View Full Version : Диети - Дневник 3
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
А бе мацки позволено ли е във въглехидратния ден да си хапвам нестле фитнес (без мляко) ?
chocolatedidi
04-30-2010, 13:27
Ами да,щом е без мляко :)
billytalent
04-30-2010, 14:34
И аз от понеделник се завръщам към диетите,бях спряла всичко заради здравословни проблеми,но още се колебая между 90-дневната или някакъв мой режим,ще си взема и тези хапчета за които писахте Сил да ги пробвам. :neutral:
tamarichka
04-30-2010, 16:57
тъи като в нас има голямо количество картофи , грах,боб и ориз .. мога ли да съчетая дюканските рецепти със тези в разделното хранене :-o
silviq8888
05-01-2010, 07:35
Добро утро и от мен ! Днес ми е 24 ден от диетата и реших да се премеря качвам се и какво да видя 59 :shock: :shock: направо не можех да повярвам стартирах някъде от 66 и само за 23 дни без никакви усилия! Само искам да кажа ,че аз не закусвам ( много рядко ) пия безалкохолно не ям по часове във въглехидратния ден ям само сладки неща и то по много :oops: :oops: то не че в другите дни не ям стабилно но въглехидратния ми е любим ~ Ям хляб понякога но пълнозърнест и пак съм свалила добре май ! Успех на всички ,които я правят , и които ще я започват ~ :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)
Въртя и колело и правя коремни ! :D :D :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Браво за успеха! Да продължаваш така, докато си достигнеш целта 8)
MimiKalcheff93
05-01-2010, 10:11
Здравейте на всички . :)
Аз се завърнах отново :D
От утре смятам да започна 90 дневната диета, но може би за един месец а не за 3.
Искам само да попитам за втория ден ,може ли да бъде да речем ориз със спанак или лопуш ?
И да речем за вечеря половината от порцията ми за обяд?
И също така сутрин не закусвам нали няма проблем ?
И я ,ако може кажете какво ядете на 3 Въглехидратен ден ?
silviq8888
05-01-2010, 10:42
Ориз със спанак може поне така мисля де защото аз онзи ден ядох :D :D еми във въглехидратния ден ядеш каквото обичаш http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0 ето ти рецепти ! :)
MimiKalcheff93
05-01-2010, 11:55
Благодаря за утре възнамерявам да си хапна свинска пържолка със салата и за вчерта половината или какво точно ще напрвя незнам.
За втория ден ще направя ориз със спанак и за вечеря същото.За третия ден не съм решшила но ще накарам майка да ми направи едно нейно сладко - сладкиш със сладко от бурканче.
После се повтарят тия дни нали така?
А хляб позволен ли е ?
Loshotia
05-01-2010, 16:04
Хляб може да се яде, по една филийка, но резултатите са по- добри ако не се ядат.
Някой питаше за боб и дюкански рецепти и разделно хранене. Идеята на разделното хранене е да не се смесват групите храни. В такъв смисъл протеините на Дюкан и боба, картофите не ги намирам за съвместими.
MimiKalcheff93, нали не забравяш плодовия ден ;) Той е предназначен да ти изкупи греховете от предишните :-D
titinkaa
05-01-2010, 16:53
Днес съм белтъчна.
Закуска-вода и банан
Обяд-печено пиле със салата
Вечеря-същото
:)
MimiKalcheff93
05-01-2010, 17:32
Естествено ,че не го забравям.А за хляба може би утре ще си позволя една филийка ,може и да не си я позволя. А за закуската , относно нея аз не закусвам сутрин , е като почна даскало пак от понеделник ще изяждам по една две ябълки там , колкото да не ме боли коремчето.
За храна съм не нацелила на свински пържолки и салатка и вечерта същото :) за втория ден ориз със спанак на третия сладкии ама я кажете какви долу горе и който я е спазвал да каже как му минава въглехидратния ден :)
Loshotia
05-01-2010, 17:54
Аз си правя спагети или макарони. Един път и лазаня. Постни разбира се.
Infinity
05-01-2010, 18:09
Преди доста време я спазвах, но през въглехидратния ядох за закуска един банан , обяда беше макарони със масло и захар , а вечерята
препечена филийка със тънък слой течен шоколад.
Imperfect
05-01-2010, 18:29
http://dieti.cmc.bg/all-diets.php?subaction=showfull&id=1074099753&archive=&start_from=&ucat=1& според вас тази диета подходяща ли е за запазване на теглото ? нали да хапвам по такъв начин , но проблема е че нз как точно да ги измеря тея храни , а в момента няям финансова възможност да си купя такова кантарче .. :?
chocolatedidi
05-01-2010, 20:04
Днес ми е въглехидратния ден и хапнах малко риба - Много ли прегреших ?
changess
05-02-2010, 08:28
Виждам, че много от вас спазват 90 дневната. Мислите ли, че може да си изтегля цикъла за приемане на храна с 1 час, тоест да закусвам в 7 и да вечерям до 19? :neutral:
MimiKalcheff93
05-02-2010, 08:54
Екак ще си промениш заложения биологичен режим .То ти е организма не ти е разписаие на часовете в даскало да си го нагаждаш. Яж в 7 някакъв плод и след 12 си хапвай до 20 след 20 недей . :) Днес ми е първи ден ако искаш я почни с мен .
changess
05-02-2010, 09:49
Всъщност точно това искам, да закусвам в 7, за да не мъкна плодове в даскало. Иначе аз я почвам от утре, ще се разминем.
Утре започвам 90 дневната, че нещо тази зима се освиних много яко.
Трудни ли са първите дни?
На плодовите дни какви плодове ядете?
Всички са лесни, само плодовия не издържам.. ;д
Каквито искаш ядеш, само че на едно хранене - един вид, не смесваш.
MimiKalcheff93
05-02-2010, 09:54
Сега днеска аз почнах тая прочута 90 дневна дето всички я хвалят
Първи ден ми е не ми е трудно на пържоли съм ! :grin: Аз станах късно към 12 тей че пропуснах плодовете не е задължително според мен закуската може се пропусне аз така правя.
После
си направих пържолка свинска позволено е споко белтъчен ден е изелена салата на 4 часа се яде няма да пиете кафета ,сокове ,мляко .Никакви сладки , снаксове , сникърси , фавли , кифли и т.н. :D И плодови сокове също няма да пиете абе нищо нямад а пиете може и да не ядете :-D шегичка та тей де вечерта половинката от обяда
аз изядох пърола довечера половин от големината й и така и салата салата колкото искате :)
хора аз пък съм супер доволна от тази добавка Сил
първите 3 дни ми прилошаваше от нея но аз упорито продължих и добре , че не съм я спряла
съчетана с режима ми на хранене и с фитнеса и тичането вече има доста видим ефект :)
корема ми влезна в ритъм
не ми се яде почти
абе харесва ми а бях много скиптично настроена
този плодов и мен нещо ме притеснява, а по колко могат плода се ядат на едно хранене, примерно киви?
UnForgettableDream
05-02-2010, 10:16
първите 3 дни ми прилошаваше от нея но аз упорито продължих и добре , че не съм я спряла
съчетана с режима ми на хранене и с фитнеса и тичането вече има доста видим ефект :)
корема ми влезна в ритъм
не ми се яде почти
И аз тези дни ще си я взема. :) Днес помолих една приятелка да провери в аптеката на Кауфланд. Дано да има. Аа относно фитнеса и режима на хранене - гледам да не се тъпча, но в момента няма как да ходя редовно на фитнес и ще тръгвам чак средата на юни. Дали е по-добре да ги вземем по време на фитнес или може и сега.. Тъй като четох, че един месец действат и после организма привиква с тях (дали е възможно :-o )
Е, HexGirl, все пак много благодаря, че ми каза за тях. :-) Дано има ефект. :)
Първи ден ми е не ми е трудно на пържоли съм ! :grin: Аз станах късно към 12 тей че пропуснах плодовете не е задължително според мен закуската може се пропусне аз така правя.
После
си направих пържолка свинска позволено е споко белтъчен ден е изелена салата на 4 часа се яде няма да пиете кафета ,сокове ,мляко .Никакви сладки , снаксове , сникърси , фавли , кифли и т.н. :D И плодови сокове също няма да пиете абе нищо нямад а пиете може и да не ядете :-D шегичка та тей де вечерта половинката от обяда
аз изядох пърола довечера половин от големината й и така и салата салата колкото искате :)
ти нормална ли си
как нищо няма да пият
най-важното в една диета е течностите
вода , сок от плодове който сам си си направил , кафе също
могат да се пият
единствено трябва между пиенето на сок и яденето да има 2 часа разлика
Loshotia
05-02-2010, 10:19
Ех, този СИЛ. Аз си приключих Холивуд слима и не съм доволна. Очаквах да не ми се яде от него, но пак си имах апетит. Утре го купувам СИЛ и с него ще почна.
А за 90дневната:
- закуската е важна. Като се запечеш, MimiKalcheff93, ще разбереш защо е важна.
- в плодов ден се ядат плодове или зеленчуци на 2 часа. Може да се ядат и ядки до 100гр. Ядките трябва да са неосолени и сурови. Може и сушени плодове, но без да им е добавяна захар. Яденетата не трябва да са повече от 5 в плодов ден като се яде по един плод на ядене.
корема ми влезна в ритъм
не ми се яде почти
И аз тези дни ще си я взема. :) Днес помолих една приятелка да провери в аптеката на Кауфланд. Дано да има. Аа относно фитнеса и режима на хранене - гледам да не се тъпча, но в момента няма как да ходя редовно на фитнес и ще тръгвам чак средата на юни. Дали е по-добре да ги вземем по време на фитнес или може и сега.. Тъй като четох, че един месец действат и после организма привиква с тях (дали е възможно :-o )
Е, HexGirl, все пак много благодаря, че ми каза за тях. :-) Дано има ефект. :)
амиии вземи си ги сега нищо не губиш но пии само 1 шише и спри а когато почнеш активен спорт си вземи л-карнетин течен :)
гарантирам че ще има ефект
но трябва и режим на редовно хранене
Ех, този СИЛ. Аз си приключих Холивуд слима и не съм доволна. Очаквах да не ми се яде от него, но пак си имах апетит. Утре го купувам СИЛ и с него ще почна.
А за 90дневната:
- закуската е важна. Като се запечеш, MimiKalcheff93, ще разбереш защо е важна.
- в плодов ден се ядат плодове или зеленчуци на 2 часа. Може да се ядат и ядки до 100гр. Ядките трябва да са неосолени и сурови. Може и сушени плодове, но без да им е добавяна захар. Яденетата не трябва да са повече от 5 в плодов ден като се яде по един плод на ядене.
изчакаи поне 1 седмица с пиенето
защото не се знае как ще реагира организма ти
И имаите на предвит първите дни е много гадно :(
MimiKalcheff93
05-02-2010, 10:26
После
ти нормална ли си
как нищо няма да пият
най-важното в една диета е течностите
вода , сок от плодове който сам си си направил , кафе също
могат да се пият
единствено трябва между пиенето на сок и яденето да има 2 часа разлика
Първо ще ти кажа да си мериш приказките и да не ми държиш такъв тон .Второ чети написах ''шегичка'' няма намерения да влизам в такъв глупоав спор и пак ти казвам не ми говори по тоя начин!
:shock: че по какъв начин съм говорила
аз така си се изразявам :)
MimiKalcheff93
05-02-2010, 10:34
ти нормална ли си
и абсолютно по никакъв , ама никакъв начин не ме интересува как се изразяваш.Не ме цитирай и това е , не изразявай мнение спрямо моито постове и това ето го решението на проблема....!
