PDA

View Full Version : Диети - Дневник 3

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7

tamarichka
05-13-2010, 18:26
а да попитам ,някой страдал ли е от "хиперфагия" ?
защото имам чуството че поглъщам мн повече храна от колкото трябва.. :? :-o

НЕ страдаш от хиперфагия!!! Сега трябва да ядеш повече от нормалното за да качиш. Разбери го. А и хората, които страдат от хиперфагия... чела съм и съм запозната с всички хранителни разтройства. Те изяждат над 10000 кал. дневно. Ти да не би да изяваш толкова?! Не, нали. Знам, че е трудно и че ти се струва, че се тъпчеш грандиозно, но не е така. Преживяла съм го и ти ще успееш.

просто ми е прекалено трудно да повярвам че мога да изям цял хляб на едно ядене .. за това ми се струва много , даже и когато се хранех нормално не съм могла да изям толкова .. затова толкова се уплаших :(

Ewok
05-13-2010, 18:39
Днес съм точно по график :grin:
Закуска: Изтискан грейпфрут
Късна закуска: круша
Обяд: BBB от портокал
Следобяд: Два моркова
Малко орехи (не знам какво се водят)
Ииии вечеря: 2 кивита
:)

GirLN
05-13-2010, 18:59
Днес съм на белтъци:

Закуска: ябълка
Обяд: 1 пилешка пържола, домашна млечна салата
Вечеря: полувин к. мляко и 1 краставица

За вечеря не ядох полувината от обяда, но мисля, че не е голям проблем. :)

MimiKalcheff93
05-13-2010, 19:12
Момичета днеска завършвам 3тата четворка и съм 55.800 , когато започнах на 02.05 бях 59.800 мисля абе 3 килограма не са малко за 12 дена нали като се има напредвид ,че единия ден бях развалила ,защото се бяхме събирали и алкохол имаше... както и да е

Утре ми е белтъчен ден мисля да ям сирене много ми се е приял о и мисля да го сложа в салата с домати и краставички може си слагам сол разни такива нали ? И вечерта ще си направя половината от количеството .

Между другото от вчера запонах да правя комрени преси вчера 300 за целия ден днес 400 и играх около час баскетбол .... бягаш ,скачаш , хвърляш тая топка ... :) Добре ли е като за натоварване ?

titinkaa
05-13-2010, 19:20
^Ее как 3кг то направо са 4кг :) Браво!
Добре ти е натоварването,и утре е добре менюто,щом друго не ти се яде яж салатката. :)

Steff9423
05-13-2010, 19:30
Преди 4 дена точно се премерих и бях 56кг...Сега се премерих 53 кг!! :grin: В понеделник почнах диетата!Има ефект!

titinkaa
05-14-2010, 05:38
Аз от днес към диетата вкл. ленено семе.
Ето какво преставлява.

http://prikachi.com/files/1577614U.jpg

Само,че го меля с машинка и ям по 1ч.л. на ден,може да го поръсим върху салатата. :)

smiirnoff
05-14-2010, 05:52
А т'ва ленено семе за к'во е всъщност, че ми стана интересно о.О ?
Смисъл какво прави :Д

titinkaa
05-14-2010, 06:38
Подпомага изчистването на организма от холестерола,подпомага сърдечната дейсност,съдържа много Омега 3 масни к-ни,и заздравява имунната с-ма,дава енергия на орг.Като цяло е много полезно,дори братовчедка ми и майка й го прилагаха всеки ден и са доволни.Хубаво е да се смели,за да е като на прах почти,по лесно с еконсумира,а ако се яде така както е на зърна е по-трудно,защото трябва дълго да го дъвчеш,за да се усвои добре от орг.,иначе ако го ядеш ей така без да го смилаш добре с устата,тогава няма да има нинакъв ефект и както си го погълнала така и ще го изкараш от организма.

billytalent
05-14-2010, 06:41
Ето какво преставлява.

Само,че го меля с машинка и ям по 1ч.л. на ден,може да го поръсим върху салатата. :)

И аз ям от време на време,слагам си в млякото,казвали са ми че се отразява добре и на косата и кожата

titinkaa
05-14-2010, 06:54
Ето какво преставлява.

И аз ям от време на време,слагам си в млякото,казвали са ми че се отразява добре и на косата и кожата

Да,помагало за разтежа на косата и за хубава кожа. :)

MimiKalcheff93
05-14-2010, 07:24
Добро утро момичета :)
Станах преди малко и за добро утро 60 коремни преси :-D
След малко може да изям някоя ябълка и днес тъй като не сме на училище , ще имам времето и спокойствието да си приготвя обадя в точен час 13:00 да речем. :) Хей Титинке , я кажи ти оздравя ли най-накрая?

PinkFloydSound
05-14-2010, 07:32
Хора, не знам какво се случва с мен! :shock: Ям от всичко ПО МНОГО (знаете колко много си се тъпча) и съм свалила 2 килограма ей така! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Не знам как става тоя номер, ама не ми и трябва да знам, важното е, че съм супер щастлива и се надявам да продължа да свалям. :-D
А пък може и да е заради това, че ни сложиха на 4-тия етаж в пансиона и да видите всяко междучасие как изкачвам и слизам по стълбите, та по два пъти даже.

billytalent
05-14-2010, 07:35
Хора, не знам какво се случва с мен! :shock: Ям от всичко ПО МНОГО (знаете колко много си се тъпча) и съм свалила 2 килограма ей така! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Не знам как става тоя номер, ама не ми и трябва да знам, важното е, че съм супер щастлива и се надявам да продължа да свалям. :-D
А пък може и да е заради това, че ни сложиха на 4-тия етаж в пансиона и да видите всяко междучасие как изкачвам и слизам по стълбите, та по два пъти даже.

Не е по-темата,но аз да ти кажа...имаш двойничка в моя град 8-) тотално твое копие е,поне по снимките,които съм ти виждала 8-)

PinkFloydSound
05-14-2010, 07:48

Не е по-темата,но аз да ти кажа...имаш двойничка в моя град 8-) тотално твое копие е,поне по снимките,които съм ти виждала 8-)
Олелелелл. 8-) Дай ми снимка на лично, моля теее. :lol:
Кой знае на какво прилича, щом е тотално мое копие...

billytalent
05-14-2010, 07:50
:-D Нямам снимка,случайно я видях,даже в първият момент си помислих,че това си ти :)

Nadunda
05-14-2010, 08:11
искам да попитам , тъй като от днес съм на 90 дневната
иии
мога ли да пия вода над 2 - 3 литра на ден
в смисъл хубаво ли е

MimiKalcheff93
05-14-2010, 08:18
Да , даже много хубаво колкото можеш повече,толкова по -добре. :)

Nadunda
05-14-2010, 08:32
я някой може ли да каже до сега какви резултати е постигнал и за колко време.
искам да се мотивирам още повече
и знам , че при всеки е индивидуално . .

MimiKalcheff93
05-14-2010, 08:50
Ами аз например започнах 90 дневната диета на 02.05.10 :) Днес започвам четвъртата четворка ( четворката са 4те дена , които се повтарят)
Единия ден бях развалила диетата.Но когато започнах диетата бях 58.900 ,вчера мисля ,че се теглих бях 55.800 :)
Като се има напредвид ,че я бях и развалила :)

titinkaa
05-14-2010, 09:05
Добро утро момичета :)
Станах преди малко и за добро утро 60 коремни преси :-D
След малко може да изям някоя ябълка и днес тъй като не сме на училище , ще имам времето и спокойствието да си приготвя обадя в точен час 13:00 да речем. :) Хей Титинке , я кажи ти оздравя ли най-накрая?

Еми да,утре приключвам с антибиотика,сега бях на преглед и съм се оправила,после имам да пия едни витамини за имунната с-ма,че мн лесно се разболявам. :)

titinkaa
05-14-2010, 09:10
Nadunda, Аз я почнах на 07.04.2010г. и до тук съм свалила 6кг,като понякога прегрешавам,макар че ако съм стриктна можеше и повече да съм свалила за първия цикъл,но и н атова съм доволна.Пий повече вода,колкото повече пиеш толкова по-бързо сваляш. :) Успех! :-)

Nadunda
05-14-2010, 09:11
а с какъв спорт да го комбинирам
играя народни танци
мисля да скачам на въже , обръч да въртя
фитнес от време на време , защото нямам време ;D

titinkaa
05-14-2010, 09:16
Еми ходи си на танците,те мн помагат,а и щом е народно още по-добре.на фитнес е хубаво да се ходи,щото хем отслабваш хем същевременно се стягаш и после няма да си отпусната като спреш диетата.

Goddess
05-14-2010, 09:18
За водата само мисля, че имаше условие да се пие половин час след хранене.

titinkaa
05-14-2010, 09:23
^Да,а сутрин е една чаша вода преди ядене на гладно,и след това вече след 30мин след закуска.

MimiKalcheff93
05-14-2010, 09:23
Аз по едно време скачах на въже после го оставих нямам време за него.Незнам .Сега правя коремн преси и играя баскетбол.Така и така там сискачам бягам и мятам тая топка , тей че , е едно и също дали ще скачам на въже . :) Пък е и забавно като си с приятели минава времето и не се изморяваш такъв супер много .

Nadunda
05-14-2010, 09:33
а
имам още да питам
примерно нали днеска ми е белтъчен .. и
само в определен час ли имам право да ям и после до вечерята да не приемам храна
или тази определената храна когато си поискам ама от 12 до 20

благодаря , че ми отговаряте .. все пак :)

titinkaa
05-14-2010, 09:39
Разпредели си времето,ако си закусила в 10 ,то тогава обяда трябва да ти е в 14:00,а вечерята в 18:00,важното е да има разлика между часовете.Мисля,че си прочела кой ден през колко часа се яде!

Nadunda
05-14-2010, 09:43
мда...
прочетох

мерсиии :grin:

titinkaa
05-14-2010, 10:05
^За нищо,нали з атва сме тука да си помагаме. :)

MimiKalcheff93
05-14-2010, 14:10
Момичета имам въпрос , ей сега като се рових из хладилника и гледам замръзнали зеленчуци такъв микс :) майка е купила нещо и въпроса ми е може ли да го ям в някой от дните ( то се води зеленчукова супа ) има : Карфиол , домате , целина, грах , моркови, зелен фасул ?

