. Сигурно ще питат за наследствени болести- диабети, щитовидни жлези и аз не знам какво, но това е лекарят, който ще знае на какви изследвания да праща.
titinkaa
03-27-2010, 15:43
Не знам дали личният лекар може да праща на изследвания на хормони. Искайте си направления за ендокринолог. Ще му разкажете, че не можете да сваляте/ качвате много и рязко. Сигурно ще питат за наследствени болести- диабети, щитовидни жлези и аз не знам какво, но това е лекарят, който ще знае на какви изследвания да праща.
Ми не ми е удобно пак да ходя при личния,щото миналия път като му казах и той едно такова все едно ми се присмива,и ми стана гадно и повече не настоявах за нищо :( :booooomb:
Loshotia, има страшно много хора с опасни заболявания, които се нуждаят от редовни прегледи, а направленията на личните лекари са твърде малко. Може да звучи малко гадно, но надали много лекари ще си "хабят" направленията заради някое момиче, което се оплаква, че не може да отслабне. Да, разбирам, че има хора, при които причината е в някаква болест, но те са твърде малко в сравнение с тези, които просто не се хранят правилно. Замислете се - вие ако сте лекари, дали ще предпочетете да дадете направление за профилактичен преглед при специалист на възрастен човек с хипертония/диабет и т. н. или на младо момиче, което предполага, че може би има проблем с хормоните, защото не може да отслабне? Така че ми се струва логично ако наистина смятате, че имате проблем, да отидете на диетолог и да си платите за каквито изследвания трябват. И пак повтарям, тези хормонални дисбаланси наистина са редки като цяло и обикновено не в тях е проблемът.
Loshotia
03-27-2010, 16:41
Охххх да не отваряме темата за направленията и възрастните пациенти :-x Много се ядосвам.
Добре, че не са много скъпи изследванията на някои хормони. Не мога да ви кажа кои хормони са свързани с качването, но цени могат да се видят в сайта на Цибалаб.
титинка, тази лекарка няма право да ти се присмива и ти си си напълно в правото да си искаш направление. Имаш право по 1 или 2 на месец. Ако не става, 20лв е преглед без направление при ендокринолог. Ако ходиш при някое по- голямо име, до 45-50лв.
Еdit: Сиси, ще си позволя да не се съглася с последното изречение от твоя пост. Не забелязваш ли колко извънредно дебели момичета има по улиците? Така с храна не може да се напълнее.
Ти може и да не искаш да се съгласиш, но аз не говоря наизуст. Интересувам се много от хранене, спорт и заболявания - и като цяло, и поотделно. По-често се случва да е обратното - хормоламен дисбаланс, причинен от наднормено тегло. Само с храна доста неща се постигат 8-) Направо останах изумена от нещо, което гледах наскоро :shock: В Тази сутрин гостуваха едни мъже от клиника тип "дебелариум", които отслабваха - и тримата бяха тръгнали от 300+ кг. Водещата ги пита дали са си правили изследвания, за да установят от какво са напълняли толкова. Единият разказа, как се е заразил с хепатит (много неприятно :( ), но другият каза "Ами от какво съм напълнял, от ядене и от пиене" и аз направооо :shock: Колко трябва да изядеш и изпиеш, за да станеш 300 кг???
Loshotia
03-27-2010, 18:46
И аз не говоря наизуст :) Се тая- факт е, че свръх теглото е сигнал за нещо ненаред в здравето :)
Да, или сигнал, или причина :) Каквото и да си говорим, нищо не пречи човек да си направи изследвания, даже трябва да се правят профилактични от време на време. Но имаме право (и задължение) да си правим всяка година кардиограма и кръвно изследване, от там нанатък започва забавлението с направленията... и на мен не ми се говори :?
titinkaa
03-27-2010, 18:57
мисля,че моя лекар не беше справедлив с мене,щото щом като съм решила,че трябва да ми пусне изследвания,значи имам причина,а той най-нахално ми отказа :o
Loshotia
03-27-2010, 19:07
мисля,че моя лекар не беше справедлив с мене,щото щом като съм решила,че трябва да ми пусне изследвания,значи имам причина,а той най-нахално ми отказа :o
Еми значи отиваш и правиш сама, без направление изследвания за инсулин и глюкагон. Ще ти пише референтните стойности отстрани и ако са под или над нормата, отиваш при тъпото джипи и й го завираш там, където слънце не огравя :)
titinkaa
03-27-2010, 19:10
Еми значи отиваш и правиш сама, без направление изследвания за инсулин и глюкагон. Ще ти пише референтните стойности отстрани и ако са под или над нормата, отиваш при тъпото джипи и й го завираш там, където слънце не огравя :)
А колко струват тея изследвания?
Loshotia
03-27-2010, 19:14
Общо към 30лв трябва да ти излезат. Но това е без направление. Ако отидеш с направление от личен лекар при ендокринолог и той ти даде направление за изследвания, сигурно по- малко ще излезат. Но ако си правиш, си ги прави в нещо от сорта на Цибалаб
MimiKalcheff93
03-28-2010, 07:32
Днес сутринта се претеглих 57.800 съм сега ще си правя упражненията
и имам чувството ,че корема ми е намалял наистина ис е стяга! Петък като се претеглих бях 58.500
titinkaa
03-28-2010, 07:47
Общо към 30лв трябва да ти излезат. Но това е без направление. Ако отидеш с направление от личен лекар при ендокринолог и той ти даде направление за изследвания, сигурно по- малко ще излезат. Но ако си правиш, си ги прави в нещо от сорта на Цибалаб
Добре,мерси много :) :-)
Loshotia
03-28-2010, 08:08
и имам чувството ,че корема ми е намалял наистина ис е стяга! Петък като се претеглих бях 58.500
Поздравления и от мен!
Аз си продължавам диетата и се чувствам много добре. Днес мисля да си купя ябълков оцет на капсули и да ги комбинирам с диетата. Спорт ще започна като отслабна, за да се стегна.
MichellePhan
03-28-2010, 10:21
Какви упражнения правиш?
smiirnoff
03-28-2010, 10:35
Мойта диета отиде на кино .. :Д
Въглехидратния ден се прецаках, дойдоха гости, донесоха две торти, шоколади .. рожден ден имаше, глупост ииии .. :Х:Х
Пфуу, сигурно и съм надебеляла :Д
Няма, аз пак ше си я почна диетата .. само да се изядат гадните вкусни торти и почвам :Д 8-)
MimiKalcheff93
03-28-2010, 10:54
Какви упражнения правиш?
http://vbox7.com/play:a10884b6
Само да кажа ,че днес на обяд се издъних изядох една пържола и пържени картофки мамка мууу подлъгаха ме нашите
всички са седнали на масата и аз само на салата ... нямаше как ... издъних се но не се предавам я кажете от утр на ново ли да я п0чна или да продължа утре на картофи ? !
titinkaa
03-28-2010, 11:13
^продължавай си я :)
MimiKalcheff93
03-28-2010, 11:28
добре а днес нямад а ям нищо повече за да компенсирам то толкова ядох.. ужас
ами то така с тия диети не яем не ядем и накрая се натъпкваме :-D :D :D аз направих сега още 15-20 мин упражнения днес преди това 25 още
абе ще отслабна и ще се стегна утре ще си взема и въженце за скачане!Няма да се откажа , по голям инат съм от тая диета и тия килограми сега съм 58.900 пак ще върна 57.800 от тая сутрин :-D почти килограм неща съм изяла и то и вода... ужас но пак ще ги върнаа!
emin3mchet0
03-28-2010, 12:57
Само да кажа ,че днес на обяд се издъних изядох една пържола и пържени картофки мамка мууу подлъгаха ме нашите
всички са седнали на масата и аз само на салата ... нямаше как ... издъних се но не се предавам я кажете от утр на ново ли да я п0чна или да продължа утре на картофи ?
Спокойно и аз 90 дневната я нарушавам леко, но съм свалила :grin: Продължавам я и ще видя какво ще правя на 4 април, че имам рожден ден и ми е плодовия ден тогава :-o
titinkaa
03-28-2010, 13:17
всички са седнали на масата и аз само на салата ... нямаше как ... издъних се но не се предавам я кажете от утр на ново ли да я п0чна или да продължа утре на картофи ?
Спокойно и аз 90 дневната я нарушавам леко, но съм свалила :grin: Продължавам я и ще видя какво ще правя на 4 април, че имам рожден ден и ми е плодовия ден тогава :-o
^Колко време вече я спазваш и колко кг си свалила?
Не ви ли става лошо от тия диети?
Аз примерно много отмалявам.. и ми влия много и на настроението, ставам раздразнителна :(
Loshotia
03-28-2010, 15:34
Напълно нормално е да ти става лошо ако си правил/а диета тип Боряна, Ивана и да не забравим Петкана. Псевдодиети от този път наистина са най- бързият път да си докараш някой красив гастрит или защо не язва.
Добрите диети, съставени от диетолози
1. Не те оставят гладен
2. Балансирани са( дават ти гаранция, че няма да се запечеш или да припаднеш в някой автобус)
3. Не обещават да свалиш 10 килограма за 4-5 дни
4. Предлагат захранване, за да не качиш двукратно или трикратно килограмите след като един път си ги свалил/а.
Colouring
03-28-2010, 16:17
Изчетох цялата тема и много се мотивирах. :D Направих си рег и сега мисля да се включа към вас.
Искам и ТРЯБВА да сваля от 7 до 10 килограма.Макар че на всеки един свален килограм,ще се радвам!
От утре започвам 90 дневната диета.Ще тичам,ще скачам на въже и ще въртя обръчи.Смятам да правя и коремни преси,но като за начало ще започна с 20,защото..абе,положението е трагично. 8-)
А идва лято.Не мога да си се представя в бански.Ужас!
Имам си и корем,и крака.. и дупе. :? Ако не сваля толкова много килограми,искам поне да се стегна,защото съм много отпусната.
Фитнеса отпада поради ред причини,които няма да споменявам.
Това е..Навита съм!
Смятате ли,че ако спазвам написаното ще постигна желания резултат?
И още един въпрос:Аз и сега си имам стрии,ама ако сваля мисля,че ще станат повече.Искам от сега да се пазя и да се мажа с нещо.Тъй като знам,че повечето кремове са боклуци,а чувам,че свинската мас работела...Дали да не пробвам?И ще има ли ефект?И от къде да се сдобия с такова чудо.Знам,че е гадно,ноо... щом като няма друг избор.
Това е. :)
И аз почвам от утре диета, но този път трябва да издържа, защото всеки път почвам и все нещо става, за да си наруша диетата.
BlackKeys
03-28-2010, 16:27
Изчетох цялата тема и много се мотивирах. :D Направих си рег и сега мисля да се включа към вас.
Искам и ТРЯБВА да сваля от 7 до 10 килограма.Макар че на всеки един свален килограм,ще се радвам!
От утре започвам 90 дневната диета.Ще тичам,ще скачам на въже и ще въртя обръчи.Смятам да правя и коремни преси,но като за начало ще започна с 20,защото..абе,положението е трагично. 8-)
Имам си и корем,и крака.. и дупе. :? Ако не сваля толкова много килограми,искам поне да се стегна,защото съм много отпусната.
Това е..Навита съм!
И още един въпрос:Аз и сега си имам стрии,ама ако сваля мисля,че ще станат повече.Искам от сега да се пазя и да се мажа с нещо.Тъй като знам,че повечето кремове са боклуци,а чувам,че свинската мас работела...Дали да не пробвам?И ще има ли ефект?И от къде да се сдобия с такова чудо.Знам,че е гадно,ноо... щом като няма друг избор.
Рзбира се, че ще успееш, особено ако спазваш всичко стриктно. А това за стриите не мога да типомогна, но съм чувала, че и утайката от кафе полага. Но не съм сигурна за стрии ли беше или за целулит.
Айде успех на всички.
titinkaa
03-28-2010, 17:05
Свинска мас има сега по магазините,покрай наближаващия празник :)
billytalent
03-28-2010, 17:18
Моята приятелка е свършила диетата и е свалила 4 кг.,тя е слаба по-принцип де,но пак има някаква разлика...аз тези 2 дни ям страшно много,направо не мога да се контролирам :shock: ,но след тази седмица пак започвам
smiirnoff
03-28-2010, 17:27
ААААААА, днеска си взех един син панталон и размера е М !!! :Д
Т'ва е нек'во супер тъпо за някои да се радвам, че панталона ми е М, ама за мен си е ебати постижението :Д 8-)
Пфуууу, колко съм щастлива :Д
А преди 2 седмици си взех дънки и те бяха 39 номер, а по принцип бях 40 ^^
T'ва е като подарък за Коледа :razz:
^^
В понеделник пак си почвам диетата и дано да сваля още сантиметри ^^
sladki64e
03-28-2010, 17:35
Здравейте момичета!