И ненормална съм проблем ?! боже боже.... нямам думи ... 8) :shock:
Не ти прави чест ! :? :? [/code]
този плодов и мен нещо ме притеснява, а по колко могат плода се ядат на едно хранене, примерно киви?
Колкото ти се яде..може би само бананите трябва да ограничаваш, но не мисля, че е проблем. И си ядеш през 2 часа.
Колкото ти се яде..може би само бананите трябва да ограничаваш, но не мисля, че е проблем. И си ядеш през 2 часа.
мерси много :)
а банани така или иначе не обичам
ти нормална ли си
и абсолютно по никакъв , ама никакъв начин не ме интересува как се изразяваш.Не ме цитирай и това е , не изразявай мнение спрямо моито постове и това ето го решението на проблема....!
хах защо пък да не изразявам мнение
ти сама си влизаш в спор обаче
това е форум имам право да цитирам и коментирам каквото си искам както и ти и всеки друг :)
ако имаш нещо да казваш спрямо мойте коментари направи го на лично
MimiKalcheff93
05-02-2010, 11:13
ти нормална ли си
хах защо пък да не изразявам мнение
ти сама си влизаш в спор обаче
това е форум имам право да цитирам и коментирам каквото си искам както и ти и всеки друг :)
ако имаш нещо да казваш спрямо мойте коментари направи го на лично
Казах за да не влизаме в спор кой е нормален колко и т.н.
И казах за да няма проблеми не ме цитирай щом съм ненормална. ;)
billytalent
05-02-2010, 11:37
Тези хапчета Сил 2 вида ли са,в смисъл до колкото разбрах имало 1 вариант с раковини и друг с водорасли :-o
ами нз на моите пиши
червене водорасли , пектин от ябълки , лактоза
titinkaa
05-02-2010, 12:18
Днес съм бобова.
Закуска-банан и вода
Обяд-варени картофи направени на пюре със салата
Вечеря-същото,но на половина
Започнала съм пак да свалям,имах задържане около 10 дена,а сега от няколко дена 3-4 пак съм започнала да свалям,всеки ден по 400-500гр по-малко ме показва кантара.
Днес ми е малко лошо нещо май съм настинала,ама дано се оправя,че в сряда съм водна и ако съм болна няма да мога да издържа само на вода.
UnForgettableDream
05-02-2010, 14:15
Тъкмо се връщам от Кауфланд. Нямаше СИЛ и ми предложиха Биоактив Влакно. Моля ви, кажете дали сте го ползвали и има ли ефект, защото беше по-скъпо от СИЛ - 9.10 лв.
Loshotia
05-02-2010, 14:17
ами нз на моите пиши
не ти прави чест :D
съжалявам, не се сдържах.
За л- карнитина искам да те питам. Колко време преди тренировка го пиеш?
ами нз на моите пиши
не ти прави чест :D
съжалявам, не се сдържах.
За л- карнитина искам да те питам. Колко време преди тренировка го пиеш?
караи
ами аз не съм пила защото нямам толкова излишни пари
но пък един познат пие и ще го питам и ще ти кажа
Искам да Ви попитам дали от тази "диета" ще може да се отслабне и дали ще има има ефект кто онази диета за 6 дена - 3-4 кг.?
Ден 1: 2 сварени яйца
Ден 2: 500 грама нискомаслено кисело мляко.
Ден 3: 200 грама царевица (консерва).
Ден 4: 3-4 средни варени картофи.
Ден 5: ябълки.
changess
05-02-2010, 14:49
Искам да Ви попитам дали от тази "диета" ще може да се отслабне и дали ще има има ефект кто онази диета за 6 дена - 3-4 кг.?
Ден 1: 2 сварени яйца
Ден 2: 500 грама нискомаслено кисело мляко.
Ден 3: 200 грама царевица (консерва).
Ден 4: 3-4 средни варени картофи.
Ден 5: ябълки.
Първо- не те виждам на 2 сварени яйца цял ден, менюто е абсурдно.
Второ- естествено, че ще свалиш- вода. Познай колко дълготраен е ефектът.
MimiKalcheff93
05-02-2010, 15:41
Междинни хранения позволени ли са по време на 90 двената? И какви ?
Loshotia
05-02-2010, 16:07
Междинни хранения позволени ли са по време на 90 двената? И какви ?
Не са разрешени
MimiKalcheff93
05-02-2010, 16:25
Добре сега хапвам зелена салатка с малка пържолка :)
Диетата Вярно е абсурдна. Наистина ли мислиш, че можеш да оживееш 1 ден с 500 гр кисело мляко? Аз днес съм изяла поне 600 гр, освен всичко останало (2 ябълки, салата, пиле, яйце) и не съм яла много реално погледнато.
titinkaa
05-02-2010, 17:39
Тък като днес ми беше много лошо малко наруших диетата с малко сладко и една чаша кола,щото реших да си премеря кръвното и ми беше 90 на 110,за малко да ми се съберат двете граници и затова хапнах и пийнах,макар че ми е лошо и от тва кръвно ми се повръща чак,ама със зор дори вечерях :(
MimiKalcheff93
05-02-2010, 18:20
Абе нещо взех се повманиачавм отновно , но я кажете изядох няколко фъстъка след 20:00 ч. голям грях ли е ? :-D
По принцип не е много хубаво, друг път ако много огладнееш след 8, яж плод.
MimiKalcheff93
05-02-2010, 19:01
Но бяха само 3 или 4 фъстъка повече не :)
Няма да правя тая грешка повече ето вече събалих , и не мисля ,че е вманиачаване , а искам да я спазвам стриктно , за да има резултат.Иначе за какво ще се мъча... то не е голямо мъчение с тая де ,ама както и да е :)
titinkaa
05-03-2010, 13:04
Тъй като се оказах болна доста(пия антибиотик) реших да ви питам нещо.
В сряда ми се пада воден,обаче тъй като съм болна и тоя антибиотик трябва да се пие след ядене,тъй като е силен и може да ми раздразни стомаха,реших да правя втори плодов вместо воден.Вие как мислите,добре ли е втори плодов вместо воден,заради тва че съм болна?А и съм чела,че дори жени на които нищо им няма си правят втори плодов вместо воден,та аз за сега съм решила да ми е плодов,просто няма как да го направя воден.Явно не ми е било писано да го карам само на вода.
По мое мнение, този воден ден си е пълна простотия поначало, така че си направи втори плодов без да се притесняваш. Една моя колежка прави 90-дневната диета и на втория воден ден като я видях, изглеждаше ужасно, супер изморена беше и изобщо... не знам дори как е издържала. Това си е живо мъчение.
ох сега съм 1ви ден от 90 дневната и засега не ми се вижда чак такова мъчение, но след закуската с грейпфрут се зачудих как ще го карам само на плодове след 2 дена
ноооо ще видим пожелайте ми успех :)
Хора, ами ако почна 90-дневната, дали ще мога да я спра примерно след 1 месец и да си запазя килограмите, защото съм много ниска, 49кг - искам да стана 44? :)
Хора, ами ако почна 90-дневната, дали ще мога да я спра примерно след 1 месец и да си запазя килограмите, защото съм много ниска, 49кг - искам да стана 44? :)
ооо да и аз искам да попитам същото, само че не знам за колко време, защото искам да сваля 10 кг
MimiKalcheff93
05-03-2010, 14:07
Oтносно плодовия ден съм ЗА втория.Нищо лошо не виждам , освен че през тоя ден ще се обезводниш.За тва направи втори плодов ,или почти повторенията с белтъчен :)
А сега искам да ви попитам днес ми е 2ри ден на диетата и в 13:30 ядох ( леща днеска) , в 17:00 пак .До довечера имам ли право да хапна нещо до 20:00 ? И какво ?
Loshotia
05-03-2010, 14:21
Не, имаш три хранения- закуска, обяд и вечеря. В белтъчения ден часовете между храненията са 4 часа минимум, а в следващите са по 3. В плодовия са 2. След като си яла в 17, ти на практика си вечеряла вече.
Някой питаше за плодовия: не е чак толкова страшно. На два часа се яде и имате право на 100гр ядки, които ви съветвам да си разделите на 2 по 50. Те засищат адски много.
MimiKalcheff93
05-03-2010, 14:36
Добре . Аз сутринта закусих две ябълки една в 7:00 другата в 9:00
На обяд в 1:30 и сега в 17:00 после няма ям :)
Някой питаше за плодовия: не е чак толкова страшно. На два часа се яде и имате право на 100гр ядки, които ви съветвам да си разделите на 2 по 50. Те засищат адски много.
а какви ядки?
аз четох за сурови и неосолени и само за лешници се сетих
Loshotia
05-03-2010, 15:17
а какви ядки?
Орехи също.
Аз това правило не го спазвам, защото нито лешници обичам, нито орехи. Купувам си кашу най- често или бадеми.
а какви ядки?
Орехи също.
Аз това правило не го спазвам, защото нито лешници обичам, нито орехи. Купувам си кашу най- често или бадеми.
аз много обичам пържени фъстъци, обаче те май вече са прекалено калорични :-D
аз май ще карам с лешници
changess
05-03-2010, 16:15
а какви ядки?
Орехи също.
аз много обичам пържени фъстъци, обаче те май вече са прекалено калорични :-D
аз май ще карам с лешници
Не е въпроса в калоричността, просто трябва да са сурови. А и фъстъците не спадат към ядките, мисля.
Loshotia
05-03-2010, 17:29
^ За съжаление си права! Преди малко четох някъде, че и фъстъците, и моето любимо кашу спадат към бобовите. Амин ! :(
changess
05-03-2010, 19:19
^ За съжаление си права! Преди малко четох някъде, че и фъстъците, и моето любимо кашу спадат към бобовите. Амин ! :( И кашуто ли?! :shock:
tamarichka
05-04-2010, 02:51
хора според вас дали съм качила мускулна маса , защото кантара показва със 2 кг повече .. ходя по три пъти на фитнес , ии на ден изминавам минимум 4 километра даже и повече , права и упражнения в нас .. :-o
changess
05-04-2010, 04:20
хора според вас дали съм качила мускулна маса , защото кантара показва със 2 кг повече .. ходя по три пъти на фитнес , ии на ден изминавам минимум 4 километра даже и повече , права и упражнения в нас .. :-o
Възможно е, мери си обиколките. :wink:
foreverr
05-04-2010, 04:21
хора според вас дали съм качила мускулна маса , защото кантара показва със 2 кг повече .. ходя по три пъти на фитнес , ии на ден изминавам минимум 4 километра даже и повече , права и упражнения в нас .. :-oМи напълно възможно е.Просто се съблечи гола пред огледалото и огледай повече мускул ли имаш от предиили повече сланинка.Ако е повече мускул, то тогава си качила мускулна маса, но ако ти се струва повече сланинка, значи може и да не е мускулна маса.И все пак си мисля, че е мускулна маса.
MimiKalcheff93
05-04-2010, 05:38
Днес ми е трети ден - въглехидратен .Накарах майка да ми напраяви един нейн кекс или сладкиш незнам точно какво се води но е и с тесто и със сладко . :) За обяд примерно ще изям 2 или 3 парчета за вечерта 1 или 1,5 .
Не ми се струва трудна тая диета , ограничавам се от сладки и хляб и газирано също.