YouMakeMeSmile
05-14-2010, 16:16
Момичета имам въпрос , ей сега като се рових из хладилника и гледам замръзнали зеленчуци такъв микс :) майка е купила нещо и въпроса ми е може ли да го ям в някой от дните ( то се води зеленчукова супа ) има : Карфиол , домате , целина, грах , моркови, зелен фасул ?

можеш да си ги направиш с ориз, демек ризото да стане 8-) и да си ги хапваш в бобовия ден. :) нали тогава беше ориза? :-o

titinkaa
05-14-2010, 16:46
Може и с месо да ги си направиш или с ориз.

YouMakeMeSmile
05-14-2010, 16:50
мхм^

GirLN
05-14-2010, 16:55
titinkaa аз лененото семе го ям след всяко ядене. На малки хапки, за да мога да го сдъвча и след това пия много вода. То и на опаковката пише, че е добре да се консумира с много течности.

Иначе днес ми е бобовият ден:
Закуска: ябълка и полувина
Обяд: нищо
Вечеря: 1 купичка леща

YouMakeMeSmile
05-14-2010, 16:57
полувина?!?!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

GirLN
05-14-2010, 17:01
Съжалявам :D

zoreto
05-14-2010, 17:15
Аз да попитам за 3тия ден- въглехидратен заобяд 2 сандвича от хляб Вита без брашно с 6 вида зърна и в самия сандвич да има листо марука домати и краставичка? и за вечеря 1 сандвич същия (прочетох ,че се яде сладко ,но аз не ям попринцип ) Мерси :)

YouMakeMeSmile
05-14-2010, 17:46
Аз да попитам за 3тия ден- въглехидратен заобяд 2 сандвича от хляб Вита без брашно с 6 вида зърна и в самия сандвич да има листо марука домати и краставичка? и за вечеря 1 сандвич същия (прочетох ,че се яде сладко ,но аз не ям попринцип ) Мерси :)

става естествено. Може да си хапнеш малко черен шоколад. :)

Ewok
05-14-2010, 17:59
от 5 дена съм на 90 дневната, прегреших два пъти със сладолед и съм свалила 2 кг :grin: :grin: :grin:

zoreto
05-14-2010, 18:15

То може ,но аз не обичам :) Мерси много :-)

MimiKalcheff93
05-15-2010, 15:44
Днес ми е бобов ден . Направих си ориз със зеленчуци. :)
Закуска : ябълка
Обяд: ориза със зеленчуци
Вечеря:Същото , н половината

zoreto
05-15-2010, 16:00
Днес ми е въглехидратен
закуска 2 банана
обяд: 2 сандвича от хляб Вита без брашно с 6 вида зърна и в самия сандвич да има листо марука домати и краставичка
междинно 1 портокал
вечеря един сандвич същи като предните
и за целия ден доста вода

billytalent
05-15-2010, 16:11

Ако знаеш как ти завиждам,че не обичаш сладко,иначе съм свалила 2 кг., не съм на определена диета 8-)

MimiKalcheff93
05-15-2010, 16:31
Абе да питам утр ми е въглехидратен наточила съм се на разни сладки изкушения , бонбонки бисквитки такива неща :) Какво ще кажете?

http://bestuff.com/images/images_of_stuff/210x600/milkinis-schoko-drops-68403.jpg

Един Ел зет :)
http://www.dexterdiet.net/up/thumb/12660532573134.jpg
и разни дребни сладки :)

YouMakeMeSmile
05-15-2010, 16:36
Абе да питам утр ми е въглехидратен наточила съм се на разни сладки изкушения , бонбонки бисквитки такива неща :) Какво ще кажете?

колко кг си свалила до тука и имаш ли задържане в момента?

MimiKalcheff93
05-15-2010, 16:44
Абе вчера ссе теглих и ми пише 56.600 а оня ден 55.800 върви че разбери ... може защото пих досата вода него ден

и мисля че май имам задържане незнам но не съм смъкнала така много незнам почвам иаз да се притеснявам

YouMakeMeSmile
05-15-2010, 16:57
щом не си много свалила не бързай със сладкото. хапни 1 черен шоколад по- добре. натуралния лз е идеален.

zlatnata_ribkaaa
05-15-2010, 17:08
Здравейте на всички , аз също се включвам започвам диета от понеделник :D както повелява традицията и е със зелен чай http://www.dieti.hapcheto.com/node/348 ето тази си избрах дано да даде резултати след 2-3 седмици ще я комбинирам с досегашните упражнения , всяка сутрин : 60 коремни преси , 60 къси и 60 странични , 10 лицеви , 100 навеждания , 10 мин. скачане на въже , 10 мни. въртене на обръч , 3 серии по 20 упражнения за краката , Pump it up яколко пъти седмично , а да и лунна ден всяка седмица . :) :) :) Относно диетата със зеления чай някои пробвали ли я е ? :-o

Glamour92
05-15-2010, 17:17
и аз от утре ще съм на режимче,само че ще заложа на моя измислица,която при мен си действа отлично :)
за закуска-нещо въглехидратно+плод/зеленчук
обяд-протеин+салата
вечеря-плод/салата-до 17-18 часа
и 3 литра вода,които си изпивам и без да съм на диета
и разбира се,спорт ;)

zoreto
05-15-2010, 18:42

Ако знаеш как ти завиждам,че не обичаш сладко,иначе съм свалила 2 кг., не съм на определена диета 8-)

Преди ядях много ,но прочетох потресаващи за мен неща в една книга и от тогава край на сладкото най-много да изям 2-3 желирани бонбона

titinkaa
05-15-2010, 19:21
Аз вече се ядосвам,всичко спазвам мн мн рядко да прегреша с нещо дребно и не свалям.В първите 5-6 дена от диетата свалих рязко 5кг и от тогава съм в задържане,и се ядосвам,а днес вече ми е 8-и ден от втория цикъл,а аз не мърдам.Мисля да изкарам още дестина ден така и ако не почна да свалям ще я спра.Вие как мислите? :(

StreetFame
05-15-2010, 19:25
Аз вече се ядосвам,всичко спазвам мн мн рядко да прегреша с нещо дребно и не свалям.В първите 5-6 дена от диетата свалих рязко 5кг и от тогава съм в задържане,и се ядосвам,а днес вече ми е 8-и ден от втория цикъл,а аз не мърдам.Мисля да изкарам още дестина ден така и ако не почна да свалям ще я спра.Вие как мислите? :(
Ако мръднеш от вас, ще мръднеш и на кг. Нали се сещаш, че с 2-3 часа разходки няма да стане нищо?

MimiKalcheff93
05-15-2010, 19:27
Недей дасе отказваш така лесно.Недей, ти беше и болна организма ти и от това е изтощен.Продължи си диетата и това е ще почнеш да сваляш няма страшно.Абе да ви питам наточила съм се утре на едни дребни сладки от кога ми текат лигите за тях , ще взема да си хапна поне по една ,че да не ми стане нещо , но утре де :) Нали ми е въглехидратен :)

FlowerPower
05-15-2010, 19:28
Предполагам знаеш, че това, което си свалила в началото рязко е главно вода. Възможно е да продължаваш да слабееш, но да не се забелязва на кг. Обаче трябва да имаш търпение, поне 1 седмица още! И аз бях така доскоро, но сега отново свалям. (за 2 седмици- 2кг)

MimiKalcheff93
05-15-2010, 19:31
А аз какво да кажа момичета.Преди два дена се теглих бях 55.800 днеска и вчера се теглих 56.600 направо незнам.Но не се отказвам правя коремни преси и скачам на въже ( вече по-рядко де ) .Когато имам време и ехубаво времето ходя в училище играя баскетбол ,колкото и да е бягам , скачам.Нонезнам започвам да се притеснявам да не би да задържам нещо и защо се получава така :( ?
Иначе коремните преди 3-4 дена започнах с 300 .Когато стана правя 50 :) Ходя си на училище връщам се правя 300 и вечер преди лягане още 50.Всеки ден увеличавам с 100 коремни още. :) Днеска 500 направих :) Бях чела някъде , че може да слабеем , но да не се вижда на килограми .Ох незнам и аз вече кажете какво мислите вие ?

zoreto
05-15-2010, 19:34
А аз какво да кажа момичета.Преди два дена се теглих бях 55.800 днеска и вчера се теглих 56.600 направо незнам.Но не се отказвам правя коремни преси и скачам на въже ( вече по-рядко де ) .Когато имам време и ехубаво времето ходя в училище играя баскетбол ,колкото и да е бягам , скачам.Нонезнам започвам да се притеснявам да не би да задържам нещо и защо се получава така :( ?
Иначе коремните преди 3-4 дена започнах с 300 .Когато стана правя 50 :) Ходя си на училище връщам се правя 300 и вечер преди лягане още 50.Всеки ден увеличавам с 100 коремни още. :) Днеска 500 направих :) Бях чела някъде , че може да слабеем , но да не се вижда на килограми .Ох незнам и аз вече кажете какво мислите вие ?

Аз да те попирам къде скачаш на въже,защото мен ми е странно да слеза пред блока и да скачам на въже :?

POLLINA
05-15-2010, 19:34
у вас ?

zoreto
05-15-2010, 19:37
^ Струва ми се ,че е тесничко,но мога да пробвам внимавайки с полилеите

MimiKalcheff93
05-15-2010, 19:41
Ами аз живея в къща , ама и вътре си скачам. :) в блок е друго ... кофти незнам ,ама хич да не те притеснява .Връзваш си косата да ти е удобно и си акачаш изобщо не се притесняввай , ако те гледат.Два дена ще си интересна и туй то , нали знаеш всяко чудо за три дена :)
Скачай хубаво е и аз трябва да подновя правех доста после спрях да знаеш първо загрявай пръсците.Качвай се на някой по-висок бордюр и слизай първо с единия после с другия крак.И си скачай колкото и както можеш.Важно е да се потиш.така хабиш калориите :) и Се стягаш навсякъде по тялото . ;)

zoreto
05-15-2010, 19:43
^ Мерси много

titinkaa
05-15-2010, 19:53
Ще се пробвам още 2-3 седмици,пък и тея дни утре други ден трябва да м идойде и пак ще задържам вода.