Искам да попитам коя диета според вас е по добра: тази на Боряна или другата 6-дневна диета. И може ли докато ги спазвам, да спазвам и лунната. В смисъл ако спазвам диетата на Боряна въъв вторник трябва да ям зеленчуци, но тъй като има пънолуние може ли да не ям нищо, а на следващия ден да си продължа направо с картофите.
Благодаря ви!
titinkaa
03-28-2010, 17:39
6 дневната :)
MimiKalcheff93
03-28-2010, 17:44
Това е..Навита съм!
за стриите нз. А за останалото движенито му е майката.Успех миличка ! :grin:
MimiKalcheff93
03-28-2010, 17:46
Здравейте момичета!
Искам да попитам коя диета според вас е по добра: тази на Боряна или другата 6-дневна диета. И може ли докато ги спазвам, да спазвам и лунната. В смисъл ако спазвам диетата на Боряна въъв вторник трябва да ям зеленчуци, но тъй като има пънолуние може ли да не ям нищо, а на следващия ден да си продължа направо с картофите.
Благодаря ви!
прави я аз я правя сега успех!
Loshotia
03-28-2010, 18:00
Colouring, успех с диетата! Убедена съм, че комбинирана със спорт, ще даде по- големи резултати. Не се плаши ако имаш задържане- нормално е. Съветвам те в началото да си свалиш мерките и да ги запишеш на едно листче и на всяка седмица да ги коригираш- много е мотивиращо.
Смирнофф, поздравления за панталонките. :)
kuklichka_bg
03-28-2010, 18:10
1ви успешен ден от 90 дневната остават още 89 8-) 8-)
MimiKalcheff93
03-28-2010, 18:26
1ви успешен ден от 90 дневната остават още 89 8-) 8-)
хахахаха супер ! утре е вторият ! :D
MichellePhan
03-28-2010, 18:27
За Белтъчния ден става ли плодово мляко Данон "Баланс",с вкус на ягода?Онези упражнения смятам и аз да почна,но ако имам време ще ги правя(значи сигурно почти всеки ден).Аз имам въже-ще скачам. :)
Loshotia
03-28-2010, 18:37
За Белтъчния ден става ли плодово мляко Данон "Баланс",с вкус на ягода?Онези упражнения смятам и аз да почна,но ако имам време ще ги правя(значи сигурно почти всеки ден).Аз имам въже-ще скачам. :)
Ако има захар- не
titinkaa
03-28-2010, 18:38
Аз от 05.04.2010г. почвам 90-дневната диета
MichellePhan
03-28-2010, 18:39
Ако има захар- не
Ами през диетата на Боряна?
titinkaa защо точно тогава? 8-)
StreetFame
03-28-2010, 18:44
Ако има захар- не
Ами през диетата на Боряна?
titinkaa защо точно тогава? 8-)
За никоя не става.
Loshotia
03-28-2010, 18:44
^ в никоя диета( освен през въглехидратния ден на 90дневната) не може да се приема захар
а титинка тогава предполагам, защото е след Великден :D
titinkaa
03-28-2010, 18:45
Еми щото сега съм на тая 6 дневната диета и последен ден ми е в сряда,а от четвъртък до неделя ще си почина от диети и Великден да мине в неделя и от понеделник почвам,ще ям квото ям по празника,и от понеделник се спирам :D
kuklichka_bg
03-28-2010, 19:10
http://fene4ek.net/uploads/posts/1189840028_1_8.jpg - стимула миии 8-) :P
и още един
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2009/06/miranda-kerr-for-victorias-secret.jpg
:)
BlackKeys
03-28-2010, 19:18
и още един
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2009/06/miranda-kerr-for-victorias-secret.jpg
тия първите крака са супер кльощави. :?
Иначе тялото на Миранда е супер.
shisharkatapz
03-28-2010, 19:32
Кофеина помага за разграждането на мазнините.А тия от снимките трудно ще ги стигнете...а и да ги стигнете няма да се задържите дълго.
FlowerPower
03-28-2010, 20:07
Айде и аз с вас. Реших, че искам да позаслабна за лятото, - 5 кила ми е целта, - 10 е дрийм гоул 8-) Режимът е: всеки ден 1 час плуване или тичане; за закуска- плодове, за обяд- варива, междинно- кисело мляко, за вечеря- месо и салата. Калории не ми се броят, просто ще ставам от масата заситена, а не преситена както съм свикнала :?
Днес всъщност се хранех точно така и сега ми се е дояло сладичкоо... ама няма- лягам си :P
MimiKalcheff93
03-29-2010, 04:06
57.400 от снощни 58.900 то е било водата и храната дето вчера си позволих ама днеска картофиии :D :D
kuklichka_bg
03-29-2010, 07:18
На мен днес ми е бобов ден.Закусвах с круша,ама незнам как да си разпределя другите хранения.От 12 съм на даскало до 7 после фитнес до 8 и след туй няма как да ям.Мисля за даскало да си взема една ябълка...незнам дали е мн правилно,но нямам друг избор.. :o тъпо даскало разваля всичко...
Можеш да си носиш нещо в пластмасова кутия и да си си изядеш на училище, например ориз със зеленчуци. Хората като ходят на работа, да не би да не ядат? Училището не ти е виновно, от теб зависи да си нагодиш нещата.
Loshotia
03-29-2010, 07:25
^Така е. Плюс това е много по- вкусно ако си готви и носиш, отколкото нещата, които се продават по лафките.
Днес ми е въглехидратен ден- спагети 8-)
kuklichka_bg
03-29-2010, 07:30
Аз като ходя на даскало и ми и трудно да спазвам диета,на вас като ви е лесно ок.
Не казвам, че ми е лесно, казвам, че се получава като имаш желание.
MimiKalcheff93
03-29-2010, 10:14
Аз лично го карам на дъвки ама ги сменям ,че да има вкус и да минава времето . :D И преди даскало хапвам сутринта от вечерта си правя за следващия ден и така, ама днес сутринта нямах време ,ама ето оцелях оживях и не съмн толкова гладна . В моментаю съм 57.200 кг сутринта бях 57.400 200 грама явно незнам и аз и вода много не съм пила абе движението нещо знам ли . :) Успех на всички диетуващи !
Абе хора изядох един картоф сварен така ми е диетата ама не
о с 400 гр качих кво е тва нормално ли е ?!
и още един
първото крака ли трябва да са ?
подобни крака съм виждала на снимки от концлагерите ....
emin3mchet0
03-29-2010, 11:07
Колко време вече я спазваш и колко кг си свалила?
14 дни вече :) На килограми незнам, но в обиколката на бедрата съм свалила и много се радвам :grin:
BlackKeys
03-29-2010, 11:18
Аз лично го карам на дъвки ама ги сменям ,че да има вкус и да минава времето . :D И преди даскало хапвам сутринта от вечерта си правя за следващия ден и така, ама днес сутринта нямах време ,ама ето оцелях оживях и не съмн толкова гладна . В моментаю съм 57.200 кг сутринта бях 57.400 200 грама явно незнам и аз и вода много не съм пила абе движението нещо знам ли . :) Успех на всички диетуващи !
Защо се теглиш по 10 пъти на ден? Ако толкова искаш всеки ден да си знаеш теглото, тегли се сутрин на глодно и толкова. Много ясно, че като си яла или си с повече дрехи ще тежиш повече.
MimiKalcheff93
03-29-2010, 12:27
Защо се теглиш по 10 пъти на ден? Ако толкова искаш всеки ден да си знаеш теглото, тегли се сутрин на глодно и толкова. Много ясно, че като си яла или си с повече дрехи ще тежиш повече.
Нем... грешиш тегля се само по бельо....... ,а и ще си се тегля и по 20 пъти :) А и попитах от един сварен картоф може ли да вдигна 400 гр ?
sladki64e
03-29-2010, 12:44
Аз почнах 6-дневната, но освен на картофите които съм, ям и сирене. Дано не е толкова голяма прегрешение, защото без сирене не могаа :))
MimiKalcheff93
03-29-2010, 13:56
Аз почнах 6-дневната, но освен на картофите които съм, ям и сирене. Дано не е толкова голяма прегрешение, защото без сирене не могаа :))
В 100 гр Сирене краве саламурено- има 305 ккал.
Спортувай движи се и ще ги изхабиш :)
billytalent
03-29-2010, 14:36
От днес съм на 90-дневната закусих 2 портокала,за обяд пилешка пържола със салата и за вечеря същото,но пържолата ще е половин.Ще карам така до Великден,тогава ще отделя 1 ден за ядене и пак си я продължавам 8-)
BlackKeys
03-29-2010, 14:54
Нем... грешиш тегля се само по бельо....... ,а и ще си се тегля и по 20 пъти :) А и попитах от един сварен картоф може ли да вдигна 400 гр ?
Ок, аз не го казах, за да се заяждам или нещо такова, просто не се вманиячавай толкова. :)
А за това с картофа не знам. Няма да е само от него, но е нормално през деня да си повече.
titinkaa
03-29-2010, 15:28
Тъй като сега спазвам 6-дневната диета и днес ми е 4-ти ден и съм свалила 2кг,обаче искам да почна 90-дневната,но другия понеделник,та искам да задам няколко въпроса за 90-дневната диета,за да съм наясно кво да правя,че као не я спазвам както трябва и няма да има ефект.надявам се да ми отговорите,точно на всеки въпрос,ако може и малко по разширено,че да разбера правилно.
Въпросите ми:
1)Закуската какво трябва да е за всеки един ден(чух, че трябва да ям плод по избор всеки ден през цялата диета,но пак да питам)?Ще закусвам в 07:00ч.,тъй като тогава ставам за у-ще.
2)В колко часа трябва да ми е обяда(в повечето дни съм на даскало до 13:30ч.,но имам два дни,в които съм до 15:00ч.) и нз кво да ям,като имам ден бобови и варива какво да ям,пък и ако може и останалите дни да ми кажете без въглехидратния,че за него ми е ясно кво ще ям?!
3)Следобедна закуска мога ли да ям нещо или не?И ако може,какво да е то?
4)В кой ден мога да ям салата,и може ли да е овкусена със зехтин и оцет?
еми тва са ми за сега въпросите,ако се сетя нещо ще ви питам пак :)
BlackKeys
03-29-2010, 15:37
За да не правя нова тема, ще попитам тук. Колко грама са 1 чаена или супена лъжица мюсли?
Loshotia
03-29-2010, 15:38
Трябва да имаш минимум 4 часа разлика между храненията
Когато си в бобов ден и си в училище или ще си носиш готвено от вкъщи в кутия, или ще си купуваш консерва с боб/царевица/грах
Салатата е препоръчително да не е овкусена, а в плодовия ден е забранено.
В плодовия ден можеш да ядеш през 2 часа. Тогава ядеш плодове и ядки(100 грама разделени за през деня). Плодовете в този ден не е задължително да са едни и същи.
На всеки 29 дни правиш воден ден, когато се пие само вода( без чай, без кафе..)
YouMakeMeSmile
03-29-2010, 15:40
MimiKalcheff93 спри да се мериш през половин час бе момичее! ще си преебеш психиката най- вече..ебаси :?
titinkaa закусваш 2 плода задължително. по- добре ги яж към 10 часа в училището, а не в 7, защото ще огладнееш много до обяд.
храната през първия ден ти е през 4 часа,през 2рия е през 3, а през останалите 2 е през 2 часа
може следобедна закуска, плод.
салата можеш да ядеш всеки ден с обяда.
в даскалото ще си носиш в кутиика. няма не искам, няма недей.
billytalent
03-29-2010, 15:42
Аз пък сега се чудя дали да не си направя разтоварващ ден утре,разбрах че в 05:20 сутринта започва Лунната диета,иначе Титинка,по-добре си носи нещо от вас,аз веднъж си бях взела консерва царевица,но не ме засити изобщо :?
Infinity
03-29-2010, 15:49
Според мен категорично не е възможно да си качила
400гр. само от един картоф ! :lol:
а някои да ви е обеснил че консерви не се ядат по време на диета :)
titinkaa
03-29-2010, 16:10
А да питам,задължително ли е в у-ще да ям,не може ли като се пребера да ям обяда в нас? :(
Infinity
03-29-2010, 16:24
Специално за твоята диета , не знам , но попринцип
не е зле да се закусва , защото така на обяда няма да си зверски гладна и съответно ще погълнеш по-малко храна.
Но , ако смяташ , че ще издържиш.. не знам ти си прецени.
titinkaa
03-29-2010, 16:27
^ имах предвид че в нас ще закусвам 1-2 плода и питам дали може да си ям в нас като се прибера,за да не нося кутии с ядене в мен?!