Снощи обаче към 22:00 или 23:00 бях навън и забравих и изпих едно кафе с шоколад смисъл капучино :) но малко не е голямо прегрешение нали ? Вчера поиграх малко баскетбол тей че спортувам малко . Тия дни не ми е много до споррт много проблеми се насъбраха , гледам да няма и стрес ,че ще ми се отрази... Но ще започна и с въженцето да си скачам скоро време само да ми отмине периода тей да се каже... :)
smiirnoff
05-04-2010, 06:08
ТРИ парчета кекс за едно хранене о.О
Баси, т'ва какъв стомах тряя да имаш за толко' храна о.О
Поне като е диета не се тъпчи във въглехидратния с тоново сладки, кексове, пици и т.н, щото после ще мрънкаш, че си дебела о.О
Като искате да сте слаби, поне се ограничавайте малко ..
Съжалявам, че правя коментар, който не е много по темата, ама просто т'ва с кекса .. :Д
Ако е некъв малък кекс и парчетата са малко ще е окей, ама ако ги режеш некви дебелии .. баси диетата ще е :Д
ъъъ ,
че какво им е на 3 те парчета кекс...
а за изядеш една баница е по малко така ли ?
Хем домашен кекс , няма консерванти :)
MimiKalcheff93
яж си кекса не се притеснявай само ще те посаветвам да не вечеряш пак кекс
3 парчета кекс средно дебели са около 230 гр което са 800 кл.кал и 150 гр въглехидрати
vagarious
05-04-2010, 08:58
Днес така и така съвсем неволно ядох кисело мляко с "микс" като на Активия закуска където е, само,че си го направих аз. 8-) Баси тъпото изречение. 8-)
Та както и да е.Включвам се отново в 90 дневната диета, пък да видим какво ще стане този път. 8-)
MimiKalcheff93
05-04-2010, 10:36
ПЪРВО парчетата са малки .Кат кексчетата Sevendays . Щяла съм да мрънкам ..ха! Проблем ли ти е? :shock: :x
И ВТОРО не съм яла от кекса , ами си купих две ролца Swiss roll , ако ги знаете сега ще изям едно и половина и вечерта половината преди 5 като вчера и излизам да играя баскетбол в даскало :)
Та така де петъка смятам да се претегля :) Днес си купих ябълки за утре плодовия ден :)
А и още нещо, кекса не е задължително да е огромен като торта на два етажа , че от там и стомаха ми :razz: :-o
Infinity
05-04-2010, 11:59
Винаги съм се чудила , защо през въглехидтрания не ядете бавни въглехидрати , а винаги наблягате на сладките неща ?
Едни картофи или спагети не са ли по-добрия вариант за този ден ? :-o
MimiKalcheff93
05-04-2010, 12:37
За първи път спазвам тази диета .. а и днес нямах време нито нерви да си правя нещо друго.... днес ще го карам така :)
Пфф аз се чудя, картофите и ориза не са ли въглехидрати???
vagarious
05-04-2010, 17:44
Пфф аз се чудя, картофите и ориза не са ли въглехидрати???
Варените картофи са за бобовия ден, иначе пържените за въглехидратния, ама не са от най-препоръчителнито меню тогава.Ориза и аз нз защо е в бобовия ден, но пък го ям тогава, и то китайски.
smiirnoff
05-04-2010, 18:29
Баси, вие тука к'во толко' се впрегнахте за т'ва, че съм казала т'ва за кекса :Д
Като гъски една през друга о.О
Аз го казвам просто щото точно на въглехидратния прекалих с такива кексчета, шоколадчета, кроасанчета .. о.О
За добро си играя да пиша такива простотии, че да не сбъркате. Ама ако щете де, се едно :Д
Аз се отказах от всякакви диети, ям като хората, ама сутрин ям повече, ям начесто ии спортувам и свалих още 1 килограм, с което стават общо 7 килограма зааа .. 2 месеца май.
Ама съм си стегнала краката, а корема ми е станал много хубав и много се радвам ^^.
YouMakeMeSmile
05-04-2010, 19:18
от доста време следя темата, влизам всеки ден и има едно нещо, което ми прави впечатление.
MimiKalcheff93 май е доста изнервена от тия диети и като не и изнася някой коментар се хвърля да се заяжда.. успокой се, скъпа, от злобата се дебелее.
smiirnoff подкрепям напълно, защото тя, да, изказа се неподготвена, като не знаеше колко са големи парчетата кекс, но и с тия на севън дейс пак ми се струва доста да изядеш 3. Диетата изисква ограничения, а не, "я, тортичка, ся ще я погълна!"
тва беше от мене 8-)
StreetFame
05-04-2010, 19:40
Вие сте много прости..... :lol:
Как ще е много дори да са като тия на 7дейс???
(малко да цитирам г-на по ае) ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ????!!??!!
Как мислите, че до 6-7 часа ще изкара на 2 плода и 1-2 парчета кексче??
MimiKalcheff93 - не ги слушай. Може да е диета, ама ако ядеш прекалено малко, няма да стане нищо. Яж си в нормални количества, а не 1 кексче. :lol:
Просто спортувай повече.
changess
05-04-2010, 19:45
от доста време следя темата, влизам всеки ден и има едно нещо, което ми прави впечатление.
MimiKalcheff93 май е доста изнервена от тия диети и като не и изнася някой коментар се хвърля да се заяжда.. успокой се, скъпа, от злобата се дебелее.
smiirnoff подкрепям напълно, защото тя, да, изказа се неподготвена, като не знаеше колко са големи парчетата кекс, но и с тия на севън дейс пак ми се струва доста да изядеш 3. Диетата изисква ограничения, а не, "я, тортичка, ся ще я погълна!"
тва беше от мене 8-)
Това с тортичката ми хареса, ама пък не си права! 8-)
Диетата е на базата на разделно хранене, количеството не е толкова важно. ( Казвам толкова, за да не ми дадете примери с тон шоколад и нз си кво! 8-) )
YouMakeMeSmile
05-04-2010, 19:46
а да не се обиждаме.. не може да сме сложни всички, като тебе.
mArMaLaDkA
05-04-2010, 20:11
като кокошки сте.
и какво се оказа накрая? не titinkaa ви е проблемът, просто обичате да си се заяждате е така, за спорта. :-o
спрете да се вдетинявате и да издребнявате и давайте по темата.
Loshotia
05-04-2010, 20:29
o.0
Верно сте като някакви кокошки тука!
Към смирноф- в 90дневната диета има въглехидратни дни- значи може да яде сладко. Три парчета са ок според мен.
Към мими, обръщай внимание на това дали се съдържат мляко и яйца в тези кексове, защото ако има, то значи не са режимни.
MimiKalcheff93
05-04-2010, 20:32
:lol:
Не съм нервна заради диетата..имам си лични проблеми забранено ли е ?! А и характера ми е такъв , пък и нямам намерения да спора за квото и да е. Не съм спазвала много и различни диети , ама с глад не става нищо.Най-много се обезводниш и в момента , в който запонеш да хапваш малко по-нормално си връщаш същите килограми ,че и отгоре. Днеска съм на две ябълки за закуска през 3 часа :) ш после едно кексче дори не цяло :) и това ми е след което се пре*бах от баскетбол .Изпочупих си ноктите ...както и да е...
А нервите са ... от лични проблеми.Вижте не искам да обидя никого по никакъв начин , просто езика ми е по-хаплив и не мълча.Обичам да дразня , да провокирам.Казвам го и ги пиша тия неща , за да няма после някой убиден , сърдит и хора , които не са разбрали . :)
Нямам никакви лоши намерения и задни мисли и т.н. :) Утре ми е плодов ден :) Взела съм си смао ябълки , незнам тях обичам най-много. Ей хора да попитам само абе някво ми е тешко леко такова в горната част на корема на какво ще се дължи ? Не е нещо да се тъпча ... не е да не се движа... олее господи боже претеглих се
56.700 трети ден ми е в неделя почнах бях 58.900 2 кг близо оле супер! С глад до никъе не бях стигнала сега си ям и съм смъкнала за три дена без някакви убийствени мъчения 2 кг...
MimiKalcheff93
05-04-2010, 20:37
Състав :
захар , пшенично брашно , глюкоза , растителни рафинирани и частично хидрогенирани масла и мазнини , яйчен меланж :shock: какао на прах ( аз днес ядох с вкус на ягода това е другого кексче дето не го изядох)
има памуково олио , сорбитол , лимонена киселина , набухватели , ванилин и сол .... само едно изядах днес и е 115 грама :)
titinkaa
05-05-2010, 08:57
Здравейте :)
Тъй като съм болна,а днес трябваше да ми е първия воден,но го правя втори плодов.Вчера плодовия ми мина с ябълки,банан,половин портокал и вода през целия ден.Днес ще съм на същото меню като вчерашното. :)
silviq8888
05-05-2010, 12:06
Момичета здравейте! при мен диетата върви добре,но днес реших ,че ще направя диетата на Боряна и да видим какво ще се получи,ако някой я прави или ще я прави нека да пише да се подкрепяме :D :D :D после ако ми остават още кг пак ще започна 90 - дневната защото ми е много приятна но искам бързо да се отърва от кг :-x :-x :-x
Успех на всички и скорошно оздравяване на Титинка! :-) :-) :-)
Да спра малко спора. Anybody? :) :)
Loshotia
05-05-2010, 12:58
Момичета здравейте! при мен диетата върви добре,но днес реших ,че ще направя диетата на Боряна и да видим какво ще се получи,ако някой я прави или ще я прави нека да пише да се подкрепяме :D :D :D после ако ми остават още кг пак ще започна 90 - дневната защото ми е много приятна но искам бързо да се отърва от кг :-x :-x :-x
Успех на всички и скорошно оздравяване на Титинка! :-) :-) :-)
Като започнеш нездравословното гладуване на боряна и после си продължиш 90-дневната, ще качиш не само сваленото от гладуването, ами и това от 90дневната
MimiKalcheff93
05-05-2010, 13:20
Пълни глупости са тия диети на Боряна.Правих я , спазвах я 10 дена както трябва.Обезводних се смъкнах 1-2 кх вода и толкова .НИщо повече като я спрях ги върнах кг те :)
Недей си губи времето
silviq8888
05-05-2010, 15:46
Да и аз се позамислих но на една моя приятелка майка й я е правила приди 8 месеца и още не е качила! само отначало се е ограничавала а сега се храни нормално затова ще я опитам :) :)
changess
05-05-2010, 16:25
Да спра малко спора. Anybody? :) :) Можеш, ако я спреш постепенно и не се нахвърляш на всичко що се яде. 8-)
YouMakeMeSmile
05-06-2010, 13:38
момичета, кво мислите за тая диета
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p12997.html
:-o
foreverr
05-06-2010, 15:16
Мисля, че това е нещо като здравословно хранене и не вярвам да се отслабва.Дори и да отслабнеш, то ще е прекалено малко.Поне аз така мисля, но ти ако искаш пробвай.
PinkFloydSound
05-06-2010, 15:18
Мисля, че това е нещо като здравословно хранене и не вярвам да се отслабва.Дори и да отслабнеш, то ще е прекалено малко.Поне аз така мисля, но ти ако искаш пробвай.
Да вземем да гладуваме и да припадаме по улиците като теб?
foreverr
05-06-2010, 15:20
А защо си мислиш, че аз винаги гладувам???А и тва дали гладувам си е моя работа.Просто според мен с онази диета не с е отслабва.
titinkaa
05-06-2010, 15:30
Диетата според мен е добра,пробвай я.
PinkFloydSound
05-06-2010, 15:32
А защо си мислиш, че аз винаги гладувам???А и тва дали гладувам си е моя работа.Просто според мен с онази диета не с е отслабва.