HexGirl
05-15-2010, 20:00
Абе нещо тези дни се чувствам напълняла и разплута....
Мисля да почна пак някакъв режим ...
не знам какъв обаче
Дали да не изкарам 1 седмица на плодове само за да ми е мирно на душата :-o

PinkFloydSound
05-15-2010, 20:05
^ Спри да ядеш, че да ти е мирно на душата.
(Вярно обаче ще ти е доста мирно.)
АЗ продължавам да си се тъпча като свиня, дано продължа и да отслабвам. :Д

billytalent
05-15-2010, 20:06
Абе нещо тези дни се чувствам напълняла и разплута....
Мисля да почна пак някакъв режим ...
не знам какъв обаче
Дали да не изкарам 1 седмица на плодове само за да ми е мирно на душата :-o

Внушаваш си,аз съм така постоянно,а и ти се се храниш супер малко така като ти гледам менютата

HexGirl
05-15-2010, 20:07
иска ти се :)

PinkFloydSound
05-15-2010, 20:08
Кое от двете? 8-)

HexGirl
05-15-2010, 20:13
Кое от двете? 8-)
първото :) ако мен ме няма към кого ще отправяш злободневни коментари
без мен ще ти е скучно признай !

абе нз дали се храня малко ама ме е яд че всеки ден ям сладко ето днес си казах няма и пак изядох 1 вафла :(
предпочитам да изям чиния манджа пред вафла защото като почна да ям не мога да спра

PinkFloydSound
05-15-2010, 20:16
Кое от двете? 8-)
първото :) ако мен ме няма към кого ще отправяш злободневни коментари
без мен ще ти е скучно признай !

абе нз дали се храня малко ама ме е яд че всеки ден ям сладко ето днес си казах няма и пак изядох 1 вафла :(
предпочитам да изям чиния манджа пред вафла защото като почна да ям не мога да спра
Глупости, не желая ничие зло. Вярно е, че съм си злобничка, ама това е просто прикритие за нежната ми душевност. :lol:
А спокойно, не си ми толкова важна. И да те няма, все ще има по кого да злобея. 8-) Винаги има. :)

Steff9423
05-15-2010, 21:50
5-ти ден на диета..5 дена без хляб или сладко :shock: ...
Все пак има резултати. :grin: ..ама днеска освен народните танци 2 часа друго не правих..Изядох много малък сандвич с пилешка пържола.. :-o

divided
05-16-2010, 04:25
Ето ви една диета

1 ден : само зеленчуци (варени или сурови)

2 ден : всякъкви плодове
3-6 ден : само пресни червени плодове

Така свалих 4 килограма 8)

smiirnoff
05-16-2010, 07:01
Ето ви една диета

1 ден : само зеленчуци (варени или сурови)

2 ден : всякъкви плодове
3-6 ден : само пресни червени плодове

Така свалих 4 килограма 8)

Баси тъпата диета о.О

Loshotia
05-16-2010, 07:30
Първо "злободневен" означава нещо съвсем, съвсем различно. А разплутото чувство може да го имаш ако ти предстои скоро да ти идва.

Второ, от скачане на въже се правят единствено и само прасци.

Трето, диетата наистина е тъпа. 8-)

Да се похваля- свалих 8кг с 90дневната досега и започвам фитнес, за да ми се стегне тялото. Остават ми 2 кг до желаното тегло

HexGirl
05-16-2010, 08:09
злободневни коментари--много " важни " коментари
точно това което исках да кажа си значи

MimiKalcheff93
05-16-2010, 08:10
Браво на Лошотия и успех с 2та килограма още . От кога спазваш 90 дневната ? Иправила ли си по нейно време някакви упражнения нещо ?

HexGirl
05-16-2010, 08:14
а аз найстина съм напълняла...
може би защото се застоях в нас покрай всичкото учене нз
сега като мине гадорията пак тръгвам на фитнес

Преди малко се преобличам и баба влиза в стаята и вика обаче ти си напълняла ....

Infinity
05-16-2010, 08:17
^ Защо си мислиш , че това не е хубаво ? 8-)
Просто беше ужасно слаба !!! :o
/ може би още си .. :-o /

POLLINA
05-16-2010, 08:27
и аз съм на диета , тъй като минали япът я провалих 8-)
аз и сега много не бива да съм на диета , ама.. 8-)

Infinity
05-16-2010, 08:43
^ Колко кг. си ?

titinkaa
05-16-2010, 09:10
Реших да си я спазвам диетата до края,пък квото сваля сваля,ако не достигна желаните кг,след това ще си дам малко почивка и юли месец ще почна диетата на Скарсдейл.Едно момиче тука във форума беше споменала,че майка й я правила два пъти и двата пъти свалила по 8кг.Ще ходя и на фитнес и ще тичам,но тея дни гледам да не правя такива неща,щото бях болна до вчера,не искам пак да съм болна след някой друг ден.

POLLINA
05-16-2010, 09:23
^ Колко кг. си ?
46-47 кг съм
сега може да съм качила 1 някъде
ама не заради това
просто не трябва да спазвам диети :)

tonie__
05-16-2010, 09:24
успокойте ме 8-) - от 2-3 години като се премеря все съм между 53 и 55 килограма а визуално определено никох не ми дава толкова,както и аз самата.кантара ли е развален или костите ми всяка година тежат все повече и повече.

и да се похваля 8) :
море 2009 - http://prikachi.com/images.php?users/toniekochos/47b.jpg
януари 2010 - http://prikachi.com/images.php?users/toniekochos/48o.jpg

горда съъм :-D

titinkaa
05-16-2010, 09:32
^Тони има разлика,определено.Добре си си така. :)

tonie__
05-16-2010, 09:52
ооо още много има докато стига желаната визия.до морето има още известно време,трябва да се стегна

HexGirl
05-16-2010, 09:56
успокойте ме 8-) - от 2-3 години като се премеря все съм между 53 и 55 килограма а визуално определено никох не ми дава толкова,както и аз самата.кантара ли е развален или костите ми всяка година тежат все повече и повече.

и да се похваля 8) :

искам като твоите крака ...

tonie__
05-16-2010, 09:58
кое по-точно,дебелите ми бедра ли? :? щях да съм толкова доволна ако имах тънки бедра,ама тва е като имам майка с оформени бедра...
иначе на онея снимки дето имам шкембенце 8-) сега съм си вдлъбната :smt007

HexGirl
05-16-2010, 09:59
:shock:
как ще са дебели
супер слаби са и даже луфт имаш

tonie__
05-16-2010, 10:02
аз че имам луфт-имам,обаче все пак не мога да имам подобно тяло http://prikachi.com/files/1584369A.jpg защото просто структурата ми е такава и ай-вече имам много дебели кокали :? супер тъпото е де,ама кво да се прави-живот 8-)

silviq8888
05-16-2010, 10:02
tonie__ колко си висока и колко кг в момента ?

tonie__
05-16-2010, 10:04
амии висока съм 168см примерно..плюс минус 1см.иначе както казах по-горе,от 1-2 години съм 55 :shock: което за мен е сууупер нареално.определят мен на 45 да кажем

TeenSpirit
05-16-2010, 10:06
Някой може ли да ми отговори , дали в плодовия ден на 90 дневната диета плодовете се консумират само за закуска, обяд и вечеря или през целия ден.

titinkaa
05-16-2010, 10:17
Някой може ли да ми отговори , дали в плодовия ден на 90 дневната диета плодовете се консумират само за закуска, обяд и вечеря или през целия ден.

Цял ден плодове,през 2 часа,може и салата от краставици и домати,,но неовкусени.

TeenSpirit
05-16-2010, 10:44
Благодаря (:

mim4ety_sara
05-16-2010, 10:51
аз че имам луфт-имам,обаче все пак не мога да имам подобно тяло http://prikachi.com/files/1584369A.jpg защото просто структурата ми е такава и ай-вече имам много дебели кокали :? супер тъпото е де,ама кво да се прави-живот 8-)
И аз искам като твоите крака,понеже моите са супер тънки и слаби - мразя гии 8-) . Много по тънки са ми от тази на снимката,иначе съм 42-3 кила,искам да стана поне 50 :-o ...

tonie__
05-16-2010, 10:51
айде да се разменим :D

mim4ety_sara
05-16-2010, 10:59
Съгласнаа!! По-добре по дебела,да мога да сваля и стегна това,което искам,от колкото слаба и да не мога да качвам килограми. :? бтв ти на колко си ?
Ии не мисля,че искаш такива крака,не е най-приятно да ти викат клечка и т.н 8-)
http://prikachi.com/files/1584756P.jpg

tonie__
05-16-2010, 11:01
оо аз обичам да ми викат клечка :D иначе съм на 16

silviq8888
05-16-2010, 11:34
Хора ще полудея вече :-x от няколко дни ям като невидяла постоянно нещо меля !цикълът ми закъснява с около 5 дни и съм качила 2 кг дали са реални кг или задържам вода не мога да разбера :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Уж гледам да са позволените храни но и сладкото много ям ! :( :( :( Моля помагайте накой изпадал ли е в моето положение направо ми се реве! :( :( :(

Infinity
05-16-2010, 11:40
оо аз обичам да ми викат клечка :D иначе съм на 16
Тони внимавай , имам чувството , че си тръгнала по пътя , от който аз се връщам. Определението " клечка " те кефи до един момент , когато си нормално слаба и си се харесваш, но когато вече " клечката " стане опасна е страшно !! Промени си малко мисленето наистина , защото не е лесно да се контролираш, когато стигнеш наистина далече !! :)

changess
05-16-2010, 12:18
Хора ще полудея вече :-x от няколко дни ям като невидяла постоянно нещо меля !цикълът ми закъснява с около 5 дни и съм качила 2 кг дали са реални кг или задържам вода не мога да разбера :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Уж гледам да са позволените храни но и сладкото много ям ! :( :( :( Моля помагайте накой изпадал ли е в моето положение направо ми се реве! :( :( :(
Споко, дишай. Първо- невъзможно е да качиш 2 "реални" килограма за 5 дена, като ти мине ящният период ще ги смъкнеш. Иии второ- прекалено много се впрягаш. Всички имаме такива периоди, след няколко дни ще мине.