MimiKalcheff93
03-29-2010, 16:40
Абе хора вманиачих се за това мисля постоянно , гледам всичко колко калории е и направо откачам.... трябва да го дам по-кротко явно :S хм :( уф
foreverr
03-29-2010, 16:43
Абе хора вманиачих се за това мисля постоянно , гледам всичко колко калории е и направо откачам.... трябва да го дам по-кротко явно :S хм :( уф
М аз лично не мисля, че чак пък токачаш.Няма нищо лошо да следиш калориите си.Поне преди да изядеш нещо знаеш колко калории е.Аз например вече от сигурно година съм с навик почти винаги да гледам кое колко калории има и вече калориите на повечет о неща ги знам на изуст :D Но пък сега като си ги знам и като седна да хапвам и на ума си ги смятам(ако съм доволна от полученото число) си ям, а ако са много по принцип се отказвам да ям :lol:
YouMakeMeSmile
03-29-2010, 16:50
аха, баси якото да си вманячен в храна и калории, нали? :lol:
аз днес съм изяла 2 ябълки, ориз със зеленчуци и салата от домати и краставици.
titinkaa
03-29-2010, 16:51
Я не се впрягай толкова,гледай да отслабваш пък калориите ги остави,ще станеш маниачка на килограми след време,така че се спри с тва броене
MimiKalcheff93
03-29-2010, 16:56
Ок, аз не го казах, за да се заяждам или нещо такова, просто не се вманиячавай толкова. :)
А за това с картофа не знам. Няма да е само от него, но е нормално през деня да си повече.
Аз трябва да се извиня нервна съм покрай тия диети и упражнения и т.н.
Я не се впрягай толкова,гледай да отслабваш пък калориите ги остави,ще станеш маниачка на килограми след време,така че се спри с тва броене.
Окси , ще се опитам . :)
За да не правя нова тема, ще попитам тук. Колко грама са 1 чаена или супена лъжица мюсли?
1 пълна супена лъжица е около 10 гр.
BlackKeys
03-29-2010, 17:04
1 пълна супена лъжица е около 10 гр.
Мерси. :)
MimiKalcheff93, нама нищо. :)
Но не се вманиачавай. Не е нужно да се теглиш след всяко хранене, ходене до тоалетната и т.н., нито пък да броиш калориите на всяко ядене. Спазвай си диетата и ще има ефект.
Тази диета е подобна на диетата на Боряна,но за мен поне е по-добрият вариант
1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове
Аз уж четох, но нещо не схванах, та ми се иска да питам...
Ако тази диета се спазва стриктно през 6-те дни, колко килограма се свалят?
Изречението "с тази диета се свалят еди-колко-си килограма" е нещо супер тъпо. Това колко ще се свали е строго индивидуално, ако си 100 кг, може да свалиш 3-4, ако си 50, надали ще свалиш толкова много.
Аз уж четох, но нещо не схванах, та ми се иска да питам...
Ако тази диета се спазва стриктно през 6-те дни, колко килограма се свалят?
Зависи колко килограма имаш за сваляне, от самия ти организъм, метаболизъм, дали я съчетаваш със спорт, упражнения...
Като тя се спазва принципно 12 дни - като свършиш с първите 6, я почваш отначало. Уж до 10 кг, но е страшно относително.
Glamour92
03-29-2010, 19:57
Изречението "с тази диета се свалят еди-колко-си килограма" е нещо супер тъпо. Това колко ще се свали е строго индивидуално, ако си 100 кг, може да свалиш 3-4, ако си 50, надали ще свалиш толкова много.
Така е,а и обикновено при тези диети тип "за 8дни 10 кила надолу" се свалят килограми не толкова от мазнини,колкото от вода и мускул
billytalent
03-30-2010, 07:47
По-време на 90-дневната диета може ли да се пие кафе,преди не си спомням като бях на нея пиех ли? :D
kuklichka_bg
03-30-2010, 07:48
може ест
само във белтъчния обаче може да е с мляко
billytalent
03-30-2010, 07:50
Супер,мерси :) аз мляко не обичам,като пия кафе и няколко часа след това нямам никакъв апетит,аз затова питах
Отново реших да поотслабна. Няма да спазвам някаква определена диета, но ще се ограничавам от някои неща.
Преди малко хапнах парче зеле и малко морков, ще обядвам нещо леко, а после като се върна от работа ако имам апетит ще хапна някой плод.
ти пък супер нямаш нужда :-o
какво стана със суровоядството
tamarichka
03-30-2010, 11:01
искам да попитам един тъп въпрос ...
домашно направените соленки се причисляват към "тестените храни" нали ?
Да.
tamarichka
03-30-2010, 11:11
Да.
мерси много за бързия отговор :) домашно приготвените сладкиши , в нормата нали не наблъскани със толкова захар и прочие също ли са толкова калорични колкото десертите от магазините ? .. :-o
решила съм да надебелявам и ми се яде нещо сладко но незнам дали има смисъл да ги правя вкъщи или направо да си купувам от магазина .. :?
ами в купените има наблъскани доста консерванти :)
така , че хапвай домашни по добре
tamarichka
03-30-2010, 11:52
ам може да не е мястото тука на това но просто нз с кой се посъветвам .. с тва напълняване .. отслабнах драстично ии .. сега искам да кача ,даже и пак да си стана пълничка 162/55 - поне според мен бях пълна .. смисъл аз и без тва мразя газираното , от разни бюфтеци ми призлява да ги гледам вече , сладки неща като вафли ,десерчета и кроасани не хапвам ..
еми тея домашни сладкиши дали ще стане нещо от тях ,смисъл ще ги ям ноо . . после със физически упражнения ще мога ли да се оформя ако ме разбирате .. ?
ам може да не е мястото тука на това но просто нз с кой се посъветвам .. с тва напълняване .. отслабнах драстично ии .. сега искам да кача ,даже и пак да си стана пълничка 162/55 - поне според мен бях пълна .. смисъл аз и без тва мразя газираното , от разни бюфтеци ми призлява да ги гледам вече , сладки неща като вафли ,десерчета и кроасани не хапвам ..
еми тея домашни сладкиши дали ще стане нещо от тях ,смисъл ще ги ям ноо . . после със физически упражнения ще мога ли да се оформя ако ме разбирате .. ?
колко кила си
MimiKalcheff93
03-30-2010, 15:12
развалих диетата хорица...мисля сега около великденд а си хапвам но пак ще си се ограничавам и продължавам с въженцето и със разходките и от понеделни кпак ще я почна сега малко почивка защото и без това я правих минллата цяла сеедмица и събота и неделя и сега 2 дена тей че ся 4 дена почивка после пак
YouMakeMeSmile
03-30-2010, 15:22
развалих диетата хорица...мисля сега около великденд а си хапвам но пак ще си се ограничавам и продължавам с въженцето и със разходките и от понеделни кпак ще я почна сега малко почивка защото и без това я правих минллата цяла сеедмица и събота и неделя и сега 2 дена тей че ся 4 дена почивка после пак
пази си диетата.. с почивки постоянно няма да стане. на Великден ако хапнеш малко козунак и яйца няма да надебелееш, споко. аз съм на режим. изключих сладко, тестено, пържено, газирано, мазно и за 2 дена се чувствам добре, смисъл не отслабнала, а просто ми е по- леко и свободно. от утре си тръгвам редовно на тренировки, ще тичам и така. на Великден ще си хапна яйца със сигурност, козунак не обичам много, много..
Loshotia
03-30-2010, 15:51
Аз си продължавам 90дневната. Днес бях на плодове. Нямам търпение утре да хапна малко сирене. Иначе сега умувам как да си наглася програмата, че да тичам някои дни
tamarichka
03-30-2010, 16:03
колко кила си
не питай , някъде 40 / 163 ..
MimiKalcheff93
03-30-2010, 16:15
пази си диетата.. с почивки постоянно няма да стане. на Великден ако хапнеш малко козунак и яйца няма да надебелееш, споко. аз съм на режим. изключих сладко, тестено, пържено, газирано, мазно и за 2 дена се чувствам добре, смисъл не отслабнала, а просто ми е по- леко и свободно. от утре си тръгвам редовно на тренировки, ще тичам и така. на Великден ще си хапна яйца със сигурност, козунак не обичам много, много..
как да я пазя ?! Утр ми е местен ден ама мислех да го направя зеленчуци ама днес се наядох ...
billytalent
03-30-2010, 16:17
Аз пък сега като правя 90-дневната няма да има никакъв ефект,защото забравих че пия някакви хапчета и прахове за гърлото,а в някой има захар :o
MimiKalcheff93
03-30-2010, 16:22
Аз пък сега като правя 90-дневната няма да има никакъв ефект,защото забравих че пия някакви хапчета и прахове за гърлото,а в някой има захар :o
Миличка, исках да те попитам относно 6-днвената ти диета, кажи ми наиситна ефикасна ли е?
billytalent
03-30-2010, 16:25
Миличка, исках да те попитам относно 6-днвената ти диета, кажи ми наиситна ефикасна ли е?
Ами аз я спрях,но при една приятелка имаше ефект,преди няколко дни я спря,сега мисли да си направи почивка и пак да я започне :)
MimiKalcheff93
03-30-2010, 16:28
Ами аз я спрях,но при една приятелка имаше ефект,преди няколко дни я спря,сега мисли да си направи почивка и пак да я започне :)
Абе защото бях на диетата на Боряна абе смъкнах пак 2-3 кг ама сега ще пробвам твоята може ли пак да кажеш там рецептата ли кво беше , и ще те питам ако може някъде нещо да се сменя :-)
billytalent
03-30-2010, 16:34
Ето я:1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове
Но може да се приемат само разрешените храни за деня,не да се смесват с нещо друго
titinkaa
03-30-2010, 16:45
MimiKalcheff93...Аз я спазвам тая 6-дневната и днес ми е 5-ти ден,за сега съм свалила 2кг,но имам малки прегрешения,но пак има ефект,утре ми е последен ден,и в петък ще пиша общо колко съм свалила :)
MimiKalcheff93
03-30-2010, 17:00
MimiKalcheff93...Аз я спазвам тая 6-дневната и днес ми е 5-ти ден,за сега съм свалила 2кг,но имам малки прегрешения,но пак има ефект,утре ми е последен ден,и в петък ще пиша общо колко съм свалила :)
Успех
кажи и какви са ти прегрешенията и по колко че да знам
аз да ви кажа сега скачам на въже
днеска съм ходила 5 км и скачах около 350 - 400 скока на въжето
но и ядох днес развалих диетата сега тия празничните дни ще са ми почивни но пак ще внимавам без хляб без газирано и така нататък
титинка кажи моля те и успех
щ щом си свалила 2 кг супер
и кажи каква риба
BlackKeys
03-30-2010, 17:15
Успех
но и ядох днес развалих диетата сега тия празничните дни ще са ми почивни но пак ще внимавам без хляб без газирано и така нататък
и кажи каква риба
С какво толкова си прегрешила днес?
MimiKalcheff93
03-30-2010, 17:18
Успех
и кажи каква риба
С какво толкова си прегрешила днес?
Ами хяб сирене малко шунка малко пушено месо маслини и ябълка
а трябваше 5 яйца....
titinkaa
03-30-2010, 17:22
Успех
и кажи каква риба
Еми малки са ми прегрешенията,в смисъл един път хапнах 1 лентичка черен шоколад,другия път пък ядки хапвах,ей такива неща,а риба не съм яла и двата месни дена ги карам на пилешко
YouMakeMeSmile
03-30-2010, 18:02
MimiKalcheff93 не се впрягай, движението ти е доста. вярвай ми, че и с прегрешения щом имаш движение ще има ефект! аз преди хмм около 2 години реших, че искам да съм слаба и си скъсах задника, а после съжалявах.. смисъл 2 седмици само на кисело мляко и то на закуска само и по цял ден тичане, коремни преси, тичане, преси.. за тия 2 седмици свалих 8 килограма и малко. послее вместо постепенно да включвам храни аз започнах да се храня нормално и за около месец си върнах 5 килограма. сега имам да свалям около 5-7, най- вече в корема, ужас 8-) ии утре ставам и отивам да тичам! лошото е, че съм решила да ям само когато съм наистина гладна и то само плодове, или мляко, така че ако не пиша няколко дни значи съм припаднала някъде 8-) моя метод не препоръчвам на никой, но като ме удари кризата и реша, че искам да се тормозя няма спирка.. докато един ден просто ще ме удари захарния глад и ще изям 10 шоколада 8-) и нсе пак.. пожелайте ми успех..