Ти си много зле, честно. КАК ТАКА реши, че не се отслабва с тая диета? Да нямаш 6-то чувство?! Това, че ти не отслабваш, не значи, че някой друг няма да отслабне с тая диета.
Пък и поне няма да си върне двойно килограмите.
Steff9423
05-06-2010, 15:39
Закуска:2 бъркани яйца без мазнина със половин филиика бял хляб.
След закуска:Банан и 4 малки бисквитки "Орео" :smt018
Обяд:100 гр бяло пилешко месо
Следобедна закуска:Мисля да хапна един банан
Вечеря:Сок и една круша.
Разбира се и спорт...около час.
Може ли да ми кажете дали ще ми навреди на диетата една чаша кисело мляко за пиене със захар..? :-o
billytalent
05-06-2010, 15:47
От 2 дни пия Сил и нз от него ли е или просто си внушавам,но нямам никакъв апетит,отказах се от 90-дневната,сега си спазвам мой измислен режим
Loshotia
05-06-2010, 16:35
От 2 дни пия Сил и нз от него ли е или просто си внушавам,но нямам никакъв апетит,отказах се от 90-дневната,сега си спазвам мой измислен режим
И аз го пия вече, но трети ден. Не съм забелязала да ми е намалял апетита, но поне съм редовна в wc
billytalent
05-06-2010, 16:37
И аз го пия вече, но трети ден. Не съм забелязала да ми е намалял апетита, но поне съм редовна в wc
А някакви старнични ефекти забелязваш ли,на мен нещо много ми се вие свят откакто започнах да го пия? :-o
А някакви старнични ефекти забелязваш ли,на мен нещо много ми се вие свят откакто започнах да го пия? :-o
само първите дни е така
аз бях като бито куче
billytalent
05-06-2010, 16:49
^В момента и аз се чувствам така,че и по-зле...няма нищо,важното е да действа
аз два дни не съм го пила
и най-йнтересното е че стомаха ми остана редовен
бтв при мен даде страшен разултат
Имам въпрос относно 90-дневната диета:
Може ли да пропускам деня с пиците, тортите, сладките и т.н.т? Пак ще има ефект нали!??
foreverr
05-06-2010, 18:26
^В момента и аз се чувствам така,че и по-зле...няма нищо,важното е да действаПфф ,мислиш по кофти начин.В смисъл, че звучи така, че не ти пука как ще се чувстваш, а важното е да отслабнеш.А не се ли замисляш, че щом ти се вие свят от тези хапчета значи те ен са хич полезни??А и 100 % тези хапчета ги пиеш без да знаят родителите ти, което е още по - лошо!
Loshotia
05-06-2010, 18:32
^В момента и аз се чувствам така,че и по-зле...няма нищо,важното е да действаПфф ,мислиш по кофти начин.В смисъл, че звучи така, че не ти пука как ще се чувстваш, а важното е да отслабнеш.А не се ли замисляш, че щом ти се вие свят от тези хапчета значи те ен са хич полезни??А и 100 % тези хапчета ги пиеш без да знаят родителите ти, което е още по - лошо!
Някои хора сме достатъчно големи, за да взимаме решения сами. Не сме вече на 16, за да крием от родителите си. billytalent до колкото си спомням е мой набор, тоест е на 20, така че е смехотворно дори да си представим, че го крие от родителите си.
reality, не трябва да се пропуска ден!
MimiKalcheff93
05-06-2010, 19:31
Абе момчичета тая вечер си позволих една загорка бяхме се събрали ли изпитхме по една биричка проблем ли е ? Днес ми е белтъчен ден бтв ... ?!
Steff9423
05-06-2010, 19:57
Вместо круша и сок изядох две парчета мерлуза на скара..без хляб.. :(
Диетата действа като химична почивка за организма
Не замествайте или променяйте храните
Единствените подправки, които могат да се използват са сол и черен пипер
Диетата е тридневна
След трите дни можете да отслабнете с до 4,5 кг
След трите дни на диетата се върнете към нормалното си хранене, но не преяждайте
След четири дни нормално хранене отново минете на тридневната диета
Диетата се прилага в болница в Бирмингам, САЩ, за пациенти, които трябва бързо да намалят теглото си преди операция.
С диетата можете да отслабнете до 18 кг на месец.
Ден I
Пийте между 6 и 8 чаши вода.
Закуска: черно кафе или чай, 1 грейпфрут или сок от грейпфрут, 1 препечена филия, 1 ч.л. фъстъчено масло.
Обяд: 1 купичка риба тон, 1 препечена филия или сирене, чай или кафе.
Вечеря: 2 парчета каквото и да било месо, 1 купичка зелен боб, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 малка ябълка, 1 купичка ванилов сладолед.
Ден IІ
Закуска: черно кафе или чай, 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, 1 банан.
Обяд: 1 купичка извара или 1 купичка риба тон, 5 солени бисквити.
Вечеря: 2 кренвирша, 1 купичка броколи или зеле, 1 купичка моркови или ряпа, 1 банан, 1 купичка ванилов сладолед.
Ден IІІ
Закуска: черно кафе или чай, 5 солени бисквити, 1 парче сирене “Чедър”, 1 малка ябълка.
Обяд: 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, кафе или чай.
Вечеря: 1 купичка риба тон или пиле, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 купичка карфиол, 1 купичка пъпеш, 1 купичка ванилов сладолед.
Месото трябва да е варено или задушено, а зеленчуците – варени, задушени или сурови.
Някой навит ?!
Loshotia
05-06-2010, 20:35
Абе момчичета тая вечер си позволих една загорка бяхме се събрали ли изпитхме по една биричка проблем ли е ? Днес ми е белтъчен ден бтв ... ?!
Загорката очевидно не е айрян, така че си нарушила диетата
billytalent
05-06-2010, 21:43
хапчетата ми ги купи майка ми хах(колко зловещо само),определено ако следващите дни продължа да се чувствам зле ще ги спра,все пак не съм някаква вманиачена в диети и в това да карам по-цял ден на един чай и да си жертвам здравето,пък и всеки си преценява сам за себе си...
хапчетата ми ги купи майка ми хах(колко зловещо само),определено ако следващите дни продължа да се чувствам зле ще ги спра,все пак не съм някаква вманиачена в диети и в това да карам по-цял ден на един чай и да си жертвам здравето,пък и всеки си преценява сам за себе си...
още ли ти е злее от тях ?
аз на 3 тия ден се оправих напълно
MimiKalcheff93
05-07-2010, 07:14
Нищо аз си продължавам диетата само това ми е нарушението от началото .Изобщо не съм прегрешавала :) проължавам си я пък да видим :)
foreverr
05-07-2010, 07:31
Здравейте мацки.Аз пък вече спазвам лунната диета и вчера бях на нея, но издържах не 24 часа(както е в диетата) а повече-цели 36 часа не ядах нищо, пих само чайове :grin: Сега хапнах вече печено пиле.
titinkaa
05-07-2010, 07:34
Вчера ми беше белтъчен и бях на имен ден,малко я наруших като хапнах малко ориз с месото,но няма нищо,и въпреки това прегрешение днес кантара ме покажа с 800гр по-малко :) Днес съм бобова,ама няма да ям ориз,че вече ще ми поникне в корема :D
billytalent
05-07-2010, 08:53
още ли ти е злее от тях ?
аз на 3 тия ден се оправих напълно
Не,днес ми няма нищо :)
billytalent
05-07-2010, 11:51
Ролцата от раци диетични ли са? :-o
MimiKalcheff93
05-07-2010, 12:12
аз развалих диетата събрахме се и днеска ииии таака..хапнахме пийнахме и ми отиде диетата на кино
мисля утре в други ден да я почна на ново тоя път сериозно :Д
chocolatedidi
05-07-2010, 13:18
аз развалих диетата събрахме се и днеска ииии таака..хапнахме пийнахме и ми отиде диетата на кино
Това с диетите май не ти се отдава много :grin: :grin:
Не. Имат нишесте, захар в тях... Макар че да си хапнеш 2-3 сурови, едва ли ще ти навреди.
billytalent
05-07-2010, 13:32
Не. Имат нишесте, захар в тях... Макар че да си хапнеш 2-3 сурови, едва ли ще ти навреди.
Ужас... :-D е,да аз мислех да си добавя 1-2 към салатата,преди това ще ги сложа в микровълновата за малко
titinkaa
05-07-2010, 15:13
Защо пак ще я почваш на ново,в диетата пише,че дори да си я развалил през деня на другия ден можеш да си я продължиш,и не се налага пак да я почваш от начало,само че с тея прегрешения ще забавиш за по дълго отслабването,демек,че ще отслабнеш,но по бавно.Така че утре я продължавай,но гледай да си по стриктна и ще изчистиш прегрешението. :)
YouMakeMeSmile
05-07-2010, 16:05
Относно 90 дневната
едно момиче от моя клас я пази, но супер строго и за 1 месец свали 10 кила и не е задържала, вече я пази 4 месеца и постоянно сваля.. с около 3-5 кг на месец. НО през дните яде само 1- мляко, 2- пшеница, 3- черен шоколад, 4- ябълки. Ужас :(
titinkaa
05-07-2010, 16:12
Аз вече съм втори ден от втори цикъл,за първия свалих само 5кг,може би не можах повече,защото имах около 12-13 дни задържане,и за сега са само 5кг,имах малки прегрешения,не са много по цял ден да съм я нарушавала,но съвсем малки прегрешения дето дори може да не се броят за прегрешение,но пак съм доволна,сега през втори цикъл ще гледам избобщо да не прегрешавам,за да сваля повече килограми. :)
MimiKalcheff93
05-07-2010, 16:47
Допбре утре ми е въглехидратен ден ....
няма да прегрешавам утре мисля да хапна палачинки със сладко :)
Infinity
05-07-2010, 16:52
^ Не е ли по-добре утре да си напрвиш един плодов ден .. ? :-o
Loshotia
05-07-2010, 16:57
^ Не е ли по-добре утре да си напрвиш един плодов ден .. ? :-o
Трябва да се спазва последователността на дните!
Днес ми беше 4ти ден плодов.
На някоя от предишните страници прочетох, че не може кашу,
но аз си взех днес 50гр, не мисля, че е кой знае какво, пък и
аз не искам да отслабвам много.
49кг (: тоест -2
Infinity
05-07-2010, 17:09
Еми тогава честито на MimiKalcheff93 страшна диети си кара !
Кексчета , паланчинки... да ви имам и диетите. 8-)
Но все пак успех и гледай повечко да се нахъсваш , защото и на
мен ми е направило впечатление , че нещо си скарана със волята. :)
MimiKalcheff93
05-07-2010, 17:26
Нее тия дни много ми се насъбра момичета .И така , волята я имам . :) Просто се събрахме а и не бях в настроение и имах нужда да пийна :) да се разсеям.Както и да е продължавам си и няма да прегрешя , успях до сега и после мога да го направя :) Ами палачинките нали са подходящи за въглехидратен ден ?
^ Попринцип да, но нали целта е отслабване в диетата се препоръчва да не се смесват на едно ядене яйца и мляко, а палачинките са точно това.
titinkaa
05-07-2010, 17:46
В палачинките недей да слагаш яйца и мляко,и тогава може да се ядат. :)
Loshotia
05-07-2010, 18:00
Ако палачинките и кексовете са постни, не виждам проблем да се ядат.