MimiKalcheff93
05-16-2010, 12:44
Днес ми е въглехидратен но хапнах вече първо в 12 после в 3 :)
Но ми се ядат солети... :( може ли ?

titinkaa
05-16-2010, 12:49
Днес ми е въглехидратен но хапнах вече първо в 12 после в 3 :)
Но ми се ядат солети... :( може ли ?

Мисля че може,но не съм сигурна,но все пак аз един път си бях позволила и си хапнах.

MimiKalcheff93
05-16-2010, 12:53
Добре Титинке,ще те послушам. :)
Утре ми е плодов :) Ох незнам изнервям се , защото май съм в задържане тази сутрин се претеглих и бях 56.200 вчера 56.600 знам ,че е само вода което махам и пак като пия и пак същото .НЕзнам направо ще откача чесно ви казвам и сега вали дори не мога да отида да играя баскет ,че да не го мисля и да ми минава времето... ужасно е :(

titinkaa
05-16-2010, 13:03
Ох ти от това малко задържане се притесняваш,а аз кво да кажа,като от 30 дена съм така :o

MimiKalcheff93
05-16-2010, 13:13
от няколко дена насам е направо се побърквам :@ :-x :-x :-x :booooomb: :shock: :(

Steff9423
05-16-2010, 13:33
Аз пък съм 1,58 и съм 53..харесвам си фигурата но 1-2 кила по-малко няма да ми навредят..

silviq8888
05-16-2010, 13:43
Аз пък съм 1,58 и съм 53..харесвам си фигурата но 1-2 кила по-малко няма да ми навредят..

Aко нямаш нищо против пусни снимчици в цял ръст да те видиме :-) :P :P

Steff9423
05-16-2010, 14:03
http://storage2.album.bg/56e/me3_93725_22922083.jpg
http://storage2.album.bg/90e/dlaa_2d412_22736983.jpg

billytalent
05-16-2010, 14:12

и да се похваля 8) :

искам като твоите крака ...

Разликата е голяма,Браво
аз като сравнявам мои снимки,уж съм свалила,а външно никаква разлика не забелязвам :-D

sw3etyrrr
05-16-2010, 14:32
mim4ety_sara много си добре, недей да искаш да се променяш :)

StreetFame
05-16-2010, 17:11
Пф, днес почнах 90 дневната, щото искам да сваля още малко, ама прегреших с 1 купа млечница. :( И цял ден в нас заради тъпия дъжд. :-x :-x :-x :x :x :-x Бе, ебала съм го. Няма да почвам наново. 8-)

GirLN
05-16-2010, 17:14
^Какво съдържа тая млечница?

StreetFame
05-16-2010, 17:24
^Какво съдържа тая млечница?
Яйца, мляко и малко захар. :D
Смисъл яйцата и млякото са си за деня, ама захарта не....
Пък и я ядох в 8 без нещо. :Д

titinkaa
05-16-2010, 17:29
^Е не е кой знае кво нарушаване,то си е за деня само дето има захар,ама то не е 1кг захар,така че споко,едно малко прегрешаване не е чак голяма фаталност,продължавай си я спокойно. :)

StreetFame
05-16-2010, 17:48
^Е не е кой знае кво нарушаване,то си е за деня само дето има захар,ама то не е 1кг захар,така че споко,едно малко прегрешаване не е чак голяма фаталност,продължавай си я спокойно. :)
Е, да, ама все пак...
Пък и цял ден бях в нас... по-гадно нещо от т'ва няма. :( 8-)
Ти до кой ден си?

GirLN
05-16-2010, 17:56
StreetFame Продължавай диетата. Мисля, че не е много голям проблем.

Днес съм на плодове:
Закуска: проспах я
Обяд: 10-тина ягоди
Вечеря: 1 ябълка

titinkaa
05-16-2010, 17:57
Днес ми е 9-ти ден от втори цикъл-въглехидратен. :)

StreetFame
05-16-2010, 18:00
Колко кг си вече?

MimiKalcheff93
05-16-2010, 18:13
Момичета т и аз днес и вчера си проспах закуската. :) Предполагам не е проблем :) Тъкмо не съм поела още храна и калории. Днеска съм на 600 коремни преси утре 700 и ми е плодов.Дано да е хубаво времето ,че да мога да изляза да поиграя баскет. :)

titinkaa
05-16-2010, 18:19
Колко кг си вече?

Не ми се казват,че съм си бая :D Иначе само 4.5кг съм свалила за сега.

Infinity
05-16-2010, 18:20
^ Лелеее , ама супер откритие си направила , бее ??!! :lol:
За да не поемама храна и калории просто ще спим !! :lol:
Сори , че ви се бъркам в темата , но просто ми стана смешно

MimiKalcheff93
05-16-2010, 18:33
:D :-D
Не съм проспала нарочно ;)
И в тия часове след 20:00до 4:00 е храносмилателен цикъл
и после от 4:00 до 12.00 цикъл на чистене на организма
И какво да не съм умряла а ? Като не съм яла моя работа , не съм казала да спим ,че да не ям :) Ама какво ли се опитвмад а ти обеснявам на такава като тебе.... ха както и да е
Титинке кажи не се притеснявай от това колко тежиш никой нищо няма да ти каже.Кой е перфектен ? ;) :)

titinkaa
05-16-2010, 18:40
Еми 75 съм сега,ама аз съм си висока 1,78 бях преди началот на учебната година сега ми се струва че съм пораснала още,нищо чудно да съм вече 1,80.Искам да стана 65-67кг тука някъде.Като съм висока и не ми личат мн килограмите,ама на мен ми пречат малко,затова гледам да се оттърва от тях.

MimiKalcheff93
05-16-2010, 18:49
Ще ги смъкнеш имай търпение и постоянство това се иска. :) Аз съм 1.60 някъде и съм 56.200 днес като се теглих.
Трябва ти да се чувстваш добре :)

Infinity
05-16-2010, 19:00
MimiKalcheff93 на такава , като менее ??
Моля ??!! :-o

changess
05-16-2010, 19:10
Момичета т и аз днес и вчера си проспах закуската. :) Предполагам не е проблем :) Тъкмо не съм поела още храна и калории. Днеска съм на 600 коремни преси утре 700 и ми е плодов.Дано да е хубаво времето ,че да мога да изляза да поиграя баскет. :)

Защо наблягаш толкова на коремните преси? 700? о.О

Аз имам въпрос относно л карнитина. Някой случайно да го е ползвал? Ходя на фитнес редовно от 2 седмици, резултатът е страхотен и сега се колебая дали да не добавя л карнитин, тъй като изчетох доста все положителни мнения. Ама си се колебая де :-D

Ambrosia
05-16-2010, 19:31
Аз мисля да почвам тази 90 дневна диета от утре 8-)

MimiKalcheff93
05-16-2010, 19:32
Infinity , много ти се моля не ме занимавай повече по никакъв начин .Не ми чети постовете и аз няма да чета твоите . ТОЧКА!

А за другото момчие дето попита защо наблягам на комрените преси ,защото искам да махна коремчето имам малко за това :)

Glamour92
05-16-2010, 19:52
Infinity , много ти се моля не ме занимавай повече по никакъв начин .Не ми чети постовете и аз няма да чета твоите . ТОЧКА!

А за другото момчие дето попита защо наблягам на комрените преси ,защото искам да махна коремчето имам малко за това :)
мм,едва ли ще стане само с коремни преси...в гугъл можеш да намериш мн информация защо не е препоръчително :?
иначе аз май от утре ще съм на режим,днес нещо не ми се занимаваше
сега съм към 46,искам да сваля 3-4 килограма някъде...би трябвало да успея за 2 седмици примерно

MimiKalcheff93
05-16-2010, 19:59
Попринцип играя баскетбол от около седмица да речем две :)
Но днес не стана валеше не беше хубаво времето , но когато мога ходя и играя . :) Все пак бягане скачане хубаво е да имаш движение.

StreetFame
05-16-2010, 20:02
Попринцип играя баскетбол от около седмица да речем две :)
Но днес не стана валеше не беше хубаво времето , но когато мога ходя и играя . :) Все пак бягане скачане хубаво е да имаш движение.
Баскетбола е перфектно решение. Сваля се супер много + това е много зарибяващ.
И аз сега не мога да ходя заради т'ва време.... :( :(

MimiKalcheff93
05-16-2010, 20:11
А и като си с приятели времето лети и не се изморяваш да се усещаш вече капнал супер е. Ние играем стрийтбол получава се супер забавно половината правим грешки двойни дрибъли и тем пободни , но е весело и незнам супер се получава. :) А в същото време и полезно.

titinkaa
05-17-2010, 08:00
Мен днес кантара ме показа +2кг ама тва е щото тая сутрин ми дойде и задържам вода.

kasssidy
05-17-2010, 10:20
Хайде и аз да се включа в тази тема :D

От няколко години прогресивно си качвам по 1-2 кила и резултата е , че тази година съм 65 :D ( 170съм) Искам да стана около 57 доооо началото на юли , че не искам да треса сланини по плажа. Виждам , че има добри отзиви от тази 90 дневната , тай че я почвам :)

Иначе ходя на модерен балет два пъти в седмицата ииии скачам на въже всеки ден по 10-15 мин :-)

П.С Ще я започна от утре , защото днес вече ядох други работи , които не са белтъчни.