Imperfect
03-30-2010, 18:11
може ли някой да ми отговори ? :o
YouMakeMeSmile
03-30-2010, 18:23
ставаш, отиваш да тичаш. прибираш се, хапваш 2 сандвича с доматка, шунка, кашкавал. междинно си хапваш плодче, или от тия сладкиши. обядваш пържолка и салатка с 1 филия хлаб. междинно 1 шоколад, сладкиш, шлш каквото искаш. вечеряш каквото сготви мама. за десерт 50 коремни преси. хем ще ядеш нормално и постепенно ще качваш, хем няма да си овиснала. и пии вода, промишлени количества.
tamarichka
03-30-2010, 18:38
ставаш, отиваш да тичаш. прибираш се, хапваш 2 сандвича с доматка, шунка, кашкавал. междинно си хапваш плодче, или от тия сладкиши. обядваш пържолка и салатка с 1 филия хлаб. междинно 1 шоколад, сладкиш, шлш каквото искаш. вечеряш каквото сготви мама. за десерт 50 коремни преси. хем ще ядеш нормално и постепенно ще качваш, хем няма да си овиснала. и пии вода, промишлени количества.
мерси много , от пролетната задействам плана със тичането [въпреки че след закуска ходя към два километра , щот у-щето ми е извън града ] .. от сега почвам със коремните ии някой упражнения за стягане ..
други мнения дали ше има , не че не ми стига но .. колкото повече толкова по добре .. :)
smiirnoff
03-30-2010, 19:25
Леле като ви гледам как се мъчите с тия прегрешения :Х
Вие от едно блокче шоколад или две кашута се панирате о.О
Аз като съм на диета на ден изяждам по 1 шоколад, а не го считам за прегрешение и пак отслабвам :Д :razz:
Явно съм нещо бъгната и така става, ама все пак не се впрягайте толкова.
Нищо няма да ви стане ако прегрешите. А то това вашето даже не е прегрешение .. аз с мойте прегрешения .. :Д 8-)
Сега в момента се отказах от 90 дневната, на лек режим съм. После след празниците ще почна 90 дневната, че сега точно в момента не мога да правя диети.
^^
newandoriginal
03-30-2010, 20:05
Аз като съм на диета на ден изяждам по 1 шоколад, а не го считам за прегрешение и пак отслабвам :Д :razz:
^^
пффф верно ли ?! егати късмета !! Аз един шоколад ям 1 месец смис като има вкъщи ( всеки ден има шоколад ама докато се прибера мам го изяла :Д ) та ако има т.е. през 3-4 дена по едно-две парчета не пия газирано и гледам да вечерям салати и пак не отслабвам :Х и спортувам ама ... :cry: :cry:
супер късмета имаш кефи се
Здравейте и от мееен. Тааа моят проблем е какъвто и на всички вас тук... 8-) Миналата пролет свалих 13 кг и си ги задържах цяло лято, но зимата качих 5, и се получи нещо от сорта 75-62-68.... :( Искам да ви питам какви диети спазвате в момента.. ефект имате ли?И споделете нещо ефиказсно да го започна и аз... Предишния път като отслабнах и аз не помня как беше... :lol: Само знам че през ден бях в фитнеса, но тази година имам много за учене и ходя на уроци и общо взето, нито пари има, нито време има :-D Така че само на диетка.. Та я ми кажете нещо ефикасно на което сте в момента? :)
smiirnoff
03-30-2010, 20:17
Нее бе, т'ва не късмет. Просто всичко такова дето го ям после го изгарям. Обичам да си спортувам. Три дена в седмицата тичам по 1-2 километра, всеки ден си правим с едни приятели адските разходки и обикаляме цяла София и за това мога да си позволя такива работа.
А иначе газиране не пия, тестено ям като ми е кеф (:Д), а сладко ям ВСЕКИ БОЖИ ДЕН :Д
А иначе по принцип според структурата ми съм предразположена към надебеляване, ама като си спортувам и се движа нямам никакви проблеми. Само тряя малко си стегна краката и корема, а и дупето може, че нещо не ми харесва и т'ва :Д
И имам там некви излишни килограми, ама тях бързо ще ги разкарам :Д
Иначе супер много ме мързи да спазвам диети, че по някви спец. неща да се водя и т.н. Т'ва е много сложно, аз ям като ми е кеф, ама понякога си качвам 4-5 кила :Д. И за това сега окончателно свалям всичко излишно от мен и си се поддържам така ^^.
kuklichka_bg
03-31-2010, 06:36
днес ми е плодов...нз как ще се издържааа 8-)
мислех утре да се тегля сллед първата четворка,но ми дойде пффф :x 8-) сега освен,че съм качила кг и се чуствам като слонче,трябва и цял ден да си гладувам.... 8-)
Loshotia
03-31-2010, 06:42
днес ми е плодов...нз как ще се издържааа 8-)
мислех утре да се тегля сллед първата четворка,но ми дойде пффф :x 8-) сега освен,че съм качила кг и се чуствам като слонче,трябва и цял ден да си гладувам.... 8-)
Случайно да пишеш и в един друг форум пак в тема за диети и по- специално за 90дневната? :D
YouMakeMeSmile
03-31-2010, 07:37
"Мъчението" Първи епизод [ 8-) ]
30 минути тичане
80 коремни преси за долната част
50 за горната
150 наклона за любовните дръжки 8-)
50 клякания
още не съм яла, но усетя ли гляд ще хапна 1 ябълка, която тате ми е оставил сутринта върху бюрото и ме гледа доста находчиво :-D
YouMakeMeSmile
03-31-2010, 07:40
t1n4e7o по принцип, 90 дневната е най- добра според мен. Ако нямаш време обаче мини на неопределен режим. Закуска мляко, или плодове, обяд пържола и салата, вечеря към 6 една салата или мляко, или плод.. абе просто спри вредните неща- газирано, сладко, тестено, мазно, пържено..
YouMakeMeSmile
03-31-2010, 08:48
хапнах си ябълката и сега ще хапна малко картофи на фурна, които смятам да изгоря докрай с 40 минутна разходка до спортната зала и 2 часа яки тренировки 8-)
ебаси, гузно ми е, че ще ги изям тия 5 картофа.. 8-)
titinkaa
03-31-2010, 12:03
Днес ми е последен плодов ден от 6-дневната диета,да минават по бързо тея 4 дена и в понеделник почвам 90-дневната :)
MimiKalcheff93
03-31-2010, 12:43
Днес ми е последен плодов ден от 6-дневната диета,да минават по бързо тея 4 дена и в понеделник почвам 90-дневната :)
колко смъкна?
titinkaa
03-31-2010, 12:50
колко смъкна?
Само 2кг :( ,но пак де доволна съм г/д,радвам се,че може да са малко,но поне съм ги свалила бавно,а не рязко за 6 дена,както пише,че за тая диета се сваляли от 5 до 7кг
тази 90-дневна диета се състои в четири дни, който се редуват в един цикъл?
белтъчен ,ден за варива, въглехидратен и плодов ден?
като на всеки 29 ден се пие само вода?
правилно ли съм разбрала?
тази 90-дневна диета се състои в четири дни, който се редуват в един цикъл?
белтъчен ,ден за варива, въглехидратен и плодов ден?
като на всеки 29 ден се пие само вода?
правилно ли съм разбрала?да 8)
tamarichka
03-31-2010, 19:54
и друго исках да питам ..
тъй като четох че пълнозърнестия хляб който продават ,не е чак толкова "пълнозърнест" ..
така че може ли да се замести със препечения хляб , не сухар ами просто препечен ? :)
tamarichka ако целиш здравословно хранене- да, ако е за отслабване - по ефикасно ще е ако спреш хляба. :)
titinkaa
04-01-2010, 07:22
Свърших с диетата,сега очаквам понеделник,за да почвам 90-дневната и ще я спазвам докато постигна желаните резултати,ако се наложи ще я спазвам и цели 3 месеца,но ще постигна квото искам :)
Loshotia
04-01-2010, 07:33
Колко свали общо?
Иначе не се притеснявай за 90дневната. Лесно минават дните, свиква се с ограниченията. Честно казано сега освен чай или вода нищо друго не ми се припива. Може би евентуално някой коктейл, но това е според компанията и мястото :)
Успех!
titinkaa
04-01-2010, 07:41
2кг и 200-300гр свалих :) малко са ама съм доволна,пък и като се замисля за 6 дена са даже добре 2кг :)
Sunshin3
04-01-2010, 12:28
Не, не... аз не мога да ям по 5 варени яйца/картофа на ден. Просто е невъзможно. 8-) Как издържате не знам.
Аз искам да сваля близо 5кг. Мога ли да ям на ден 2-3 варени яйца или картофа, плодове, салати, пилешко месо понякога... обаче по повечко. Без да се ограничавам прекалено... + спорт. :( И за закуска-овесени ядки или Нестле фитнес?
tamarichka
04-01-2010, 17:50
от картофеното пюре мн ли се пълнее ? :-o
BlackKeys
04-01-2010, 18:25
Сушеният кокос подходящ ли е за малко по-ограничено хранене? НЕ диета, а просто по-малко ядене на боклуци и т.н. И това отгоре само така ли ми се струва или е пудра захар? :-o
Сушеният кокос подходящ ли е за малко по-ограничено хранене? НЕ диета, а просто по-малко ядене на боклуци и т.н. И това отгоре само така ли ми се струва или е пудра захар? :-o
Пудра захар е,но се продава и без,доста е калоричен,но аз го предпочитам пред сладките неща,а и 2-3 парченца засищат
YouMakeMeSmile Да те питам, какви са тези коремни преси за долната и тези за горната част? Смисъл кои са различните от обикновените? :-D
YouMakeMeSmile
04-02-2010, 10:21
YouMakeMeSmile Да те питам, какви са тези коремни преси за долната и тези за горната част? Смисъл кои са различните от обикновените? :-D
тези за горната. значи правиш 15 обикновени и после 15 за горната, т.е. свиваш си краката и повдигаш само горната част на корема. 3 серии първата седмица, после постепенно увеличаваш. обясснявам малко шантаво, дано си ме разбрала
venityyy95
04-02-2010, 10:46
хора видях диетата на Боряна и в нета намерих същата само 4е малко променена :) вижте:
| ден - ДО три кофички кисело мляко
|| ден - пресни зеленчуци
||| ден - ДО 5 сварени яйца
|V ден - 3 сварени картофа
V ден - сварено пилешко месо
Коя от двете е по-добре и от коя се свалят пове4е килограми
:D
Е че то е едно и също. Няма по - добре, все тая е, ако я съчетаеш със спорт, упражнения, ще има ефект, килограми се свалят при всеки различно.
тези за горната. значи правиш 15 обикновени и после 15 за горната, т.е. свиваш си краката и повдигаш само горната част на корема. 3 серии първата седмица, после постепенно увеличаваш. обясснявам малко шантаво, дано си ме разбрала
Мерси много :-)
venityyy95, според мен тази. Защото тук с еказва, че може да се яде до 3 кофички мляко, така че тук ти се полага 1 кофичка допълнително и това поне е нещо.
VaNcHeto0oo
04-02-2010, 15:31
Здравейте момичета аз съм висока 166-67 г/д и съм 61 кг мисля да започна 6 дневната диета като начало и след като я свърша да направя и 90-дневната.
StreetFame
04-02-2010, 16:34
venityyy95, според мен тази. Защото тук с еказва, че може да се яде до 3 кофички мляко, така че тук ти се полага 1 кофичка допълнително и това поне е нещо.
Да бе, а как ше яде 3 картофа на ден? Вие сте побъркани.... пробвала съм я тая диета да видя дали ще мога да издържа и само първите 3 дни, ама тва да ядеш само 5 варени яйца за един ден е самоубийство. :shock:
^ Но като пише, не означава, че трябва да се ядат по толкова. Всеки си има глава на раменете и си преценява дали трябва да яде, колко да яде, дали това което яде е ползено и т.н.
smiirnoff
04-02-2010, 16:52
anna93, да, ама нали се сещаш, че вече от зор да е слаб и фин като франзела, никой не следи собственото си здраве в името на отслабването о.О
Тая диета на Боряна е пълен боклук, за 5 дена или 6 (не знам колко са) си е направо мъчение да ядеш толкова о.О
Първо само 3 сварени картофа, после некви ПЕТ яйца о.О
Пет яйца е супер вредно да се ядат за 1 ден о.О
Пълна простотия.
А и като са написани такива кретении в тая диета, никой не гледа дали са простотии, или не, просто щом като я има в интернет и се води 'диета', значи е добра. :shock:
Най - добре като диета е 90 дневната - при нея поне не може да умреш о.О
Пфу - здравето Ви е на ПЪРВО място!