Запознайте се с диетата преди да критикувате диетуващите.
titinkaa
05-07-2010, 18:17
^Съгласна съм!
smiirnoff
05-07-2010, 18:32
Ъъъ, палачинки без яйца и мляко, палачинки ли са о.О
MimiKalcheff93
05-07-2010, 18:54
Toгава чакам с нетърпеие гениалните ви идеи за въглехидратен ден,И не ми е ясно защо като кажа нещо и 5 човека след мене ууу как може това онова , много е нормална ли си и т.н. Нали е форум бе хора?! :shock: Или аз се бъркам , нали трябва да пишеш да казваме какво трябва ,м какво не ....Какво ви става....
chocolatedidi
05-07-2010, 19:08
Ами сладолед,шоколад,бисквити, ица(без кашкавал),и торти
titinkaa
05-07-2010, 19:11
Рецептата за постните палачинки...
1ч.ч.газирана вода
2ч.ч.ч.вода
1/4ч.ч.зехтин
1с.л.течна ванилия
2с.л.захар
2ч.ч.брашно
Разбъркваме хубаво всички продукти.В тиган с незалепващо покритие печем палачинките. :)
Loshotia
05-07-2010, 19:35
Добре бе, деца. Държите се все едно аз или някой друг ви налагаме да правите тая диета. Питате "грешка ли е това", после се сърдите за отговора.
Имах 5-6 рецепти за постни сладкиши, няколко салати, лазани и паста за въглехидратен ден, но с такова поведение успяхте дори човек като мен да откажете.
Айде трошете си главите
YouMakeMeSmile
05-07-2010, 20:02
имах нужда да пийна
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SuperBadSuperFresh
05-08-2010, 10:27
Тук само за 90 дневната диета ли си говорите или по принцип? 8-)
vampireee
05-08-2010, 12:14
здравейтее,
да се похваля тези дни (3-4 дена) ям като прасеее буквално през половин час ям сладолед, вафла и най-странното е, че съм - 2 кг :grin: :grin:
едит: вече няма да ям така де :Д много ми стана
Тук само за 90 дневната диета ли си говорите или по принцип? 8-)
по принцип. :)
SuperBadSuperFresh
05-08-2010, 12:36
Тогава да попитам.Правя диета 14 дневна,първия път мина добре,свалих,сега я правя 2 път.
За вечеря имам салата,реших да са домати и краставици,нали няма кой знае какъв проблем,ако сложа малко сол и зехтин?Знам че сол по принцип не трябва,ама то иначе няма да е салата...
Тогава да попитам.Правя диета 14 дневна,първия път мина добре,свалих,сега я правя 2 път.
За вечеря имам салата,реших да са домати и краставици,нали няма кой знае какъв проблем,ако сложа малко сол и зехтин?Знам че сол по принцип не трябва,ама то иначе няма да е салата...
Сложи си. Не е толкова фатално. :) Каква ти е диетата иначе ?
SuperBadSuperFresh
05-08-2010, 13:03
Ами както казах 14 дни.Режим 7 дни,който после се повтаря.По принцип изглежда строга,но след 2-3 дни се свиква.Освен това е евтина и няма точно определени часове.които да се чудиш как се спазват.Свалят се 7 килограма,аз свалих около 6,защото не спортувах,сега обаче всеки ден ще съм на кростренажора..Ако се интересуваш мога да я напиша цялата :)
chocolatedidi
05-08-2010, 13:11
Ами както казах 14 дни.Режим 7 дни,който после се повтаря.По принцип изглежда строга,но след 2-3 дни се свиква.Освен това е евтина и няма точно определени часове.които да се чудиш как се спазват.Свалят се 7 килограма,аз свалих около 6,защото не спортувах,сега обаче всеки ден ще съм на кростренажора..Ако се интересуваш мога да я напиша цялата :)
Ще можеш ли да я пуснеш тук ?
Да, имах предвид в какво се състои. Напиши я ако ти се занимава. :)
PinkFloydSound
05-08-2010, 13:17
Това не е ли диетата на Никол Кидман?
http://dieti.rozali.com/dieti-zvezdi/p8731.html
?
SuperBadSuperFresh
05-08-2010, 13:27
1 ден
Закуска:1 чаена чаша кафе
Обяд:2 твърдо сварени яйца
Вечеря:парче месо и салата с лимон
2 ден
Закуска:1 чаена чаша кафе,парче сухар
Обяд:2 твърдо сварени яйца
Вечеря:парче шунка с лимон,1 чаена чаша кисело мляко
3 ден:
Обяд:плодове и зеленчуци
Вечеря:2 твърдо сварени яйца,шунка,салата
4 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе
Обяд:2 твърдо сварени яйца,сок от моркови
Вечеря:месо,салата с лимон
5 ден
Закуска:морков и лимон
Обяд:печена риба
Вечеря:не се яде
6 ден:
Обяд:2 големи парчета пилешко месо и салата
Вечеря:2 твърдо сварени яйца и морков
7 ден:
Обяд:парче месо и плод
Вечеря:може всичко
Аз си ям лимона отделно и без това обичам.Киселото мляко с лимона става сладко и лично на мен много ми харесва."Парче месо" например за мен е пилешка пържола,продават вакумирани,не много големи парчета.Сока от моркови си го купувам,има захар в него,ама нямам нерви да изстисквам моркови 8-) Под "може всичко" предполагам не се разбира да се наядеш с пица или спагети :-D ,така че аз си ям неща от диетата в малко по-големи количества.
changess
05-08-2010, 13:31
Някой да предложи дългосрочен хранителен режим, който да може да се комбинира със спорт ( 5 пъти в седмицата)? :)
chocolatedidi
05-08-2010, 14:10
90 дневната = Режим НЕ-Диета !
tamarichka
05-08-2010, 14:11
значи искам мнение , от някой който не познавам .. защото взе да ми писва .. :booooomb:
всички който ме познават след като отслабнах ми казват че преди съм била по добре , и един вид "не ми отива да съм слаба" .. мисля че го казват само защото са ми роднини,приятели затова искам вашето мнение .. бтв: не ми казвайте колко съм грозна , колко съм хубава или така нататък просто ме интересува мнението на въпроса "Дали наистина така се е получило (станала съм по зле) откакто отслабнах .. и моля оточняваите , за мен е важно да знам :)
преди :
http://prikachi.com/files/1565151j.jpg - от ляво ..
http://prikachi.com/files/1565153D.jpg
^ не гледаите физиономиите , ужас 8-)
сега:
http://prikachi.com/files/1565156E.jpg
http://prikachi.com/files/1565157S.jpg
PinkFloydSound
05-08-2010, 14:13
Олеее, ужас, почвай да ядеш!!!
tamarichka
05-08-2010, 14:14
тва прая , от две -три седмици .. 2 кг някъде мн ли е за такъв период ? :-o
silviq8888
05-08-2010, 14:20
Ако не е тайна колко тежиш сега!Разликата е огромна :shock: :shock: Ти и преди не си била дебела според мен малко е трябвало да свалиш а не да се стопиш ! И на първите снимки колко си ? :? :? Почвай да си хапваш! :o :o А btw аз продължавам с 90 дневната вече месец стана и съм много доволна хапвам си и отслабвам ! Успех на всички !
tamarichka
05-08-2010, 14:30
в отг на silviq8888 ..
в момента съм около 43 кг / може и повече не съм се мерила.. но мисля че качих повече мускулна маса ..
на първите снимки съм около 55 кг ..
като допълнение ще кажа на първите снимки съм ръст 158 см
в момента : 163 см
SuperBadSuperFresh
05-08-2010, 14:45
Не се обиждай,но в момента имаш леко болнав вид...
Според мен на първите снимки изглеждаш по-добре,нуждаела си се от малко стягане просто.Моето мнение е че си попрекалила,но ако се чувстваш добре в кожата си,няма кой да ти каже нищо.
Loshotia
05-08-2010, 14:50
Все едно са различни момичетата на снимките :shock: Според мен също трябва да качиш малко, че ще се счупиш.
А диетата на Никол Кидмън на мен ми прилича на японското чудо. Сваля се, ама за мен е мъчително
YouMakeMeSmile
05-08-2010, 15:51
аз реших от утре да направя тази
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p12889.html
ще видим кво ще стане, повече ми е за забавление, защото ОБОЖАВАМ плодове, мирисът им най- вече, сладкия вкус и.. да 8-) ако има някви резултати ще споделя 8-)
успех на мен.
Loshotia
05-08-2010, 16:43
ще видим кво ще стане, повече ми е за забавление, защото ОБОЖАВАМ плодове, мирисът им най- вече, сладкия вкус и.. да 8-) ако има някви резултати ще споделя 8-)
успех на мен.
Успех! Диетата изглежда симпатична, но според мен трябва захранване след това, защото бързо ще се качат килограмите ако се върнеш изведнъж на нормално хранене.
Да кажеш после резултатите! И ако не е тайна и началното тегло
iiordanova
05-08-2010, 17:33
tamarichka .. добре си. И преди не си била дебела , а сега си станала наистина доста слабичка. Ама си добре.
Бтв.. с коя диета отслабна ?
changess
05-08-2010, 18:56
tamarichka .. добре си. И преди не си била дебела , а сега си станала наистина доста слабичка. Ама си добре.
Бтв.. с коя диета отслабна ?
Ммм не, не е добре. Не е вярно, че колкото си по-слаб, толкова си по- хубав. Прекалено слабото е грозно.
titinkaa
05-08-2010, 19:06
Тамаричка,ако качих поне 5кг ще си по-добре :) Иначе сега си слаба доста имаш нужда от качване
billytalent
05-08-2010, 19:08
На мен ми е интересно как си ги свалила тези кг.с някаква определена диета ли?
YouMakeMeSmile
05-08-2010, 19:21
успех на мен.
Успех! Диетата изглежда симпатична, но според мен трябва захранване след това, защото бързо ще се качат килограмите ако се върнеш изведнъж на нормално хранене.
Да кажеш после резултатите! И ако не е тайна и началното тегло
е за кво да е тайна, нали за това сме се събрали, да отслабваме, да споделяме 8-) значи, не съм се мерила от 1 месец и половина, преди два месеца бях 58, после приятеля ми замина за известно време, и, ох, нали знаете любов, разстояние, мъка, та 8-) за 2 седмици станах 54. Мисля, че сега съм около 55, проблема ми е, че съм ниска, смисъл, 1.56 съм и всеки килограм ми личи. Диетката ще си я спазвам като подготовка, защото не мисля, че е трудна и тежка, само 3 дни е, и след това смятам да започна 90 дневната. Искам да съм 49-50. Ще пиша от утре. :)
YouMakeMeSmile
05-08-2010, 19:22
На мен ми е интересно как си ги свалила тези кг.с някаква определена диета ли?
тя някъде май беше писала, че отначало се е ограничавала, после е започнала да гладува, абсолютен глад.. но не съм сигура дали ставаше дума за нея, нека сподели ако иска.
Определено си прекалила. Имала си нужда от съвсем малко наистина...защо продължи ? А и на 2-та снимка от преди се вижда, че си имала бюст, а сега... Според мен наистина се нуждаеш от малко напълняване. Не се обиждай, но си стигнала до понятието "грозно слаба".
tamarichka
05-09-2010, 07:11
сори че не писах .. но нета ми :booooomb:
еми да първо ограничения , после глад почти .. става дума наистина за мен ..
в момента се опитвам да се храня нормално , да не се блъскам само с боклуци впрочем който съм ги отказала :shock: 8-) и да кача наистина , даже и да стана отново 55 кг ..
Loshotia
05-09-2010, 07:20
сори че не писах .. но нета ми :booooomb:
еми да първо ограничения , после глад почти .. става дума наистина за мен ..