MimiKalcheff93
05-17-2010, 11:55
Касиди , ще сме еднакви дни аз , ти и Титинка.само ,че различно време.Супер ще може да си помагаме кой какво ще яде.Аз днес ми е плодов и ми свършва 4та 4ка :) Утре започвам 5та 4ка.Мисля ,че ще хапна някое друго кебабче в нас има гледам тарелка и да не си играя това ще ям преполагам. Абе Титинке и другите момичета питам де , днеска ядох една ябълка в 10 часа после в 12 ядох череши малко и после в 14 часа изядох две ябълки.После имам ли право на още някой плод след два часа ,или ?
И ще един въпрос тъй като започнах диетата на 02.05 29-ят (вдония ден) ми се пада на 30 , на 31 какъв трябва да е Белтъчен започвам пак нали ?
И още нещо на 5 и 6 юни сме на екскурзия пада се Въглехидратен и Плодов ден , мога ли , ако тях ги наруша.Защото сме си организирали вечери ала бала, и после д аси продължа диетата на 7 С белтъчен както трябва да си е попринцип само дето ще съм я нарушила двата дни ?

changess
05-17-2010, 12:00

От няколко години прогресивно си качвам по 1-2 кила и резултата е , че тази година съм 65 :D ( 170съм) Искам да стана около 57 доооо началото на юли , че не искам да треса сланини по плажа. Виждам , че има добри отзиви от тази 90 дневната , тай че я почвам :)

Иначе ходя на модерен балет два пъти в седмицата ииии скачам на въже всеки ден по 10-15 мин :-)

П.С Ще я започна от утре , защото днес вече ядох други работи , които не са белтъчни.

Сериозна ли си? 8-) Щото мисля и аз да я почвам ( за кой ли път), да ме мотивирате тука. 8-)

titinkaa
05-17-2010, 12:15
Касиди , ще сме еднакви дни аз , ти и Титинка.само ,че различно време.Супер ще може да си помагаме кой какво ще яде.Аз днес ми е плодов и ми свършва 4та 4ка :) Утре започвам 5та 4ка.Мисля ,че ще хапна някое друго кебабче в нас има гледам тарелка и да не си играя това ще ям преполагам. Абе Титинке и другите момичета питам де , днеска ядох една ябълка в 10 часа после в 12 ядох череши малко и после в 14 часа изядох две ябълки.После имам ли право на още някой плод след два часа ,или ?
И ще един въпрос тъй като започнах диетата на 02.05 29-ят (вдония ден) ми се пада на 30 , на 31 какъв трябва да е Белтъчен започвам пак нали ?
И още нещо на 5 и 6 юни сме на екскурзия пада се Въглехидратен и Плодов ден , мога ли , ако тях ги наруша.Защото сме си организирали вечери ала бала, и после д аси продължа диетата на 7 С белтъчен както трябва да си е попринцип само дето ще съм я нарушила двата дни ?

М да можеш да ядеш още 2 пъти плодове.Да след водния се започва пак с белтъчен.Еми лошото че са два дни нарушение,но щом вече си приела да идеш няма нищо,че ще я нарушиш,после я спазвай стриктно за да се реваншираш за тея два дни и си готова. :)

kasssidy
05-17-2010, 12:31

Сериозна ли си? 8-) Щото мисля и аз да я почвам ( за кой ли път), да ме мотивирате тука. 8-)

Абе по принцип имам силна воля , ама като стане дума за храна :D Аз на инат ще заложа :razz:

Иначе MimiKalcheff93 , супер ще е че ще сме по едно време :-) Аз имам лекооооо проблем с майка ми , която не ще и да чуе за диети ( щото цял живот си е била слаба , каквото и да яде ) и менютата ( тъй като не съм кой знае каква готвачка ) ама ще се оправя някак си :D

Аз имам въпросче ... мед мога ли да ям и кога? Във въглехидратния ден ?
И прочетох ще през Въгл и плодовият може да се ядат до 100 грама сурови ядки. Това е ако е вярно , ще е супер, те ме наяждат супер много ( знам че са калорични , но все пак ) Някой ял ли е , отразявали ли са се много ( + ) на диетата?

MimiKalcheff93
05-17-2010, 12:40
Виж това не е някаква вредна диета, която да лишава организма ти ( който сега се развива и ти растеж) от важните за него вещества, които си идват от храната.Няма от къде другаде да дойдат тия неща.Просто имаш часове и режим на хранене .Медът е позволен във въглехидратен ден.А за ядките мисля ,че напред в страниците към началото бяха писали няколко страници относно ядките.И кои ядки може и не може. И не се изисква голяма кулинарна култура ето аз си правих вчера ( Бобов ден ми беше ) си правих ориз със зеленчуци , не бях правила до сега , но се справих.Може да си разменяме рецепти.Тя Титинка ми беше дала една рецепна за едни диетични палачинки ( без белтъчини : мляко , яйца ) , които бяха страхотни и със сладичко от бурканче си изкарах единия въглехидратен ден. За което много й благодаря отново. :) :-)
И виж все ще прегрешаваш по нещичко нормално е , но няма да се отказваш.
Титинке , ами аз значи за пътя ще си приготвя сладки неща .Пак ще си спазвам това за храната .Абе може и да успея , но ако не успея да я спазя после ще съм много стриктна цяла седмица за да си изкупя изкушенията. :)

titinkaa
05-17-2010, 12:59
^Хехе добре.Аз бях забравила за тая рецепта за палачинките,бях се сетила отдавна да те питам,добре че сега спомена и се радвам,че са ти харесали. :) :-)
Касиди,ядките могат да се ядат и във въглехидратен и в плодов,но сурови.Аз ям лешници,бадеми.Мед може една лъжичка и то само във въглехидратния. :)

Sweet_Play_F
05-17-2010, 13:07
^Хехе добре.Аз бях забравила за тая рецепта за палачинките,бях се сетила отдавна да те питам,добре че сега спомена и се радвам,че са ти харесали. :) :-)
Касиди,ядките могат да се ядат и във въглехидратен и в плодов,но сурови.Аз ям лешници,бадеми.Мед може една лъжичка и то само във въглехидратния. :)

От мед по принцип напълнява ли се?Понеже аз мнного обичам и го консумирам доста в чайовете,мн обичам и лимони с мед и само мед. :-D

GirLN
05-17-2010, 13:44
Днес ми е белтъчен ден:
Закуска: нищо
Обяд: салата от домати и краставици + 1 к.мляко
Вечеря: 1 пилешка пържола + салата от домати и краставици

titinkaa
05-17-2010, 13:58

От мед по принцип напълнява ли се?Понеже аз мнного обичам и го консумирам доста в чайовете,мн обичам и лимони с мед и само мед. :-D

Не се пълнее,даже се препоръчва когато ти се яде сладко да ядеш мед вместо да се тъпчеш с боклуците от магазина. :)

princes
05-17-2010, 13:59
ей, момичета споделетее как въврвът диетите от колко време сте на тях ии какви са резултатите :grin:

titinkaa
05-17-2010, 14:06
^От месец и 10 дни резултата е -5кг

MimiKalcheff93
05-17-2010, 14:30
Аз я започнах на 02.05 бях 59 кг. сега съм 55.600 ей сега се изтеглих.
Титинке явно не съм в задържане :)

някъде -3,5 кг

StreetFame
05-17-2010, 14:32
Ако се вечеря към 5 и нещо, може ли да се яде плод към 7-7:30? (за 90 дневната) :-o

titinkaa
05-17-2010, 14:58
Ако се вечеря към 5 и нещо, може ли да се яде плод към 7-7:30? (за 90 дневната) :-o

Може,макар че не се препоръчва,но ако много прегладнееш хапни си.Е ако си плодова може да ядеш иняма да е прегрешение,но за другите дни е.

titinkaa
05-17-2010, 15:04
Е тогава Мими радвай се,че не си в задържане и аз искам да не съм ама съм,кво да се прави живот. :D иначе тея дни няма да се тегля,че няма смисъл,то като ми дойде днес и ще тежа повече,няма мсисъл да с екачвам на кантара и да с еядосвам,макар че знам че не съм надебеляла,ама пак се дразня,може би щото съм мн време в задържане и затова при най малкото качване дори на 100гр и се дразня.Иначе днес съм яла ябълка,банан,ядки и малко стафиди,довечера ще си аправя плодова салата или само една ябълка ще хапна. :)

GirLN
05-17-2010, 15:13
titinkaa Майната му, не мисли за това просто.. Мисли си, че диетата протича нормално, ти сваляш от проклетите килограми и кантарът показва все по-малко и по-малко. Просто мисли позитивно, а не се ядосвай! :)

titinkaa
05-17-2010, 15:19
titinkaa Майната му, не мисли за това просто.. Мисли си, че диетата протича нормално, ти сваляш от проклетите килограми и кантарът показва все по-малко и по-малко. Просто мисли позитивно, а не се ядосвай! :)

Е така е.Ся с есетих,че баща ми беше видял скоро едн апозната дето беше пълна и сега е отслабнала доста.Личи й.И баща ми я питал "Кво праиш ти,с кво отслабна толкова,те и нашите са на диета(демек за мен и мама)"?! и тя казала с 90-дневната диета и казала,че свалила 15кг за тея 3 месеца,и имала много задържане,после сваляне и пак задържане.Така че се успокоявам,ч еи тя е имала доста дни задържане.Ще ги сваля бе,няма къде да ми бягат,нещат да с емахат от мен,много ме обичат тея мазнинки,ама скоро ще им дам да се разберът. :D :D :D

GirLN
05-17-2010, 15:30
Точно така! А пък аз съвсем случайно вчера научих, че и леля ми е на 90-дневната диета.. Миналата година също е била на нея и е свалила 10 кг.

На мен днес ми е белтъчен ден - началото на четвъртата 4-ка и съм -3 кг. То повечето е вода, но продължавам напред. Смятам да я направя цялата, а цел са ми 51-52кг.

changess
05-17-2010, 15:37
А случайно да знаете колко трябва да се изчака преди да се повтори диетата? Смисъл правя 90 дни и колко почивам? :)

Goddess
05-17-2010, 15:39
А случайно да знаете колко трябва да се изчака преди да се повтори диетата? Смисъл правя 90 дни и колко почивам? :)

По принцип е хубаво почивките са с времетраенето на диетите...демек 90 дни.

Ambrosia
05-17-2010, 16:26
хеййй момичета :)
И аз днес почнах 90-дневната диета и съм нещо като начинаеща :д и искам да ви питам мога ли по- малко от 90 дни да я спазвам защото аз не искам да свалям чак толкова много?

tainaTaa
05-17-2010, 16:27
И аз днес почнах 90-дневната диета и съм нещо като начинаеща :д и искам да ви питам мога ли по- малко от 90 дни да я спазвам защото аз не искам да свалям чак толкова много?