по - добре спортувайте, а не гладувайте !!!
smiirnoff, права си. Но както каза и ти никой не гледа дали е полезна или вредна. Някой хора като чуят, че дадена диета е помогнала на еди кой си и веднага започват да я правят и не се интересуват дали ще им помогне или не, дали е полезна или не. Наистина 90 дневната диета е най - добре, както каза и ти, защото при нея няма да умреш от глад и има вероятност да отслбанеш (има вероятност, защото при всеки организъм е различно)
StreetFame
04-02-2010, 16:58
anna93, да, ама нали се сещаш, че вече от зор да е слаб и фин като франзела, никой не следи собственото си здраве в името на отслабването о.О
Тая диета на Боряна е пълен боклук, за 5 дена или 6 (не знам колко са) си е направо мъчение да ядеш толкова о.О
Първо само 3 сварени картофа, после некви ПЕТ яйца о.О
Пет яйца е супер вредно да се ядат за 1 ден о.О
Пълна простотия.
А и като са написани такива кретении в тая диета, никой не гледа дали са простотии, или не, просто щом като я има в интернет и се води 'диета', значи е добра. :shock:
Най - добре като диета е 90 дневната - при нея поне не може да умреш о.О
Пфу - здравето Ви е на ПЪРВО място!
по - добре спортувайте, а не гладувайте !!!
+++
Даже много 'умници' в тоя форум са казвали, че не им пука дали ще си навредят, само да отслабнат. :? :?
Спорт, спорт, спорт..... добре че поне има хора, които спортуват, а не гладуват. Другите ще се осъзнаят, ама късно....
^ Когато се осъзнаят ще бъде късно, но... Както каза трябва да се спортува и да няма никакво гладуване
smiirnoff
04-02-2010, 17:14
Тряя се направи Спорт - Дневник, а не Диети - Дневник ^^
Аз като говоря, че на ден си позволявам по ЦЯЛ ЕДИН ШОКОЛАД (:Д), хората ми се чудят и ми викат - ти си късметлийка, че не надебеляваш о.О
Аз просто спортувам и си изгарям излишните неща. А не гладувам, после да се чудя к'во да правя със стомашни киселини и т.н.
Излезте, тичайте. Няма по - приятно нещо от тичането. Просто мога да ви описвам 6 часа колко е хубаво да се тича ^^
Навън сега вече времето е хубаво, излезте, тичайте, разходете се, СПОРТУВАЙТЕ!
Дори и да нямате компания, взимате едни слушалки и плеър и сте готови. Хем ще отслабвате, хем няма да гладувате!
Ама, ако искате мързеливо да стоите разплути на дивани и да ядете водорасли и люцерна - окей. Така може да отслабнете, ама ще се съсипете о.О
StreetFame
04-02-2010, 17:17
Тряя се направи Спорт - Дневник, а не Диети - Дневник ^^
Аз като говоря, че на ден си позволявам по ЦЯЛ ЕДИН ШОКОЛАД (:Д), хората ми се чудят и ми викат - ти си късметлийка, че не надебеляваш о.О
Аз просто спортувам и си изгарям излишните неща. А не гладувам, после да се чудя к'во да правя със стомашни киселини и т.н.
Излезте, тичайте. Няма по - приятно нещо от тичането. Просто мога да ви описвам 6 часа колко е хубаво да се тича ^^
Навън сега вече времето е хубаво, излезте, тичайте, разходете се, СПОРТУВАЙТЕ!
Дори и да нямате компания, взимате едни слушалки и плеър и сте готови. Хем ще отслабвате, хем няма да гладувате!
Ама, ако искате мързеливо да стоите разплути на дивани и да ядете водорасли и люцерна - окей. Така може да отслабнете, ама ще се съсипете о.О
То даже е по-яко сам с музика. Времето се минава супер бързо и после тялото се чувства уникално.
roshlichka
04-02-2010, 20:59
Здравейте и от мен.. отдавна не съм писала в тази тема.. искам да ви кажа какво установих след като прочетох днес една статия в този сайт, която гласеше, че сутрин трябва да се ясат повече е не да прекалляваме, но повече въглехидрати или мазнини, защощо ще сме по сити, няма постоянно да търсим храна и да отваряма хладилника или шкафа за сладко.. искам да споделя, че днес на обяд изядох 5 големи парчета козунак и цял ден до 8 вечерта аз не потърсих никаква храна, освен 1 ябълка. попринцип сутрин ако ям ябълка и после цял ден гъча нещо дори и след като обядвам, защото все съм гладна но днес се почувствах много добре след 5-те парчета козунак и салатата + ощее 2 парчета козунак вечерта и воала.. сутринта бях 59.3кг а сега преди да си легна съм 59.5 като се има в пердвид че докато спим също изгаряме доста и утре сутринта ще съм около 59кг. и така вече рехих че сутрин до обяд ще ям по-силна храна за да съм сита целия ден и защото имам цял ден да изгоря натрупаните калории и като комбинирам нещо тестяно сутрин с саалатка на обяд и пак нещо тестяно но по-малко и вечерта пак само салатка ще вляза във форма като махна 1 кг.. исках да споделя това с вас.. мисля че писах малко несвързано но много ми се спи вече сори..
StreetFame
04-03-2010, 07:40
Здравейте и от мен.. отдавна не съм писала в тази тема.. искам да ви кажа какво установих след като прочетох днес една статия в този сайт, която гласеше, че сутрин трябва да се ясат повече е не да прекалляваме, но повече въглехидрати или мазнини, защощо ще сме по сити, няма постоянно да търсим храна и да отваряма хладилника или шкафа за сладко.. искам да споделя, че днес на обяд изядох 5 големи парчета козунак и цял ден до 8 вечерта аз не потърсих никаква храна, освен 1 ябълка. попринцип сутрин ако ям ябълка и после цял ден гъча нещо дори и след като обядвам, защото все съм гладна но днес се почувствах много добре след 5-те парчета козунак и салатата + ощее 2 парчета козунак вечерта и воала.. сутринта бях 59.3кг а сега преди да си легна съм 59.5 като се има в пердвид че докато спим също изгаряме доста и утре сутринта ще съм около 59кг. и така вече рехих че сутрин до обяд ще ям по-силна храна за да съм сита целия ден и защото имам цял ден да изгоря натрупаните калории и като комбинирам нещо тестяно сутрин с саалатка на обяд и пак нещо тестяно но по-малко и вечерта пак само салатка ще вляза във форма като махна 1 кг.. исках да споделя това с вас.. мисля че писах малко несвързано но много ми се спи вече сори..
Така е. Аз като ям овесени ядки, после не търся храна много време.
moisture
04-03-2010, 08:00
добре аз не ям месо-мога ли да го заменя със плодове тогава или салати?
В смисъл вегетарянка съм и откакто се помня съм такава!
Loshotia
04-03-2010, 08:55
добре аз не ям месо-мога ли да го заменя със плодове тогава или салати?
В смисъл вегетарянка съм и откакто се помня съм такава!
Не
Ако правиш някаква адекватна диета, може да ги заместиш с яйца, мляко, сирене. Но ако правиш онова абсурдно нещо, за което питаш в другата тема, яж каквото искаш, и без това после ще качиш двойно
kotenceto_f90
04-03-2010, 12:13
здравейте!! и аз искам да отслабна но само бедрата и дупето знаете ли някаква диета и упражнения. Трябва само 9 кг да сваля. :( :( :(
kuklichka_bg
04-03-2010, 12:20
само 8-)
Glamour92
04-03-2010, 15:47
Ами спорт.Повечко кардио,по-малко храна и готово.
и предпочитай протеините пред въглехидратите
YouMakeMeSmile
04-03-2010, 15:59
абе хора- 4 дена- 2 килограма съм свалила хах ха 8-) и знаете ли как :oops: закусвам си като хората, даже оня ден изядох 1 козунак 8-) , обядвам малко и не вечерям, след 4 даже не ям. тичам сутрин, правя упражнения и да 8-) вчера изядох един сникърс, 1 кис. мляко, 1 ябълка и малко варени картофи. днеска- 2 сладоледа, 1 банан, половин краставичка, 2 парчета кашкавал и малко маслини, 1 купичка боб. мм..да 8-)
Офф, ако знаете как се мразя :D . Моя пробелм е следния. От доста месеци всеки ден си казвам - утре намалявам яденето (аз ям доста-сутрин ям, след това като ида в даскалото си купувам баничка или някаква др. закуска, на обяд пак ям каквото има сготвено, след това към 3-4часа ям вафла или си намажа нещо и вечерта пак от сготвеното), спирам да ям вафли (защото у нас баща ми купува по цяла кутия, за да има когато ни се преяде и аз мога да си взимам, когато ми се преиска). В последния месец- два следя доста упорито този ДНЕВНИК и всеки път се мотивирам да почна. Но когато почна все става нещо, за да се проваля. И така всеки път си нарушавам "ограничението" - под ограничение имам превид да спра сладките неща, вкусните банички в даскалото, да не ям по много от сготвеното вкъщи (което ми е навик - слагам си по много и ям до последно и накрая ми е толкова тежко, че нямам думи)... Ама от понеделник трябва да се стегна и да почна, че тези излишни КГ доста ми пречат
StreetFame
04-03-2010, 16:54
Офф, ако знаете как се мразя :D . Моя пробелм е следния. От доста месеци всеки ден си казвам - утре намалявам яденето (аз ям доста-сутрин ям, след това като ида в даскалото си купувам баничка или някаква др. закуска, на обяд пак ям каквото има сготвено, след това към 3-4часа ям вафла или си намажа нещо и вечерта пак от сготвеното), спирам да ям вафли (защото у нас баща ми купува по цяла кутия, за да има когато ни се преяде и аз мога да си взимам, когато ми се преиска). В последния месец- два следя доста упорито този ДНЕВНИК и всеки път се мотивирам да почна. Но когато почна все става нещо, за да се проваля. И така всеки път си нарушавам "ограничението" - под ограничение имам превид да спра сладките неща, вкусните банички в даскалото, да не ям по много от сготвеното вкъщи (което ми е навик - слагам си по много и ям до последно и накрая ми е толкова тежко, че нямам думи)... Ама от понеделник трябва да се стегна и да почна, че тези излишни КГ доста ми пречат
Виж сега, всичко е до желание и воля. За да отслабнеш, не трябва да гладуваш. Диетите са много тъпо нещо. Правила съм и диета, също и мой си режим + спорт, и от диетата съм сваляла по-малко. Пък и не трябва да спираш да ядеш готвено от вкъщи. Може да си ядеш картофи на фурна (по-рядко обаче), ориз, омлет.... Закусвай например овесени ядки с мляко или с банан (много вкусно става 8-) ) и няма да чувстваш глад 4-5 часа. Обядвай някакво месо или яйца + салата, и за вечеря нещо по лекичко. Прави упражнения и тичай или някакъв друг спорт и готово.
Колкото до закуските в училище..... като видиш някой да си купува и ти се прияде малко, си представяй как става огромен или нещо от тоя сотр, дзз. 8-) 8-)
Може да изглежда трудно, ама не е. Даже се чувстваш много по-добре.
От понеделник започвам... Няма да гладувам, ще си ям, но по малко. А доколкото за даскалото - решила съм да не си взимам много пари, за да не мога да купувам нищо.
http://www.teenproblem.net/news/s/18578.html ????? Според вас вярно ли е?
StreetFame
04-03-2010, 19:24
На мен нищо не ми става, ако ям много, ама все пак мисля, че не е много полезно да се прекалява.
titinkaa
04-04-2010, 15:54
Здравейте момичета,как сте,как вървят диетите?Тея дни ме нямаше та за тва не писах,както и да е...Та от утре почвам 90-дневната диета и исках да питам за плодовете сутрин.Значи знам че трябва 2 плода да се ядат,но еднакви,та ако почна утре с 2 портокала във вторник пак ли портокали?По точно въпроса ми е... с едни и същи плодове ли трябва да карам цялата диета или всеки ден мога различни,например утре 2 портокала,а в други ден 2 ябълки,така ли,или с квото почна с тва трябва да завърша диетата?И друго да питам,салата се яде всеки ден нали без плодовия нали,или във всеки ден без значение какъв е трябва да се яде салата,и може ли да е овкусена с зехтин и оцет и сол,или без нищо?Ето примерно меню за утре....
Закуска-2 портокала
Обяд-салата от краставици и домати с 3 варени яйца
Вечеря-яйце и половина
И много вода,и ако ми е по добре ще ида да се разходя някъде,така добре ли е менюто,ако не е добре ме коригирайте където трябва :)
StreetFame
04-04-2010, 16:00
Здравейте момичета,как сте,как вървят диетите?Тея дни ме нямаше та за тва не писах,както и да е...Та от утре почвам 90-дневната диета и исках да питам за плодовете сутрин.Значи знам че трябва 2 плода да се ядат,но еднакви,та ако почна утре с 2 портокала във вторник пак ли портокали?По точно въпроса ми е... с едни и същи плодове ли трябва да карам цялата диета или всеки ден мога различни,например утре 2 портокала,а в други ден 2 ябълки,така ли,или с квото почна с тва трябва да завърша диетата?И друго да питам,салата се яде всеки ден нали без плодовия нали,или във всеки ден без значение какъв е трябва да се яде салата,и може ли да е овкусена с зехтин и оцет и сол,или без нищо?Ето примерно меню за утре....