в момента се опитвам да се храня нормално , да не се блъскам само с боклуци впрочем който съм ги отказала :shock: 8-) и да кача наистина , даже и да стана отново 55 кг ..
Според мен трябва да се гордееш, че си се откъснала от глада, защото е много трудно. Аз те поздравявам за това.
SuperBadSuperFresh
05-09-2010, 09:46
Евала,че не ядеш боклуци!В някои теми като някое момиче попита как да напълнее и всички-яж чипсове,яж сладко...глупости.Много по-добре е да се напълнее здравословно.
titinkaa
05-09-2010, 10:57
tamarichka,Пиша ти един режим,с който да напълнееш здравословно и постепенно.Ако искаш го спазвай,ако ти се стори удачен де.
Значи спазва се 1 месец,сега ще ти дам едно меню седем дневно,което като мине първата седмица започваш пак да редуваш дните.Ако някои продукти ги нямаш може да ги заместиш с други.
1 ден
Закуска: 2 филийки,намазани с масло(разбъркане с мед и какао),чай.
Втора закуска:варено яйце,сандвич с месо и домат.
Обяд:прясна салата,пилешка супа,150г бял хляб,компот.
Следобедна закуска:ябълков сок,козуначена куфла.
Вечеря:спагети(или макарони) с 200г салам,сладък чай с 2-3 сладки.
Вчтора вечеря:кисело мляко и 70г вафли.
2 ден
Закуска:пържени яйца с домат,слата от варено цвекло с майонеза.
Втора закуска:150г извара,стафиди,сандвич с масло и сирене.
Обяд:рибна салата(с варени айца и ориз,лук,майонеза),супа,вар ни картофи с 2 кренвирша,хляб,чай.
Следобедна закуска:30г дребни сладки.
Вечеря:задушено зеле с моркови и месо,хляб,сок от ананас.
Втора вечеря:чаша обезмаслено мляко,козуначена куфла.
3 ден
Закуска:зеленчукова салата с лимонов сок и сметана,задушени картофи и компот.
Втора закуска:няколко пържени филийки(от франзела),кафе с мляко.
Обяд:салата от зеле,печен сом,картофено пюре,хляб,45г сладки.
Следобедна закуска:300г ягоди със сметана.
Вечеря:гювеч с месо,хляб,чай.
Втора вечеря:чаша кисело мляко със захар,3 сухара.
4 ден
Закуска:пшенична каша със сметана,200г бял хляб,чай или слабо кафе.
Втора закуска:плодова слаата с ядки и сметана.
Обяд:грахова супа,сарми с месо,хляб.
Следобедна закуска:250г сладко кисело мляко.
Вечеря:зелева салата с моркови и майонеза,агнешко с ориз,хляб,ягодов компот.
Втора вечеря:чаша доматен сок.
5 ден
Закуска:2 варени айца с майонеза и кетчуп,хляб,сладък чай със сандвич(сурене,колбас).
Втора закуска:ягоди със сметана.
Обяд:картофена салата с гъби и лук,пилешка супа,пълнени чушки с кайма и ориз,хляб,компот от ягоди.
Следобедна закуска:2 портокала и чаша портокалов сок.
Вечеря:лазаня с месо,чай,сладкиш с вишни.
Втора вечеря:кисело мляко с 2 курабийки.
6 ден
Закуска:овесена каша с мялко и сметана.
Втора закуска:кисело мляко с 3 сухара.
Обяд:рибена супа,задушено заешко месо със сметана,компот.
Следобедна закуска:круши или ябълки.
Вечеря:пилешко месо с майонеза и картофи,хляб,чаша гроздов сок.
Втора вечеря:чаша мляко със сухар.
7 ден
Закуска:палачинки с месо,извара и задушено зеле,плодов чай.
Втора закуска:чаша мляко с ябълков щрудел.
Обяд:салата от варени скариди,зеле и грах с майонеза;пържола с печени картофи.
Следобедна закуска:парче торта,неподсладен чай или кафе.
Вечеря:риба с макарони,вишнев сок.
Втора вечеря:2 банана.
Използвай тая диета като удея-може да направиш и своя.Важното е продуктите да съдържат предимно белтъчини,да са с достатъчно калории и витамини.
tamarichka
05-09-2010, 11:04
^ наистина ми се струва удачна , и със тази диета например за месец колко ще напълнея ?
titinkaa
05-09-2010, 11:07
Еми при всеки е индивидуално,зависи колко бързо качваш и като цяло от целия ти организъм.ПРобвай я пък то ще си покаже колко ще качиш.Пък и е удачна заради това че не се ядат боклуци,като кроасани,шоколади и всички вредни неща.
tamarichka
05-09-2010, 11:10
ще се опитам за една седмица да я спазвам , въпреки че няям мн време от училище .. но ще се опитам
а сега въпроса ми е др , как да контролирам апетита си ..
от сега до сутринта съм изяла цял един тостерен хляб и две кисели млека :shock: просто не мога да повярвам ..
titinkaa
05-09-2010, 11:12
Еми карай го днес на своден режим квот ти се яде си яж,пък от утре го почвай тоя режим,пък и в него има предостатъчно храна,за да се заситиш и наядеш,че дори и тежко ще ти става.
tamarichka
05-09-2010, 11:15
мерси за съвета .. :)
почвам от утре .. въпреки че в четвъртък ще го разваля със доста алкохол ,, ще си празнувам рождения ден .. 8-)
YouMakeMeSmile
05-09-2010, 16:43
tamarichka
http://dieti.rozali.com/dieti-lubopitno/p11359.html ^^
tamarichka
05-09-2010, 17:31
^ заа линка ..
проблемът е че аз не съм от тези момичета който ядат каквото им падне и не напълняват .. но иначе съветите са правилни ако искаш да не напълняваш с боклуци .. :)
бтв: искам да те питам за менюто което титинкаа изготви , удобряваш ли го ?
YouMakeMeSmile
05-09-2010, 18:36
амии.. или аз не разбирам много, или не знам, смисъл, не съм от разбирачите, не знам от къде го е извадила това меню, но не е от най- добрите. в такъв смисъл, че ти сама можеш да си направиш меню, което да включва полезни храни, да хапваш по- често, да вкарваш някой и друг сладолед, или шоколад. Според мен трябва да наблегнеш на пилешкото месо, рибата, млякото, яйцата, сиренето, кашкавала, плодовете, особено на бананите и ягодите, зеленчуците, варени, или печени картофи, ориз, шоколад.. ако напълнееш рязко ще получиш 5 килограма+ стрии, а едва ли искаш това. Според мен едно дневно мено за теб трябва да изглежда така горе долу:
1ва закуска в 8- 2 яйца(пържени, или варени- ти решаваш) 1 зеленчук пак по избор, например домат, може да си я подправиш с олио, или зехтин и сол, чаша сок +кафе, или чай, 1, или 2 филии хляб, плод.
2ра закуска в 10- 1 сандвич приготвен от вкъщи със зеленчук, шунка и сирене, примерно, 1 малък шоколад
обяд към 14 или 13 часът- печени на фурна картофи, или супа, или пържола- каквото има у вас сготвено, плюс огромня купа салатка и поне 2 филии хляб
междинно си хапни 1 плод
вечеря: пак готвено, но нека филията да бъде една, за да не ти е тежко. вечеряй към 20. Преди да си легнеш изпии 1 чаша топло мляко подсладено с мед и си хапни малко шоколад, така де, за спокоен сън 8-)
Според мен трябва да се храниш възможно най- здравословно. Като излизаш с приятели си позволявай кола, или бира, хапвай и корнфлеикс. СПОРТУВАЙ! Ще подобриш здравето си и ще избегнеш люлеещи се сланинки.
Тва е според мен. Успех.
tamarichka
05-09-2010, 19:12
^ наистина мерси в този форум че ми помагате .. наистина съм ви мн благодарна :-) :oops:
както пишеше в онзи сайт трябва да наблягам на тези неща , но въпросът ми е например палачинките/пържените филиики с овесени трици изпържени в тефлонов тиган , компота, и например кренвиршите вредни ли са ? защото обикновенно мн обичам ..
а за шоколад/ сладолед ,, вече не ми е сладко да ги ям , нз защо ..
иначе от алкохола не мога да се отърва 8-) + това пуша иии става още по зле .. :?
доколкото спорта , опитвам се да се движа повече , на фитнес се опитвам да ходя три пъти на седмица , а и мисля да започвам карате / не е решено още / .. :grin:
titinkaa
05-09-2010, 19:20
^Не са вредни,щом ги приготвяш в тефлонов тиган :)
Искам да ви попитам нещо тук.. може да не е най-подходящото място, ама да не правя нова тема.. таа..
искам да отслабна, защото зимата качих доста килограми и реших да започна да карам колело, обаче една позната ми каза, че се образувало мускул и от това няма да отслабна. Щяло да бъде по-добре ако ходя повече... Според мен ако се ограничавам малко от боклуците и ям по здравословна храна и карам колело пак ще отслабна .. оО
right?
changess
05-09-2010, 20:53
Искам да ви попитам нещо тук.. може да не е най-подходящото място, ама да не правя нова тема.. таа..
искам да отслабна, защото зимата качих доста килограми и реших да започна да карам колело, обаче една позната ми каза, че се образувало мускул и от това няма да отслабна. Щяло да бъде по-добре ако ходя повече... Според мен ако се ограничавам малко от боклуците и ям по здравословна храна и карам колело пак ще отслабна .. оО
right? Точно пък мускул от колело ще направиш. Колелото е кардио, топят се мазнини с него. Действай и не слушай загрижените фр. 8)
titinkaa
05-10-2010, 08:05
От колелото малко се стяга пръсеца,иначе е добро при отслабване,намали вредните храни или най добре ги спри и прави повече движение(разходки и т.н. или тичай),и ще отслабнеш.Но н еочаквай чудеса още на първата седмица,иска с етърпение и воля. :)
YouMakeMeSmile
05-10-2010, 12:58
tamarichka, не забравяй, че кренвишите са отвратително вредно, има кости, кокали и кво ли не в тях..
titinkaa :shock: стопила си се! БРАВО!
MimiKalcheff93
05-10-2010, 15:08
Днеска ми е белтъчен ден карам го на месо на скара :) и салатка :)
Сега заминавам да поиграя малко баскет :) Вчера може би съм извървяла около 10-15 км пеша :) В свободното време се движа максимално , не се застоявам пред компютъра и се чувствам наистина добре. Имам си режим създала съм си , сутрин ставам от сън измивам се , оправям, се обличам се , изяждам един плод най-ячестно ябълка (голям фен съм им , но на киселите хехе ) И така отивам на училище .После голямото ни междучастие е след 2рия час към 9:10 , аз съм изяла първата ябълка в 7:00 :) Има два часа разлика и тогава ям дори , ако ще да е пак ябълка същия вид плод :) Я кажете дали е добре ? 2 часа трябва да има , а примерно днес ми е белтъчен и 4 часа межу храненията .Утре бобовия ден е на 3 , през плодовия ден са на 2 часа яденията , а въглехидратния ?
changess
05-10-2010, 15:36
Днеска ми е белтъчен ден карам го на месо на скара :) и салатка :)
Сега заминавам да поиграя малко баскет :) Вчера може би съм извървяла около 10-15 км пеша :) В свободното време се движа максимално , не се застоявам пред компютъра и се чувствам наистина добре. Имам си режим създала съм си , сутрин ставам от сън измивам се , оправям, се обличам се , изяждам един плод най-ячестно ябълка (голям фен съм им , но на киселите хехе ) И така отивам на училище .После голямото ни междучастие е след 2рия час към 9:10 , аз съм изяла първата ябълка в 7:00 :) Има два часа разлика и тогава ям дори , ако ще да е пак ябълка същия вид плод :) Я кажете дали е добре ? 2 часа трябва да има , а примерно днес ми е белтъчен и 4 часа межу храненията .Утре бобовия ден е на 3 , през плодовия ден са на 2 часа яденията , а въглехидратния ? През 2 часа са и бобовият и въглехидратният, плодовият и той е през 1-2 часа.