Можеш, да.

HexGirl
05-17-2010, 16:28
имам питане
кое е по добре
да се ядът мнозо зеленчуци или много плодове ?

tainaTaa
05-17-2010, 16:31
имам питане
кое е по добре

Еми, по-добре е повече зеленчуци да се ядат, защото плодовете имат повече захари, но не трябва да ги изключваш от менюто се напълно, защото са важни. Поне така мисля аз.

HexGirl
05-17-2010, 16:34
имам питане
кое е по добре

Еми, по-добре е повече зеленчуци да се ядат, защото плодовете имат повече захари, но не трябва да ги изключваш от менюто се напълно, защото са важни. Поне така мисля аз.
не питам защото
на ден ям страшно много сурови зеленчуци

Ambrosia
05-17-2010, 16:37

Можеш, да.

мерси :-)

Имам и още 2 въпросчета 8-)
Понеже правих и лунна диета мин. седмица и се чудех сега като мине първата четворка във петък пак е другия лунен ден и ще пречи ли ако тогава съм си само на течности и от събота почна нова четворка?
И през кой от дните може да се яде активия,мюсли и такива неща и изобщо може ли?

titinkaa
05-17-2010, 16:40

Прави се почивка 90 дни и после може пак да я спазваш.

tainaTaa
05-17-2010, 16:44

Можеш, да.

Понеже правих и лунна диета мин. седмица и се чудех сега като мине първата четворка във петък пак е другия лунен ден и ще пречи ли ако тогава съм си само на течности и от събота почна нова четворка?
И през кой от дните може да се яде активия,мюсли и такива неща и изобщо може ли?

Ами не знам, не мисля, че е добра идея да си правиш лунен ден, защото все пак ще ти се падне след плодовия. На вода и плодчета, ако си 2 дена, не знам как ще издържиш. По-добре е да си го караш както си е. А иначе мюслито във въглехидратния ден, а активията в белтъчния. Мисля, че това - http://www.momentofpeace.net/2010/90-dnevna-faq1 ще ти е полезно. Иначе тук пише, че може да правиш лунни дни, но лично аз не бих.

titinkaa
05-17-2010, 17:00

Можеш, да.

Активията направо я изключи,хем е пълна с нишестета,хем не е истинско мляко,и другот е,че е пълна с захари и тем подобни,които не са режимни за белтъчния ден.Лунната диета я спри докато си на режима.Не трябва да променяш дните.

Ambrosia
05-17-2010, 17:04

Можеш, да.

Ами не знам, не мисля, че е добра идея да си правиш лунен ден, защото все пак ще ти се падне след плодовия. На вода и плодчета, ако си 2 дена, не знам как ще издържиш. По-добре е да си го караш както си е. А иначе мюслито във въглехидратния ден, а активията в белтъчния. Мисля, че това - http://www.momentofpeace.net/2010/90-dnevna-faq1 ще ти е полезно. Иначе тук пише, че може да правиш лунни дни, но лично аз не бих.

Благодаря много :-)

Ambrosia
05-17-2010, 17:07

Можеш, да.

Активията направо я изключи,хем е пълна с нишестета,хем не е истинско мляко,и другот е,че е пълна с захари и тем подобни,които не са режимни за белтъчния ден.Лунната диета я спри докато си на режима.Не трябва да променяш дните.

Амии това линкче, което tainaTaa ми го даде пише, че може да включа и лунната. :o

titinkaa
05-17-2010, 17:32
Еми щом може спазвай я.

changess
05-17-2010, 17:34
Аз не мисля че може, а и това линкче ми изглежда малко измислено.

kasssidy
05-17-2010, 17:37

Аз ядките, във всякакъв друг вид освен в суровият отдавна съм ги отказала :) А питах за меда, защото да не повярва човек , но не обичам шоколад :D А четох , вече и аз не знам къде, че задължително във въглехидратният ден , вечерята завършва с 2-3 парченца шоколад ... та се чудех дали не мога да го заменя :?

Не знам кой питаше , но меда е полезен да : ) Ествествено в малки количества - мисля че беше до 50 грама на ден ( което си е доста де )

kasssidy
05-17-2010, 17:39
Иначе от "еуфория" за първият режимен ден , вече си измислих менюто даже :D

Закуска : 2 малки банана ( няма да се прибера чак до 2 и нещо и трябва да се наям хубаво )
Обяд: топло опушена скумрия
Вечеря: Яйчица със салатка

Добре ли е или е много?

tainaTaa
05-17-2010, 17:41

Пише, че може, защото това погледнато от друга страна е просто добавяне на още един воден ден. Друг е въпросът дали ще може да се изъдржи.

kasssidy
05-17-2010, 17:51

Пише, че може, защото това погледнато от друга страна е просто добавяне на още един воден ден. Друг е въпросът дали ще може да се изъдржи.

Това с издържането наистина си е важно. Защо искаш да гладуваш? В смисъл с пречистваща цел или просто за още няколко минусчета на кантара? Защото ако е второто не си заслужава. Няма да издържиш и примерно след два дни , в които не си яла почти нищо , най-много в белтъчният да не издържиш и да се натъпчеш с нещо вредно.

tamarichka
05-17-2010, 17:55
еи хора искам ви питам ..
значи от както почнах се храня нормално , ми е подут ужасно стомаха и ми е адски некомфортно .. някакви предложение как да се справя с този проблем ? :-o :?

titinkaa
05-17-2010, 18:21
значи от както почнах се храня нормално , ми е подут ужасно стомаха и ми е адски некомфортно .. някакви предложение как да се справя с този проблем ? :-o :?

Пий вода с мед,или яж банани и кивита да те разхлабят.

tamarichka
05-17-2010, 18:37

Пий вода с мед,или яж банани и кивита да те разхлабят.

ама то ходя нормално до тоалетна - всеки ден .. :(

kasssidy
05-17-2010, 18:40
Сигурна ли си , че просто няма да ти идва? Или си яла нещо по-солено и задържаш вода?

StreetFame
05-17-2010, 18:55
Преди малко изядох около 120 гр. сладки. 8-)
Ама к'во да направи, утре ще ми идва.... т.е. предния ден се тъпча като прасе и то вечерта. :(
Абе, майната му, утре ще ям по-малко. :Д

А само да питам това меню подходящо ли е за въглехидрания ден:

закуска: ябълка
обяд: 1 или 2 пълнозърнести земела (колко е по-добре 1 или 2? знам си отговора, ама да питам :Д) с лютеница.
вечеря: ЛЗ натурален и лентичка черен шоколад.

как е? :Д

titinkaa
05-17-2010, 18:58
6Какво е това земела? :-o

kasssidy
05-17-2010, 19:07
Това е вид хлебче : )

StreetFame
05-17-2010, 19:08
http://www.bellissimocatering.eu/gallery/m3/big/11.jpg

земелА, земелИ.... се тая. 8-)

kasssidy
05-17-2010, 19:10
Аз ще си повторя въпроса, щото изглежда не сте го видели :D

Може ли да заменя редчето шоколад във въглехидратният ден с мед?

titinkaa
05-17-2010, 19:14
Хапни две земели,те не са големи.Пък и хляба засища смао в началото след 1 час пак ще ти се яде нещо.

Замени го щом не обичаш шоколад,но поне една лентичка черен шоколад ако можеш хапни.Добър е за регулиране на кръвната захар в кръвта.

GreenMimss
05-17-2010, 19:24

и аз от утре я почвам, даже си приготвих и менюто, не че имам мн за сваляне, просто напоследък корема ми е супер подут и ми е некомфортно имам нужда от здравословен режим на хранене.

сега съм 164- 55 кг.
искам да сваля точно 3-4 кг.
записвам се от 18.05 ;Д

kasssidy
05-17-2010, 19:28

и аз от утре я почвам, даже си приготвих и менюто, не че имам мн за сваляне, просто напоследък корема ми е супер подут и ми е некомфортно имам нужда от здравословен режим на хранене.

сега съм 164- 55 кг.
записвам се от 18.05 ;Д

Супер :-) Аз от любопитство да си питам - какво ще ти е менюто ?

koalka
05-17-2010, 19:33
Такам...може би са задавали въпроси като моя, но в момента ме мързи да търся по темата - искам да попитам, 90-дневната диета добра ли е?Защото виждам, че има добри отзиви от нея, но имам да свалям около 7-8 килограма.И да попитам - когато имаш по-малко килограми за сваляне(7-8 не са малко, но не съм дебела) ще има ли ефект, защото има ден, в който се ядат въглехидратни храни?Моля някой, който е пазил диетата да ми отговори.Благодаря предварително и се надявам да сте разбрали въпросите ми.

GirLN
05-17-2010, 19:42
koalka В момента аз съм на тази диета. Според мен е доста добър вариант, защото е на принципа на разделното хранене. Храниш се здравословно и сваляш килограми. Да, мисля, че е много по-добър избор пред диетите, в който гладуваш, защото при тях почти винаги има йо-йо ефект.

Утре ми е вторият ден от четвъртата 4-ка и съм -3кг.

GreenMimss
05-17-2010, 19:51

сега съм 164- 55 кг.
записвам се от 18.05 ;Д

Супер :-) Аз от любопитство да си питам - какво ще ти е менюто ?

в училище ще си взема един плод, примерно една голяма ябълка :Д
а за обяд ще си приготвя любимото ми нещо :Д
значи нарязваш си зеленчуците на кубчета, каквито искаш ти, в случая каквито са позволени(защото пише, че може да се ядат зеленчуци) задушаваш ги тези въпросни зеленчуци, слагаш подправки на вкус и след това слагаш 2 яйца ... чакаш да се запекат яйцата и става уникалноо :-) не знам дали е позволено и малко сиренце да сложиш, но иначе и със сирене става мн вкусно...
един вид става като омлет, но вместо яйца с зеленчуци, става зеленчуци с яйца :D хем повече те засища, хем е по - малко калорично ...
а за вечеря, същото, но на половина

tamarichka
05-17-2010, 19:53
Сигурна ли си , че просто няма да ти идва? Или си яла нещо по-солено и задържаш вода?