Закуска-2 портокала
Обяд-салата от краставици и домати с 3 варени яйца
Вечеря-яйце и половина
И много вода,и ако ми е по добре ще ида да се разходя някъде,така добре ли е менюто,ако не е добре ме коригирайте където трябва :)
Всеки ден може различни плодове. Салата може да се яде във всеки ден. Даже пишеше, че ако някой не обича плодове, може да яде зеленчуци. И не, не може да се овкусява. Само малко сол може да сложиш, ако ядеш солено.
titinkaa
04-04-2010, 16:01
^Аха,а менюто добре ли е за утре?
Loshotia
04-04-2010, 16:03
Да. Вечерта може да добавиш и салата
Inn0cenCe
04-04-2010, 16:04
Всъщност учените са доказали, че за малки деца е "позволено" до 3 яйца на ден , а за възрастни-до 2. Всичко е заради холестерола. Яж белтъци колкото искаш :lol: , но не и жълтъци, те са вредни в по-големи количества. За това не спазвам диети в който (примерно) трябва да се ядат един ден само яйца, според мен е вредно :) .
titinkaa
04-04-2010, 16:09
Ми нали половината от обяда трябва да се вечеря,що пак салата(или половината салата от количеството за обяд)?
Inn0cenCe
04-04-2010, 16:11
Охх от утре почвам да "гладувам", защото ми предстои важен ден и искам да изглеждам добре :) . Няма да спазвам точно определена диета, а просто ще ограничавам (без тестени изделия, без сладки неща, без газирано) пък и почвам усилени тренировки и смятам че за 7 дена ще сваля няколко килограма (надявам се да са поне 4, за да стана 45 килограма) :) . Ако някой има някаква идея, какво още да огранича, моля да пише ;) .
Loshotia
04-04-2010, 16:15
Ми нали половината от обяда трябва да се вечеря,що пак салата(или половината салата от количеството за обяд)?
E не, ти ако не искаш, не яж салата, но попринцип в описанието на диетата пише половината от количеството на обяд
titinkaa
04-04-2010, 16:21
E не, ти ако не искаш, не яж салата, но попринцип в описанието на диетата пише половината от количеството на обяд
аха ок,разбрах :)
YouMakeMeSmile
04-04-2010, 17:24
на мен ми остават 5 килограма- от утре почвам 90 дневната диета. :)
foreverr
04-04-2010, 17:46
Охх от утре почвам да "гладувам", защото ми предстои важен ден и искам да изглеждам добре :) . Няма да спазвам точно определена диета, а просто ще ограничавам (без тестени изделия, без сладки неща, без газирано) пък и почвам усилени тренировки и смятам че за 7 дена ще сваля няколко килограма (надявам се да са поне 4, за да стана 45 килограма) :) . Ако някой има някаква идея, какво още да огранича, моля да пише ;) .
Не дей да ядеш пържено, не дей да ядеш вафли и всякъкви сладки неща съдържащи захар, дории напитките ги пий без захар, щом акто искаш толкова бързо да отслабнеш(не пий натурални сокове, защото и в тях има захар) не яж снаксове и други разни пакетирани боклуци, не яж мазно, не яж тестено, а щом толкова бързо искаш да отслабнеш даже се опитай и хляб да не ядеш.Също ограничи приема на картофи, ориз, бобови храни, защото я тях има много въглехидрати и от тях не се отслабва.И нещата , които ти останаха да ядеш са следните-кисело и прясно мялко(ако имаш възможност си взимай с нисък процент на масленост) сирене и извара, яйца, месо(обаче да не е тлъсто) (не яж салами и кайма, защото те не са меса, а боклуци....) зеленчуци можеш да ядеш всякъкви, плодове яж, но отбягвай бананите, гроздето, защото са сладки плодове и в тях има повече калории и въглехидрати(яж грейфрути, лимони, портокали, ябълки) също забравих да кажа-за закуска ако искаш яж кисело мляко вътре с овесени ядки или с овесени трици(ако нямаш у вас иди в магазина и си купи-евтини са и са голямо количество...) Това е всичко, дано да съм била полезна.И все пак щом искаш бързо да свалиш килограми , то тогава внимавай след това да не ги качиш, защото какъв ще е смисъла, ако ги качиш...
YouMakeMeSmile
04-04-2010, 17:49
Inn0cenCe само на мен ли ми изглеждаш с напълно нормално тяло? :-o
foreverr
04-04-2010, 17:58
Inn0cenCe само на мен ли ми изглеждаш с напълно нормално тяло? :-oМи ако на снимката на профила е тя, то тогава и на мен ми изглежда нормална, но зависи, снимката не е ясна и не мога да кажа със сигурност.В смисъл, че си личи , че не е дебела, но може и да има малка нужда от отслабване.То примерно и аз съм с нормално тегло, но сикам да съм по-слаба.Просто някои хора се харесват повече като са по-слаби. :)
Sunshin3
04-04-2010, 18:07
[/quote]
Не дей да ядеш пържено, не дей да ядеш вафли и всякъкви сладки неща съдържащи захар, дории напитките ги пий без захар, щом акто искаш толкова бързо да отслабнеш(не пий натурални сокове, защото и в тях има захар) не яж снаксове и други разни пакетирани боклуци, не яж мазно, не яж тестено, а щом толкова бързо искаш да отслабнеш даже се опитай и хляб да не ядеш.Също ограничи приема на картофи, ориз, бобови храни, защото я тях има много въглехидрати и от тях не се отслабва.И нещата , които ти останаха да ядеш са следните-кисело и прясно мялко(ако имаш възможност си взимай с нисък процент на масленост) сирене и извара, яйца, месо(обаче да не е тлъсто) (не яж салами и кайма, защото те не са меса, а боклуци....) зеленчуци можеш да ядеш всякъкви, плодове яж, но отбягвай бананите, гроздето, защото са сладки плодове и в тях има повече калории и въглехидрати(яж грейфрути, лимони, портокали, ябълки) също забравих да кажа-за закуска ако искаш яж кисело мляко вътре с овесени ядки или с овесени трици(ако нямаш у вас иди в магазина и си купи-евтини са и са голямо количество...) Това е всичко, дано да съм била полезна.И все пак щом искаш бързо да свалиш килограми , то тогава внимавай след това да не ги качиш, защото какъв ще е смисъла, ако ги качиш...[/quote]
А може ли вместо кисело мляко със овесени ядки или трици да се нареже половин или една ябълка например?
foreverr
04-04-2010, 18:12
Не дей да ядеш пържено, не дей да ядеш вафли и всякъкви сладки неща съдържащи захар, дории напитките ги пий без захар, щом акто искаш толкова бързо да отслабнеш(не пий натурални сокове, защото и в тях има захар) не яж снаксове и други разни пакетирани боклуци, не яж мазно, не яж тестено, а щом толкова бързо искаш да отслабнеш даже се опитай и хляб да не ядеш.Също ограничи приема на картофи, ориз, бобови храни, защото я тях има много въглехидрати и от тях не се отслабва.И нещата , които ти останаха да ядеш са следните-кисело и прясно мялко(ако имаш възможност си взимай с нисък процент на масленост) сирене и извара, яйца, месо(обаче да не е тлъсто) (не яж салами и кайма, защото те не са меса, а боклуци....) зеленчуци можеш да ядеш всякъкви, плодове яж, но отбягвай бананите, гроздето, защото са сладки плодове и в тях има повече калории и въглехидрати(яж грейфрути, лимони, портокали, ябълки) също забравих да кажа-за закуска ако искаш яж кисело мляко вътре с овесени ядки или с овесени трици(ако нямаш у вас иди в магазина и си купи-евтини са и са голямо количество...) Това е всичко, дано да съм била полезна.И все пак щом искаш бързо да свалиш килограми , то тогава внимавай след това да не ги качиш, защото какъв ще е смисъла, ако ги качиш...[/quote]
А може ли вместо кисело мляко със овесени ядки или трици да се нареже половин или една ябълка например?[/quote]
Да може, все пак плодове можеш да ядеш.Иначе то това не е диета , а просто режим на здравословно хранене(аз по принцип така се храня)
Inn0cenCe
04-04-2010, 19:15
^ + :)
Inn0cenCe
04-04-2010, 19:18
Всъщност и сега си се харесвам, но имам малки мастни натрупвания по корема (там са по-малко) и от вътрешната част на бедрата. Искам да отслабна с много малко килограма и едновременно да се стегна. Изтеглих си от замунда "Pump it up" и много ми харесва и се надавам с него да се стегна :) . Забравих да добавя, че съм 162 и тежа 49 килограма, ако стана 45 ще съм добре нали :) ?
П.П. аз съм на снимката :)
titinkaa
04-04-2010, 19:21
Аз ще почвам диетата от вторник,че утре ще ходя на гости и ще ме черпят разни неща,пък не мога да откажа поне за уважение трябва да си взема нещо
foreverr
04-04-2010, 19:28
Всъщност и сега си се харесвам, но имам малки мастни натрупвания по корема (там са по-малко) и от вътрешната част на бедрата. Искам да отслабна с много малко килограма и едновременно да се стегна. Изтеглих си от замунда "Pump it up" и много ми харесва и се надавам с него да се стегна :) . Забравих да добавя, че съм 162 и тежа 49 килограма, ако стана 45 ще съм добре нали :) ?
Ми аз си мисля, че за тази височина на тези килограми си добре.И все пак ако станеш чак 45 мисля, че ще станеш много слаба.Ако пък свалиш 2 килограма и се стегнеш-демек да си 47 килограма и да си се стегнала(тогава вече мисля, че ще си добре, не че сега не си...)И все пак не очаквай да се стегнеш бързо.Може да отнеме месеци....
smiirnoff
04-04-2010, 19:43
Ох, да се похваля ^^
През празниците не стига, че не съм качила, ми даже съм отслабнала с 1 килограм :Д. То не е много, ама поради факта, че само се тъпча с козунаци и яйца и течен шоколад, си е направо изумително :Д
Сега да ми се махнат от главата вече тия вкусни козунаци и си почвам 90 дневната. Ама няма да е точно като нея, че нещо не ми харесват някои работи :Д
И като си спортувам, се надявам за лятото да имам доста добри резултати ^^
YouMakeMeSmile
04-04-2010, 19:51
ама, прави коремни преси, тичай.. трябва ти спорт, не диета!
Inn0cenCe
04-04-2010, 19:53
Ми аз си мисля, че за тази височина на тези килограми си добре.И все пак ако станеш чак 45 мисля, че ще станеш много слаба.Ако пък свалиш 2 килограма и се стегнеш-демек да си 47 килограма и да си се стегнала(тогава вече мисля, че ще си добре, не че сега не си...)И все пак не очаквай да се стегнеш бързо.Може да отнеме месеци....
Аз съм постоянна и знам, че не става лесно. Тренирам спортни танци, започвам от утре да тичам в Кайлъка и както споменах по-горе си изтеглих "Pump it up" и доста ми допада :) . Благодаря, ще пиша когато има подобрение :lol: .
Имам само още един въпрос : Има ли възможност да нахна ужасните мастни натрупвания, от вътрешната част на бедрата и по какъв начин ? Благодаря предварително :-)
foreverr
04-04-2010, 20:04
Аз съм постоянна и знам, че не става лесно. Тренирам спортни танци, започвам от утре да тичам в Кайлъка и както споменах по-горе си изтеглих "Pump it up" и доста ми допада :) . Благодаря, ще пиша когато има подобрение :lol: .
Имам само още един въпрос : Има ли възможност да нахна ужасните мастни натрупвания, от вътрешната част на бедрата и по какъв начин ? Благодаря предварително :-)
Ми мисля си , че ако свалиш килограми ще ги махнеш, но трябва и да спортуваш, за да не се отпуснат.И аз от вътрешната част на бедрата не съм много слаба, но като чели от спорт ми се е стегнало.Я прати снимка в цял ръст да те видим дали наистина имш да сваляш килограми или само си въобразяваш... :)
Inn0cenCe
04-04-2010, 20:27
http://www.impulse.bg/photos/by/9451972/view/23772617#23772617 Това е снимката ми в цял ръст, за съжеление нямам друга :) .
YouMakeMeSmile
04-04-2010, 20:31
http://www.impulse.bg/photos/by/9451972/view/23772617#23772617 Това е снимката ми в цял ръст, за съжеление нямам друга :) .
:shock:
foreverr
04-04-2010, 20:35
Ми не мисля, че имаш нужда от отслабване.По скоро щом като се оплакваш от корема и бедрата-просто спортувай по интензивно и ще ги стегнеш и няма да имаш проблем с тях :)
Не че искам да те отчайвам, но това е женското тяло, формата на бедрата ти си е такава. На всички жени бедрата им са по-пълни отгоре и леко отпуснати от вътрешната част. С тренировки можеш малко да ги постегнеш, но резултатът никога няма да е такъв, какъвто ти се иска.