Днес ми е белтъчен и на мен
обядвах 2 парчета кашкавал на тиган, хляб и малко салата
по принцип трябваше да вечерям в 6.30, обаче не бях гладна и изядох една круша
проблем ли е да вечерям плод?
titinkaa
05-10-2010, 17:19
Белтъчния е на 4 часа,бобовия и въглехидратния на 3 часа,а плодовия на 2 часа
titinkaa
05-10-2010, 17:21
Днес съм белтъчна.
Закуска-ябълка
Обяд-месо и салата
Вечеря-същото :)
YouMakeMeSmile,М да,мерси :)
MimiKalcheff93
05-10-2010, 19:43
да и аз съм така закусвам ябълки ала бала :)
На даскало вече ми и свикнаха класа ,защото преди само дюнери , банички и какво ли още не си купувах за закуска.Ама сега се чувствам и самата аз добре като се храня така .Супер ми е леко ,свободно едно такова... както и дае :)
Та утре мисля да си направя ориз такъв на фурна с някой бульон да го увкося , но пилешки ,или зеленчуков по-добре ? ( ПП : Утре ми е бобовият ден )
Незнам защо от няколко дена излизам с едно момче ( ново) както и да е де , но вечер си вземаме от една машинка някое капучино с шоколад , или нещо такова , но не мисля ,че е голям ужас .Смисъл защото преди това съм се бухтила най-малко 1 час на баскетбол ...тичаш , скачаш , мяташ.... и незнам не мисля ,че ще ми повлияе толкова много .Е случи се два , три пъти да пийна нещо такова :)
Нали не е такъв проблем ?
billytalent
05-10-2010, 19:44
Тези които сте отслабнали,качвайте снимки,за да видим резултатите
titinkaa
05-10-2010, 19:47
^Зеленчуков по-добре.И аз утре съм бобова и сиг и аз ориз ще ям. :D
А колкото до капучиното,пий го само в белтъчен ден,заради млякото,иначе другите дни гледай да не пийваш такива неща. :)
titinkaa
05-10-2010, 19:51
billytalent, Аз ще кача снимки,като свърша режима,сега съм във втори цикъл от режима,днес ми е втората четворка от втория цикъл.Искам да дам снимка чак юни месец,за да има по голяма видима разлика от преди и сега,за да прецените как съм. :)
smiirnoff
05-10-2010, 20:17
Ъм, имам аз малък проблем :Д
Значи за 2 месеца отслабнах с около 9 килограма, НО бюста ми и той 'отслабна' :Д
Таа, обиколката на бюста ми от 94 стана на 88 и супер много се дразня о.О
Искам да си върна малко циците, така да се каже :razz:
По принцип всеки ден ям по един шоколад, за да си поддържам фигурата и си върнах сантиметър и половина в бюста, ама има още да се дооправя. Та, кажете някакъв режим ли, не знам, упражнения, глупости, за да си върнат малко тия цици, че останах без цици и тати ми се подиграва :Д:Д:Д :razz:
А и не се харесвам така :/ Не искам да са некви ебаси циците, просто си ги искам старите донякъде о.О
Таа, предложения ? 8-)
MimiKalcheff93
05-10-2010, 20:17
ще чакаме :)
Днеска поиграх баскет казах го де :)
Но то в тия ''кафета'' измислените , то толкова кафе има м, че чак и мляко :D .Но нме прекалявам де :) както и да е
billytalent
05-10-2010, 22:06
Значи за 2 месеца отслабнах с около 9 килограма, НО бюста ми и той 'отслабна' :Д
По принцип всеки ден ям по един шоколад, за да си поддържам фигурата и си върнах сантиметър и половина в бюста, ама има още да се дооправя. Та, кажете някакъв режим ли, не знам, упражнения, глупости, за да си върнат малко тия цици, че останах без цици и тати ми се подиграва :Д:Д:Д :razz:
А и не се харесвам така :/ Не искам да са некви ебаси циците, просто си ги искам старите донякъде о.О
Таа, предложения ? 8-)
И при мен стана нещо такова 8-)
Loshotia
05-11-2010, 06:53
Таа, предложения ? 8-)
Хехе, това е неминуемо
smiirnoff, няма спасение, аз като отслабнах с 10 кг, започнах да си купувам един номер по-малък сутиен, а старите направо ги изхвърлих, защото трябва да ги пълня с чорапи. Големите цици вървят в комплект с голямо дупе, освен ако не си направавиш изкуствени :D
titinkaa
05-11-2010, 08:01
При всяка жена(момиче) е така,отслабне ли първо в циците личи.и н евиждам как може да качиш само в тях :? Поне аз не знам как става.
DarknessAngel
05-11-2010, 09:01
Може само да ги стегнеш с упражнения. Боза не пробвай,лепи се навсякъде. 8-)
smiirnoff
05-11-2010, 09:28
Ама на мен задника ми е голям, тогава що и циците ми не са големи :Д
Като отслабваш първо циците отслабват, а като надебеляваш, първо на тях се изсипва всичко :Д
Та примерно ако пробвам малко здравословно надебеляване с упражнения (за да не надебеля там, където не искам) дали ще стане о.О ?
Имаше един период, в който всяка вечер ядях еклери и шоколад ии циците ми тогава станаха големи :Д
А са се тъпча със сладко (щото по принцип супер много ям сладко, шоколади и т.н) и не искат бе, не искат да стават по - големи о.О
Имаше едни упражнения, дето лягаш, взимаш гирички в ръцете ии правиш упражнения с ръцете от земята нагоре до над главата и повтаряш .. о.О
Ъъъ, не можах да го обясня, ама може някой да се сети :Д. Та, това упражнение става ли ? 8-)
FlowerPower
05-11-2010, 09:42
Започваш да си внушаваш, че ти стават по- големи :D
Също има един леееко изроски начин, брафчедката казва, че помагал- заставаш под топъл душ и започваш да ги стискаш ( не силно ). И най- важното е да си внушаваш 8-)
titinkaa
05-11-2010, 10:03
Аз знам,че когато се къпеш с много топла вода тогава циците увисвали.
:lol: тваа къде иг четете тея глупости бе хора
billytalent
05-11-2010, 10:06
Аз знам,че когато се къпеш с много топла вода тогава циците увисвали.
Няма такова нещо :lol: то и като се масажират редовно уж растат,ама...
titinkaa
05-11-2010, 10:29
Бе ддз,така чух :lol:
chocolatedidi
05-11-2010, 10:41
:lol: :lol: :lol:
tamarichka
05-11-2010, 12:53
хора , днес бях при гастроентеролог .. накрая личната ми даде направление ..
разбрах че съм 39 кг :shock: :( това е толкова ужасно ..
таа тя ми каза , че трябва да ям по шест пъти на ден - на три часа , по малко .. но неразбирам колко е това малкото ? смисъл майка ми каза че малко за нея са две парчета хляб заедно със кастрон супа :lol: товаа е прекалено мн за мен .. та исках да ви попитам , според вас колко е това малкото ? :-o
съжалявам ,че само ви занимавам с мойте проблеми .. :?
Little_Lady93
05-11-2010, 13:14
Ох стегни се забога... Бях на твоето положение че и по зле- 34 кг съм стигала. Шрестани да анализираш колко е това малко. Казваш че ядеш, а в темата за менюто ... :? :shock: Майка ти е права! На 3 4аса по малко е и да изяждаш по две филии (филии бях хляб от пекарна не някви малки и да казваш че си яла, щото залъгваш и себе си). Толкова е хубаво, че можеш да си позволиш ВСИЧКО!2 Филии с кашкавал и шунка примерно са за диета за напълняване добре ако ядеш щрез 3 часа. Това се счита дори за малко ядене. Трябва да имаш 3 големи и 3 малки "междинни" закуски. Яж супа наобяд + друго ядене разбира се. Смесва на всяко хранене белтъчини(риба,месо, млечни , яйца) с въглехидрати (сладки неща, ориз, картофи, хляб, макаронени изделия, спагети, зърнени, бобови храни). Яж сурови ядки, но НЕ като отделно хранене, а ей така междодругото. На месец няма начин да качиш повече от 2-2,5 кг. Не се пази от храната, нали се опитваш да напълнееш все пак. (за справка от 34 сега съм 40, пак са малко, но аз така се харесвам)
MimiKalcheff93
05-11-2010, 14:12
Днеска ми е бобов може ли да не вечерям същото ами някой плод не ми се яде просто :) примерно няколко 2-3 ябълки ?
YouMakeMeSmile
05-11-2010, 14:30
Днеска ми е бобов може ли да не вечерям същото ами някой плод не ми се яде просто :) примерно няколко 2-3 ябълки ?
по принцип не е много удачно, но пише, че ако си много гладна можеш да изядеш 1 ябълка. Представи си, че си много гладна и изхрупай една 8-) нищо няма да ти стане от ябълка!
Steff9423
05-11-2010, 14:40
Аз продължавам със моята диета.
Закуска:Зърнена закуска (пшеница и ориз) и мляко
Обяд:50 гр пилешко месо
Десерт:Бифидус със сушени плодове
Следобедна закуска:Чаша прясно мляко
Вечеря:Ябълка и може би и един Бифидус натурален
Преди лягане:20 коремни преси и 20 от тези http://images.craveonline.com/article_imgs/Image/pilates-exercises-swan-dive.jpg
Ще спазвам режима около седмица и половина за да видя дали има ефект.Надявам се да сваля поне 2-3 кг.
(Може да съм сбъркала имената на храните защото съм забравила как се казваха на български)
YouMakeMeSmile
05-11-2010, 14:42
^ дека са ти зеленчуците, моме?
whitediamond
05-11-2010, 16:35
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=336391 Съвети?
Loshotia
05-11-2010, 16:42
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=336391 Съвети?
Да напълнееш в точно определена зона, без да качваш другаде ми се вижда невъзможно. Много си зависи от гения и от структурата ти. Виж жените в семейството си.
За гърдите нямам идея, но от колело, степъри, кростренажори се правят мускули при редовни тренировки, така че може с това да се захванеш на първо време.
whitediamond
05-11-2010, 16:48
Еми аз съм се метнала на баща ми,макар,че и майка ми преди бременноста си беше доста слаба. В темата си пише,че макар да съм наред с килограмите не си личи,изглеждам по-слаба от връсничките ми ...
Steff9423
05-11-2010, 17:08
^ дека са ти зеленчуците, моме?
Упс..забравихд а спомена че за обяд ядох не само месо но и салата..
Утре ще похапна ориз със зеленчуци за обяд.
titinkaa
05-11-2010, 19:58
Днес съм бобова.
Закуска-ябълка
Обяд-ориз със салата
Вечеря-същото
MimiKalcheff93
05-12-2010, 04:47
Днеска ми е въглехидратен
закуса: ябълка
обяд: някое сладко изкушение предполагам кексче
вечеря: същото само ,че на половина
:)
titinkaa
05-12-2010, 06:00
И аз днес съм въглехидратна.