може би наистина ще ми идва .. отдавна не бе ставало и за това сега не се сетих .. :)

zoreto
05-17-2010, 19:55
днеска се омазах
закусвах ябълка,обяд 1 парче филе пилешно пушено и 1 кисело мляко 0,1% до тук добре,но вечерята неше в 21:10 бях в залата до късно и нямаше как да ям в часа и ся вечерях ябълка,но след 20:00.Смятам ,че не е толкова фатално ,но си продължавам утре 2 ри ден от 2рата четворка :) не съм се теглила и не знам дали имам напредък,но се чувствам много добре ,не ми е тежко постоянно :)

kasssidy
05-17-2010, 19:56

може би наистина ще ми идва .. отдавна не бе ставало и за това сега не се сетих .. :)

От това ще да е : ) Задържаш вода и тъй като в "диетичните" неща , разбирай зеленчуците има доста повече вода отколкото в боклуците , се чувстваш подута :)

GreenMimss идеята ми звучи много вкусна :-) Мисля и аз да пробвам някой път. Ти какви зеленчуци смяташ да си нарежеш?

GirLN
05-18-2010, 06:11
не знам дали е позволено и малко сиренце да сложиш, но иначе и със сирене става мн вкусно...

^В белтъчния ден е позволено. :)

titinkaa
05-18-2010, 11:10
Днес съм белтъчна.
Закуска-ябълка
Обяд-риба и салата
Вечеря-същото,като обяда.
Днес кантара ме показа 800гр по-малко,като се има в предвид,че съм в цикъл.

kasssidy
05-18-2010, 11:20
Днес съм белтъчна.
Закуска-ябълка
Обяд-риба и салата
Вечеря-същото,като обяда.
Днес кантара ме показа 800гр по-малко,като се има в предвид,че съм в цикъл.

Уоу това е супер

И аз съм белтъчна : ) Малко ми се струва, че много ядох , ама като за първи ден :D

Закуска: 2 банана ( бяха колкото един нормален )
Обяд: Парче риба, сирене ( малко множко ... ама не мога без него )
Вечеря: Планува се яйца на очи и салата : )

Ambrosia
05-18-2010, 12:00
Днес ми е втори ден - бобов ;Д
И вижте менюто ми:
закуска: 2 малки банана
обяд:ориз с грах + 1 препечена филия
вечеря:половината на обяда ще е

И какво мислите?Как е 8-)

MimiKalcheff93
05-18-2010, 12:03
Ммм с Титинка сме заедно и някой още щеше да започва незнам от днеска.
Та така , днес ми е белтъчен .
Закуска:Ябълка в 9 някъде
Обяд : Риба ( Херинга на скара ) и салата от два домата и краставичка ( без олио и сирене само малко сол )
Вечера : Ще е същото пак риба и салатка на половина :) Може да пропусна салатата даже , ако нямам време да я правя...

ПП! : Иначе днес прегреших с 3 пържени картофчета ,ама карай здраве да е :) :oops:

ПП2: Иначе днеска всичките сме на риба ...
:-D
ПП3 : Какво мислите да хапвате утре? давайте идеи събхраме се няколко момичета на еднакви дни , ще си помагаме сега . :)

titinkaa
05-18-2010, 12:06
Да бе верно,всички сме на риба,все едно сме се наговорили :D

MimiKalcheff93
05-18-2010, 12:10
Дам.
Абе Титинке , кажи какво си планувала за утре? Аз предния бобов ден си правих печен ориз на фурна със замразени зеленчуци . Стана хубаво може и това път да си направя , но без зеленчуците ( не ми се ядат просто). Но предпочитам ориза пекан , отколкото на нещо като готвено.Прекалено ми е мазен така.За това почти дори не слагам олио съвсем малко и доста вода . :) Хайде момичета чакаме ви давайте идеи.

kasssidy
05-18-2010, 13:03
Моите дни съвпадаха :D

За утре си мисля задушени пресни картофи с копър. Стават много вкусни :) . Особено ако се сложи малко масло и подправки. Масло може ли всъщност да се слага?

chocolatedidi
05-18-2010, 13:11
Хах и аз съм белтъчен :grin:

Закуска: Проспана
Обяд: Пържени яйца без олио със сирене + 1 препечена филийка
Вечеря: Варени яйца със зелена салата

titinkaa
05-18-2010, 13:12
Оф ми нз за утре кво да ям.Ориз ям всеки път,омръзна ми вече,може би ще си направя печени картофи във фурната,или леща ще си сготвя,но ако е леща,ще я правя тая вечер,че утре съм на у-ще до 2 часа и няма да имам време да я чакам да ми се готви след у-ще,че ще умра от глад докато я чакам да стане.Ще реша сега,тя и майка ми е на диетата и вървим заедно,ще ч изчакам да се върне от работа и ще видя тя кво мисли да ядем утре,и ще ви кажа кво съм решила окончателно.Довечера ще ви кажа,кво ще е. :)

chocolatedidi
05-18-2010, 13:13
Моите дни съвпадаха :D

За утре си мисля задушени пресни картофи с копър. Стават много вкусни :) . Особено ако се сложи малко масло и подправки. Масло може ли всъщност да се слага?

Маслото несе ли води в белтъците ?

kasssidy
05-18-2010, 13:19
Еми не го знам ... аз в скоро време истинско масло не съм виждала :D та затова не го взимам много за белтъчини. Не знам ... титинка да каже като по-опитна : )

Иначе може би без него ще карам.

Гледам , че всички пишете , че ще ядете като това на обяд. Знам , че така пише в режима , ама толкова ли голямо влияние оказва ? :-o Нещо не ми се яде повече риба днес, ама ако ще ми помогне да отслабна повече, ако трябва ще се натъпкам с нея :razz:

MimiKalcheff93
05-18-2010, 13:20
Мисля ,че е към въглехидратен.И не ми е ясно защо всички сте се хвърлили на тия банани за закуска.Аз пък все си мисля ,че има прекалено много захари в тях и са за въглеехидратния ден.

Sissy90
05-18-2010, 13:21
Маслото е почти 100% мазнини.

kasssidy
05-18-2010, 13:26
Мисля ,че е към въглехидратен.И не ми е ясно защо всички сте се хвърлили на тия банани за закуска.Аз пък все си мисля ,че има прекалено много захари в тях и са за въглеехидратния ден.

За бананите си права, но това е единственият плод на който бих издържала от 7 сутринта до 12/2 на обяд ( зависи кога се прибирам от училище) , защото нямам възможност да ям през това време. Като ям ябълки съм гладна точно след 2 часа , а киселите плодове не ми влияят добре на стомаха сутрин :(

changess
05-18-2010, 13:28
Някой завършвал ли я е цялата? :D
Аз днес я рестартирах и точно днес, ест, мама реши да ми донесе крем карамел -.- Но аз казах не. 8) Този път съм твърдо решена не само да я изкарам цялата, ами и да я повторя. Не знам колко имам за сваляне, тъй като имам кантарофобия, но не е малко, определено. След 89 дена ще се претегля, обещавам. Усещам прилив на воля :D

MimiKalcheff93
05-18-2010, 13:30
Ами тоя банан не го яж в 7 сутринта , ами като отидеш на даскало примерно голямото ви междучасие .Нашето е в 9:10 да го сложиш 9:00 и днес ми е белтъчен на 4 часа се яде тоест в 13:00 можеш да ядеш :)
В бобовия е на 3 часа храненията
Във въглехидратния също 3 часа
А в плодовия ден се яде на 2 часа

kasssidy
05-18-2010, 13:35
Ами тоя банан не го яж в 7 сутринта , ами като отидеш на даскало примерно голямото ви междучасие .Нашето е в 9:10 да го сложиш 9:00 и днес ми е белтъчен на 4 часа се яде тоест в 13:00 можеш да ядеш :)
В бобовия е на 3 дена
Във въглехидратния също
А в плодовия ден се яде на 2 часа

Трябва да хапна нещо преди да изляза, защото ми става лошо :? И то нещо сладко , така че банана ми върши работа. Малко грешно така, че после има такъв голям период от неядене , но не мисля че е толкова фатално ( или поне се надявам да не е :D )

Като ми омръзнат бананите , мисля да мина на ябълки и да ям една в 7 преди да изляза и една в голямото да кажем. Пак не е като хората, ама какво да се прави , кръвното ми е такова :D

Ambrosia
05-18-2010, 13:37
някой би ли ми отговорил :-o

titinkaa
05-18-2010, 13:42
Масло аз ползвам само когато печа пиле,или като сваря макарони.Моето е домашно от крава,така че е истинско,ама си слагам във въглехидратния,иначе са ми сухи макароните и не мога да ги ям така.Иначе е редно да се слага само в белтъчен ден.Но то една лъжичка масло не вреди кой знае колко.

koalka
05-18-2010, 13:51
koalka В момента аз съм на тази диета. Според мен е доста добър вариант, защото е на принципа на разделното хранене. Храниш се здравословно и сваляш килограми. Да, мисля, че е много по-добър избор пред диетите, в който гладуваш, защото при тях почти винаги има йо-йо ефект.

А ти колко кила имаш да сваляш, много или малко са?
Защото по принцип човек, когато има да сваля не толкова много ги сваля по-бавно, а когато са повече - по-бързо.Затова питам.Резултата, който си постигнала е добър, особено ако и имаш малко кила за сваляне.Мен това ме интересува всъщност.

chocolatedidi
05-18-2010, 13:57
Момичета утре ми е бобов ден и се чудя кво ще ям защото ще излезна в 07:30 и ще се прибера към 17:00 и няма да имам възможност да ям нещо готвено кото ориз или картофи,такаче предложете нещо от магазина ??

titinkaa
05-18-2010, 13:59
И вижте менюто ми:

Добре ти е менюто,само хляба ако ти е пълнозърнест ще е най-добре,никакъв друг.

MimiKalcheff93
05-18-2010, 14:08
Момичета утре ми е бобов ден и се чудя кво ще ям защото ще излезна в 07:30 и ще се прибера към 17:00 и няма да имам възможност да ям нещо готвено кото ориз или картофи,такаче предложете нещо от магазина ??