Не мисля, че трябва да гониш някаква цифра на кантара. Килограмите ти са добре, спортувай, за да се стегнеш. Дори и да не мръднеш от 49 кг, ако спортуваш,, ще изглеждаш по-добре.
Това Pump It Up е много забавно и натоварващо, аз също го харесвам :)
billytalent
04-04-2010, 21:24
Аз ще почвам диетата от вторник,че утре ще ходя на гости и ще ме черпят разни неща,пък не мога да откажа поне за уважение трябва да си взема нещо
И аз така,утре цял ден ще съм с приятели и няма как,иначе щях да я започвам от днес...вече съм сериозна,нз как за 1 седмица съм качила 4 кг.като се има предвид,че почти не ям и днес нищо не съм яла...
И аз така,утре цял ден ще съм с приятели и няма как,иначе щях да я започвам от днес...вече съм сериозна,нз как за 1 седмица съм качила 4 кг.като се има предвид,че почти не ям и днес нищо не съм яла...
Цикъл? Повече сол от обикновено? 4 кг мазнини не е възможно да се качат за седмица, както и не е възможно да се свалят за толкова, просто така сме устроени.
billytalent
04-04-2010, 21:54
Цикъл? Повече сол от обикновено? 4 кг мазнини не е възможно да се качат за седмица, както и не е възможно да се свалят за толкова, просто така сме устроени.
Първото ти предположение хах в цикъл съм,но наистина тази седмица само 1-2 дни съм си позволила повече храна,през другото време почти не се хранех и като се качих на кантара ми стана зле,а е верен
Loshotia
04-05-2010, 05:19
Задържаш вода значи. Не се притеснявай. Аз също съм в цикъл и се чувствам страшно подута и чак края на тая седмица ще се меря. Поулях се покрай празниците, но от днес си продължавам стриктно 90дневната, че лятото идва
YouMakeMeSmile
04-05-2010, 09:34
хораааааааааааа
бързо! 8-) от днес съм на 90 дневната, обаче пропуснах закуската, просто преди малко се излюпих и 8-) сега какво? да си премина към обяда, т.е. белтъчини, не мисля, че е чак толкова фатално нали? :-o
foreverr
04-05-2010, 11:31
хораааааааааааа
бързо! 8-) от днес съм на 90 дневната, обаче пропуснах закуската, просто преди малко се излюпих и 8-) сега какво? да си премина към обяда, т.е. белтъчини, не мисля, че е чак толкова фатално нали? :-oНе мисля , че е фатално.Просто си обядвай.А и то е фатално ако се движиш и не си закусил, защото после много отгалдняваш и рискуваш да се натъпкаш.А ти като си спала няма такава опасност :)
YouMakeMeSmile
04-05-2010, 14:04
а добре 8-)
щот направо си обядвах- 2 варени яйца и една краставица
сега ще вечерям- кашкавал или сирене, не знам, но няма да е яйце, защото ми се гади вече от яйца.. 8-)
kuklichka_bg
04-05-2010, 14:50
На мен днес ме е 9 ден :) самно вчера прегреших :oops:
още не съм се теглила,но петък ще го направя :)
На мен ми е доста трудно,защото не мога без сладко :( и ми е голямо мъчение
YouMakeMeSmile
04-05-2010, 14:53
На мен днес ме е 9 ден :) самно вчера прегреших :oops:
още не съм се теглила,но петък ще го направя :)
На мен ми е доста трудно,защото не мога без сладко :( и ми е голямо мъчение
90 дневната? :-o
smiirnoff
04-05-2010, 14:55
^ Ми ако спортуваш можеш и по цял шоколад да изяждаш о.О
Аз на ден ям по 1 шоколад и още разни сладки хубави неща, ама като си спортувам всичко си е на 6 - отслабвам.
СПОРТУВАЙТЕ !!!
Т'ва ще го пиша във всеки мой пост тук :Д!
Мен ме мързи днеска да правя некви режими и диети .. като свършат козунаците в нас, тогава може да почна .. сега ще си се тъпча. И без това съм отслабнала с 1 килограм през празниците :razz:
Надявам се, че няма да надебелея :Д
YouMakeMeSmile
04-05-2010, 14:58
Аз на ден ям по 1 шоколад и още разни сладки хубави неща, ама като си спортувам всичко си е на 6 - отслабвам.
СПОРТУВАЙТЕ !!!
Мен ме мързи днеска да правя некви режими и диети .. като свършат козунаците в нас, тогава може да почна .. сега ще си се тъпча. И без това съм отслабнала с 1 килограм през празниците :razz:
90 дневната?! 8-)
kuklichka_bg
04-05-2010, 15:06
СПОРТУВАЙТЕ !!!
а кой ти каза,че не спортувам? :)
на 90 дневната съм все пак
smiirnoff
04-05-2010, 15:09
Мии да .. преди я почнах, ама на въглехидратния се издъних с много торта ии имаше и рожден ден, празници, глупости .. пък не отказвам на храна :razz:
Като ми прещрака почвам 90 дневната - да си сваля там некви излишни килограми веднъж за винаги :Д (ама кого заблуждавам xD) ..
Чакам и училище да почна, че да тичам по - сериозно. Сега по тоя Великден такъв мързел ме е хванал .. и с тия бирички в т'ва хубаво време .. ццц :Д
То направо грехота да съм на 'диета' в такова време :Д
и без т'ва вече е лято (:Д) - всеки ден плодове и зеленчуци и ще съм си супер там до юни месец :Д
И с тичането ще има още по - добри резултати ^^
Само да ми мине мързела :Д
YouMakeMeSmile
04-05-2010, 15:09
аа, значи не съм сама ^ 8-) добре, на мен днес ми е първи ден, ха, и все пак прегреших с 1 бисквита и 1 сникърс, амааа 8-) нищо де, са отивам да си размърдам задника. ти колко си свалила до тука?
kuklichka_bg
04-05-2010, 15:14
Аз като я почнах бях на 3 рождени дни подред,но не съм прегрешавала...само на Великден,но то защото след диско бях мн гладна
воля воля трябва :)
още не съм се теглила...но тия дни ще се претегля 8-) че и на мен ми е инт
smiirnoff
04-05-2010, 15:45
Ми аз от диети нищо не съм свалила, щото правих 90 дневната само 3 дена :Д
Ама реших да почна диета, защото по едно време само се тъпчех с боклуци и въпреки това отслабнах с 4 килограма о.О
И тогава реших, че след като ми е такъв метаболизма, ще се пробвам с диета, тъкмо да довърша започнатото :Д
И сега се надявам да имам доста добри резултати. След като си 'пренастроих' метаболизма мога да ям каквото поискам, само да си спортувам ^^
А аз както обичам да тичам, няма да имам никакви проблеми .. само мързелът да мине :Д :razz:
StreetFame
04-05-2010, 15:50
Пф, за 2 дена корема ми се е подул с няколко см. :( Сигурно ще ми идва, няма от к'во друго да е.'
П.П. smiirnoff - имам същата риза. 8-)
smiirnoff
04-05-2010, 17:46
Абе хора кажете как да спра да ям .. разбирате ли, вече от скука ям :Д
Като няма к'во да правя и ям .. или ще е козунак с шоколад, или филия с шоколад, или яйца .. абе к'вото хвана и ще го изям .. освирепяла съм :Д:Д
Ето сега мама сготви БОЖЕСТВЕНА мусака, ама не ни каза, че мусаката е готова .. и ние с кака ей сега едновременно отиваме в кухнята и видяхме мусаката и .. :shock:
Сложихме си в чиниите със сестра ми, а пък мама само поклати глава и вика на тати:
- Ццц, Гошоо, т'ва не можем да ги изхраним о.О :shock: .
Направо се побърквам .. ако ви кажа к'во съм яла днеска и колко .. :Д
Добре че станах към 12 .. иначе :razz:
Дайте некви съвети, побърквам се, писна ми само да дъвча вече :Д
Ама и като съм идиот и само набивам :Д ..
Loshotia
04-05-2010, 17:50
Ами или си намери работа, или хапчета за подтискане на апетита. При мен действат и определено не се сещам за храна
kuklichka_bg
04-05-2010, 17:56
Абе хора кажете как да спра да ям .. разбирате ли, вече от скука ям :Д
Като няма к'во да правя и ям .. или ще е козунак с шоколад, или филия с шоколад, или яйца .. абе к'вото хвана и ще го изям .. освирепяла съм :Д:Д
Ето сега мама сготви БОЖЕСТВЕНА мусака, ама не ни каза, че мусаката е готова .. и ние с кака ей сега едновременно отиваме в кухнята и видяхме мусаката и .. :shock:
Сложихме си в чиниите със сестра ми, а пък мама само поклати глава и вика на тати:
- Ццц, Гошоо, т'ва не можем да ги изхраним о.О :shock: .
Направо се побърквам .. ако ви кажа к'во съм яла днеска и колко .. :Д
Добре че станах към 12 .. иначе :razz:
Дайте некви съвети, побърквам се, писна ми само да дъвча вече :Д
Ама и като съм идиот и само набивам :Д ..
ти си мислиш,че ще ядеш каквото си искаш и ще слабейш,ама няма да е така с времето ще видиш какво ще стане
пък и най-малкото не е полезно :?
mArMaLaDkA
04-05-2010, 18:04
^ И какво ще стане? Нашите през целия си живот са и продължават да хапват доста и то все в най-неподходящите часове, обаче продължават да са стройни, дори мама ми се вижда леко анорексична. Но пък и те постоянно са в движение. Така че, всичко зависи от ген и физическо натоварване.
Да не говорим, че е полезно да се яде често и по малко. По едно време ядях като смирноф и свалих повече килограми(а не съм търсила даже тоя ефект), отколкото с плодчето за закуска, обядчето и леката вечеря.
kuklichka_bg
04-05-2010, 18:12
зависи и от ген,да но да ядеш,защото няма какво да правиш нама как да ме убедиш,че е ок
както и да е
Всеки прави каквото иска и каквото смята за добре.
smiirnoff
04-05-2010, 18:22
Абе к'во да направя, че само ям :lol:
Хапчета никъв шанс просто да взимам, за да си правя миш маш в организма о.О
Относно ген - по принцип съм 'предразположена към надебеляване', имам едър кокал и съм висока :Д
Просто питам за нещо, което да не ме кара да мисля, че примерно в кухнята има много течен шоколад, или че има вкусен козунак (^^) 8-)
Аз по принцип ям начесто, за да може да си ги изразходвам тия работи, а не да се натъпча на обяд и после 6-7 часа до вечерята да се чудя к'во да правя и да не мога да се движа кат човек :Д :razz:
АМА МИ КАЖЕТЕ К'ВО ДА НАПРАВЯ :Д - то просто ми писна само да се разкарвам до кухнята и да питам мама к'во има за ядене :Д
Като ям така много често ям малко, ама пък ми писна :Д
Че то дори и няква определена работа да имам, пак не ми е проблем да мина през кухнята и да си взема нещичко :Д:Д
^^
8-)
Loshotia
04-05-2010, 18:24
Ако ти нямаш воля да се спреш и 5страници с мнения да има, няма да спреш.
Inn0cenCe
04-05-2010, 18:26
Абе к'во да направя, че само ям :lol:
Хапчета никъв шанс просто да взимам, за да си правя миш маш в организма о.О
Относно ген - по принцип съм 'предразположена към надебеляване', имам едър кокал и съм висока :Д
Просто питам за нещо, което да не ме кара да мисля, че примерно в кухнята има много течен шоколад, или че има вкусен козунак (^^) 8-)
Аз по принцип ям начесто, за да може да си ги изразходвам тия работи, а не да се натъпча на обяд и после 6-7 часа до вечерята да се чудя к'во да правя и да не мога да се движа кат човек :Д :razz:
АМА МИ КАЖЕТЕ К'ВО ДА НАПРАВЯ :Д - то просто ми писна само да се разкарвам до кухнята и да питам мама к'во има за ядене :Д
Като ям така много често ям малко, ама пък ми писна :Д
Че то дори и няква определена работа да имам, пак не ми е проблем да мина през кухнята и да си взема нещичко :Д:Д
^^
8-)
Трябва да имаш воля, нищо повече не ти е нужно....нито хапчета, нито забрани. Трябва сама да можеш да усъзнаеш кога да спреш да ядеш, просто няма друг начин :) .
Inn0cenCe
04-05-2010, 18:27
Ако ти нямаш воля да се спреш и 5страници с мнения да има, няма да спреш.
+++ ;).