Закуска-банан
Обяд-макарони със захар
Вечеря-същото
MimiKalcheff93
05-12-2010, 11:40
Ами аз днеска много кофти се получи един съученик имаше рожден ден и 10:30 изядох един бонбон шоколадов на ''Boss'' , знам ,че трябва да се яде след 12:00 на обяд , но .. какв ода направя .. :( После към 13 h някъде изядох още един бонбон , ама вече е след 12:00 и така де..
Като се връщах от училище минах през магазина и си взех 7 ''Cake Bar'' - чета на ''7 days''. Изядох 4 сега имам още едно и за вечерта ще си оставя 2 :) Само да не завали и отивам да поиграя баскетбол :) :) хвана мързела с въженцето незнам защо така ... както и да е де
Явно с Титинка сме на едно и също време от диетата :) Мен незнам кой ден ми е от 02.05 съм я почнала включително.Тоест 10 дена сега съм 56 и 500-600 :) бях 59 някъде :) и важното е ,че се чувствам добре , но бях чела някъде едно момиче беше казало ,че някои не свалят толкова килограми , а повече сантиметри от талия крака дупе такива неща :) Явно при мен е така , макар че и килограми съм смъкнала :)
titinkaa
05-12-2010, 11:44
^М да с теб вървим заедно по дни,само дето аз вече съм във втори цикъл :)
Е няма нищо сега за 2 бонбона,случва се и аз в първи цикъл малко така като теб правех изпълнения да хапвам когато н етрябва,но сега втория цикъл съм по стриктна,защото искам да сваля повечко килограми.
MimiKalcheff93
05-12-2010, 11:47
Дам:)
Аз и аз се старая и съм си казала ,че нямад а се откажа .Но е супер трудно , защото в даскало всичките се тъпчат с разни кроасани , сладки, туткута , вафлички , курабийки, бисквитки , закуски и т.н.
Но аз свикнах смисъл като си знаеш какво целиш , и че искаш адски много да го постигнеш се справяш :) Изядох 2 ябълки днеска за закуска , аз сутрин ябълки ям .Снощи например не ми се ядеше ориз ,защото нали ми беше бобов ден , но не ми се ядеше и изядох 2 ябълки после излязах и поиграх баскетбол . :)
titinkaa
05-12-2010, 11:52
Мхм,и на мен в началото пъврите две четворки ми бяха малко гадни,щото гледах как другите ядат баници,сладко и т.н. ама си викам"Няма да ям,то си е за мен,после ще ми е хубаво акто съм слаба",и така се отказвах,или понякога като имам повечко часове в у-ще и огладнявам и пия минерална вода да се залъгвам,така издържам докато се пребера в нас да ям.Обаче съм забелязала че колкото повече вода пия ,толкова повече отслабвам.И сега се наливам по цял ден с вода,вчера не пих много около 3 чаши за целия ден,което е малко,и днес кантара показа 200гр повече отколкото вчера. :-D Като с еима в предвид,че вчера я спазвах стриктно без никакви нарушения,ама тъпата вода,така и н емога много да й свикна да я пия по много.
MimiKalcheff93
05-12-2010, 12:10
Аз не се налоквам само с вода смисъл , колкото ми се пие толкова си пия.Обаче си права и аз съм забелязала като пия вода и пвече се отсабва.Дано да не си внушаваме само де . :) Ами на мене това незнам . това ми е 3та четоврка :) ( незавършена де и утре и днеска и стават 3 пълни) .Няма да се отказвам, а ти правиш ли някакви упражнения?
от утре минава пак за малко на 90-дневната диета да сваля някои-друг килограм, но наистина минютата ми вече стават много еднообразни и се чудя какво да ям :(
н накой ако му се занимава би ли ми предложил някакво примерно меню за четирите дни ще съм му много благодарна
titinkaa
05-12-2010, 12:14
Аз не се налоквам само с вода смисъл , колкото ми се пие толкова си пия.Обаче си права и аз съм забелязала като пия вода и пвече се отсабва.Дано да не си внушаваме само де . :) Ами на мене това незнам . това ми е 3та четоврка :) ( незавършена де и утре и днеска и стават 3 пълни) .Няма да се отказвам, а ти правиш ли някакви упражнения?
не никакви упражения не правя,сега съм болна и дори на разходка не излизам,иначе като съм здрава обикалям улиците по 2-3 часа без спиране,и пак си има ефект,мисля да се стягам като свърша режима,ще ида на фитнес,и сега лятото ако не съм на работа ще ходя да бягам :)
titinkaa
05-12-2010, 12:22
Поли ето примерно меню.
Белтъчен ден
Закуска-ябълка и задължително чаша вода на гладно,преди да си яла.
Обяд-пилешко месо със салата от краставици и домати.
Вечеря-същото(салатата може да я замениш с марулена или няква друга зеленчукова).
Бобови и варива
Закуска-Ябълка и вода
Обяд-ориз на вурна със зеленчуци и салата или картофи на фурна,може и супа(грах,леща).
Вечеря-същото от обяда
Въглехидратен ден
Закуска-ябълка и водата
Обяд-макарони с захар,или спагети със сос от домати,гъби и т.н.
Вечеря-същото
Плодов ден
Закуска-ябълка
Обяд-банан
Вечеря-портокал
В плодовия ден се яде през 2 часа,така че може междинно да ядеш по още един плод :)
MimiKalcheff93
05-12-2010, 12:35
Пли , не те познавам .извини ме ,че говоря на ти , но не обичам официалностите . :)
Ами моята четворка от дните минават долу горе така :
1 Първия белтъчния ми ден
Закуска: Ябълки , или какъв плод иксш аз ям ябълки .
Обяд: Попринцип и трите пъти ям свински пържолки , все е месо. Правя си две малки и една за вечерта . :) Със някаква салата , каквато ти се иска на тебе.
Вечерта си хапвам едната пържолка , която се явява половината на обяда и салата ,ако не ме домързи да си правя .Ако ме домързи си нарязвам само краставичка примерно и ей така си я хрупам.
2.Бобовия ден
Закуска: Ябълки пак
Обяд: Може да си направиш леща , или пък ориз (със ,без )зеленчуци ,както ти си решиш
Вечеря: Същото само ,че на половинка
3.Въглехидратен ден
Закуска:ябълки
Обяд: втрата ми четворка на тоя ден си бях направила едни диетични палачинки , рецептата май Титинка ми я беше дала.Сега днеска съм на кексчетата на Севън дейс :) Купих си 7 кексчета . 5 ня обяд и 2 вечерта
Вечеря:двете ми кексчета мене ми стигат
4.Четвътия ден : може да си накупиш плодове и си хапваш , ако ти се занимава може да сиги цедиш за сокове
:):):)
Днес ми е плодовият ден:
Закуска- 2 ябълки
Обяд в училище- 1 ябълка
А вечеря не съм яла, не съм гладна..
Аз смятам от утре да започна тази диета не че имам много нужда ама като режим за хранене да я пробвам,та искам да попитам дали може да си смъча ментови бонбони Winterfresh (без захар са) и дали диетата е подходяща за хора подложени на голямо визическо натоварване, тоест да не стане така в някой от дните да се строполя на пода в залата и такива.
Мерси на този,който ми отговори :)
changess
05-12-2010, 19:36
За бонбоните не знам със сигурност, но няма да е кой знае какъв проблем. А проблеми можеш да имаш през плодовия, тогава включи и сушени плодове и 100 грама сурови ядки. О и водния пропусни, или не тренирай тогава.
^ Зависи как се пада водния ден ако е почивен няма проблем,но аз всеки ден съм в залата ,тоест това уча и няма ка да не играя .Мерси иначе :-)
^ Зависи как се пада водния ден ако е почивен няма проблем,но аз всеки ден съм в залата ,тоест това уча и няма ка да не играя .Мерси иначе :-)
балетното София ?
балетното София ?
балетното Русе :)
Пли , не те познавам .извини ме ,че говоря на ти , но не обичам официалностите . :)
Ами моята четворка от дните минават долу горе така :
1 Първия белтъчния ми ден
Закуска: Ябълки , или какъв плод иксш аз ям ябълки .
Обяд: Попринцип и трите пъти ям свински пържолки , все е месо. Правя си две малки и една за вечерта . :) Със някаква салата , каквато ти се иска на тебе.
Вечерта си хапвам едната пържолка , която се явява половината на обяда и салата ,ако не ме домързи да си правя .Ако ме домързи си нарязвам само краставичка примерно и ей така си я хрупам.
2.Бобовия ден
Закуска: Ябълки пак
Обяд: Може да си направиш леща , или пък ориз (със ,без )зеленчуци ,както ти си решиш
Вечеря: Същото само ,че на половинка
3.Въглехидратен ден
Закуска:ябълки
Обяд: втрата ми четворка на тоя ден си бях направила едни диетични палачинки , рецептата май Титинка ми я беше дала.Сега днеска съм на кексчетата на Севън дейс :) Купих си 7 кексчета . 5 ня обяд и 2 вечерта
Вечеря:двете ми кексчета мене ми стигат
4.Четвътия ден : може да си накупиш плодове и си хапваш , ако ти се занимава може да сиги цедиш за сокове
:):):)
Благодаря :-)
tamarichka
05-12-2010, 20:52
а да попитам ,някой страдал ли е от "хиперфагия" ?
защото имам чуството че поглъщам мн повече храна от колкото трябва.. :? :-o
Steff9423
05-12-2010, 21:11
Закуска:Мюсли със прясно мляко
Късна закуска:Две ябълки
Обяд:Пилешки гърди на скара със половин домат
Десерт:Бифидус (без мазнини и подсладители) и половин круша
Следобедна закуска:Още едно "Бифидус"
Вечеря:1 домат и половина
През целия ден изпих около 1 литър сок и много малко вода..Незнам защо но соковете ги пия повече от колкото водата.
Тренировки:Никакви,имах доста работа затова ще направя сега няколко коремни преси и упражнения за крака.
За утре менюто ми е:
Закуска:Мюсли със мляко
Късна закуска:Ябълка
Обяд:Ориз със зеленчуци
Десерт:"Бифидус" и ябълка
Следобедна закуска:"Бифидус"
Вечеря:Салата,предполагам.
Спорт:Ще ида до външния фитнес във парка.Въже и малко тичане.
MimiKalcheff93
05-13-2010, 11:05
Плодов ден ми е :) На ябълки си го карам за сега 2 изядох сутринта като станах направих 50 коремни преси сега ще правя поне 300 и вечерта преди лягане пак
абе 400-б00 трябва , само да е хубаво времето и бягам в даскало да играя баскетбол . но май ще вали... ей ужас :(
changess
05-13-2010, 11:40
Спри да си внушаваш, ако не желаеш да научиш повече за анорексията от личен опит. Храната не е прегрешение, храната ни е нужна за да преживяваме.
Little_Lady93
05-13-2010, 11:43
НЕ страдаш от хиперфагия!!! Сега трябва да ядеш повече от нормалното за да качиш. Разбери го. А и хората, които страдат от хиперфагия... чела съм и съм запозната с всички хранителни разтройства. Те изяждат над 10000 кал. дневно. Ти да не би да изяваш толкова?! Не, нали. Знам, че е трудно и че ти се струва, че се тъпчеш грандиозно, но не е така. Преживяла съм го и ти ще успееш.
До сега моят резултат е:
-6 килограма
-1 сантиметър от бедро
-1 см от ханш
+1 см в бюст
-2 см в талия
^^
Това е за сега, аз очаквам още резултати ^^.
moita hubavica mmm obicham qq