По магазините продават готови сготвени маджички.А за бобовият ден..хмм... труден въпрос.Единсвеното , което можеш да си купиш дето не е готвено и е за тоя де е кутийка сладка царевица. :)
Плюс това е много вкусна ,аз много я обичам.
Примерно сутринта ще си хапнеш някое плодче ( само недей банан ) .После към обяд примерно в 13:00 или 14:00 си купи една кутийка царевица и изяж една трета от нея и след 3 часа изяж другата и си готова повече нямад а ядеш за деня :)

chocolatedidi
05-18-2010, 14:29
Аз банани не обичам,такаче ще си ям ябълки,а това с царевицата е добра идея а и нямам друг изход :)

MimiKalcheff93
05-18-2010, 14:34
Дам няма друго просто какво . Все пак е бобов ден .Варива се ядат или зрял боб , ориз , заревица, картофите и те към тях спадат.
Това е за граха не съм сигурна , но мисля ,че е към зеленчуците и може да ядеш примерно ориз със грах.Но пак е ориз.
За това само царевицата ти остава.

Loshotia
05-18-2010, 14:50
Аз банани не обичам,такаче ще си ям ябълки,а това с царевицата е добра идея а и нямам друг изход :)

По суперите, или поне в по- големите, има топли витрини- виж там какво има. Аз редовно си взимам печени картофи. Иначе има вегетариански сърмички, разни салати с царевица.

Ewok
05-18-2010, 14:51
Белтъчен
Закуска: Череши
Обяд: SubWay
Междинно: малко черешки
Вечеря: още се чудя
може ли да вечерям 1 парче баница?

kasssidy
05-18-2010, 15:04
Какъв SubWay , каква баница в белтъчен ден :-D В нея има тесто бе 8-) Днес ти е тотално въглехидратен ден ако питаш мен.

Ewok
05-18-2010, 15:11
ми то SubWay си е месо със зеленчуци и черен хляб
а баницата е с много малко кори и много яйца и сирене

billytalent
05-18-2010, 15:15
Махни я тази баница.
По-добре си направи една шопска салата 8-)
И аз от днес съм отново на 90-дневната.

kasssidy
05-18-2010, 15:19
ми то SubWay си е месо със зеленчуци и черен хляб
а баницата е с много малко кори и много яйца и сирене

Ако става дума за сандвичите на SubWay хляба е много , дори и да е черен. Поне за белтъчен ден де ... или поне мен така ми се струва. Не знам ...

Както каза billytalent баницата я остави. Хапни я след два дни : )

П.С billytalent тъй като казваш отново , изкарвала ли си диетата до край. Свали ли нещо , колко , ала бала , върна ли ги 8-)

Ewok
05-18-2010, 15:25
ами значи си оставам с таратора :)

billytalent
05-18-2010, 15:26
Спазвах я преди 1 година,за 2 седмици с прекъсвания и свалих към 5 кг.някъде-не помня вече 8-) не си ги върнах,аз докрай никога няма да успея да я докарам,а и нямам толкова нужда да свалям...май :)

kasssidy
05-18-2010, 15:34
5 кила за 2 седмици ме нахъсва супер много :D Иначе е добре , че дори и не до край , пак се задържат килата :-D

П.С Вечерята се промени , един господин е изял яйцата и ме мързи да ходя до магазина :D Кисело мляко и салата 8-)

billytalent
05-18-2010, 16:02
Менюто ми за днес беше:
банан
пълнена чушка със сирене и малка филия пълнозърнест хляб
шопска салата

За утре мисля да си взема сърми навън,защото имам упражнения и няма да мога да ям в нас.

MimiKalcheff93
05-18-2010, 16:06
Аз вечерях преди малко бях за 18 вече можех да ям , но гледах филм и преди малко си хапнах
:)
Утре ориз :) Гадно е времето да излизам някъде , то духа ,студено е... :( както и да е исках да поиграя баскет , но явно няма да стане... както и да е

kasssidy
05-18-2010, 16:09
Окончателното ми меню за днес ( то сто пъти се промени , ама ... )

Закуска: 2 малки банана
Обяд: парче риба , сирене
Вечеря: Кофичка мляко , 1 черешка :oops:

Пила съм много малко вода обаче ( под половин литър , така че сега си взимам шишето до мен :D )

Днес не съм скачала на въже, защото ми дойде и ме боли корема.

Ewok
05-18-2010, 16:33
измислих го :grin:
вечерях таратор + малка филийка с листче кашкавал 8-)

zoreto
05-18-2010, 16:35
aa аз днес тотално са н.....х започнах с ябълка,но после ми се дояде нещичко така (ден за варива ми беше) и ядох бейкролс, после банан и филийка вита пълносърнеста без брашно, после един сладолед и се подлъгах с една република и стана тя...
та от утре я почвам пак от 1вия ден,мн ми беше зле вчера и днес психичеки не издържах ии

Ewok
05-18-2010, 16:44
aa аз днес тотално са н.....х започнах с ябълка,но после ми се дояде нещичко така (ден за варива ми беше) и ядох бейкролс, после банан и филийка вита пълносърнеста без брашно, после един сладолед и се подлъгах с една република и стана тя...
та от утре я почвам пак от 1вия ден,мн ми беше зле вчера и днес психичеки не издържах ии
извинявай че те занимавам с глупости, ноооо я разкажи за този хляб вита 8-) в смисъл навсякъде ли го има, има различни видове

Ambrosia
05-18-2010, 16:47
И вижте менюто ми:

Добре ти е менюто,само хляба ако ти е пълнозърнест ще е най-добре,никакъв друг.

мерси ^^ Какво ядете през въглехидратния?Аз си мислех утре да си взема едно руло на 7 days : D

zoreto
05-18-2010, 16:52
извинявай че те занимавам с глупости, ноооо я разкажи за този хляб вита 8-) в смисъл навсякъде ли го има, има различни видове
Aми хлляб Вита ,този дето аз ям понякога е без брашно и с 6 вида зърна 400г целия хляб,но много засища .Има го във всеки магазин или поне където съм влязла да попитам има.Има и различни видове,но този най ми харесва ;)

Ewok
05-18-2010, 16:58
Aми хлляб Вита ,този дето аз ям понякога е без брашно и с 6 вида зърна 400г целия хляб,но много засища .Има го във всеки магазин или поне където съм влязла да попитам има.Има и различни видове,но този най ми харесва ;)
мерси :) утре ще потърся
а какви пари е?

zoreto
05-18-2010, 17:01
мерси :) утре ще потърся
а какви пари е?

различно,но от 90 до 1 лв

Ewok
05-18-2010, 17:10
мерси много :)

chocolatedidi
05-18-2010, 17:19
Взимай си без брашно ;)

GirLN
05-18-2010, 17:21
GirLN написа:

А ти колко кила имаш да сваляш, много или малко са?
Защото по принцип човек, когато има да сваля не толкова много ги сваля по-бавно, а когато са повече - по-бързо.Затова питам.Резултата, който си постигнала е добър, особено ако и имаш малко кила за сваляне.Мен това ме интересува всъщност.

Ами не са много малко. :D До това, което искам има за сваляне още 6-7-8 кг. Мисля, че след като минат 76-те дни,които ми остават до края на диетата, ще съм в идеалната за мен форма.

Ccream
05-18-2010, 17:38
Да попитам ако започна 90 дневната диета ,но приемам и чай за отслабване, от който има ефект ще смъкна ли желаните 4-5 кг като същевременно спортувам, тоест ще ми пречи ли чая?

ani942942
05-18-2010, 17:42
ima li na4in da otslabna bez da mi otslabne liceto? :(

kasssidy
05-18-2010, 17:45

Спорт?

zoreto
05-18-2010, 17:45
^ лицето отслабва 1 во и после тялото ,но надебелява последно тоест няма как да отслабнеш без да ти отслабне лицето също (има 1 вариянт ,но той е мн зле.)

Sissy90
05-18-2010, 17:49

Спорт?
Мне. По принцип първо се разграждат мазнините по лицето, после на бюста и оттам нататък на другите места.

Goddess
05-18-2010, 17:53

Спорт?
Мне. По принцип първо се разграждат мазнините по лицето, после на бюста и оттам нататък на другите места.

Да. Аз пък искам ако е възможно бюста да си опазя, ама няма как да стане май май.. 8-) Освен да свалям супер супер бавно, но нямам търпението и волята.

Goddess
05-18-2010, 17:54
Да попитам ако започна 90 дневната диета ,но приемам и чай за отслабване, от който има ефект ще смъкна ли желаните 4-5 кг като същевременно спортувам, тоест ще ми пречи ли чая?

Не. Още по - добре дори.

kasssidy
05-18-2010, 18:00

Спорт?

Да. Аз пък искам ако е възможно бюста да си опазя, ама няма как да стане май май.. 8-) Освен да свалям супер супер бавно, но нямам търпението и волята.

То кой не го иска това 8-) Аз добре , че съм Д чашка , та мисълта че дори и да отслабна 6-7 кила бюста ми няма да изчезне целият е успокоителна :D

Goddess
05-18-2010, 18:04
Е аз съм доста по - ощетена в това отношение. 8-)

billytalent
05-18-2010, 18:07
На мен заради тези диети,бюста ми почти изчезна 8-) :lol: обаче най-много ме е яд за лицето ми,някакво изпито ми стана,нямам бузи

Goddess
05-18-2010, 18:09
На мен заради тези диети,бюста ми почти изчезна 8-) :lol: обаче най-много ме е яд за лицето ми,някакво изпито ми стана,нямам бузи

Оо аз това искам. Даже реално искам да ги сваля тези килограми не толкова за тялото, колкото за лицето. 8-) Не, като цяло искам да отслабна, но най - вече лицето..мразя гоо..

PinkFloydSound
05-18-2010, 18:10

Не. Още по - добре дори.
Ако си за едното отслабване, да, ама иначе... Ще ти се сплетат червата и няма да можеш да ходиш до тоалетна без приема на разни боклуци като тоя чай. ;)
НЕ почвай да го пиеш.