YouMakeMeSmile
04-05-2010, 18:28
аз като знам, че трябва да спазвам точно определен режим е..о, мамо! никва 90 дневна, верно спазих я днеска криво- ляво, ама просто тая мисъл ме задушава.. преди 1 седмица просто си казах, че трябва да огранича някой неща и свалих 3 килограма, а сега.. смазва ме тая диета, нееее, няма да стане с нея. Почвам си от утре като преди- ставам в 8, пия кафе без захар, тичам, правя упражнения и ям само когато съм наистина гладна, и само плодове, зеленчуци, мляко, и изобщо полезни неща. така става, явно 8-)
Loshotia
04-05-2010, 19:07
аз като знам, че трябва да спазвам точно определен режим е..о, мамо! никва 90 дневна, верно спазих я днеска криво- ляво, ама просто тая мисъл ме задушава.. преди 1 седмица просто си казах, че трябва да огранича някой неща и свалих 3 килограма, а сега.. смазва ме тая диета, нееее, няма да стане с нея. Почвам си от утре като преди- ставам в 8, пия кафе без захар, тичам, правя упражнения и ям само когато съм наистина гладна, и само плодове, зеленчуци, мляко, и изобщо полезни неща. така става, явно 8-)
Това и аз съм го забелязала. Ако не знам какво трябва да ям днес, а просто ми го сервира мама или пък отидем на заведение и си го поръчам, всичко е ок. Но като знам, че утре трябва да ям бобова салата или ориз със зеленчуци ... :? Въпреки това свикнах, де.
kuklichka_bg
04-05-2010, 20:27
забранения плод е най-сладък :oops:
8-) 8-)
Аз от утре мисля да започвам диета, че майче покрай Великден качих 1-2 кила.
Но не знам коя???
90-дневната не могаа да я направя.. Пробвах ама не стана..
shmurkam
04-05-2010, 21:09
Аз бях една седмица на японското чудо, обаче 1-2 дена тука Великден се провали работата, днес пак я започнах. Бях свалила 3-4 кила, обаче лошото на мен ми е, че не ям месо и припаднах веднъж, щот съм цял ден на един морков и две яйца, а се движа страшно много. Тааа, сега пак две седмици ще се мъча, ще вид пиша дали ще има ефект 8-)
mArMaLaDkA
04-05-2010, 21:37
^ Цъкнах на първия линк, който ми излезе за нея и имам два въпроса: кафето в каква чашка трябва да е? Чаена или кафяна? 8-)
И номера със салата не ми е ясен - каква салата трябва точно или може, каквато ти се яде?
shmurkam
04-05-2010, 21:47
Ми аз тъй като не ям месо си позволявам да си пия кафето както ми падне(обикновено си правя капучино, но аз не го обичам много сладко) няма значение каква чашка е, течност да е, даже понякога пия по няколко кафета, защото не ми издържат нервите, пък и съм прекалено заета да си правя разни сокове от моркови и такива.
За салатата и аз се чудих, но лично аз си ям зелева салата с морков, веднъж ядох брокули със сирена, но всеки както си прецени.
По принцип не ям много(или просто не се сещам) и диетата я правя по-скоро за пречистване и не я спазвам особено стриктно, но помни си едно всеки ден имаш салата и яйца, редувай си месо или риба(аз не ям месото, вече споменах, че не обичам). В дните когато не ям риба, си хапвам някоя активия или малко сирене.
Абе номерът е да не се замисляш толкова за диетата, защото само ти се яде :D
mArMaLaDkA
04-05-2010, 21:58
Мисля, че ще ми е проблемът в месото, ако тръгна да спазвам диетата(мераци големи, желание да я спазвам- до 5 часа след започването й 8-) ). Не ям риба, а пък не знам птицефермата да е отворила врати. 8-)
По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба. А в момента(всъщност отдавна) имам и коремче, което допрецаква гледката. 8-) По-скоро се е натрупало като възглавничка отдолу, под пъпа и стои много гадно и ме нерви от сума ти време. Правя упражнения, обаче напоследък ми е нервно и ям някви дребни неща, все боклуци, предимно заради това, а не защото съм гладна. Затова - строг контрол и дисциплина! 8-) 90-дневната ме мързи да я правя, просто ... много дни, пък аз искам бързи резултати, което не е особено полезно, но аз и без това се храня като 3-годишно - само шоколади, коли и вафли са ми в менюто. Пък ако случайно реша сериозно да спазвам каквато и да било диета, не искам да е сложна, да мисля по цял ден "ми сега на обяд кво да ям", нито пък да ям някакви безвкусни гадории. Изобщо, претенциите ми са много. 8-)
За извод ще кажа, че са ми безкрайно интересни диетите ви, но аз не мога(не искам) да ги спазвам. 8-)
billytalent
04-05-2010, 22:07
По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба.
И аз съм така,ужасно е :(
mArMaLaDkA
04-05-2010, 22:14
По-ужасна е тая възглавничка под пъпа. Може ли да е толкова гадна, мамка й? Бях качила тва-онова през зимата, ама всичко свалих, дори гадните паласки се махнаха сравнително бързо. Защо гадния корем не ще да се махне?
billytalent
04-05-2010, 22:34
Аз имам малко паласки и искам да ги махна,нямам корем за щастие(вече),но тези ужасни паласки и в краката искам да отслабна...от днес започвам 90-дневната :)
mArMaLaDkA
04-05-2010, 23:08
Как свали коремчето, при все, че не се ограничаваш откъм храна?
billytalent
04-05-2010, 23:17
Мисля,че е от карането на колело,защото не правя никакви упражнения,а наистина нямам коремче вече,иначе да определено прекалявам с храната,аз се храня само с боклуци
mArMaLaDkA
04-05-2010, 23:20
Е, значи ще си търся друга алтернатива. 8-)
smiirnoff
04-06-2010, 06:22
Виждате ли, виждате ли - аз като мърморя, че само спорт ще оправи работата - кой ме слуша ? 8-)
Моето шитаво коремче е същото като на mArMaLaDkA. Миналата година лятото като си нямах работа правих коремни преси - по 100-120 на ден о.О (сега и 60 едва правя наведнъж) и от тия коремни преси изчезна .. ама после мързелъъъъът :razz:
Сега, тази сутрин ще си направя моя си закуска - да е по - богата, че да не ям през 5 минути, щото примерно съм яла някакъв мижав плод о.О
После, там като ми се прияде пак може малко ананас или ябълка .. на обяд - не съм го измислила, а вечерята - по принцип си ям салата и т'ва остава и сега ^^.
Готовооо, имам си меню - Диетата на Теодора (няма гаранция, че ще сваля, ама поне няма да гладувам) :Д :lol:
Сега само трябва да го спазя :Д
YouMakeMeSmile
04-06-2010, 07:26
котката ми се казва Теодора и е 10 килограма \:D/ 8-) 8-)
аз реших да си мина към предишното- ядене, само когато съм много гладна, пред припадане 8-) и то само плосоде, зеленчуци, мляко, яйца.. може и някой и друг сварен картоф.
тичане и упражнения до откат ;-)
shmurkam
04-06-2010, 07:55
Мисля, че ще ми е проблемът в месото, ако тръгна да спазвам диетата(мераци големи, желание да я спазвам- до 5 часа след започването й 8-) ). Не ям риба, а пък не знам птицефермата да е отворила врати. 8-)
По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба. А в момента(всъщност отдавна) имам и коремче, което допрецаква гледката. 8-) По-скоро се е натрупало като възглавничка отдолу, под пъпа и стои много гадно и ме нерви от сума ти време. Правя упражнения, обаче напоследък ми е нервно и ям някви дребни неща, все боклуци, предимно заради това, а не защото съм гладна. Затова - строг контрол и дисциплина! 8-) 90-дневната ме мързи да я правя, просто ... много дни, пък аз искам бързи резултати, което не е особено полезно, но аз и без това се храня като 3-годишно - само шоколади, коли и вафли са ми в менюто. Пък ако случайно реша сериозно да спазвам каквато и да било диета, не искам да е сложна, да мисля по цял ден "ми сега на обяд кво да ям", нито пък да ям някакви безвкусни гадории. Изобщо, претенциите ми са много. 8-)
За извод ще кажа, че са ми безкрайно интересни диетите ви, но аз не мога(не искам) да ги спазвам. 8-)
Ми значи, аз по принцип съм по-широка в бедрата и лятото бягам, а през зимата карам велоаргумен...ае колело за вкъщи 8-) също така обичам да правя едни упражнения http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html
а за коремче тия коремни преси нищо не правят, правила съм и по 400 на ден, няма ефект, само с тези упражнения :
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html
също така и имам три пъти в седмицата волейбол.
Общо взето, не диетите му е майката, а движението. Повечето хора отделят прекалено много внимание на тях и си мислят, че като седят по цял ден на компютъра и хапват зелки, ще отслабнат, не е така.
Не може да си мързелив и да искаш да имаш страхотно тяло.
Майка ми изчисли, че като не съм на диета средно ям около 1000 калории на ден, а като съм на-500-600 макс. Спрете да гъчите и си размърдайте задниците.
kuklichka_bg
04-06-2010, 10:18
котката ми се казва Теодора и е 10 килограма \:D/ 8-) 8-)
аз реших да си мина към предишното- ядене, само когато съм много гладна, пред припадане 8-) и то само плосоде, зеленчуци, мляко, яйца.. може и някой и друг сварен картоф.
тичане и упражнения до откат ;-)
защо просто не почнеш 90 дневната
нито гладуваш нито нищо.... :?
roshlichka
04-06-2010, 10:28
По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба.
охх и аз съм така.. с по-широк кокал и е ужасно..
Imperfect
04-06-2010, 11:53
не сте единствени .. ужасно е :(
а и като аз съм си по набита във краката ..
нагоре съм си стройна ,добре ..
ама краката .. приличам на няква круша :lol: 8-)
Inn0cenCe
04-06-2010, 14:40
По-ужасна е тая възглавничка под пъпа. Може ли да е толкова гадна, мамка й? Бях качила тва-онова през зимата, ама всичко свалих, дори гадните паласки се махнаха сравнително бързо. Защо гадния корем не ще да се махне?
За мен единствено решение са коремните преси ;) .
mArMaLaDkA
04-06-2010, 14:48
Коремните преси само стягат. А аз имам, макар и малко, да свалям точно в коремната област, така че коремните на тоя етап само могат да ми затруднят свалянето.
WarOfLove
04-06-2010, 15:05
Аз също :lol: Вече почти се примирих, че няма да съм толкова слаба колкото искам само заради тоя факт, ама 8-)
Иска ми се пак да почна 90-дневната (преди бях много доволна от резултата), обаче ми е трудно да я спазвам, не защото оставам гладна или нещо такова, просто около мен постоянно се готви/купува нещо, което не става да го ям тоя ден.. :-o
Аз си карам на мой си режим, боря се с едни 4 кг, за да достигна идеала си, от няколко месеца, обаче съм упорита и няма да се отказвам :booooomb: :lol:
Infinity
04-06-2010, 15:39
^Какъв е този тоолкова чакан " идеал " ? 8-)
titinkaa
04-06-2010, 15:50
Аз днес я почнах диетата 90 дневната ама малко я наруших и ще я почвам от утре по сериозно
WarOfLove
04-06-2010, 16:14
~Infinity, 45 кг, честно казано се харесвам най-много на толкова 8-)
Imperfect
04-06-2010, 16:18
Аз също :lol: Вече почти се примирих, че няма да съм толкова слаба колкото искам само заради тоя факт, ама 8-)
Иска ми се пак да почна 90-дневната (преди бях много доволна от резултата), обаче ми е трудно да я спазвам, не защото оставам гладна или нещо такова, просто около мен постоянно се готви/купува нещо, което не става да го ям тоя ден.. :-o
Аз си карам на мой си режим, боря се с едни 4 кг, за да достигна идеала си, от няколко месеца, обаче съм упорита и няма да се отказвам :booooomb: :lol:
спокойно и аз съм така .. особено плодовия сичко се проваля щот майка ми само ме гони да ям :lol: колко си висока и колко тежиш ?
WarOfLove
04-06-2010, 16:22
спокойно и аз съм така .. особено плодовия сичко се проваля щот майка ми само ме гони да ям :lol: колко си висока и колко тежиш ?
8-) Ниска съм-към 1.61, и съм 48.5 :lol: .. Не се чувствам особено дебела, обаче си имам още малко да сваля, надявам се сега с повечко спорт+здравословно хранене да стане 8-)
Imperfect
04-06-2010, 16:27
WarOfLove пожелавам ти успех ! ..
иначе те бия със два сантиметра 1,63 8-)
иначе ако се откажеш от сладкото и газираното ще видиш резултат ..
ако можеш и тестеното и пърженото .. въпреки че с тва не моа още се справя :-D ии така лятото някое спортче например баскет или волей ще станеш супер .. а и да пораснеме малко де :razz: